Kinsta-arvostelut toukokuu 2020: paras WordPress-hosting?

Kinsta arvostelut – paras uusi WordPress-isäntä?

Käsittely WordPress-isännöintipalveluntarjoajan kanssa, joka ei tarjoa muuta kuin WP-moottorin ympärille rakennettuja palveluita, voi olla erottelija. Kinsta hosting on yritys, joka on saanut viime vuosina paljon pitoa hallitun WordPress-palveluntarjoajana. Ne tarjoavat alustan, joka on rakennettu Google Cloud -järjestelmän päälle, mikä tarkoittaa, että ihmisillä, jotka tarvitsevat jatkuvasti toimitettua web-hosting-palvelua, on vähemmän huolta datakeskuksen pysymisestä. Niiden hinnoittelu on myös linjassa monien luokan parhaiten hallittujen WordPress-palveluntarjoajien kanssa.


kinsta

Vastaako Kinsnan suorituskyky WordPress-sivuston isännöintipaikkana hypeä? Katsotaanpa heidän tarjontaansa ja heidän fooruminsa etuja ja haittoja tässä Kinsta-katsauksessa.

Kuka on Kinsta?

Kinsta on yritys, joka oli perustettu vuonna 2013. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kalifornian Los Angeles -alueella, ja heillä on tiimin jäseniä L.A., Lontoossa, Berliinissä ja Budapestissa. Yhtiö on keskittynyt käyttämään Google Cloud -alustaa tarjoamaan luotettavaa WordPress-hosting-palvelua. Tiimin jäsenet näkevät itsensä ensin kehittäjinä, mutta heidän tavoitteensa on tarjota palvelu, joka

 • Tekee WordPress-isännöinnin käytettäväksi ihmisille, jotka eivät ole kotoisin hardcore-tekniikan taustoista
 • Se on mahdollisimman lähellä yhden napsautuksen ratkaisua

Katso virallinen sivusto

ominaisuudet

Jos olet keskittynyt pelkästään WordPress-verkkosivuston luomiseen, Kinsta haluaa sinun tuntevan aivan kuin työskentelisit pätevien kehittäjien avulla. Vaikka he eivät käsittele koko työtä puolestasi, heidän järjestelmänsä ja tukitiiminsä tarjoavat paljon apua.

Muista isännöintiyrityksistä, kuten Cloudways, DreamHost ja Flywheel, siirtyville asiakkaille on saatavana ilmainen siirto täysin hallitulla tuella. Kerro vain Kinsta-hosting-palvelun ihmisille, missä sivustosi on, ja he antavat sinulle käden muiden kanssa. WordPress-käyttäjät voivat myös pyytää apua kaikkien sivuston kloonaustöiden suorittamiseen, paitsi alimman tason tilit.

Maailmanlaajuisesti yhtiö ylläpitää yli 15 tietokeskusta viidellä mantereella. Latausajat ovat suorastaan ​​vaikuttavia, ja WP: n oletus Twenty Seventeen -teema ottaa vastauksen vain yli 300 ms: n varjossa. Kinsta on rakentanut alustan, joka on suunniteltu maksimoimaan reagointikyky täysimääräisesti hyödyntäen:

 • MariaDB
 • nginx
 • PHP 7
 • LXD-säiliö

Laitteisto on optimoitu myös nopeudelle, ja tallennustilaa hoitaa SSD-asemat.

Turvaominaisuudet tarkoittavat myös paljon. Kinsta tarjoaa mahdollisten uhkien, myös DDoS-hyökkäysten, reaaliaikaista seurantaa sivustolla. He ryhtyvät myös ennakoiviin toimiin estääkseen haitallisen koodin suorittamisen. Free Let’s Encrypt -sertifikaatit ovat saatavana myös yhdellä napsautuksella. Tietojen varmuuskopiointi suoritetaan päivittäin, ja tietojen säilyttäminen alkaa 14 päivästä edullisimmissa suunnitelmissa ja huippuluokan tasoilla jopa 30 päivää..

Jos olet kyllästynyt käsittelemään vanhan koulun ohjauspaneeleja, kuten cPanel tai Plesk, saat innoituksen Kinsta-tarjouksista. MyKinsta-kojetaulu on suunniteltu sijoittamaan kaikki yhteen kohtaan.

Ihmiset, jotka yrittävät saada uutta sivuston ruoanlaittoa, löytävät mielellään pysähdysalueen. Lavastusympäristö on varattu paikka verkkosivuston osoitteessa, jonka avulla kehittäjät ja suunnittelijat voivat nopeasti ottaa käyttöön ja testata ideoita ilman, että heidät siirretään yleisölle. Tämä on täysin toimiva versio uudesta sivustosta, joka toimii ytimen isäntäalustalla. Kun olet tyytyväinen tarkistuksiin, voit siirtää ne pääsivullesi.

kinsta-ominaisuudet

Kinsta-isännöinnin etuja

1) Käyttö

Yksi mielenkiintoisimmista asioista Kinsta-isännöintipalvelussa on tapa, jolla se hoitaa hallintotehtäviä. Kuten aiemmin todettiin, yritys on valtavan ylpeä siitä, että se tekee järjestelmänvalvojan työn puolestasi.

Monet muut vain WordPress-markkinoiden hosting-yritykset tarjoavat jotain vastaavaa, mutta niillä on taipumus pistää asioita hieman edistyneemmille käyttäjille. Toisin sanoen, jos haluat enemmän vakavia ominaisuuksia, kuten SSH-pääsyn ja mahdollisuuden tuoda SSL-varmenteita, useimmat kilpailijat aiheuttavat tästä hieman kipua tai lupaavat sen, etteivät sitten toimita.

Kinsta-hosting tarjoaa oikeasti järjestelmänvalvojan pääsyn ja saa sen toimimaan. Vaikka tietoiset käyttäjät, jotka pystyvät koodaamaan sujuvasti PHP 7: ssä, eivät ole yrityksen tavoite, Kinsta ja tukitiimi eivät pääse sellaisten ihmisten tielle, jotka haluavat kaivaa sivustojensa suolissa..

2) Tulevaisuuden todistaminen

Isännöintisuunnitelmat on jo määritetty tukemaan esimerkiksi:

 • HTTP / 2
 • Salatkoon
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • git
 • Säännölliset käyttöajan tarkastukset
 • Päivittäiset varmuuskopiot

Se voi tuntua paljon teknisesti kykenevältä ihmisille, jotka työskentelevät puhtaasti graafisina suunnittelijoina tai markkinoijina, mutta miettiä on, että sivustosi valmistellaan tulevaisuutta varten. Sinulla on myös mahdollisuus valita datakeskuksen sijainti, jolloin voit optimoida sivuston nopeuden alueelle, jolla suurin osa käyttäjistä asuu. WordPress-käyttäjät ovat myös tervetulleita yhdistämään sivustonsa valitsemiinsa sisältöjakeluverkkoon.

3) Tuo kojetaulu

Kinsta-kojetaulussa on puhdas, moderni muotoilu, joka antaa kaiken käden ulottuville. Käyttöliittymä toimii hyvin sekä työpöytä- että mobiiliympäristöissä, joten voit pysyä kävijöiden laskelmissa riippumatta siitä, oletko toimistossa vai tien päällä. Saatavilla on jopa vankka analytiikkapaketti, jonka avulla voit tunnistaa sivustosi menestymisen ja sen, mitä voisit tehdä paremmin.

4) CDN: t

CDN-vaihtoehto, joka sisältyy Kinstaa käytettäessä, on jumalallinen. Suurin osa liikenteestä tulee todennäköisesti liikkumisena staattisille sivuille, joita ei tarvitse päivittää koko ajan. Vielä tärkeämpää on, että Kinsta ei laske tätä liikennettä tavallisten kävijöiden lukumäärään.

5) Koulutusresurssit

kinsta-resurssit

Vaikka Kinsta ei kompastu itsensä yli voidakseen tarjota koulutusresurssejaan ilmaiseksi maailmalle, tosiasiassa on hyvä tietokanta piilossa sivustolla. Kinsta tarjoaa:

 • Vinkkejä aloittelijoille ja ammattilaisille
 • Opas Kinstan ja MyKinsta-kojelaudan käyttämiseen
 • Artikkelit WordPressistä
 • Uutisia suunnittelutrendeistä
 • Päivitykset WP-moottorin nykytilasta
 • Vinkkejä asennuksen optimoimiseksi sivuston nopeudelle
 • Pääsy vianetsintätietoihin
 • Markkinointineuvonta

6) Sinun pysähdyspaikka

On vaikea ymmärtää kuinka tärkeätä on hyödyllinen hiekkalaatikko WordPress-kehitystyötä tai -suunnittelua tehtäessä. Pieni nipistys koodiriviin tai muutaman WordPress-laajennuksen lisääminen voi johtaa sivuston menemiseen kokonaan heinäsivulta. Samaan aikaan WP: ssä ei ole hyvää tapaa testata mitään muuta kuin käynnistää koodi, ladata selaimesi ja nähdä mitä tapahtuu. Kukaan ei halua, että tuotantolaitoksensa on “katso mitä tapahtuu” -tilassa, ja siksi on hienoa, että Kinsta käyttää lavastusympäristöä tekemään tästä prosessista vähemmän valkoista nyrkkeilykokemusta.

Miinukset Kinsta Hosting

1) Ei verkkotunnuksen myyntiä

Se voi tuntua pieneltä hölynpölyltä, mutta verkkotunnuksen määrittäminen tilille yhden yrityksen kanssa ja yhdistäminen sitten Kinsta-tiliisi on edelleen työtä. On myös tuskallista pitää tarkkailla yhtä Kinsta-laskua ja toista laskua keneltä tahansa, jolla olet rekisteröinyt verkkotunnuksesi. Onneksi DNS-hallinta on helppoa, joten sinulla on ainakin suhteellisen helppo aika muodostaa yhteys tämän ongelman kahteen päähän.

2) Uptime

Kanista: n käytettävyys ei tee siitä luokansa parasta WordPress-hosting-vaihtoehtoa. Vaikka nopeustesti antaa sille hyviä pisteitä ollakseen reagoiva, sen pahimman kuukauden käyttöaika oli alle 99,8%. Useimmat WordPress-käyttäjät haluavat nähdä jotain lähellä 99,99%. Pysähdysaika saattaa olla välähdys, mutta sinua kannustetaan seuraamaan sitä kojelaudassa ja käyttämään omia ulkoisia seurantatyökalujasi.

Sekalaukut

1) Nuo vapaat muuttoliikkeet

Kinsta ei piilota tosiasiasta, mutta se ei myöskään mene pois tieltä tehdä selväksi, että ne tarjoavat vain ilmaisen sivuston siirtämisen tietystä hosting-yritysten luettelosta. Se on vähän “lue hieno tulostus” asia, josta haluat tietää. Jos käsittelet jotain WordPress-sivustoa itsenäisesti isännöidyllä palvelimella, siirtoprosessi on enemmän ongelmasi kuin joidenkin muiden yritysten kanssa.

Alimmilla tilillä saat vain yhden sivuston siirron. 30 dollarin tasolla voit suorittaa vain yhden muutoksen vuodessa.

2) Vierailijoiden määrä

20 000 kävijää pienimmässä paketissa ei ole paljon. Vaikka käytätkin eniten sisällönjakeluverkkoa ja välimuistin laajennusta, olet järkyttynyt siitä, kuinka nopeasti nämä numerot syövät. Skaalautuvuus päivittämällä suunnitelmasi on kuitenkin helppoa, mutta ole valmis maksamaan.

3) Integrointi

Jos sähköistä kauppaa tarjotaan jokaisen suunnitelman kanssa, tämä kohta olisi ylös ammattilaisten osiossa. Valitettavasti tiettyjen lisäosien, kuten Woocommerce, integrointia ei tarjota laatikosta pienemmille isännöintisuunnitelmille..

kinsta-integraatio

Tämän kinstakatsauksen tuomio

On helppo ymmärtää, miksi Kinsta on noussut toimisto-, markkinointi- ja suunnittelusarjan kultaksi. Se on isännöintiratkaisu, jota WordPress-asiantuntijat tukevat ja jonka avulla käyttäjät voivat tuntea, ettei heidän tarvitse kävellä trossa ilman verkkoa. Yritätkö luoda uuden sivuston tai käsitellä siirtoprosessia, MyKinsta-hallintapaneeli on suunniteltu tekemään koko asia mahdollisimman helpoksi.

Hinnoittelu todennäköisesti estää Kinsta-hosting-palveluita koskaan käyttämästä vaihtoehtoa koodereille, ohjelmoijille ja kehittäjille. Kinsan admin-puolella ei kuitenkaan koskaan ole todellista “voi veli”-hetkeä. Sinun ei tarvitse tuntea häpeää, jos sinun on pyydettävä henkilökunnan kooderia tai freelanceria antamaan sinulle kätesi asioiden kanssa. Itse asiassa he myös todennäköisesti yllättävät ilahduttavasti työkaluista, joita Kinsta tarjoaa heille.

Vastausaika on erinomainen, vaikka käyttöaika voisi olla parempi kuin savuton.

Kinsan hallinnoima WordPress-sivusto ei todennäköisesti ole ehdoton ylin valinta ihmisille, jotka tarvitsevat selvästi parasta WordPress-isäntä, mutta se edustaa silti hyvää tarjousta kenellekään, jolla ei ole aikaa nopeuttaa koodausta, lisäosia ja palvelintason sysadmin.

Jos tarvitset vakaata, turvallista verkkosivustoa, joka on erittäin reagoiva, se on vaihtoehto, jota haluat ehdottomasti tarkastella pitkään.

Etsitkö muita korkealaatuisia, hallittuja hosting-palveluita ilman korkeita kustannuksia? Katso Cloudways – hallittu isäntä, joka istuu muun muassa Google Cloudissa ja AWS: ssä.

Näytä lisää ominaisuuksia

hinnoittelu

Kinsta tarjoaa laajan valikoiman hosting-suunnitelmia. Jokaisen hinnoittelurakenne sisältää:

 • Aseta kävijämäärä ja levytilan määrä
 • Ilmainen SSL-varmenne ja CDN KeyCDN-verkon avulla
 • WordPress-asennus
 • Ainakin kahdesta jäsenestä koostuva PHP 7 -tukitiimi

Kun tietyn hosting-suunnitelman arvo nousee, myös kävijöiden määrä, levytilan määrä ja WP-moottorin asennukset kasvavat..

kinsta-suunnitelmat ja hinnoittelu

Asteikon alaosassa heillä on 30 dollarin kuukausisuunnitelma, joka sisältää yhden WP-asennuksen, 20 000 käyntiä kuukaudessa ja 5 Gt levytilaa. Seuraava on ylläpitosuunnitelma 60 dollarilla kuukaudessa, joka kaksinkertaistaa kaikki nämä numerot. 100 dollaria kuukaudessa koskeva suunnitelma sisältää 5 WordPress-isäntäasennusta, 100 000 käyntiä kuukaudessa ja 15 Gt levytilaa. Tarjoukset jatkavat hintojen nousua, kunnes saavutat huipputason yrityssuunnitelmat, jotka saavuttavat 1 500 dollaria kuukaudessa ja sisältävät 3 000 000 käyntiä kuukaudessa, 200 Gt levytilaa ja 150 WordPress -asennusta.

Jos tarvitset isompaa isäntäasetusta tai jotain räätälöitympää, Kinsta-isännöinnin tukitiimi auttaa mielellään luomaan vaatimuksiasi vastaavan suunnitelman. Vuotuiset maksutavat ovat myös saatavilla. Sen sijaan, että käytettäisiin minkäänlaista kaavaa kuukausittaisen alennuksen laskemiseen vuosittaisessa web-isännöinnissä, Kinsta tarjoaa kaksi kuukautta ilmaiseksi osana vuosittaista laskutusjaksoa. Kuten voidaan odottaa, nämä hinnat eivät sisällä veroja, jotka voivat vaihdella asuinpaikkasi mukaan.

Kinsnan hinnoittelu saattaa näyttää hiukan korkealta, mutta yritys on ylpeä hoitaessaan palvelintason ongelmia asiakkailleen. Sinun ei tarvitse olla ensisijainen tekniikka itse voidaksesi selviytyä ongelmista, kuten palvelimen nollaaminen. Jokaisella suunnitelmalla on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Hanki 20% alennus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map