LiquidWeb-arvostelut toukokuu 2020 – paras nouseva ja tulossa oleva Web-isäntä?

Contents

Mikä on nestemäinen web-hosting?

Liquid Web -tiimi, jonka pääkonttori on Lansingissa, MI, on Hyödyllisimmät ihmiset isännöinnissä&# X2122;. Ja sillä on yli 30 000 asiakasta ja yksi alan korkeimmista uskollisuusasteista, he saattavat hyvinkin olla juuri niin. He ovat onnistuneet turvaamaan tämän maineen osittain poistamalla itsensä kokonaan jaetusta rottakilpailusta.


nestemäiset verkkoisäntäarvostelut

nestemäinen verkkoisäntäarvostelut No, ne näyttävät aika hyödyllisiltä, ​​eikö niin?

Selkeämpää vielä kerran takana oleville ihmisille: Liquid Web ei tarjoa jaettua hosting-palvelua.

Tämä on ainutlaatuinen valinta teollisuudenalalla, jolla jaettua hosting-palvelua on suurimman rahamallin tuottajan lisäksi ja sen ulkopuolella. Ja tämä päätös on hyvä esitys koko Liquid Web -palvelun isännöintipalveluista: he osoittavat voimavaransa korkean tason palvelujen luomiseen ja varmistamiseen asiakkaille, joilla on korkean tason tarpeita.

Näytä lisää ominaisuuksia LiquidWeb-arvostelut 4.4 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (18 äänet) Hyödyt

 1. Erittäin tehokas ja joustava
 2. Erinomainen VPS ja omistettu hosting-suunnitelma
 3. Ihana asiakaspalvelu
 4. 100% Uptime-takuu

Haittoja

 1. Ei jaettua majoitusta
 2. Sähköpostikulut ylimääräiset
 3. Hinta aloittelijoille

Support4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Nestemäinen web-hosting-arvostelu

Nesteverkon ihanteellinen ottelu on tarpeellinen. Koska he eivät ole vain etsivät nopeaa kytkemistä; heidän hallittujen, räätälöityjen palvelujen on tarkoitus kestää.

He eivät halua vain olla verkkoisäntäsi, vaan he haluavat olla myös etäjärjestelmän järjestelmänvalvojasi. Heidän asiakastuen gurunsa pysyvät puhelimessa kanssasi myöhään iltaan.

He ovat valmiita laskemaan kaiken linjalle todistaakseen välittävänsä, mukaan lukien a 100% käyttöaikatakuu.

Ja jos olet kateellinen tyyppi, tiedät mielelläni, että Liquid Webin leipä ja voi ovat yhden asiakkaan palvelimia.

Anteeksi anteeksi pidennetty suhde-metafora, mutta se on tarkoituksenmukaista. Koska ennen kuin teet sitoumuksen Liquid Web -palvelun kanssa, sinun pitäisi tietää, että saalis on saatu. Ja monille se on paljon tekemistä.

Kaikkialla, Liquid Web’s hinnat ovat huomattavasti keskimääräistä korkeammat. Mutta he ovat sen arvoisia! Eli jos projektisi ovat korkeatasoisia ja kunnianhimoisia vaatimaan palvelujaan.

• LiquidWeb on hyvä valinta sinulle, jos et…

 • Tarvitsetko isännän, joka pystyy käsittelemään erittäin kunnianhimoisia verkkoprojekteja, joilla on korkea räätälöintitaso ja tuki.
 • Tietää tarpeeksi web-hosting-palveluita joutuaksesi vaikeuksiin, jos yritit tehdä itse. Liquid Web -tiimillä on selkääsi, kun rakennat visioosi.
 • Haluat hallittuja suunnitelmia ja erillistä palvelinta rajoittumatta WordPressiin.
 • Hallitset freelancerina useita asiakassivustoja ja etsit luotettavaa ja turhaa tapaa optimoida työnkulun isäntäpuoli.

• Nestemäinen verkko ei ole sinulle, jos…

 • Haluatko perustaa pienen henkilökohtaisen verkkosivuston tai etsit jaettua hosting-suunnitelmaa. Nestemäinen verkko lävistää toisella tasolla.

  Paras vaihtoehto

  Tutustu SiteGround- tai A2-isännöintiin, jotta saataisiin perustiedot jaetusta isännöintisuunnitelmasta, jossa on korkeasti arvioitu asiakaspalvelu, erinomainen käytettävyys ja erittäin nopeudet.

 • Ei vain voi vatsaa maksaa niin paljon, vaikka se merkitsisi niin paljon voimaa ja niin monia ominaisuuksia.

  Paras vaihtoehto

  DreamHostilla on VPS ja hallinnoi WP-hosting-suunnitelmia, jotka alkavat alle 20 dollaria kuukaudessa.

• Nestemäisen verkkopalvelun hyvät puolet

Liquid Web tarjoaa vaikuttavan luettelon hallituista isäntä-, pilvi- ja erillisistä palvelinpaketeista, joita voidaan tarjota markkinoiden ylimmälle ešelonille. Tässä ovat ne näkökohdat, joita he todella kynsivät.

1. Haluat sen? He rakentavat sen. Ja hallita sitä.

Liquid Webissä on aivan liian monta pakettia ja palvelua kattamaan ytimekkäästi yhdessä arvostelussa. Sinulla on runsaasti vaihtoehtoja korkean suorituskyvyn tilassa, Linuxista Windowsiin, VPS pilvipalvelimeen, omistettuja palvelimia hallittuihin WordPressiin ja WooCommerce.

Mutta riittää, kun sanotaan: Liquid Webillä on aivot, rohkeus ja joustavuus rakentaa ja hallita tehokkaasti jopa kaikkein monimutkaisimpia isännöityjä infrastruktuureja..

PCI-standardit? Helppo.

HIPAA-vaatimustenmukaisuus? Ei ongelmaa.

Jälleenmyyjän isännöinti? He saivat takaisin.

Liquid Web pystyy suunnittelemaan ja hallitsemaan mittatilaustyönä räätälöityjä ratkaisuja varhaisvaiheen startup-yrityksistä yrityksiin. Heidän räätälöityihin hosting-ratkaisuihin kuuluu omistautunut tilinhoitaja, joka on helposti tavoitettavissa ja tekee yhteistyötä IT-tiimisi kanssa.

2. (Jotkut) hyödyllisimmistä ihmisistä isännöinnissä

Liquid Web asettaa etusijalle asiakaskokemuksesi. Tämä näkyy jo heidän tyylikkäässä, uudenaikaisessa brändäyksessä ja intuitiivisessa asiakasliittymässä.

Ja kun on kyse pesemisestä pois vanhasta verkkoisäntästäsi, he todella naulaavat siirtymävaiheen.

Siirto on vapaa ja kivuton, ja unohdat vanhan isäntäsi nopeasti.

Mutta missä Liquid Web todella loistaa, on heidän tekninen tuki. Koska heidän tuotteensa ovat hinnaltaan korkeampia ja edistyneempiä, he tietävät, että he tekevät kauppaa eri asiakaskunnalla kuin kauppaedustajasi (hei, ei vihaa! Rakastamme halpaa jaettua majoitusta yhtä paljon kuin seuraava kaveri!).

nestemäinen web-asiakaspalvelulupaus

nestemäinen web-asiakaspalvelulupaus Liquid Web lupaa asiakkailleen, että kaikkiin kyselyihin vastataan 59 minuutin kuluessa.

Sen sijaan, että toimisi vain yhteyspisteenä hätätilanteissa, Liquid Web -tukitiimi pyrkii toimimaan stand-in paikan päällä olevalle palkatulle järjestelmänvalvojalle.

He eivät vain tee vianetsintää, vaan toimivat projektikonsultteina.

Ja mitä tulee isännöinnin korkeammalle tasolle, heidän asiantuntemus on vertaansa vailla. Suunnitteletko uuden asennusarkkitehtuurin? Varastoinnin tasapainotus? Jos sinulla on kysyttävää verkottumisesta, SSL: stä tai muista IP-vaatimuksista, joista haluat poistua joku, joka tietää heidän jutunsa?

Soita Liquid Web -tilinhoitajallesi!

He käsittelevät kyselyäsi innostuneena, kuulevat sinut harkiten ja tarjoavat taloudellisimmat ja nopeasti toteutettavat ratkaisut.

Monille pienille yrityksille tällainen asiantuntemus voi tukea kasvuasi ja säästää rahaa.

3. Erinomainen nopeus ja 100% käyttöaikatakuu

Liquid Web ei pelkästään ylpeä alan nopeimmista nopeuksista (keskimäärin 400 ms), vaan tarjoaa myös alan yleisin SLA: 100% käyttöaikatakuu ja hyvitys 10-kertainen seisokkien kustannuksiin verrattuna.

Kuinka tarkalleen ottaen he voivat hyötyä tällaisesta kunnianhimoisesta lupauksesta? Ensinnäkin kaikki Liquid Webin ydintietokeskukset ovat yksityisomistuksessa ja niitä hallinnoidaan Lansingista Phoenixiin Amsterdamiin. Jokainen datakeskus on varustettu redundanteilla verkoilla, keskusilmalla, paikan päällä olevalla turvallisuudella ja suojattu sähkökatkoksilta. Ne toimivat myös 30 minuutin laitteiston vaihtotakuulla.

nestemäiset verkkopalvelimet meissä ja Euroopassa

nestemäiset verkkopalvelimet meissä ja Euroopassa Voit testata Liquid Web -palvelimien nopeuksia Lansingissa, Phoenixissa ja Amsterdamissa heidän verkkosivuillaan.

100% käyttöaikaa on mahdotonta taata. Mutta Liquid Web tulee melko melko lähellä ja on valmis korvaamaan sinulle harvinaiset poikkeukset. Ja jos verkkosivustosi käyttöaika on niin arvokas, että jopa muutaman minuutin seisokkeja voi maksaa sinulle suuria dollareita, Liquid Web -yrityksen korkeat hinnat ovat enemmän kuin pelkästään tämä ominaisuus.

4. Harkittuja ominaisuuksia ympäri

Nestemäiset web-hosting-suunnitelmat ovat juuttuneet täynnä houkuttelevia ominaisuuksia. Mutta herkkujen tarjoamisen lisäksi he todella luovat kokemuksen, joka on täysin linjassa sen kanssa, mitä heidän kohdeväestönsä haluaa ja tarvitsee.

Otetaan esimerkiksi freelancereita, jotka hallinnoivat useita asiakassivustoja. Jotta voimme nähdä, mitä Liquid Webillä oli tarjottavanaan ryhmälle isäntäasiakkaita, testasimme Yrityksen hallinnoima WordPress-hosting 149 dollaria / kuukausi. Varmasti mojova hinta, mutta WordPressin optimoidun isännöinnin lisäksi saimme tämän:

Tekniset tiedot

 • Tila isännöidä jopa 25 sivustoa
 • 150 Gt SSD
 • Rajoittamaton liikenne ja sivun katselut
 • 5TB kaistanleveys

Hyvää

 • Rajoittamaton pääsy tietokantaan ja palvelimeen
 • Automaattinen SSL jokaiselle sivustolle
 • Kehittäjän työkalut, kuten SSH, Git ja WP-CLI
 • Mukana iThemes Sync -laajennus

Tämä suunnitelma purettiin kaikella, mitä freelancer, joka isännöi useita asiakassivustoja, voi tarvita. Kipuista muuttoliikkeistä erittäin moderniin käyttöliittymään oli jo katettu joitain tämän suunnitelman kohderyhmien keskeisiä kipupisteitä.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
Sivustojen lukumäärä141025
SSD-tallennustila20 Gt40 Gt100 Gt150 Gt
Hinta$ 29 / kuukausi$ 69 / kuukausi$ 99 / kuukausi$ 149 / kk

Mutta missä se todella myi meidät, olivat kojelautaan sisäänrakennetut pienet yksityiskohdat: kyky tehdä stensiilisivustoja yhdellä napsautuksella, merkitä sivustosi sisäiseen organisaatioon, luoda helposti salasanalla suojattuja näkymiä, ladata käyttö- ja virhelokeja ja tehdä visuaalisia vertailuja. varmuuskopioiduista sivustoistasi.

huomaavainen käyttökokemus nestemäisen web WordPress-hosting-palvelun tarjoaminen

huomaavainen käyttökokemus nestemäisen web WordPress-hosting-palvelun tarjoaminen Nämä ajattelevat yksityiskohdat osoittavat, kuinka hyvin Liquid Web ymmärtää kehittäjien työnkulut ja kipupisteet.

Asiakkaiden kojetaulut ovat harvoin niin käyttökelpoisia. Monien isäntien tapauksessa voi olla helpompaa yksinkertaisesti lisätä WordPress-järjestelmänvalvojan sivu kirjanmerkkeihin jokaiselle hallinnoidulle URL-osoitteelle sen sijaan, että häiritsisit ollenkaan isäntä-kojetaulua, ellei tehtäväsi koske isännöintiä.

Liquid Web -hallintapaneeli tarjoaa suoran pääsyn kaikkiin sivustoihisi ihanan intuitiivisella tavalla.

nestemäinen Web-hallinta WordPress-hosting

nestemäinen Web-hallinta WordPress-hosting Tyylikäs ja hallittu kojetaulu, johon pääset helposti käsiksi ja hallitsemaan kaikkia sivustoitasi? Miksi tämä on niin harvinaista?!

• Liquid Web Hosting -palvelun haitat

Mikään verkkohotelli ei sovellu täydellisesti kaikille. Tämä voi olla totta Liquid Webissä kuin missään muussa tarkistamassamme isäntässä.

Älä tee meitä väärin!

Mielestämme ne ovat erinomainen ottelu asiakkaille, jotka vaativat korkean suorituskyvyn palveluita. Mutta niin ei yksinkertaisesti pidä paikkansa web-hosting-palveluita etsiville ihmisille.

1. Ei jaettua majoitusta

Mikäli unohdat sen, Liquid Web ei tarjoa jaettua hosting-suunnitelmaa. Jos tämä on mitä etsit, etsi muualta. Anteeksi (he eivät ole pahoillani).

2. Ennakkomaksut verrattuna pitkäaikaisiin voittoihin

Olemme jo maininneet tämän monta kertaa tässä katsauksessa, mutta nestemäinen verkko on kallista.

Melkein jokaisessa tarjoamassaan palvelussa heidän suunnitelmansa ovat suoraan keskimääräistä kalliimmalla puolella taajuuksia.

Vastineeksi moitteettomille kustannuksille Liquid Web tarjoaa kuitenkin uskomattoman 100% käyttöaikatakuun, nopean sivunopeuden, ympärivuorokautisen korkeatasoisen tuen ja ominaisuudet, jotka joudut maksamaan ylimääräisestä muualta.

Sinun on tehtävä matematiikka itse nähdäksesi, maksaako se sinulle tarpeitasi.

3. Sähköpostikulut voivat kasvaa nopeasti

Sähköpostitilien ylläpito maksaa ylimääräisiä Liquid Web -palvelussa: alkaen 1 dollaria per postilaatikko kuukaudessa. Tämä on kohtuullinen hinta ja heidän sähköpostin isäntäratkaisut ovat kestäviä, mutta kaikki asiakkaat eivät tarvitse korkealaatuisia yritystason sähköpostin isännöintipalveluita.

Ole erityisen varovainen, jos siirryt isännältä, joka tarjosi rajoittamattomia postilaatikoita. Kustannukset voivat kasvaa nopeasti. Jos verkkotunnukseesi liittyy pitkä luettelo sähköpostiosoitteista, kannattaa ehkä miettiä kahdesti (tai ainakin konmari-luetteloa) ennen siirtymistä Liquid Web -verkkoon.

nestemäisen web-sähköpostin hosting-suunnitelmat

nestemäisen web-sähköpostin hosting-suunnitelmat Nestemäisessä verkossa on kaunis pakottavia päättelyjä miksi he eivät tarjoa sähköpostin ylläpitoa palveluna palvelussarjoina.

Lisäksi maksetut postilaatikot eivät aina olleet sääntöjä. Saapuneet-postilaatikkojen hinnoittelurakenne otettiin käyttöön vuonna 2017, mikä on monien olemassa olevien asiakkaiden yllätys ja halveksunta.

Se vie meidät lopulliseen nestemäiseen verkkokonferenssimme…

4. Organisaation kaaos toisinaan korvaa ruma päänsä

Viime vuosina Liquid Web osti WiredTree- ja Rackspace Cloud -sovellukset ja toi asiakkaansa siiven alle.

Vaikka monet asiakkaat tuskin huomasivat muutosta ollenkaan, siirtyminen johti siihen, että jotkut perinnölliset asiakkaat tunsivat olleensa poltettuja ja aiheutti muutamille olemassa oleville asiakkaille palvelun tilapäisen heikkenemisen..

Tukien hitaammat vastausajat, laskutusongelmat ja seisokkien piikit ovat jossain määrin ymmärrettäviä siirtymäaikoina. Varsinkin kun se koskee korkeatasoisia hosting-palveluita.

Muista vain, että niin omistautuneella ja asiantuntevalla kuin Liquid Web -tiimi, heillä ei ole tahrattomia tuloksia sisäisestä organisaatiosta ja asiakkaiden pitämisestä suurten muutosten seurauksena.

• Nestemäinen Web-hallinta WooCommerce Beginner Plan Review

Ehkä osittain siksi, että heidän palvelunsa ovat laajassa spektrin kalliilla puolella, Liquid Web on alkanut tarjota kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, hallittuja WooCommerce-suunnitelmia.

 

Aloittelijan suunnitelma alkaa hinnasta 39 dollaria / kk, mikä tekee siitä vain vähän kalliimman kuin Shopifyn vertailukelpoinen suunnitelma. Mikä erottaa Liquid Webin WooCommerce Beginner -paketin Shopifyn paketista, ovat sekä laaja valikoima mukana olevia ominaisuuksia että ankarat rajoitukset:

Yläpuolella …

Liquid Webin Aloittelija WooCommerce -paketti tarjoaa tehokkaamman luettelon ominaisuuksista kuin mikään muu markkinoilla oleva suunnitelma. Näitä ominaisuuksia ovat:

 • Ei transaktiomaksuja
 • Rajoittamaton henkilökunnan / järjestelmänvalvojan tilit
 • Hienostunut raportointi ja laskutus
 • Poistu tarjouksista ja reaaliaikaisista lähetyshinnoista
 • Tuotepaketit, lisämyynnit ja ristimyynti
 • toivelista
 • Hylätty ostoskorin hallinta Jiltin kautta
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Beaver Builder on vakiona
 • Kaikki IconicWP-laajennukset ovat ilmaiseksi asennettavissa
 • Tuhansia kauniita ilmaisia ​​teemoja iThemeltä

Alaosassa…

Liquid Webin Aloittelija WooCommerce -paketti rajoittaa sinut JOMPIKUMPI enimmäismäärä 15 tuotteelle rajoittamattomalla kaupalla TAI rajoittamaton määrä tuotteita, joissa korkki 150 tilausta kuukaudessa.

Se on paljon rakastettavaa, mutta myös paljon ajateltavaa. Joka tapauksessa, se on ainutlaatuinen tarjous. Miksi Liquid Web päättäisi olla niin antelias ominaisuuksillaan toisaalta ja niin niukka tuotteilla, joilla toisaalta?

Teoriamme: tämä kilpailukykyisesti hinnoiteltu paketti näyttää olevan Liquid Web -yrityksen tarjous houkutella erilaista asiakaskuntaa. Nimittäin niitä, joita muuten pelottaa korkeat hinnat.

39 dollarin kuukausisuunnitelman tarjoaminen voisi antaa Liquid Webille mahdollisuuden voittaa budjettitietoisia asiakkaita mahtavilla ominaisuuksillaan, loistavalla asiakastuellaan ja luotettavuudellaan (kuten yllä olevassa katsauksessa yksityiskohtaisesti selviää) saada heidät koukkuun ja lopulta myydä ne suuremmalla, kalliimmalla suunnitelmalla.

Hyvä strategia, eikö??

Toki – se saattaa olla parasta, jos tiedät, että tämä on heidän pelisuunnitelmansa, ennen kuin kirjaudut Beginner-pakettiin.

Mielestämme Liquid Webin lähtötason WooCommerce-suunnitelma yksinkertaisesti on ei ole kestävä mistään verkkokaupan liiketoiminnasta, ja suunnitelmat asteittain muuttuvat. Jos myymäläsi ylittää Aloittelija-suunnitelman rajoitukset, sinun on oltava valmis kaksinkertaistamaan kuukausimaksusi, jotta voit siirtyä Liquid Web -sovelluksen seuraavalle tasolle hallitusta WooCommerce-isännöinnistä.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Hinta$ 39 / kuukausi$ 99 / kuukausi$ 125 / kk$ 149 / kk
tilaukset & TuotteetRajoittamaton määrä tuotteita TAI rajoittamaton tilauksetRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
SSL-sertifikaatti.VapaaVapaaVapaaVapaa
hylätä sisältyvätsisältyvätsisältyvätsisältyvät
Beaver Buildersisältyvätsisältyvätsisältyvätsisältyvät
LisäosatTuki AliExpressille ja yli 20 toimittajalleMonen myyjän alusta, Dokan, Stripe -integraatio

Niin erinomaiset kuin Liquid Web -palvelut ovat, se on jyrkkä kaltevuus, jota kaikki yrityksen omistajat eivät ole valmiita mittaamaan niin nopeasti. Vaikka vaikuttava joukko ominaisuuksia, jotka Liquid Web tarjoaa (jopa Aloittelija-suunnitelman asiakkaille), saattaa tuntua valtavalta etuna Shopifen halvimpaan suunnitelmaan (jossa nämä herkut maksavat ylimääräisiä), se riippuu todella siitä, kuinka aiot kasvattaa myymälääsi.

Jotkut asiakkaat saattavat mieluummin valita kirsikkakorjauksen ja maksaa lisämaksusta tietyistä ominaisuuksista tarpeen mukaan, kunhan heidän tuoteluettelonsa ja kuukausittaisten tapahtumiensa annetaan laajentua ilman rajoituksia. Jos tämä kasvutyyli on enemmän kuin mitä pidit mielessä, Liquid Webin WooCommerce Beginner Plan ei todennäköisesti ole sinulle.

nestemäisen web woo -kaupan isännöintiominaisuudet

nestemäisen web woo -kaupan isännöintiominaisuudet Tämä on melko laaja luettelo ominaisuuksista, mutta saalis on.

Tästä huolimatta on olemassa kaksi käyttötapausta, joissa voimme nähdä tämän suunnitelman todella loistavan. Liquid Webin WooCommerce Beginner Plan on täydellinen sinulle, jos:

 • Verkkokaupallasi on hienostunut markkinointistrategia ja rajoitettu luettelo korkealaatuisimmista tuotteista. Jos et koskaan aio myydä yli 15 tuotetta tai pitää kuukausittain yli 150 tavaran luettelo ja jos sivustosi houkuttelee kevyttä, mutta tasaista pätevien virtausten virtaa, voit isännöidä yritystäsi tässä suunnitelmassa ikuisesti.
 • Suunnittelet vain verkkokauppasivustosi pehmeää käynnistämistä tällä hetkellä rajoitetulla tuotevalikoimalla. Tämä antaisi sinulle aikaa käyttää kaikkia Liquid Webin tarjoamia hienoja työkaluja ilman lisäkustannuksia markkinointistrategian ja työnkulun hienosäätöön. Ja kun olet valmis tekemään suuren debyytinsä, voit siirtyä yhteen Liquid Webin kalliimmista korkean suorituskyvyn suunnitelmista.

Uskomme, ettet tule pettymään Liquid Web -palvelusta, jos kirjaudut sisään heidän hallinnoimaansa WooCommerce-suunnitelmaan aloittelijoille. Kuten edellä yksityiskohtaisesti kerrottiin, Liquid Web on niin nopea ja luotettava ja heidän tukitiiminsä on niin poikkeuksellisen hyödyllinen, että suurin osa heidän asiakkaistaan ​​katsoo, että korkeammat hinnat ovat enemmän kuin perusteltuja..

Ymmärrä vain, että tätä lähtötason WooCommerce-suunnitelmaa ei ole rakennettu kasvamaan kanssasi – se on rakennettu pitämään sinut koukussa!

• Pohjaviiva

Liquid Web pyrkii olemaan markkinoiden paras web-palveluntarjoaja – ja tämä heijastuu niiden korkeisiin kustannuksiin. Mutta et olisi lukenut tämän arvostelun loppuun, jos sinä pelkäät korkeista hinnoista?

Liquid Web asuu eri liigassa kuin yritykset, jotka ansaitsevat rahansa ensisijaisesti jaetun isännöinnin kautta. Markkinat ovat erittäin suorituskykyiset, ja ne tarjoavat tuotevalikoiman, joka on räätälöity kunnianhimoisimpiin projekteihisi. Heidän palvelut ovat joustavia, luotettavia ja heillä on erittäin asiantunteva tukihenkilöstö, joka vie aikaa ja stressiä palvelimen hallintaan levyltäsi.

Näytä lisää ominaisuuksia

Usein Kysytyt Kysymykset

Tarjoaako LiquidWeb Linux- tai Windows-majoitusta?

Heidän web-hosting-palveluihin sisältyy sekä Windows- että Linux-hosting.

Yrittääkö LiquidWeb nostaa hintaani, kun minun on aika uusia sopimus?

Ei, hinnoittelun tulisi pysyä ennallaan niiden nykyisen hintarakenteen kanssa.

Saanko ilmaisen verkkotunnuksen Web-hosting-suunnitelmani mukana?

Kyllä, jokaisella web-hosting-tilillä on 1,3 tai 5 ilmaista verkkotunnusta kunkin asiakkaan tarpeista riippuen.

Tarjoaako LiquidWeb WHOIS-verkkotunnuksen yksityisyyttä?

Kyllä, lisämaksusta asiakkaat voivat lisätä WHOIS-yksityisyyttä web-hosting-suunnitelmaansa.

Onko LiquidWebillä Virtual Private Server (VPS) -palvelu?

Ehdottomasti. Ne tarjoavat kymmenen erilaista VPS-palvelutasoa SSD-tallennustilalla, joka voidaan räätälöidä vastaamaan parhaiten henkilökohtaisia ​​tarpeitasi.

Missä tämä web-hosting-palvelu sijaitsee?

LiquidWeb sijaitsee kohteessa Lansing, Michigan, Yhdysvallat.

Mitä ohjelmointikieliä LiquidWeb tukee?

LiquidWeb tukee Ruby-, ASP-, Ruby on Rails-, ASP.NET-, Perl- ja PHP-ohjelmia..

Onko LiquidWebillä mitään tytäryhtiöohjelmaa?

Kyllä, heillä on suoraviivainen ohjelma, joka maksaa saman jokaisesta luodusta viittauksesta. Maksumäärät pysyvät samana riippumatta siitä, kuinka monta viittausyritystä tuottaa, joten ensimmäisestä lähetyksestä aiheutuva palkkio on sama kuin 10 000.

Voinko isännöidä WordPressiä LiquidWeb-palvelussa?

Ehdottomasti. WordPress on täysin tuettu tässä web-hosting-palvelussa.

Onko LiquidWebissä mukana verkkosivustojen rakennusohjelmistoja??

Mukana ei ole verkkosivustojen rakennusohjelmistoja, mutta ne tarjoavat pääsyn WordPressin ja Joomlan kaltaisiin alustoihin, jotta verkkosivustosi rakentaminen on helppoa, jos haluat.

Voinko käyttää PrestaShopia LiquidWeb-hosting-palvelun kanssa?

Kyllä, voit helposti asentaa PrestaShop-verkkokauppaohjelmiston palvelimillesi, jos haluat.

Kuinka helppoa on siirtää WordPress-asennukset LiquidWebiin?

Siirtyminen WordPressistä LiquidWebiin on helppoa ja sisältyy heidän siirtopalveluihin. Voit käyttää myös heidän ohjauspaneelin hallintatyökalua helposti tehdä tämä itse.

Entä kuvan raskas sivusto LiquidWebissä? Ovatko ne kunnossa?

Niin kauan kuin tallennustila ja kaistanleveys on riittävä, kuvat eivät ole ongelma. Heidän huipputekniset laitteet pystyvät käsittelemään sitä helposti.

Saatko LiquidWeb-palvelun avulla käyttäjän ohjauspaneelin??

Kyllä, saat cPanel- tai WHM-ohjauspaneelin sen mukaan, ylläpidätkö Windows- tai Linux-pohjaisia ​​tuotteita. Ne tarjoavat kaiken mitä tarvitset verkkosivustojesi hallintaan.

Millaisia ​​takuita he tarjoavat?

LiquidWebillä on 100% käyttöaikatakuu. Jos menetät palvelun jostain syystä, saat tulevaisuuden palveluhyvityksiä automaattisesti.

Onko LiquidWebillä sisältöjakeluverkon (CDN) palveluita?

Kyllä, CDN-palvelut sisältyvät kaikkiin niiden hosting-sopimuksiin.

Kuinka usein LiquidWeb tekee varmuuskopioita?

He tekevät varmuuskopioita joka ilta palvelimelle muualla kuin turvallisuutesi vuoksi.

Kuinka monta sähköpostiosoitetta on sallittu LiquidWeb-isännöinnillä?

Sähköpostien määrä ja sähköpostien tallennustila on rajaton, kun ostat web-hosting-suunnitelman.

Tarjoaako LiquidWeb opiskelija-alennusta??

Kyllä, voit löytää opiskelija-alennuksen heidän verkkosivustoltaan, ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot voivat myös saada alennuksen, jos he sitä pyytävät.

Entä videon suoratoisto? Kuinka hyvin LiquidWeb toimii siihen?

Heidän yhteinen alusta toimii kohtuullisen hyvin videoiden suoratoistoon, mutta on suositeltavaa käyttää erillisiä sivustoja tai VPS: n ylläpitämää sivustoa laadukkaaseen videon suoratoistoon.

Tarjoaako LiquidWeb rajoittamatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä?

Kyllä, ne tarjoavat molemmat, mutta he pidättävät oikeuden peruuttaa oikeudet, jos he löytävät väärinkäytöksiä tai liiallista käyttöä.

Minulla on neljä verkkosivustoa. Mikä LiquidWebin palveluista toimisi sivustojeni ylläpitämisessä?

Jokainen LiquidWebin isännöintisuunnitelma pystyy käsittelemään neljää verkkosivustoa kerralla.

Mitkä ovat LiquidWeb-hosting-palvelun vakiopituudet?

Asiakkaat voivat valita joko kuukausittaisen, vuosittaisen tai monivuotisen web-hosting-sopimuksen. Pidemmän ajan valitseminen on kustannustehokkaampaa.

Mitkä ovat maksuvaihtoehdot, jos valitsen LiquidWebin?

He hyväksyvät pankkisiirrot, Paypalin ja useimmat suuret luottokortit palveluiden maksuina.

Toimiiko verkkokauppasivustoni LiquidWeb-ohjelmalla hyvin?

Kyllä, niiden web-hosting-suunnitelmat toimivat erittäin hyvin kaikkien verkkokauppasivustojen kanssa, tukemalla ominaisuuksia, kuten ostoskärryjä ja SSL (Secure Sockets Layer) -turvallisuutta..

Onko LiquidWeb turvallinen web-hosting-tuote?

Tämän yrityksen infrastruktuuri asettaa alan standardin turvallisuudelle jatkuvalla valvonnalla, paikan päällä työskentelevällä henkilöstöllä ja uusimmalla palomuuritekniikalla. Turvallisuudessa he ovat käyrän edellä.

Missä tarkalleen ovat LiquidWebin tietokeskukset fyysisesti?

LiquidWebillä on tällä hetkellä neljä datakeskusta, yksi Phoenix Arizonassa ja vielä kolme Michiganin osavaltiossa..

Voiko LiquidWeb auttaa minua siirtämään nykyiset verkkosivustoni palvelulleni? Minulla ei ole aikaa tai tietoa tehdä sitä.

Joo! Heillä on sivuston siirtotyöryhmä, jonka ainoa tehtävä on auttaa siirtämään nykyiset sivustosi uudelle web-hosting-palvelulle. Web-hosting-palvelun vaihtaminen ei ole koskaan ollut näin kivutonta.

Millainen asiakastuki on käytettävissä, jos minulla on ongelmia?

LiquidWebillä on ympäri vuorokauden asiakastuki puhelimitse tai chatin kautta heidän verkkosivuilla. Tukitiimi puhuu vain englantia.

Entä jos en ole tyytyväinen heidän web-hosting-palveluun?

Jos et ole tyytyväinen LiquidWebin suorituskykyyn, heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu kaikille käytettävissä oleville tuotteille ja palveluille.

Toivottavasti kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat tätä web-hosting-palvelua, on vastattu yllä. Jos olet ostanut kotimaista verkkopalvelupalvelua, jolla on alan johtavia ominaisuuksia, LiquidWeb on loistava valinta. Heillä on suunnitelma jokaiselle asiakaskunnalle yhdestä verkkotunnuksesta tuhanteen. Alan johtava asiakastuki, ympärivuorokautinen valvonta ja tietoturva sekä kyky konfiguroida järjestelmäsi tarpeisiisi tekevät tästä web-hosting-palvelusta todella ainutlaatuisen. He tarjoavat myös sivustonsiirtopalvelun, jonka avulla tietojen siirtäminen uusiin LiquidWeb-palvelimiin on niin helppoa kuin inhimillisesti mahdollista. Markkinoilla, jotka ovat täynnä web-hosting-yrityksiä, Pohjois-Amerikan asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä hinnoitteluun, joustavuuteen ja vaihtamiseen LiquidWeb. Lisää LiquidWeb.com-sivustosta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map