Kinsta-beoordelingen mei 2020: de beste WordPress-hosting?

Kinsta-beoordelingen mei 2020: de beste WordPress-hosting?

Kinsta-beoordelingen mei 2020: de beste WordPress-hosting?

Kinsta Reviews – Beste nieuwe WordPress-host?

Omgaan met een WordPress-hostingprovider die alleen services biedt die rond de WP-engine zijn gebouwd, kan een verschil maken. Kinsta hosting is een bedrijf dat de afgelopen jaren veel grip heeft gekregen als een beheerde WordPress-provider. Ze bieden een platform dat bovenop het Google Cloud-systeem is gebouwd, wat betekent dat mensen die altijd webhosting nodig hebben, zich minder zorgen hoeven te maken dat een datacenter blijft bestaan. Hun prijzen zijn ook in lijn met veel van de beste beheerde WordPress-hostingproviders in hun klasse.


kinsta

Komen de prestaties van Kinsta als plaats voor het hosten van een WordPress-site overeen met de hype? Laten we eens kijken naar hun aanbod en de voor- en nadelen van hun platform in deze Kinsta-recensie.

Wie is Kinsta?

Kinsta is een bedrijf dat was opgericht in 2013. Het hoofdkantoor is gevestigd in de grotere regio Los Angeles in Californië en ze hebben teamleden in LA, Londen, Berlijn en Boedapest. Het bedrijf is gericht op het gebruik van een Google Cloud-platform om betrouwbare WordPress-hosting te bieden en niets anders dan. Teamleden zien zichzelf eerst als ontwikkelaars, maar hun doel is om die service te bieden

 • Maakt WordPress-hosting toegankelijk voor mensen die niet afkomstig zijn van hardcore technische achtergronden
 • Komt zo dicht mogelijk bij een oplossing met één klik mogelijk

Zie officiële site

Kenmerken

Als je puur gericht bent op het bouwen van een WordPress-website, wil Kinsta dat je het gevoel hebt dat je gaat werken met de hulp van gekwalificeerde ontwikkelaars. Hoewel ze niet de hele klus voor je aankunnen, bieden hun systeem en hun ondersteuningsteam veel hulp.

Gratis migraties met volledig beheerde ondersteuning zijn beschikbaar voor klanten die overstappen van andere hostingbedrijven, zoals Cloudways, DreamHost en Flywheel. Vertel de mensen bij Kinsta-hosting waar uw site is en zij zullen u helpen met de rest. Voor alle accounts behalve de laagste accounts kunnen WordPress-gebruikers ook om hulp vragen bij het uitvoeren van het klonen van sites.

Wereldwijd beschikt het bedrijf over meer dan 15 datacenters op 5 continenten. Laadtijden zijn ronduit indrukwekkend, met het standaard Twenty Seventeen-thema van WP dat slechts een schaduw van meer dan 300 ms nodig heeft om te reageren. Het platform dat Kinsta heeft gebouwd, is ontworpen om het reactievermogen volledig te maximaliseren en het meeste te halen uit:

 • MariaDB
 • Nginx
 • PHP 7
 • LXD-container

De hardware is ook geoptimaliseerd voor snelheid, waarbij opslag wordt afgehandeld door SSD-schijven.

Beveiligingsfuncties betekenen ook veel. Kinsta biedt live-site monitoring van potentiële bedreigingen, waaronder DDoS-aanvallen. Ze nemen ook proactieve maatregelen om te voorkomen dat schadelijke code wordt uitgevoerd. Gratis Let’s Encrypt-certificaten zijn ook beschikbaar als oplossingen met één klik. Gegevensback-ups worden dagelijks uitgevoerd en het bewaren van gegevens begint bij 14 dagen op de goedkoopste abonnementen en gaat tot 30 dagen op de eersteklas lagen.

Als je moe bent van het omgaan met ouderwetse bedieningspanelen zoals cPanel of Plesk, zul je blij zijn met het aanbod bij Kinsta. Het MyKinsta-dashboard is ontworpen om alles op één plek te plaatsen.

Mensen die proberen een nieuwe site te koken, zullen blij zijn om het verzamelgebied te ontdekken. De staging-omgeving is een gereserveerde plek op een websiteadres waarmee ontwikkelaars en ontwerpers snel ideeën kunnen implementeren en testen zonder dat ze live gaan voor het grote publiek. Dit is een volledig werkende versie van de nieuwe site die op het kernhostingplatform draait. Zodra u tevreden bent met uw revisies, kunt u ze eenvoudig naar uw hoofdsite pushen.

kinsta-functies

De voordelen van Kinsta Hosting

1) Toegang

Een van de interessantere dingen van de Kinsta-hostingservice is de manier waarop deze administratieve taken afhandelt. Zoals eerder vermeld, is het bedrijf er enorm trots op dat hij er een is die de administratie voor u doet.

Veel andere hostingbedrijven op de markt die alleen WordPress biedt, bieden iets soortgelijks, maar ze hebben de neiging dingen een beetje te verzachten voor meer gevorderde gebruikers. Met andere woorden, als je de meer hardcore functies wilt, zoals SSH-toegang en de mogelijkheid om SSL-certificaten te importeren, maken de meeste concurrenten dit een beetje lastig of beloven het en leveren dan niet.

Kinsta-hosting biedt eigenlijk administratieve toegang en laat het werken. Hoewel deskundige gebruikers die vloeiend kunnen coderen in PHP 7 niet het doel van het bedrijf zijn, staan ​​Kinsta en het ondersteuningsteam mensen die in de ingewanden van hun sites willen graven niet in de weg..

2) Future Proofing

Hostingplannen zijn al geconfigureerd met ondersteuning voor zaken als:

 • HTTP / 2
 • Laten we versleutelen
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • Git
 • Regelmatige uptime-controles
 • Dagelijkse back-ups

Dat kan veel technobabble lijken voor mensen die puur als grafisch ontwerpers of marketeers werken, maar het komt erop neer dat uw site voorbereid is op de toekomst. U kunt ook de locatie van uw datacenter kiezen, zodat u de sitesnelheid kunt optimaliseren voor de regio waar het grootste deel van uw gebruikers woont. WordPress-gebruikers zijn ook welkom om hun sites te verbinden met het netwerk voor inhoudslevering van hun keuze.

3) Dat dashboard

Het Kinsta-dashboard heeft een strak, modern ontwerp dat alles binnen handbereik heeft. De interface werkt goed in zowel desktop- als mobiele omgevingen, zodat u het aantal bezoekers kunt bijhouden, of u nu op kantoor of onderweg bent. Er is zelfs een robuust analysepakket beschikbaar om u te helpen identificeren hoe uw site floreert en wat u mogelijk beter zou kunnen doen.

4) CDN’s

De CDN-optie die is inbegrepen bij het gebruik van Kinsta is een uitkomst. Het grootste deel van uw verkeer komt waarschijnlijk in de vorm van verkeer naar statische pagina’s die niet altijd hoeven te worden vernieuwd. Wat nog belangrijker is, Kinsta telt dat verkeer niet mee voor uw standaard bezoekersaantal.

5) Leermiddelen

kinsta middelen

Hoewel Kinsta niet over zichzelf struikelt om zijn educatieve bronnen gratis ter beschikking te stellen aan de wereld, is er eigenlijk een goede kennisbank verstoppen op de site. Kinsta biedt:

 • Tips voor beginners en professionals
 • Handleiding voor het gebruik van Kinsta en het MyKinsta-dashboard
 • Artikelen over WordPress
 • Nieuws over designtrends
 • Updates over de huidige status van de WP-engine
 • Tips en trucs voor het optimaliseren van installaties voor sitesnelheid
 • Toegang tot informatie over probleemoplossing
 • Marketingadvies

6) Uw staging-site

Het is moeilijk te overschatten hoe belangrijk het is om een ​​handige sandbox te hebben bij het ontwikkelen of ontwerpen van WordPress. Een kleine aanpassing aan een regel code of de toevoeging van een paar WordPress-plug-ins kan ervoor zorgen dat een site helemaal in de war raakt. Tegelijkertijd is er binnen WP geen goede manier om iets te testen, behalve om code op te starten, uw browser te laden en te zien wat er gebeurt. Niemand wil dat hun productiesite zich in de modus ‘zien wat er gebeurt’ bevindt, en daarom is het geweldig dat Kinsta een testomgeving gebruikt om dit proces minder een knotsgekke ervaring te maken.

De nadelen van Kinsta Hosting

1) Geen verkoop van domeinnamen

Het lijkt misschien een kleine klacht, maar het is nog steeds werk om een ​​domeinnaam in een account bij één bedrijf te configureren en deze vervolgens aan je Kinsta-account te koppelen. Het is ook een beetje vervelend om de ene rekening van Kinsta in de gaten te houden en een andere rekening van degene bij wie je je domein hebt geregistreerd. Gelukkig is DNS-beheer een fluitje van een cent, dus je hebt op zijn minst een relatief gemakkelijke tijd om verbinding te maken met de twee uiteinden van dit probleem.

2) Uptime

De uptime van Kanista maakt het niet de beste WordPress-hostingoptie in zijn klasse. Hoewel snelheidstests het goede punten geven om responsief te zijn, was de uptime voor de slechtste maand een schaduw onder 99,8%. De meeste WordPress-gebruikers willen iets van bijna 99,99% zien. De downtime is misschien een makkie, maar u wordt aangemoedigd om het in de gaten te houden in het dashboard en uw eigen externe monitoringtools te gebruiken.

De Mixed Bag Items

1) Die gratis migraties

Kinsta verbergt zich niet voor het feit, maar het doet ook niet zijn best om duidelijk te maken dat ze alleen gratis sitemigratie aanbieden van een specifieke lijst met hostingbedrijven. Het is een beetje een ‘lees de kleine lettertjes’-ding waarvan u op de hoogte wilt zijn. Als u te maken heeft met zoiets als een WordPress-site op een onafhankelijk gehoste server, zal het migratieproces meer uw probleem zijn dan bij sommige andere bedrijven.

Op de laagste accounts krijgt u slechts één sitemigratie. Op het niveau van $ 30 mag u slechts één migratie per jaar uitvoeren.

2) Bezoekersaantallen

20.000 bezoekers op het meest minimale pakket is niet veel. Zelfs als u het meeste gebruik maakt van het netwerk voor inhoudslevering en een caching-plug-in, zult u geschokt zijn hoe snel die cijfers worden opgegeten. Schaalbaarheid door uw plan te upgraden is echter eenvoudig, maar wees bereid om te betalen.

3) Integratie

Als e-commerce bij elk plan zou worden aangeboden, zou dit item in de pro-sectie staan. Helaas wordt de integratie van bepaalde add-ons, zoals Woocommerce, niet standaard aangeboden voor de mindere hostingplannen.

kinsta integratie

Het oordeel voor deze Kinsta-recensie

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom Kinsta is uitgegroeid tot een lieveling van de bureau-, marketing- en ontwerpsets. Het is een hostingoplossing die wordt ondersteund door WordPress-experts, waardoor gebruikers het gevoel hebben dat ze niet zonder een koord hoeven te lopen. Of je nu een nieuwe site probeert op te zetten of het migratieproces wilt afhandelen, het MyKinsta-dashboard is ontworpen om het geheel zo eenvoudig mogelijk te maken.

Door de prijsstelling zal Kinsta-hosting waarschijnlijk nooit de beste optie zijn voor programmeurs, programmeurs en ontwikkelaars. Dat gezegd hebbende, er is nooit een echt ‘oh, broeder’-moment voor de technisch onderlegde mensen aan de admin-kant van Kinsta. U hoeft zich niet te schamen als u een programmeur van het personeel of een freelancer moet vragen om u een handje te helpen. Sterker nog, ze zullen waarschijnlijk aangenaam verrast zijn door de tools die Kinsta hen ook biedt.

De reactietijd is uitstekend, hoewel uptime beter zou kunnen zijn.

Een door Kinsta beheerde WordPress-site is waarschijnlijk niet de absolute topkeuze voor mensen die de duidelijk beste WordPress-host nodig hebben, maar het is nog steeds een waardevol voorstel voor iedereen die niet de tijd heeft om op de hoogte te zijn van codering, add-ons en sysadmin op serverniveau.

Als u een stabiele, veilige website nodig heeft die zeer snel reageert, is dit een optie waar u zeker lang naar wilt kijken.

Op zoek naar andere premium managed managed hosting zonder de hoge kosten? Bekijk Cloudways – een beheerde host die onder andere op Google Cloud en AWS zit.

Bekijk meer functies

Prijzen

Kinsta biedt een breed scala aan hostingplannen. De prijsstructuur voor elk omvat een:

 • Stel het aantal bezoekers en de hoeveelheid schijfruimte in
 • Gratis SSL-certificaat en CDN via het KeyCDN-netwerk
 • WordPress installeren
 • PHP 7-ondersteuningsteam van ten minste twee leden

Naarmate de waarde van een bepaald hostingplan stijgt, gaan ook het aantal bezoekers, de hoeveelheid schijfruimte en de totale WP-engine-installaties omhoog..

kinsta-plannen en prijzen

Aan de onderkant van de schaal hebben ze een abonnement van $ 30 per maand, inclusief een enkele WP-installatie, 20.000 bezoeken per maand en 5 GB schijfruimte. Het volgende is een hostingplan voor $ 60 per maand dat al die cijfers verdubbelt. Een abonnement van $ 100 per maand omvat 5 WordPress-hostinginstallaties, 100.000 bezoeken per maand en 15 GB schijfruimte. Het aanbod blijft zo in prijs stijgen totdat u de eersteklas bedrijfsplannen bereikt die $ 1.500 per maand bereiken en 3.000.000 bezoeken per maand, 200 GB schijfruimte en 150 WordPress-installaties omvatten.

Als je een grotere hostingopstelling nodig hebt of iets meer op maat, het Kinsta hosting support team helpt je graag met het maken van een plan dat aan jouw eisen voldoet. Jaarlijkse betalingsopties zijn ook beschikbaar. In plaats van een formule te gebruiken voor het berekenen van de korting per maand voor jaarlijkse webhosting, biedt Kinsta twee maanden gratis aan als onderdeel van een jaarlijkse factureringscyclus. Zoals te verwachten zijn deze prijzen exclusief belastingen, die kunnen variëren afhankelijk van waar u woont.

De prijzen voor Kinsta zien er misschien een beetje hoog uit, maar het bedrijf is trots op het oplossen van problemen op serverniveau voor hun klanten. U hoeft zelf geen geavanceerde technologie te zijn om problemen zoals serverresets aan te kunnen. Er is ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bij elk van de plannen.

Claim 20% korting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector