DreamHost vs GoDaddy 2020: Jämför priser, funktioner och mer

DreamHost och GoDaddy: två uber-populära värdar med miljoner kunder. DreamHost har mycket lojala kunder och erbjuder stort värde till ett rimligt pris. GoDaddy har telefonsupport dygnet runt och en värdepromot för $ 1 / månad som är svår att slå. Vilket ska du gå med?

PRISSÄTTNING  |  VÄRDESTÖD  |  UPTIME  |  FART  |  FUNKTIONER  |  SLUTSATS  


DreamHost är ett annat av de stora, billiga delade värdföretag som bara har funnits för alltid. Grundades 1996 och har några nöjda kunder som är 20+ år starka. Om du letar efter billig massmarknadshosting är DreamHost en av de bästa.

3,9

Recensent

3,8

användare 

MOT

GoDaddy behöver ingen introduktion – det är förmodligen den mest erkända leverantören av värd- och domännamn i världen. Som sagt, det är på samma sätt som McDonald’s att vara värd – billig, massmarknad, men inte ovanligt bra. Jämfört med någon annan värd vinner den andra värden vanligtvis. Med det sagt, om du är en lojal GoDaddy-domän, kan det vara värt att hålla sig till dem för små projekt och enastående telefonsupport.

3,4

Recensent

4,1

Användare (26 röster)

Prissättning

Betyg: 4.5

DreamHost brukade vara dyrare än andra delade värdar, men nu är de där uppe med de billigaste. Med en årlig delad värdplan kan du komma in i dörren till bara $ 2,59 per månad. Om du inte vill ha åtagandet kan du gå varje månad till bara $ 4,95 / mo. Den bästa delen? DreamHost tar inte upp priset på dig efter den inledande perioden – de är billiga och rättvisa runt omkring.

SharedDreamPressVPS Business
Årligt pris$ 2,59 / mo$ 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Månadspris$ 4,95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Bäst förnybörjareMellanstående WordPress-webbplatserVäxande småföretag

Visa prissättning

Betyg: 5.0

GoDaddys prissättning är mycket låg och bra för nybörjare. Med kampanjer som erbjuder ekonomi-värd för bara $ 1 / mo är värdgivningen praktiskt taget gratis. En sak att vara uppmärksam på är dock förnyelsetakten. Efter att din första period har gått hoppar ekonomihostingen upp till $ 8,99 per månad, så se upp för lock-in.

EconomyDeluxeUltimate
Försäljningspris$ 1,00 / mo$ 7.99 / mo$ 12.99 / mo
Normalt pris$ 8.99 / mo$ 11.99 / mo$ 16.99 / mo
Bäst förnybörjareLitet företagHögtrafiksajter

Visa prissättning

Värde

Betyg: 4.5

När det gäller värdet är DreamHost en av de bästa. Låga priser i kombination med användbara funktioner och en supergenerös 97-dagars återbetalningsgaranti är en vinst för småföretag.

Dessutom erbjuder de obegränsad bandbredd, gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och kompenserar dig för dopp i upptid. De tillhandahåller verkligen ett av de största tillgängliga servicenivåavtalen.

Jämfört med Bluehost och HostGator kommer DreamHost ut starkt. Den enda värden med ett bättre förslag kan vara SiteGround.

Betyg: 4.0

GoDaddys värde är ganska bra för vad du får. Du betalar rabatterade priser för en massmarknadsvärd. Till exempel, vad du får med Ekonomiplanen (till försäljning nu för $ 1 / mo) är en webbplats, obegränsad bandbredd och 100 GB lagringsutrymme och en gratis domän. Även när priset hoppar upp till ett fullt pris på $ 8,99 / mo, är det fortfarande ett anständigt värde. Med det sagt kommer vi att rekommendera att gå Deluxe eftersom du får obegränsade webbplatser och lagring (med anledning).

Alla planer inkluderar support dygnet runt, vilket är ett måste, såväl som säkerhetsövervakning och DDoS-skydd.

Två stora problem med dessa GoDaddy-delade värdplaner: inget gratis SSL-certifikat, som håller på att bli industristandarden, liksom en 1 GB-gräns för databaser. Om du kör WordPress och har foton av hög kvalitet kan du snabbt överskrida denna databasgräns. Av dessa två orsaker lägger vi GoDaddy till en fullständig poäng.

Kundsupport

Betyg: 3.5

Ett område som DreamHost bara inte är perfekt i är kundsupport. Support ges via e-post och livechatt, eller så kan du begära ett återuppringning. Hmm, typ av huvudskrapare. De har inte det 24/7/365-stöd som de flesta värdföretag har.

Dessutom, även om du är på webbplatsen som en blivande kund, får du höra att komma tillbaka under öppettiderna. Verkligheten är att värdstöd är ett dygnet runt jobb – och DreamHost är inte upp till snus.

Fler detaljer

Betyg: 4.0

GoDaddy är stolt över sin 24-timmars telefonsupport, vilket helt är vettigt för deras massmarknadskunder. En av de svaga platserna var att telefonen var det enda sättet att få tag på dem. De har sedan ändrat det och erbjuder nu chattstöd, vilket många internetnördar föredrar.

Telefonsupport är vanligtvis av högre kvalitet eftersom de minskar och jag kan svara på dina frågor snabbare. Jag har hittat chattstödet ansluter snabbt, men du måste hoppa igenom några bågar inklusive att ange ditt pin-nummer och vänta på svar Kvaliteten på supporten är vanligtvis snabba svar, till skillnad från SiteGround, där de ger fullständiga lösningar. Sammantaget bra stöd, men inte perfekt. 

Fler detaljer

Hosting Uptime

Betyg: 4.0

Rapporter över hela webben visar drifttiden DreamHost ganska stark på 99,99% till 100%.

Den bästa delen? Deras 100% drifttidsgaranti. Om din webbplats av någon anledning är nere kommer de att kreditera ditt konto med en dag gratis värd för varje timme som den är nere.

Det bra är att deras drifttid under det senaste året har varit ungefär 99,98% i genomsnitt – så förvänta dig inte att behöva kontantera den kredit.

Betyg: 3.5

GoDaddys drifttid är ganska bra, ofta till 99,95% eller bättre. Recensioner från användare över hela webben är blandade, men vanligtvis är uppetid / driftstopp inte ett stort problem.

GoDaddy har en server upptid garanti (varning – juridisk jargong!) – men det täcker bara 99,90% (saknar en 0,09 där) – vilket innebär att din webbhotell kan vara nere i 43 minuter i månaden, och de anser att det är normalt. Föreställ dig din webbplats under en avgörande shoppingperiod i nästan en timme! Dessutom ger GoDaddy bara dig 5% kredit tillbaka – vilket kan vara bara pennies. Vi anser att de borde ha högre standarder och kreditera en hel månad.

Fart

Betyg: 4.0

DreamHost har fantastiska rapporter om hastighet och ligger i de bästa 25% av värdarna när det gäller lasttid. De fokuserar inte på det som en huvudfunktion, men du ser inte många klagomål från kunder.

På sin DreamPress-plan har de optimerat sina databaser bara för WordPress, samt implementerat Memcache. Så de har hastighet i åtanke med säkerhet. Se till att chatta med deras support om det är en enorm oro för dig.

Betyg: 3.5

GoDaddy faller mitt i förpackningen så långt som hastighetstest går. De försöker sälja dig till deras Ultimate plan för att få mer processorkraft och hastighet, vilket gnider mig på fel sätt. Ekonomiplaner behöver också hastighet!

Twitter GoDaddy får en avgörande mängd klagomål, men förväntade ärligt talat mer för en värd detta populära.

GoDaddy gjorde inte listan över vår snabbaste webbhotell. Kontrollera det inlägget om du vill gå med en vinnare.

Funktioner

Betyg: 4.0

Pound-for-pund, DreamHost erbjuder några av de bästa funktionerna hos alla billiga webbhotell. Deras billigaste delade plan innehåller en gratis domän, obegränsad bandbredd, WordPress förinstallerad och ett gratis SSL-certifikat. Deras DreamPress WordPress-värd är ett starkt värdeproposition för fullt utrustad WordPress-värd som kan tävla på någon nivå med WP Engine och Kinsta.

Du får inte gratis migreringar och du missar telefonsupport dygnet runt som andra värdar erbjuder, så vi måste docka dem en punkt. Sammantaget – bra värd, fantastiska funktioner.

Se alla funktioner

Betyg: 3.5

Inte ett stort fan av GoDaddys funktioner på grundläggande planer. De flesta människor startar sina webbplatser på WordPress idag, och medan GoDaddy har WordPress-värd, måste du återigen uppgradera för att få WordPress-scener till exempel. På GoDaddys ekonomi-värdplaner får du inte en gratis SSL, du får inte säkerhetskopieringar och de gör inte migreringar.

Medan GoDaddy har några anpassade verktyg som de har byggt, för ett företag så stort skulle jag förvänta mig att de skulle erbjuda fler funktioner än en mindre, skrappare värd som SiteGround – men de måste göra sina vinster. Sammantaget är funktionerna ok, inte bra.

Se alla funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map