A2 vs GoDaddy.com Hosting – Jämför priser och planer – maj 2020

När du jämför två stora namn, långvariga värdföretag, kan det vara svårt att hitta varje företags individuella egenskaper och egenskaper. När båda företagen erbjuder ett brett utbud av paket, gör liknande drifttidsgarantier och anpassningsbara alternativ beslutet ännu mer utmanande.


När du har förstått vad ditt företag behöver för din webbplats kommer det att bli mycket lättare för dig att fatta ett beslut om den perfekta webbplatsvärd. Att jämföra företagets funktioner, hastighet, drifttid och drifttid och att anpassa tillvalet i din budget hjälper dig att fatta bästa möjliga beslut.

A2 Hosting

A2 Hosting har konsekvent varit ett topprankat val för värdkvalitet sedan början 2003. Flera källor räknar deras obegränsade diskutrymme och obegränsade bandbredd som högt uppskattade funktioner.

 • Prissättning: A2 Hosting erbjuder flera värdalternativ.
  • Delad värd: Paket startar vanligtvis $ 7,99, men A2 Hosting erbjuder en kupongkod som sänker priset till $ 3,92 per månad.
  • VPS Hosting: Paketet på startnivån börjar på $ 5 per månad.
  • Återförsäljarhosting: Börjar på $ 19.99 före några kuponger, men deras tillgängliga koder sänker vanligtvis priset till $ 13,19 per månad.
  • Dedikerad värd: Det för rabatterade priset på $ 119,99 månaden sjunker till $ 99,59 per månad efter att kupongen har applicerats.
 • Kundsupport: A2 erbjuder kundservice dygnet runt genom telefonsamtal, serverbiljetter eller livechatter, kunder berömmer sin tjänst.
 • Hastighet: SwiftServer högpresterande plattform tillåter A2 Hosting dem att erbjuda Turbo-paket, som laddar dina sidor upp till 20 gånger snabbare. A2 Hosting erbjuder även solid-state-enheter på alla kundkonton.
 • Värde: Företaget inkluderar SSD, cPanel-åtkomst för alla delade värdkunder och ett brett utbud av anpassningsbara alternativ för deras värd och återförsäljningskunder.
 • Funktioner: De har en hög säkerhetsnivå med antivirusskydd, automatisk serverbaserad säkerhetskopiering, cPanel ingår och flera val för programvara, plattformsintegrationer och mer för att passa alla företag.
 • Driftstopp / upptid: A2 Hosting lovar kunderna 99,9 procent upptid och gör det möjligt för kunder att välja sitt datacenter från privatägda webbplatser i Michigan, Amsterdam och Singapore.

Kör pappa

Med mer än 14 miljoner kunder över hela världen har GoDaddy levererat högkvalitativ kundservice i nästan 20 år. Med extremt rimliga priser i flera länder och en uppetid på 99,9 procent är GoDaddy ett mycket populärt val för många olika kunder.

 • Prissättning: GoDaddy har mycket låga priser och kör försäljning och specialerbjudanden ofta. Det finns flera nivåer för deras värdalternativ.
  • Delad värd: De erbjuder värdplaner för Linux och Windows som börjar på $ 3,99 till försäljning; vanligtvis börjar planerna på $ 7,99 per månad.
  • Cloud Hosting: Din första månad är gratis, och sedan en 20 GB plankapslar till $ 5 per månad; med den högsta planen får du 80 GB för högst $ 80 per månad.
  • Reseller Hosting: De erbjuder två återförsäljarprogram: en grundplan för upp till 25 kunder som börjar på $ 8,99 per månad och ett pro reseller-program som stöder obegränsade kunder från 14,99 $ per månad.
  • Dedikerad webbhotell: Dedikerade IP-planer börjar på $ 5,99 per månad.
  • Virtuella privata servrar: Linux-planer börjar på $ 24,99 per månad, till försäljning från $ 29,99 per månad; Windows planer börjar på $ 34,99 per månad, ned från $ 39,99 normalt.
 • Kundsupport: GoDaddy erbjuder 24/7 telefonsupport för en mängd olika platser och språk. De har också direktchatt och en detaljerad databas där du kan söka efter information. Det finns aktiva kundforum och bloggar för ytterligare hjälp.
 • Hastighet: GoDaddy är inte den snabbaste värden på marknaden, men de ger en solid hastighetsprestanda.
 • Värde: GoDaddy har många års erfarenhet. Priserna är extremt låga och de tillhandahåller högkvalitativ kundservice och starka funktioner för kunder runt om i världen. Vissa paket kan också erbjuda reklam eller stockfoton.
 • Funktioner: Utöver deras stöd för byggande av webbplatser och deras expertis inom domänauktioner, tillhandahåller de värd e-post, webbplats, logotyp och eCommerce-webbdesign, tillsammans med gör-det-själv självstudier, säkerhet och andra värd- och serveralternativ under deras Pro-program.
 • Driftstopp / drifttid: GoDaddy publicerar inte mycket om deras drifttid och drifttid, men de garanterar en drifttid på 99,99 procent och håller sig med industristandarder. De har datacenter och platser runt om i världen och har en gedigen historia med ständigt bra service.

Vad är bäst för dig?

Samtidigt som de båda är värdföretag som är inriktade på småföretag, finns det några stora skillnader mellan A2 och GoDaddy. De har båda unika funktioner och specialiteter som gör att de kan tillhandahålla tjänster för stora och små företag och har program som kan rymma användare av alla styrkor och förmågor.

GoDaddy är ett bra alternativ på startnivå för dem med begränsade budgetar eller lite erfarenhet. De har program för återförsäljare, dotterbolag och ideella organisationer. De är värd för mer än 65 miljoner domäner, och erbjuder överföringar, nya tillägg, personliga domäner och masssökningstjänster. Gör-det-själv-webbplatsbyggaren är utformad för att hjälpa en ny användare att komma igång på kort tid.

A2 är bättre inriktad på medelstora företag som har erfaren personal och viss kunskap om webbdesign och värdbehov. Mer än 30 anpassade värdpaket och ett brett utbud av funktioner för prispoäng gör A2 till ett solidt och pålitligt alternativ.

För att utforska fler värdalternativ, kolla in vårt A2 Hosting vs. Siteground-inlägg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map