Bluehost vs HostGator 2020: Jämför priser, funktioner och mer

Bluehost vs HostGator 2020: Jämför priser, funktioner och mer

Bluehost vs HostGator 2020: Jämför priser, funktioner och mer

Beslutet från Bluehost vs HostGator är tufft. Varför? Tja, de är båda prisvärda, värden på startnivå med många alternativ. Det är varumärken som du har hört talas om, och kanske till och med från en berömd podcaster. Så vilket är bäst för dig? Vi gräver in nedan.

PRISSÄTTNING  |  VÄRDESTÖD  |  UPTIME  |  FART  |  FUNKTIONER  |  SLUTSATS  


Bluehost är ett av de mest populära värdföretagen i hela världen, men är det rätt för dig? Med namnigenkänning och förbättrad kundsupport är det ett bra val för nybörjare.

4,5

Recensent

4,6

Användare (12 röster)

MOT

Med över 1 miljon webbplatser värd är HostGator en behemoth. HostGator är en stor startvärd för dig som letar efter billig värd med många avancerade funktioner.

3,8

Recensent

4,2

Användare (11 röster)

Prissättning

Betyg: 4.5

Bluehost har några av de mest prisvärda priserna på startnivå, med delad värd är den mest populära till rock-bottom priser. Vi drog en halv poäng för prissättningen på grund av den 3-åriga löptiden som krävs för bästa erbjudande, men totalt sett är det ungefär lika billigt som det blir:

SharedWordPressVPS
Försäljningspris$ 2,95 / mo$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Normalt pris$ 7.99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Bäst förnybörjareWordPressföretag

Visa prissättning

Betyg: 4.5

HostGator har ett stort urval av planer, allt från fynd delad värd till högprissatta VPS-värd. HostGator är mycket aggressiv när det gäller prissättning och ger enorma rabatter när de ser ut för att få marknadsandelar. Deras ambition är din fördel:

SharedWordPressVPS
Försäljningspris$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29.95 / mo
Normalt pris$ 10,95 / mo$ 14.95 / mo$ 89,95 / mo
Bäst förnybörjareWordPress-webbplatserTillväxtplatser

Visa prissättning

Värde

Betyg: 4.5

Enligt vår mening är Bluehost ett enormt värde. Med prissättning som börjar på bara $ 2,95 / mo (kampanjpris) får du fortfarande stöd för ett mycket stort företag med förväntad kundsupport och servicekvalitet. Några av de bästa funktionerna som ingår i rock-bottom-startpriserna som lägger till värdet är obegränsad bandbredd, ett gratis SSL-certifikat och 50 SSD i lagring.

Vi tror att Plus-hosting är en bättre affär obegränsat webbplatser inkluderade, obegränsad lagring och obegränsade domäner. När du går över till andra planer ser du ett övergripande stort värde för pengarna du spenderar. Du kommer verkligen inte att få super premium-funktioner, men värdet kommer att vara mycket högt. 

Betyg: 4.5

HostGator erbjuder fantastiskt värde för sina priser. Sannerligen är det inte lika starkt som SiteGround, som är den övergripande favoriten, men HostGator kommer att få dig i dörren mycket prisvärd.

Det har ett mycket starkt värde totalt sett för att du betalar får du massor av funktioner som gratis migrering, obegränsad bandbredd och support 24/7/365.

Där vi inte ser starkt värde är det där de tar ut extra som andra inkluderar gratis, till exempel säkerhetskopior – som är avgörande för din webbplats hälsa. De vill också ta ut extra för ännu bättre drifttid, vilket enligt vår mening borde vara en basfunktion som ingår i alla planer, oavsett hur billig.

Kundsupport

Betyg: 3.5

Bluehost kundtjänst är en blandad väska. Vissa nyligen granskade har aldrig haft problem, andra har berättelser om att vänta länge och få subpar-stöd.

Med 24/7 support via både telefon och livechatt – kan du alltid få tag på dem. Till skillnad från andra, mer premium, support men du kanske inte får teknik av högsta kvalitet eller den snabbaste tjänsten.

Fler detaljer

Betyg: 3

HostGator kontrollerar alla lådor på ytan med deras support: dygnet runt och 365 dagar om året. Med chatt och via telefon. Men kunder berättar en annan historia.

Det finns många klagomål om långsamma svar, inkompetent personal och övergripande sub-par support. Det finns många människor som inte har några klagomål, så vi rekommenderar att du testar deras stöd innan du köper.

Fler detaljer

Hosting Uptime

Betyg: 4.5

Rapporter på nätet visar Bluehost uppetid ganska stark på 99,99% till 100%.

Men det är svårt att hitta om de erbjuder någon specifik drifttidsgaranti som Hostgator (systerföretag) gör det. Deras serverns upptidstidsavtalssida lovar bara vaga löften om mindre än 15 minuters driftstopp innan de fixas. 

Deras delade värdsida gör inga referenser till ett specifikt upptidslöfte. Så även med stora drifttidsrapporter totalt sett med minimal driftsstopp, dockar vi dem en halv poäng på grund av brist på insyn i denna fråga.

Betyg: 4.5

Med över 99,5% drifttid, beroende på källa, finns det inte mycket att klaga på med HostGator.

Dessutom erbjuder HostGator en gratis månad för värd om de faller under 99,9% garanti.

Vi har dockat dem en halv poäng eftersom det har förekommit några tillfälliga klagomål från användare, och vi föredrar också att se 99,99% drifttid för bästa leverantörer i klassen.

Fart

Betyg: 3.5

Bluehost har gjort betydande snabba framsteg under de senaste åren. Det har tidigare varit många användarklagomål, men de har uppgraderat hårdvaran för att ta detta på allvar.

Du behöver dock bara hoppa till Twitter att se massor av klagomål. Nu kommer mycket av hastighetsproblemen från din webbplats övergripande installation och inte bara värd, så se till att ta hänsyn till det. Bluehost har också massor av kunder så det kommer säkert att finnas några klagomål. 

Bluehost nämnde de hedrade nämnderna i vårt snabbaste jämförelsepost för webbhotell. Kontrollera det inlägget om du behöver den ultimata webbplatshastigheten.

Betyg: 3.0 

Delad webbhotell har vanligtvis problem med hastighetsproblem, rent baserat på de lägre kostnaderna för webbhotellet. HostGator är fast mitt i paketet när det gäller hastighet. När du söker Twitter, du ser inte så många klagomål som andra delade värdar som Bluehost, vilket är ett bra anekdotiskt tecken.

Om du letar efter en snabbare HostGator-produkt kan du kolla HostGator Cloud-värd. Om du vill ha ännu snabbare delad hosting som inte kommer att bryta banken, rekommenderar vi dock antingen A2 Hosting eller SiteGround. Du blir mycket gladare med dem.

Funktioner

Betyg: 3.5

Bluehost har alla de grundläggande funktionerna du behöver för att komma igång, och ett mycket prisvärt sätt för att börja bloggare att börja. De inkluderar en gratis SSL från Let’s Encrypt, som är ett måste samt obegränsad bandbredd.

Men när du jämför med andra företag som SiteGround och A2 Hosting, saknar Bluehost några extra funktioner som är till stor hjälp. Ett klagomål är att du måste betala för migrationer, vilket är irriterande.

Du måste också uppgradera till några av de dyrare delade planerna som Choice Plus och Pro för att få säkerhetskopiering av webbplatser – vilket är avgörande för varje webbplats.

Se alla funktioner

Betyg: 4.0

HostGator jämförs ofta med Bluehost för sina priser och funktioner, och totalt sett tar HostGator vinsten här.

Mellan de två företagen byggdes HostGator för fler proffsanvändare. Och när du jämför HostGator med något annat delat webbhotell måste du ha detta i åtanke.

Vi gillar det faktum att migreringar ingår, de har installationer med ett klick, finns på cPanel och erbjuder en driftstoppgaranti på 99,9%. Vi gillar fortfarande andra värdar som SiteGround bättre för funktioner totalt sett, men HostGator har det du behöver för att komma igång.

Se alla funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector