LiquidWeb anmeldelser maj 2020 – Bedste op og kommende webhost?

Contents

Hvad er Liquid Web Hosting?

Med hovedkvarter i Lansing, MI, ønsker Liquid Web-teamet at være De mest nyttige mennesker i hosting&# X2122;. Og med over 30.000 kunder og en af ​​de højeste loyalitetssatser i branchen, kan de meget vel være netop det. De har formået at sikre dette omdømme delvist ved at fjerne sig selv fra det delte hosting rotte race.


anmeldelser af flydende webhost

anmeldelser af flydende webhost De ser godt ud til at være nyttige?

Højere en gang til for folkene bagpå: Liquid Web tilbyder ikke nogen delt hosting.

Dette er et unikt valg i en branche, hvor delt hosting er ud over den største penge maker for de fleste af de store spillere. Og denne beslutning er en god repræsentation af Liquid Webs hostingtjenester som helhed: de afsætter deres ressourcer til at skabe og sikre tjenester på højt niveau til kunder med behov på højt niveau.

Se flere funktioner LiquidWeb-anmeldelser 4.4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (18 stemmer) Fordele

 1. Meget kraftfuld og fleksibel
 2. Fremragende VPS og dedikerede hostingplaner
 3. Dejlig kundeservice
 4. 100% oppetidsgaranti

Ulemper

 1. Ingen delt hosting
 2. E-mail-omkostninger ekstra
 3. Dyr for begyndere

Support4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Liquid Web Hosting Review

Liquid Web’s ideelle match er behov. Fordi de ikke bare leder efter en hurtig tilslutning; deres administrerede, specialbyggede tjenester er beregnet til at vare.

De vil ikke bare være din webhost, de vil også være din eksterne systemadministrator. Deres kundesupport-guruer forbliver på telefonen med dig sent på natten.

De er villige til at lægge det hele på linjen for at bevise, at de er interesserede, herunder en 100% oppetidsgaranti.

Og hvis du er den jaloux type, vil du være glad for at vide, at Liquid Webs brød og smør er dedikerede servere til en enkelt klient.

Tilgiv os den osteagtige udvidede forhold-metafor, men det er passende. For inden du indgår et tilsagn med Liquid Web, skal du vide, at der er fangst. Og for mange er det en dealbreaker.

Overalt er Liquid Web’s priserne er betydeligt højere end gennemsnittet. Men de er det værd! Det vil sige, hvis dine projekter er på højt niveau og ambitiøse nok til at kræve deres tjenester.

• LiquidWeb er et godt valg for dig, hvis du …

 • Brug for en vært, der kan håndtere ekstremt ambitiøse webprojekter med et højt niveau af tilpasning og support, der matcher.
 • Ved nok om webhosting for at få dig selv i problemer, hvis du prøvede at gøre det selv. Liquid Web-teamet har din ryg, når du bygger din vision ud.
 • Vil have styrede planer og en dedikeret server uden at være begrænset til WordPress.
 • Er en freelancer, der administrerer flere klientsider og leder efter en pålidelig og rodfri måde at optimere hosting-siden af ​​din arbejdsgang.

• Flydende web er ikke noget for dig, hvis du …

 • Vil du starte et lille personligt websted eller leder efter en delt hostingplan. Liquid Web stanses på et andet niveau.

  Bedste alternativ

  For mere basale delte hostingplaner med højt vurderet kundeservice, stor oppetid og superhastigheder, se SiteGround eller A2 Hosting

 • Kan bare ikke maven betale så meget, selvom det betyder at få så meget strøm og så mange funktioner.

  Bedste alternativ

  DreamHost har VPS og administrerede WP-hostingplaner, der starter på under $ 20 / måned.

• Fordele ved Liquid Web Hosting

Liquid Web har et imponerende katalog over administreret hosting, sky og dedikerede serverpakker, der kan tilbydes markedets øverste led. Her er de aspekter, som de virkelig spikrer.

1. Vil du have det? De bygger det. Og styr det.

Liquid Web har alt for mange pakker og tjenester til kort at dække i en enkelt gennemgang. Du har masser af muligheder inden for den højtydende plads, fra Linux til windows, VPS til cloud-hosting, dedikerede servere til administreret WordPress og WooCommerce.

Men det er nok at sige, at Liquid Web har hjerne, brawn og fleksibilitet til at opbygge og effektivt styre selv den mest komplekse af hostede infrastrukturer.

PCI-standarder? Let.

HIPAA-overholdelse? Intet problem.

Forhandler hosting? De fik din ryg.

Liquid Web kan designe og administrere tilpassede løsninger, der skalerer, fra startfase til virksomheder. Deres tilpassede hostingløsninger inkluderer en dedikeret kontoadministrator, der er let tilgængelig og samarbejder med dit IT-team.

2. (Nogle af) de mest hjælpsomme mennesker i hosting

Liquid Web prioriterer din oplevelse som kunde. Dette er allerede tydeligt i deres elegante, moderne branding og intuitive kundegrænseflade.

Og når det kommer til at øge dig væk fra din gamle webhost, sømmer de virkelig overgangen.

Migrationer er gratis og smertefri og får dig til at glemme din gamle vært på kort tid.

Men hvor Liquid Web virkelig skinner er i deres tekniske support. Fordi deres produkter er dyrere og mere avancerede, ved de, at de har at gøre med et andet kundekaliber end din fælles forhandlerrum (hey, no hate! Vi elsker billig delt hosting så meget som den næste fyr!).

løbende webkundeservice løfte

løbende webkundeservice løfte Liquid Web lover sine kunder, at alle spørgsmål bliver besvaret inden for 59 minutter.

I stedet for blot at tjene som dit kontaktpunkt i nødssituationer, stræber Liquid Web supportteamet efter at fungere som en stand-in for en lokalt, lønnet systemadministrator.

De fejler ikke bare, de fungerer som projektkonsulenter.

Og når det kommer til de højere niveauer af hosting, er deres ekspertise uden sidestykke. Designe en ny implementeringsarkitektur? Afbalancerer din lagerplads? Har du nogle spørgsmål om netværk, SSL eller yderligere IP-krav, som du vil sprænge af nogen, der kender deres ting?

Ring til din Liquid Web-kontoadministrator!

De behandler din forespørgsel med entusiasme, hører dig tankevækkende og tilbyder de mest økonomiske og hurtigt implementerede mulige løsninger.

For mange små virksomheder kan denne form for ekspertise understøtte din vækst og spare dig for penge.

3. Fremragende hastighed og 100% oppetidsgaranti

Ikke kun har Liquid Web nogle af de hurtigste hastigheder i branchen (gennemsnit 400ms), de tilbyder også mest generøse SLA i branchen: en 100% oppetidsgaranti og en refusion 10 gange prisen for enhver nedetid.

Hvordan kan de nøjagtigt gøre det godt med et så ambitiøst løfte? For det første er alle Liquid Web’s kernedatacentre privatejet og drives fra Lansing til Phoenix til Amsterdam. Hvert datacenter er udstyret med overflødige netværk, central luft, sikkerhed på stedet og beskyttet mod strømafbrydelser. De fungerer også under en 30-minutters hardwareudskiftningsgaranti.

flydende webservere i os og Europa

flydende webservere i os og Europa Du kan teste hastighederne på Liquid Web’s servere i Lansing, Phoenix og Amsterdam på deres websted.

100% oppetid er umulig at garantere. Men Liquid Web kommer temmelig tæt på og er villig til at kompensere dig for de sjældne undtagelser. Og hvis dit webstids oppetid er så værdifuld, at selv et par minutters nedetid kan koste dig store penge, er Liquid Web’s høje priser mere end opbygget af denne funktion alene.

4. Tankevækkende funktioner overalt

Flydende webhotelleplaner sidder fast med spændende funktioner. Men ud over at tilbyde godbidder skaber de virkelig en oplevelse, der er perfekt i overensstemmelse med, hvad deres måldemografiske ønsker og behov har.

Tag for eksempel freelancere, der administrerer flere klientwebsteder. For at se, hvad Liquid Web havde at tilbyde denne gruppe af hostingkunder, testede vi ud Forretningsstyret WordPress-hosting for $ 149 / måned. En stor pris, helt sikkert, men her er hvad vi har ud over WordPress-optimeret hosting:

Specifikationerne

 • Plads til op til 25 steder
 • 150 GB SSD
 • Ubegrænset trafik og sidevisninger
 • 5TB båndbredde

Godbidderne

 • Ubegrænset adgang til databasen og serveren
 • Automatisk SSL for hvert websted
 • Udviklerværktøjer som SSH, Git og WP-CLI
 • iThemes Sync-plugin inkluderet

Denne plan var pyntet med alt, hvad en freelancer, der var vært for flere klientsider, kunne have brug for. Fra smertefri migration til en meget moderne grænseflade blev allerede nogle af de vigtigste smertepunkter for denne plans måldemografiske dækket.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
Antal websteder141025
SSD-opbevaring20 GB40 GB100 GB150 GB
Pris$ 29 / måned$ 69 / måned$ 99 / måned$ 149 / måned

Men hvor det virkelig solgte os, var i de små detaljer indbygget i instrumentbrættet: muligheden for at oprette stencilwebsteder med et enkelt klik, tag dine sider til intern organisation, nemt oprette adgangskodebeskyttede visninger, downloade adgang og fejllogfiler og foretage visuelle sammenligninger af dine sikkerhedskopierede websteder.

tankevækkende brugeroplevelse flydende web wordpress hosting

tankevækkende brugeroplevelse flydende web wordpress hosting Tankevækkende detaljer som disse viser, hvor godt Liquid Web forstår udviklernes arbejdsgange og smertepunkter.

Kundens betjeningspaneler er sjældent så brugbare. I tilfælde af mange værter kan du muligvis finde det lettere blot at bogmærke WordPress-admin-siden for hver URL, du administrerer, snarere end at genere overhovedet med hosting-instrumentbrættet, medmindre din opgave vedrører hosting.

Liquid Web’s instrumentbræt giver direkte adgang til alle dine websteder på en dejlig intuitiv måde.

liquid web managed wordpress hosting

liquid web managed wordpress hosting Et pænt og ordnet betjeningspanel, hvor du nemt kan få adgang til og administrere alle dine websteder? Hvorfor er dette så sjældent!

• Ulemper ved Liquid Web Hosting

Ingen webhost er den perfekte pasform til alle. Dette kan være mere sandt for Liquid Web end nogen anden vært, vi har gennemgået.

Misforstå os ikke!

Vi synes, de er et fremragende match for kunder, der har brug for ydelser med høj ydeevne. Men det er simpelthen ikke tilfældet for langt de fleste mennesker, der leder efter webhosting.

1. Ingen delt hosting

I tilfælde af at du gik glip af det, tilbyder Liquid Web ingen delte hostingplaner. Hvis det er det, du leder efter, skal du se andre steder. Beklager (de er ikke kede).

2. Forhåndsomkostninger kontra langsigtede gevinster

Vi har allerede nævnt dette mange gange i denne anmeldelse, men Liquid Web er dyrt.

I stort set alle tjenester, de tilbyder, falder deres planer firkantet på den “dyrere end gennemsnitlige” side af spektret.

Til gengæld for store omkostninger på forhånd tilbyder Liquid Web imidlertid en utrolig 100% oppetidsgaranti, flammende hurtige siderhastigheder, support døgnet rundt på højt niveau og funktioner, du skal betale ekstra for andetsteds.

Du skal selv lave matematikken for at se, om dette vil betale sig for dine specifikke behov.

3. E-mail-omkostninger kan tilføjes hurtigt

Hosting af e-mail-konti koster ekstra med Liquid Web: starter ved $ 1 pr. Indbakke pr. Måned. Dette er en rimelig pris, og deres e-mail-hosting-løsninger er robuste, men ikke alle kunder har brug for premium e-mail-hosting-tjenester på forretningsniveau.

Vær særlig forsigtig, hvis du migrerer fra en vært, der tilbyder ubegrænset indbakke. Omkostningerne kan tilføjes hurtigt. Hvis du har en lang liste med e-mail-adresser, der er knyttet til dit domæne, kan du tænke to gange (eller i det mindste konmari listen), før du skifter til Liquid Web.

flydende web-e-mail-hostingplaner

flydende web-e-mail-hostingplaner Liquid Web har smukt tvingende ræsonnement hvorfor de ikke tilbyder e-mail-hosting som en pakkeløsning med din server.

Desuden var betalte indbakke ikke altid politikken. Prissætningsstrukturen pr. Indbakke blev introduceret i 2017, hvilket overraskede og foragtede flere eksisterende kunder.

Det bringer os til vores endelige Liquid Web con …

4. Organisatoriske kaos Bærer undertiden sit grimme hoved

I de senere år erhvervede Liquid Web WiredTree og Rackspace Cloud og bragte deres kunder under deres fløj.

Mens mange kunder næppe bemærkede nogen overgang overhovedet, efterlod overgangen nogle arvede kunder følelse af forbrænding og fik nogle få eksisterende kunder til at opleve en midlertidig tilbagegang i service.

Langsomere support responstider, faktureringsproblemer og pigge i nedetid er til en vis grad forståelig i overgangstider. Især når det drejer sig om hostingtjenester på højt niveau.

Husk bare, at de, så dedikerede og vidende som Liquid Web-teamet er, ikke har en pletfri track record, når det kommer til intern organisation og at holde kunderne i løbet af store ændringer.

• Liquid Web Managed WooCommerce Begynderplananmeldelse

Måske delvis fordi deres tjenester er på tværs af linjen på den dyre side af spektret, er Liquid Web begyndt at tilbyde konkurrencedygtige priser, administrerede WooCommerce-planer.

 

Begynderplanen starter ved $ 39 / måned, hvilket gør den bare lidt dyrere end Shopifys sammenlignelige plan. Hvad der adskiller Liquid Web’s WooCommerce Beginner-pakke fra Shopifys er både det brede udvalg af inkluderede funktioner og de alvorlige begrænsninger:

På opsiden …

Liquid Web’s Beginner WooCommerce-pakke tilbyder en mere robust liste over funktioner end nogen anden plan på markedet. Disse funktioner inkluderer:

 • Ingen transaktionsgebyrer
 • Ubegrænset personale / admin konti
 • Sofistikeret rapportering og fakturering
 • Afslut tilbud og live forsendelsespriser
 • Produktbunter, upsells og kryds sælger
 • ønskelister
 • Forladt vognstyring gennem Jilt
 • Gratis SSL-certifikat
 • Beaver Builder leveres som standard
 • Alle IconicWP-plugins, der er gratis at installere
 • Tusinder af smukke gratis temaer fra iTheme

På den nederste side …

Liquid Web’s Beginner WooCommerce-pakke begrænser dig til ENTEN et loft på 15 produkter med ubegrænsede transaktioner ELLER ubegrænsede produkter med et loft til 150 ordrer pr. måned.

Det er meget at elske, men også meget at tænke på. Uanset hvad det er, er det et unikt tilbud. Hvorfor ville Liquid Web vælge at være så generøs med funktioner på den ene side og så ustabil med produktkapper på den anden?

Vores teori: denne konkurrencedygtige prispakke ser ud til at være et bud fra Liquid Web for at tiltrække et andet miljø af kunder. Nemlig dem, der ellers kan blive bange for deres høje priser.

At tilbyde en $ 39 / måned-plan kan give Liquid Web en mulighed for at vinde over budgetbevidste kunder med deres fantastiske funktioner, vidunderlige kundesupport og bundsolid pålidelighed (som beskrevet i gennemgangen ovenfor), for at få dem tilsluttet og til sidst til sælge dem på en større og dyrere plan.

God strategi, ikke?

Sikker på – det kan bare være bedst, hvis du ved, at dette er deres spilplan, før du tilmelder dig nybegynderpakken.

Efter vores mening er Liquid Web’s WooCommerce-plan lige nu ikke bæredygtig for nogen e-handelsvirksomhed med planer om gradvist at skalere. Hvis din butik overvinder begrænsningerne i begynderplanen, skal du være klar til at mere end fordoble din månedlige betaling for at gå op til Liquid Web’s næste lag med administreret WooCommerce-hosting.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Pris$ 39 / måned$ 99 / måned$ 125 / måned$ 149 / måned
Ordre:% s & ProdukterUbegrænsede produkter ELLER ubegrænsede ordrerUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
SSL Cert.GratisGratisGratisGratis
Bedrage InkluderetInkluderetInkluderetInkluderet
Beaver BuilderInkluderetInkluderetInkluderetInkluderet
Tilføjelser OnsSupport til AliExpress og 20+ leverandørerMulti-leverandør platform, Dokan, Stripe integration

Så fremragende som Liquid Webs tjenester er, det er en stejl hældning, som ikke enhver virksomhedsejer er parat til at skalere så hurtigt. Selvom det imponerende bundt af funktioner, som Liquid Web leverer (også til kunder på begynderplanen), kan virke som en enorm fordel i forhold til Shopifys billigste plan (hvor disse godbidder koster ekstra), afhænger det virkelig af, hvordan du planlægger at vokse din butik.

Nogle kunder foretrækker muligvis at kirsebærplukke og betale ekstra for visse funktioner, når behovet opstår, så længe deres produktkatalog og månedlige transaktioner har tilladelse til at udvide sig uden grænser. Hvis denne vækststilstand er mere, hvad du havde i tankerne, er Liquid Web’s WooCommerce Beginner Plan sandsynligvis ikke for dig.

flydende web woo handel hosting funktioner

flydende web woo handel hosting funktioner Det er en temmelig omfattende liste over funktioner, men der er en fangst.

Når det er sagt, er der to brugssager, hvor vi kunne se denne plan virkelig skinne. Liquid Web’s WooCommerce begynderplan er perfekt til dig, hvis:

 • Din e-handelsvirksomhed har en sofistikeret marketingstrategi og et begrænset katalog over avancerede produkter. Hvis du aldrig har planer om at sælge mere end 15 produkter eller holde en månedlig lagerbeholdning på mere end 150 varer, og dit websted tiltrækker en let, men stabil strøm af kvalificerede kundeemner, kan du med glæde være vært for din virksomhed med denne plan for evigt.
 • Du planlægger bare en blød lancering af dit e-handelswebsted med et begrænset udvalg af produkter indtil videre. Dette giver dig tid til at bruge alle de fantastiske værktøjer, der leveres af Liquid Web uden ekstra omkostninger for at finjustere din markedsføringsstrategi og arbejdsgang. Og når du først er klar til at debutere, er du okay med at gå videre til en af ​​Liquid Web’s meget dyre højtydende planer.

Vi ved, at du ikke bliver skuffet over Liquid Web’s tjenester, hvis du logger på deres administrerede WooCommerce-plan for begyndere. Som vi detaljerede ovenfor, er Liquid Web så hurtig og så pålidelig, og deres supportteam er så usædvanligt nyttigt, at langt de fleste af deres kunder føler, at de højere priser er mere end berettigede.

Bare ved, at denne WooCommerce-plan på entry-level ikke er bygget til at vokse sammen med dig – den er designet til at få dig tilsluttet!

• Bundlinjen

Liquid Web stræber efter at være den bedste webhostingudbyder på markedet – og det afspejles i deres høje omkostninger. Men du ville ikke have læst til slutningen af ​​denne anmeldelse, hvis du var bange for høje priser, ville du nu?

Liquid Web er bosiddende i en anden liga end virksomheder, der primært tjener deres penge gennem delt hosting. I markedets højtydende niche tilbyder de en portefølje af produkter, der er skræddersyet til dine mest ambitiøse projekter. Deres tjenester er fleksible, pålidelige og støttes med et meget kyndigt supportpersonale, der tager tid og stress med at styre serveren fra din plade.

Se flere funktioner

Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder LiquidWeb Linux eller Windows hosting?

Deres webhostingtjenester inkluderer både Windows og Linux-hosting.

Vil LiquidWeb forsøge at hæve min pris, når det er tid for mig at fornye min kontrakt?

Nej, din prisfastsættelse skal forblive konstant med deres nuværende prisstruktur.

Får jeg et gratis domænenavn inkluderet i min webhosteplan?

Ja, hver webhostingkonto får 1,3 eller 5 gratis domænenavne, afhængigt af hver kundes behov.

Tilbyder LiquidWeb WHOIS-domænenavns-privatliv?

Ja, mod et ekstra gebyr kan kunder tilføje WHOIS-privatliv til deres webhostingsplan.

Har LiquidWeb-tjeneste Virtual Private Server (VPS)?

Absolut. De tilbyder faktisk ti forskellige niveauer af VPS-service med SSD-lager (Solid State Drive), der kan tilpasses, så de bedst opfylder dine individuelle behov.

Hvor er denne webhostetjeneste placeret?

LiquidWeb er placeret i Lansing, Michigan, U.S.A.

Hvilke programmeringssprog understøtter LiquidWeb?

LiquidWeb understøtter Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl og PHP.

Har LiquidWeb noget tilknyttet program?

Ja, de har et ligetil program, der betaler det samme for hver genereret henvisning. Betalingsbeløb forbliver de samme, uanset hvor mange henvisninger tilknyttede selskaber genererer, så provisionen ved den første henvisning er den samme som den 10.000..

Kan jeg være vært for WordPress på LiquidWebs service?

Absolut. WordPress understøttes fuldt ud på denne webhostetjeneste.

Har LiquidWeb noget webstedsbygningssoftware inkluderet?

Der er ingen webstedsbygningssoftware inkluderet, men de giver adgang til platforme som WordPress og Joomla for at gøre det nemt for dig at opbygge din hjemmeside, hvis du ønsker det.

Kan jeg bruge PrestaShop med LiquidWeb-hosting?

Ja, du kan nemt installere PrestaShop e-handelssoftware på dine servere, hvis du vil.

Hvor let er det at flytte WordPress-installationer over til LiquidWeb?

Migrering fra WordPress til LiquidWeb er enkel og inkluderet i deres migrationstjenester. Du kan også bruge styringsværktøjet på deres kontrolpanel til let at gøre dette selv.

Hvad med billedtunge sider på LiquidWeb? Er de ok?

Så længe dit køb af lager- og båndbredde er tilstrækkeligt, er billeder ikke et problem. Deres førsteklasses udstyr kan håndtere det let.

Får du et brugerkontrolpanel med LiquidWeb-service?

Ja, du får et cPanel- eller WHM-kontrolpanel, afhængigt af om du er vært for Windows- eller Linux-baserede produkter. De leverer alt hvad du har brug for for at administrere dine websteder.

Hvilken slags garanti tilbyder de?

LiquidWeb har en 100% oppetidsgaranti. Hvis du mister service af en eller anden grund, modtager du automatisk fremtidige servicekreditter.

Har LiquidWeb-tjenester (Content Distribution Network) (CDN)?

Ja, CDN-tjenester er inkluderet i alle deres hostingkontrakter.

Hvor ofte udfører LiquidWeb sikkerhedskopier?

De udfører sikkerhedskopier hver nat til en server off-site for din sikkerhed.

Hvor mange e-mail-adresser er tilladt med LiquidWeb-hosting?

Antallet af e-mails og e-mail-opbevaring er ubegrænset, når du køber en webhosteplan.

Tilbyder LiquidWeb en studentrabat?

Ja, du kan finde deres studentrabat på deres websted, og non-profit organisationer kan også modtage en rabat, hvis de anmoder om en.

Hvad med videostreaming? Hvor godt fungerer LiquidWeb til det?

Deres delte platform fungerer rimeligt godt til videostreaming, men det anbefales at bruge dedikerede websteder eller et websted, der køres på VPS til video-streaming af kvalitet.

Tilbyder LiquidWeb ubegrænset lagerplads og båndbredde?

Ja, de tilbyder begge, men de forbeholder sig retten til at tilbagekalde privilegierne, hvis de finder misbrug eller overdreven brug.

Jeg har fire websteder. Hvilken af ​​LiquidWebs tjenester fungerer for at være vært for mine websteder?

Hver eneste af LiquidWebs hostingplaner er i stand til at håndtere fire websteder på én gang.

Hvad er standardaftalelængderne for LiquidWeb-hosting?

Kunder kan vælge enten månedlige, årlige eller flerårige webhostingskontrakter. Det er mere omkostningseffektivt at vælge en længere sigt.

Hvad er mine betalingsmuligheder, hvis jeg vælger LiquidWeb?

De accepterer bankoverførsler, Paypal og de fleste større kreditkort som betaling for tjenester.

Vil mit websted for e-handel fungere godt ved hjælp af LiquidWeb?

Ja, deres webhosteplaner fungerer meget godt med alle e-handelswebsteder, understøttende funktioner som indkøbsvogne og Secure Sockets Layer (SSL) for sikkerhed.

Er LiquidWeb et sikkert webhosteprodukt?

Denne virksomheds infrastruktur sætter industristandarden for sikkerhed med konstant overvågning, personale på stedet og de nyeste firewall-teknologier. Når det kommer til sikkerhed, er de foran kurven.

Hvor nøjagtigt er LiquidWebs datacentre fysisk placeret?

LiquidWeb har i øjeblikket fire datacentre, med et i Phoenix Arizona, og tre mere i delstaten Michigan.

Kan LiquidWeb hjælpe mig med at overføre mine eksisterende websteder til deres service? Jeg har ikke tid eller viden til at gøre det.

Ja! De har et webstedsmigrationsteam, der kun er et job, der er at hjælpe dig med at overføre dine eksisterende websteder til din nye webhostetjeneste. At skifte webhosting har aldrig været så smertefrit.

Hvilken slags kundesupport er tilgængelig, hvis jeg har problemer?

LiquidWeb har 24/7 kundesupport via telefon eller chat på deres hjemmeside. Supportteamet taler kun engelsk.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med deres webhostetjeneste?

Hvis du ikke er tilfreds med LiquidWebs ydelse, har de en 30 dages pengene-tilbage-garanti på alle deres tilgængelige produkter og tjenester.

Forhåbentlig er alle de spørgsmål, du har om denne webhosttjeneste, besvaret ovenfor. Hvis du har shoppet rundt efter en indenlandsk webhostetjeneste, der har brancheførende funktioner, LiquidWeb er et godt valg. De har en plan for hver kunde i størrelsen, fra et domænenavn til 1.000. Branche førende kundesupport, 24/7 overvågning og sikkerhed og muligheden for at konfigurere dit system til dine behov er det, der gør denne webhosting-service virkelig unik. De tilbyder også deres webstedsmigreringstjeneste, hvilket gør overførsel af dine data til dine nye LiquidWeb-servere så let som menneskeligt muligt. I et marked, der er overfyldt med webhostingfirmaer, vil nordamerikanske kunder være yderst tilfredse med prissætningen, fleksibiliteten og let at skifte til LiquidWeb. Mere på LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map