LiquidWeb-anmeldelser Mai 2020 – Beste og beste webhotell?

LiquidWeb-anmeldelser Mai 2020 – Beste og beste webhotell?

LiquidWeb-anmeldelser Mai 2020 – Beste og beste webhotell?

Contents

Hva er flytende webhotell?

Liquid Web-teamet har hovedkontor i Lansing, MI, og ønsker å være det De mest nyttige mennesker i vertskapet&# X2122;. Og med mer enn 30 000 kunder og en av de høyeste lojalitetsnivåene i bransjen, kan det hende de bare er det. De har klart å sikre dette omdømmet delvis ved å fjerne seg selv fra det delte vertsrotterace.


liquid web host reviews

liquid web host reviews De ser vel nyttige ut, ikke sant?

Større en gang til for menneskene i ryggen: Liquid Web tilbyr ikke delt hosting.

Dette er et unikt valg i en bransje der delt hosting er utover den største pengeprodusenten for de fleste større aktører. Og denne avgjørelsen er en god representasjon av Liquid Webs hosting-tjenester som helhet: de fordeler ressursene sine til å skape og sikre tjenester på høyt nivå for kunder med høye nivåer.

Vis flere funksjoner LiquidWeb-anmeldelser 4.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (18 stemmer) Fordeler

 1. Svært kraftig og fleksibel
 2. Utmerkede VPS og dedikerte vertsplaner
 3. Herlig kundeservice
 4. 100% oppetidsgaranti

Ulemper

 1. Ingen delt hosting
 2. E-post koster ekstra
 3. Dyr for nybegynnere

Support4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Liquid Web Hosting gjennomgang

Liquid Webs ideelle match er trengende. Fordi de ikke bare ser etter en rask tilkobling; deres administrerte, spesialbygde tjenester er ment å vare.

De vil ikke bare være din webvert, de vil også være din eksterne systemadministrator. Kundesupport-gururene deres holder seg på telefonen sent på kvelden.

De er villige til å legge alt til rette for å bevise at de bryr seg, inkludert a 100% oppetid garanti.

Og hvis du er den sjalu typen, vil du gjerne vite at Liquid Webs brød og smør er dedikerte servere med én klient.

Tilgi oss for den cheesy utvidede forhold-metaforen, men det er passende. For før du inngår en forpliktelse med Liquid Web, bør du vite at det er fangst. Og for mange er det en forhandler.

Overalt, Liquid Web’s prisene er betydelig høyere enn gjennomsnittet. Men de er verdt det! Det vil si hvis prosjektene dine er på høyt nivå og ambisiøse nok til å kreve tjenestene deres.

• LiquidWeb er et godt valg for deg hvis du …

 • Trenger du en vert som kan håndtere ekstremt ambisiøse nettprosjekter med et høyt nivå av tilpasning og støtte som passer.
 • Vet nok om webhotell for å komme deg i trøbbel hvis du prøvde å gjøre det. Liquid Web-teamet vil ha ryggen når du bygger ut visjonen.
 • Ønsker administrerte planer og en dedikert server uten å være begrenset til WordPress.
 • Er en frilanser som administrerer flere klientsider og ser etter en pålitelig og rotfri måte å optimalisere hosting-siden av arbeidsflyten din.

• Liquid Web er ikke noe for deg hvis du …

 • Ønsker å starte et lite personlig nettsted eller leter etter en delt hostingplan. Liquid Web stanser på et annet nivå.

  Beste alternativ

  For mer grunnleggende delte hostingplaner med høyt vurdert kundeservice, god oppetid og superhastigheter, sjekk ut SiteGround eller A2 Hosting

 • Kan bare ikke mage å betale så mye, selv om det betyr å få så mye strøm og så mange funksjoner.

  Beste alternativ

  DreamHost har VPS og administrerte WP-hostingplaner som starter på under $ 20 / month.

• Fordeler med flytende webhotell

Liquid Web har en imponerende katalog med administrerte hosting-, sky- og dedikerte serverpakker å tilby til markedets øvre del. Her er aspektene som de virkelig spikrer.

1. Vil du ha det? De vil bygge det. Og klarer det.

Liquid Web har altfor mange pakker og tjenester som du kort kan dekke i en enkelt gjennomgang. Du har massevis av alternativer innen høyytelsesområdet, fra Linux til windows, VPS til skyhosting, dedikerte servere til administrert WordPress og WooCommerce.

Men det er nok å si, Liquid Web har hjernen, brawnen og fleksibiliteten til å bygge ut og effektivt håndtere selv den mest komplekse av vert infrastruktur.

PCI-standarder? Lett.

HIPAA-samsvar? Ikke noe problem.

Forhandlervert? De fikk ryggen.

Liquid Web kan designe og administrere tilpassede løsninger som skalerer, fra oppstart i tidlig fase til bedrifter. Deres tilpassede hostingløsninger inkluderer en dedikert kontosjef som er lett tilgjengelig og samarbeider med IT-teamet ditt.

2. (Noen av) de mest hjelpsomme menneskene i hosting

Liquid Web prioriterer opplevelsen din som kunde. Dette er allerede tydelig i deres elegante, moderne merkevarebygging og intuitive kundegrensesnitt.

Og når det gjelder å beundre deg fra din gamle webhotell, spikrer de virkelig overgangen.

Migrasjoner er gratis og smertefrie og får deg til å glemme din gamle vert på kort tid.

Men der Liquid Web virkelig skinner, er i deres tekniske støtte. Fordi produktene deres er dyrere og mer avanserte, vet de at de har å gjøre med et annet kundekaliber enn den delte godshandelen din (hei, ingen hat! Vi elsker billig delt hosting like mye som neste fyr!).

flytende nettkundeservice løfte

flytende nettkundeservice løfte Liquid Web lover sine kunder at alle spørsmål blir svart på innen 59 minutter.

I stedet for bare å tjene som kontaktpunkt i nødetider, prøver Liquid Web-supportteamet å fungere som et stand-in for en lønnet systemadministrator på stedet.

De feiler ikke bare, de fungerer som prosjektkonsulenter.

Og når det gjelder de høyere vertsnivåene, er ekspertisen uten sidestykke. Designe en ny distribusjonsarkitektur? Balanserer lagring? Har du noen spørsmål om nettverks-, SSL- eller tilleggs-IP-krav du vil sprette av noen som kjenner til tingene sine?

Ring din Liquid Web-kontosjef!

De vil behandle spørsmålet ditt med entusiasme, høre deg omtenksomt og tilby de mest økonomiske og raskt implementerte løsningene som mulig.

For mange små bedrifter kan denne typen kompetanse støtte veksten din og spare deg for penger.

3. Utmerket hastighet og 100% oppetidsgaranti

Ikke bare har Liquid Web noen av de raskeste hastighetene i industrien (gjennomsnitt 400 ms), de tilbyr også mest generøse SLA i bransjen: en 100% oppetidsgaranti og en refusjon 10 ganger kostnaden for eventuell driftsstans.

Hvordan kan de gjøre det godt med et så ambisiøst løfte? For det første er alle Liquid Web sine kjerne-datasentre privateid og drevet fra Lansing til Phoenix til Amsterdam. Hvert datasenter er utstyrt med overflødige nettverk, sentral luft, sikkerhet på stedet og beskyttet mot strømbrudd. De har også en garanti på 30 minutter til maskinvareutskiftning.

flytende webservere i oss og Europa

flytende webservere i oss og Europa Du kan teste hastighetene til Liquid Web-serverne i Lansing, Phoenix og Amsterdam på deres hjemmeside.

100% oppetid er umulig å garantere. Men Liquid Web kommer ganske nær og er villig til å kompensere deg for de sjeldne unntakene. Og hvis oppetiden til nettstedet ditt er så verdifullt at selv noen få minutters nedetid kan koste deg store penger, er Liquid Webs høye priser mer enn kompensert med denne funksjonen alene.

4. Gjennomtenkte funksjoner rundt

Flytende webhotellplaner sitter fastpakket med spennende funksjoner. Men utover å tilby godbiter, skaper de virkelig en opplevelse som er perfekt i tråd med hva deres måldemografiske ønsker og behov.

Ta for eksempel frilansere som administrerer flere klientnettsteder. For å se hva Liquid Web hadde å tilby denne gruppen hostingkunder, testet vi ut Business Managed WordPress hosting for $ 149 / måned. En heftig pris, for å være sikker, men det er dette vi fikk i tillegg til WordPress-optimalisert hosting:

Spesifikasjonene

 • Plass til å være vert for opptil 25 nettsteder
 • 150 GB SSD
 • Ubegrenset trafikk og sidevisninger
 • 5TB båndbredde

Godbitene

 • Ubegrenset tilgang til databasen og serveren
 • Automatisk SSL for hvert nettsted
 • Utviklerverktøy som SSH, Git og WP-CLI
 • iThemes Sync-plugin inkludert

Denne planen var pyntet med alt en frilanser som var vert for flere klientsider kunne trenge. Fra smertefrie migrasjoner til et veldig moderne grensesnitt, ble allerede noen av de viktigste smertepunktene for denne planens måldemografiske dekket.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
antall nettsteder141025
SSD-lagring20 GB40 GB100 GB150 GB
Pris$ 29 / måned$ 69 / måned$ 99 / måned$ 149 / måned

Men hvor det virkelig solgte oss, var i de små detaljene som er innebygd i dashbordet: muligheten til å lage sjablongsider med et enkelt klikk, merke nettstedene dine for intern organisering, enkelt lage passordbeskyttede visninger, laste ned tilgang og feillogger og gjøre visuelle sammenligninger av dine sikkerhetskopierte nettsteder.

gjennomtenkt brukeropplevelse flytende web wordpress hosting

gjennomtenkt brukeropplevelse flytende web wordpress hosting Gjennomtenkte detaljer som disse viser hvor godt Liquid Web forstår arbeidsflyt og smertepunkter for utviklere.

Kundepaneler er sjelden så brukbare. Når det gjelder mange verter, kan det være lettere å bare bokmerke WordPress-admin-siden for hver URL du administrerer, i stedet for å bry deg med hosting-dashbordet, med mindre oppgaven din angår hosting.

Liquid Web sitt instrumentbord gir enkel tilgang til alle nettstedene dine på en herlig intuitiv måte.

flytende webstyrt wordpress hosting

flytende webstyrt wordpress hosting Et pent og ryddig oversikt der du enkelt kan få tilgang til og administrere alle nettstedene dine? Hvorfor er dette så sjelden!

• Ulemper med flytende webhotell

Ingen webhost passer perfekt for alle. Dette kan være mer sant for Liquid Web enn noen annen vert vi har vurdert.

Ikke misforstå!

Vi synes de er en utmerket kamp for kunder som trenger tjenester med høy ytelse. Men det er rett og slett ikke tilfelle for de aller fleste som leter etter webhotell.

1. Ingen delt hosting

I tilfelle du savnet det, tilbyr ikke Liquid Web noen delte hostingplaner. Hvis dette er det du leter etter, kan du se andre steder. Beklager (de beklager ikke).

2. Kostnader på forhånd kontra gevinst på lang sikt

Vi har allerede nevnt dette mange ganger i denne anmeldelsen, men Liquid Web er dyrt.

I ganske mye hver tjeneste de tilbyr, faller planene sine på den “dyrere enn gjennomsnittet” -siden av spekteret.

I bytte mot heftige forhåndskostnader, tilbyr imidlertid Liquid Web en utrolig 100% oppetidsgaranti, rasende sidehastigheter, døgnet rundt support på høynivå og funksjoner du må betale ekstra for andre steder.

Du må gjøre regnestykket selv for å se om dette vil lønne seg for dine spesifikke behov.

3. E-postkostnader kan legge opp raskt

Hosting av e-postkontoer koster ekstra med Liquid Web: starter på $ 1 per innboks per måned. Dette er en fornuftig pris, og deres e-posthotelløsninger er robuste, men ikke alle kunder trenger premium hosting-tjenester på e-nivå.

Vær spesielt på vakt hvis du migrerer fra en vert som tilbyr ubegrensede innbokser. Kostnadene kan øke raskt. Hvis du har en lang liste med e-postadresser tilknyttet domenet ditt, kan det være lurt å tenke seg om to ganger (eller i det minste konmari listen) før du bytter til Liquid Web.

flytende web-e-post hosting planer

flytende web-e-post hosting planer Liquid Web har pent tvingende resonnement hvorfor de ikke tilbyr e-post hosting som en pakkeløsning med serveren din.

Videre var ikke betalte innbokser alltid policyen. Prisstrukturen per innboks ble introdusert i 2017, til stor overraskelse og forakt for flere eksisterende kunder.

Det bringer oss til den endelige Liquid Web con …

4. Organisatoriske kaos Biter noen ganger sitt stygge hode

De siste årene kjøpte Liquid Web WiredTree og Rackspace Cloud og brakte kundene sine under vingen.

Mens mange kunder knapt merket noen overgang i det hele tatt, ga overgangen noen arvede kunder føle seg brente og fikk noen få eksisterende kunder til å oppfatte en midlertidig nedgang i tjenesten.

Tregere støttetid, svar på fakturering og pigger i driftsstans er til en viss grad forståelig i overgangstider. Spesielt når det gjelder hostingtjenester på høyt nivå.

Bare husk at de, så dedikerte og kunnskapsrike som Liquid Web-teamet er, ikke har noen plettfrie resultater når det kommer til intern organisering og å holde kunder oppe om store endringer.

• Gjennomgang av Liquid Web Managed WooCommerce Beginner Plan

Kanskje delvis fordi tjenestene deres er over hele linjen på den dyre siden av spekteret, har Liquid Web begynt å tilby konkurransedyktige, administrerte WooCommerce-planer.

 

Nybegynnerplanen starter på $ 39 per måned, noe som gjør den bare litt dyrere enn Shopifys sammenlignbare plan. Det som skiller Liquid Webs WooCommerce Beginner-pakke fra Shopifys, er både det brede spekteret av inkluderte funksjoner og de alvorlige begrensningene:

På oppsiden …

Liquid Webs nybegynner WooCommerce-pakke tilbyr en mer robust liste over funksjoner enn noen annen plan på markedet. Disse funksjonene inkluderer:

 • Ingen transaksjonsgebyrer
 • Ubegrensede ansatte / admin-kontoer
 • Sofistikert rapportering og fakturering
 • Avslutt tilbud og direktesendingspriser
 • Produktbunter, upsells og kryss selger
 • ønskelister
 • Forlatt vognstyring gjennom Jilt
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Beaver Builder kommer som standard
 • Alle IconicWP-plugins er gratis å installere
 • Tusenvis av vakre gratis temaer fra iTheme

Ulempen med…

Liquid Webs nybegynner WooCommerce-pakke begrenser deg til ENTEN et tak på 15 produkter med ubegrensede transaksjoner ELLER ubegrensede produkter med tak på 150 bestillinger per måned.

Det er mye å elske, men også mye å tenke på. Uansett er det et unikt tilbud. Hvorfor ville Liquid Web valgt å være så raus med funksjoner på den ene siden, og så gjerrige med produktdeksler på den andre?

Teorien vår: denne konkurransedyktige prisen pakken ser ut til å være et bud fra Liquid Web for å tiltrekke seg et annet miljø av kunder. Nemlig de som ellers kan bli redd av de høye prisene.

Å tilby en $ 39 / måned-plan kan gi Liquid Web en mulighet til å vinne over budsjettbevisste kunder med deres fantastiske funksjoner, fantastiske kundestøtte og bunnsolid pålitelighet (som beskrevet i gjennomgangen ovenfor), for å få dem hektet og til slutt selge dem på en større og dyrere plan.

God strategi, ikke sant?

Visst – det kan være best hvis du vet at dette er deres spillplan før du registrerer deg for nybegynnerpakken.

Etter vår mening er Liquid Webs WooCommerce-plan helt enkelt ikke bærekraftig for noen e-handelsbedrifter med planer om gradvis skalering. Skulle butikken din vokse ut begrensningene i nybegynnerplanen, må du være klar til å mer enn doble den månedlige betalingen for å komme opp til Liquid Webs neste nivå med administrert WooCommerce hosting.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Pris$ 39 / måned$ 99 / måned$ 125 / måned$ 149 / måned
Ordrene & ProdukterUbegrensede produkter ELLER ubegrensede bestillingerubegrensetubegrensetubegrenset
SSL Cert.GratisGratisGratisGratis
jilt InkludertInkludertInkludertInkludert
Beaver BuilderInkludertInkludertInkludertInkludert
Add-OnsStøtte for AliExpress og 20+ leverandørerMulti-leverandør plattform, Dokan, Stripe integrasjon

Så utmerket som Liquid Web sine tjenester er, det er en bratt stigning som ikke alle bedriftseiere er villige til å skalere så raskt. Selv om den imponerende pakken med funksjoner som Liquid Web gir (også til kunder på nybegynnerplanen) kan virke som en enorm fordel i forhold til Shopifys rimeligste plan (hvor disse godbitene koster ekstra), avhenger det virkelig av hvordan du planlegger å utvide butikken din.

Noen kunder foretrekker kanskje å cherry-plukke og betale ekstra for visse funksjoner når behovet oppstår, så lenge produktkatalogen og månedlige transaksjoner tillates utvidet uten begrensninger. Hvis den vekststilen er mer det du hadde i tankene, er sannsynligvis ikke Liquid Webs WooCommerce nybegynnerplan noe for deg.

flytende web woo handel hosting funksjoner

flytende web woo handel hosting funksjoner Det er en ganske omfattende liste over funksjoner, men det er en fangst.

Når det er sagt, er det to brukssaker der vi kunne se at denne planen virkelig skinner. Liquid Webs WooCommerce nybegynnerplan er perfekt for deg hvis:

 • Din e-handelsvirksomhet har en sofistikert markedsføringsstrategi og en begrenset katalog med avanserte produkter. Hvis du aldri har planer om å selge mer enn 15 produkter eller holde en månedlig varebeholdning på mer enn 150 varer, og nettstedet ditt tiltrekker seg en lett, men jevn strøm av kvalifiserte potensielle kunder, kan du med glede være vertskap for virksomheten din for denne planen for alltid.
 • Du planlegger bare en myk lansering av nettstedet ditt med et begrenset utvalg av produkter for tiden. Dette vil gi deg tid til å bruke alle de flotte verktøyene som tilbys av Liquid Web uten ekstra kostnader for å finjustere markedsføringsstrategien og arbeidsflyten. Og når du først er klar til å lage din store debut, er du i orden med å gå videre til en av Liquid Webs mye dyrere planer med høy ytelse.

Vi vedder på at du ikke blir skuffet av Liquid Web-tjenester hvis du logger deg på deres administrerte WooCommerce-plan for nybegynnere. Som vi har beskrevet ovenfor, er Liquid Web så raskt og så pålitelig, og deres supportteam er så usedvanlig nyttig at de aller fleste av deres kunder føler at de høyere prisene er mer enn berettiget.

Bare vet at denne WooCommerce-planen på startnivå ikke er laget for å vokse sammen med deg – den er laget for å bli hekta!

• Bunnlinjen

Liquid Web streber etter å være den beste leverandøren av webhotell på markedet – og det gjenspeiles i høye kostnader. Men du ville ikke ha lest mot slutten av denne anmeldelsen hvis du var redd av høye priser, ville du nå?

Liquid Web er bosatt i en annen liga enn selskaper som tjener pengene sine først og fremst gjennom delt hosting. I markedets høyytelsesnisje tilbyr de en portefølje av produkter skreddersydd for de mest ambisiøse prosjektene dine. Tjenestene deres er fleksible, pålitelige og støttes av et meget kunnskapsfullt supportpersonell som vil ta tid og stress med å administrere serveren fra tallerkenen din.

Vis flere funksjoner

ofte stilte spørsmål

Tilbyr LiquidWeb Linux eller Windows hosting?

Deres webhotellstjenester inkluderer både Windows og Linux hosting.

Vil LiquidWeb prøve å heve prisen min når det er på tide for meg å fornye kontrakten min?

Nei, prisene dine bør forbli konstant med deres eksisterende prisstruktur.

Får jeg et gratis domenenavn inkludert i webhotellplanen min?

Ja, hver webhotellkonto får 1,3 eller 5 gratis domenenavn, avhengig av hver kundes behov.

Tilbyr LiquidWeb WHOIS personvern for domenenavn?

Ja, mot en ekstra avgift kan kunder legge til WHOIS-personvern til webhotellplanen sin.

Har LiquidWeb virtuell privat server (VPS) -tjeneste?

Absolutt. De tilbyr faktisk ti forskjellige nivåer av VPS-tjeneste med SSD-lagring (Solid State Drive) som kan tilpasses for å dekke dine individuelle behov best..

Hvor ligger denne webhotellstjenesten?

LiquidWeb er lokalisert i Lansing, Michigan, U.S.A.

Hvilke programmeringsspråk støtter LiquidWeb?

LiquidWeb støtter Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl og PHP.

Har LiquidWeb noe tilknyttet program?

Ja, de har et greit program som betaler det samme for hver henvisning som genereres. Betalingsbeløp forblir de samme uansett hvor mange henvisninger tilknyttede selskaper genererer, så provisjonen ved den første henvisningen er den samme som den 10 000..

Kan jeg være vert for WordPress på LiquidWebs tjeneste?

Absolutt. WordPress støttes fullt ut på denne webhotellstjenesten.

Har LiquidWeb noe programvare for bygging av nettsteder inkludert?

Det er ingen programvare for bygging av nettsteder inkludert, men de gir tilgang til plattformer som WordPress og Joomla for å gjøre det enkelt for deg å bygge nettstedet ditt hvis du ønsker det.

Kan jeg bruke PrestaShop med LiquidWeb-hosting?

Ja, du kan enkelt installere PrestaShop e-handelsprogramvare på serverne dine hvis du vil.

Hvor enkelt er det å flytte WordPress-installasjoner over til LiquidWeb?

Migrering fra WordPress til LiquidWeb er enkelt og inkludert i deres migrasjonstjenester. Du kan også bruke styringsverktøyet på kontrollpanelet for å enkelt gjøre dette selv.

Hva med bildetunge sider på LiquidWeb? Er de ok?

Så lenge lagring og båndbredde kjøpet er tilstrekkelig, vil bilder ikke være et problem. Det topp utstyret deres kan håndtere det enkelt.

Får du et brukerkontrollpanel med LiquidWeb-tjeneste?

Ja, du får et cPanel- eller WHM-kontrollpanel, avhengig av om du er vert for Windows- eller Linux-baserte produkter. De gir alt du trenger for å administrere nettsteder.

Hva slags garanti tilbyr de?

LiquidWeb har 100% oppetidsgaranti. Hvis du mister service av en eller annen grunn, vil du automatisk motta fremtidige tjenestekreditter.

Har LiquidWeb tjenester for distribusjonsnettverk (CDN)?

Ja, CDN-tjenester er inkludert i alle hostingkontraktene.

Hvor ofte utfører LiquidWeb sikkerhetskopieringer?

De utfører sikkerhetskopier hver natt til en server utenfor stedet for din sikkerhet.

Hvor mange e-postadresser er tillatt med LiquidWeb-hosting?

Antall e-postmeldinger og e-postlagring er ubegrenset når du kjøper en webhotellplan.

Tilbyr LiquidWeb studentrabatt?

Ja, du kan finne studentrabatten deres på deres hjemmeside, og ideelle organisasjoner kan også få rabatt hvis de ber om det.

Hva med videostreaming? Hvor bra fungerer LiquidWeb for det?

Den delte plattformen deres fungerer rimelig bra for videostreaming, men det anbefales å bruke dedikerte nettsteder eller et nettsted som kjøres på VPS for videostreaming av høy kvalitet.

Tilbyr LiquidWeb ubegrenset lagringsplass og båndbredde?

Ja, de tilbyr begge deler, men de forbeholder seg retten til å tilbakekalle privilegiene hvis de finner overgrep eller overdreven bruk.

Jeg har fire nettsteder. Hvilken av LiquidWebs tjenester vil fungere for å være vertskap for nettstedene mine?

Hver eneste av LiquidWebs vertsplaner kan håndtere fire nettsteder samtidig.

Hva er standard kontraktlengder for LiquidWeb-hosting?

Kunder kan velge mellom månedlige, årlige eller flerårige webhotellkontrakter. Det er mer kostnadseffektivt å velge en lengre periode.

Hva er betalingsalternativene mine hvis jeg velger LiquidWeb?

De godtar bankoverføring, Paypal og de fleste større kredittkort som betaling for tjenester.

Vil nettstedet mitt for e-handel fungere bra ved å bruke LiquidWeb?

Ja, webhotellplanene deres fungerer veldig bra med alle e-handelssteder, og støtter funksjoner som handlekurver og Secure Sockets Layer (SSL) for sikkerhet.

Er LiquidWeb et sikkert webhotellprodukt?

Dette selskapets infrastruktur setter bransjestandarden for sikkerhet med konstant overvåking, ansatte på stedet og de nyeste brannmurteknologiene. Når det gjelder sikkerhet, er de foran kurven.

Hvor er LiquidWebs datasentre fysisk plassert?

LiquidWeb har fire datasentre for tiden, med ett i Phoenix Arizona, og tre til i delstaten Michigan.

Kan LiquidWeb hjelpe meg med å overføre mine eksisterende nettsteder til deres tjeneste? Jeg har ikke tid eller kunnskap til å gjøre det.

Ja! De har et overføringsteam for nettsteder som bare er å hjelpe deg med å overføre de eksisterende nettstedene dine til den nye webhotellstjenesten. Å bytte webhotell har aldri vært så smertefritt.

Hva slags kundesupport er tilgjengelig hvis jeg har noen problemer?

LiquidWeb har 24/7 kundestøtte via telefon eller chat på deres hjemmeside. Støtteteamet snakker bare engelsk.

Hva om jeg ikke er fornøyd med webhotellet deres?

Hvis du ikke er fornøyd med LiquidWebs ytelse, har de en 30 dagers pengene tilbake-garanti på alle tilgjengelige produkter og tjenester.

Forhåpentligvis har alle spørsmålene du har om denne webhotellstjenesten blitt besvart ovenfor. Hvis du har shoppet rundt etter en innenlandsk webhotell som har bransjeledende funksjoner, LiquidWeb er et godt valg. De har en plan for hver kunde i størrelsen, fra ett domenenavn til 1 000. Bransjeledende kundestøtte, overvåking og sikkerhet 24/7 og muligheten til å konfigurere systemet ditt etter dine behov er det som gjør denne webhotellstjenesten virkelig unik. De tilbyr også migreringstjenesten deres, noe som gjør overføringen av dataene dine til de nye LiquidWeb-serverne så enkelt som mulig. I et marked som er overfylt med webhotellfirmaer, vil nordamerikanske kunder være ekstremt fornøyde med prissettingen, fleksibiliteten og lett å bytte til LiquidWeb. Mer på LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector