Κριτικές Kinsta Μάιος 2020: Η καλύτερη φιλοξενία WordPress;

Κριτικές Kinsta – Καλύτερος νέος οικοδεσπότης WordPress?

Η ενασχόληση με έναν πάροχο φιλοξενίας WordPress που δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά υπηρεσίες που βασίζονται στον κινητήρα WP μπορεί να είναι μια διαφορά. Η φιλοξενία της Kinsta είναι μια εταιρεία που έχει αποκτήσει μεγάλη έλξη τα τελευταία χρόνια ως διαχειριζόμενος πάροχος WordPress. Προσφέρουν μια πλατφόρμα που είναι χτισμένη πάνω από το σύστημα Google Cloud, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που χρειάζονται πάντα διαδικτυακή φιλοξενία θα έχουν λιγότερες ανησυχίες σχετικά με το ότι ένα κέντρο δεδομένων παραμένει σε λειτουργία. Η τιμολόγηση τους είναι επίσης σύμφωνη με πολλούς καλύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress στην κατηγορία.


Κίνστα

Η απόδοση του Kinsta ως τόπου φιλοξενίας ιστότοπου WordPress ταιριάζει με τη διαφημιστική εκστρατεία; Ας ρίξουμε μια ματιά στις προσφορές τους και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πλατφόρμας τους σε αυτήν την κριτική Kinsta.

Ποιος είναι ο Κίνστα?

Η Kinsta είναι μια εταιρεία που ήταν ιδρύθηκε το 2013. Με έδρα στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, έχουν μέλη της ομάδας στο Λος Άντζελες, στο Λονδίνο, στο Βερολίνο και στη Βουδαπέστη. Η εταιρεία επικεντρώνεται στη χρήση μιας πλατφόρμας Google Cloud για την παροχή αξιόπιστης φιλοξενίας WordPress και τίποτα άλλο. Τα μέλη της ομάδας βλέπουν τους εαυτούς τους ως προγραμματιστές πρώτα, αλλά ο στόχος τους είναι να παρέχουν μια υπηρεσία που

 • Καθιστά την φιλοξενία WordPress προσβάσιμη σε άτομα που δεν προέρχονται από σκληρό υπόβαθρο τεχνολογίας
 • Έρχεται όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια λύση με ένα κλικ

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Χαρακτηριστικά

Εάν εστιάζετε αποκλειστικά στη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress, η Kinsta θέλει να νιώθετε σαν να εργάζεστε με τη βοήθεια εξειδικευμένων προγραμματιστών. Αν και δεν θα χειριστούν όλη τη δουλειά για εσάς, το σύστημά τους και η ομάδα υποστήριξής τους προσφέρουν πολλή βοήθεια.

Δωρεάν μετεγκαταστάσεις με πλήρως διαχειριζόμενη υποστήριξη είναι διαθέσιμες για πελάτες που μετακινούνται από άλλες εταιρείες φιλοξενίας, όπως Cloudways, DreamHost και Flywheel. Απλώς ενημερώστε τους λαούς στο Kinsta hosting για το πού βρίσκεται ο ιστότοπός σας και θα σας προσφέρουν τα υπόλοιπα. Για όλους εκτός από τους λογαριασμούς χαμηλότερης βαθμίδας, οι χρήστες του WordPress μπορούν επίσης να ζητήσουν βοήθεια για την εκτέλεση εργασιών κλωνοποίησης ιστότοπων.

Σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία διατηρεί περισσότερα από 15 κέντρα δεδομένων σε 5 ηπείρους. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι εντελώς εντυπωσιακοί, με το προεπιλεγμένο θέμα Twenty Seventeen από το WP να παίρνει μόνο μια σκιά πάνω από 300 ms για να απαντήσει. Η πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η Kinsta έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί πλήρως την ανταπόκριση, αξιοποιώντας στο έπακρο τα εξής:

