Amazon Web Services (AWS) mot SiteGround Hosting jämförelse 2020

Jämförelse av SiteGround vs AWS är ganska konstigt.


På allvar är det två helt olika typer av tjänster.

AWS är avsett för antingen erfarna utvecklare som vet hur man ställer in och driver teknisk värd, vilket SiteGround är super användarvänligt och byggt för små till medelstora företag.

Så för att klippa till jaget. Utvecklaren? Välja AWS.

Entreprenör eller marknadsförare? Välj SiteGround.

Vi jämför ett mindre känt alternativ och ett värdkraftverk, som båda har fått fantastiska recensioner och tillgodosett många nöjda kunders behov.

Amazon Web Services (AWS)

Drivs av Amazon.com, kraftverket inom detaljhandelsförsäljning och underhållning, Amazon Web Services började som en avdelning 2006 med informationstekniska infrastrukturtjänster. Nu kallar vi den molnberäkningen. Genom att kunna avstå från servrar på plats har många företag funnit att de föredrar molnberäkning på grund av dess flexibilitet och resultatdrivna prestanda.

 • Prissättning: Att skapa ett konto hos Amazon Web Services är gratis och erbjuder användare en gratis nivå i 12 månader efter registreringsdatumet. De tillhandahåller också andra gratis tjänster som fortsätter efter året. Därefter erbjuder de prissättning för mer än 50 molntjänster. För de första 12 månaderna får användare:
  • Amazon EC2: Resizerbara datorkapacitet som inkluderar 750 timmar per månad Linux-, RHEL- eller SLES t2.micro-instansanvändning eller 750 timmar per månad för användning av Windows t2.micro-instans.
  • Amazon S3: skalbar, datalagringsinfrastruktur med låg latens som inkluderar 5 GB lagringsutrymme, 20 000 få förfrågningar och 2 000 förfrågningar.
  • Amazon RDS: Relational Database Service erbjuder fem olika databaser och innehåller 750 timmars Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro-instansanvändning, 20 GB för säkerhetskopior och 10 000 000 I / Os.
  • AWS IoT: Detta tillåter 250 000 publicerade eller levererade meddelanden per månad.
  • Amazon EC2 Container Registry: 500 MB lagring varje månad.
 • Kundsupport: Amazon Web Services erbjuder fyra servicenivåer, med 24/7/365 grundläggande support ingår i alla konton. Dessa supporttjänster inkluderar teknisk support, vanliga frågor om produkter, självhjälpscenter och ett supportformulär. För att öka avgifterna erbjuder Amazon Web Services också utvecklare, stöd för företag och företag.
 • Hastighet: Hastigheterna är inte lätt tillgängliga och kan variera kraftigt mellan regioner.
 • Värde: Många Amazon Web Services-användare uppskattar att programmet tillåter dem att betala som de går för de tjänster de faktiskt använder. Avgifter är per gigabyte och per överföring in och ut ur datalagringshinken.
 • Funktioner: Många användare är nöjda med det extra som Amazon Web Services tillhandahåller, inklusive borttagningsförfrågningar, Glacier-data återställer, gratis inkommande dataöverföring samt utgående till Amazon EC2 i North Virginia. Alla andra får den första 1 GB utgående överföringen gratis.
 • Driftstopp / driftstid: Amazon Web Services publicerar varje dag ALLRA SENASTE service tillgänglighet för dess regioner. De visar också serviceavbrott som har ägt rum under det senaste året.
 • För att utforska alla dina värdalternativ, kolla in vårt AWS vs. GoDaddy-inlägg.

SiteGround Hosting

SiteGround, som startades i Bulgarien, erbjuder värd i mer än 12 år, inte bara bygger prisvärda paket som tillgodoser en mängd olika behov, utan bygger en teammiljö med en handgjord filosofi, vilket innebär att de skapar sina egna högkvalitativa lösningar. De ger mervärde för både anställda och kunder, ger personalen en rolig, kreativ miljö och ger användare 10 GB hårddiskutrymme, obegränsad bandbredd, hög hastighet och prisbelönad service

 • Prissättning: SiteGround: s planer kan komma att vara lite högre än andra webbhotellvärdar, men de flesta kunder gillar de detaljer som SiteGround har inkluderat i varje nivå.
  • Delad värd: Priser regelbundet till $ 9,95, kupongkoder sänker det ner till $ 3,95.
  • Cloud Hosting: Börjar på $ 60 per månad.
  • Reseller Hosting: En kreditplan, som motsvarar ett års värd, är så låg som $ 42 varje kredit när du köper 11 eller fler krediter.
  • Dedikerad webbhotell: U.S.-dedikerade serverplaner börjar på 229 $ per månad.
 • Kundsupport: Det finns inte en enda sekund som kundservicerepresentanter inte är tillgängliga för snabbchatt, snabbtelefonsvar och biljetter som besvaras inom cirka tio minuter. Servicerepresentanter kan och ofta felsöka tekniska problem, komplettera kundförfrågningar snabbt och överträffa förväntningarna.
 • Hastighet: Alla värdplaner inkluderar solid state-enheter och förbättrad prestanda med NGINX, HTTP / 2, PHP7 och gratis CDN. SiteGround har skrivit minst 800 WAF-regler för att åtgärda nolldagars sårbarheter och förbättrar hastigheten genom att cachera WordPress- och Joomla-webbplatser.
 • Värde: Det finns så många detaljer och funktioner, liksom en hög nivå av kundsupport, att SiteGround mer än kompenserar för en något högre kostnad för månatliga paket.
 • Funktioner: SiteGround tillhandahåller teman och handledning för WordPress, Magento och Joomla webbplatser och erbjuder gratis dagliga säkerhetskopior. Oavsett vilket webbplatstema du väljer, ger SiteGround en förbättrad, användarintegrerad cPanel med extra funktioner, hjälpte till att skapa och migrera webbplatser och problemfri installation.
 • Driftstopp / drifttid: Företaget kan skryta med en årlig drifttid på 99,995 procent och en uppetid på 99,999 procent per månad. SiteGround har också ett hastighetstest som låter dig kontrollera webbplatsens laddningshastigheter i realtid. Användare från hela världen kan välja mellan datacentra i Amsterdam, Chicago, London och Singapore. Mer än 90 procent av problem med serverns prestanda löses direkt, säger SiteGround tack vare deras programvaruutveckling som har automatisk realtidsdetektering och en automatiserad omedelbar reaktion som vanligtvis inte kräver någon mänsklig interaktion.

Visa alla Siteground-alternativ här

Vad är bäst för dig?

Jämförelse av Amazon Web Services och SiteGround är verkligen som att jämföra äpplen med apelsiner. I grunden är Amazon Web Services ett billigt lagringsalternativ för moln som hjälper användare att hantera data. Värdtjänsten hjälper dig att hålla kostnaderna nere, eftersom du bara betalar för det du behöver, men det är mycket viktigt att veta och förstå alla aspekter av webbutveckling. Det är bra för webb- och apputvecklare som vet vad de gör, men andra fält som föredrar att arbeta med mallar och teman kanske tycker det är en utmaning. SiteGround är ett mer traditionellt webbhotellföretag, vilket gör det till ett bättre val för e-handelsföretag, marknadsförare och småföretagare som inte arbetar med webbutveckling regelbundet. Företaget är också ett solid alternativ för utvecklare som uppskattar flexibilitet och anpassningsalternativ. För en jämförelse av webbhotell mellan liknande webbhotellleverantörer, kolla in vårt Siteground vs. GoDaddy-inlägg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map