Shërbime Web në Amazon (AWS) Hosting vs BlueHost Krahasimi maj 2020

Shërbime Web në Amazon (AWS) Hosting vs BlueHost Krahasimi maj 2020

Shërbime Web në Amazon (AWS) Hosting vs BlueHost Krahasimi maj 2020

Vendosja midis Bluehost dhe Shërbime Ueb Amazon (AWS) hosting?


Nëse po, ju jeni një racë e rrallë.

Arsyeja është sepse këto janë dy qasje krejtësisht të ndryshme për mbajtjen në internet. Bluehost është një host më tradicional me kosto të ulët me karakteristikat themelore dhe ndërfaqen standarde ControlPanel për të cilën mund të jeni mësuar. AWS është ndërtuar për zhvilluesit, me ndërfaqet e tyre dhe një model të ndryshëm çmimesh.

E thënë kjo, ka disa pika kryesore që duhet të merren parasysh kur zgjidhni midis këtyre dy pritësve. Le të zhyten brenda.

Nëse jeni i ri në web hosting, ose ndërroni ofruesin e pritjes për herë të parë në pak kohë, detyra mund të jetë e frikshme. Përzgjedhja e një shërbimi të mbajtjes në internet është një vendim i vështirë. Disa faktorë luajnë një rol në procesin tuaj të vendimmarrjes. Ju duhet të mendoni për gjëra të tilla si strukturën e çmimeve, kohën e ndërprerjes së shërbimit dhe veçoritë e disponueshme që ju ofron një shërbim pritës.

Mbështetja e klientit është gjithashtu një faktor domethënës. Ju dëshironi ndihmë teknike të disponueshme menjëherë kur diçka nuk shkon, pavarësisht nëse kjo ndodh në kohën më të ngarkuar të ditës ose në mes të natës. Ne do të bëjmë ndarjen e të dy kompanive të Shërbimeve Ueb në Amazon (AWS) dhe kompanitë BlueHost për të përcaktuar se cila ofron një mundësi më të mirë për nevojat tuaja të mbajtjes në internet.

Shumë shpejt: doni një hibrid të përsosur të çmimeve AWS me mbështetje Bluehost? Shikoni Cloudways – një zgjidhje hibride pritjeje me shkallë, çmime dhe mbështetje të klientit në mendje.

Rrjeti AWS vs BlueHost i Krahasimit

wdt_IDFeatureAmazon Shërbime UebfaqeBuzaHost
1Joproduktive / Uptime99.95%99.9%
2Ndihma për klientëtShërbim i shkëlqyeshëm24/7 Bisedë live
3Fillimi i ruajtjesNdryshon50 GB
4Startingmimi fillestar$ 0.08 / hrFillon me 3,95 $ / muaj

Kontrolloni .mimet Bluehost

AWS vs Bluehost A Mbështetje Shpejtësia B Karakteristikat D Vlera E TransparencaWS Shqyrtimi 4 Shqyrtues 3.1 8 vota34.54.54.53.5ABCDEBluehost Rishikimi 3.6 Shqyrtues 3.5 18 vota3.52.544.53.5ABCDE

Duke krahasuar Karakteristikat kryesore të AWS vs Bluehost

Ka kaq shumë karakteristika për tu krahasuar kur shikon nikoqirët, nuk është as qesharake. Ka kaq shumë zhargone që mund ta bëjnë kokën të rrotullohet! Meqenëse faqja jonë synon të shpartallojë kompanitë pritëse për një tregtar ose sipërmarrës tuaj mesatar – në vend se një zhvillues me përvojë – ne duam të përqendrohemi në aspektet që kanë më shumë rëndësi për ju.

AWS ka kaq shumë opsione pritëse, sa është e pamundur të krahasosh të gjitha produktet e tyre në këtë përmbledhje. Do të përqendrohemi në AWS në përgjithësi, me ofertat e tyre të hostimit EC2 dhe S3, si dhe produktin e tyre Amazon Lightsail i cili është i përqendruar në tregun e biznesit të vogël / jo-teknik.

Nëse duhet të Krahasoni AWS dhe Bluehost?

Këtu është gjëja – nëse po i krahasoni këto dy kompani, mund të dëshironi të rimendoni se cilat janë qëllimet tuaja. Këto me të vërtetë janë dy bisha të ndryshme.

