Kinsta recensioner maj 2020: Bästa WordPress-värd?

Kinsta recensioner maj 2020: Bästa WordPress-värd?

Kinsta recensioner maj 2020: Bästa WordPress-värd?

Kinsta Recensioner – Bästa nya WordPress-värd?

Att hantera en WordPress-värdleverantör som inte erbjuder annat än tjänster som är byggda runt WP-motorn kan vara en skillnadstillverkare. Kinsta hosting är ett företag som har vunnit mycket dragkraft de senaste åren som en hanterad WordPress-leverantör. De erbjuder en plattform som är byggd ovanpå Google Cloud-systemet, vilket innebär att personer som behöver webbhotell alltid har färre oro över att ett datacenter håller sig uppe. Deras prissättning är också i linje med många bästa-i-klassen hanterade WordPress-värdleverantörer.


Kinsta

Stämmer Kinstas prestanda som plats för att vara värd för en WordPress-webbplats överens med hype? Låt oss ta en titt på deras erbjudanden och fördelar och nackdelar med deras plattform i denna Kinsta-översyn.

Vem är Kinsta?

Kinsta är ett företag som var det grundades 2013. Huvudkontor ligger i Los Angeles-regionen i Kalifornien och har teammedlemmar i L.A., London, Berlin och Budapest. Företaget är fokuserat på att använda en Google Cloud-plattform för att tillhandahålla pålitlig WordPress-värd och ingenting annat än. Teammedlemmar ser sig själva som utvecklare först, men deras mål är att tillhandahålla en tjänst som

 • Gör WordPress-värd tillgängligt för människor som inte kommer från hardcore-tekniska bakgrunder
 • Kommer så nära en klicklösning som möjligt

Se officiell webbplats

Funktioner

Om du enbart fokuserar på att bygga en WordPress-webbplats vill Kinsta att du ska känna att du kommer att arbeta med hjälp av kvalificerade utvecklare. De kommer inte att hantera hela jobbet för dig, men deras system och deras supportteam erbjuder mycket hjälp.

Gratis migreringar med fullt hanterat support är tillgängliga för kunder som flyttar från andra värdföretag, som Cloudways, DreamHost och Flywheel. Informera helt enkelt folk på Kinsta-värd om var din webbplats är, och de ger dig en hand med resten. För alla utom konton med lägsta nivå kan WordPress-användare också be om hjälp för att utföra kloning av webbplatser.

I hela världen har företaget mer än 15 datacenter på fem kontinenter. Laddningstiderna är helt imponerande, med standardtypen Twenty Seventeen från WP som bara tar en skugga över 300 ms för att svara. Plattformen som Kinsta har byggt är utformad för att maximera lyhördheten och göra det bästa av:

 • mariadb
 • Nginx
 • PHP 7
 • LXD-behållare

Hårdvaran är också optimerad för hastighet med lagring som hanteras av SSD-enheter.

Säkerhetsfunktioner betyder också mycket. Kinsta erbjuder live-siteövervakning av potentiella hot, inklusive DDoS-attacker. De vidtar också proaktiva åtgärder för att förhindra att skadlig kod körs. Gratis Let’s Encrypt-certifikat finns också som lösningar med ett klick. Data-säkerhetskopior utförs dagligen, och datalagring börjar 14 dagar på de billigaste planerna och går upp till 30 dagar på toppnivåerna.

Om du är trött på att hantera gamla skola kontrollpaneler som cPanel eller Plesk, kommer du att bli glad över erbjudandena på Kinsta. MyKinsta instrumentbräda är designad för att placera allt på en enda plats.

Folk som försöker få en ny webbplatsmatlagning kommer gärna att upptäcka scenområdet. Scenemiljön är en reserverad plats på en webbplatsadress som gör det möjligt för utvecklare och designers att snabbt distribuera och testa idéer utan att de kommer att leva för allmänheten. Detta är en fullt fungerande version av den nya sajten som fungerar på den centrala värdplattformen. När du är nöjd med dina revideringar kan du helt enkelt skjuta dem till din huvudsida.

kinsta funktioner

Fördelarna med Kinsta Hosting

1) Tillgång

En av de mer intressanta sakerna med Kinsta-värdstjänsten är hur den hanterar administrativa uppgifter. Som tidigare nämnts är företaget enormt stolt över att vara en som gör admin-arbetet för dig.

Många andra värdföretag på WordPress-marknaden erbjuder något liknande, men de tenderar att fudge saker lite för mer avancerade användare. Med andra ord, om du vill ha mer hardcore-funktioner, till exempel SSH-åtkomst och förmågan att importera SSL-certifikat, gör de flesta konkurrenter detta lite svårt eller lovar det och levererar sedan inte.

Kinsta hosting erbjuder faktiskt administrativ åtkomst och får det att fungera. Även om kunniga användare som kan koda flytande i PHP 7 inte är företagets mål, kommer Kinsta och supportteamet inte i vägen för folk som vill gräva sig i tarmarna på sina webbplatser.

2) Framtida bevisning

Värdplaner är redan konfigurerade med stöd för saker som:

 • HTTP / 2
 • Låt oss kryptera
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • Git
 • Regelbundna drifttidskontroller
 • Dagliga säkerhetskopior

Det kan tyckas som en hel del tekniker för människor som bara arbetar som grafiska formgivare eller marknadsförare, men det som det kockar för är att din webbplats kommer att vara beredd på framtiden. Du har också möjlighet att välja din datacenterplats, så att du kan optimera webbplatshastigheten för regionen där huvuddelen av dina användare bor. WordPress-användare är också välkomna att ansluta sina webbplatser till innehållsleveransnätverket som de väljer.

3) Den instrumentpanelen

Kinsta instrumentbräda har en ren, modern design som ger allt till hands. Gränssnittet fungerar bra i både stationära och mobila miljöer, så att du kan hålla dig uppdaterad med antalet besökare oavsett om du är på kontoret eller är på språng. Det finns till och med ett robust analyspaket som hjälper dig att identifiera hur din webbplats blomstrar och vad du kanske kan göra bättre.

4) CDN: er

CDN-alternativet som ingår vid användning av Kinsta är en godsend. Det mesta av din trafik kommer sannolikt att komma i form av trafik till statiska sidor som inte behöver uppdateras hela tiden. Viktigare är att Kinsta inte räknar den trafiken mot ditt vanliga besökarantal.

5) Utbildningsresurser

kinsta resurser

Medan Kinsta inte reser över sig själv för att göra sina utbildningsresurser tillgängliga gratis för världen, finns det faktiskt en bra kunskapsbas gömmer sig på webbplatsen. Kinsta erbjuder:

 • Tips för nybörjare och proffs
 • Guide för användning av Kinsta och MyKinsta instrumentpanelen
 • Artiklar om WordPress
 • Nyheter om designtrender
 • Uppdateringar av det aktuella tillståndet för WP-motorn
 • Tips och tricks för att optimera installationer för webbplatshastighet
 • Tillgång till felsökningsinformation
 • Marknadsrådgivning

6) Din iscenesättningssida

Det är svårt att överdriva hur viktigt det är att ha en användbar sandlåda när man gör WordPress-utveckling eller design. En liten finjustering av en kodrader eller tillägg av några WordPress-plugins kan göra att en webbplats går helt i högen. Samtidigt finns det inget bra sätt inom WP att testa någonting förutom att avfyra kod, ladda din webbläsare och se vad som händer. Ingen vill att deras produktionsplats ska vara i se-vad-händer-läge, och därför är det fantastiskt att Kinsta använder en iscensättningsmiljö för att göra denna process mindre av en vit-knuckle-upplevelse.

Nackdelarna med Kinsta Hosting

1) Ingen försäljning av domännamn

Det kan verka som en liten tvist, men att behöva konfigurera ett domännamn på ett konto hos ett företag och sedan ansluta det till ditt Kinsta-konto fungerar fortfarande. Det är också lite ont att behöva hålla ett öga på en räkning från Kinsta och en annan räkning från vem du registrerat din domän på. Lyckligtvis är DNS-hantering en bris så att du åtminstone har en relativt enkel tid att ansluta till de två ändarna av det här problemet.

2) Drifttid

Kanistas drifttid är inte det bästa alternativet för WordPress-värd i sin klass. Medan hastighetstester ger det bra poäng för att vara lyhörda, var drifttiden för den värsta månaden en nyans under 99,8%. De flesta WordPress-användare vill se något nära 99,99%. Driftstiden kan vara en blip, men du uppmuntras att hålla ett öga på det i instrumentpanelen och använda dina egna externa övervakningsverktyg.

De blandade påsartiklarna

1) De fria migrationerna

Kinsta döljer sig inte för det faktum, men det går inte heller ut för att göra det klart att de bara erbjuder gratis webbplatsmigrering från en specifik lista över värdföretag. Det är lite av en “läs det finstilta” saken som du vill vara medveten om. Om du har att göra med något som en WordPress-webbplats på en oberoende värd server, kommer migrationsprocessen att vara mer av ditt problem som med vissa andra företag.

På de lägsta kontona får du bara en enda webbplatsmigrering. På $ 30-nivån får du bara utföra en enda migrering per år.

2) Besöksräknare

20 000 besökare på det mest minimala paketet är inte mycket. Även om du använder det mesta av innehållsleveransnätverket och ett cache-plugin kommer du att bli chockad över hur snabbt dessa nummer äts upp. Skalbarhet genom att uppgradera din plan är dock lätt, men var beredd att betala.

3) Integration

Om e-handel erbjöds med varje plan, skulle denna artikel vara uppe i proffsavsnittet. Tyvärr erbjuds inte integration av vissa tillägg, till exempel Woocommerce, ut ur rutan för de mindre värdplanerna.

kinsta integration

Domen för denna Kinsta-granskning

Det är lätt att förstå varför Kinsta har stigit till att bli en älskling av byrån, marknadsföring och designuppsättningar. Det är en värdlösning som stöds av WordPress-experter, vilket gör det möjligt för användare att känna att de inte behöver gå en stram utan ett nät. Oavsett om du försöker få upp en ny webbplats eller hantera migrationsprocessen, är MyKinsta instrumentpanelen utformad för att göra hela saken så enkel som möjligt.

Prissättning kommer förmodligen att hålla Kinsta värd från att någonsin vara go-to-alternativet för kodare, programmerare och utvecklare. Som sagt, det finns aldrig ett riktigt “oh, brother” ögonblick för de tekniska kunniga människorna på admin sidan av Kinsta. Du behöver inte känna dig generad om du behöver be en kodare på personalen eller en frilansare att ge dig en hand med saker. Faktum är att de sannolikt kommer att bli positivt överraskade av de verktyg som Kinsta erbjuder dem också.

Svarstiden är utmärkt, även om uppetid kan göra för att bli en smidge bättre.

En Kinsta-hanterad WordPress-webbplats är förmodligen inte det absolut bästa valet för människor som behöver den klart bästa WordPress-värden, men den representerar fortfarande ett bra förslag för alla som inte har tid att komma snabbt på kodning, tillägg och sysadmin på servernivå.

Om du behöver en stabil och säker webbplats som kommer att vara mycket lyhörd är det ett alternativ du definitivt vill ta en lång titt på.

Letar du efter andra premiumhanterade hosting utan de höga kostnaderna? Kolla in Cloudways – en hanterad värd som bland annat sitter på Google Cloud och AWS.

Visa fler funktioner

Prissättning

Kinsta erbjuder ett brett utbud av värdplaner. Prisstrukturen för var och en inkluderar en:

 • Ställ in antalet besökare och mängd diskutrymme
 • Gratis SSL-certifikat och CDN med hjälp av KeyCDN-nätverket
 • WordPress installera
 • PHP 7-supportteam med minst två medlemmar

När värdet på en viss värdplan ökar, ökar antalet besökare, mängden diskutrymme och den totala WP-motorinstallationen också allt.

kinsta planer och prissättning

I den nedre delen av skalan har de en $ 30 per månad plan som innehåller en enda WP-installation, 20 000 besök i månaden och 5 GB hårddiskutrymme. Nästa upp är en värdplan till $ 60 per månad som fördubblar alla dessa nummer. En plan på 100 $ per månad inkluderar 5 WordPress-värdinstallationer, 100 000 besök i månaden och 15 GB diskutrymme. Erbjudandena fortsätter att öka i priset så tills du träffar de förstklassiga företagsplanerna som når $ 1 500 per månad och inkluderar 3 000 000 besök per månad, 200 GB hårddiskutrymme och 150 WordPress-installationer.

Om du behöver en större värdinställning eller något mer anpassat, hjälper Kinsta-supportteamet gärna dig att skapa en plan som uppfyller dina krav. Årliga betalningsalternativ finns också tillgängliga. Istället för att använda någon form av formel för att beräkna rabatten per månad för årlig webbhotell erbjuder Kinsta två månader gratis som en del av en årlig faktureringscykel. Som förväntas inkluderar dessa priser inte skatter, som kan variera beroende på var du bor.

Priserna för Kinsta kan se lite höga ut, men företaget är stolta över att hantera servernivåer för sina kunder. Du behöver inte själv vara en teknik för att hantera problem som serveråterställningar. Dessutom finns det en 30-dagars återbetalningsgaranti med var och en av planerna.

Kräva 20% rabatt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector