A2 Hosting vs SiteGround Hosting Krahasuar me Maj 2020 w / Ulje

A2 Hosting vs SiteGround Hosting Krahasuar me Maj 2020 w / Ulje

A2 Hosting vs SiteGround Hosting Krahasuar me Maj 2020 w / Ulje

A2 Hosting dhe SiteGround janë hoste të shkëlqyeshëm për të krahasuar njëri-tjetrit.


Të dy kanë mbështetje të shkëlqyeshme, me kohë të lartë dhe bërtasin çmime të mira për cilësinë.

Në fakt, të dy ata konsiderohen një nga hostet më të shpejtë të uebit sipas hulumtimit tonë.

Gjëja më e mirë në lidhje me këto dy marka të mbajtjes është se ata janë duke hartuar rrugën e tyre, dhe jo pjesë e një globo-corp në internet që nuk intereson vërtet për klientët e tyre.

Kështu që ju jeni duke bërë një zgjedhje të shkëlqyeshme duke sized SiteGround vs A2 Hosting, le të gërmojmë në atë që i bën ata të ndryshëm.

A2 Hosting vs SiteGround Një Mbështetje Shpejtësia B Karakteristikat D Vlera E TransparencaVendos Shqyrtimi Redaktues 4.8 Shqyrtues 4.9 254 vota54.5554.5ABCDEA2 Hosting Shqyrtim Redaksional 4.6 Shqyrtues 4.5 2 vota55544ABCDE

Pra, duke u ndjekur: të dy kanë një përvojë të ngjashme në industri, ofrojnë 99,99% kohë me garanci të kthimit të parave nga 30 deri në 45 ditë, dhe shumë mundësi të personalizueshme për të akomoduar të gjitha aftësitë dhe diapazoni i çmimeve.

Kështu që ata të dy kanë marrë bazat e përfshira atje. Por ku ka një diferencim të madh midis tyre: shpejtësia dhe shërbimi ndaj klientit.

Në përgjithësi, nëse jeni duke kërkuar hostin më të shpejtë në internet, shkoni me A2 Hosting; nëse jeni duke kërkuar hostin më të mirë të përgjithshëm për veçoritë dhe shërbimin ndaj klientit, shkoni me SiteGround.

A2 Hosting: Pikat kryesore, të mirat dhe të këqijat

Që nga fillimi në vitin 2003, A2 Hosting ka theksuar shpejtësinë e tyre mbi të gjitha, deri në 20x më shpejt se rivalët. Kompania me bazë në Michigan ofron hapësirë ​​të pakufizuar të diskut dhe bandës së pakufizuar.

2mimi i hostimit A2

A2 Hosting ofron mjaft disa opsione të qarta çmimi. Pikat e çmimit më të ulët në secilën opsion fillojnë me çmime të arsyeshme mujore të hyrjes:

 • Ndarja e përbashkët: 7,99 $ – por një kod kuponi e ul atë në 3.92 dollarë
 • VPS Hosting: 5 $
 • Reseller Hosting: 19.99 – përdorni kodin kupon për ta sjellë atë në 13.19 dollarë
 • Përkushtim Hosting: 119,99 $ para kuponit – që e sjell atë në 99.59 dollarë

Ndihma për klientët

Njohës, teknikë miqësorë janë të disponueshëm 24 orë në ditë, çdo ditë. Nëse hyni në një biletë serveri, bisedoni në internet ose telefononi në linjën e tyre të ndihmës, ata kanë marrë shenja të larta për shërbimin e tyre. Për të përmirësuar shërbimin tuaj, A2 Hosting ju lejon të zgjidhni serverin më të afërt me ju.

Ka pasur disa ankesa me përgjigje të ngadalta, në varësi të kohës së ditës. Personalisht kam pasur përvoja të shkëlqyera me mbështetjen e tyre.

Ishte një çështje e madhe që ata patën gjatë ndërprerjes së madhe të A2 Hosting kohët e fundit. Por ata janë rikuperuar që atëherë.

shpejtësi

A2 Hosting ka një platformë të lartë të performancës SwiftServer që u lejon atyre të ofrojnë pako Turbo. Këta serverë ngarkojnë faqet tuaja deri në 20 herë më shpejt, me më pak klientë në secilin server dhe më shumë burime të ndara në llogari individuale. Të gjitha llogaritë e tyre të pritjes përfshijnë disqet e gjendjes së ngurtë, të cilat mund të kryejnë mijëra funksione hyrje / dalje çdo minutë.

vlerë

Për sasinë e shërbimit dhe mbështetjes, A2 Hosting ofron një vlerë të jashtëzakonshme. Përfshirë SSD, qasje cPanel për të gjithë klientët e pritur të pritjes dhe shumë mundësi të tjera janë në dispozicion për t’iu përshtatur çdo nevoje.

Features

A2 Hosting ofron funksione me energji CPanel, mbështetje për të gjithë nga fillestarët deri tek zhvilluesit e avancuar dhe këshilltarët. Ato ofrojnë rezervë automatik të bazuar në server, mbrojtje kundër virusit dhe një larmi softuerësh dhe opsione zhvillimi për industri të ndryshme.

Ata optimizojnë për shpejtësinë dhe sigurinë, dhe shumë karakteristika vijnë të pjekura. Kjo e bën mikpritjen e tyre fillestare, e cila është shumë e dobishme.

Një dobësi është se tiparet e tyre mund të jenë pak dërrmuese, sepse UI-ja e tyre nuk është e përsosur. Por ajo e bën punën e bërë.

Joproduktive / Uptime:

Ka serverë me pronësi private, me qendra të të dhënave në Michigan, Amsterdam dhe Singapor. A2 Hosting garanton 99.9% në kohën e duhur. Ofrojnë gjithashtu teste të shpejtësisë së ngarkimit dhe shkarkimit nga secila qendër e të dhënave.

Ata kanë pasur një ndërprerje të madhe të qendrës së të dhënave kohët e fundit, por gjërat që atëherë kanë qenë të lundruara mirë.

SiteGround Hosting: Pikat kryesore, të mirat dhe të këqijat

Filluar nga ish avokatë dhe profesionistë të IT në Bullgari në vitin 2003, SiteGround ofron mijëra opsione të mbajtjes së faqeve në internet, bandë të pakufizuar dhe shërbim, shpejtësi dhe mbështetje për çmime..

Ne personalisht e duam SiteGround. Në përgjithësi, ato janë të përballueshme, super miqësore dhe të pasura me gjithçka që na nevojitet.

Gmimet e faqes përreth

Planet e SiteGround janë në anën e çmimeve kur bëhet fjalë për mbajtjen e buxhetit, por shumë recensentë vlerësojnë të gjitha shtesat që vijnë me një çmim pak më të lartë. Ata kanë disa nivele për secilën nga katër opsionet e tyre të pritjes.

 • Ndarja e përbashkët: prmimi i rregullt në 9,95 $, kodet e kuponave zbresin atë në 3,95 $
 • Cloud Hosting: Fillon me 60 dollarë në muaj
 • Reseller Hosting: Një plan kredie, i cili është i barabartë me një vit pritje, është aq i ulët sa 42 dollarë çdo kredi kur blini 11 ose më shumë kredi.
 • Dedikuar Hosting: Planet e tyre të dedikuara për SH.B.A. të fillojnë në 229 dollarë në muaj

Ndihma për klientët

Ato janë të disponueshme në çdo sekondë për bisedë të menjëhershme, përgjigje të menjëhershme të telefonit dhe bileta që ata thonë se mesatarisht rreth 10 minuta për përgjigjen e parë.

SiteGround është tronditëse se sa shpejt do të përgjigjen. Trulyshtë vërtet e pabesueshme.

Ju merrni biletat mbështetëse të plotësuara më shpejt sesa mund të thoni “server” dhe një vëmendje për detajet që shkojnë lart e më tej.

Ato ndihmojnë për çështjet që nuk duhen, dhe ato shkojnë deri në rregullimin e çështjeve të WordPress për ju. Uau.

shpejtësi

SiteGround ofron disqe të qëndrueshëm në të gjitha planet e pritjes dhe ofron performancë të zgjeruar me NGINX, HTTP / 2, PHP7 dhe CDN falas.

Ata kanë një shtojcë SiteGround SuperCacher me nivele të shumta të caching dhe shpejtësisë. Ju mund të zgjidhni se çfarë niveli të zbatimit dëshironi ta merrni këtë fëmijë pastrues sa më shpejtë.

vlerë

Ndërsa çmimet mund të jenë pak më të larta se hostet e tjerë, bollëku i opsioneve të SiteGround për zhvilluesit dhe përdoruesit e të gjitha aftësive siguron një nivel të lartë vlerash.

Në përgjithësi, vlera nga SiteGround është e pabesueshme. Shkon kokë më kokë me Bluehost dhe e zbret lehtë!

Features

Oferta që pret për një shumëllojshmëri të aplikacioneve dhe shërbimeve të ndryshme, ofrojnë temat Joomla, WordPress dhe Magento, si dhe mësime për secilën. Ato përfshijnë kopje rezervë falas të përditshme.

Downtime / Uptime: SiteGround ofron një status në kohë reale që ju lejon të provoni statusin e faqes tuaj në kohë reale. Ata ofrojnë një normë vjetore 99,9965 përqind për vit, dhe një normë mujore prej 99,999 përqind për çdo muaj. Qendrat e të dhënave janë në Chicikago, Londër, Amsterdam dhe softuer Singapori.Their minimizon kohën e ndërprerjes duke siguruar zbulimin automatik në kohë reale dhe një reagim të automatizuar të çastit. Ata zgjidhin më shumë se 90 përqind të çështjeve të performancës së serverëve menjëherë pa ndërveprim njerëzor të nevojshëm.

SiteGround vs A2 Hosting: Krahasimi i Shpejtësisë

Ne krahasuam SiteGround dhe A2 Hosting në dy site me përmbajtje gati identike, nga tema të ngjashme, si nga StudioPress, ashtu edhe me përmbajtje dhe tekst me sasi të ngjashme. Këto ishin rezultatet:

përfundimi i testit të shpejtësisë së parkimit të sitit në internet A2

përfundimi i testit të shpejtësisë së parkimit të sitit në internet A2 Testi i shpejtësisë së SiteGround vs A2 Hosting

Ne kemi SiteGround në të majtë me një notë totale prej 94%, dhe A2 Hosting në të djathtë me një rezultat të përgjithshëm prej 97%.

Vini re se kjo është me shtojcat e ruajtjes që ofrohen nga secili host i aktivizuar. Për SiteGround ne kemi përdorur SG SuperCacher e tyre me gati njëherë niveli i caching-it të ndezur, dhe me A2 Hosting shkuam me planin e tyre Turbo, deri në 20x më të shpejtë.

Në një nivel praktik, këto janë rezultate të shkëlqyera dhe vërtet tregon se të dyja këto janë yjore. Shpejtësitë janë aq afër saqë nuk do të zgjidhja domosdoshmërisht njërën mbi tjetrën thjesht bazuar në ndryshimin e vogël në shpejtësi.

SiteGround vs A2 Hosting: Whatfarë është më e mira për ju?

Të dy A2 Hosting dhe SiteGround ofrojnë veçori unike që mund të strehojnë biznese të të gjitha madhësive. Ata janë të dy drejtuar më shumë drejt zhvilluesve ose individëve me përvojë me zhvillimin e faqes në internet, por ofrojnë mbështetje dhe ndihmë të plotë të klientit përmes mësimeve dhe zgjidhjes së problemeve për përdoruesit e të gjitha pikave të forta dhe aftësive.

Ndërsa çmimi nuk duhet të jetë faktori përcaktues, A2 Hosting është drejtuar për bizneset e vogla, kompanitë e tregtisë elektronike dhe individët. Shumëllojshmëria e gjerë e karakteristikave të ofruara për çmimin më të ulët e bëjnë këtë një mundësi të qëndrueshme, të besueshme. Ata ofrojnë 30 pako të ndryshme të personalizuara të pritjes, përfshirë opsionet për CMS, CRM, caktimin, ankandin, arsimin, e-tregtinë dhe zhvillimin e uebit.. Merrni zbritje A2 Hosting këtu.

SiteGround është një opsion cilësor për zhvilluesit që duan më shumë fleksibilitet dhe mundësi për personalizim, tregtarët të cilët mbështeten në kohën e vazhdueshme dhe pak joproduktive dhe shitësit që kërkojnë produkte të besueshëm për të ofruar me një çmim të arsyeshëm. Ata kanë avantazhe teknike teknike dhe mbështetje të shpejtë të klientit për të mirëmbajtur faqet tuaja. Pretendoni 60% zbritje të SiteGround këtu.

Përmbledhje Rishikimi i Rishikimit të Hosting

Më poshtë është përmbledhja e rishikimit tonë të plotë për Hosting A2.

A2 Rishikimi Redaktues i Hosting 4.6 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (2 vota) Pro

 1. Mbështetje e pabesueshme e klientit
 2. Shpejtësia më e shpejtë në treg
 3. User-mirëdashësi
 4. Karakteristika të shkëlqyera për çmimin
 5. Heronët Lokalë

Cons

 1. Jo Uptime më të forta
 2. Jo për gjuetarët e pazareve
 3. Shërbimi i Konsumatorëve ka Ditët e Jashtme

SummaryA2 web hosting është aq i shpejtë dhe aq i besueshëm sa që ata me të vërtetë i tejkalojnë konkurruesit e tyre në këtë drejtim. Plus, ata kanë një ndjenjë moderne që bën një përvojë freskuese të pritjes. Nëse doni mjete zhvillimi që në të vërtetë kuptojnë rrjedhën tuaj të punës, dhe përfaqësues të shërbimit ndaj klientit, të cilët mund t’ju takojnë me të vërtetë atje ku jeni, A2 thjesht mund të jetë hosti për ju. A i përmendëm ata janë vërtet, me të vërtetë të shpejtë? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

Rishikim Rishikimi SiteGround

Më poshtë është përmbledhja e rishikimit tonë të plotë për SiteGround.

Rishikimi Redaktues i SiteGround 4.8 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (254 vota) Shikoni çmimet rekuizitë

 1. Mbështetje mahnitëse e shpejtë
 2. Mime të shkëlqyera
 3. Ton tipare
 4. Përputhshmëria me WordPress SiteGround

Cons

 1. Kufizimet e fshehura
 2. Vetëm çmimet vjetore
 3. Kufizimet e hakimit / sigurisë

SummarySiteGround është një nga hostet kryesorë të rekomanduar për tregtarët, zhvilluesit dhe pronarët e faqeve që po kërkojnë një bilanc të mirë të çmimit dhe vlerës. Gmimet e SiteGround përfshijnë të gjitha mjetet falas që pronari mesatar i faqes mund të ketë nevojë. Ju po merrni një ekip mbështetës kryesisht me qendër në Bullgari, por kjo nuk është çështje për shumicën e qytetarëve që flasin anglisht në botë. Stafi i tyre i ndihmës është disa nga më të shpejtë, i cili përgjigjet brenda 5-15 minutash në çdo orë. Hosting-i i SiteGround WordPress përmban karakteristika skenike dhe funksionesh të WordPress që shumë hoste të volitshëm nuk i ofrojnë. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector