Bedste gratis blogsider maj 2020

Hvis du aldrig har gjort det før, lyder det skræmmende at starte en blog.


Usikkerhed, frygt for at mislykkes, ikke at vide, hvor man skal starte. Dette er alle almindelige reaktioner.

Men at se på berømte bloggere, der tjener seriøse penge online, er nok til at holde dig i gang.

Hvor begynder du endda? Hvordan vælger du det bedste sted at starte? Vi takler et par af disse nedenfor.

Inden vi taler om de tekniske beslutninger, er vi nødt til at få tankegangen ned og sørge for, at din vision er på linje med praktiske ideer.

3 ting at gøre, før du starter

Inden du starter, skal du planlægge et par ting ud strategisk, der kan hjælpe dig på lang sigt.

1. Vælg din niche eller fokusområde

Newsflash – du vil ikke blive den næste million-millionær for personlig økonomi natten over.

Det kræver grus og udholdenhed. En af mine favoriter – Mr. Money Musttache – Ure i en spændmængde nu, men han arbejdede med det hårde arbejde med over 100 lidenskabsfyldte blogindlæg siden 2011 (hans første indlæg).

Hater teknologi? Nå, start ikke en bærbar blog bare fordi du måske synes, det er rentabelt.

Skal du skrive om havfruer? Jeg troede, det var en frygtelig idé, der ikke ville tjene penge, men tilsyneladende fungerer den for Alt havfrue blog.

Så vælg noget, du kan skrive om i 10 år. Selv hvis du kun planlægger at blogge til 5.

Et par eksempler på nicher, du måske overvejer:

 • Rejse
 • Mor / forældre
 • Mad
 • Sundhed
 • Fitness
 • Teknologi / Internet
 • Underholdning
 • Finansiere
 • … listen fortsætter

Dette er ikke en afsluttende liste, og hver af disse kan opdeles yderligere!

I virkeligheden er det bedre at starte mindre og derefter rampe op til en udvidet niche derfra.

2. Skriv dine temaer ud for tiden

Husk, hvordan man i skolen, da et papir skulle skyldes, du sad der og stirrede på det i timevis?

Det sker meget med blogging.

Bortset fra hvis du er den eneste, der indstiller tidsfristen, vil du være så tilbøjelig til at udsætte dig, du vil se tilbage og indse, at du ikke har blogget om 6 måneder.

En taktik er at batch dine processer og planlægge alt forud for tiden. Så i stedet for at tænke over, hvad man skal skrive, hver gang man sætter sig ned, ville konturen ideelt set være skrevet.

Før du starter din blog, skal du tænke på fem generelle temaer, du vil dække inden for din niche. Dette vil være dine koncepter på højt niveau, som dine indlæg handler om.

Brug derefter tre timer hver tredje måned på at skrive idéer til posttitel, der passer ind i et af disse temaer. Du skal skrive om fem gode blogindlæg om hvert tema, inden du opretter et nyt tema.

Skriv derefter en oversigt over de kommende stillinger den måned en gang om måneden i en session. Hvis du skriver fire indlæg den måned, gør du en oversigt for hvert indlæg.

Så når du er klar til at skrive – boom – er det super let. Konturen er allerede konfigureret, du skal bare udfylde hullerne til dit indlæg.

3. Differentier dig selv

Du skal elske din niche, have dine temaer og være klar til at slibre den ud et stykke tid uden løn og ingen ros.

Men inden du gør alt det, skal du kende branchen. Du har sandsynligvis allerede læst en masse blogs i din niche, men du bør tage en taktisk tilgang her.

Du skal vælge, hvordan du skal skille dig ud. Hvilke strategier tager de? Hvordan kan du lære af deres bedste strategier, men også tilføje på din egen vri?

Hvis din topkonkurrent handler om at skrive korte indlæg og sociale medier, kan du skille dig ud ved at producere autoritative guider, der bevæger nålen?

Det er de ting, man skal overveje først.

Okay, lad os dykke ind.

 

Først: De bedste gratis blogsider

 

WordPress.com

Vidste du, at WordPress nu driver næsten 30% af internettet?

Wow.

Som du kan forestille dig, betyder det, at denne platform har meget at tilbyde for både bloggere og virksomheder. Generelt får du meget mere funktionalitet og ydeevne med WordPress, end du ville gøre med noget andet bloggingwebsted, hvorfor vi rangerer det som nummer et.

Men hvorfor er WordPress så speciel? Nå, det hele kommer ned på tilpasning. Denne platform er open source, hvilket betyder, at enhver kan gå ind og forbedre kodningen for at gøre den bedre. Siden oprettelsen har der været utallige opgraderinger til systemet, som giver brugerne så mange flere muligheder, når de opretter deres blog.

Når det er sagt, skal du sandsynligvis selv vært for din blog gennem WordPress i stedet for at være vært for den på selve webstedet. Vi kommer nærmere ind på fordelene ved selvhosting senere, men det betyder, at du skal betale for en hostingtjeneste for at komme i gang.

Hvis du imidlertid ikke er sikker på, hvad du vil opnå med din blog, kan du komme i gang gratis og derefter gå derfra. Vi anbefaler, at du tester farvandet og finder ud af, hvilken retning du vil gå i, så du kan finde en hosting-service, der passer til dine behov og mål.

WordPress.com Oversigt

Fordele

 • Let at bruge – lille indlæringskurve
 • Utrolig tilpasning
 • Tusinder af skabeloner og plugins
 • Ideel til reklame og markedsføring
 • Nemmere at tjene penge end andre platforme

Ulemper

 • For at få alle de bedste funktioner skal du selv vært
 • Der er noget kodning involveret

Blogger

Tidligere kendt som BlogSpot, denne tjeneste har eksisteret i et stykke tid. Det er også støttet af Google, så det er allerede en ret imponerende stamtavle. Blogger er en perfekt platform, hvis du ikke ønsker at lægge meget tid eller energi i backend (dvs. kodning). Da webstedet er superenkelt at bruge, er det ideelt til afslappede bloggere eller dem, der skriver mere for det sjovt end pengene.

Når det er sagt, kan du bruge Google AdSense til at prøve at tjene penge på din blog, hvis du ønsker det. Selvom det ikke er så omfattende som WordPress, giver det dig muligheden for at tjene nogle sideindtægter med din skrivning.

Generelt set, hvis du er en begynder, og du vil have en blog uden nogen komplikationer, er Blogger et fremragende valg. Men hvis du planlægger at udvide eller blive større i fremtiden, kan du beslutte at migrere over til WordPress i stedet.

Blogger-oversigt

Fordele

 • Enkel opsætning og onboarding
 • Potentiale for at tjene penge med AdSense
 • Støttet af Google
 • Stabilt og brugervenligt system

Ulemper

 • Ikke så meget funktionalitet
 • Begrænset tilpasning
 • Mindre support end andre indstillinger

tumblr 

Teknisk set er Tumblr mere en social medieplatform end et traditionelt blogging-system. I stedet for at oprette poster, som du kan linke til og dele på tværs af forskellige profiler, er Tumblr-indlæg mere beslægtede med noget, du ville finde på Facebook eller Instagram.

Når det er sagt, er der lidt mere kontrol over dit indhold, og hvordan det deles på tværs af systemet. Samlet set er Tumblr skræddersyet til billeder og korte tekstindlæg i stedet for blogartikler i lang form.

En fordel, som Tumblr har i forhold til andre blogsider er, at du kan få adgang til den og administrere din konto med en mobilenhed. Det er meget mere brugervenligt på en mindre skærm, som giver dig mulighed for at opdatere din blog, uanset hvor du er.

Generelt foreslår vi, at du kommer i gang med Tumblr, hvis du ikke er sikker på, hvad du vil gøre med dine blogideer, eller som en måde at udvide dit nuværende websted. Tumblr kan være et simpelt værktøj til at dele dine synspunkter over internettet, hvilket gør det ideelt for de fleste begyndere.

Hvis du vil tjene penge på Tumblr, er det lidt mere kompliceret end andre blogplatforme. Det er ikke at sige, at det ikke kan gøres, men det er mere udfordrende. I sidste ende anbefaler vi, at du bruger Tumblr til promovering af dine andre materialer i stedet for at prøve at tjene penge på det direkte.

Tumblr-resume

Fordele

 • Let at bruge – start publicering på få minutter
 • Administrer flere blogs let
 • Mobilvenlig oplevelse

Ulemper

 • Sværere at tjene penge
 • Ikke godt til skrivning i lang form
 • Sværere at skille sig ud fra andre blogs

Wix

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din blog, skal du betjene den som dit eget websted. Hvis du gør dette, kan du have et brugerdefineret domæne (dvs. www.myblog.com), og du har mere kontrol over alt, hvad der sker på dit websted.

Wix er en webstedsbygger, men det tilbyder en gratis mulighed for bloggere, der ønsker at komme i gang uden nogen investering. Når det er sagt, vil du opgradere, hvis du planlægger at udvide din blog (få mere trafik) eller tjene penge på den. Det er stadig en god måde at begynde din bloggingkarriere, da det giver en enkel installation og betjening.

Wix tilbyder en række forskellige temaer og plugins, selvom du bliver nødt til at blive premium for at få adgang til dem alle. Det giver dig også mulighed for at markedsføre din blog med forskellige marketingstrategier, f.eks. SEO.

En anden fordel ved Wix er, at du kan tilføje apps til dit websted (med premium), så du kan bruge det som en online butik eller gøre det mere interaktivt for dit publikum. I sidste ende tilbyder det dog stadig ikke så meget funktionalitet som WordPress, så husk det.

Wix resume

Fordele

 • Let at komme i gang
 • Uafhængigt domæne
 • Tilføjet funktionalitet og tilpasning

Ulemper

 • Skal opgradere til premium for at få den fulde pakke med tjenester
 • Begrænset udvalg af temaer og plugins

 

Weebly

Med andre webstedsbyggere har du altid muligheden for at gå ind i koden og ændre tingene, som du synes passer. Mens de fleste blogsider kræver, at du har premiumadgang til at gøre dette, er det stadig noget, der er tilgængeligt for dig, hvis det er nødvendigt.

Med Weebly er det dog strengt at trække og slippe. Hvis du lige er startet, og du vil have en enkel måde at oprette din blog på, er dette meget lettere end at prøve at programmere den eller bruge kode. Når det er sagt, giver andre platforme dig dog mulighed for at trække og slippe, mens du stadig har mulighed for at justere tingene på bagsiden, så husk det.

Samlet set er Weebly meget som Wix. Det giver dig muligheden for at have et unikt domænenavn, og du kan bygge dit websted, som du finder det passende. Ligesom Wix skal du opgradere til premium-indstillingen for at få det fulde udbud af tjenester, men du kan komme i gang uden investering.

Weebly tilbyder også mobil beredskab, så du kan opdatere din blog mens du er på farten. Imidlertid er nogle plugins eller layouts mere mobilvenlige end andre, så tag det i betragtning.

Weebly resume

Fordele

 • Let at bruge
 • Ingen kodning kræves
 • Mulighed for e-handel

Ulemper

 • Begrænset tilpasning
 • Mindre kontrol end andre indstillinger

Andre gratis blogsider

Selvom nedenstående sider giver de bedste løsninger til din blog, betyder det ikke, at de er de eneste muligheder. Her er et par flere steder, hvor du kan komme i gang.

 • Medium: dette websted giver bloggere fra forskellige discipliner mulighed for at dele deres arbejde. Det er enkelt og nemt at bruge, men det har mange begrænsninger. Nemlig, hvor meget kontrol og tilpasning det tilbyder.
 • Penzu: fungerer mere som en online journal, kan du enten skrive privat eller offentligt. Det er en fremragende måde at vænne sig til at skrive regelmæssigt, men ikke hvis du vil tjene penge.
 • Svtble: hvis du kæmper med, hvordan du får dine ideer til siden, vil dette websted hjælpe dig med at skabe bedre indhold. Som sådan er det et godt værktøj at bruge til at udvikle dit arbejde, som du derefter kan migrere til en mere marketingvenlig platform.
 • Webs: dette er en anden webstedsbygger. Det er nemt at komme i gang, men det har et begrænset antal temaer og plugins. Det tilbyder dog en e-handelsindstilling, hvis du vil sælge produkter på din blog.
 • Squarespace: samlet set er dette websted designet til kreative fagfolk. Du skal betale for at bruge webstedet (skønt det tilbyder en gratis prøveperiode), men det giver dig en masse kontrol og tilpasning.

Det bedste sted at starte en blog: Self-Hosting vs. Blogging Site

Når du finder ud af, hvordan du starter din blog, er en af ​​de første ting, du vil bestemme, om du selv vil være vært for den eller har webstedet som hosting til dig. Når du selv er vært, betyder det, at du vælger en hostingtjeneste, der holder din blog online.

Der er mange forskellige værter derude, og mange af dem er virkelig overkommelige til blogging. Så længe du ikke har brug for et væld af back-end-funktioner (f.eks. En dedikeret server), kan du i nogle tilfælde komme i gang for så lidt som $ 3 om måneden..

Alternativt kan du vælge at starte en blog med en platform, der leverer sin egen hosting. Ethvert websted, som vi har vist dig, har denne mulighed, hvilket gør det meget lettere at komme i gang.

Her er en kort sammenligning af de to muligheder.

Styring

Hvis du vil opretholde fuld kontrol over din blog, skal du selv være vært. Selvom det er lettere at bruge et websted, der gør dette for dig, betyder det, at du skal følge deres regler og begrænsninger.

Brugervenlighed

For det meste kræver self-hosting en smule computer-know-how for at få det til at fungere. Hvis du er fuldstændig analfabeter på computeren, vil du sandsynligvis ikke begynde at betale for noget, du måske eller måske ikke kan bruge. Samlet set er hostede blogsider meget bedre for begyndere, og det giver dig mulighed for at se, hvordan processen går, før du forpligter dig penge til det.

monetarisering

Starter du en blog for at tjene penge? Hvis dette er tilfældet, er selvhosting det bedste valg. Selvom der er platforme derude, der giver dig mulighed for at markedsføre dig selv og tjene indtægter, vil de aldrig give det samme niveau af indtjening, som du kunne få ved at være vært for det selv. I mange tilfælde kan de endda tage et skære på din indtjening.

Sådan starter du en blog gratis

Til at begynde med kan det at begynde en blog være lidt overvældende. Med så mange forskellige muligheder derude til at blive konfigureret såvel som muligheder for promovering og indtægtsgenerering, kan det være svært at vide, hvordan man kommer i gang i første omgang.

Så med det i tankerne ønsker vi at give dig en enkel trin-for-trin-guide for at få din blog væk fra jorden. Derfra kan du se, hvor det tager dig.

Generelt kan det tage år for din blog at få den type trafik, du ønsker, så du skal være tålmodig. Når det er sagt, må du ikke opgive bare fordi det tager længere tid, end du gerne vil.

Blogsider, der betaler

Indtil videre har vi talt om, hvordan du opretter din egen blog fra bunden. Hvad nu, hvis du vil oprette indhold uden at gøre alt det hårde arbejde med at bygge et websted og promovere dit materiale?

Hvis det lyder tiltalende, er her et par steder, hvor du kan indsende materiale og få betalt for det. Selvom det betyder, at du ikke har nogen kreativ kontrol over dit arbejde, kan det være en god måde at få lidt sideindkomst og eksponering, som du derefter kan bruge til at oprette en egen blog.

 • HubPages: denne platform giver dig mulighed for at skrive om alt hvad du brænder for og tjene penge på at gøre det. Dine artikler offentliggøres, og derefter placeres relaterede annoncer ved siden af. Du beholder en procentdel af de penge, der er tjent med disse annoncer.
 • ListVerse: Hvis du kan lide at skrive listebaserede artikler, er her et sted at placere dem. De betaler en fast sats på $ 100 pr. Stykke, men de skal have mindst 10 sektioner, der skal overvejes.
 • ProBlogger: her kan du finde et jobkort, der giver indhold til en lang række klienter.
 • Freelance Writing Jobs: dette er et andet websted, der kan forbinde dig med job, der har brug for indhold af høj kvalitet.

Søg efter forskellige websteder, der betaler bidragydende forfattere, og indsend dit materiale til godkendelse. I mange tilfælde kan du tjene op til $ 100 eller mere pr. Artikel, og de bedste tilbyder en procentdel baseret på, hvor populær din artikel er.

Konklusion

Nu hvor du ved, hvad det kræver at begynde at blogge, hvad stopper dig? Gå derude og få disse gratis blogsider til at fungere for dig. Det er din lidenskab, så hvorfor ikke forvandle det til noget rigtigt?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map