Kinsta anmeldelser maj 2020: Den bedste WordPress-hosting?

Kinsta Anmeldelser – Bedste nye WordPress vært?

At håndtere en WordPress-hostingudbyder, der kun tilbyder tjenester, der er bygget op omkring WP-motoren, kan være en forskel-maker. Kinsta hosting er et firma, der har opnået meget trækkraft i de senere år som en administreret WordPress-udbyder. De tilbyder en platform, der er bygget oven på Google Cloud-systemet, hvilket betyder, at folk, der har brug for altid web-hosting, vil have færre bekymringer for et datacenter forbliver ope. Deres prisfastsættelse er også i tråd med mange bedst-i-klassen administrerede WordPress-hosting-udbydere.


Kinsta

Stemmer Kinstas præstation som sted at være vært for et WordPress-sted stemmer overens med hype? Lad os tage et kig på deres tilbud og fordele og ulemper ved deres platform i denne Kinsta-gennemgang.

Hvem er Kinsta?

Kinsta er et firma, der var oprettet i 2013. Med hovedkvarter i den større Los Angeles-region i Californien har de teammedlemmer i L.A., London, Berlin og Budapest. Virksomheden er fokuseret på at bruge en Google Cloud-platform til at levere pålidelig WordPress-hosting og intet andet end. Teammedlemmer ser sig selv som udviklere først, men deres mål er at levere en service der

 • Gør WordPress-hosting tilgængelig for folk, der ikke kommer fra hardcore-tech baggrunde
 • Kommer så tæt på en enkelt-klik-løsning som muligt

Se det officielle websted

Funktioner

Hvis du udelukkende fokuserer på at oprette et WordPress-websted, ønsker Kinsta, at du skal føle, at du vil arbejde med hjælp fra kvalificerede udviklere. Mens de ikke håndterer hele jobbet for dig, tilbyder deres system og deres supportteam en masse hjælp.

Gratis migrationer med fuldt administreret support er tilgængelige for kunder, der flytter fra andre hostingfirmaer, såsom Cloudways, DreamHost og Flywheel. Informer blot folk på Kinsta hosting om, hvor dit websted er, og de giver dig en hånd med resten. For alle undtagen de laveste niveauer kan WordPress-brugere også bede om hjælp til at udføre kloning af websteder.

På verdensplan har virksomheden mere end 15 datacentre på 5 kontinenter. Indlæsningstider er ligefrem imponerende, med det standardtyve sytten tema fra WP, der tager bare en skygge på over 300 ms for at svare. Platformen, som Kinsta har bygget, er designet til fuldt ud at maksimere lydhørheden og få mest ud af:

 • MariaDB
 • Nginx
 • PHP 7
 • LXD container

Hardwaren er også optimeret til hastighed, idet lagring håndteres af SSD-drev.

Sikkerhedsfunktioner betyder også meget. Kinsta tilbyder live site-overvågning af potentielle trusler, inklusive DDoS-angreb. De træffer også proaktive foranstaltninger for at forhindre, at ondsindet kode kører. Gratis Let’s Encrypt-certifikater er også tilgængelige som et-klik-løsninger. Data-sikkerhedskopiering udføres dagligt, og datalagring starter 14 dage på de billigste planer og går op til 30 dage på de øverste niveau.

Hvis du er træt af at håndtere old-school kontrolpaneler som cPanel eller Plesk, vil du blive begejstret med tilbudene på Kinsta. MyKinsta-instrumentbrættet er designet til at placere alt på et enkelt sted.

Folk, der prøver at få et nyt sted at lave mad, er glade for at opdage iscenesættelsesområdet. Iscenesættelsesmiljøet er et reserveret sted på en webstedsadresse, der giver udviklere og designere mulighed for hurtigt at implementere og teste ideer, uden at de kommer live til offentligheden. Dette er en fuldt fungerende version af det nye websted, der fungerer på core hosting-platformen. Når du er tilfreds med dine revisioner, kan du blot skubbe dem til dit hovedwebsted.

kinsta funktioner

Fordele ved Kinsta Hosting

1) Adgang

En af de mere interessante ting ved Kinsta-hostingtjenesten er den måde, den håndterer administrative opgaver på. Som tidligere nævnt sætter virksomheden enorm stolthed i at være en, der udfører administratorarbejdet for dig.

Mange andre hostingfirmaer i WordPress-kun markedet tilbyder noget lignende, men de har en tendens til at fudge tingene lidt for mere avancerede brugere. Med andre ord, hvis du vil have de mere hardcore funktioner, såsom SSH-adgang og muligheden for at importere SSL-certifikater, gør de fleste konkurrenter dette lidt smertefuldt eller lover det og leverer derefter ikke.

Kinsta hosting tilbyder faktisk administrativ adgang og får det til at fungere. Selvom kyndige brugere, der kan kode flydende i PHP 7, ikke er virksomhedens mål, kommer Kinsta og supportteamet ikke i vejen for folk, der vil grave rundt i tarmen på deres websteder.

2) Future Proofing

Hosting-planer er allerede konfigureret med support til ting som:

 • HTTP / 2
 • Lad os kryptere
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • git
 • Regelmæssig oppetidskontrol
 • Daglige sikkerhedskopier

Det kan virke som en masse teknobabble for folk, der rent fungerer som grafiske designere eller marketingfolk, men hvad det koger ned er, at dit websted vil være forberedt på fremtiden. Du har også muligheden for at vælge dit datacenterplacering, så du kan optimere webstedshastigheden for det område, hvor hovedparten af ​​dine brugere bor. WordPress-brugere er også velkomne til at forbinde deres websteder til det indholdsleveringsnetværk, de vælger.

3) Det Dashboard

Kinsta-instrumentbrættet har et rent, moderne design, der sætter alt ved hånden. Grænsefladen fungerer godt i både desktop og mobile miljøer, så du kan følge med i antallet af besøgende, uanset om du er på kontoret eller på farten. Der er endda en robust analysepakke til rådighed for at hjælpe dig med at identificere, hvordan dit websted trives, og hvad du muligvis kan gøre bedre.

4) CDN’er

CDN-indstillingen, der er inkluderet, når du bruger Kinsta, er en gave. Det meste af din trafik kommer sandsynligvis i form af trafik til statiske sider, der ikke behøver at blive opdateret hele tiden. Vigtigere er det, at Kinsta ikke tæller denne trafik mod dit almindelige antal besøgende.

5) Uddannelsesressourcer

kinsta ressourcer

Mens Kinsta ikke rejser over sig selv for at stille sine uddannelsesressourcer til rådighed gratis for verden, er der faktisk en god vidensbase gemmer sig på stedet. Kinsta tilbyder:

 • Tips til nybegynderne og professionelle
 • Vejledning til brug af Kinsta og MyKinsta betjeningspanel
 • Artikler om WordPress
 • Nyheder om designtrends
 • Opdateringer af den aktuelle tilstand af WP-motoren
 • Tip og tricks til optimering af installationer til webstedshastighed
 • Adgang til fejlsøgningsinfo
 • Markedsrådgivning

6) Dit iscenesættelsessted

Det er svært at overdrive, hvor vigtigt det er at have en nyttig sandkasse, når du laver WordPress-udvikling eller design. En lille finjustering til en kodelinje eller tilføjelse af et par WordPress-plugins kan forårsage, at et websted går helt på høsten. På samme tid er der ingen god måde inden for WP at teste noget, bortset fra at udløse kode, indlæse din browser og se, hvad der sker. Ingen ønsker, at deres produktionssted skal være i se-hvad-sker-tilstand, og at det derfor er fantastisk, at Kinsta bruger et iscenesættelsesmiljø for at gøre denne proces mindre af en hvid-knok-oplevelse.

Ulemperne ved Kinsta Hosting

1) Intet salg af domænenavne

Det kan virke som en lille uenighed, men at skulle konfigurere et domænenavn på en konto hos et firma og derefter forbinde det til din Kinsta-konto fungerer stadig. Det er også en smule smerte at være nødt til at holde øje med en regning fra Kinsta og en anden regning fra hvem du registrerede dit domæne hos. Heldigvis er DNS-styring en leg, så du i det mindste har en relativt nem tid at oprette forbindelse til de to ender af dette problem.

2) Uptime

Kanistas oppetid gør det ikke til den bedste WordPress-hostingindstilling i sin klasse. Mens hastighedstest giver det gode point for at være lydhør, var oppetiden for sin værste måned en skygge under 99,8%. De fleste WordPress-brugere ønsker at se noget tæt på 99,99%. Nedetiden kan være en blip, men du opfordres til at holde øje med det i instrumentbrættet og bruge dine egne eksterne overvågningsværktøjer.

De blandede posevarer

1) Disse gratis migrationer

Kinsta skjuler sig ikke for det faktum, men det går heller ikke ud af at gøre det klart, at de kun tilbyder gratis migrering af websteder fra en bestemt liste over hostingfirmaer. Det er lidt af en “læse det med småt”, som du gerne vil være opmærksom på. Hvis du har at gøre med noget som et WordPress-sted på en uafhængigt hostet server, vil migrationsprocessen være mere af dit problem, som med nogle andre virksomheder.

På de laveste konti får du kun en enkelt webstedsmigrering. På $ 30-niveauet kan du kun foretage en enkelt migration om året.

2) Besøgende tæller

20.000 besøgende på den mest minimale pakke er ikke meget. Selv hvis du bruger mest ud af indholdsleveringsnetværket og et cache-plugin, vil du blive chokeret over, hvor hurtigt disse numre bliver spist op. Skalerbarhed ved at opgradere din plan er dog let, men vær klar til at betale.

3) Integration

Hvis der blev tilbudt e-handel med hver plan, ville denne vare være i proffesektionen. Desværre tilbydes integration af visse tilføjelser, såsom Woocommerce, ikke ud af boksen til de mindre hostingplaner.

kinsta integration

Dommen for denne Kinsta-anmeldelse

Det er let at forstå, hvorfor Kinsta er rejst for at blive en elskling af agenturet, marketing og design-sæt. Det er en hostingløsning, der er bakket op af WordPress-eksperter, der giver brugerne mulighed for at føle, at de ikke behøver at gå i et stramme uden et net. Uanset om du prøver at få et nyt sted op eller behandle migreringsprocessen, er MyKinsta-betjeningspanelet designet til at gøre det hele så enkelt som muligt.

Prissætning vil sandsynligvis forhindre Kinsta-hosting fra nogensinde at være go-to-muligheden for kodere, programmerere og udviklere. Når det er sagt, er der aldrig et rigtigt “åh, bror” øjeblik for de teknisk kyndige folk på admin side af Kinsta. Du behøver ikke at føle dig flov, hvis du har brug for at bede en koder på personalet eller en freelancer om at give dig en hånd med ting. Faktisk vil de sandsynligvis blive glædeligt overrasket over de værktøjer, som Kinsta også tilbyder dem.

Responstid er fremragende, selvom oppetid kan gøre for at være en smidge bedre.

Et Kinsta-administreret WordPress-sted er sandsynligvis ikke det absolutte øverste valg for folk der har brug for den klart bedste WordPress-vært, men det repræsenterer stadig en god værdi-proposition for nogen, der ikke har tid til at komme op til hastigheden med kodning, tilføjelser og sysadmin på serverniveau.

Hvis du har brug for et stabilt, sikkert websted, der vil være meget lydhør, er det en mulighed, du helt sikkert vil se nærmere på.

Leder du efter anden premium, administreret hosting uden de høje omkostninger? Tjek Cloudways – en administreret vært, der sidder på blandt andre Google Cloud og AWS.

Se flere funktioner

Prisfastsættelse

Kinsta tilbyder en bred vifte af hostingplaner. Prisstrukturen for hver inkluderer en:

 • Indstil antal besøgende og mængde diskplads
 • Gratis SSL-certifikat og CDN ved hjælp af KeyCDN-netværket
 • WordPress-installation
 • PHP 7 supportteam på mindst to medlemmer

Efterhånden som værdien af ​​en bestemt hostingplan stiger, stiger også antallet af besøgende, mængden af ​​diskplads og den samlede WP-motorinstallation også.

kinsta planer og priser

I den lave ende af skalaen har de en $ 30 pr. Måned plan, der inkluderer en enkelt WP-installation, 20.000 besøg om måneden og 5 GB diskplads. Næste op er en hosting plan til $ 60 per måned, der fordobler alle disse numre. En plan på 100 dollar pr. Måned inkluderer 5 WordPress-hostinginstallationer, 100.000 besøg om måneden og 15 GB diskplads. Udbuddene fortsætter med at stige i en sådan pris, indtil du rammer de førende virksomhedsplaner, der når $ 1.500 pr. Måned og inkluderer 3.000.000 besøg pr. Måned, 200 GB diskplads og 150 WordPress-installationer.

Hvis du har brug for en større hostingopsætning eller noget mere tilpasset, hjælper Kinsta-supportteamet gerne dig med at oprette en plan, der opfylder dine krav. Der er også tilgængelige årlige betalingsmuligheder. I stedet for at bruge nogen formel til beregning af rabat pr. Måned til årlig webhosting, tilbyder Kinsta to måneder gratis som en del af en årlig faktureringscyklus. Som forventet inkluderer disse priser ikke skatter, som kan variere afhængigt af hvor du bor.

Prisfastsættelsen for Kinsta ser måske lidt høj ud, men virksomheden sætter en ære i at håndtere problemer på serverniveau for deres kunder. Du behøver ikke selv at være en højteknologisk teknik for at klare problemer som nulstilling af server. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti med hver af planerne.

Krav 20% rabat

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map