SiteGround vs Bluehost 2020: Jämför priser, funktioner och mer

TLDR; Om du bestämmer dig mellan SiteGround och Bluehost, rekommenderar vi SiteGround som bästa värd för det totala värdet. Du får toppnivå-support, bättre funktioner och värd för allmänhet av högre kvalitet. Bluehost har vissa prisfördelar. Läs vidare för fullständig uppdelning.

PRISSÄTTNING  |  VÄRDESTÖD  |  UPTIME  |  FART  |  FUNKTIONER  |  SLUTSATS  


SiteGround är ett av de snabbast växande värdföretagen i världen och förmodligen den bästa värden för de flesta. Med oklanderlig kundsupport, fantastiska funktioner och låga priser finns det mycket att gilla med det här globala värdföretaget.

4,8

Recensent

4,9

Användare (79 röster)

MOT

Bluehost är ett av de mest populära värdföretagen i hela världen, men är det rätt för dig? Med namnigenkänning och förbättrad kundsupport är det ett bra val för nybörjare.

4,5

Recensent

4,6

Användare (12 röster)

Prissättning

Betyg: 4.5

SiteGrords prissättning börjar löjligt lågt för de funktioner du får. Det ena klagomålet från de flesta användare är att prissättningen hoppar upp till fullt pris efter det första året, till nästan dubbelt. SiteGround erbjuder fantastiska rabatter för det mesta – så du kan alltid hitta en bra affär. Allt från SiteGround delat till dedikerad hosting är ett mycket överkomligt pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Försäljningspris$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / mo
Normalt pris$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Bäst förnybörjareMellanliggandeFördelar

Visa prissättning

Betyg: 4.5

Bluehost har några av de mest prisvärda priserna på startnivå, med delad värd är den mest populära till rock-bottom priser. Vi drog en halv poäng för prissättningen på grund av den 3-åriga löptiden som krävs för bästa erbjudande, men totalt sett är det ungefär lika billigt som det blir:

SharedWordPressVPS
Försäljningspris$ 2,95 / mo$ 19.95 / mo$ 18.99 / mo
Normalt pris$ 7.99 / mo$ 29.99 / mo$ 29.99 / mo
Bäst förnybörjareWordPressföretag

Visa prissättning

Värde

Betyg: 5.0

Du kommer inte hitta bättre värdvärde på marknaden än SiteGround, vi kan inte sjunga deras beröm tillräckligt. Med 24/7 support, dagliga säkerhetskopior och gratis SSL, täcker SiteGround alla grunderna du behöver för att starta.

Vi rekommenderade starkt uppgradering för att gå till GrowBig-planen – du får obegränsat webbplatser, dubbla lagring och WordPress-iscensättning (lita på att du vill ha det). Dessutom får du gratis migrering, vilket sparar mycket krångel. Vårt enda klagomål med SiteGround-värdet är det begränsade utrymmet som kan fyllas snabbt.

Betyg: 4.5

Enligt vår mening är Bluehost ett enormt värde. Med prissättning som börjar på bara $ 2,95 / mo (kampanjpris) får du fortfarande stöd för ett mycket stort företag med förväntad kundsupport och servicekvalitet. Några av de bästa funktionerna som ingår i rock-bottom-startpriserna som lägger till värdet är obegränsad bandbredd, ett gratis SSL-certifikat och 50 SSD i lagring.

Vi tror att Plus-hosting är en bättre affär obegränsat webbplatser inkluderade, obegränsad lagring och obegränsade domäner. När du går över till andra planer ser du ett övergripande stort värde för pengarna du spenderar. Du kommer verkligen inte att få super premium-funktioner, men värdet kommer att vara mycket högt. 

Kundsupport

Betyg: 5.0

SiteGround kundsupport är allvarligt episkt. Du får support 24/7/365 via telefon, e-post och chatt. Supportagenter är vänliga, hjälpsamma och går verkligen utöver att lösa dina problem.

Kolla in vår fullständiga SiteGround-recension för att se berömmen som deras kunder sjunger – allt kommer till stöd. De har knäckt den kakan. Om du är nybörjare bör support vara din första prioritet, så gå med SiteGroun över någon annan värd för den aspekten. 

Fler detaljer

Betyg: 3.5

Bluehost kundtjänst är en blandad väska. Vissa nyligen granskade har aldrig haft problem, andra har berättelser om att vänta länge och få subpar-stöd.

Med 24/7 support via både telefon och livechatt – kan du alltid få tag på dem. Till skillnad från andra, mer premium, support men du kanske inte får teknik av högsta kvalitet eller den snabbaste tjänsten.

Fler detaljer

Hosting Uptime

Betyg: 5.0

SiteGround lovar 99.99% drifttid, vilket är ungefär lika bra som det blir. Testning från tredje part bekräftar och visar intervallet från 99,95% till 100% månad efter månad.

SiteGround erbjuder proaktiv övervakning med deras anpassade programvarubunke och AI för att hjälpa till att avvärja aggressiva botattacker. Oroa dig inte för drifttid med SiteGround, de har det täckt.

Betyg: 4.5

Rapporter på nätet visar Bluehost uppetid ganska stark på 99,99% till 100%.

Men det är svårt att hitta om de erbjuder någon specifik drifttidsgaranti som Hostgator (systerföretag) gör det. Deras serverns upptidstidsavtalssida lovar bara vaga löften om mindre än 15 minuters driftstopp innan de fixas. 

Deras delade värdsida gör inga referenser till ett specifikt upptidslöfte. Så även med stora drifttidsrapporter totalt sett med minimal driftsstopp, dockar vi dem en halv poäng på grund av brist på insyn i denna fråga.

Fart

Betyg: 4.5

SiteGround erbjuder flera nivåer av hastighetsoptimering: CDN-optimering, Cloudflare, dynamisk caching och memcaching. Alla dessa hjälper till att förbättra din webbplatshastighet med SiteGround-byggd teknik.

Dessutom är deras kundtjänstteam alltid tillgängligt för att ge en hand och ge tips om hur du kan påskynda din webbplats. Det kan finnas snabbare värdar där ute, men detta är en av de bästa för värdet.

Betyg: 3.5

Bluehost har gjort betydande snabba framsteg under de senaste åren. Det har tidigare varit många användarklagomål, men de har uppgraderat hårdvaran för att ta detta på allvar.

Du behöver dock bara hoppa till Twitter att se massor av klagomål. Nu kommer mycket av hastighetsproblemen från din webbplats övergripande installation och inte bara värd, så se till att ta hänsyn till det. Bluehost har också massor av kunder så det kommer säkert att finnas några klagomål. 

Bluehost nämnde de hedrade nämnderna i vårt snabbaste jämförelsepost för webbhotell. Kontrollera det inlägget om du behöver den ultimata webbplatshastigheten.

Funktioner

Betyg: 5.0

SiteGround har några av de bästa funktionerna av alla värdar. Inte bara erbjuder de sina egna anpassade verktyg för att göra ditt liv enklare, utan de utnyttjar cPanel, Cloudflare och annan tredje parts teknik.

Min favorit bland funktionerna inkluderar WordPress-iscensättning, memcached speed-teknik och hela uppgraderingen av uppgraderingsalternativ som SiteGround erbjuder.

Se alla funktioner

Betyg: 3.5

Bluehost har alla de grundläggande funktionerna du behöver för att komma igång, och ett mycket prisvärt sätt för att börja bloggare att börja. De inkluderar en gratis SSL från Let’s Encrypt, som är ett måste samt obegränsad bandbredd.

Men när du jämför med andra företag som SiteGround och A2 Hosting, saknar Bluehost några extra funktioner som är till stor hjälp. Ett klagomål är att du måste betala för migrationer, vilket är irriterande.

Du måste också uppgradera till några av de dyrare delade planerna som Choice Plus och Pro för att få säkerhetskopiering av webbplatser – vilket är avgörande för varje webbplats.

Se alla funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map