Gratis webstedsbyggere: Hvordan opretter du et websted uden omkostninger? (Maj 2020)

Helt seriøst? Kan en mindre virksomheds ejer – uden designfærdigheder og lidt eller intet budget – opbygge et websted gratis?


Svaret er ja. Og du behøver ikke engang at være teknisk for at gøre det.

Sådan opretter du et websted uden omkostninger?

Masser af startups er ikke klar til at bruge store penge på at opbygge et websted. Men her er problemet: Hvis du ikke har et websted, vil nogen vide, at du har et firma? Folk finder ikke virksomheder mere, søgemaskiner finder forretningswebsteder.

Så hvordan begyndte du at opbygge dit gratis websted? Vi vil hjælpe dig med at gøre nøjagtigt det.

Sådan gør du webstedsindstillinger

Der er virkelig kun to måder at opbygge et websted uden at betale en professionel for at hjælpe dig: Lær at kode eller bruge en gratis webstedsbygger.

At lære at kode er en fantastisk plan – her er nogle gratis ressourcer til hjælp – men det vil ikke få dit websted hurtigt op. Online webstedsbyggere tilbyder en meget hurtigere og lettere mulighed.

De er ikke perfekte, men for en lille virksomhed, især med begrænsede webfærdigheder og et stramt budget, kan de hjælpe dig med at få et professionelt websted hurtigt og billigt op.

Fordele og ulemper ved gratis webstedsopbyggere

Fordele

 • Byg et websted uden at bruge nogen penge
 • Enkel at bruge – fantastisk til små virksomheder
 • Ingen tekniske eller designfærdigheder er nødvendige
 • Skabeloner og værktøjer inkluderet
 • Premium planer tilgængelige, når du vokser

Ulemper

 • Annoncer vises på dit websted
 • e-handelsindstillinger meget begrænset til gratis planer
 • Ikke altid let at tilpasse
 • Indstil dig til at være proprietær – sværere at flytte dit websted
 • Premium planer meget dyrere end traditionelle webhosts

Lad os se på grundene til, at vi synes, at webstedsbyggere er dejlige for begyndere, der ønsker at få et gratis websted op lige nu.

Hvorfor bruge en gratis webstedsbygger

For at bygge dit eget websted, når du ikke har en teknisk baggrund, er de rigtige værktøjer nøglen. Her er nogle af de fantastiske værktøjer og funktioner, der er standard i de fleste af de gratis webstedsbygger.

Træk og slip

Hele punktet med træk og slip er at give dig mulighed for at bruge din markør til at placere eller flytte emner rundt på en webside. Du peger og klikker, trækker billedet eller widgetten til det sted, du vil have det, og lad bare op.

Det er let og intuitivt – ingen kode kræves – og du ser resultaterne med det samme. Hvis du ikke kan lide det, skal du klikke på X for at slette det og trække noget andet hen.

Brugerdefineret domænenavn

Hvis du har tænkt på et websted, har du muligvis allerede købt dit domænenavn. Gode ​​nyheder er, at du stadig kan bruge det – dit eget domæne gør det lettere for søgemaskiner at finde dig.

Når du vælger din builder, kan du forbinde dit domænenavn til det. Vær opmærksom på, at flertallet af bygherrer opkræver et månedligt gebyr for at forbinde domænet til dit websted.

Wix

Online butik (eCommerce)

Når du kan oprette en online butik gratis – er det bestemt en big deal. Webstedsbyggerne gør det også let, men når det er sagt, har fri sine grænser her.

De fleste e-handelsmuligheder angiver størrelsen på din beholdning – ofte begrænset til så få som fem varer. De kontrollerer antallet af betalingsprocessorer, der har tendens til at traditionelle leverandører som PayPal.

Men de giver dig en måde at begynde at sælge online lige nu, og du kan flytte til en betalt plan, hvis der er behov for flere ressourcer.

Weebly

Gratis domæne

De fleste bygherrer tilbyder dig et gratis domænenavn. MEN … det er faktisk et underdomæne. Hvis du f.eks. Brugte Wix, ville dit domæne være: www.mywebsite.wixsite.com. Søgemaskiner favoriserer ikke denne type opsætning.

Du kan typisk købe et domæne for omkring $ 12,00. NameCheap er et fantastisk sted at gøre det, fordi de inkluderer domænefortrolighed gratis.

ucraft

Webhosting

En gratis webstedsbygger er vært for dit domæne – de er din online udlejer. Til gengæld for gratis hosting, vil dine besøgende se annoncer.

Når dit websted opbygger trafik, kan du muligvis have mere båndbredde eller funktioner uden annoncerne. Hver gratis bygherre har premium planer om at hjælpe med det, men det kan de være

Betydeligt dyrere end at være vært for et websted hos en konventionel udbyder.

WebStarts

Intuitiv

Gratis bygherrer er lette at bruge og lettere at finde ud af. Det er deres forretning – for at gøre det enkelt for dig og din lille virksomhed at komme på nettet.

Jimdo

Responsiv design

Responsivt design betyder, at dit websted reagerer på størrelsen på skærmen, som det vises på. Cirka 48% af onlineaktiviteten finder sted på mobile enheder, så responsivt design er vigtigt.

De fleste bygherrer leverer skabeloner eller temaer, der hjælper dig med at opbygge dit websted. Kontroller det altid på enheder i forskellige størrelser og i forskellige browsere.

mozello

Integration af sociale medier

De fleste af webstedsbyggerne vil indeholde nogle sociale medieværktøjer eller widgets. De fleste af dem involverer delingsikoner, der skal vises dine indlæg og side, så folk kan dele indhold, de kan lide.

Nogle tilbyder widgets til at give links til dine egne konti eller endda for at vise dine tweets eller indlæg lige på dit websted.

webflow

Søgemaskine optimering

Gratis webstedsbyggere tilbyder nogle basale understøttelser for at gøre det lettere for søgemaskiner at finde dit websted. Det er hele pointen med SEO.

Disse værktøjer inkluderer normalt formularer til tilføjelse af metadata eller SEO titler og alt tekst til at beskrive dine billeder. Selvom disse værktøjer er nyttige, kræver det at forbedre din placering i søgesidens resultater (SERP’er) et meget bredere net.

imcreator

Lille forretningsvenlig

Begyndere velkommen! Igen er disse bygherrer designet til ejere af små virksomheder, hvilket giver dem en chance for hurtigt at komme online uden nogen betydelig kontantinvestering.

Zoho

Indholds styrelses system

Et Content Management System (CMS) er en grænseflade, som de fleste mennesker finder kendte og lette at bruge. Det ligner offline softwareprogrammer som Microsoft Word med grundlæggende formateringsindstillinger til tilføjelse af indhold.

site123

14 bedste gratis webstedsbyggere

Hvilken er den rigtige for din lille virksomhed? Her er vores overtagelse af topbyggerne derude i dag.

1. Weebly Website Builder

weebly webstedsbygger

Weebly er en af ​​de mest populære gratis bygherrer. Det er ekstremt nemt at bruge, CMS inkluderer en træk og slip-builder, SEO-værktøjer og antal apps for at tilføje mere funktionalitet. Den gratis plan inkluderer et underdomænet navn, support via chat og e-mail samt SSL-certifikat. (SSL-certifikatet er et værktøj til sikkerhedskontrol – at ændre dit domæne fra HTTP til HTTPS.) Du kan bruge deres gratis mobilapp til at administrere dit websted på farten.

Weebly inkluderer standarddesign (skabeloner), men udvalget er noget begrænset. En ret irriterende begrænsning er manglen på mediebibliotek – hvert billede skal uploades hver gang, selvom du allerede har brugt det.

Der er ingen mulighed for en online butik i den gratis plan eller endda i den plan, der forbinder dit brugerdefinerede domæne med webstedet. Du skal gå op til deres Pro-plan, hvis du vil starte et e-handelswebsted.

Fordele

 • Enkel, intuitiv CMS inkluderer træk og slip-builder
 • Gratis plan inkluderer SSL
 • Mobilapp til adgang til webstedet hvor som helst
 • Chat og e-mail support til gratis plan

Ulemper

 • Begrænset antal skabeloner
 • Ingen e-handelsmuligheder på den gratis plan
 • Intet mediebibliotek for billeder

Besøg Weebly her

2. Wix Website Builder

wix website builder

Wix er en gratis webstedsbygger med så mange muligheder, at det får dit hoved til at dreje. De har mange responsive designskabeloner, der er ret lette at tilpasse. Den bedste funktion for begyndere er sandsynligvis Wix ADI – kunstig design intelligens. Grundlæggende besvarer du et par spørgsmål, og Wix opretter en tilpasset skabelon til dit websted.

Freebie-planen inkluderer adgang til det omfattende skabelonbibliotek, et gratis underdomæne og hosting samt en begrænset e-handelsindstilling. De identificerer ikke klart, hvilke funktioner der er gratis, og hvilke der er premium, så sørg for at spørge.

To ting at bemærke. For det første er Wix ikke genert, når det kommer til reklame. Dit websted er toppet med en bannerannonce. For det andet, selvom skabelonerne er fantastiske, kan de ikke udskiftes. Hvis du vil ændre, mister du indhold eller tilpasninger, du har foretaget.

Fordele

 • Masser af lydhør skabeloner
 • Let at bruge træk og slip-builder
 • Kunstig design intelligens interface kan opbygge et brugerdefineret websted, der er baserede svar på aktie spørgsmål
 • Rimelige muligheder for lille online butik i gratis plan
 • Ubegrænset skrifttyper, animationer, videobaggrunde og parallaxeffekter.

Ulemper

 • SEO påvirket af underdomæne givet i gratis plan
 • Månedlig afgift for at bruge dit eget domæne
 • Aggressiv annonceplacering på gratis plan

Lær mere om Wix

3. WordPress.com

wordpress

WordPress.com startede som en gratis blogplatform med et tilpasset CMS. (Den samme CMS er et gratis program for betalte hostingudbydere.) WordPress.com er godt til en grundlæggende blog, men kræver muligvis lidt mere kræfter for en nybegynder, der prøver at opbygge et websted for små virksomheder.

WordPress.com giver et par gratis temaer, når du tilmelder dig. Du får et underdomæne og nogle plugins, inklusive Jetpack, som giver en masse ekstra kapacitet. Der er ingen drag and drop-builder, og instrumentbrættet er mindre intuitivt for begyndere. En fremragende funktion er muligheden for at eksportere dit indhold – så denne gratis hostingplatform er lettere at overføre fra end de fleste andre gratis bygherrer.

For små virksomheder er præmieplanerne ca. 4x dyrere end at bruge en traditionel hostingudbyder og den samme CMS.

Fordele

 • Fantastisk blogging platform
 • Let at bruge træk og slip-builder
 • Billedbibliotek, gratis temaer og plugins
 • Indhold kan eksporteres til migreringswebsted
 • Gratis plan er nem måde at lære det grundlæggende i WordPress CMS

Ulemper

 • SEO påvirket af underdomæne
 • Meget dyre præmieplaner
 • Plugins og temaer begrænset og kontrolleret selv på premium planer

Besøg WordPress.com

4. Site123 Webstedsbygger

Site123 webstedsbygger

Site123 tager en anden tilgang end sine konkurrenter – der er ingen drag and drop-builder. I stedet for uploader du bare dit indhold, og det er produceret i et responsivt design. Du kan få et websted op virkelig hurtigt.

Site 123 rangerer højt inden for kundeservice med 24/7 support, via chat, e-mail og et billetsystem. Det er inkluderet i den gratis plan sammen med dit gratis underdomæne, SEO-værktøjer og adgang til en række responsive designskabeloner. Du kan få en e-handelsindstilling med en bestemt butikbygger, men det kræver en præmieplan.

Site 123 viser, at det er meget SEO-venligt, men at det virkelig ikke gælder for ethvert websted med et underdomæne. Der er en enkelt sats for premium-planer og en 14-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du vælger at gå den rute.

Tjek Site123

Fordele

 • Godt valg af lydhør designskabeloner
 • Ingen bygning kræves – bare upload indhold
 • Gratis billeder inkluderet i opsætningsguiden
 • Meget positive anmeldelser for kundeservice
 • Premium plan inkluderer domæneregistrering

Ulemper

 • Ingen e-handelsmulighed til gratis plan
 • Prisfastsættelse for præmieplaner er ikke gennemsigtige
 • Pakkeplaner spioneres, men detaljerne er ikke forklaret

5. Slående webstedsbygger

Slående webstedsbygger

Slående er en nyere webstedsbygger. Med deres gratis plan får du et underdomæne, hosting og muligheden for enkeltprodukt online butik. Deres annoncer er mindre påtrængende end andre, og vælger at tilføje en badge på sidefoden på webstedet.

Redigeringspanelet er let at bruge, skabeloner er lydhøre og tilpasses. Der er en interessant funktion, der automatisk bygger dit websted fra din LinkedIn-side. De opkræver heller ikke tillægsgebyr for e-handelstransaktioner (du har stadig gebyrer med betalingsudbydere.)

Men slående var designet til at opbygge minimalistisk enkelt side, rulbare websteder – det er det eneste tilgængelige format gratis. Du kan opbygge et side med flere sider, men du skal købe en premiumplan for at gøre det.

Tjek slående

Fordele

 • Enkel at bruge webstededitor
 • Bredt udvalg af smukke, lydhøre skabeloner
 • Minimal enkeltsidestil meget aktuel
 • Mindre påtrængende reklame
 • Ingen gebyrer er tilføjet til betalingsudbyderens transaktionsomkostninger

Ulemper

 • Brug for premium-plan for at have mere end en side på stedet
 • e-handel på gratis plan begrænset til 1 produkt
 • Prisfastsættelsesplaner betalt forfra – meget dyrere end traditionelle værter

6. Ucraft Website Builder

Ucraft webstedsbygger

UCraft har nogle gode funktioner og alvorlige begrænsninger i sin gratis plan. Den gode nyhed – de lader dig forbinde et brugerdefineret domæne til dit websted uden et ekstra gebyr. Det er fantastisk til SEO og meget lettere for dine kunder at huske end et underdomæne. Du kan også bruge Google Analytics og du får en SSL.

Den dårlige nyhed, tilpasning på den gratis plan er virkelig begrænset. Ucraft har en tendens mod landingssider mere end større muligheder på flere sider. Der er heller ingen online-butiksmuligheder på den gratis plan, men de har en premium-plan med en 14-dages, pengene-tilbage gratis prøveversion.

De har en masse lydhør skabeloner, en sprog-app, en gratis logo-maker og en destinationssideskaber – hvilket er lidt cool. Præmieplanerne er stort set på niveau med andre bygherrer.

Besøg Ucraft

Fordele

 • Tilslut brugerdefineret domæne uden beregning
 • Godt valg af lydhør skabeloner
 • Gratis logo maker
 • SSL inkluderet
 • Flersproget sted med gratis sprog-app

Ulemper

 • Skabelontilpasning begrænset til gratis plan
 • Ingen online butik til gratis plan
 • e-handel administreres via Shopify – ikke det nemmeste sted

7. Lander Website Builder

Lander Website Builder

Lander laver destinationssider – snak om branding. En destinationsside er normalt en uafhængig webside, der fremmer et specifikt opfordring til handling (CTA.) Alt det, der virkelig betyder, er, at du ønsker, at den besøgende skal tage en bestemt handling – købe noget, deltage i noget eller ringe til nogen.

Med hensyn til gratis strækker Lander dette koncept for langt. De lader dig bruge en af ​​deres premium-planer til en 14-dages gratis prøveperiode. Hvis du ikke køber det, er dit websted stadig ope, men mange af funktionerne er lukket. Lander ser ud til at være rettet mod digitale marketingfirmaer med en vis mængde teknisk kyndige.

Sandsynligvis ikke det bedste valg for små virksomheder, der bygger deres første sted.

Fordele

 • Dejligt udvalg af lydhør skabeloner
 • Nuværende og minimalistiske stilarter
 • Rettet mod marketingfolk
 • Masser af integrationer – Facebook, Mailchimp, Zapier
 • A / B-split-test

Ulemper

 • Ingen gratis plan – bare gratis prøveperiode
 • Meget dyre præmieplaner
 • For mere teknisk kyndige brugere end begyndere

8. Jimdo Website Builder

Jimdo webstedsbygger

Jimdo er en kraftfuld webstedsbygger med de fleste af standardtilbudene i deres gratis plan. Et gratis underdomæne, adgang til lydhør skabeloner og som Wix bruger de kunstigt design til at oprette en brugerdefineret skabelon til dit websted. Men der er også nogle alvorlige begrænsninger.

Den gratis plan tilbyder overhovedet ingen støtte – de kalder det deres “Play” -plan, hvilket indebærer, at det ikke er noget, en lille virksomhed ville vælge. Der er ingen SEO-værktøjer og ingen e-handelsmuligheder uden for premium-planerne.

Priserne på de fleste af premiumplanerne er i samme rækkevidde som de andre leverandører, men lænker meget dyrere for fuld funktionalitet.

Fordele

 • Kunstig designproces til produktion af brugerdefineret websted
 • Meget hurtig måde at få webstedet op og køre
 • Enkel at bruge SEO basale værktøjer
 • Tilslut nemt sociale mediekonti
 • Tilpas websted ved at tilføje eller redigere eksisterende blokke

Ulemper

 • Ingen kundesupport til gratis plan
 • Ingen skabeloner – kun ADI
 • Ingen online butik i gratis plan
 • Dyre præmieplaner

Lær mere om Jimdo

9. Carrd Website Builder

Carrd webstedsbygger

Carrd er som slående – du bruger den til at oprette websteder med en side. Det er utroligt overkommeligt – præmieplanen er kun $ 19 pr. År. Carrds eget websted er et fantastisk websted med en side. Nogle af skabelonerne gentager denne stil.

Der er ingen reel mulighed for et websted med flere sider, men de tilbyder en sektionsskabelon, der bruger knapper til at vise forskellige blokke af indhold på samme baggrund på samme sted.

Men du kan bogstaveligt talt begynde at bygge dit websted lige nu online, intet kreditkort – du har ikke engang oprette en konto. Det er lidt vanvittigt. Skabelonerne er lydhøre, det er super nemt at bruge, og reklamen er lav.

Helt ærligt, for $ 19 om året, kan præmien være endnu bedre end gratis. Du kan bruge et brugerdefineret domæne, tilføje betalingsmuligheder, direkte e-mail-lister og andre gode tilføjelser.

Fordele

 • Minimalistiske sider på én side – meget aktuelle
 • Responsive skabeloner
 • Fantastisk overkommelig præmieplan
 • Lav nøglereklame på gratis plan
 • Ingen konto krævet – vælg bare en skabelon og start

Ulemper

 • Ingen sider med flere sider
 • Ingen e-handelsindstillinger
 • Ingen hjælp

Tjek Cardd her

10. Zoho-websteder Builder

Zoho-websteder Builder

Zoho er ikke gratis, men det har en gratis prøveperiode. (Som du måske ikke kender fra deres destinationsside.) Zoho har en træk og slip-builder såvel som en visuel builder, der giver dig mulighed for at arbejde i browseren for at se dine ændringer med det samme. De har responsive skabeloner bygget ved hjælp af sektioner, og du kan ændre skabeloner uden at miste indhold.

For flere tekniske brugere er der kodeditor og muligheden for split-test, der hjælper dig med at se, hvilket indhold der fungerer bedst. Der er en hel række add-ons og en masse ekstra apps til forretningsfunktioner.

Fordele

 • Træk og slip builder ved hjælp af instrumentbrættet
 • Visual builder til redigering i browser
 • Valg af responsiv skabelon
 • Delet test
 • Stort udvalg af tredjeparts appintegrationer

Ulemper

 • Ingen gratis plan
 • Support fungerer kun 5 dage om ugen
 • Ingen online butik uden integration

Lær mere om Zoho-websteder

11. Google My Business Website Builder

Google My Business Website Builder

Det er Google, det er helt gratis, og det bruger de oplysninger, du lægger i din virksomhedsprofil. Naturligvis er SEO inkluderet.

Du skal verificeres i Google My Business for at drage fordel af denne platform. Der er ingen betalte planer – Google giver dig mulighed for at engagere dig i alle deres tjenester – inklusive kundevurderinger, analyse og Google maps, når du har bekræftet din virksomhed. (De sender et postkort for at bekræfte din adresse.)

Derefter kan du bruge deres nye webstedsbygger til at oprette et gratis websted, der henter oplysninger fra din virksomhedskonto. Du kan tilføje billeder, opdatere driftstider for sæsonændringer, køre en forfremmelse, tilføje en placering. Webstedsbyggeren er lydhør, let at bruge, du kan logge ind fra din telefon – det hele er Google hele dagen.

Fordele

 • Alt gratis – uden omkostningsplan
 • Gratis hosting
 • Integreret med Google Business-oplysninger
 • Tilpasset domæne
 • Øg engagementet med kunderne

Ulemper

 • Kun for Google Business-medlemmer
 • Google-virksomhedsverifikation kræves
 • Googles vigtigste forretning er at sælge Annoncering

Lær mere på Google My Business her

12. About.me

About.me Webstedsbygger

About.me er mere en webstedsbygger for enkeltpersoner end en lille virksomhed. Men hvis du er en konsulent eller en solo-udøver, er About.me muligvis lige det, du har brug for. Desværre, hvis du vil vise portefølje, har du brug for premiumplanen.

Der er en gratis plan, og underdomænet er mere nyttigt: om.me / dit navn til folk, der prøver at finde dig. Det giver dig også en mulighed for at fremhæve en bestemt CTA med et overlay og en usædvanlig tilføjelse til at vedhæfte et skærmbillede fra dit websted enhver e-mail fra domænet.

Ellers ser det ud til at være mere som en online CV end et websted.

Fordele

 • Fantastisk til individuel forfremmelse
 • Gratis hosting
 • Responsive skabeloner
 • Underdomæne nyttigt for enkeltpersoner

Ulemper

 • Ikke rigtig for små virksomheder
 • Ingen portefølje i gratis plan
 • Funktionalitet begrænset sammenlignet med andre bygherrer

Gå til About.me

13. Format

Formater webstedsbygger

Format er virkelig mere af en porteføljebygger end en generisk webstedsbygger. Det er en fantastisk mulighed for små virksomheder, der ønsker at vise og sælge deres arbejde. Desværre er det ikke rigtig gratis, men det tilbyder en gratis prøveperiode på to uger.

Som alle de andre tilbyder Format responsive skabeloner (temaer) bestemt til billedkunstnere, designere og producenter. Der er 3 betalte planer, den billigste med en lille online-butiksindstilling. En værdifuld funktion i de næste to prisniveauer er et privat område, hvor klienter kan gennemgå, bevise og godkende arbejdseksempler online.

Format er et temmelig cool værktøj afhængigt af hvad du gør, men den grundlæggende plan er virkelig grundlæggende, så hvis du ikke er interesseret i nogle premium-premium-funktioner – køb rundt.

Fordele

 • Fremragende til agenturer og visuelle designere
 • Forbind dit eget domæne – ingen underdomæner
 • Responsive temaer
 • Privat område for at vise bevis for arbejdsprodukt til klienter
 • e-handelsindstilling for alle planer

Ulemper

 • Ingen gratis plan
 • Grundlæggende plan er begrænset til online butik
 • Prisfastsættelse er meget dyrere end en traditionel vært

Gå til Format

14. WordPress + Elementor

wp + elementor webstedsbygger

Elementor er et gratis sidebygger plugin, der er føjet til en WordPress-installation på en traditionel hostingplatform som GoDaddy eller Bluehost. Mens plugin i sig selv er gratis, skal du betale for hosting, typisk omkring $ 80,00 om året eller mindre, hvis du forpligter dig til en 3-årig plan.

Vi inkluderer denne mulighed for små virksomheder, der allerede har købt en hosting-pakke og ønsker en drag and drop-builder med en visuel grænseflade. Plugin er webstedsbyggeren, og når du køber din egen hosting – er der ingen annoncer, og du kan typisk få et gratis domæne.

Fordele

 • Eliminator-plugin er gratis
 • Gratis responsive temaer designet til at arbejde med plugin
 • Visual builder til at foretage ændringer i browseren
 • Byg genanvendelige blokke
 • Sidelayouts og sektioner inkluderet med plugin

Ulemper

 • Betalt hosting krævet
 • Kan være i konflikt med temaer, der ikke er designet til at arbejde med det
 • Ikke så let at bruge som andre bygherrer

Lær mere om Elementor

Opsummering

Gratis webstedsbyggere er bestemt tilgængelige. De er lette at bruge, kræver ingen design eller tekniske færdigheder og fungerer på alle forskellige skærmstørrelser – fra desktops til tablets til smarttelefoner.

Hvordan bestemmer du, hvad der er rigtigt for dig?

 1. Tænk på, hvor meget støtte du har brug for.
 2. Hvor meget tilpasning vil du gøre?
 3. Hvis du vil have en online butik, skal du sørge for at kontrollere prisen på premium-planer.
 4. Overvej at registrere dit eget domæne – det er værd at pengene er langsigtede.

Det vigtigste er, at du ikke glemmer, at dit websted skal hjælpe med at opbygge din virksomhed. Tænk over, hvad dine kunder vil vide, og hvad du vil have dem til at gøre ved det.

Vælg derefter din webstedsbygger og få din lille virksomhed online i dag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map