DreamHost vs HostGator 2020: Jämför priser, funktioner och mer

DreamHost vs HostGator 2020: Jämför priser, funktioner och mer

DreamHost vs HostGator 2020: Jämför priser, funktioner och mer

Två gripna veteraner i värdvärlden: DreamHost och HostGator. DreamHost förblir oberoende och erbjuder stort värde till ett rimligt pris. HostGator har gratis migreringar och fler supporttimmar, även med mycket billig prissättning. Sammantaget kommer det att vara nära – låt oss jämföra.

PRISSÄTTNING  |  VÄRDESTÖD  |  UPTIME  |  FART  |  FUNKTIONER  |  SLUTSATS  


DreamHost är ett annat av de stora, billiga delade värdföretag som bara har funnits för alltid. Grundades 1996 och har några nöjda kunder som är 20+ år starka. Om du letar efter billig massmarknadshosting är DreamHost en av de bästa.

3,9

Recensent

3,8

användare 

MOT

Med över 1 miljon webbplatser värd är HostGator en behemoth. HostGator är en stor startvärd för dig som letar efter billig värd med många avancerade funktioner.

3,8

Recensent

4,2

Användare (11 röster)

Prissättning

Betyg: 4.5

DreamHost brukade vara dyrare än andra delade värdar, men nu är de där uppe med de billigaste. Med en årlig delad värdplan kan du komma in i dörren till bara $ 2,59 per månad. Om du inte vill ha åtagandet kan du gå varje månad till bara $ 4,95 / mo. Den bästa delen? DreamHost tar inte upp priset på dig efter den inledande perioden – de är billiga och rättvisa runt omkring.

SharedDreamPressVPS Business
Årligt pris$ 2,59 / mo$ 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Månadspris$ 4,95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Bäst förnybörjareMellanstående WordPress-webbplatserVäxande småföretag

Visa prissättning

Betyg: 4.5

HostGator har ett stort urval av planer, allt från fynd delad värd till högprissatta VPS-värd. HostGator är mycket aggressiv när det gäller prissättning och ger enorma rabatter när de ser ut för att få marknadsandelar. Deras ambition är din fördel:

SharedWordPressVPS
Försäljningspris$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29.95 / mo
Normalt pris$ 10,95 / mo$ 14.95 / mo$ 89,95 / mo
Bäst förnybörjareWordPress-webbplatserTillväxtplatser

Visa prissättning

Värde

Betyg: 4.5

När det gäller värdet är DreamHost en av de bästa. Låga priser i kombination med användbara funktioner och en supergenerös 97-dagars återbetalningsgaranti är en vinst för småföretag.

Dessutom erbjuder de obegränsad bandbredd, gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och kompenserar dig för dopp i upptid. De tillhandahåller verkligen ett av de största tillgängliga servicenivåavtalen.

Jämfört med Bluehost och HostGator kommer DreamHost ut starkt. Den enda värden med ett bättre förslag kan vara SiteGround.

Betyg: 4.5

HostGator erbjuder fantastiskt värde för sina priser. Sannerligen är det inte lika starkt som SiteGround, som är den övergripande favoriten, men HostGator kommer att få dig i dörren mycket prisvärd.

Det har ett mycket starkt värde totalt sett för att du betalar får du massor av funktioner som gratis migrering, obegränsad bandbredd och support 24/7/365.

Där vi inte ser starkt värde är det där de tar ut extra som andra inkluderar gratis, till exempel säkerhetskopior – som är avgörande för din webbplats hälsa. De vill också ta ut extra för ännu bättre drifttid, vilket enligt vår mening borde vara en basfunktion som ingår i alla planer, oavsett hur billig.

Kundsupport

Betyg: 3.5

Ett område som DreamHost bara inte är perfekt i är kundsupport. Support ges via e-post och livechatt, eller så kan du begära ett återuppringning. Hmm, typ av huvudskrapare. De har inte det 24/7/365-stöd som de flesta värdföretag har.

Dessutom, även om du är på webbplatsen som en blivande kund, får du höra att komma tillbaka under öppettiderna. Verkligheten är att värdstöd är ett dygnet runt jobb – och DreamHost är inte upp till snus.

Fler detaljer

Betyg: 3

HostGator kontrollerar alla lådor på ytan med deras support: dygnet runt och 365 dagar om året. Med chatt och via telefon. Men kunder berättar en annan historia.

Det finns många klagomål om långsamma svar, inkompetent personal och övergripande sub-par support. Det finns många människor som inte har några klagomål, så vi rekommenderar att du testar deras stöd innan du köper.

Fler detaljer

Hosting Uptime

Betyg: 4.0

Rapporter över hela webben visar drifttiden DreamHost ganska stark på 99,99% till 100%.

Den bästa delen? Deras 100% drifttidsgaranti. Om din webbplats av någon anledning är nere kommer de att kreditera ditt konto med en dag gratis värd för varje timme som den är nere.

Det bra är att deras drifttid under det senaste året har varit ungefär 99,98% i genomsnitt – så förvänta dig inte att behöva kontantera den kredit.

Betyg: 4.5

Med över 99,5% drifttid, beroende på källa, finns det inte mycket att klaga på med HostGator.

Dessutom erbjuder HostGator en gratis månad för värd om de faller under 99,9% garanti.

Vi har dockat dem en halv punkt eftersom det har förekommit några tillfälliga klagomål från användare, och vi föredrar också att se 99,99% drifttid för bästa leverantörer i klassen.

Fart

Betyg: 4.0

DreamHost har fantastiska rapporter om hastighet och ligger i de bästa 25% av värdarna när det gäller lasttid. De fokuserar inte på det som en huvudfunktion, men du ser inte många klagomål från kunder.

På sin DreamPress-plan har de optimerat sina databaser bara för WordPress, samt implementerat Memcache. Så de har hastighet i åtanke med säkerhet. Se till att chatta med deras support om det är en enorm oro för dig.

Betyg: 3.0 

Delad webbhotell har vanligtvis problem med hastighetsproblem, rent baserat på de lägre kostnaderna för webbhotellet. HostGator är fast mitt i paketet när det gäller hastighet. När du söker Twitter, du ser inte så många klagomål som andra delade värdar som Bluehost, vilket är ett bra anekdotiskt tecken.

Om du letar efter en snabbare HostGator-produkt kan du kolla HostGator Cloud-värd. Om du vill ha ännu snabbare delad hosting som inte kommer att bryta banken, rekommenderar vi dock antingen A2 Hosting eller SiteGround. Du blir mycket gladare med dem.

Funktioner

Betyg: 4.0

Pound-for-pund, DreamHost erbjuder några av de bästa funktionerna hos alla billiga webbhotell. Deras billigaste delade plan innehåller en gratis domän, obegränsad bandbredd, WordPress förinstallerad och ett gratis SSL-certifikat. Deras DreamPress WordPress-värd är ett starkt värdeproposition för fullt utrustad WordPress-värd som kan tävla på någon nivå med WP Engine och Kinsta.

Du får inte gratis migreringar och du missar telefonsupport dygnet runt som andra värdar erbjuder, så vi måste docka dem en punkt. Sammantaget – bra värd, fantastiska funktioner.

Se alla funktioner

Betyg: 4.0

HostGator jämförs ofta med Bluehost för sina priser och funktioner, och totalt sett tar HostGator vinsten här.

Mellan de två företagen byggdes HostGator för fler proffsanvändare. Och när du jämför HostGator med något annat delat webbhotell måste du ha detta i åtanke.

Vi gillar det faktum att migreringar ingår, de har installationer med ett klick, finns på cPanel och erbjuder en driftstoppgaranti på 99,9%. Vi gillar fortfarande andra värdar som SiteGround bättre för funktioner totalt sett, men HostGator har det du behöver för att komma igång.

Se alla funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector