SiteGround vs DreamHost 2020: Jämför priser, funktioner och mer

SiteGround och DreamHost är två av våra bästa rekommenderade värdar: rättvisa priser, värde och fantastiska övergripande funktioner. I slutet av dagen rekommenderar vi SiteGround som den totala vinnaren. Läs vidare för att se varför.

PRISSÄTTNING  |  VÄRDESTÖD  |  UPTIME  |  FART  |  FUNKTIONER  |  SLUTSATS  


SiteGround är ett av de snabbast växande värdföretagen i världen och förmodligen den bästa värden för de flesta. Med oklanderlig kundsupport, fantastiska funktioner och låga priser finns det mycket att gilla med det här globala värdföretaget.

4,8

Recensent

4,9

Användare (79 röster)

MOT

DreamHost är ett annat av de stora, billiga delade värdföretag som bara har funnits för alltid. Grundades 1996 och har några nöjda kunder som är 20+ år starka. Om du letar efter billig massmarknadshosting är DreamHost en av de bästa.

3,9

Recensent

3,8

användare 

Prissättning

Betyg: 4.5

SiteGrords prissättning börjar löjligt lågt för de funktioner du får. Det ena klagomålet från de flesta användare är att prissättningen hoppar upp till fullt pris efter det första året, till nästan dubbelt. SiteGround erbjuder fantastiska rabatter för det mesta – så du kan alltid hitta en bra affär. Allt från SiteGround delat till dedikerad hosting är ett mycket överkomligt pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Försäljningspris$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / mo
Normalt pris$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Bäst förnybörjareMellanliggandeFördelar

Visa prissättning

Betyg: 4.5

DreamHost brukade vara dyrare än andra delade värdar, men nu är de där uppe med de billigaste. Med en årlig delad värdplan kan du komma in i dörren till bara $ 2,59 per månad. Om du inte vill ha åtagandet kan du gå varje månad till bara $ 4,95 / mo. Den bästa delen? DreamHost tar inte upp priset på dig efter den inledande perioden – de är billiga och rättvisa runt omkring.

SharedDreamPressVPS Business
Årligt pris$ 2,59 / mo$ 16.95 / mo$ 27.50 / mo
Månadspris$ 4,95 / mo$ 19.95 / mo$ 30.00 / mo
Bäst förnybörjareMellanstående WordPress-webbplatserVäxande småföretag

Visa prissättning

Värde

Betyg: 5.0

Du kommer inte hitta bättre värdvärde på marknaden än SiteGround, vi kan inte sjunga deras beröm tillräckligt. Med 24/7 support, dagliga säkerhetskopior och gratis SSL, täcker SiteGround alla grunderna du behöver för att starta.

Vi rekommenderade starkt uppgradering för att gå till GrowBig-planen – du får obegränsat webbplatser, dubbla lagring och WordPress-iscensättning (lita på att du vill ha det). Dessutom får du gratis migrering, vilket sparar mycket krångel. Vårt enda klagomål med SiteGround-värdet är det begränsade utrymmet som kan fyllas snabbt.

Betyg: 4.5

När det gäller värdet är DreamHost en av de bästa. Låga priser i kombination med användbara funktioner och en supergenerös 97-dagars återbetalningsgaranti är en vinst för småföretag.

Dessutom erbjuder de obegränsad bandbredd, gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och kompenserar dig för dopp i upptid. De tillhandahåller verkligen ett av de största tillgängliga servicenivåavtalen.

Jämfört med Bluehost och HostGator kommer DreamHost ut starkt. Den enda värden med ett bättre förslag kan vara SiteGround.

Kundsupport

Betyg: 5.0

SiteGround kundsupport är allvarligt episkt. Du får support 24/7/365 via telefon, e-post och chatt. Supportagenter är vänliga, hjälpsamma och går verkligen utöver att lösa dina problem.

Kolla in vår fullständiga SiteGround-recension för att se berömmen som deras kunder sjunger – allt kommer till stöd. De har knäckt den kakan. Om du är nybörjare bör support vara din första prioritet, så gå med SiteGroun över någon annan värd för den aspekten. 

Fler detaljer

Betyg: 3.5

Ett område som DreamHost bara inte är perfekt i är kundsupport. Support ges via e-post och livechatt, eller så kan du begära ett återuppringning. Hmm, typ av huvudskrapare. De har inte det 24/7/365-stöd som de flesta värdföretag har.

Dessutom, även om du är på webbplatsen som en blivande kund, får du höra att komma tillbaka under öppettiderna. Verkligheten är att värdstöd är ett dygnet runt jobb – och DreamHost är inte upp till snus.

Fler detaljer

Hosting Uptime

Betyg: 5.0

SiteGround lovar 99.99% drifttid, vilket är ungefär lika bra som det blir. Testning från tredje part bekräftar och visar intervallet från 99,95% till 100% månad efter månad.

SiteGround erbjuder proaktiv övervakning med deras anpassade programvarubunke och AI för att hjälpa till att avvärja aggressiva botattacker. Oroa dig inte för drifttid med SiteGround, de har det täckt.

Betyg: 4.0

Rapporter över hela webben visar drifttiden DreamHost ganska stark på 99,99% till 100%.

Den bästa delen? Deras 100% drifttidsgaranti. Om din webbplats av någon anledning är nere kommer de att kreditera ditt konto med en dag gratis värd för varje timme som den är nere.

Det bra är att deras drifttid under det senaste året har varit ungefär 99,98% i genomsnitt – så förvänta dig inte att behöva kontantera den kredit.

Fart

Betyg: 4.5

SiteGround erbjuder flera nivåer av hastighetsoptimering: CDN-optimering, Cloudflare, dynamisk caching och memcaching. Alla dessa hjälper till att förbättra din webbplatshastighet med SiteGround-byggd teknik.

Dessutom är deras kundtjänstteam alltid tillgängligt för att ge en hand och ge tips om hur du kan påskynda din webbplats. Det kan finnas snabbare värdar där ute, men detta är en av de bästa för värdet.

Betyg: 4.0

DreamHost har fantastiska rapporter om hastighet och ligger i de bästa 25% av värdarna när det gäller lasttid. De fokuserar inte på det som en huvudfunktion, men du ser inte många klagomål från kunder.

På sin DreamPress-plan har de optimerat sina databaser bara för WordPress, samt implementerat Memcache. Så de har hastighet i åtanke med säkerhet. Se till att chatta med deras support om det är en enorm oro för dig.

Funktioner

Betyg: 5.0

SiteGround har några av de bästa funktionerna av alla värdar. Inte bara erbjuder de sina egna anpassade verktyg för att göra ditt liv enklare, utan de utnyttjar cPanel, Cloudflare och annan tredje parts teknik.

Min favorit bland funktionerna inkluderar WordPress-iscensättning, memcached speed-teknik och hela uppgraderingen av uppgraderingsalternativ som SiteGround erbjuder.

Se alla funktioner

Betyg: 4.0

Pound-for-pund, DreamHost erbjuder några av de bästa funktionerna hos alla billiga webbhotell. Deras billigaste delade plan innehåller en gratis domän, obegränsad bandbredd, WordPress förinstallerad och ett gratis SSL-certifikat. Deras DreamPress WordPress-värd är ett starkt värdeproposition för fullt utrustad WordPress-värd som kan tävla på någon nivå med WP Engine och Kinsta.

Du får inte gratis migreringar och du missar telefonsupport dygnet runt som andra värdar erbjuder, så vi måste docka dem en punkt. Sammantaget – bra värd, fantastiska funktioner.

Se alla funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map