Dreamhost vs AWS Hosting Hosting – Krahasoni Prmimet dhe Planet – Maj 2020

Vendosja midis DreamHost dhe AWS?


Ju keni ardhur në vendin e duhur, pasi ne do t’ju ndihmojmë t’i kuptoni të gjitha. Por së pari, gjëja më e rëndësishme:

DreamHost dhe AWS (Amazon Web Services) synojnë dy tregje të ndryshme.

DreamHost është për bizneset e vogla dhe ndërtuesit e faqeve personale. AWS është menduar për bizneset dhe zhvilluesit.

Do t’ju duhet shumë përvojë teknike, ose të paktën aftësia për të mësuar, për të menaxhuar një host në AWS.

DreamHost është një nga më të njohurit dhe tërheq një audiencë të gjerë me shumë informacione në lidhje me shërbimet e tyre. Amazon është bërë një nga kompanitë më të mëdha që shpërthejnë në internet, kështu që nuk është për t’u habitur të shohësh që ata kanë shërbimet e tyre të mbajtjes në internet. Nëse po mendoni të përdorni një shërbim pritës, duhet t’i krahasoni të dy.

DreamHost vs AWS: icingmimet

 • Dreamhost
  • Dreamhost ka plane që fillojnë nga 4,50 dollarë në muaj, gjë që është e mirë nëse kërkoni të kurseni para. Ata kanë plane të tjera që mund t’ju japin më shumë veçori, dhe çmimet për ato plane variojnë nga 7,95 – 149 dollarë në muaj. Një gamë e gjerë opsionesh e bën Dreamhost një zgjedhje të shkëlqyeshme për pothuajse të gjithë.
 • AWS
  • AWS i mban gjërat e thjeshta duke ju ngarkuar për GB që përdorni, kështu që ju mund të rregulloni planin tuaj. AWS ka plane që fillojnë nga 73,84 dollarë në muaj, dhe ju mund të ndryshoni planin tuaj sa herë që keni nevojë për të azhurnuar. Shtë më e shtrenjtë se WPE, por është një zgjedhje e mirë nëse keni vëllim të lartë trafiku.
 • fitues
  • Bazuar vetëm në çmim, Dreamhost ofron çmime të ulëta për t’ju ndihmuar të filloni. Megjithëse do të merrni vetëm minimumin e zhveshur sa i përket tipareve, ky është një çmim i shkëlqyeshëm për ata që kanë nevojë për një sit pritës për të filluar.

DreamHost vs AWS: Ndihma për klientët

 • Dreamhost
  • Mbështetja e klientit për Dreamhost ofron shumë mënyra për të kontaktuar me një person të vërtetë. Ata kanë veteranë të teknologjisë në dispozicion për t’ju ndihmuar në çdo çështje. Nëse keni ndonjë problem me uebfaqen tuaj, mund të arrini një person të vërtetë brenda disa minutave me bisedën, sistemin e biletave dhe ndihmën telefonike. Nëse jeni gjithmonë në internet, do të përfitoni shumë.
 • AWS
  • AWS ofron shumë mbështetje të klientit, dhe i jep secilit klient një mundësi unike për t’i ndihmuar ata të lundrojnë nëpër faqen e tyre të internetit. AWS ka një blog, na kontaktoni faqe, forume diskutimesh, ndihmë, mbështetje live, në internet, mbështetje dhe transferim. Ju mund të shfletoni zgjedhjet e tyre për të gjetur atë që ju nevojitet kur bëhet fjalë për të gjetur një sit pritës.
 • fitues
  • Kjo është një e vështirë për tu përcaktuar, vetëm sepse të dy shërbimet ofrojnë shumë mbështetje të klientit. Në varësi të nevojave tuaja, mund të gjeni oferta AWS më shumë për klientët e tyre. Dreamhost gjithashtu ka shumë mbështetje të klientit. Në fund, ju mund të vlerësoni të dy kompanitë që ofrojnë mbështetje të shkëlqyeshme të klientit.

DreamHost vs AWS: Shpejtësia

 • Dreamhost
  • Kur bëhet fjalë për shpejtësinë, ju dëshironi një sit të shpejtë pritës, dhe Dreamhost ju siguron shpejtësinë që ju nevojitet. Dreamhost ka shpejtësi të shkëlqyera që do të ngarkojnë shpejt, gjë që është e mirë për trafikun që vijnë në faqen tuaj të internetit. Mund të ngarkohet në kompjuter në afërsisht 1.3 sekonda, duke e bërë atë më të shpejtë sesa faqet e tjera të pritjes. Shtë e shkëlqyeshme për këdo.
 • AWS
  • Azinguditërisht, një shërbim cloud mund të ketë problemet e tij, dhe AWS ka probleme me shpejtësinë e tyre, ndonjëherë. Sidoqoftë, ata kanë një veçori të shpërthyer, e cila automatikisht përcakton përdorimin tuaj të CPU dhe burimet e cloud në 100 përqind përdorim për një minutë në një kohë. Jo perfekt, por diçka për t’u marrë në konsideratë.
 • fitues
  • Shpejtësia është thelbësore për këdo që kërkon të rrisë sasinë e trafikut që ata marrin. Dreamhost ka një shpejtësi të shkëlqyeshme që do t’i parandalojë njerëzit të bëhen shumë të padurueshëm me faqen e ngarkimit. AWS ka një tipar interesant me tiparin e tyre të shpërthimit, i cili mund të ndihmojë. Ju ndoshta keni nevojë për një shërbim që siguron më shumë qëndrueshmëri, kështu që Dreamhost do të jetë opsioni më i mirë për shpejtësinë.

DreamHost vs AWS: Vlera

 • Dreamhost
  • Marrja e më shumë për paratë tuaja është gjithmonë e mirë, dhe Dreamhost ofron shumë karakteristika të mira për paratë e tyre. Pritja e përbashkët dhe gjerësia e pakufizuar mund ta bëjë faqen tuaj të internetit të funksionojë pa probleme dhe shpejt. Duke marrë parasysh sa janë të lira planet e tyre, do të merrni një vlerë të madhe me Dreamhost.
 • AWS
  • AWS ofron shumë karakteristika, por çmimet e tyre mund të jenë të shtrenjta. Nëse nuk paguani vlerën e çmimeve të mëdha, do të merrni shumë më tepër karakteristika. Shtë e shkëlqyeshme, por duhet të keni parasysh si funksionon uebfaqja kur jeni në të. AWS ofron disa veçori unike që nuk do t’i gjeni askund tjetër, gjë që nuk është e keqe.
 • fitues
  • Vlera është subjektive, por lajmi i mirë është se të dy kompanitë kanë shumë vlera. Nëse bie në një çmim: raporti tipar, Dreamhost do të jetë fituesi në këtë kategori. Nëse doni shumë karakteristika unike për faqen tuaj të internetit, AWS do të jetë opsioni më i mirë. Ju duhet të merrni parasysh atë që është e vlefshme për ju, në mënyrë që të zgjidhni sitin e duhur të pritjes për ju.

DreamHost vs AWS: Karakteristika

 • Dreamhost
  • Karakteristikat për Dreamhost përfshin host të përbashkët, serverë të dedikuar, serverë virtualë privatë, bandë të pakufizuar dhe çertifikata të shtresave të bazave të sigurta. Dreamhost ofron shumë karakteristika që mund të ndihmojnë faqen tuaj të internetit të funksionojë në mënyrë të përsosur.
 • AWS
  • Nëse jeni gjithçka në lidhje me tiparet, AWS i ka ato. Ata kanë karakteristikat më të mëdha të çdo biznesi cloud. Kjo përfshin Snowball, Internet of Things, shërbime konvencionale cloud, skedar, bllok dhe depo arkivore. Llogaritja, ruajtja, shpërndarja e përmbajtjes, bazat e të dhënave dhe rrjetëzimi janë veçori në të cilat AWS përqendrohet, dhe ata dinë të ofrojnë.
 • fitues
  • AWS është mbreti i veçorive, duke i bërë ata fitues të qartë të kësaj kategorie. Ndërsa Dreamhost nuk ofron mjaft veçori unike, ato nuk përfshijnë disa veçori, përveç nëse jeni të gatshëm të azhurnoni llogarinë tuaj. AWS është opsioni më i mirë në këtë rast.

DreamHost vs AWS: Koha e prapambetjes / Uptime

 • Dreamhost
  • Uptime është thelbësore për çdo faqe në internet, dhe ju nevojitet një host që siguron një kohë të shkëlqyeshme. Dreamhost garanton një kohëzgjatje prej 99.9 përqind, e cila është ideale për këdo që kërkon një sit pritës. Ju nuk dëshironi të mbërtheheni nga një sit pritës që nuk mund të mbajë faqet e ngarkuara kur të keni nevojë që ato të jenë.
 • AWS
  • Megjithëse AWS ka një kohë të shkëlqyeshme prej 99,9974 përqind, nuk është perfekt. Ka shumë faktorë që mund të ndikojnë se sa zgjat koha e tyre, dhe AWS bën një punë të shkëlqyeshme. Ndërsa nuk janë perfekte, duke marrë parasysh madhësinë e Amazon, dhe serverët që përdor, ai është akoma mjaft mbresëlënës.
 • fitues
  • Të dy faqet e pritjes ofrojnë kohë të shkëlqyeshme për klientët e tyre, dhe nëse po kërkon të marrësh teknikë, AWS është fituesi. Megjithëse mund të mos ketë një ndryshim të madh, kjo mund të ndryshojë me kalimin e kohës. Të dy kompanitë ofrojnë një kohë të gjatë cilësore, kështu që të dy nuk janë një mundësi e keqe.

Per ke eshte?

 • marketers
  • Marketerët kanë nevojë për besueshmëri për të ofruar produkte te klientët e tyre, dhe Dreamhost është shërbimi perfekt i pritjes për tregtarët. Ata mund të mbështeten në kohën e duhur dhe tiparet e dhëna me Dreamhost. Kostot më të ulëta të planeve të tyre e bëjnë Dreamhost zgjedhjen e përsosur për tregtarët. Ndërsa AWS siguron shumë mjete të marketingut në planet e tyre, çmimet mund të jenë shumë të mëdha për disa tregtarë. Ndërsa asnjëra nuk është një zgjedhje e tmerrshme, ju do të shkoni më tej nëse vendosni të përdorni Dreamhost. Shtë opsioni më i mirë për tregtarët që të shpërthejnë pa shpenzuar shumë për një plan.
 • Zhvilluesit
  • Zhvilluesit mund të gjejnë shumë përdorime për pishinat që ofron AWS, duke i bërë ato më të mirat për zhvilluesit. Ju mund të krijoni dhe rregulloni faqen tuaj të internetit ashtu siç dëshironi me AWS. Megjithëse Dreamhost ka shumë karakteristika cilësore për klientët e tyre, thjesht nuk mund të jetë e mjaftueshme për disa zhvillues. Pasja e më shumë opsioneve u lejon zhvilluesve të bëjnë saktësisht atë që dëshironi të bëni. Nëse një zhvillues nuk dëshiron të shpenzojë një ton të holla për një plan me AWS, Dreamhost është një alternativë e shkëlqyeshme. Mund të krijoni uebfaqen që dëshironi me mjetet nga Dreamhost, por mund të mos jetë e mjaftueshme.
 • Pronarë të afarizmave të vegjël
  • Biznesi i vogël do të përfitojë nga përdorimi i Dreamhost për uebfaqen e tyre sepse kostot janë të ulta, është i lehtë për t’u përdorur, dhe mbështetja e klientit funksionon mirë. Megjithëse kohëzgjatja nuk është aq e mirë sa AWS, do të keni akoma mjaft kohë për faqen tuaj. Kur një pronar i biznesit të vogël po përpiqet të krijojë biznesin e tyre, ata kanë nevojë për një sit pritës që nuk do t’u kushtojë atyre shumë para për të ruajtur. Edhe pse Dreamhost ka nevojë për një përqendrim më shumë, ata kanë mbështetje të mjaftueshme të klientit për të ndihmuar pronarët e bizneseve të vogla të rregullojnë çdo çështje që mund të lindë.
 • Kompanitë e Tregtisë
  • Kompanitë e tregtisë elektronike kanë shumë për të përfituar nga përdorimi i shërbimit të duhur të pritjes, dhe në këtë rast, AWS është shërbimi perfekt i pritjes për ato kompani më të mëdha. Ata ofrojnë të gjitha mjetet që u duhen për të ndihmuar një kompani ecommerce të rritet dhe të arrijë më shumë njerëz. Meqenëse shumë kompani ecommerce kanë luksin të mos shqetësohen për para, planet më të shtrenjta do të funksionojnë më mirë për një kompani ecommerce. Megjithëse Dreamhost ofron shërbime të shkëlqyera, siguron një kohë të shpejtë pune dhe funksionon mirë, ato mund të mos i kenë tiparet që u duhen disa ndërmarrjeve të e-commerce. Somethingshtë diçka për t’u marrë parasysh, por AWS është e përshtatshme për kompanitë ecommerce.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map