A Kinsta véleménye: 2020. május: A legjobb WordPress tárhely?

Kinsta vélemények – A legjobb új WordPress host?

A WordPress tárhelyszolgáltatóval való kapcsolattartás, amely csak a WP-motor körül épített szolgáltatásokat kínálja, különbségtétel lehet. A Kinsta hosting olyan társaság, amely az elmúlt években sok vonzósságot szerzett WordPress-szolgáltatóként. Olyan platformot kínálnak, amely a Google Cloud rendszer tetejére épül, vagyis a folyamatosan aktív webtárhelyet igénylő embereknek kevesebb aggályuk lesz az adatközpontok felfüggesztése miatt. Árképzésük összhangban áll a legtöbb osztályban legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltatóval is.


kinsta

Megfelel-e a Kinsta WordPress-webhely fogadóként történő fellépése a hype-nek? Vessen egy pillantást kínálatukra és platformjuk előnyeire és hátrányaira ebben a Kinsta-áttekintésben.

Ki Kinsta?

A Kinsta olyan társaság volt, amely volt 2013-ban alapították. A kaliforniai Los Angeles-i székhelyű székhellyel rendelkező csapattagok L.A.-ban, Londonban, Berlinben és Budapesten vannak. A vállalat arra koncentrál, hogy a Google Cloud platformon megbízható WordPress tárhelyet biztosítson. A csapat tagjai először fejlesztőknek tekintik magukat, de célja az, hogy egy ilyen szolgáltatást nyújtsanak

 • A WordPress tárhelyet elérhetővé teszi azok számára, akik nem hardcore tech háttérrel rendelkeznek
 • A lehető legközelebb van egy kattintással elérhető megoldáshoz

Lásd a hivatalos oldalt

Jellemzők

Ha pusztán a WordPress webhely felépítésére koncentrál, akkor a Kinsta azt akarja, hogy úgy érzi, mintha képesített fejlesztők segítségével fog dolgozni. Miközben nem fogják a teljes feladatot elvégezni érted, a rendszerük és a támogató csapatuk sok segítséget nyújtanak.

Ingyenes migráció, teljes mértékben kezelt támogatással elérhető az ügyfelek számára, akik más hosting cégektől, például a Cloudways, a DreamHost és a Flywheel oldalról mozognak. Egyszerűen tájékoztassa a Kinsta host otthonait arról, hogy hol van az Ön weboldala, és ők segítséget nyújtanak a többivel. A legalacsonyabb szintű fiókok kivételével a WordPress felhasználók is kérhetnek segítséget a webhely klónozására.

Világszerte a vállalat több mint 15 adatközpontot tart fenn 5 kontinensen. A betöltési idő egyenesen lenyűgöző, mivel a WP alapértelmezett Twenty Seventeen témája csak 300 ms-ot meghaladó árnyalattal reagál. A Kinsta által felállított platformot úgy tervezték, hogy teljes mértékben maximalizálja a reakcióképességet, a legtöbbet kihasználva:

 • MariaDB
 • nginx
 • PHP 7
 • LXD tartály

A hardvert a sebességre is optimalizálták, a tárolást SSD meghajtók kezelik.

A biztonsági funkciók is sokat jelentenek. A Kinsta élő helyszíni figyelést kínál a lehetséges veszélyekről, ideértve a DDoS támadásokat is. Proaktív intézkedéseket tesznek a rosszindulatú kód futtatásának megakadályozására is. A Free Let’s Encrypt tanúsítványok egyetlen kattintással elérhetők. Az adatmentést napi rendszerességgel hajtják végre, és az adatmegőrzés a legolcsóbb tervek szerint 14 naptól kezdődik, és a legkiválóbb szinteken 30 napig tart..

Ha fáradt a régi iskola vezérlőpaneleivel, mint például a cPanel vagy a Plesk, foglalkoznia kell Kinsta kínálatával. A MyKinsta irányítópultot úgy tervezték, hogy mindent egyetlen helyre tegyen.

Azok a helyiek, akik próbálnak új webhelyet főzni, örömmel fedezik fel a megállóhelyet. A megállási környezet egy fenntartott hely egy weboldal címén, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek és a tervezőknek, hogy gyorsan telepítsék és teszteljék ötleteiket anélkül, hogy a lakosság számára elérhetővé válnának. Ez az új webhely teljesen működőképes verziója, amely a központi tárhely platformon működik. Miután elégedett a módosítással, egyszerűen eljuttathatja őket a fő webhelyére.

Kinsta jellemzői

A Kinsta Hosting előnyei

1) Hozzáférés

Az egyik legérdekesebb dolog a Kinsta tárhelyszolgáltatásnál az adminisztratív feladatok kezelése. Mint korábban kijelentettük, a cég hatalmas büszkeséggel bír, hogy az az adminisztrátor dolgozik az Ön számára.

Számos más hosting cég a csak a WordPress-piacon kínál valami hasonlót, de hajlamosak kissé elcsábítani a dolgokat a haladóbb felhasználók számára. Más szavakkal: ha több olyan kemény funkciót szeretne, mint például az SSH-hozzáférés és az SSL-tanúsítványok importálásának képessége, a legtöbb versenytárs ezt fájdalomra engedi vagy megígéri, majd nem szállít.

A Kinsta tárhely valójában adminisztratív hozzáférést kínál, és működésbe hozza. Bár a PHP 7 folyékonyan kódoló hozzáértő felhasználói nem a cég célja, a Kinsta és a támogató csapat nem akadályozzák az embereket, akik szeretnének ásni a webhelyük belsejében..

2) Jövőbeli bizonyítás

A tárhely-tervek már konfigurálva vannak olyan támogatással, mint például:

 • HTTP / 2
 • Titkosítsuk
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • csoportos it
 • Rendszeres üzemidő-ellenőrzések
 • Napi mentések

Ez sok technikai szempontból valószínűségnek tűnik azoknak az embereknek, akik pusztán grafikai tervezők vagy marketingszakemberekként dolgoznak, de legfőbb dolog az, hogy webhelyét felkészítik a jövőre. Önnek lehetősége van kiválasztani az adatközpont helyét is, amely lehetővé teszi a webhely sebességének optimalizálását abban a régióban, ahol a felhasználók többsége él. A WordPress felhasználók is szívesen csatlakoznak webhelyeikhez a választott tartalomszolgáltatási hálózathoz.

3) Az irányítópult

A Kinsta műszerfal tiszta, modern kialakítású, és mindent kéznél van. Az interfész jól működik mind asztali, mind mobil környezetben, lehetővé téve, hogy lépést tartson a látogatószámmal, akár irodában, akár útközben. Még egy robusztus elemzőcsomag is rendelkezésre áll, amely segítséget nyújt Önnek annak felismerésében, hogy a webhely virágzik, és mit tehetne jobban.

4) CDN-k

Az a CDN opció, amely a Kinsta használatakor benne van, áldás. A forgalom nagy része valószínűleg statikus oldalak forgalmának formájában jelenik meg, amelyeket nem kell folyamatosan frissíteni. Ennél is fontosabb, hogy a Kinsta nem számolja be ezt a forgalmat a szokásos látogatói számba.

5) Oktatási források

kincs erőforrások

Míg Kinsta nem túllicizál önmagával, hogy oktatási forrásait ingyenesen elérhetővé tegye a világ számára, valójában van egy jó tudásbázis bujkál az oldalon. A Kinsta a következőket kínálja:

 • Tippek kezdőknek és profiknak
 • Útmutató a Kinsta és a MyKinsta műszerfal használatához
 • Cikkek a WordPressről
 • Hírek a tervezési trendekről
 • Frissítések a WP motor aktuális állapotáról
 • Tippek és trükkök a telepítés optimalizálásához a webhely sebessége érdekében
 • Hozzáférés a hibaelhárítási információkhoz
 • Marketing tanácsadás

6) A megállóhelyed

Nehéz túlbecsülni, hogy mennyire fontos egy hasznos homokozó, ha WordPress fejlesztést vagy tervezést végezünk. A kódsor apró finomítása vagy néhány WordPress plugin hozzáadása okozhatja a webhely teljes szélessávú vezetését. Ugyanakkor a WP-n belül nincs jó módszer kipróbálni semmit, kivéve a kód aktiválását, a böngésző betöltését és az események megnézését. Senki sem akarja, hogy gyártóüzemük legyen látva-mi történik módban, és ezért nagyszerű, hogy a Kinsta egy átmeneti környezetet használ, hogy ez a folyamat kevésbé váljon fehércsukló élménnyé..

A Kinsta Hosting hátrányai

1) Nincs domain név értékesítés

Kicsinek tűnhet, de továbbra is működik, ha konfigurálunk egy domain nevet egy vállalat fiókjában, majd össze kell kapcsolnunk a Kinsta fiókjával. Kicsit fájdalmas az is, ha szemmel kell tartani a Kinsta egyik számláját, a másik pedig egy olyan számlát, amelyen regisztrálták a domainjét. Szerencsére a DNS-kezelés csak a szél, így legalább viszonylag könnyű időben kapcsolódhat a probléma két végéhez.

2) Uptime

A Kanista üzemideje nem teszi a legjobb WordPress tárhelyi lehetőséget osztályában. Míg a sebességtesztek jó pontokat adnak a reagálásra, addig a legrosszabb hónap ideje 99,8% alatt volt. A legtöbb WordPress-felhasználó 99,99% -hoz közel akar látni valamit. A leállás ideje lehet egy pillanat, de arra ösztönzik Önt, hogy tartsa szemmel ezt az irányítópulton, és használja a saját külső figyelőeszközeit.

A vegyes táskák

1) Ezek a szabad migrációk

A Kinsta nem rejtőzik a ténytől, de nem szabad megragadni egyértelművé tételét, hogy csak a webhelyek ingyenes migrációját kínálják a tárhelyszolgáltatók meghatározott listájából. Kicsit „olvassa el a finom nyomtatást”, amit tudatában kell lennie. Ha egy WordPress-webhelyhez hasonlóan dolgozik egy önállóan üzemeltetett kiszolgálón, akkor az áttelepítési folyamat inkább a problémája, mint más vállalatoknál..

A legalacsonyabb számlák esetén csak egyetlen webhely-migráció érhető el. A 30 dolláros szintnél évente csak egy áttérést hajthat végre.

2) Látogatók száma

20 000 látogató a legalacsonyabb csomagon nem sok. Még akkor is, ha a legtöbbet használja ki a tartalomszolgáltatási hálózatot és a gyorsítótárazási bővítményt, megdöbbentő lesz, hogy ezek a számok mekkora mértékben megesznek. A skálázhatóság a terv frissítésével könnyű, ám készen áll fizetni.

3) Integráció

Ha az e-kereskedelmet minden tervvel felkínálnák, akkor ez az elem a profik részben lenne. Sajnos bizonyos kiegészítők, például a Woocommerce integrációját nem kínálják a dobozból a kisebb tárhely-tervek számára.

Kinsta integráció

A Kinsta felülvizsgálatának ítélete

Könnyű megérteni, hogy a Kinsta miért nőtte ki magát az ügynökség, a marketing és a formatervezési készletek kedvesévé. Ez egy olyan hostolási megoldás, amelyet a WordPress szakértői támogatnak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy úgy érezzék, hogy nem kell háló nélkül menniük a kötélen. Akár új webhelyet akar létrehozni, akár az átállási folyamattal foglalkozik, a MyKinsta irányítópultját úgy tervezték, hogy az egészet a lehető legegyszerűbbé tegye.

Az árak valószínűleg megakadályozzák, hogy a Kinsta tárhely soha ne maradjon a kódolók, programozók és fejlesztők számára. Ennek ellenére soha nem lesz valódi „ó, testvér” pillanat a tech-hozzáértésű emberek számára Kinsta adminisztrátor oldalán. Nem kell zavarban lennie, ha a munkatársak munkatársát vagy a szabadúszót kell felkérnie, hogy adjon kezet a dolgokhoz. Valójában valószínűleg kellemesen meglepik őket a Kinsta által kínált eszközök is.

A válaszidő kitűnő, bár az üzemidő megteheti, hogy jobb poggyász legyen.

A Kinsta által kezelt WordPress-webhelyek valószínűleg nem az abszolút legfontosabb választás azok számára, akiknek szükségük van a nyilvánvalóan legjobb WordPress-gazdagépre, ám ez mégis jó értéket képviselő javaslatot jelent mindenkinek, akinek nincs ideje felkészülni a kódolás, kiegészítők fejlesztésére. és szerver szintű sysadmin.

Ha stabil, biztonságos webhelyre van szüksége, amely nagymértékben reagál, ez egy lehetőség, amelyet határozottan érdemes átnéznie.

További prémium, menedzselt tárhelyet keres magas költségek nélkül? Nézze meg a Cloudways szolgáltatást – egy felügyelt házigazda, aki többek között a Google Cloudon és az AWS-en ül.

További szolgáltatások megtekintése

Árazás

A Kinsta a hostolási tervek széles skáláját kínálja. Az árazási struktúra mindegyikre kiterjed:

 • Állítsa be a látogatók számát és a lemezterület mennyiségét
 • Ingyenes SSL tanúsítvány és CDN a KeyCDN hálózat használatával
 • A WordPress telepítése
 • Legalább két tagú PHP 7 támogató csoport

Ahogy egy adott tárhely-terv növekszik, a látogatók száma, a lemezterület és a teljes WP-motor telepítése is növekszik.

Kinsta tervek és árképzés

A skála alacsony végén havi 30 dolláros tervük van, amely magában foglalja egyetlen WP telepítést, havonta 20 000 látogatást és 5 GB lemezterületet. Következő lépésként egy havi 60 dolláros hostolási tervet készít, amely megkétszerezi az összes számot. A havonta 100 dolláros terv 5 WordPress tárhely-telepítést, havi 100 000 látogatást és 15 GB lemezterületet tartalmaz. Az ajánlatok folyamatosan áremelkednek addig, amíg el nem érik a legmagasabb szintű vállalati terveket, amelyek havonta elérték a 1500 dollárt, havonta 3 000 000 látogatást, 200 GB lemezterületet és 150 WordPress telepítést tartalmaznak.

Ha nagyobb tárhely-beállításra vagy valamivel testreszabottabbra van szüksége, a Kinsta tárhely-támogató csapata szívesen segít az Ön igényeinek megfelelő terv létrehozásában. Éves fizetési lehetőségek is rendelkezésre állnak. Az éves webtárhely havi kedvezményének kiszámításához bármilyen képlet helyett a Kinsta két hónapot kínál ingyenesen az éves számlázási ciklus részeként. Mint várható, ezek az árak nem tartalmazzák az adókat, amelyek tartózkodási helyétől függően változhatnak.

A Kinsta ára kissé magasnak tűnhet, de a cég büszke arra, hogy kiszolgálói szintű problémákat kezel ügyfelei számára. Önnek nem kell magasabb szintű technek lennie ahhoz, hogy megbirkózzon az olyan problémákkal, mint a szerver visszaállítása. Mindegyik tervhez 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

20% kedvezményt követel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map