Flywheel tárhely értékelések: a Flywheel megfelelő az Ön számára?

Flywheel tárhely értékelések: a Flywheel megfelelő az Ön számára?

Flywheel tárhely értékelések: a Flywheel megfelelő az Ön számára?

Contents

Mi az a lendkerék??

A Flywheel egy menedzselt WordPress hosting cég, amely a Nebraska-i Omaha-ban található, irodáival az ausztráliai Sydney-ben. A 2013-ban alapított társaság otthoni szolgáltatásait azon tervezőknek és fejlesztőknek nyújtja, akik megélhetési webhelyeket indítanak az ügyfelek számára.


Mennyire jó a lendkerék tárolása?

A lendkerék egy csípős és megfizethető menedzsment WordPress tárhelyi lehetőséget kínál a rivális töltött, drágább menedzsment hosting cégeknek, mint például a WP Engine. A lendkerék nem amatőr webmesterek számára készült, ügyfeleik nagy részét a tervezők és a fejlesztők alkotják. A lendkerék-támogatás rendkívül ismeri és ismeri a komplex fejlesztési kérdéseket, és terveik méretarányosak. A Flywheel-et azoknak a digitális hirdetéseknek ajánljuk, amelyek rugalmasságot akarnak a host vállalattól. Fedezzen fel más lehetőségeket, ha kezdő vagy, vagy ha olyan vállalati szervezetet képvisel, amely rendkívüli erővel bír a menedzsmentre.

Lásd a hivatalos weboldal lendkerék véleményét 3.5 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Dedikált WordPress Management
 2. Látogatónkénti költség tárgyalható
 3. Ingyenes migráció / ingyenes demonstrációs webhelyek
 4. Automatikus biztonsági mentések az egyszerű visszaállítási folyamattal
 5. Fejlesztő & Tervezőbarát szolgáltatások
 6. Hátrányok

  1. Lassú fordulási idő a támogatásnál, nincs hozzáférés a nap 24 órájában
  2. A webhelyek lassúak lehetnek
  3. A stádium még mindig bétaverziós

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Hivatalos lendkerék-áttekintésünk

  A lendkeréknek éles és vonzó érzése van, amely sok más hosting cégtől hiányzik. Összehasonlítva a nagynevek, például a HostGator, rajzfilmszerű megjelenésével vagy az elit vendéglátó cégek fárasztó érzésével, mint például a Rackspace, a Flywheel friss levegő lélegzete. Azoknak a tervezőknek és fejlesztőknek a célja, akik webhelyeket indítanak ügyfeleik számára, a Flywheel megtalálta a rést a kezelt WordPress tárhely-piacon. A Flywheel legtöbb jellemzője kiváló, és tökéletesen illeszkedik a kívánt ügyfelekhez. Néhány kisebb bosszantás azonban elriaszthatja néhány felhasználót. Azt is tanácsolnánk a Flywheel ellen, ha az oldalak millióit látogatnak havonta.

  A lendkerék tárhelyének legjobb tulajdonságai

  A lendkerék olyan tervezők és fejlesztők számára készült, akik valóban ismerik a WordPress környékét, és ezért ismerik azt annyira, hogy tudják, hogy a biztonság és a frissítések kezelésének kiszervezése megéri az időt. Ezek a srácok hozzáértőek, és pontosan tudják, hogy mit tesznek ügyfeleik egy hostolási szolgáltatásban, nevezetesen a sebességet, az innovatív és intuitív funkciókat, a biztonságot és a rendszeres biztonsági mentéseket..

  Megfizethető, dedikált WordPress Management

  Mivel a WordPress az első számú CMS, amelyet világszerte használnak, nem csoda, hogy a kezelt WordPress tárhely az utóbbi években forró iparává vált. A lendkerék szépen kitölti a rést a kezdő webmesterek között a GoDaddy által kezelt WordPress tárhely-platformon (3,99 dollár / hónap) és a többmillió dolláros vállalatokon a WP Engine ultraprofi verzióját használva (29,99 USD / hónap) között. A lendkerék havonta 15 dollárral kezdődik, rugalmas méretezhetőséggel azok számára, akik több webhelyet szeretnének tárolni.

  Látogatónkénti költség tárgyalható

  Az egyik számlázási mutató, amely népszerű a dedikált WordPress-kezelő társaságok körében, a látogatók száma, amelyet a WordPress egy webhelyre vár. Ezek közül a vállalatok közül sokan kitartanak abban a politikájukban, hogy egy bizonyos összeget felszámítanak egy bizonyos összegű látogatóra. A lendkerék eltérő – sikerült megbeszélnünk a látogatónkénti költségeket. Ez rendkívül értékes azon webhelyek számára, amelyek az idő múlásával tervezik méretarányukat.

  Egy bejelentkezés az összes WordPress webhelyhez

  Ha több WordPress webhely webmestere vagy, akkor találhat magának egy kis fekete könyvet, amely tele felhasználónevekkel és jelszavakkal. A lendkeréknél azonban nem ez a helyzet. A lendkerék lehetővé teszi az összes WordPress-webhely migrálását egy hitelesítő adatok alapján. Ezen felül, ha másokkal kell együttműködni, a Flywheel mindenkinek megadja a saját bejelentkezési hitelesítő adatait. Ez a szolgáltatás a Flywheel-et egyszerű választássá teszi a több webhelyet kezelő tervező és fejlesztő ügynökségek számára.

  Ingyenes, gyors migráció

  Ha elégedetlen a jelenlegi WordPress-kezelő céggel, a Flywheel biztonságosan és ingyen áttelepíti az összes jelenlegi webhelyet a szerverükre. Ráadásul szupergyors is, az áttérés általában 24 és 48 óra között tart. És ha nagyon gyorsan akarja, akkor 8 órás gyorsított vándorlást kínál 49 dollárért.

  Ingyenes demonstrációs webhelyek

  Míg a Flywheel általában domain-enként tölt, a korlátlan demo- és státusképességek lehetővé teszik – még egy olyan szolgáltatás, amely tökéletesíti őket professzionális fejlesztők és tervezők számára. Noha ezek a webhelyek nem élőek, lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy weblapot készítsenek, és teljes egészében teszteljék annak funkcionalitását.

  A Top Notch Security tartalmaz egy ingyenes SSL-t

  A Flywheel folyamatosan vizsgálja meg webhelyeit rosszindulatú programok ellen, és olyan alapos munkát végez, hogy soha nem kell új WordPress biztonsági bővítményt telepítenie. Ha webhelyét feltörik, csapata fáradhatatlanul dolgozik a probléma megoldásán és webhelyének normál állapotba állításán. Ráadásul ingyenes SSL-t dobnak be minden domainhez, amelyet velük regisztrálnak.

  Automatikus biztonsági mentések az egyszerű visszaállítási folyamattal

  A lendkerék automatikus napi biztonsági másolatot készít. Ez azt jelenti, hogy a Flywheel minden nap biztonsági másolatot készít minden változásáról, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye integritása sértetlen marad-e. Ha bármilyen probléma merült fel a webhelyén, a Flywheel megkönnyíti a visszaállítási folyamatot egy kattintással végzett művelettel. Ez a szolgáltatás önmagában megtakaríthatja a gondot, ha valaha is megtalálnia kell az online biztonsági mentési szolgáltatót, hogy megóvja az Ön webhelyén található adatok integritását..

  A lendkerék-tárhely hátrányai

  A lendkerék ügyfélszolgálata valóban okos, de nem mindig elérhető

  A lendkerék-tárhely fantasztikus támogatást nyújt. Csapatuk ugyanolyan rendetlen, mint általános ügyfélkörük, és szinte mindig találkozhatnak veled bármilyen technikai kérdés mélyén. Ennek ellenére nem kínálnak élő csevegési támogatást, és a telefonos és támogatási jegyek órái többé-kevésbé korlátozódnak a rendes üzleti időkre. Bár a legtöbb jegyre 24 órán belül válaszolnak, és udvarias, hasznos válaszokat kapnak, ez lehet, hogy nem mindenki számára megfelelő. Ha más időzónában él, páratlan órákban dolgozik, vagy arra számít, hogy sok technikai támogatásra van szüksége, akkor a Flywheelnek nincs meg a rendelkezésére álló erőforrások ahhoz, hogy azonnal kapcsolatba lépjen veled. Ez várható az olcsóbb terveknél, de ha egyszer elkezdi fizetni a 100 dollárt / hónap, a 24 órás támogatásnak normálisnak kell lennie. A WP Engine, a Flywheel legfontosabb versenytársa, a magasabb szintű ügyfelek számára a nap 24 órájában hozzáférést biztosít az ügyfélszolgálathoz.

  Szereted a cPanel-t? Nézd meg máshol.

  A Flywheel egyedi műszerfal rendkívül karcsú és rengeteg hasznos eszközzel rendelkezik, de ha Ön egy kemény rajongója a cPanelnek és vonakodnak megtanulni egy másik felületet, akkor a Flywheel nem az Ön számára. A DreamHost egy másik, a megosztott tárhelyre szakosodott gazdagép, amely a cPanel-t a saját műszerfala javára keresi. A legtöbb WordPress profik ezt nem kérdőjelezik meg, de ezt fontolóra kell venni, ha Ön vagy munkatársai küzdenek annak érdekében, hogy nyomon követhessék a tucat különböző műszerfal-felületet, amelyekkel napi szinten kommunikáltok..

  A fellépési terület Béta

  Az átmeneti terület az, ahol számos nem mentett változtatást hajthat végre a webhelyén, majd egyszerűen átírhatja a változtatásokat az élő webhelyre. A lendkerék megállója Beta-ban található. Azt állítják, hogy hamarosan nem lesz Béta, de egyelőre nem biztos, hogy kap egy teljesen működőképes előadási területet. A WP Engine ezen a területen legalább egyelőre legyőzi őket.

   A betöltési idő nem a leggyorsabb

  A lendkerék állítólag nagyon gyors sebességgel bír, de tapasztalatunk szerint ez kissé üres állítás lehet. Egy átlagos méretű WordPress telepítésének feltöltése jóval több mint egy órát vett igénybe, és néha a bonyolultabb weboldalak is feltérképezik a betöltést. Gyorsítótárazási funkcióik minden bizonnyal segítenek ezekben a kérdésekben, de sebességük akkor is jelentősen alacsonyabb volt, mint a WP Enginenél. Rengeteg tényező befolyásolja az oldalbetöltési időt, de azt tapasztaltuk, hogy az Flywheel általánosságban hagyott valamit. Szupergyors sebesség esetén az A2 tárhelyet és azok optimalizált WordPress telepítését javasoljuk.

  Alsó sor

  Ha elvárják vagy megszokták a kezelt WordPress hosting cégek, mint például a WP Engine, a fehér kesztyű kezelését, akkor nem javasoljuk a lendkerékre váltást. Sokkal kisebb társaság, nagyon induló lendülettel, a Flywheel csalódást okozhat azok számára, akik azt akarja, hogy minden, ami a számukra elvégzett, a professzionális hatalommal megegyezzen. Ugyanakkor azok a scrappy szabadúszók, akik rugalmas, megfizethető és hozzáértő lehetőséget keresnek a tároláshoz, a Flywheel álom vált valóra. A műszerfaluk az ügyfelek webhelyeinek zökkenőmentes kezelésére épül, és minden hónapban új funkciókat és kínálatokat vezetnek be, amelyek pontosan azoknak szolgálnak, akik életre keltetik az indító webhelyeket. Ha megfizethető választási lehetőséget keres és barkácskodik, akkor mindent megtalál, amit keres a Flywheel által kezelt WordPress tárhelyen.

  További szolgáltatások megtekintése

  Lendkerékkel kapcsolatos kérdések és válaszok

  A lendkerék bárki számára elég egyszerű, és mivel bárki kitalálhatja, hogyan kell használni, rengeteg kérdés merül fel. Szerencsére ezekre a kérdésekre vannak válaszok, amit itt talál. Az összes kérdésre vonatkozó egyablakos ügyintézés segít kideríteni, hogy a Flywheel a kívánt webhely-webhely. Ennek meg kell válaszolnia az új ügyfelek által a Flywheel-rel kapcsolatos sok általános kérdést.

  Hogyan lehet beköltözni egy tömeges tervbe egyetlen webhelyről??

  Biztonsági másolatot szeretne készíteni az eredeti webhelyről, majd klónozni szeretné. Ezután ki kell választania a fizetési módot. Ezután mutathatja a DNS-t az új webhelyre, kivéve, ha bemutató webhely volt, vagy még nem létezik, amelyet kihagyhat. Gondoskodjon arról, hogy törölje és törli az eredeti webhelyet. Az új webhelyének megfelelően kell működnie, és ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálat webhelyével, hogy megoldja a problémákat.

  Hogyan kezdődik a színpad??

  A stádium továbbra is béta formátumban van, így a hozzáférést közvetlenül a Flywheel-től kell kérnie. Miután hozzáférést kapott, a Haladó fül alatt átkapcsolhatja a Staging üzemmódot bekapcsolt helyzetbe. Időbe telhet, amíg a szakaszos folyamat elkészül, főleg, ha webhelye meglehetősen nagy. Miután befejezte a folyamatot, az új Státusz fül megjelenik a webhely lendkerék irányítópultján. A Staging fül URL-jén hozzáférhet a Staging webhelyhez, és felhasználhatja a WordPress hitelesítő adatait. Van egy jelszó, amely védi webhelyét, miközben dolgozik rajta, és elvégezheti az összes szükséges változtatást.

  Meg lehet változtatni egy webhely adatközpontjának helyét?

  Nem lehet webhelyet áthelyezni az adatközpontok között, megkerülheti a problémát, hogy ugyanazokat az eredményeket érje el. Biztonsági másolatot szeretne készíteni az eredeti webhelyről, majd azt klónozni. Ki kell választania a fizetési módot és az adatközpontot, amelyre el szeretné küldeni. Ezután mutathatja a DNS-t az új webhelyre, és törölni vagy törölni szeretné az eredeti webhelyet. Nagyjából ugyanaz a folyamat a váltás a terveidben.

  Újratelepíthetem a WordPress Core fájlokat?

  Ha újra kell telepítenie a WordPress Core fájlokat, akkor könnyebb az egész indítás. A végrehajtandó változtatások típusától függően bármikor létrehozhat egy demonstrációs webhelyet, és hozzáadhatja webhelyéhez, amikor készen áll. Kattintson a lendkerék irányítópultján az „Új oldal” gombra. Töltse ki az űrlapot a kívánt beállításokkal. Válassza ki az „Az ügyfél később fizetni fog” számlázási módot. 14 napos demonstrációs webhelyed lesz elérhető, amelyen dolgozhat, és ha készen áll a változtatások végrehajtására, akkor áttelepítheti az új webhelyre, majd élőben veheti fel..

  Kényszeríthető az SSL egy webhelyen?

  Miután engedélyezte egy webhely SSL-kiegészítőjét a Flywheel-nél, jó ötlet az SSL-t a webhelyére kényszeríteni. Biztonságosabbá kívánja irányítani a forgalmat a webhelyre a HTTP protokollon keresztül a HTTPS-re. Lépjen az Advanced fülre, és kapcsolja be a „Force HTTPS” kapcsolót. Ez automatikusan átirányítja a webhely forgalmát a HTTPS-re.

  Van-e kedvezmény nonprofit szervezetek számára??

  Attól függően, hogy milyen nonprofit szervezet tagjai vagytok, bizonyos kedvezményekre jogosult lehet. Az 501 (c) 3 szektorba tartozó nonprofit szervezetek, e-mailben elküldhetik a Flywheel-nek a szervezetével kapcsolatos információkat. A lendkeréknek képesnek kell lennie arra, hogy kedvezményeket találjon a céljainak elérése érdekében.

  Hogyan lehet élni a lendkeréken??

  Van néhány lépés, amelyet meg kell tennie, hogy webhelye élővé váljon. Távolítsa el a jelszóvédelmet a lendkerékről. Ezután hozzáadhatja a kívánt domaineket a webhelyéhez. Ezután a helyes tartományt állítja be az elsődleges domainre. Ha ez befejeződött, a domain DNS-t mutathatja a Flywheel tartománylistájába.

  Mit jelent a fehér képernyő / 500 hiba??

  Sok oka lehet annak, hogy van egy fehér képernyő, ahol a normál képernyőnek kell lennie. Sok oka van, de ha 505 hibája van, ez azt jelenti, hogy a számítógépe nem fog összeomlani. Ennek oka lehet a bővítmények vagy a témakonfliktusok, a PHP szintaxis hibái vagy a szerver kimerült memóriája. Van egy beállítás, amellyel PHP hibákat válthat a webhelyen. Meg szeretné változtatni a WP_DEBUG beállítást az Advanced fül alatt. Ezután megnézheti a probléma forrását, lehetővé téve a probléma egyszerű javítását.

  Mit jelent a kezelt WordPress tárhely??

  A lendkerék minden webhelyet külön-külön kezeli, amely lehetővé teszi mindenkinek, hogy személyre szabott stílusát kapjon saját webhelyéhez. A lendkerék kezelt gyorsítótárazása és teljesítménye lehetővé teszi, hogy a szervereknek köszönhetően bővítmény nélkül beállíthassa webhelyét. A Flywheel kezeli a WordPress biztonságát, figyelembe véve a hackerek és rossz fiúk célpontját, és kiszolgálószinten működik a webhelyek hackelésének megakadályozása érdekében. A lendkerék frissíti a szoftvert, így mindig a WordPress legfrissebb verzióját használja. A Flywheel segítségével szakértői WordPress támogatást is kap. Olyan, mintha személyre szabott titkára lenne a webhelyén.

  A lendkerék SSH-n keresztül elérhető?

  Sajnos a Flywheel a biztonsági intézkedések és a Flywheel által nyújtott teljesítmény miatt nem nyújt SSH hozzáférést egyetlen webhelyhez sem. Az SPTP-n keresztül hozzáférhet a Flywheelhez, és hozzáférhet az adatbázishoz. Vegye fel a kapcsolatot a Flywheel támogatással, ha SSH-n keresztül szeretne megtenni, és segíthetnek bármilyen kérdésében.

  Mi a bemutató oldal??
   • A bemutató webhelyek olyanok, mint egy webhely gyakorlati futtatása. Készíthet egy webhelyet és beállíthat egy demonstrációt, mielőtt fizetne érte. Ez mindenkinek hasznos, aki weboldalt hoz létre egy ügyfél számára. Ön képes lesz példát adni arra, hogy mi a webhely, hogyan fog kinézni, és ingyenes. Ez egy jó módszer egy weboldal eljuttatására egy ügyfélnek, amikor készen állnak a kifizetések elvégzésére.
   • Ha be szeretne állítani egy demonstrációs webhelyet, akkor létrehoz egy új webhelyet. A számlázási információk megjelenésekor választhatja az „Az ügyfél később fizetni fog” lehetőséget. Feltöltheti a webhelyet az ügyfelére, átutalhatja a számlázást, majd élővé teheti a webhelyet. Ez egy jó módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó-e, mielőtt pénzt fektetne egy webhelyre.
  Mi a látogatás, a Flywheel szerint?

  A webhely látogatása fontos annak nyomon követése érdekében, hogy hány ember jön a weboldalra. A lendkerék javasol egy tervet, a havonta elvégzett látogatások számától függően. A látogatás a Flywheel szerint egy egyedülálló IP-cím egy 24 órás időszakban. Havi összeg, és nem számít, hány oldalt látogat el egy cím. Ez egy kiegyensúlyozott módszer a látogatók mérésére, és könnyű nyomon követni őket. Ön képes lesz ellenőrizni a webhely látogatói számát is. Örömteli tudni, hogy nem kell saját maga nyomon követnie.

  Van-e ok a jelszavak védelmére?

  Sok oka van annak, hogy oly sok oltalmat élveznek egy webhely, különösen a demonstrációs webhelyek. Mindaddig védett, amíg a webhelyért nem fizetnek, és miután fizettek, módosíthatja a jelszóvédelmet. Amikor egy látogató a jelszóvédelem bekapcsolásakor érkezik az Ön webhelyére, beírhatják hitelesítő adataikat a webhely eléréséhez. Ez egy olyan módszer, amellyel megvédheti demonstrációs webhelyét a szivárgásoktól vagy lopásoktól, amíg összeállítja.

  A Flywheel támogatja a többoldalt?
   • A lendkerék számos helyszínen támogatja a multisiteket. Nem tartozik a Apró tervhez, és az Ön testreszabott terve lehetővé teszi a többoldalú webhely használatát. Ugyanakkor a többhelyes telepítésen belüli összes hely nem haladhatja meg a lemezkorlátot, ha összesítve vannak.
   • Ha engedélyezni szeretné a többoldalt, akkor ezt a Kiegészítők lapon teheti meg, és bekapcsolhatja a többhelyes oldalt. A lendkerék több egyedi domaint futtat, a többoldalú funkció egyetlen telepítésével. Vegye fel a kapcsolatot a lendkerék támogatásával, hogy segítsen neked a folyamatban.
  Mi a neve a Flywheel szervereinek??

  Ajánlott, hogy ne frissítse a névkiszolgálókat, amikor a lendkerékre mutat. Módosíthatja az A rekordot és a CNAME DNS rekordokat úgy, hogy a domain a lendkerékre mutatjon. Ez könnyebb, mint a használt névszerverek megváltoztatása. Ahelyett, hogy a forgalmat a Flywheel-en keresztül a domainjére irányítja, a Flywheel a forgalmat irányítja az Ön webhelyére. Csak annyit tenné, ha megváltoztatja az IP-címet arra a helyre, ahol a domain található.

  Mi a helyes lendkerék terv??

  Három fő terv kínál a Flywheel-t, de vannak egyedi tervek is. A tervek havi 15 USD-tól kezdődnek, és felfelé haladnak, attól függően, hogy melyik tervre lesz szüksége a webhelyéhez. Az olyan dolgok, mint a látogatások száma, lemezterület, sávszélesség, SSL támogatás, CDN támogatás és több helyszíni támogatás, árától függően változnak. Ha nincs szüksége sok lemezterületre vagy sávszélességre, testreszabhatja a tervet. Nincs helytelen terv, és a Flywheel támogatással beszélhet, hogy segítsen megválaszolni minden kérdését.

  A Flywheel segíti a webhely migrációját?
   • Igen, a Flywheel elősegíti a webhelyek áttelepítését, és figyelembe véve, hogy milyen nehéz a WordPress webhelyet áthelyezni, a Flywheel ingyenesen áttelepíti a webhelyet. Kérést kell készítenie, amely tartalmazza az előző tárhely-fiók részleteit. A lendkerék továbbítja webhelyét, és bemutatóként állítja be. A bemutató előnézete alapján megnézheti webhelye teljesítményét, mielőtt elindítja.
   • A webhely átadásának lépései egyszerűek. Biztonsági másolatot szeretne készíteni webhelyéről, a Flywheel pedig bemutató webhelyet készít a fiókjában. Kereshet az adatbázisban, és helyettesítheti a régi URL-eket. A lendkerék megvizsgálja a webhelyet a rosszindulatú programok ellen, ellenőrzi a teljesítményt és a megjelenést, és ellenőrzi, hogy minden megfelelően működik-e. Amikor minden megnéz, a webhely fizetésre kerül. Ez általában körülbelül egy-két napot vesz igénybe.
  Hogyan lehet beállítani a DNS-t??

  Javasoljuk, hogy a DNS-t a domain regisztrátor segítségével kezelje. Ez az a hely, ahol megvásárolta a domain-t. A regisztrátornak már rendelkeznie kell a névkiszolgálókkal, amelyek lehetővé teszik a DNS kezelését. A lendkerék segíthet a DNS-rel kapcsolatos bármilyen kérdésben, amely nagyon zavaró a megértés és a megfelelő alkalmazás szempontjából. A lendkerék DNS-egészségügyi ellenőrzője annak ellenőrzésére, hogy minden ellenőrizhető-e, és készen áll-e a továbblépésre.

  Hozzáfér-e egy webhely az SFTP-n keresztül?

  Nem kell megosztania az SFTP felhasználóneveket és jelszavakat, amikor a Flywheel-t használja. Mindenki saját személyes felhasználónevét és jelszavát fogja használni az SFTP-be történő bejelentkezéshez, és azonnali hozzáféréssel rendelkezik az összes webhelyhez. Alaphelyzetbe állítja a lendkerék jelszavát a beállítások megváltoztatásához, és ha bármilyen kérdése van, a Flywheel segít. A lendkerék támogatja az összes fő SFTP-ügyfelet, ami ideális bárki számára, aki bármilyen SFTP-t használ.

  A Flywheel kínál SSL tanúsítványokat??

  Igen, a Flywheel SSL tanúsítványokat kínál. Partnereik a Let’s Encrypttm-rel. A lendkerék egyszerű SSL-t kínál, amely ingyenes és automatikus módja az SSL-tanúsítvány előállításának és telepítésének. Vannak olyan esetek, amikor érvényes tanúsítványt kell megadnia egy harmadik féltől származó SSL-szolgáltatótól. Nem számít, milyen előző tanúsítvánnyal rendelkezik, a Flywheel segítségével ingyenesen telepítheti. Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor megtalálhatja a GoDaddy, a RapidSSL vagy az Instant SSL segítségével.

  További információ a GetFlywheel.com webhelyről

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector