SiteGround vs HostGator 2020: Jämför priser, funktioner och mer

Snabbtagning: om du bestämmer dig mellan SiteGround och HostGator, rekommenderar vi SiteGround som den bästa värden för det totala värdet. Du får toppnivå-support, bättre funktioner och värd för allmänhet av högre kvalitet. HostGator kommer till en lägre prissättning till att börja med, men när man jämför en funktion-för-funktion-grund, vinner SiteGround.

PRISSÄTTNING  |  VÄRDESTÖD  |  UPTIME  |  FART  |  FUNKTIONER  |  SLUTSATS  


SiteGround är ett av de snabbast växande värdföretagen i världen och förmodligen den bästa värden för de flesta. Med oklanderlig kundsupport, fantastiska funktioner och låga priser finns det mycket att gilla med det här globala värdföretaget.

4,8

Recensent

4,9

Användare (79 röster)

MOT

Med över 1 miljon webbplatser värd är HostGator en behemoth. HostGator är en stor startvärd för dig som letar efter billig värd med många avancerade funktioner.

3,8

Recensent

4,2

Användare (11 röster)

Prissättning

Betyg: 4.5

SiteGrords prissättning börjar löjligt lågt för de funktioner du får. Det ena klagomålet från de flesta användare är att prissättningen hoppar upp till fullt pris efter det första året, till nästan dubbelt. SiteGround erbjuder fantastiska rabatter för det mesta – så du kan alltid hitta en bra affär. Allt från SiteGround delat till dedikerad hosting är ett mycket överkomligt pris.

StartUpGrowBigGoGeek
Försäljningspris$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 7,95 / mo
Normalt pris$ 11.95 / mo$ 11.95 / mo$ 34.95 / mo
Bäst förnybörjareMellanliggandeFördelar

Visa prissättning

Betyg: 4.5

HostGator har ett stort urval av planer, allt från fynd delad värd till högprissatta VPS-värd. HostGator är mycket aggressiv när det gäller prissättning och ger enorma rabatter när de ser ut för att få marknadsandelar. Deras ambition är din fördel:

SharedWordPressVPS
Försäljningspris$ 2,75 / mo$ 5,95 / mo$ 29.95 / mo
Normalt pris$ 10,95 / mo$ 14.95 / mo$ 89,95 / mo
Bäst förnybörjareWordPress-webbplatserTillväxtplatser

Visa prissättning

Värde

Betyg: 5.0

Du kommer inte hitta bättre värdvärde på marknaden än SiteGround, vi kan inte sjunga deras beröm tillräckligt. Med 24/7 support, dagliga säkerhetskopior och gratis SSL, täcker SiteGround alla grunderna du behöver för att starta.

Vi rekommenderade starkt uppgradering för att gå till GrowBig-planen – du får obegränsat webbplatser, dubbla lagring och WordPress-iscensättning (lita på att du vill ha det). Dessutom får du gratis migrering, vilket sparar mycket krångel. Vårt enda klagomål med SiteGround-värdet är det begränsade utrymmet som kan fyllas snabbt.

Betyg: 4.5

HostGator erbjuder fantastiskt värde för sina priser. Sannerligen är det inte lika starkt som SiteGround, som är den övergripande favoriten, men HostGator kommer att få dig i dörren mycket prisvärd.

Det har ett mycket starkt värde totalt sett för att du betalar får du massor av funktioner som gratis migrering, obegränsad bandbredd och support 24/7/365.

Där vi inte ser starkt värde är det där de tar ut extra som andra inkluderar gratis, till exempel säkerhetskopior – som är avgörande för din webbplats hälsa. De vill också ta ut extra för ännu bättre drifttid, vilket enligt vår mening borde vara en basfunktion som ingår i alla planer, oavsett hur billig.

Kundsupport

Betyg: 5.0

SiteGround kundsupport är allvarligt episkt. Du får support 24/7/365 via telefon, e-post och chatt. Supportagenter är vänliga, hjälpsamma och går verkligen utöver att lösa dina problem.

Kolla in vår fullständiga SiteGround-recension för att se berömmen som deras kunder sjunger – allt kommer till stöd. De har knäckt den kakan. Om du är nybörjare bör support vara din första prioritet, så gå med SiteGroun över någon annan värd för den aspekten. 

Fler detaljer

Betyg: 3

HostGator kontrollerar alla lådor på ytan med deras support: dygnet runt och 365 dagar om året. Med chatt och via telefon. Men kunder berättar en annan historia.

Det finns många klagomål om långsamma svar, inkompetent personal och övergripande sub-par support. Det finns många människor som inte har några klagomål, så vi rekommenderar att du testar deras stöd innan du köper.

Fler detaljer

Hosting Uptime

Betyg: 5.0

SiteGround lovar 99.99% drifttid, vilket är ungefär lika bra som det blir. Testning från tredje part bekräftar och visar intervallet från 99,95% till 100% månad efter månad.

SiteGround erbjuder proaktiv övervakning med deras anpassade programvarubunke och AI för att hjälpa till att avvärja aggressiva botattacker. Oroa dig inte för drifttid med SiteGround, de har det täckt.

Betyg: 4.5

Med över 99,5% drifttid, beroende på källa, finns det inte mycket att klaga på med HostGator.

Dessutom erbjuder HostGator en gratis månad för värd om de faller under 99,9% garanti.

Vi har dockat dem en halv punkt eftersom det har förekommit några tillfälliga klagomål från användare, och vi föredrar också att se 99,99% drifttid för bästa leverantörer i klassen.

Fart

Betyg: 4.5

SiteGround erbjuder flera nivåer av hastighetsoptimering: CDN-optimering, Cloudflare, dynamisk caching och memcaching. Alla dessa hjälper till att förbättra din webbplatshastighet med SiteGround-byggd teknik.

Dessutom är deras kundtjänstteam alltid tillgängligt för att ge en hand och ge tips om hur du kan påskynda din webbplats. Det kan finnas snabbare värdar där ute, men detta är en av de bästa för värdet.

Betyg: 3.0 

Delad webbhotell har vanligtvis problem med hastighetsproblem, rent baserat på de lägre kostnaderna för webbhotellet. HostGator är fast mitt i paketet när det gäller hastighet. När du söker Twitter, du ser inte så många klagomål som andra delade värdar som Bluehost, vilket är ett bra anekdotiskt tecken.

Om du letar efter en snabbare HostGator-produkt kan du kolla HostGator Cloud-värd. Om du vill ha ännu snabbare delad hosting som inte kommer att bryta banken, rekommenderar vi dock antingen A2 Hosting eller SiteGround. Du blir mycket gladare med dem.

Funktioner

Betyg: 5.0

SiteGround har några av de bästa funktionerna av alla värdar. Inte bara erbjuder de sina egna anpassade verktyg för att göra ditt liv enklare, utan de utnyttjar cPanel, Cloudflare och annan tredje parts teknik.

Min favorit bland funktionerna inkluderar WordPress-iscensättning, memcached speed-teknik och hela uppgraderingen av uppgraderingsalternativ som SiteGround erbjuder.

Se alla funktioner

Betyg: 4.0

HostGator jämförs ofta med Bluehost för sina priser och funktioner, och totalt sett tar HostGator vinsten här.

Mellan de två företagen byggdes HostGator för fler proffsanvändare. Och när du jämför HostGator med något annat delat webbhotell måste du ha detta i åtanke.

Vi gillar det faktum att migreringar ingår, de har installationer med ett klick, finns på cPanel och erbjuder en driftstoppgaranti på 99,9%. Vi gillar fortfarande andra värdar som SiteGround bättre för funktioner totalt sett, men HostGator har det du behöver för att komma igång.

Se alla funktioner

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map