A2 Hosting vs SiteGround Hosting Jämfört med maj 2020 w / rabatt

A2 Hosting och SiteGround är bra värdar att jämföra till varandra.


De har båda stort stöd, hög drifttid och skrikande bra priser för kvaliteten.

Faktum är att båda av dem anses vara en av de snabbaste webbhotellerna enligt vår forskning.

Det bästa med dessa två värdvarumärken är att de kartlägger sin egen väg, och inte en del av ett webbhotell globo-corp som inte riktigt bryr sig om sina kunder.

Så du gör ett bra val dimensionering av SiteGround vs A2 Hosting, låt oss gräva i vad som gör dem annorlunda.

A2 Hosting vs SiteGround A Support B Speed ​​C Funktioner D Värde E TransparencySiteGround Redaktionell recension 4.8 Granskare 4.9 254 röster54.5554.5ABCDEA2 Hosting Redaktionell recension 4.6 Granskare 4.5 2 röster55544ABCDE

Så skära till jakten: båda har en liknande erfarenhet i branschen, erbjuder 99,99% drifttid med en 30-till-45-dagars pengarna tillbaka-garanti och massor av anpassningsbara alternativ för att passa alla förmågor och prisklasser.

Så de har båda grunderna täckt där. Men där det finns en enorm skillnad mellan dem: hastighet och kundservice.

Sammantaget, om du letar efter den snabbaste webbhotell, gå med A2 Hosting; Om du letar efter den bästa övergripande värden för funktioner och kundservice, gå med SiteGround.

A2 Hosting: Höjdpunkter, fördelar och nackdelar

Sedan starten 2003 har A2 Hosting betonat deras hastighet framför allt annat, upp till 20 gånger snabbare än konkurrenterna. Det Michigan-baserade företaget erbjuder obegränsad diskutrymme och obegränsad bandbredd.

A2 Hosting Prissättning

A2 Hosting erbjuder en hel del tydliga prissättningsalternativ. De lägsta prispunkterna i varje alternativ börjar på rimliga månatliga inresepriser:

 • Delad värd: 7,99 $ – men en kuponkod ger den ner till 3,92 $
 • VPS Hosting: $ 5
 • Reseller Hosting: 19.99 – använd kupongkoden för att få den till 13,19 $
 • Dedikerad värd: 119,99 dollar före kupongen – vilket ger den till 99,59 dollar

Kundsupport

Kunniga och vänliga tekniker finns tillgängliga dygnet runt varje dag. Oavsett om du anger en serverbiljett, chattar online eller ringer deras hjälplinje har de fått höga poäng för sin tjänst. För att förbättra din tjänst låter A2 Hosting dig välja den server som är närmast dig.

Det har förekommit några klagomål med långsamma svar, beroende på tid på dagen. Personligen har jag haft fantastiska upplevelser med deras stöd.

Det var en enorm fråga de hade under det stora A2 Hosting-avbrottet nyligen. Men de har återhämtat sig sedan.

Fart

A2 Hosting har en SwiftServer högpresterande plattform som gör att de kan erbjuda Turbo-paket. Dessa servrar laddar dina sidor upp till 20 gånger snabbare, med färre kunder på varje server och fler resurser tilldelade enskilda konton. Alla deras webbhotellkonton innehåller solid state-enheter, som kan utföra tusentals input / output-funktioner varje minut.

Värde

För mängden service och support erbjuder A2 Hosting enormt värde. Inkluderat SSD, cPanel-åtkomst för alla delade värdkunder och många andra alternativ är tillgängliga för att passa alla behov.

Funktioner

A2 Hosting erbjuder CPanel-driven funktioner, support för alla från nybörjare till avancerade utvecklare och konsulter. De tillhandahåller automatisk serverbaserad säkerhetskopiering, antivirusskydd och en mängd olika program- och utvecklingsalternativ för olika branscher.

De optimerar för snabbhet och säkerhet, och många funktioner kommer i ugn. Det gör deras värd för nybörjarvänligt, vilket är super användbart.

En nackdel är att deras funktioner kan vara lite överväldigande, eftersom deras UI inte är perfekt. Men det får jobbet gjort.

Driftstopp / Uptime:

De har privatägda servrar med datacentra i Michigan, Amsterdam och Singapore. A2 Hosting garanterar 99,9% drifttid. De erbjuder också uppladdnings- och nedladdningshastighetstest från varje datacenter.

De hade ett stort datacenteravbrott nyligen, men saker har varit smidig segling sedan.

SiteGround Hosting: Höjdpunkter, fördelar och nackdelar

SiteGround startade av tidigare advokater och IT-proffs i Bulgarien 2003 och erbjuder massor av webbhotellalternativ, obegränsad bandbredd och prisbelönad service, snabbhet och support.

Vi älskar personligen SiteGround. Sammantaget är de prisvärda, supervänliga och funktionsrika med allt vi behöver.

SiteGround-prissättning

SiteGrounds planer är på den dyrare sidan när det gäller budgethosting, men många granskare uppskattar alla extrafunktioner som kommer med lite högre pris. De har flera nivåer för var och en av sina fyra värdalternativ.

 • Delad värd: Priser regelbundet till $ 9,95, kupongkoder sjunker ner till $ 3,95
 • Cloud Hosting: Börjar på $ 60 per månad
 • Reseller Hosting: En kreditplan, som motsvarar ett års värd, är så låg som $ 42 varje kredit när du köper 11 eller fler krediter.
 • Dedikerad webbhotell: Deras amerikanska dedikerade serverplaner börjar på $ 229 per månad

Kundsupport

De är tillgängliga vid varje sekund för direktchatt, snabbtelefonsvar och biljetter som de säger i genomsnitt cirka 10 minuter för det första svaret.

SiteGround är chockerande över hur snabbt de ska svara. Det är verkligen otroligt.

Du får supportbiljetter fyllt ut snabbare än du kan säga “server” och en uppmärksamhet på detaljer som går utöver.

De hjälper till med problem de inte behöver, och de går så långt som att fixa WordPress-problem för dig. Wow.

Fart

SiteGround erbjuder solid state-enheter på alla värdplaner och erbjuder förbättrad prestanda med NGINX, HTTP / 2, PHP7 och gratis CDN.

De har ett SiteGround SuperCacher-plugin med flera nivåer av cache och hastighet. Du kan välja vilken implementeringsnivå du vill få babyen att spinna så snabbt som möjligt.

Värde

Samtidigt som priserna kan vara något högre än andra värdar, ger SiteGrounds mängd av alternativ för utvecklare och användare av alla förmågor en hög nivå av värde.

Totalt sett är värdet från SiteGround otroligt. Den går head-to-head med Bluehost och tar ner den lätt!

Funktioner

Erbjudandet är värd för en mängd olika appar och tjänster, ger Joomla-, WordPress- och Magento-teman samt lektioner för var och en. De inkluderar gratis dagliga säkerhetskopior.

Stopptid / driftstid: SiteGround erbjuder en realtidsstatus som låter dig testa webbplatsens realtidsstatus. De erbjuder en årlig drifttakt på 99,995 procent och en månadstid för 99,999 procent. Datacenter finns i Chicago, London, Amsterdam och Singapore. Deras mjukvara minimerar drifttiden genom att tillhandahålla automatisk realtidsdetektering och en automatiserad omedelbar reaktion. De löser mer än 90 procent av serverns prestandafrågor direkt utan någon mänsklig interaktion behövs.

SiteGround vs A2 Hosting: Speed ​​Comparison

Vi jämförde SiteGround och A2 Hosting på två webbplatser med nästan identiskt innehåll, från liknande teman, både av StudioPress, och med liknande mängder innehåll och text. Dessa var resultaten:

siteground vs a2 hosting hastighetstest final

siteground vs a2 hosting hastighetstest final SiteGround vs A2 Hosting hastighetstest

Vi har SiteGround till vänster med en totalbetyg på 94%, och A2 Hosting till höger med en total poäng på 97%.

Observera att detta är med cache-plugins som tillhandahålls av varje värd aktiverad. För SiteGround använde vi deras SG SuperCacher med nästan någonsin cache-nivå aktiverad, och med A2 Hosting gick vi med deras Turbo-plan, upp till 20x snabbare.

På praktisk nivå är dessa fantastiska resultat och det visar verkligen att båda dessa är fantastiska. Hastigheterna är så nära att jag inte nödvändigtvis bara skulle välja en över den andra rent baserat på miniscule skillnaden i hastighet.

SiteGround vs A2 Hosting: Vad är bäst för dig?

Både A2 Hosting och SiteGround erbjuder unika funktioner som rymmer företag i alla storlekar. De är båda inriktade mer på utvecklare eller individer med erfarenhet av webbplatsutveckling men erbjuder grundlig kundsupport och hjälp genom handledning och felsökning för användare med alla styrkor och förmågor.

Priset bör inte vara den avgörande faktorn, A2 Hosting är inriktad på småföretag, e-handelsföretag och individer. Det stora utbudet av funktioner som erbjuds till det lägre priset gör detta till ett solidt och pålitligt alternativ. De erbjuder 30 olika anpassade värdpaket, inklusive alternativ för CMS, CRM, schemaläggning, auktion, utbildning, e-handel och webbutveckling. Få A2 Hosting-rabatt här.

Siteground är ett kvalitetsalternativ för utvecklare som vill ha mer flexibilitet och anpassningsalternativ, marknadsförare som räknar med konsekvent drifttid och lite drifttid och återförsäljare som letar efter pålitliga produkter att erbjuda till ett rimligt pris. De har avancerade tekniska tillgängligheter och snabb kundsupport för att underhålla dina webbplatser. Få 60% rabatt på SiteGround här.

A2 Hosting Review Recap

Nedan är sammanfattningen av vår fullständiga A2 Hosting-granskning.

A2 Hosting Redaktionell översyn 4.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (2 röster) Fördelar

 1. Otrolig kundsupport
 2. De snabbaste hastigheterna på marknaden
 3. Användarvänlighet
 4. Bra funktioner för priset
 5. Lokala hjältar

Nackdelar

 1. Inte den starkaste upptid
 2. Inte för fyndjägare
 3. Kundtjänst har sina lediga dagar

SummaryA2 webbhotell är så snabbt och så tillförlitligt att de verkligen överträffar sina konkurrenter i detta avseende. Dessutom har de en modern känsla som ger en uppfriskande värdupplevelse. Om du vill ha utvecklingsverktyg som faktiskt förstår ditt arbetsflöde och kundservicerepresentanter som verkligen kan möta dig där du är, kan A2 bara vara värd för dig. Nämnde vi att de är riktigt, riktigt snabba? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

SiteGround Review Recap

Nedan visas en sammanfattning av vår fullständiga granskning av SiteGround.

SiteGround Redaktionell recension 4.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (254 röster) Visa prissättning Fördelar

 1. Otroligt snabbt stöd
 2. Bra priser
 3. Massor av funktioner
 4. SiteGround WordPress-kompatibilitet

Nackdelar

 1. Dolda begränsningar
 2. Endast årlig prissättning
 3. Hackning / säkerhetsbegränsningar

SummarySiteGround är en av de bästa rekommenderade värdarna för marknadsförare, utvecklare och webbplatsägare som letar efter en bra balans mellan pris och värde. SiteGround-prissättning inkluderar alla gratisverktyg som den genomsnittliga webbplatsägaren kan behöva. Du får ett supportteam som huvudsakligen är baserat i Bulgarien, men det är inte en fråga för de flesta engelsktalande världsmedborgare. Deras supportpersonal är några av de snabbaste runt och svarar inom 5-15 minuter när som helst. SiteGround WordPress-värd har staging och WordPress git-funktioner som många fyndvärdar inte erbjuder. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map