Ju duhet të shkoni me AWS nëse keni një ekip ose agjensi zhvillimi që po ju ndihmojnë në organizimin tuaj të pritjes. AWS siguron një shkallëzim, çmim dhe opsione të mëdha, por produkti i tyre nuk është i ndërtuar për përdoruesit tuaj mesatar. Për këtë arsye, unë dua t’ju tërheq vëmendjen tani të merrni parasysh nëse keni burime zhvillimi për të menaxhuar AWS, ose aftësinë tuaj teknike. Thënë kjo, ata kanë një produkt mjaft të ri Amazon Lightsail që është shumë miqësor me fillestarin, megjithatë ky është akoma i përshtatur disi për dikë me disa aftësi themelore zhvillimore ose teknike.

Nëse nuk jeni super të orientuar teknikisht dhe thjesht doni një host të mirë me mbështetje të madhe, unë do të rekomandoja të krahasoni së pari disa host të tjerë. Së pari, nëse po kërkoni mbështetje të mahnitshme dhe mund të shpenzoni rreth 15 dollarë në muaj, unë do t’ju rekomandoja të krahasoni Bluehost vs SiteGround. Nëse jeni duke kërkuar për një host të fortë me komente të shkëlqyera, shikoni Bluehost vs A2 Hosting. Nëse mund të shpenzoni midis 30-100 dollarë në muaj për atë që disa e konsiderojnë si hostin më të mirë të WordPress, shikoni rishikimin e Bluehost vs WP Engine.

Mirë – thjesht duhej ta jepja atë kontekst sepse vërtet ekziston një ndryshim i madh këtu midis AWS dhe SiteGround, kështu që ju duhet të merrni kontekst.

Krahasimi i kohëzgjatjes / kohës së pritjes

Kur krahasoni raportet e ndërprerjes / kohës së pushimit, njëri prej këtyre hosteve e siguron atë dhe tjetri jo – i cili duhet të tregojë disa cilësi për.

AWS siguron tabela e shëndetit të shërbimit që publiku të shihet në çdo kohë. Bluehost nuk ofron asgjë të ngjashme me atë.

Bluehost nuk bën pretendime për përqindjet e tyre në kohën e duhur në faqet e tyre të marketingut, megjithëse ato premtojnë cilësi të shkëlqyeshme në përgjithësi. Ato ndalojnë vetëm për të siguruar një përqindje aktuale të kohës kur shërbimi i tyre është i disponueshëm. Konsumatorët aktualë deklarojnë se shërbimi i tyre është duke ecur dhe po funksionon 99.9 përqind e kohës. Ju gjithashtu keni mundësinë të shtoni kodimin SSL dhe SSH në faqen tuaj të internetit që do të forcojë sigurinë dhe do të ndihmojë në krijimin e një lidhje më të fortë gjithashtu. Kompania përdor një sistem rezervë të energjisë UPS dhe një kombinim të fortë të serverëve për të ndihmuar në mirëmbajtjen e shërbimit tuaj dhe drejtimin sa më efikas të jetë e mundur.

Shërbimet Ueb Amazon të Amazon (AWS) Hosting është ndoshta lideri i vërtetë i industrisë në lidhje me përqindjen e kohës që ofrojnë serverët e tyre. Kompania përdor të njëjtin rrjet serverash si dyqani i tyre i shitjes me pakicë në internet, kështu që kurdoherë që kompania investon në teknologji për të përmirësuar Amazon.com, në teori që e njëjta teknologji zvogëlohet tek serverët AWS që ju biznesi mund të blini. Kompania gjithashtu siguron tepricë të plotë të faqeve dhe sisteme automatike rezervë, të cilat punojnë për të siguruar që serverët e tyre janë ngritur dhe funksionojnë në çdo kohë. Për të ndihmuar me disponueshmërinë e shërbimit, ata ofrojnë qendra të të dhënave nga e gjithë bota, përfshirë Sao Paulo, Singapor, Tokio dhe California. Amazon Lightsail premton 99,95% në kohën e duhur në marrëveshjen e nivelit të tyre të shërbimit (SLA).

Krahasimi i veçorive

Bluehost ofron një mori karakteristikash për klientët e saj. Ju do të shijoni pothuajse çdo mjet që mund ta imagjinoni për të përmirësuar shërbimin tuaj të mbajtjes së faqes në internet. Kompania mbështet plotësisht një shumëllojshmëri të llojeve të kodimit duke përfshirë PHP, Perl 5, Javascript dhe Flash. Ju do të shijoni një sasi të pakufizuar hapësirë ​​në disk dhe llogari të postës elektronike që janë në dispozicion për përdorim siç e shihni të arsyeshme. Ju gjithashtu mund të menaxhoni një numër të pakufizuar të emrave të ndryshëm të domain që është i përsosur nëse biznesi juaj po zgjerohet me shpejtësi.

Shërbimet Ueb në Amazon (AWS) Pritja ju siguron rezervë të planifikuar dhe ruajtje virtuale të cloud të cilat janë të dobishme kur diçka nuk shkon mirë, dhe ju duhet të merrni informacione kur faqja juaj e internetit po funksiononte si duhet. Shërbimi i tyre pritës plotësisht mbështet platforma të ndryshme duke përfshirë Joomla, Ruby, WordPress dhe Magento. Nëse preferoni gjithashtu, mund të përdorni opsionet e mbajtjes së Windows dhe Linx.

Krahasimi i Ndihmës së Konsumatorëve

Bluehost ka vend për përmirësime në departamentin e shërbimit të klientit. Në uebfaqen e tyre thuhet se mbështetja e shërbimit ndaj klientit është lehtësisht e disponueshme përmes 24/7 bisedave të drejtpërdrejta, biletave të postës elektronike dhe thirrjeve telefonike. Ekziston gjithashtu një bibliotekë video në dispozicion për të ofruar ndihmë për çështje të zakonshme të mbështetjes teknike. Sidoqoftë, mungesa e disponueshmërisë së ndihmës për shërbimin ndaj klientit është një ankesë e zakonshme edhe me klientët e mëparshëm dhe aktualë. Ka raporte për kohë të gjata të pritjes dhe cilësi jo mbështetëse të mbështetjes. Gjëja më e mirë për të bërë është fillimi i një bisede me një nga shitësit e tyre së pari për të ndihmuar në përcaktimin e cilësisë.

Mbështetja e shërbimit ndaj klientit është pak konfuz me Shërbimet Ueb Ueb (AWS). Nga ana e jashtme, ata nuk bëjnë shumë kërkesa për cilësinë e mbështetjes së klientit, por ju nxisin të regjistroheni në tastierë për të filluar. Ata diskutojnë gjithashtu zgjedhjen e një plani të mbështetjes së klientit, i cili nuk është sigurues. Duke pasur parasysh që AWS synon tregun e zhvilluesve, ata duhet të përshtatin mbështetjen e klientit për të përputhur me një nga produktet e tyre të shumta. Me pak fjalë, cilësia e tyre për mbështetjen e klientëve është e pasigurt.

Krahasimi i çmimeve

Bluehost ka disa plane fillimi mjaft të lira për t’ju futur në derë, por çmimi rritet pas disa kohësh, ndërsa AWS ka çmime më të qëndrueshme që janë gjithashtu të lira.

Struktura e çmimeve për Bluehost është ndërtuar me planet tuaja standarde me shumë nivele që ju inkurajojnë të zgjidhni opsionin e mesëm. Planet e përbashkëta të pritjes fillojnë nga 3,95 dollarë në muaj (me një zbritje) dhe ju ofrojnë një faqe në internet që ka 50 GB hapësirë ​​në dispozicion. Ju gjithashtu merrni pesë llogari të postës elektronike që kanë 100 MB memorje secila dhe një garanci standarde të performancës. Struktura tjetër e çmimeve është për një plan VPS që fillon me 29,99 $ në muaj. Për atë çmim, ju merrni 2 bërthama CPU, 30 GB SAN dhe 2 GB ruajtje.

Bluehost ka një garanci 30-ditore të kthimit të parave:

“Nëse anulloni brenda 30 ditësh, ju merrni një rimbursim të plotë vetëm në shërbimin tuaj të pritjes. Garancia për kthimin e parave nuk vlen për shumicën e produkteve shtesë, siç janë fushat, duke pasur parasysh natyrën unike të kostove të tyre. “

Kjo është e dobishme për ata që duan të provojnë cilësinë pa humbur para në fund.

Shërbimet Ueb në Amazon (AWS) Hosting ka disa produkte të ndryshme pritëse, kështu që çmimet ndryshojnë shumë për nevojat. Plani më i thjeshtë për pronarët e afarizmave do të ishte opsioni i tyre Lightsail që fillon me 5 dollarë / muaj. Kjo thjeshton çmimin në krahasim me disa prej produkteve të tjera të tyre të cilat ngarkohen me minutë ose orë. Nëse keni nevojë të ndërroni ose azhurnoni veçoritë, ato ofrojnë pothuajse çdo tipar të imagjinueshëm nën diell. Drita ofron një një muaj gjykim falas gjithashtu.

Rekomandimi Final AWS vs Bluehost

Kur krahasoni Shërbimet Web të Amazon (AWS) Hosting dhe Bluehost, është si të krahasoni mollët me portokall për pjesën më të madhe.

Bluehost ka për qëllim blogerët dhe sipërmarrësit për herë të parë që kërkojnë të krijojnë një faqe në internet në një mënyrë të thjeshtë. AWS ka një sërë opsionesh komplekse dhe konfuze për fillestarët, megjithëse oferta e tyre Lightsail është një mënyrë e mirë e thjeshtë për të filluar.

Nëse do të duhej të zgjidhnit midis të dyve, dhe do të donit një pritje të lirë dhe të thjeshtë, Bluehost është rruga për të shkuar. Megjithëse kjo vjen me rekomandimin e fortë për të parë disa hostë të tjerë me nivele më të larta të hyrjes si Siteground ose A2 Hosting.

AWS është i lirë, i shpejtë dhe shumë fleksibël dhe do të rekomandohej për një fillestar për herë të parë nëse do të ishin disi të kursyeshëm teknikisht. Nëse nuk frikësoheni kur mësoni një sistem të ri dhe në përgjithësi mund të Google kontrolloni problemet tuaja, atëherë mund të gjeni risitë teknike të tërheqjes AWS dhe një zgjidhje të fortë afatgjatë. Nëse sapo po filloni ju, duhet të filloni me Drita Amazon.

Një mundësi tjetër? Shikoni rrugët e rrugës. Ata ofrojnë mbajtje të menaxhuar në internet bazuar në platformat AWS ose Google Cloud. Hibrid i përsosur i çmimit dhe i mbështetjes. Shqyrtimi ynë i plotë i Cloudways zhyten në të gjitha detajet.

Përmbledhje Rishikimi Bluehost

Më poshtë është përmbledhja e rishikimit tonë të plotë për Bluehost.

Rishikimi Bluehost 3.6 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (18 vota) Pro

 • Disa nga çmimet më të lira
 • Ton tipare
 • Mirë për fillestarët
 • Karakteristika të shkëlqyera sigurie për pritjen e buxhetit

Cons

 • Shpejtësia mund të jetë një çështje
 • Uptime nuk janë të garantuara
 • Disa probleme mbështetëse

PërmbledhjePër shkak se Bluehost është aq i madh dhe ndan burime me kompanitë motra, ato mund të ofrojnë disa nga çmimet më të lira për pritjen. Dhe për çmime tepër të ulëta, planet Bluehost mbulojnë pjesën më të madhe të bazave, si hostimi i WordPress, VPS, veçoritë e ngurta të sigurisë dhe mijëra mjete falas për tu ngritur. Por në fund të ditës, ju merrni atë që paguani. Shërbimi i klientit Bluehost mungon, koha e duhur është e dobët, dhe shpejtësia e tyre lë shumë për të dëshiruar. Webmasterët me një buxhet që nuk parashikojnë shumë trafik apo bileta mbështetëse do të gjejnë gjithçka që kërkojnë me çmimet Bluehost. Por nëse besueshmëria më e madhe është e rëndësishme për ju, ia vlen të shfuqizoni paratë shtesë për një host më të orientuar nga klientët si SiteGround ose WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

Rishikim Rishikimi AWS

Më poshtë është përmbledhja e rishikimit tonë të plotë për AWS.

Shqyrtime të Shërbimeve Ueb Web 4 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (8 vota) Pro

 1. Magazinimi automatikisht i shkallëzuar
 2. Ofroni një model page-për-përdorim me kosto të ulët
 3. Opsione të shkëlqyera mbështetëse
 4. Një plan falas për përdoruesit e rinj
 5. Fotografi të mëdha terabit

Cons

 1. Paketat standarde nuk janë në dispozicion
 2. Mimet ndryshojnë sipas vendndodhjes
 3. Ju duhet të vlerësoni dhe llogaritni përdorimin tuaj
 4. Mbështetni më shumë për të kontaktuar

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector