Kinsta-anmeldelser Mai 2020: The Best WordPress Hosting?

Kinsta Reviews – Beste nye WordPress-vert?

Å håndtere en WordPress-vertsleverandør som ikke tilbyr annet enn tjenester bygget rundt WP-motoren, kan være en forskjell. Kinsta hosting er et selskap som har fått mye trekkraft de siste årene som en administrert WordPress-leverandør. De tilbyr en plattform som er bygget på toppen av Google Cloud-systemet, noe som betyr at folk som trenger nettbasert webhotell vil ha færre bekymringer for et datasenter å holde seg oppe. Prisene deres er også i tråd med mange best-ledede WordPress-hostingleverandører.


kinsta

Stemmer Kinstas ytelse som sted å være vert for et WordPress-nettsted samsvar med hypen? La oss ta en titt på tilbudene deres og fordeler og ulemper med plattformen deres i denne Kinsta-gjennomgangen.

Hvem er Kinsta?

Kinsta er et selskap som var etablert i 2013. Hovedkvarter i regionen Los Angeles, California, har teammedlemmer i L.A., London, Berlin og Budapest. Selskapet er fokusert på å bruke en Google Cloud-plattform for å tilby pålitelig WordPress-hosting og ingenting annet enn. Teammedlemmer ser på seg selv som utviklere først, men målet er å tilby en tjeneste som

 • Gjør WordPress hosting tilgjengelig for folk som ikke kommer fra hardcore tech bakgrunn
 • Kommer så nær en-klikk løsning som mulig

Se offisiell side

Funksjoner

Hvis du er fokusert bare på å bygge et WordPress-nettsted, ønsker Kinsta at du skal føle at du kommer til å jobbe med hjelp av kvalifiserte utviklere. Selv om de ikke takler hele jobben for deg, tilbyr systemet og deres supportteam mye hjelp.

Gratis migrasjoner med fullt administrert support er tilgjengelige for kunder som flytter over fra andre vertsfirmaer, for eksempel Cloudways, DreamHost og Flywheel. Bare informer folkene på Kinsta om hvor nettstedet ditt er, og de vil gi deg en hånd med resten. For alle unntatt de laveste nivåene, kan WordPress-brukere også be om hjelp til å utføre kloning av nettsteder.

Over hele verden har selskapet mer enn 15 datasentre på 5 kontinenter. Lastetidene er ganske imponerende, med standardtypen sytten tema fra WP som bare tar en skygge over 300 ms for å svare. Plattformen Kinsta har bygget er designet for å maksimere responsen, og få mest mulig ut av:

 • mariadb
 • Nginx
 • PHP 7
 • LXD-beholder

Maskinvaren er også optimalisert for hastighet, og lagring blir håndtert av SSD-stasjoner.

Sikkerhetsfunksjoner betyr mye også. Kinsta tilbyr overvåking av nettsteder av potensielle trusler, inkludert DDoS-angrep. De tar også proaktive tiltak for å forhindre at ondsinnet kode kjøres. Gratis Let’s Encrypt-sertifikater er også tilgjengelige som ett-klikk-løsninger. Datasikkerhetskopiering utføres på daglig basis, og datalagring starter 14 dager på de billigste planene og går opp til 30 dager på toppnivå.

Hvis du er lei av å håndtere gamle skolens kontrollpaneler som cPanel eller Plesk, vil du bli begeistret for tilbudene på Kinsta. MyKinsta-dashbordet er designet for å plassere alt på et enkelt sted.

Folk som prøver å få et nytt sted å lage mat vil gjerne oppdage iscenesettelsesområdet. Iscenesettelsesmiljøet er et reservert sted på en nettstedsadresse som gjør det mulig for utviklere og designere å raskt distribuere og teste ideer uten at de kommer live til publikum. Dette er en fullt fungerende versjon av det nye nettstedet som opererer på core hosting-plattformen. Når du er fornøyd med revisjonene dine, kan du ganske enkelt skyve dem til hovedsiden.

kinsta funksjoner

Fordelene med Kinsta Hosting

1) Tilgang

Noe av det mer interessante med Kinsta-hosting-tjenesten er måten den håndterer administrative oppgaver på. Som tidligere nevnt, selskapet er enorm stolt over å være en som gjør admin-arbeidet for deg.

Mange andre vertsselskaper i WordPress-markedet tilbyr bare noe lignende, men de pleier å tulle litt for mer avanserte brukere. Med andre ord, hvis du vil ha mer hardcore-funksjoner, som SSH-tilgang og muligheten til å importere SSL-sertifikater, gjør de fleste konkurrenter dette litt vondt eller lover det og leverer ikke.

Kinsta hosting tilbyr faktisk administrativ tilgang og får det til å fungere. Selv om kunnskapsrike brukere som kan kode flytende i PHP 7 ikke er selskapets mål, kommer ikke Kinsta og supportteamet i veien for folk som vil grave seg rundt i tarmene på nettstedene sine..

2) Future Proofing

Vertsplaner er allerede konfigurert med støtte for ting som:

 • HTTP / 2
 • La oss kryptere
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • Git
 • Regelmessige oppetidskontroller
 • Daglige sikkerhetskopier

Det kan virke som mye teknisk for folk som rent fungerer som grafiske designere eller markedsførere, men det det koker ned til er at nettstedet ditt vil være forberedt på fremtiden. Du har også muligheten til å velge datasenterplassering, slik at du kan optimalisere nettstedets hastighet for regionen der hoveddelen av brukerne bor. WordPress-brukere er også velkomne til å koble nettstedene sine til innholdsleveringsnettverket de velger.

3) Det dashbordet

Kinsta-dashbordet har en ren, moderne design som gir alt for hånden. Grensesnittet fungerer bra i både stasjonære og mobile miljøer, slik at du kan følge med på antall besøkende, enten du er på kontoret eller er på farten. Det er til og med en robust analysepakke tilgjengelig for å hjelpe deg med å identifisere hvordan nettstedet ditt trives og hva du kanskje kan gjøre bedre.

4) CDN-er

CDN-alternativet som er inkludert når du bruker Kinsta er en gave. Det meste av trafikken kommer sannsynligvis i form av trafikk til statiske sider som ikke trenger å bli oppdatert hele tiden. Viktigere er at Kinsta ikke teller den trafikken mot standard besøkstall.

5) Utdanningsressurser

kinsta ressurser

Selv om Kinsta ikke snubler over seg selv for å gjøre utdanningsressursene gratis tilgjengelig for verden, er det faktisk en god kunnskapsbase gjemmer seg på stedet. Kinsta tilbyr:

 • Tips for nybegynnere og proffer
 • Veiledning for bruk av Kinsta og MyKinsta-dashbordet
 • Artikler om WordPress
 • Nyheter om designtrender
 • Oppdateringer om gjeldende tilstand for WP-motoren
 • Tips og triks for å optimalisere installasjoner for nettstedets hastighet
 • Tilgang til feilsøkingsinfo
 • Markedsråd

6) Staging-nettstedet ditt

Det er vanskelig å overdrive hvor viktig det er å ha en nyttig sandkasse når du gjør WordPress-utvikling eller design. En liten finjustering til en kodelinje eller tillegg av noen få WordPress-plugins kan føre til at et nettsted går helt i høysetet. På samme tid er det ingen god måte i WP å teste noe annet enn å fyre opp kode, laste inn nettleseren din og se hva som skjer. Ingen vil at produksjonsstedet skal være i se-hva-skjer-modus, og at det derfor er flott at Kinsta bruker et iscenesettelsesmiljø for å gjøre denne prosessen mindre av en hvit knokeopplevelse.

Ulempene med Kinsta Hosting

1) Ingen salg av domenenavn

Det kan virke som en liten uenighet, men å måtte konfigurere et domenenavn på en konto hos ett selskap og deretter koble det til Kinsta-kontoen din, fungerer fremdeles. Det er også litt vondt å måtte følge med på en regning fra Kinsta og en annen regning fra den du registrerte domenet ditt med. Heldigvis er DNS-administrasjon en lek, så du vil i det minste ha en relativt enkel tid på å koble deg til de to endene av dette problemet.

2) Oppetid

Kanistas oppetid gjør det ikke til det beste alternativet for WordPress-hosting i sin klasse. Mens hastighetstester gir det gode poeng for å være lydhøre, var oppetiden for den verste måneden en nyanse under 99,8%. De fleste WordPress-brukere ønsker å se noe nær 99,99%. Nedetiden kan være en glipp, men du blir oppfordret til å følge med på det i dashbordet og bruke dine egne eksterne overvåkningsverktøy.

De blandede posevarene

1) De gratis migrasjonene

Kinsta legger ikke skjul på det, men det går heller ikke ut av å gjøre det klart at de bare tilbyr gratis migrering av nettsteder fra en spesifikk liste over vertselskaper. Det er litt av en “lese det med liten skrift” som du vil være klar over. Hvis du har å gjøre med noe som et WordPress-nettsted på en uavhengig vert-server, vil migreringsprosessen være mer av problemet ditt som hos noen andre selskaper.

På de laveste kontoene får du bare en enkelt migrering av nettstedet. På $ 30-nivået kan du bare gjennomføre en enkelt migrasjon per år.

2) Besøksteller

20 000 besøkende på den mest minimale pakken er ikke mye. Selv om du bruker mest mulig bruk av innholdsleveringsnettverket og en hurtigbufring-plugin, vil du bli sjokkert over hvor raskt disse tallene blir spist opp. Skalerbarhet ved å oppgradere planen din er imidlertid enkel, men vær forberedt på å betale.

3) Integrering

Hvis e-handel ble tilbudt med alle planer, ville denne varen ligget i pros-seksjonen. Dessverre tilbys ikke integrering av visse tillegg, for eksempel Woocommerce, utenfor boksen for de mindre hostingplanene.

kinsta integrasjon

Dommen for denne Kinsta-gjennomgangen

Det er lett å forstå hvorfor Kinsta har reist seg til å bli en elskling av byrå, markedsføring og design. Det er en hosting-løsning som støttes av WordPress-eksperter, slik at brukerne kan føle at de ikke trenger å gå i stramme uten nett. Enten du prøver å få opp et nytt nettsted eller håndtere migrasjonsprosessen, er MyKinsta-dashbordet designet for å gjøre hele saken så enkel som mulig.

Prisingen vil sannsynligvis hindre Kinsta hosting fra å være go-to-alternativet for kodere, programmerere og utviklere. Når det er sagt, er det aldri et ekte “åh, bror” -øyeblikk for de teknisk kyndige folkene på administrasjonssiden av Kinsta. Du trenger ikke å bli flau hvis du trenger å be en programleder eller en frilanser om å gi deg en hånd med ting. Faktisk vil de sannsynligvis bli overrasket over verktøyene som Kinsta tilbyr dem også.

Responstiden er utmerket, selv om oppetid kan gjøre for å være en smidge bedre.

Et Kinsta-administrert WordPress-nettsted er sannsynligvis ikke det absolutte toppvalget for folk som trenger den klart beste WordPress-verten, men det representerer fremdeles et forslag om god verdi for alle som ikke har tid til å komme seg opp med koding, tilleggsprogrammer og sysadmin på servernivå.

Hvis du trenger et stabilt, sikkert nettsted som vil være veldig responsivt, er det et alternativ du absolutt vil se nærmere på.

Ser du etter annen premium, administrert hosting uten de høye kostnadene? Sjekk ut Cloudways – en administrert vert som blant annet sitter på Google Cloud og AWS.

Vis flere funksjoner

Priser

Kinsta tilbyr et bredt utvalg av hostingplaner. Prisstrukturen for hver og en inkluderer en:

 • Angi antall besøkende og mengde diskplass
 • Gratis SSL-sertifikat og CDN ved hjelp av KeyCDN-nettverket
 • WordPress installasjon
 • PHP 7 supportteam på minst to medlemmer

Etter hvert som verdien av en spesiell hostingplan øker, øker også antall besøkende, mengden diskplass og den totale WP-motoren installerer.

kinsta planer og priser

I den lave enden av skalaen har de en $ 30 per måned plan som inkluderer en enkelt WP-installasjon, 20 000 besøk i måneden og 5 GB diskplass. Neste opp er en hosting plan til $ 60 per måned som dobler alle disse tallene. En plan på 100 dollar per måned inkluderer 5 WordPress-hostinginstallasjoner, 100 000 besøk i måneden og 15 GB diskplass. Tilbudene fortsetter å stige i pris sånn helt til du treffer de topp bedriftsplanene som når $ 1500 per måned og inkluderer 3.000.000 besøk per måned, 200 GB diskplass og 150 WordPress-installasjoner.

Hvis du trenger et større vertsoppsett eller noe mer tilpasset, vil Kinsta-hjelpeteamet hjelpe deg med å lage en plan som oppfyller dine krav. Årlige betalingsalternativer er også tilgjengelige. I stedet for å bruke noen form for formel for beregning av rabatt per måned for årlig webhotell, tilbyr Kinsta to måneder gratis som del av en årlig faktureringssyklus. Som forventet inkluderer ikke disse prisene skatter, som kan variere avhengig av hvor du bor.

Prisene for Kinsta kan se litt høye ut, men selskapet er stolte av å håndtere problemer på servernivå for kundene sine. Du trenger ikke selv å være en tekniker for å kunne takle problemer som tilbakestilling av server. Det er også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti med hver av planene.

Krev 20% avslag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map