14 bästa leverantörer och tjänster för molnhotell (maj 2020)

Letar du efter det bästa molnhotellet men har ingen aning om var du ska börja?


Molnet betyder olika saker för olika människor. 

I huvudsak söker vi efter snabb, distribuerad, skalbar värd – med bra support och till ett pris som passar företaget.

bästa värd för småföretag

Molnberäkning har lett till en hög ökning i värdalternativ. Många hostingtjänster har kommit in på marknaden med molnservrar, men det kan göra att kunder känner sig förvirrade över huruvida de verkligen kommer att få bästa molnhotell. Vi tittar på 14 av de mer imponerande alternativen på marknaden och sedan förklarar vi vad en molnbaserad server är och hur du kan dra nytta av att registrera dig hos en leverantör av molnhotelltjänster.

Med denna forskning kan du välja den bästa molnvärdet i maj 2020.

1. Cloudways Cloud Hosting

cloudways

Startpris: 10 $ per månad

Respons tid: 710 ms

Uptime: 99,99%

Kolla in Cloudways prissättning

Cloudways är ett värdföretag som fokuserar på att tillhandahålla mycket kraft till ett rimligt pris. De är inte den absolut billigaste i molnserverserveringssektorn, men deras prissättning på molnserver representerar utmärkt värde för den mängd energi som deras system ger. Företaget erbjuder möjligheten att vara värd för din webbplats på många webbserverplattformar för molnserver, inklusive:

 • Digital Ocean
 • Linode
 • Vultr
 • Amazon Web Services
 • Google Cloud-plattform

Du kan också hitta molnserverpriser som matchar ett stort antal skalor. Deras $ 10 per månad-plan ger en instans med en enda kärna, men du kan kolla in alternativ som erbjuder var som helst från dual-core till 32-core-lösningar. När du väl har kommit in i 32-kärnvärlden har du naturligtvis att göra med molnhotellösningar i företagsklass så förvänta dig att betala norr om 1 000 dollar.

Cloudways får inte bra betyg för kund eller teknisk support. I många fall är du ensam om du vill använda anpassad kod eller mindre mainstream-lösningar. Det är förmodligen inte ett bra alternativ för personer som har liten eller ingen teknisk kunskap, men de erbjuder bra molnserverpriser för personer som kanske vill ha AWS-kapacitet men inte vill komma in i ogräset som Amasons erbjudanden ofta kräver.

Se vår fullständiga recension av Cloudways

2. Liquid Web Managed Cloud

liquidweb

Startpris: 51 $ per månad

Respons tid: 150 ms

Uptime: 100%

Visa flytande webbprissättning

Liquid Web erbjuder det som lätt kan karakteriseras som bland de bästa molntjänsterna på marknaden. Eftersom prissättningen på molnservrar går, gör de det dock mycket svårt för kunder på startnivå att få en tå. Även om du är villig att betala för det bästa molnhotellet runt, kan deras tendens att spjuta sina tjänster till olika “produkter” göra saker förvirrande.

Deras moln webbhotellprodukter är indelade i ungefär fyra typer av värdpaket. I skalskalan från minst kraftfull till kraftfullast är dessa:

 • Molnsidor
 • Cloud VPS-värd
 • Dedikerad molnbaserad servervärd
 • Personlig molnvärd

Alternativet för molnsajter är funktionellt obegränsat domännamnsvärd. Men många du kan fylla på ett konto du kan få för $ 51 per månad. Cloud VPS är i princip detsamma som att använda en virtuell privat server eller en dedikerad server, förutom att den är värd i ett moln och ganska mycket mer skalbar som en konsekvens. Samma idé gäller de dedikerade molnhotellösningarna, förutom att du har en hel instans för dig själv snarare än att dela partitionerade resurser med andra.

Det kanske mest intressanta alternativet är dock personlig molnhosting. Detta är i huvudsak ett helt molnsystem för dig själv. Tänkbart betalar du norr om 1 500 $ per månad bara för att komma igång. För företag som kräver betydande eldkraft är detta dock något som några andra webbhotellleverantörer levererar. Du kan till och med partitionera din instans, med avancerade planer som tillåter upp till 5 virtuella servrar som körs samtidigt på samma moln.

En annan del av Liquid Web är att de erbjuder hjälp med att hantera ett brett spektrum av problem med webbhotell i företaget. Till exempel kan du få hjälp med:

 • PCI-överensstämmelse för webbplatser med e-handel
 • HIPAA-efterlevnad för leverantörer av sjukvårdstjänster
 • App-värd

Dina molninstanser körs på moderna SSD-enheter vid datacenter som har flera uppsägningar för både lagring och ström. Om du vill ha det absolut bästa molntjänstföretaget och är villig att skicka ut kontanter för att det ska hända är det svårt att matcha Liquid Web. Men för alla andra kommer det förmodligen att bli lite dyrt.

Se vår fullständiga LiquidWeb-recension

3. A2 Hosting Cloud VPS

A2Hosting

Startpris: $ 5,00 per månad

Respons tid: större än 1 000 ms

Uptime: 99%

Kolla in A2 Hosting Cloud VPS

Om du letar efter ett av de billigare alternativen bland de bästa molnleverantörerna gör A2 Hosting ett mycket bra jobb med att tilltala kunder inom den nischen. Medan du inte kommer att få blixtnedslag snabbt, kan du få ett fyrkärnigt paket med root-åtkomst för bara $ 15 per månad. Speciellt betraktade A2 Hosting-erbjudandena paralleller till VPS-värd, men det finns en gräns för vad du kan förvänta dig i detta prisklasse..

Men allt annat likväl gör företaget ett bra jobb som ger incitament. Det finns en återbetalningsgaranti. Varje konto har en gratis SSD-enhet och minst 2 TB per månad av bandbredd. De erbjuder också 24/7 teknisk support och kundsupport under hela året, och det inkluderar hjälp via telefon.

Om du letar efter så nära ett riskfritt alternativ som möjligt för att komma igång med molnhotell har A2Hosting täckt. Människor som letar efter riktiga datacenter i företagsklass som är mycket lyhörda, men kanske vill leta någon annanstans, särskilt med tanke på att deras topperbjudanden inte är utmärkt värde för de relativt höga priserna. I den låga änden av marknaden finns det dock bra val.

Se vår fullständiga recension av A2 Hosting

4. SiteGround

Siteground

Startpris: $ 80 per månad

Respons tid: 710 ms

Uptime: 99,99%

Visa SiteGround-prissättning

SiteGround försöker kombinera bra-inte-bra prestanda med en rad freebies som kommer att tilltala folk som inte är toppnivån i de tekniska kunniga coola barnen. De levererar utmärkta drifttider och svarstiderna är tillräckligt bra för att alla utom de långsammaste webbplatserna och webbapplikationerna ska uppnå rimliga belastningstider.

Du kan också få:

 • Tillgång till ett gratis CDN
 • Ett gratis SSL-certifikat
 • Gratis migreringshjälp med en WordPress-webbplats
 • En dedikerad IP-adress
 • SSH och SFTP-åtkomst

De garanterar också att alla molnberäkningsresurser för ditt molnbaserade system kommer att ägnas enbart åt din server. Om du behöver IT-hjälp, har de anhängare på personalen för att ge en hand med helt hanterade tjänster.

SiteGround gör det superlätt att fördela resurser till underkonton. Om du driver en marknadsförings- eller designbyrå kan det göra det mycket enkelt att anpassa vad varje underkonto får. Speciellt när du handlar med klienter kan du sedan använda den här funktionen tillsammans med skalbarheten som förväntas av molnhosting för att erbjuda en rad paket. Enskilda underkonton kan också tilldelas gratis DNS-tjänster.

Företaget tillhandahåller också dagliga säkerhetskopior. Dessa omedelbara säkerhetskopior upprätthålls offsite och de kan återställas med en klicklösning.

SiteGround gör ett bra jobb med att hitta en balans mellan den typ av teknikkraft du förtjänar att få när du går med en molnvärd och ger en användarvänlig upplevelse. Avancerade användare kommer att bli stolta över den åtkomstnivå de har, och resten av världen kommer fortfarande att få tillräckligt med kund- och teknisk support för att hantera allt.

Se vår fullständiga granskning av SiteGround

5. InMotion

inmotion värd

Startpris: 34,99 dollar per månad

Respons tid: 400 ms

Uptime: 99,95%

Kolla in InMotion Hosting

En liten irritation som följer med att dyka in i InMotion: s erbjudanden är att de inte gör ett bra jobb med att lägga saker rakt ut. Planer presenteras som för byråer, småföretag, företag och applikationer. Den billigaste planen är under “applikationer”, och den kan användas för att hantera webbhotell som de andra kan användas.

En viktig nackdel är att deras erbjudanden endast är Linuxbaserade. Det är ganska mycket ett LAMP-stackekosystem också. Om du vill ha en Windows-molnserver ska du definitivt leta någon annanstans. De har också bara datacenter i USA.

Folk som är nöjda med den smala LAMP-stackimplementeringen, till exempel de som kör WordPress, WooCommerce eller Magento, kommer att finna InMotion vara något av en mer kostnadseffektiv version av SiteGround men med färre freebies. Om du är bekväm med mindre stöd och vill prioritera pris-till-prestanda, särskilt i den låga delen av marknaden, är InMotion svår att slå. För mindre tekniskt kunniga användare och Microsoft-publiken kommer det i bästa fall att bli en inlärningskurva.

Företaget erbjuder en lång återbetalningsperiod på 90 dagar. Om du kan försöka är det en riskfri möjlighet att lära känna en ny webbhotell.

Se vår fullständiga InMotion-recension

6. HostGator

hostgator

Startpris: 4,95 dollar per månad.

Respons tid: 430 ms

Uptime: 99,98%

Visa HostGator-prissättning

För ett unapologetically billigt företag är HostGator lite av en överraskning. Till 4,95 dollar per månad får du:

 • Två CPU-kärnor
 • Två GB RAM
 • Ometerad bandbredd
 • Ett gratis SSL-certifikat

Företaget har också ett domännamnsregistreringsföretag så att du kan hålla alla dina webbplatssaker tillsammans på ett enda konto. Medan det lägsta kostnadskontot bara tillåter en domän, genom att gå upp till nästa nivå, 6,57 $ per månad, får du obegränsad domänhotell och dubbelt så många kärnor och dubbelt så mycket RAM.

Som är typiskt i de lägre nivåerna för värdföretag kan du förvänta dig en begränsad programvaruback. Du har tillgång till en Linux-miljö som stöder applikationer som:

 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • WordPress

Förvånansvärt kommer du att vara på egen hand utan hanterade tjänster. Men för ett smuts billigt alternativ kan du göra mycket värre än HostGator.

Se hela HostGator-recensionen

7. DreamHost

Dreamhost

Startpris: $ 4,50 per månad

Respons tid: 720 ms

Uptime: 99,96%

Kolla in DreamHost

En annan aktör inom sektorn för låg kostnadshostmoln, DreamHost är också en annan leverantör av webbhotelltjänster som kan dra nytta av att vara tydligare om sina erbjudanden. Den första stora irritationen som kommer att drabba dig som kund är att de enda produkterna som listas på sin hemsida är “DreamCompute” och “DreamObjects.” Istället för att klargöra skillnaden mellan molnberäkningsinstanser och molnhotelltjänster, klumpar de dem samman under rubriken “beräkna”, en term som är mer relevant i maskininlärningsvärlden än webbhotellindustrin.

När du väl plöjer förbi det, kommer du dock att hitta ett nedslående erbjudande för denna del av marknaden. Du får en enda CPU-kärna på den billigaste planen, och allt är baserat på en open source-stack utan andra alternativ. Det verkar vara riktat mot Python, Node.JS och Ruby-användare som ärligt talat kommer att se till större beräkningserbjudanden från företag som Amazon.

Faktureringsstrukturen är också konstig. Under en given månad har du 600 timmars datorcykel. Månader är längre än så, och en enda oupptäckt DDoS-attack kan enkelt sätta dig i ett kontoöverföring som leder till att du faktureras. Ärligt talat, om du vill ha en beräkningsstruktur för beräknad tid, finns AWS och ger en större och mer meningsfull infrastruktur.

Å andra sidan är deras erbjudanden för personer som vill ha Python eller Node.JS-värd mycket lätt att installera. Om det är din bana kan DreamHost vara intressant. Alla andra kan dock hitta bättre erbjudanden och mindre förvirring vid denna prispunkt.

Se vår fullständiga Dreamhost-recension

8. Bluehost

Bluehost

Startpris: $ 9,99 per månad i 36 månader

Respons tid: 590 ms

Uptime: 100%

Visa Bluehost-priser

BlueHost erbjuder konton som faktureras på 12-, 24- eller 36-månaders villkor. För människor som vill komma in i de lägsta nivåerna av webbhotell till ett rimligt pris kan detta vara lite imponerande. Du kan utnyttja en återbetalningsgaranti så länge som

Företaget erbjuder utmärkt hastighet och oslagbar drifttid. Om du är intresserad av bunnsolid prestanda, levererar BlueHost ett högpresterande och stabilt paket till ungefär lika billigt pris som du hittar.

Där vissa kunder kommer att skjutas upp av BlueHost är företagets nickel-och-dime-tilläggsstruktur. Vill du ha en dedikerad IP? Det är $ 5,99 per månad tillägg. Vill du ha ett premium-SSL-certifikat? Det blir 49,99 dollar per år. Det läggs snabbt upp.

Du måste också flytta upp en nivå för att få obegränsade domännamn på ett konto. Grundpaketet med två processorer är dock en hel del. På samma sätt är bandbredden obegränsad och cPanel med SSH ingår gratis.

BlueHost är ett bra alternativ, men det finns några varningar. Se till att paketet du får täcker allt du behöver eftersom tillägg kan krossa dig ganska snabbt.

Se vår fullständiga Bluehost-recension

9. 1&1 IONOS

1 & 1ionos

Startpris: $ 15 per månad

Respons tid: 330 ms

Uptime: 99,8%

Kolla in 1&1 IONOS Hosting

Pris-till-prestanda förslaget med 1&1 IONOS är inte bra. Där företaget gör mark, är dock att tillhandahålla hanterade tjänster. Tekniskt kunniga människor kommer uppriktigt sagt att inte imponeras av en installation som börjar med en enda CPU-kärna och bara en GB RAM-tilldelad. Mindre tekniskt kunniga kunder är dock glada att ha teknisk och kundsupport där för att vägleda dem genom ett antal processer.

Som vanligt när du går under $ 50 per månad i moln webbhotell sektor, är du låst in i Linux och öppen källkod. 1&1 ger dig lite mer inom den begränsade ramen och tillhandahåller Apache-, Nginx- och Tomcat-servrar som kommer att spela fint med Python och PHP. Svarstiderna är också nära bäst i klassen.

Om du behöver nära de bästa tillgängliga belastningstiderna, 1&1 kan vara värt en titt. Alla som är intresserade av en Windows-molnserver kommer att behöva gå vidare, och deras erbjudanden är inte bra ur hårdvarusynpunkt.

Se vår fullständiga 1&1 granskning av Ionos

10. WP-motor

wpengine

Startpris: $ 35 per månad

Respons tid: 650 ms

Uptime: 100%

Visa WP-motorpriser

WP Engine är, som namnet antyder, ett erbjudande riktat mot WordPress-kunder. Skalning är designad för företagskunder, och du kommer att upptäcka att nivåerna snabbt går upp till hundratals dollar. De låga nivåerna har inte utmärkt kundsupport, och bara de två högsta nivåerna får telefonstöd. En 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti kan dock ta lite av att få utforskat dina alternativ.

Varje paket inkluderar support för flera platser gratis så att du inte behöver betala extra bara för att lägga till en domän. Om du behöver globala datacenter för att betjäna besökare över hela världen har WP Engine du täckt. De är ett företag som ser sig själva som tidiga WordPress-teknikanvändare, och teamet är stolta över att erbjuda den tekniska supportnivån till kunderna.

Det är ett snävt erbjudande, säkert. De som bara vill ha bunnsolid WordPress-värd som aldrig går ner och som kan växa upp snabbt, kommer dock att uppskatta WP Engine.

Se vår fullständiga WP Engine-recension

11. Kinsta

Kinsta

Startpris: $ 30 per månad

Respons tid: 230 ms

Uptime: 99,8%

Kolla in Kinsta Hosting

Genom att utnyttja Google Cloud Platform innebär Kinsta att erbjuda toppmoderna molnhotell uteslutande för WordPress-webbplatsägare. Allt är WP och inget annat. Företaget tillhandahåller en rad freebies, till exempel:

 • Sceneringsplatser
 • Strömlinjeformade kontohanteringsalternativ
 • Stöd för byråer
 • Direkt Tier 1 stödjer kunniga tekniker

Funktioner för kontohantering är en viktig försäljningsplats. Tanken är i huvudsak att kreativa byråer kan utveckla webbplatser för kunder, distribuera dem och sedan överlämna nycklarna till kunden. Allt går mycket snabbt, och drifttiden är utmärkt. Om du driver en byrå som är fokuserad på WordPress-plattformen är Kinsta svårt att matcha.

Se vår fullständiga Kinsta-recension

12. DigitalOcean

digitalocean

Startpris: $ 5 per månad

Respons tid: 360 ms

Uptime: 99,99%

Visa Digital Ocean-prissättning

DigitalOcean erbjuder en smuts-billig startnivåplan, men du måste gå lite för att hitta den på deras webbplats och ställa in den för att göra webbserver värd. Företagets erbjudanden är till synes utformade i direkt motsats till användarvänlighet.

Ja, det är möjligt att hitta en klicklösning som låter dig distribuera en LAMP-server eller något av ett antal liknande erbjudanden inom några sekunder. Lycka till att hitta det. Okej fint, här är det eftersom du aldrig skulle hitta det på egen hand.

Företagets besatthet av “droppar” och beräkna instanser ger inte mycket säkerhet för att de bryr sig om att vara värd för kunder. Du kommer att vara på egen hand. Det är värre att alternativ för låg slut börjar i den låga slutningen av prestanda för denna sektor. Du får en CPU och en GB minne.

En viktig uppsida är ett sätt att klicka på servrar med ett klick. Du får ganska modern öppen källkodsprogramvara, till exempel MySQL 5.7 och PHP 5.2. Men om du inte är en hardcore-teknik kan det vara klokare att gå till en av DigitalOcean’s partner, till exempel de tidigare nämnda Cloudways.

13. AWS Cloud

aws amazon

Startpris: $ 3,50 per månad

Respons tid: 500 ms

Uptime: 99,99%

Visa AWS Lightsail

Lightsail virtuella servrar utgör basen för alla AWS Cloud-erbjudanden när det gäller webbhotell. Amazon erbjuder en imponerande åtkomstnivå, och du kan skapa lösningar med ett klick för både Linux- och Windows-molnservrar. Lastbalansering är inbyggd direkt och skalbarheten är automatisk.

Det finns två stora nackdelar. Först är AWS molnvärd en installation som du kan betala som du går. Det är möjligt att få en fast prissättning, men du måste vara mycket försiktig med hur du konfigurerar ditt konto. Dessutom kommer alla utom de mest begåvade teknikerna att finna sig hopplöst förlorade genom att navigera i de många alternativen på Amazon Cloud.

Du får dock gratis SSL-certifiering, och den första månaden är gratis tillgänglig som en rättegång. Tyvärr måste du inkludera din faktureringsinformation. På samma sätt krävs avbokning eller annars kommer fakturering att börja nästa månad.

Stora internetföretag som Netflix verkar på AWS Cloud. Om du vill ha samma typ av kraft och är bekväm att komma in i tarmen i en värdlösning är det ett bra val. För dem som behöver vägledning är det inte ett bra förslag, hur bra priset än kan vara.

Av de stora spelarna tenderar Amazon dock att vara den som får dig att känna dig som om de vill ha ett litet företag som körs på deras molnhårdvara. Det är dock en mycket låg bar.

14. Google Cloud

google moln

Startpris: 45 $ per månad

Respons tid: 300 ms

Uptime: 99,99%

Visa Google Cloud

Google är ett annat stort namn i branschen som verkar djupt ointresserad av att hjälpa små aktörer att ställa in webbhotell på molnserversinstanser. Kundsupport från Google är notoriskt fruktansvärt, och teknikkyndiga kunder föraktar särskilt företagets tendens att starta alla förfrågningar på lägsta nivå. Hos Google måste till och med den smartaste personen i världen frågas, “Har du försökt stänga av den och sedan sätta på den igen?”

Med andra ord är Google Cloud värre än många av de plattformar som bara lämnar på egen hand. Det finns många andra tjänsteleverantörer som har byggt ovanpå Google Cloud Platform, och du är bättre på att använda dem. Även om du letar efter högeffektiv datorkraft ger AWS samma prestanda utan nedlåtande dålig supportupplevelse.

Det finns bara två grupper av kunder som borde drabbas av Google. Först finns det de vars värdplatser är beroende av G: s data- eller maskininlärningsplattformar. För det andra finns det de som behöver högpresterande datacenter på alla befolkade kontinenter. I annat fall kan du titta på en nedströmspartner som Kinsta eller Cloudways för att få tillgång till hårdvaran utan de själskrävande stödproblemen.

Vad är en Cloud Server?

En molnserver är ett system som är utformat för att tillhandahålla enorma mängder resurser som en del av ett SaaS-paket (Software as a Service). Att fråga vad som är en molnserver saknar särskilt en stor del av poängen. En molnserver är inte en enda maskin i någon sträcka. Istället är det en samling av många maskiner som är utformade för att fungera som en enda instans.

Instanser kan delas upp mellan kunder eller uppgifter på olika sätt. Ännu viktigare är att resurser snabbt kan läggas till instanser för att säkerställa stabilitet och skalbarhet.

Detta är en sak som gör cloud computing till ett så tilltalande alternativ för både företag och kunder. En toppmolnleverantör kan fortsätta att bygga ut efterfrågan framför kundens expansion, vilket tillåter den praktiskt taget oändlig skalbarhet. Från din slut som kund som betalar för webbhotell i moln kan du med säkerhet köpa tjänster i den nedre delen av skalan och lägga till kraft inom några sekunder genom att bara klicka på ett alternativ i din webbhotell.

Vad är Cloud Hosting?

Molnvärdslösningar är bara en del av molnsektorns cirkel, förutom saker som maskininlärning, filhosting, data mining, remote IT, VPS hosting och till och med räddningstjänster. Med så mycket annat som händer i molnberäkningsvärlden undrar du kanske “Vad är molnhotell?”

De bästa leverantörerna av molnhotell har de resurser som krävs för att tillhandahålla en upplevelse som inte kan skiljas från att använda en dedicerad server eller en VDS, utom i den mån molntjänsttjänster tenderar att vara mer stabila och tillgängliga. Vissa leverantörer vill till och med erbjuda enskilda molninstanser till sina kunder, vilket i princip tillåter dem att vara sina egna webbhotellleverantörer.

Skalbarhet är ett stort plus med molnhotell kontra liknande alternativ. Även om dedikerade och virtuella dedikerade servrar definitivt är ett steg upp från mindre val som delad hosting, har de alla sina gränser. När du väl har maximerat dina resurser är den enda lösningen att flytta allt till en ny och kraftfullare server.

Inom molnberäkningsområdet kan fler resurser helt enkelt riktas mot din instans. Inom några sekunder kan du ha fler CPU-kärnor, RAM och till och med lagring tillgänglig. Det är ett mycket svårare företag, i bästa fall när du arbetar med en fysisk server eller en virtuell maskin.

Olika typer av molntjänsttjänster

När du använder en molnbaserad server från ett företag som har sin verksamhet tillsammans köper du egentligen bara en bättre version av webbhotell. Så länge du väljer lämpliga planer för molnvärd kan du köra allt du vill ha på dina system, till exempel WordPress eller Magento.

På operativsystemnivå hittar du företag som erbjuder många Linux-distributioner. Ett antal tillhandahåller också Windows-system, och deras antal kommer att växa när Microsoft fortsätter att röra sig aggressivt in i molnplattformens utrymme.

Du hittar också många programvarustackar tillgängliga, inklusive standarderbjudanden som Linux, Apache, MySQL och PHP. Många företag har också kommit in på marknaden med lätta Nginx-webbserver, Python-tolkar och till och med Node.JS-värdalternativ. Med en helt dedicerad instans eller virtuell privat server i molnet har du root-åtkomst som gör det möjligt att installera vad ditt projekt behöver.

Många av de bästa leverantörerna av molnhotell erbjuder också snävt anpassade lösningar. Till exempel erbjuder många värdföretag nu WordPress-värd som inkluderar hanterat support ur lådan. Du skapar helt enkelt ett konto i värdkontrollpanelen, de tillhandahåller det med all nödvändig programvara och sedan kan du arbeta med det precis som du skulle göra någon annan WordPress-webbplats på någon annan webbserver. Om det finns några problem kan du kontakta kundsupport så får de en teknisk expert som hjälper dig att sortera saker.

Slutsats

Det finns en absolut klyfta i molnhotellvärlden mellan de företag som bryr sig om småföretag (se våra favoritföretag för småföretag) och de som inte gör det. Du kommer att upptäcka skillnaden varje gång du laddar en av deras sidor. Om de använder termer som “värd” och har sina priser framåt är du på ett bra ställe. Om de använder ordet “beräkna” och insisterar på att prata om allt från streaming till AI, kommer du att fastna och göra mycket arbete på egen hand.

I balans kommer de flesta kunder inte att hitta den kraft som de stora spelarna som Google, DigitalOcean och AWS erbjuder som värd sorgen. Lyckligtvis finns det gott om små spelare som vill ha din hårdtjänta dollar. Bestäm vad dina prioriteringar är i förväg, särskilt hur mycket du behöver massiv skalbarhet jämfört med lågt pris, så identifierar du snabbt tre företag som passar räkningen mycket bra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map