Bluehost vs DreamHost 2020: Jämför priser, funktioner och mer

Både Bluehost och DreamHost är gamla i internetår. De har vuxit till att bli massmarknadsvärdar med hundratusentals kunder, men vilket är bättre? Vi jämför priser, hastighet, funktioner och mer för att hjälpa dig att avgöra.

PRISSÄTTNING  |  VÄRDESTÖD  |  UPTIME  |  FART  |  FUNKTIONER  |  SLUTSATS  


Bluehost är ett av de mest populära värdföretagen i hela världen, men är det rätt för dig? Med namnigenkänning och förbättrad kundsupport är det ett bra val för nybörjare.

4,5

Recensent

4,6

Användare (12 röster)

MOT

DreamHost är ett annat av de stora, billiga delade värdföretag som bara har funnits för alltid. Grundades 1996 och har några nöjda kunder som är 20+ år starka. Om du letar efter billig massmarknadshosting är DreamHost en av de bästa.

3,9

Recensent

3,8

användare 

Prissättning

Betyg: 4.5

Bluehost har några av de mest prisvärda priserna på startnivå, med delad värd är den mest populära till rock-bottom priser. Vi drog en halv poäng för prissättningen på grund av den 3-åriga löptiden som krävs för bästa erbjudande, men totalt sett är det ungefär lika billigt som det blir:

SharedWordPressVPS
Försäljningspris$ 2,95 / mo$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Normalt pris$ 7.99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Bäst förnybörjareWordPressföretag

Visa prissättning

Betyg: 4.5

DreamHost brukade vara dyrare än andra delade värdar, men nu är de där uppe med de billigaste. Med en årlig delad värdplan kan du komma in i dörren till bara $ 2,59 per månad. Om du inte vill ha åtagandet kan du gå varje månad till bara $ 4,95 / mo. Den bästa delen? DreamHost tar inte upp priset på dig efter den inledande perioden – de är billiga och rättvisa runt omkring.

SharedDreamPressVPS Business
Årligt pris$ 2,59 / mo$ 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Månadspris$ 4,95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Bäst förnybörjareMellanstående WordPress-webbplatserVäxande småföretag

Visa prissättning

Värde

Betyg: 4.5

Enligt vår mening är Bluehost ett enormt värde. Med prissättning som börjar på bara $ 2,95 / mo (kampanjpris) får du fortfarande stöd för ett mycket stort företag med förväntad kundsupport och servicekvalitet. Några av de bästa funktionerna som ingår i rock-bottom-startpriserna som lägger till värdet är obegränsad bandbredd, ett gratis SSL-certifikat och 50 SSD i lagring.

Vi tror att Plus-hosting är en bättre affär obegränsat webbplatser inkluderade, obegränsad lagring och obegränsade domäner. När du går över till andra planer ser du ett övergripande stort värde för pengarna du spenderar. Du kommer verkligen inte att få super premium-funktioner, men värdet kommer att vara mycket högt. 

Betyg: 4.5

När det gäller värdet är DreamHost en av de bästa. Låga priser i kombination med användbara funktioner och en supergenerös 97-dagars återbetalningsgaranti är en vinst för småföretag.

Dessutom erbjuder de obegränsad bandbredd, gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och kompenserar dig för dopp i upptid. De tillhandahåller verkligen ett av de största tillgängliga servicenivåavtalen.

Jämfört med Bluehost och HostGator kommer DreamHost ut starkt. Den enda värden med ett bättre förslag kan vara SiteGround.

Kundsupport

Betyg: 3.5

Bluehost kundtjänst är en blandad väska. Vissa nyligen granskade har aldrig haft problem, andra har berättelser om att vänta länge och få subpar-stöd.

Med 24/7 support via både telefon och livechatt – kan du alltid få tag på dem. Till skillnad från andra, mer premium, support men du kanske inte får teknik av högsta kvalitet eller den snabbaste tjänsten.

Fler detaljer

Betyg: 3.5

Ett område som DreamHost bara inte är perfekt i är kundsupport. Support ges via e-post och livechatt, eller så kan du begära ett återuppringning. Hmm, typ av huvudskrapare. De har inte det 24/7/365-stöd som de flesta värdföretag har.

Dessutom, även om du är på webbplatsen som en blivande kund, får du höra att komma tillbaka under öppettiderna. Verkligheten är att värdstöd är ett dygnet runt jobb – och DreamHost är inte upp till snus.

Fler detaljer

Hosting Uptime

Betyg: 4.5

Rapporter på nätet visar Bluehost uppetid ganska stark på 99,99% till 100%.

Men det är svårt att hitta om de erbjuder någon specifik drifttidsgaranti som Hostgator (systerföretag) gör det. Deras serverns upptidstidsavtalssida lovar bara vaga löften om mindre än 15 minuters driftstopp innan de fixas. 

Deras delade värdsida gör inga referenser till ett specifikt upptidslöfte. Så även med fantastiska drifttidsrapporter totalt sett med minimal driftsstopp, dockar vi dem en halv poäng på grund av brist på insyn i denna fråga.

Betyg: 4.0

Rapporter över hela webben visar drifttiden DreamHost ganska stark på 99,99% till 100%.

Den bästa delen? Deras 100% drifttidsgaranti. Om din webbplats av någon anledning är nere kommer de att kreditera ditt konto med en dag gratis värd för varje timme som den är nere.

Det bra är att deras drifttid under det senaste året har varit ungefär 99,98% i genomsnitt – så förvänta dig inte att behöva kontantera den krediten.

Fart

Betyg: 3.5

Bluehost har gjort betydande snabba framsteg under de senaste åren. Det har tidigare varit många användarklagomål, men de har uppgraderat hårdvaran för att ta detta på allvar.

Du behöver dock bara hoppa till Twitter att se massor av klagomål. Nu kommer mycket av hastighetsproblemen från din webbplats övergripande installation och inte bara värd, så se till att ta hänsyn till det. Bluehost har också massor av kunder så det kommer säkert att finnas några klagomål. 

Bluehost nämnde de hedrade nämnderna i vårt snabbaste jämförelsepost för webbhotell. Kontrollera det inlägget om du behöver den ultimata webbplatshastigheten.

Betyg: 4.0

DreamHost har fantastiska rapporter om hastighet och ligger i de bästa 25% av värdarna när det gäller lasttid. De fokuserar inte på det som en huvudfunktion, men du ser inte många klagomål från kunder.

På sin DreamPress-plan har de optimerat sina databaser bara för WordPress, samt implementerat Memcache. Så de har hastighet i åtanke med säkerhet. Se till att chatta med deras support om det är en enorm oro för dig.

Funktioner

Betyg: 3.5

Bluehost har alla de grundläggande funktionerna du behöver för att komma igång, och ett mycket prisvärt sätt för att börja bloggare att börja. De inkluderar en gratis SSL från Let’s Encrypt, som är ett måste samt obegränsad bandbredd.

Men när du jämför med andra företag som SiteGround och A2 Hosting, saknar Bluehost några extra funktioner som är till stor hjälp. Ett klagomål är att du måste betala för migrationer, vilket är irriterande.

Du måste också uppgradera till några av de dyrare delade planerna som Choice Plus och Pro för att få säkerhetskopiering av webbplatser – vilket är avgörande för varje webbplats.

Se alla funktioner

Betyg: 4.0

Pound-for-pund, DreamHost erbjuder några av de bästa funktionerna hos alla billiga webbhotell. Deras billigaste delade plan innehåller en gratis domän, obegränsad bandbredd, WordPress förinstallerad och ett gratis SSL-certifikat. Deras DreamPress WordPress-värd är ett starkt värdeproposition för fullt utrustad WordPress-värd som kan tävla på någon nivå med WP Engine och Kinsta.

Du får inte gratis migreringar och du missar telefonsupport dygnet runt som andra värdar erbjuder, så vi måste docka dem en punkt. Sammantaget – bra värd, fantastiska funktioner.

Se alla funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map