Кинста критике мај 2020: Најбољи ВордПресс хостинг?

Кинста Рецензије – Најбољи нови домаћин за ВордПресс?

Суочавање са пружатељем услуге хостинга за ВордПресс који не нуди ништа осим услуга изграђених око ВП механизма може створити разлику. Кинста хостинг је компанија која је последњих година стекла велику привлачност као управљани провајдер ВордПресс-а. Они нуде платформу која је изграђена на врху система Гоогле Цлоуд, што значи да ће људи којима је стално потребно веб хостинг имати мање брига око престанка рада дата центра. Њихове цене су такође у складу са многим најбољим ВордПресс хостинг провајдерима у класи.


кинста

Да ли се перформанс Кинста као место за хостовање ВордПресс веб локације подудара са хипеом? Погледајмо њихову понуду и предности и недостатке њихове платформе у овом прегледу Кинста.

Ко је Кинста?

Кинста је компанија која је била основан 2013. Са седиштем у већем региону Лос Анђелеса у Калифорнији, они имају чланове тима у Л.А., Лондону, Берлину и Будимпешти. Компанија је фокусирана на коришћење Гоогле Цлоуд платформе за обезбеђивање поузданог ВордПресс хостинга и ништа друго. Чланови тима прво себе виде као програмере, али циљ им је пружити услугу која

 • ВордПресс хостинг чини доступним људима који не потичу из хардцоре тецх позадине
 • Приближава се рјешењу са једним кликом што је више могуће

Погледајте званични сајт

Карактеристике

Ако сте усредсређени искључиво на израду веб локације ВордПресс, Кинста жели да се осећате као да ћете радити уз помоћ квалификованих програмера. Иако се неће бавити цјелокупним послом за вас, њихов систем и њихов тим за подршку нуде велику помоћ.

Бесплатне миграције са потпуно управљаном подршком доступне су купцима који прелазе из других компанија за хостинг, као што су Цлоудваис, ДреамХост и Фливхеел. Једноставно обавестите људе на Кинста хостингу о томе где се налази ваш сајт, а они ће вам пружити руку са остатком. За све налоге осим најнижег нивоа, ВордПресс корисници такође могу затражити помоћ у обављању послова клонирања сајта.

Компанија у свијету одржава више од 15 дата центара на 5 континената. Времена за учитавање су потпуно импресивна, а подразумевана тема двадесет седамнаест из ВП-а узима само нијансу преко 300 мс. Платформа коју је Кинста изградио дизајнирана је да у потпуности максимализује одзивност, користећи највише:

 • МариаДБ
 • Нгинк
 • ПХП 7
 • Контејнер ЛКСД

Хардвер је такође оптимизован за брзину, а за складиштење управљају ССД дискови.

Сигурносне карактеристике такође много значе. Кинста нуди праћење веб локација потенцијалних претњи, укључујући ДДоС нападе. Они такође предузимају проактивне мере како би спречили покретање злонамерног кода. Бесплатни цертификати Лет’с Енцрипт доступни су и као решења једним кликом. Израда сигурносних копија података врши се свакодневно, а чување података започиње у 14 дана по најјефтинијим плановима и траје до 30 дана на врхунским слојевима.

Ако вам је досадило да се бавите контролним плочама старе школе као што су цПанел или Плеск, бићете одушевљени понудама у Кинста-у. МиКинста командна табла је дизајнирана тако да све стави на једно место.

Људи који покушавају да набаве ново место за кухање радо ће открити простор за инсценацију. Сценско окружење је резервисано место на адреси веб локације која омогућава програмерима и дизајнерима да брзо имплементирају и тестирају идеје без преласка уживо у јавност. Ово је потпуно функционална верзија нове веб локације која ради на основној хостинг платформи. Једном када будете задовољни својим измјенама, једноставно их можете пребацити на своју главну страницу.

кинста карактеристике

Прос Кинста хостинга

1) Приступ

Једна од занимљивијих ствари о Кинста хостинг услузи је начин на који он обавља административне задатке. Као што је раније речено, компанија се изузетно поноси тиме што је администратор који ради за вас.

Многе друге компаније за хостинг на тржишту намењене само ВордПресс-у нуде нешто слично, али имају тенденцију да мало напредују ствари за напредније кориснике. Другим речима, ако желите хардцоре функције, као што су ССХ приступ и могућност увоза ССЛ сертификата, већина конкурената ово прави бол или обећава, а затим не испоручује.

Кинста хостинг заправо нуди административни приступ и чини га функционалним. Иако добро упућени корисници који течно могу да кодирају ПХП 7 нису циљ компаније, Кинста и тим за подршку не ометају људе који се желе копати по утроби својих веб локација..

2) Будуће доказивање

Планови хостинга већ су конфигурисани за подршку за следеће ствари:

 • ХТТП / 2
 • Хајде да шифрујемо
 • ХХВМ
 • ПХП 7
 • ВП-ЦЛИ
 • Гит
 • Редовне провере продужења рада
 • Дневне резервне копије

То може изгледати као пуно технолошког понашања људима који искључиво раде као графички дизајнери или трговци, али оно што се своди на то је да ће ваша веб локација бити припремљена за будућност. Такође ћете имати могућност избора локације вашег дата центра, омогућавајући вам да оптимизирате брзину веб локације у региону у којем живи већина ваших корисника. Корисници ВордПресс-а такође су добродошли да повежу своје веб локације са мрежом за испоруку садржаја по свом избору.

3) Та табла

Кинста командна табла има чист, модеран дизајн који вам све ставља на дохват руке. Интерфејс добро функционише како у радном окружењу, тако и у мобилном окружењу, омогућавајући вам да пратите број посетилаца да ли сте у канцеларији или у покрету. Доступан је чак и робустан пакет аналитике који ће вам помоћи да утврдите како ваша веб локација успева и шта бисте могли да урадите боље.

4) ЦДН

ЦДН опција која се користи када се користи Кинста је божји дар. Већи део вашег промета ће вероватно доћи у облику саобраћаја на статичке странице које неће бити потребно стално освежавати. Још важније, Кинста не рачуна тај промет у односу на стандардни број посетилаца.

5) Образовни ресурси

кинста ресурси

Док Кинста не путује преко себе како би своје образовне ресурсе бесплатно доступан свету, у ствари постоји добра база знања скрива се на локацији. Кинста нуди:

 • Савети за почетнике и професионалце
 • Водич за употребу Кинста и МиКинста контролне табле
 • Чланци о ВордПресс-у
 • Новости о трендовима у дизајну
 • Ажурирања о тренутном стању ВП мотора
 • Савјети и трикови за оптимизацију инсталација за брзину странице
 • Приступ информацијама за решавање проблема
 • Савет за маркетинг

6) Ваш сајт за монтажу

Тешко је преувеличити колико је важно имати користан сандбок приликом израде или дизајнирања ВордПресс-а. Мали прелазак на линију кода или додавање неколико ВордПресс додатака може довести до тога да веб локација потпуно нестане. У исто време, у ВП-у не постоји добар начин да тестирате било шта осим да покренете код, напуните прегледач и видите шта се дешава. Нико не жели да њихова производна локација буде у режиму “шта се дешава” и зато је сјајно што Кинста користи сценско окружење како би овај процес постао мање искуства белог дугмета.

Слабости Кинста хостинга

1) Нема продаје домена

Може се чинити као мали препир, али конфигурисање имена домена на налогу код једне компаније и затим повезивање са вашим Кинста налогом још увек ради. Такође је мало муке да водите рачуна о једном рачуну компаније Кинста и другом рачуну од онога коме сте регистровали домен. Срећом, управљање ДНС-ом је лагано, па ћете се барем релативно лако повезати са два краја овог броја.

2) Уптиме

Уплата за Канисту не чини га најбољом ВордПресс хостинг услугом у својој класи. Иако тестови брзине дају добре поене за одговарање, продужење најновијег месеца било је ниже од 99,8%. Већина корисника ВордПресс-а жели да види нешто близу 99,99%. Застоје би могле бити кратке, али вас охрабрује да то припазите на надзорној табли и користите сопствене спољне алате за надгледање..

Предмети мешаних кеса

1) Слободне миграције

Кинста не крије од чињенице, али исто тако не излази ван пута како би јасно ставио до знања да нуде бесплатну миграцију веб локација са одређене листе хостинг компанија. То је помало ствар “прочитајте ситни отисак” које бисте желели бити свесни. Ако се бавите нечим попут веб локације ВордПресс на независно хостованом серверу, процес миграције ће представљати више вашег проблема као и код неких других компанија.

На најнижим рачунима добијате само једну миграцију веб локације. На нивоу од 30 долара можете извршити само једну миграцију годишње.

2) Бројеви посетилаца

20.000 посетилаца на минималном пакету није много. Чак и ако најбоље користите мрежу за доставу садржаја и додатак за кеширање, шокират ћете се колико брзо се ти бројеви поједу. Скалабилност надоградњом вашег плана је ипак једноставна, али будите спремни платити.

3) Интеграција

Ако би се е-трговина нудила са сваким планом, ова ставка би се нашла у одјељку за професионалце. Нажалост, интеграција одређених додатака, попут Вооцоммерце-а, не нуди се ван оквира за мање планове хостинга.

кинста интеграција

Пресуда за ову рецензију Кинста

Лако је разумјети зашто је Кинста нарасла да постане миљеник агенције, маркетинга и дизајнерског сета. То је хостинг решење подржано од стране ВордПресс стручњака, који омогућава корисницима да осећају као да не морају да ходају каналом без мреже. Без обзира да ли покушавате да поставите нову веб локацију или се бавите процесом миграције, МиКинста командна табла је осмишљена да целу ствар учини што једноставнијом.

Вероватно ће цене задржати Кинста хостинг од икада више опција за кодре, програмере и програмере. То је рекло, никад не постоји прави „ох, брате“ тренутак, за технички паметне људе на административној страни Кинста. Нећете морати да се осећате неугодно ако требате да тражите особље код кодера или фрееланцера да вам помогне са стварима. У ствари, вероватно ће бити изненађени алатима које им нуди и Кинста.

Време одговора је одлично, мада би продужење времена могло бити боље.

Кинста ВордПресс веб локација вероватно није апсолутни топ избор за људе којима је потребан очигледно најбољи ВордПресс домаћин, али и даље представља добар предлог за свакога ко нема времена да постигне брзину кодирања, додатака и сисадмин на нивоу сервера.

Ако вам треба стабилна, сигурна веб локација која ће бити веома одзивна, то је дефинитивно опција коју бисте желели да разгледате дуго.

Тражите ли другу премију, управљани хостинг без великих трошкова? Погледајте Цлоудваис – управљани домаћин који седи између Гоогле Цлоуд-а и АВС-а, између осталих.

Погледајте додатне функције

Цене

Кинста нуди широк спектар планова за хостинг. Структура цена за сваку од њих укључује:

 • Подесите број посетилаца и количину простора на диску
 • Бесплатни ССЛ сертификат и ЦДН користећи КеиЦДН мрежу
 • Инсталација ВордПресс-а
 • ПХП 7 тим подршке од најмање два члана

Како вриједност одређеног хостинг плана расте, тако се повећава и број посјетилаца, количина простора на диску и укупна инсталација ВП покретача..

кинста планови и цене

На доњем крају лествице имају план од 30 долара месечно који укључује једну ВП инсталацију, 20.000 посета месечно и 5 ГБ простора на диску. Следи план за хостинг од 60 долара месечно који удвостручује све те бројеве. Месечни план од 100 УСД укључује 5 ВордПресс инсталација за хостинг, 100.000 посета месечно и 15 ГБ простора на диску. Понуде настављају да расту у таквим ценама док не погодите врхунске планове за предузећа који достижу 1.500 УСД месечно и не укључују 3.000.000 посета месечно, 200 ГБ дисковног простора и 150 инсталирања ВордПресс-а..

Ако вам је потребно веће подешавање хостинга или нешто прилагођеније, тим за подршку Кинста хостингу ће вам радо помоћи да направите план који испуњава ваше захтеве. Годишње опције плаћања су такође доступне. Уместо да користи било коју формулу за израчунавање месечног попуста за годишњи веб хостинг, Кинста нуди два месеца бесплатно као део годишњег обрачунског циклуса. Као што је за очекивати, ове цене не укључују порезе, који могу варирати у зависности од места становања.

Цене за Кинста могу изгледати помало високе, али компанија се поноси тиме што бави купцима на нивоу сервера. Нећете морати сами да будете рангирани техничар да бисте се могли носити са проблемима попут ресетовања сервера. Такође, уз сваки од планова постоји и 30-дневна гаранција поврата новца.

Захтевајте 20% попуста

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map