Kinsta Отзиви Май 2020: Най-добрият хостинг на WordPress?

Kinsta Отзиви Май 2020: Най-добрият хостинг на WordPress?

Kinsta Отзиви Май 2020: Най-добрият хостинг на WordPress?

Kinsta Отзиви – Най-добър нов хост на WordPress?

Справянето с хостинг доставчик на WordPress, който не предлага нищо освен услуги, изградени около WP двигателя, може да бъде различител. Kinsta хостинг е компания, която през последните години придоби много сцепление като управляван доставчик на WordPress. Те предлагат платформа, която е изградена на върха на системата в облак Google, което означава, че хората, които се нуждаят винаги от уеб хостинг, ще имат по-малко притеснения относно това дали даден център за данни да остане. Цените им също са в съответствие с много от най-добрите в клас управлявани WordPress хостинг доставчици.


kinsta

Дали представянето на Kinsta като място за хостване на WordPress сайт съвпада с hype? Нека да разгледаме техните предложения и плюсовете и минусите на тяхната платформа в това ревю на Kinsta.

Кой е Kinsta?

Kinsta е компания, която беше създадена през 2013 г.. Те са със седалище в по-големия район на Лос Анджелис в Калифорния, те имат членове на екипа в L.A., Лондон, Берлин и Будапеща. Компанията е фокусирана върху използването на платформа Google Cloud, за да осигури надежден хостинг на WordPress и нищо друго освен. Членовете на екипа първо се виждат като разработчици, но целта им е да предоставят услуга, която

 • Прави хостингът на WordPress достъпен за хора, които не идват от хардкор технологии
 • Подхожда възможно най-близо до решение с едно щракване

Вижте Официален сайт

Характеристика

Ако сте фокусирани изцяло върху изграждането на уебсайт на WordPress, Kinsta иска да се чувствате така, сякаш ще работите с помощта на квалифицирани разработчици. Въпреки че те няма да се справят с цялата работа за вас, тяхната система и техният екип за поддръжка предлагат много помощ.

Безплатни миграции с напълно управлявана поддръжка са достъпни за клиенти, преминаващи от други хостинг компании, като Cloudways, DreamHost и Flywheel. Просто информирайте хората в хостинга на Kinsta за мястото, където е вашият сайт, и те ще ви помогнат с останалото. За всички акаунти, с изключение на най-ниското ниво, потребителите на WordPress могат също да поискат съдействие при извършване на работа по клониране на сайта.

В световен мащаб компанията поддържа повече от 15 центъра за данни на 5 континента. Времето за зареждане е направо впечатляващо, като темата по подразбиране Twenty Seventeen от WP взема само сянка над 300 ms за отговор. Платформата, която Kinsta е изградила, е проектирана така, че да увеличи максимално отзивчивостта, като се възползва максимално от:

 • MariaDB
 • Nginx
 • PHP 7
 • LXD контейнер

Хардуерът също е оптимизиран за скорост, като съхранението се обработва от SSD устройства.

Функциите за сигурност също означават много. Kinsta предлага наблюдение на сайта на потенциални заплахи, включително DDoS атаки. Те също така предприемат проактивни мерки, за да предотвратят появата на злонамерен код. Безплатни сертификати „Да шифроваме“ също са достъпни като решения с едно щракване. Архивирането на данни се извършва ежедневно, а запазването на данни започва от 14 дни при най-евтините планове и стига до 30 дни на най-добрите нива.

Ако ви е писнало да се занимавате със старите училищни контролни табла като cPanel или Plesk, ще бъдете възхитени от предложенията в Kinsta. Таблото за управление MyKinsta е проектирано да поставя всичко на едно място.

Хората, които се опитват да получат готвене на нов сайт, ще се радват да открият зоната за поставяне. Сценичната среда е запазено място на адрес на уебсайт, което позволява на разработчиците и дизайнерите бързо да разгърнат и тестват идеи, без те да излизат на живо за широката публика. Това е напълно функционираща версия на новия сайт, работещ на основната хостинг платформа. След като сте доволни от своите ревизии, можете просто да ги избутате до основния си сайт.

kinsta функции

Плюсовете на Kinsta хостинг

1) Достъп

Едно от по-интересните неща за хостинг услугата Kinsta е начинът, по който се справя с административните задачи. Както беше посочено по-рано, компанията се гордее с това, че е администраторът, който работи за вас.

Много други хостинг компании на пазара само за WordPress предлагат нещо подобно, но те са склонни да измислят нещата за по-напредналите потребители. С други думи, ако искате по-хардкор функции, като SSH достъп и възможност за импортиране на SSL сертификати, повечето конкуренти правят това малко болка или обещават, а след това не доставят.

Kinsta хостингът всъщност предлага административен достъп и го кара да работи. Въпреки че знаещите потребители, които могат да кодират свободно в PHP 7, не са целта на компанията, Kinsta и екипът за поддръжка не пречат на хората, които искат да копаят в червата на своите сайтове.

2) Бъдещо доказване

Хостинг плановете вече са конфигурирани с поддръжка за неща като:

 • HTTP / 2
 • Нека да шифроваме
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • Git
 • Редовни проверки за ъптайм
 • Ежедневно архивиране

Това може да изглежда много технологично за хора, които работят изцяло като графични дизайнери или маркетолози, но това, което се свежда, е, че вашият сайт ще бъде подготвен за бъдещето. Също така ще имате възможност да изберете местоположението на вашия център за данни, което ви позволява да оптимизирате скоростта на сайта за региона, където живее по-голямата част от вашите потребители. Потребителите на WordPress също са добре дошли да свържат своите сайтове към мрежата за доставка на съдържание по свой избор.

3) Това табло

Таблото за управление на Kinsta има изчистен, модерен дизайн, който поставя всичко под ръка. Интерфейсът работи добре както в настолна, така и в мобилна среда, което ви позволява да сте в крак с броя на посетителите независимо дали сте в офиса или в движение. Има дори надежден пакет за анализи, който да ви помогне да идентифицирате как вашият сайт процъфтява и какво може да можете да направите по-добре.

4) CDN

Опцията CDN, която е включена при използване на Kinsta, е богатство. По-голямата част от вашия трафик вероятно ще идва под формата на трафик към статични страници, които няма да е необходимо да се обновява през цялото време. По-важното е, че Kinsta не отчита този трафик спрямо стандартния брой посетители.

5) Образователни ресурси

kinsta ресурси

Докато Kinsta не пътува над себе си, за да предостави своите образователни ресурси безплатно на света, всъщност има едно добра база знания крие се на сайта. Kinsta предлага:

 • Съвети за начинаещи и професионалисти
 • Ръководство за използване на Kinsta и таблото за управление MyKinsta
 • Статии за WordPress
 • Новини за тенденциите в дизайна
 • Актуализации на текущото състояние на WP двигателя
 • Съвети и трикове за оптимизиране на инсталациите за скоростта на сайта
 • Достъп до информация за отстраняване на проблеми
 • Маркетингови съвети

6) Вашият сайт за организиране

Трудно е да се преувеличи колко важно е да имате полезна пясъчна кутия, когато правите разработка или дизайн на WordPress. Малка настройка на ред код или добавянето на няколко WordPress плъгини може да доведе до това, сайтът да бъде напълно безпроблемен. В същото време в WP няма добър начин да тествате каквото и да е, освен да запалите код, да заредите браузъра си и да видите какво ще се случи. Никой не иска техният производствен сайт да е в режим на вижте какво се случва и затова е чудесно, че Kinsta използва инсценираща среда, за да направи този процес по-малко от опит с бяло кокалче.

Минусите на Kinsta хостинг

1) Без продажби на имена на домейни

Може да изглежда като малка измислица, но трябва да конфигурирате име на домейн в акаунт в една компания и след това да го свържете с вашия Kinsta акаунт все още работи. Освен това е малко болка да трябва да следите една сметка от Kinsta и друга сметка от който и да сте регистрирали домейна си. За щастие, управлението на DNS е лек, така че поне ще имате достатъчно лесно време да се свържете с двата края на този брой.

2) Време за изпълнение

Продължителността на Kanista не го прави най-добрата WordPress хостинг опция в своя клас. Докато тестовете за скорост му дават добри точки за отзивчивост, ъптаймът за най-лошия му месец беше сянка под 99,8%. Повечето потребители на WordPress искат да видят нещо близо до 99,99%. Времето за престой може да е малко, но вие се насърчавате да го следите в таблото за управление и да използвате собствените си външни инструменти за мониторинг.

Предметите от смесената чанта

1) Тези свободни миграции

Kinsta не се крие от факта, но също така не излиза от пътя си, за да стане ясно, че предлагат само безплатна миграция на сайтове от конкретен списък на хостинг компании. Това е нещо, което е “прочетете финия шрифт”, което ще искате да знаете. Ако се занимавате с нещо като сайт на WordPress на независимо хостван сървър, процесът на миграция ще бъде по-скоро ваш проблем, както при някои други компании.

В най-ниските акаунти получавате само една миграция на сайт. При ниво от 30 долара можете да извършвате само една миграция годишно.

2) Брой посетители

20 000 посетители на най-минималния пакет не са много. Дори ако използвате най-много мрежата за доставка на съдържание и кешинг плъгин, ще бъдете шокирани колко бързо тези цифри се изяждат. Мащабируемост чрез надграждане на плана ви е лесно, но бъдете готови да платите.

3) Интеграция

Ако електронната търговия се предлага с всеки план, този артикул ще бъде в раздела за професионалисти. За съжаление, интеграцията на някои добавки, като Woocommerce, не се предлага извън рамките на по-малките хостинг планове.

kinsta интеграция

Присъдата за този преглед на Kinsta

Лесно е да се разбере защо Kinsta се е издигнала, за да се превърне в любима на агенцията, маркетинговите и дизайнерските набори. Това е хостинг решение, което е подкрепено от експертите в WordPress, което позволява на потребителите да се чувстват, като че ли не трябва да вървят по канат без мрежа. Независимо дали се опитвате да създадете нов сайт или да се справите с процеса на миграция, таблото за управление на MyKinsta е проектирано да направи всичко възможно най-просто.

Ценообразуването вероятно ще запази хостинга на Kinsta от някога да бъде опцията за кодери, програмисти и разработчици. Това каза, че никога не е истински „о, брат” момент за техничките, които живеят в администрацията на Kinsta. Няма да се налага да се чувствате притеснени, ако се наложи да помолите кодиращ персонал или фрийлансър да ви помогне с нещата. Всъщност те вероятно ще бъдат приятно изненадани от инструментите, които Kinsta им предлага също.

Времето за реакция е отлично, въпреки че продължителността на работата може да бъде по-добра.

Сайтът, управляван от Kinsta, WordPress вероятно не е абсолютният топ избор за хора, които се нуждаят от ясно най-добрия хост на WordPress, но все пак представлява предложение за добра стойност за всеки, който няма време да достигне скорост до кодиране, добавки и sysadmin на ниво сървър.

Ако имате нужда от стабилен, сигурен уебсайт, който ще бъде много отзивчив, това е опция, която определено ще искате да разгледате дълго.

Търсите друга премия, управляван хостинг без високите разходи? Разгледайте Cloudways – управляван хост, който седи в Google Cloud и AWS, наред с други.

Вижте още функции

Ценообразуване

Kinsta предлага широка гама от хостинг планове. Ценовата структура за всеки от тях включва:

 • Задайте брой посетители и количество дисково пространство
 • Безплатен SSL сертификат и CDN с помощта на KeyCDN мрежа
 • WordPress инсталиране
 • PHP 7 екип за поддръжка от поне двама членове

С увеличаването на стойността на определен хостинг план броят на посетителите, обема на дисковото пространство и общата инсталация на WP двигателя също нарастват..

kinsta планове и цени

В долния край на скалата те имат план за 30 долара на месец, който включва една инсталация на WP, 20 000 посещения на месец и 5 GB дисково пространство. Следва хостинг план на $ 60 на месец, който удвоява всички тези числа. План за 100 долара на месец включва 5 хостинг инсталации на WordPress, 100 000 посещения на месец и 15 GB дисково пространство. Офертите продължават да се увеличават като тази, докато не достигнете най-добрите бизнес планове, които достигат 1500 долара на месец и включват 3 000 000 посещения на месец, 200 GB дисково пространство и 150 инсталации на WordPress.

Ако имате нужда от по-голяма настройка за хостинг или нещо по-персонализирано, екипът за поддръжка на хостинг на Kinsta ще се радва да ви помогне да създадете план, отговарящ на вашите изисквания. Предлагат се и годишни опции за плащане. Вместо да използва каквато и да е формула за изчисляване на месечната отстъпка за годишен уеб хостинг, Kinsta предлага два месеца безплатно като част от годишен цикъл на фактуриране. Както може да се очаква, тези цени не включват данъци, които могат да варират в зависимост от това къде пребивавате.

Цените за Kinsta може да изглеждат малко високи, но компанията се гордее с обработката на проблеми на ниво сървър за своите клиенти. Няма да е необходимо да бъдете технология от първо ниво, за да се справите с проблеми като нулиране на сървъра. Също така, има 30-дневна гаранция за връщане на парите при всеки от плановете.

Поискайте 20% отстъпка

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector