11 steder at lære at kode online (maj 2020)

Du vil lære at kode, men du har ikke nogen idé om, hvor du skal starte.


Det er skræmmende, jeg har været der.

Din geniale nye web-appidee venter bare på, at din hjerne kommer ind og programmerer den.

Sandheden er, at det aldrig har været lettere at lære at kode online fra en af ​​mange kilder – både gratis og betalt.

Men hvor begynder du?

Vi fordeler vores foretrukne kilder og fortæller dig, hvad der kan være bedst for dig.

Læring til kode efter sprog

HTML

 

CSS

 

Javascript

 

Python

 

SQL

 

iOS

 

Data Science

 

Udvikling af mobilapp

Android

 

iOS

Den bedste måde at lære – anderledes for alle

Mere end noget andet emne kan du lære en masse kodning online gratis. Det giver dog fuld mening, da hele internettet er bygget på kode. Vi anbefaler gratis kilder til begyndere, der ikke er klar til at investere penge i et betalt onlinekursus. Når du først har fået kodningsfejlen, giver det mening at følge et struktureret program, bygget af erfarne udviklere.

1. W3Schools.com

Det her websted hævder at være ”Verdens største webudviklerwebsted”. Hvis du virkelig ønsker at lære ind og outs at kende og strukturere et websted fra bunden af, er dette en stor ressource. Det er simpelthen udformet og inkluderer sektioner til læring af HTML (Hypertext Markup Language) og CSS (Cascading Style Sheets). Dette læringssite introducerer dig til HTML-grafik, JavaScript, serversides programmering, webbygning og XML (Extensible Markup Language) tutorials.

Skolen leverer en komplet pakke med læringsvejledninger, eksempler og klasser. Du kan også modtage certificeringer i programmeringssprog HTML, HTML5, CSS, JavaScript, JQuery, PHP, XML og Bootstrap. Hvorfor gider at blive certificeret? ”Dokumentation af dine færdigheder giver dig mulighed for at bevæge dig opad i din organisation. ” Og som en bonus, hvis du nogensinde går videre end dit nuværende projekt, er disse certificeringer og færdigheder meget overførbare. Alle de medfølgende øvelser, tutorials og referencer er helt gratis. Denne kilde ville være en fantastisk måde at lære at kode gratis for en der lærer bedst ved at gøre det.

2. Udemy

Udemy er uden tvivl en af ​​de bedste måder at lære at kode især for begyndere. Dette sted lover, at du “Lær hvordan du offentliggør dit eget websted live på nettet på kort tid med dette webhosting-crash-kursus.” Gennem en række korte videoer lærer den dig, hvordan du designer og udgiver dit websted på ingen tid overhovedet. Selve webstedet er ganske ekspansivt og inkluderer links til mere viden og flere måder at lære programmering og kodning på. Den bedste del er, at Web Hosting Crash Course er helt gratis. Flere kurser er tilgængelige mod et mindre gebyr. Men dette websted gør det super let at komme i gang.

3. Mozilla Developer Network

Dette sted har et antal guider, artikler, tutorials osv. Det giver ikke så meget en praktisk oplevelse som mange af de andre programmer på denne liste. Med det sagt er det stadig en god måde at lære at kode gratis, og det har andre store ressourcer til, når du er færdig med at lære at kode, der kan hjælpe dig med at lære nogle andre vigtige færdigheder relateret til hosting. Denne særlige genstand går ind i enkle, men gode detaljer om, hvordan man forfølger et par nemme muligheder for at udgive dit websted.

For fuld kontrol over dit websted, ønsker du at leje ud server plads fra et hostingfirma (SiteGround eller BlueHost), og købe en domæne navn, for at sikre dig, at ingen andre kan tage dit navn fra dig. Brug en onlineudgivelsestjeneste som GitHub, Google App Engine eller Dropbox. Du kan også bruge et webbaseret IDE (integreret udviklingsmiljø) som Thimble.

4. Code.Org

Dette sted tilbyder ikke deres egne klasser, men de forbinder dig til kurser fra forskellige kilder, der spænder over ethvert oplevelsesniveau. Webstedet er opdelt i tre sektioner, K-5, 6-12, og ud over K-12. K-5-kurserne lover at hjælpe dig “Lær at lave dit eget spil, app eller computertegning.” I 6-12 hedder det, at det lærer dig at “Byg reelle arbejdsapps, spil og websteder ved hjælp af blokke, JavaScript, CSS, HTML og mere.” Til sidst giver ud over K-12 dig muligheden for at “gå ud over Code.org og tage universitetskurser online eller lære et nyt programmeringssprog.”

Som du måske forventer på grund af det faktum, at det har kurser, der starter så ungt, har det et ret barnligt look. Lad ikke det narre dig selv, der er noget fantastisk indhold på dette websted. Jeg betragter dette som den bedste måde at lære at kode for et barn på, men det har virkelig nogle fantastiske gratis kurser for alle aldre.

5. Codecademy

Codecademy kan prale af at du kan “lære at kode gratis.” Hovedsiden er temmelig nøgen; skal du tilmelde dig webstedet for faktisk at kunne bruge tutorials og læringsmateriale. Én du gør dette, selvom der er nogle gode interaktioner leveret med læringsmaterialet. Hovedsiden tilbyder dog en håndfuld vidnesbyrd fra dem, der har brugt webstedet, såvel som dem, der har overvundet hindringer i forfølgelsen af ​​deres drømme. Det vil lære dig, hvordan du bygger og lancerer et websted. Det dækker også CSS og Java samt forskellige andre nyttige programmeringssprog.

6. Khan Academy

Dette er en interaktiv fællesskab af udviklere, der lærer sammen. Webstedet tilskynder til interaktion med andre brugere og samarbejde om projekter og har en plads til at dele dine nuværende eller tidligere projekter med andre til feedback og hjælp. Det dækker tegning & animation, HTML / CSS websider, Intro til SQL, avanceret JavaScript, python og meget mere. Dette websted dækker stort set ethvert emne, du kan forestille dig med hensyn til datalogi og webudvikling. Det gør dette med fulde tutorials, videoer og et komplet samfund af interaktive lærere og elever. Dette er perfekt til begyndere.

7. coursera

Coursera.org er et smukt sted, der ligner Khan Academy. Det handler om læring, læring, læring. Dette er et andet fuldt samfund med tusinder af elever, der interagerer og samarbejder om projekter og læring. Det tilbyder adskillige kurser i ethvert programmeringssprog, du muligvis vil lære. Det inkluderer kurser undervist af universitetsprofessorer online. Den bedste er sandsynligvis HTML, CSS og Javascript til webudviklere Rute. Det dækker alle disse programmeringssprog, og hvordan man effektivt bruger dem til at opbygge nøjagtigt det, man har brug for. 

8. EdX.org

Dette er et andet åbent læringskursussted som Khan Academy og Coursera. Det tilbyder mere end 165 kurser i datalogi. Så afhængigt af hvor dybtgående du vil have, er dette websted ideelt. Du kan finde så mange ressourcer til at lære programmeringssprog og arbejde med webhosting og -udvikling. Her er en kort liste over kurser alt om webudvikling og programmering, der tilbydes, hvis du vælger at forfølge denne rute. Nogle af disse kurser får også ret dybde. Men igen, jo mere du lærer, jo mere omsættelige og overførbare færdigheder har du.

9. Google Developers Training

Denne ressource har nogle meget grundlæggende træning af webudvikling til de mest almindelige sprog som HTML, CSS og Javascript. Men hvad der virkelig adskiller dette program fra de andre på denne liste er fokus på mobilprogrammering til Android og Googles egen mobile platform-ildbase. De giver dig “træningskurser, der beskriver, hvordan du udfører en bestemt opgave med kodeeksempler, du kan genbruge i din app”. Det fungerer ved at hjælpe dig med at opbygge mindre projekter, der kan anvendes til bygning af den virkelige verden. Som nogle af disse andre sider har Google Developers Training nogle andre gode ressourcer, som du kan bruge, når du har det godt med kodning og ønsker at lære mere.

10. Kodeafspilleren

Dette sted er en anden komplet community-samarbejdsbegivenhed, det vil hjælpe dig med at “Lær HTML5, CSS3, Javascript og mere …” Det giver gennemgang af video om, hvordan du opretter ethvert projekt, du kan forestille dig. Det fører dig gennem projekter i den virkelige verden, som allerede har vist sig at være succesrige, og sikre dig, at du ved, hvad de underviser, der faktisk fungerer.

11. Gratis kodecamp

Dette websted, som du måske forventer af navnet, opsummeres bedst som en gratis online kodning bootcamp. Det giver dig muligheden for at arbejde i dit eget tempo, hvilket er godt for enhver der har travlt. De dækker HTML, CSS og Javascript i detaljer. En god ting ved dette websted er også, når du er færdig med læseplanen, får du et certifikat, der viser, at du har afsluttet kurset. Du fuldfører læseplanen ved at gennemføre 5 afsluttende projekter, som giver dig mulighed for at få en virkelig oplevelse i verden med de færdigheder, du leder efter.

Mellem alle disse programmer føler jeg mig sikre på, at du finder den bedste måde at lære kodning til dig, uanset om du leder efter gratis kurser, en gratis online kodning bootcamp, betalte kurser, disse kilder har det hele. De vil være uvurderlige, når du prøver at lære HTML, CSS, Javascript, Python, SQL, iOS og / eller Data Science.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map