AWS-hosting mot HostGator Hosting – Jämför priser och planer – maj 2020

AWS-hosting mot HostGator Hosting – Jämför priser och planer – maj 2020

AWS-hosting mot HostGator Hosting – Jämför priser och planer – maj 2020

Att vara överst på någon bra lista händer inte bara. För att ha ditt namn på listan måste du vara väldigt bra på vad du än gör. HostGator har gjort listan över årets största webbhotellföretag. Den fantastiska tjänsten de tillhandahåller för så små kostnader spelar en enorm roll i denna utmärkelsen. Eftersom de erbjuder lön när du går värdplaner, kan kunderna prova HostGators tjänst utan ett årligt plan. De kräver inga startavgifter eller andra onödiga avgifter, vilket gör det möjligt att ha en webbplats på internet för under $ 10,00.


Alla HostGators webbplatser är starkt skyddade av deras anpassade brandväggsregel. Varje webbplats de är värd för är säker mot DDoS-hackerattacker. Ramen för HostGator har bedömts vara uppfylld av det amerikanska handelsdepartementet och de har varit Safe Harbor-certifierade av Europeiska kommissionen.

Det finns flera funktioner och extrafunktioner som tillhandahålls via HostGator som gör deras tjänster ännu mer värdefulla. Varje webbplats de är värd kommer med obegränsade e-postkonton. De tillhandahåller diskutrymme med varje plan de erbjuder. Varje plan är också utrustad med en lättanvänd webbplatsbyggare, vilket gör det möjligt för alla att skapa och utveckla utseendet på en webbplats. De ger kunden reklamkrediter som kan användas via AdWords, Facebook, Google och Bing / Yahoo. De ger användbara videor och SEO-tips som gör det möjligt för en webbplats att känna igen både Google och Bing. En skanner finns också för Google Blacklisting och skadlig programvara.

Oavsett om du gör ditt bästa arbete hela natten eller om du är uppe och på det tidigt på morgonen, kommer HostGator alltid att ha någon tillgänglig för att hjälpa till. De är kända för den vänliga kundsupporten de erbjuder 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. De är tillgängliga via livechatt, ett biljettsystem och via telefon. HostGator har också tillhandahållit över 650 hjälpartiklar och över 500 videohandledning.

För att se hur HostGator matchar mot andra värdtjänster, kolla in vårt SiteGround kontra HostGator-inlägg.

Amazon Web Services, även känd som AWS, är en webbtjänstplattform som är molnbaserad. De ger kunderna de appar och andra verktyg som behövs för att skapa och utveckla onlineapplikationer, spåra webbdata, hantera serverutrymme och alla andra uppgifter för att utveckla en online-närvaro. Kunderna får flera alternativ att välja mellan enligt sina individuella mål och vad de försöker uppnå via en webbplats. Om kunden har behov av ytterligare servrar för att ge en stor företagsdatabas eller skapa och behandla många applikationer, finns ytterligare lagringsutrymme tillgängligt. Ett företag kan påskynda information de behöver för att skicka eller ta emot via leverans av innehållstjänster som tillhandahålls via AWS. Detta kommer både att öka intäkterna och eliminera drifttiden. Övervakning av dataanvändning och dess effektivitet är tjänster som AWS tillhandahåller som ger feedback i realtid om en viss webbplats prestanda. Detta gör också kunden medveten om förändringar som kan förbättra deras webbplats och dess effektivitet.

Det grundläggande paketet som tillhandahålls via AWS kommer med gratis värd. Men detta paket inkluderar inte hjälp och support tillgängligt till Amazon Web Services betalande kunder. Det bör noteras att majoriteten av kunderna som börjar med baspaketet uppgraderar mycket snabbt. Detta verkar vara en pågående trend med varje paket som AWS tillhandahåller. Dessa planer kan överstiga 45 USD per månad beroende på användning. HostGator erbjuder månatliga paket så låga som $ 4,00 som levereras som standard med deras 24/7 supportteam. De erbjuder också en lång lista över andra funktioner med denna plan.

Med det sagt är antalet fortfarande otroligt för AWS. Enligt datanyze.com kommer HostGator på 36 platsen så långt som antalet webbplatser värd medan Amazon Hosting Services ligger på 2: a plats. Enligt forskningen från Datanyze ansvarar HostGator för 17 570 webbplatser. AWS är värd för över 1 miljon. Under hela april 2016 tillkom AWS över 38 000 webbplatser medan HostGator bara ökade antalet med 634.

Jag har personligen ingen erfarenhet av något av dessa två företag. Jag har bildat en åsikt om de få artiklarna jag har läst. AWS har mycket bättre antal än GatorHost. De är också ett internationellt företag som har lagt mycket tid och ansträngning i deras varumärke och rykte. Jag gillar idén om den hjälp och support som HostGator tillhandahåller oavsett paket en kund väljer. Jag tror att någon inom marknadsförings- eller utvecklingsyrket skulle uppskatta hur mycket stöd som finns med HostGator. Om jag var ägare till ett litet företag, skulle jag vara mer villig att investera min tid och pengar med ett likasatt företag. Min personliga erfarenhet har alltid varit en bättre arbetsrelation med de mindre företagen. Större företag kan vara skrämmande ibland och de visar inte alltid samma nivå av respekt och uppskattning för oss mindre killar

För att se hur AWS står emot andra värdtjänster, kolla in vårt AWS vs. BlueHost-inlägg. För att utforska fler värdalternativ, kolla in vårt DreamHost vs. IPage-inlägg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector