Amazon Web Services (AWS) Hosting vs BlueHost jämförelse maj 2020

Bestämma mellan Bluehost och Amazon Web Services (AWS) värd?


I så fall är du en sällsynt ras.

Anledningen är att det här är två helt olika metoder för webbhotell. Bluehost är en mer traditionell lågprisvärd med de grundläggande funktionerna och standard ControlPanel-gränssnittet som du kanske är van vid. AWS är byggt för utvecklare, med sina egna gränssnitt och en annan prissättningsmodell.

Med det sagt finns det några viktiga punkter att tänka på när du väljer mellan dessa två värdar. Låt oss dyka in.

Om du är ny inom webbhotell eller byter värdleverantör för första gången på ett tag kan uppgiften vara skrämmande. Att välja en webbhotell är ett svårt beslut. Flera faktorer spelar en roll i din beslutsprocess. Du måste tänka på saker som prisstruktur, driftstopp och tillgängliga funktioner som en webbhotell erbjuder dig.

Kundtjänst är också en viktig faktor. Du vill ha teknisk support direkt om något går fel, oavsett om det händer på den livligaste tiden på dagen eller mitt på natten. Vi kommer att dela upp både Amazon Web Services (AWS) Hosting och BlueHost-företag för att avgöra vilken som ger ett bättre alternativ för dina webbhotellbehov.

Snabbt åt sidan: vill du ha en perfekt hybrid av AWS-priser med Bluehost-stöd? Kolla in Cloudways – en hybridhotellösning med skala, prissättning och kundsupport i åtanke.

AWS vs BlueHost Comparison Grid

wdt_IDFeatureAmazon Web ServicesBlueHost
1Driftstopp / Uptime99,95%99,9%
2KundsupportJättebra service24/7 Live Chat
3Börjar lagringVarierar50 GB
4Startpris$ 0,08 / hBörjar på $ 3,95 / mo

Kontrollera Bluehost-priser

AWS vs Bluehost A Support B Speed ​​C Funktioner D Värde E TransparencyAWS Review 4 Granskare 3.1 8 röster34.54.54.53.5ABCDEBluehost Review 3.6 Recensent 3.5 18 röster3.52.544.53.5ABCDE

Jämför de bästa funktionerna hos AWS vs Bluehost

Det finns så många funktioner att jämföra när man tittar på värdar, det är inte ens roligt. Det finns så mycket jargon att det kan få ditt huvud att snurra! Eftersom vår webbplats syftar till att bryta ner värdföretag för din genomsnittliga marknadsförare eller entreprenör – snarare än en erfaren utvecklare – vill vi fokusera på de aspekter som är viktigast för dig.

AWS har så många värdalternativ att det är omöjligt att jämföra alla sina produkter i den här recensionen. Vi kommer att fokusera på AWS i allmänhet, med deras EC2- och S3-värdbjudande, såväl som deras Amazon Lightsail-produkt som är fokuserad på småföretag / icke-teknisk marknad.

Bör du jämföra AWS och Bluehost?

Här är saken – om du jämför dessa två företag kanske du vill tänka om vad dina mål är. Dessa är verkligen två olika djur.

Du bör gå med AWS om du har ett utvecklingslag eller byrå som hjälper dig med din webbhotell. AWS ger stor skalbarhet, prissättning och alternativ, men deras produkt är inte byggd för din genomsnittliga användare. Av den anledningen vill jag varna dig nu överväga om du har utvecklingsresurser för att hantera AWS eller din egen tekniska skicklighet. Med det sagt har de en ganska ny Amazon Lightsail-produkt som är mycket vänligare för nybörjaren, men detta är fortfarande något anpassat för någon med viss grundutveckling eller teknisk kompetens.

Om du inte är superteknisk orienterad och bara vill ha en bra värd med bra stöd, skulle jag rekommendera att du jämför några andra värdar först. Först, om du letar efter fantastiskt stöd och kan spendera ungefär $ 15 / mo rekommenderar jag att jämföra Bluehost vs SiteGround. Om du letar efter en solid värd med bra recensioner, kolla in Bluehost vs A2 Hosting. Om du kan spendera mellan $ 30-100 per månad för vad vissa anser vara den bästa WordPress-värden, kolla in Bluehost vs WP Engine-recensionen.

Okej – var bara tvungen att ge det sammanhang eftersom det verkligen är en stor skillnad här mellan AWS och SiteGround, så du måste få sammanhang.

Jämförelsestid / driftstid

Vid jämförelse av rapporter om driftstopp / drifttid ger en av dessa värdar det och den andra inte – vilket borde ge en viss indikation på kvalitet.

AWS tillhandahåller deras service hälsa instrumentbräda för allmänheten att se när som helst. Bluehost tillhandahåller inte något liknande.

Bluehost gör inga anspråk på deras upptidsprocent på sina marknadsföringssidor, även om de lovar stor kvalitet totalt sett. De slutar bara för att tillhandahålla en faktisk procentsats av tiden som deras tjänst är tillgänglig. Nuvarande kunder uppger att deras tjänst är igång 99,9 procent av tiden. Du har också möjligheten att lägga till SSL- och SSH-kryptering på din webbplats, vilket kommer att förbättra säkerheten och hjälpa till att skapa en starkare anslutning också. Företaget använder ett UPS-backup-system och en stark serverkombination för att hjälpa till att hålla din tjänst uppe och fungera så effektivt som möjligt.

Amazon Web Services (AWS) Hosting är kanske den sanna industriledaren när det gäller den drifttid som deras servrar tillhandahåller. Företaget använder samma nätverk av servrar som deras onlinebutik, så att företaget alltid investerar i teknik för att förbättra Amazon.com, i teorin att samma teknik lurar ner till AWS-servrar som du företaget kan köpa. Företaget tillhandahåller också full webbplatsredundans och automatiska säkerhetskopieringssystem, som arbetar för att se till att deras servrar är igång hela tiden. För att hjälpa till med servicetillgänglighet erbjuder de datacenter från hela världen inklusive Sao Paulo, Singapore, Tokyo och Kalifornien. Amazon Lightsail lovar 99,95% drifttid i deras servicenivåavtal (SLA).

Funktioner Jämförelse

Bluehost tillhandahåller en mängd funktioner till sina kunder. Du kommer att njuta av nästan alla verktyg du kan föreställa dig för att förbättra din webbhotelltjänst. Företaget stöder fullt ut olika kodningstyper inklusive PHP, Perl 5, Javascript och Flash. Du kommer att njuta av en obegränsad mängd diskutrymme och e-postkonton som är tillgängliga för användning efter behov. Du kan också hantera ett obegränsat antal olika domännamn, vilket är perfekt om ditt företag snabbt expanderar.

Amazon Web Services (AWS) Hosting ger dig schemalagda säkerhetskopior och virtuell molnlagring som är fördelaktigt när något går fel, och du måste hämta information från när din webbplats fungerade korrekt. Deras webbhotell stöder fullt ut olika plattformar inklusive Joomla, Ruby, WordPress och Magento. Du kan också använda Windows och Linx värdalternativ om du föredrar det.

Kundtjänstjämförelse

Bluehost har utrymme för förbättringar inom kundserviceavdelningen. Deras webbplats säger att kundservicestöd är lättillgängligt via dygnet runt livechattar, e-postbiljetter och telefonsamtal. Det finns också ett videobibliotek för att ge hjälp för vanliga tekniska supportproblem. Bristen på tillgänglighet för kundservicestöd är emellertid ett vanligt klagomål för både tidigare och nuvarande kunder. Det finns rapporter om långa väntetider och inkonsekvent supportkvalitet. Det bästa du kan göra är att inleda en chatt med en av deras säljare först för att fastställa kvaliteten.

Kundtjänstsupport är lite förvirrande med Amazon Web Services (AWS). På utsidan gör de inte många anspråk på kundsupportkvalitet, men uppmanar dig att logga in på konsolen för att komma igång. De diskuterar också att välja en kundsupportplan, vilket inte är lugnande. Med tanke på att AWS siktar på utvecklarmarknaden måste de skräddarsy kundsupport för att matcha en av sina många produkter. Kort sagt är deras kundtjänstkvalitet osäker.

Prisjämförelse

Bluehost har några ganska billiga startplaner för att få dig i dörren, men prissättningen stiger efter en tid, medan AWS har mer konsekvent prissättning som också är billig.

Prisstrukturen för Bluehost är byggd med dina vanliga planer i flera nivåer som uppmuntrar dig att välja mellanalternativet. Delade värdplaner börjar på $ 3,95 per månad (med rabatt) och ger dig en webbplats som har 50 GB utrymme tillgängligt. Du får också fem e-postkonton som har 100 MB lagring vardera och en standardprestandegaranti. Nästa prisstruktur är för en VPS-plan som börjar på $ 29,99 per månad. För det priset får du 2 CPU-kärnor, 30 GB SAN och 2 GB lagring.

Bluehost har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti:

”Om du avbokar inom 30 dagar får du en full återbetalning på din webbhotell. Återbetalningsgarantin gäller inte för de flesta tilläggsprodukter, till exempel domäner, med tanke på deras unika natur. ”

Detta är bra för dig som vill testa kvaliteten utan att förlora pengar i slutändan.

Amazon Web Services (AWS) Hosting har några olika värdprodukter, så prissättningen varierar mycket efter behov. Den enklaste planen för företagare är deras Lightsail-alternativ som börjar på $ 5 / mo. Detta förenklar prissättningen jämfört med vissa av deras andra produkter som debiteras per minut eller timme. Om du behöver byta eller uppgradera funktioner, erbjuder de nästan alla tänkbara funktioner under solen. Lightsail erbjuder en en månad gratis prov också.

Slutlig AWS vs Bluehost-rekommendation

När man jämför Amazon Web Services (AWS) Hosting och Bluehost, är det som att jämföra äpplen till apelsiner för det mesta.

Bluehost riktar sig till första gången bloggare och företagare som vill skapa en webbplats på ett enkelt sätt. AWS har en komplex och förvirrande mängd alternativ för nybörjare, även om deras Lightsail-erbjudande är ett enkelt och enkelt sätt att börja.

Om du var tvungen att välja mellan de två, och du ville ha billig och enkel värd, är Bluehost vägen att gå. Även om det kommer med den starka rekommendationen att titta på några andra högre värderade inträdesnivåer som Siteground eller A2 Hosting.

AWS är billigt, snabbt och mycket flexibelt och skulle rekommenderas för en nybörjare om de var något tekniskt kunniga. Om du inte skrämmas av att lära dig ett nytt system och vanligtvis kan googla dig problem, kan du hitta de tekniska innovationerna i AWS tilltalande och en stark långsiktig lösning. Om du precis börjar dig bör du börja med Amazon Lightsail.

Ett annat alternativ? Kolla in Cloudways. De erbjuder hanterad webbhotell baserat på AWS- eller Google Cloud-plattformarna. Den perfekta hybrid av pris och support. Vår fullständiga Cloudways-granskning dyker in alla detaljer.

Bluehost Review Recap

Nedan visas en sammanfattning av vår fullständiga Bluehost-granskning.

Bluehost Review 3.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (18 röster) Fördelar

 • Några av de billigaste priserna
 • Massor av funktioner
 • Bra för nybörjare
 • Stora säkerhetsfunktioner för budgetvärd

Nackdelar

 • Hastighet kan vara ett problem
 • Uptime garanteras inte
 • Vissa stödproblem

Sammanfattning Eftersom Bluehost är så stor och delar resurser med systerföretag kan de erbjuda några av de billigaste priserna för hosting. Och för otroligt låga priser täcker Bluehost-planer de flesta grunderna, som WordPress-värd, VPS, solida säkerhetsfunktioner och massor av gratisverktyg att starta. Men i slutet av dagen får du det du betalar för. Bluehost-kundtjänst saknas, drifttiden är smutsig och deras hastighet lämnar mycket att önska. Webmasters med en budget som inte förutser mycket trafik eller supportbiljetter hittar allt de letar efter med Bluehost-prissättning. Men om större tillförlitlighet är viktig för dig, är det värt det att skaffa ut extra pengar för en mer kundorienterad värd som SiteGround eller WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

AWS Review Recap

Nedan visas en sammanfattning av vår fullständiga AWS-granskning.

Amazon Web Services Recensioner 4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (8 röster) Fördelar

 1. Automatisk skalbar lagring
 2. Erbjuda en betal-per-användning-modell till låg kostnad
 3. Utmärkta supportalternativ
 4. En gratis plan för nya användare
 5. Stora Terabyte-filer

Nackdelar

 1. Standardpaket är inte tillgängliga
 2. Priser varierar efter plats
 3. Du måste uppskatta och beräkna din användning
 4. Stöd svårare att kontakta

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map