 • MariaDB
 • Νίνγκ
 • PHP 7
 • Δοχείο LXD

Το υλικό είναι επίσης βελτιστοποιημένο για ταχύτητα, ενώ ο χώρος αποθήκευσης διαχειρίζεται από μονάδες SSD.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας σημαίνουν επίσης πολύ. Το Kinsta προσφέρει ζωντανή παρακολούθηση ιστότοπου για πιθανές απειλές, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων DDoS. Λαμβάνουν επίσης προληπτικά μέτρα για να αποτρέψουν την εκτέλεση κακόβουλου κώδικα. Δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt διατίθενται και ως λύσεις με ένα κλικ. Τα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση και η διατήρηση δεδομένων ξεκινά στις 14 ημέρες με τα φθηνότερα πακέτα και φτάνει έως και 30 ημέρες στα κορυφαία επίπεδα.

Εάν έχετε κουραστεί να ασχολείστε με πίνακες ελέγχου παλιού σχολείου όπως το cPanel ή το Plesk, θα ενθουσιαστείτε με τις προσφορές στο Kinsta. Ο πίνακας εργαλείων MyKinsta έχει σχεδιαστεί για να τοποθετεί τα πάντα σε ένα σημείο.

Οι άνθρωποι που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα νέο ιστότοπο μαγειρικής θα χαρούν να ανακαλύψουν την περιοχή σκηνής. Το περιβάλλον σταδιοποίησης είναι ένα δεσμευμένο σημείο σε μια διεύθυνση ιστότοπου που επιτρέπει στους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές να αναπτύξουν γρήγορα και να δοκιμάσουν ιδέες χωρίς να μεταδοθούν ζωντανά στο ευρύ κοινό. Αυτή είναι μια πλήρως λειτουργική έκδοση του νέου ιστότοπου που λειτουργεί στην κεντρική πλατφόρμα φιλοξενίας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις αναθεωρήσεις σας, μπορείτε απλώς να τις προωθήσετε στον κύριο ιστότοπό σας.

χαρακτηριστικά kinsta

Τα πλεονεκτήματα του Kinsta Hosting

1) Πρόσβαση

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με την υπηρεσία φιλοξενίας Kinsta είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται διοικητικά καθήκοντα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εταιρεία υπερηφανεύεται για το ότι λειτουργεί ο διαχειριστής για εσάς.

Πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας στην αγορά μόνο για WordPress προσφέρουν κάτι παρόμοιο, αλλά τείνουν να φουντώνουν τα πράγματα λίγο για πιο προχωρημένους χρήστες. Με άλλα λόγια, εάν θέλετε τα πιο σκληρά χαρακτηριστικά, όπως η πρόσβαση SSH και η δυνατότητα εισαγωγής πιστοποιητικών SSL, οι περισσότεροι ανταγωνιστές το κάνουν αυτό λίγο ενοχλητικό ή δεν το υπόσχονται και στη συνέχεια δεν το παραδίδουν.

Η φιλοξενία Kinsta προσφέρει πραγματικά πρόσβαση διαχειριστή και την κάνει να λειτουργεί. Παρόλο που οι έμπειροι χρήστες που μπορούν να κωδικοποιήσουν άψογα το PHP 7 δεν είναι ο στόχος της εταιρείας, η Kinsta και η ομάδα υποστήριξης δεν εμποδίζουν τους ανθρώπους που θέλουν να ανακαλύψουν τα κότσια των ιστοτόπων τους.

2) Μελλοντικές δοκιμές

Τα προγράμματα φιλοξενίας έχουν ήδη διαμορφωθεί με υποστήριξη για πράγματα όπως:

 • HTTP / 2
 • Ας κρυπτογραφήσουμε
 • HHVM
 • PHP 7
 • WP-CLI
 • Γκιτ
 • Τακτικοί έλεγχοι λειτουργίας
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Αυτό μπορεί να μοιάζει με πολλούς τεχνικούς για άτομα που εργάζονται καθαρά ως γραφίστες ή έμποροι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο ιστότοπός σας θα είναι προετοιμασμένος για το μέλλον. Θα έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας, επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα του ιστότοπου για την περιοχή στην οποία ζουν οι περισσότεροι χρήστες σας. Οι χρήστες του WordPress είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συνδέσουν τους ιστότοπούς τους στο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου της επιλογής τους.

3) Αυτός ο πίνακας ελέγχου

Ο πίνακας ταμπλό Kinsta έχει καθαρό, μοντέρνο σχεδιασμό που θέτει τα πάντα στα χέρια σας. Η διεπαφή λειτουργεί καλά σε περιβάλλοντα επιτραπέζιου και κινητού, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τον αριθμό των επισκεπτών, είτε είστε στο γραφείο είτε εν κινήσει. Υπάρχει ακόμη και ένα ισχυρό πακέτο αναλυτικών στοιχείων για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πώς αναπτύσσεται ο ιστότοπός σας και τι μπορεί να μπορείτε να κάνετε καλύτερα.

4) CDN

Η επιλογή CDN που περιλαμβάνεται κατά τη χρήση του Kinsta είναι θεός. Το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητάς σας είναι πιθανό να έχει τη μορφή επισκεψιμότητας σε στατικές σελίδες που δεν χρειάζεται να ανανεώνονται συνεχώς. Το πιο σημαντικό, το Kinsta δεν μετράει αυτήν την κίνηση έναντι του κανονικού αριθμού επισκεπτών.

5) Εκπαιδευτικοί πόροι

πόροι kinsta

Ενώ η Kinsta δεν ταξιδεύει μόνη της για να διαθέσει τους εκπαιδευτικούς της πόρους δωρεάν στον κόσμο, στην πραγματικότητα υπάρχει καλή γνώση κρύβεται στον ιστότοπο. Η Kinsta προσφέρει:

 • Συμβουλές για αρχάριους και επαγγελματίες
 • Οδηγός για τη χρήση του Kinsta και του ταμπλό MyKinsta
 • Άρθρα για το WordPress
 • Νέα για τις τάσεις του σχεδιασμού
 • Ενημερώσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του κινητήρα WP
 • Συμβουλές και κόλπα για τη βελτιστοποίηση εγκαταστάσεων για ταχύτητα ιστότοπου
 • Πρόσβαση στις πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων
 • Συμβουλές μάρκετινγκ

6) Ο ιστότοπός σας σταδιοποίησης

Είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ένα χρήσιμο sandbox όταν κάνετε ανάπτυξη ή σχεδίαση WordPress. Ένα μικρό τσίμπημα σε μια γραμμή κώδικα ή η προσθήκη μερικών προσθηκών WordPress μπορεί να προκαλέσει έναν ιστότοπο να ξεφύγει εντελώς. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει καλός τρόπος στο WP να δοκιμάσετε τίποτα εκτός από την ενεργοποίηση κώδικα, τη φόρτωση του προγράμματος περιήγησής σας και να δείτε τι συμβαίνει. Κανείς δεν θέλει τον ιστότοπο παραγωγής του να βρίσκεται σε λειτουργία «δείτε-τι-συμβαίνει» και γι ‘αυτό είναι υπέροχο το ότι η Kinsta χρησιμοποιεί ένα περιβάλλον σταδιοποίησης για να κάνει αυτή τη διαδικασία λιγότερο από μια εμπειρία λευκής άρθρωσης.

Τα μειονεκτήματα του Kinsta Hosting

1) Χωρίς πωλήσεις ονομάτων τομέα

Μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή διαφωνία, αλλά πρέπει να διαμορφώσετε ένα όνομα τομέα σε έναν λογαριασμό με μια εταιρεία και, στη συνέχεια, να το συνδέσετε στον λογαριασμό σας Kinsta εξακολουθεί να λειτουργεί. Είναι επίσης λίγο πόνο να πρέπει να παρακολουθείτε έναν λογαριασμό από την Kinsta και έναν άλλο λογαριασμό από όποιον έχετε εγγραφεί στον τομέα σας. Ευτυχώς, η διαχείριση DNS είναι απλή, οπότε τουλάχιστον θα έχετε έναν σχετικά εύκολο χρόνο να συνδεθείτε με τα δύο άκρα αυτού του ζητήματος.

2) Διάρκεια

Ο χρόνος λειτουργίας του Kanista δεν το καθιστά την καλύτερη επιλογή φιλοξενίας WordPress στην κατηγορία του. Ενώ οι δοκιμές ταχύτητας το δίνουν καλά σημεία για να ανταποκρίνονται, ο χρόνος λειτουργίας για τον χειρότερο μήνα του ήταν σκιά κάτω από 99,8%. Οι περισσότεροι χρήστες του WordPress θέλουν να δουν κάτι κοντά στο 99,99%. Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας μπορεί να είναι ένα κενό, αλλά σας συνιστούμε να το παρακολουθείτε στον πίνακα ελέγχου και να χρησιμοποιείτε τα δικά σας εξωτερικά εργαλεία παρακολούθησης.

Τα αντικείμενα μικτής τσάντας

1) Αυτές οι δωρεάν μεταναστεύσεις

Το Kinsta δεν κρύβεται από το γεγονός, αλλά επίσης δεν ξεφεύγει από το δρόμο του για να καταστήσει σαφές ότι προσφέρουν μόνο δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων από μια συγκεκριμένη λίστα εταιρειών φιλοξενίας. Είναι λίγο «διαβάστε τη λεπτή εκτύπωση» που θα θέλατε να γνωρίζετε. Εάν αντιμετωπίζετε κάτι σαν έναν ιστότοπο WordPress σε έναν ανεξάρτητα φιλοξενούμενο διακομιστή, η διαδικασία μετεγκατάστασης θα είναι περισσότερο από το πρόβλημά σας με κάποιες άλλες εταιρείες.

Στους χαμηλότερους λογαριασμούς, λαμβάνετε μόνο μία μετεγκατάσταση ιστοτόπου. Στο επίπεδο των 30 $, μπορείτε να κάνετε μόνο μία μετανάστευση ανά έτος.

2) Πλήθος επισκεπτών

20.000 επισκέπτες με το ελάχιστο πακέτο δεν είναι πολλά. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν περισσότερο το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου και μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης, θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα καταναλώνονται αυτοί οι αριθμοί. Η επεκτασιμότητα, αναβαθμίζοντας το πρόγραμμά σας είναι εύκολη, αλλά να είστε έτοιμοι να πληρώσετε.

3) Ολοκλήρωση

Εάν το ηλεκτρονικό εμπόριο προσφέρθηκε με κάθε σχέδιο, αυτό το αντικείμενο θα ήταν στην ενότητα υπέρ. Δυστυχώς, η ενσωμάτωση ορισμένων πρόσθετων, όπως το Woocommerce, δεν προσφέρεται από το κουτί για τα μικρότερα προγράμματα φιλοξενίας.

ενοποίηση kinsta

Η ετυμηγορία για αυτήν την κριτική Kinsta

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η Kinsta έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη εταιρεία, σετ μάρκετινγκ και σχεδιασμού. Είναι μια λύση φιλοξενίας που υποστηρίζεται από ειδικούς του WordPress, επιτρέποντας στους χρήστες να αισθάνονται σαν να μην χρειάζεται να περπατήσουν σε ένα σχοινί χωρίς δίχτυ. Είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο είτε να ασχοληθείτε με τη διαδικασία μετεγκατάστασης, ο πίνακας ελέγχου MyKinsta έχει σχεδιαστεί για να κάνει το όλο θέμα όσο πιο απλό γίνεται.

Η τιμολόγηση πιθανότατα θα αποτρέψει τη φιλοξενία του Kinsta να μην είναι ποτέ η επιλογή για κωδικοποιητές, προγραμματιστές και προγραμματιστές. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει ποτέ μια πραγματική στιγμή «ω, αδελφός» για τους έμπειρους τεχνικούς στην πλευρά διαχειριστή του Kinsta. Δεν θα χρειαστεί να νιώσετε ντροπή εάν χρειαστεί να ζητήσετε από έναν κωδικοποιητή στο προσωπικό ή έναν ελεύθερο επαγγελματία για να σας δώσει βοήθεια με τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα εκπλαγούν ευχάριστα από τα εργαλεία που τους προσφέρει η Kinsta.

Ο χρόνος απόκρισης είναι εξαιρετικός, αν και ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να είναι καλύτερος.

Ένας ιστότοπος WordPress που διαχειρίζεται το Kinsta πιθανώς δεν είναι η απόλυτη κορυφαία επιλογή για άτομα που χρειάζονται τον σαφώς καλύτερο φιλοξενούμενο WordPress, αλλά εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει μια καλή πρόταση αξίας για κανέναν που δεν έχει το χρόνο να φτάσει στην ταχύτητα για την κωδικοποίηση, τα πρόσθετα και sysadmin σε επίπεδο διακομιστή.

Εάν χρειάζεστε έναν σταθερό, ασφαλή ιστότοπο που θα ανταποκρίνεται ιδιαίτερα, είναι μια επιλογή που σίγουρα θα θέλετε να ρίξετε μια ματιά.

Αναζητάτε άλλη premium, διαχειριζόμενη φιλοξενία χωρίς το υψηλό κόστος; Ρίξτε μια ματιά στο Cloudways – έναν διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή που κάθεται στο Google Cloud και το AWS, μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Τιμολόγηση

Το Kinsta προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων φιλοξενίας. Η δομή τιμολόγησης για καθένα περιλαμβάνει:

 • Ορίστε τον αριθμό των επισκεπτών και το μέγεθος του χώρου στο δίσκο
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL και CDN χρησιμοποιώντας το δίκτυο KeyCDN
 • Εγκατάσταση WordPress
 • PHP 7 ομάδα υποστήριξης τουλάχιστον δύο μελών

Καθώς αυξάνεται η αξία ενός συγκεκριμένου προγράμματος φιλοξενίας, ο αριθμός των επισκεπτών, το μέγεθος του χώρου στο δίσκο και οι συνολικές εγκαταστάσεις του κινητήρα WP αυξάνονται επίσης.

σχέδια και τιμές kinsta

Στο χαμηλό τέλος της κλίμακας, έχουν σχέδιο $ 30 ανά μήνα που περιλαμβάνει μία εγκατάσταση WP, 20.000 επισκέψεις το μήνα και 5 GB χώρου στο δίσκο. Στη συνέχεια είναι ένα πρόγραμμα φιλοξενίας στα 60 $ ανά μήνα που διπλασιάζει όλους αυτούς τους αριθμούς. Ένα πακέτο 100 $ ανά μήνα περιλαμβάνει 5 εγκαταστάσεις φιλοξενίας WordPress, 100.000 επισκέψεις το μήνα και 15 GB χώρου στο δίσκο. Οι προσφορές συνεχίζουν να ανεβαίνουν στην τιμή έτσι ώστε να φτάσετε στα κορυφαία επιχειρηματικά σχέδια που φτάνουν τα 1.500 $ το μήνα και περιλαμβάνουν 3.000.000 επισκέψεις το μήνα, 200 GB χώρου στο δίσκο και 150 εγκαταστάσεις WordPress.

Εάν χρειάζεστε μια μεγαλύτερη ρύθμιση φιλοξενίας ή κάτι πιο προσαρμοσμένο, η ομάδα υποστήριξης φιλοξενίας της Kinsta θα χαρεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Διατίθενται επίσης ετήσιες επιλογές πληρωμής. Αντί να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε τύπο φόρμουλας για τον υπολογισμό της έκπτωσης ανά μήνα για την ετήσια φιλοξενία ιστοσελίδων, η Kinsta προσφέρει δύο μήνες δωρεάν ως μέρος ενός ετήσιου κύκλου χρέωσης. Όπως αναμένεται, αυτές οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους, οι οποίοι ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το πού διαμένετε.

Η τιμολόγηση για το Kinsta μπορεί να φαίνεται λίγο υψηλή, αλλά η εταιρεία υπερηφανεύεται για το χειρισμό ζητημάτων σε επίπεδο διακομιστή για τους πελάτες της. Δεν θα χρειαστεί να είστε μόνος σας για να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως η επαναφορά διακομιστή. Επίσης, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με κάθε ένα από τα σχέδια.

Ζητήστε έκπτωση 20%

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map