LiquidWeb-beoordelingen mei 2020 – Beste opkomende webhost?

LiquidWeb-beoordelingen mei 2020 – Beste opkomende webhost?

LiquidWeb-beoordelingen mei 2020 – Beste opkomende webhost?

Contents

Wat is Liquid Web Hosting?

Het hoofdkantoor van het Liquid Web-team is gevestigd in Lansing, MI De meest behulpzame mensen bij hosting&# x2122;. En met meer dan 30.000 klanten en een van de hoogste loyaliteitscijfers in de branche, zijn ze misschien wel precies dat. Ze zijn erin geslaagd deze reputatie gedeeltelijk veilig te stellen door zichzelf volledig te verwijderen uit de shared hosting rat race.


vloeibare webhost beoordelingen

vloeibare webhost beoordelingen Nou, ze zien er behoorlijk nuttig uit, nietwaar?

Nog een keer luider voor de mensen achterin: Liquid Web biedt geen gedeelde hosting aan.

Dit is een unieke keuze in een branche waar shared hosting voor de meeste grote spelers de grootste geldschieter is. En deze beslissing is een goede weergave van de webservices van Liquid Web als geheel: ze besteden hun middelen aan het creëren en verzekeren van diensten op hoog niveau voor klanten met behoeften op hoog niveau.

Bekijk meer functies LiquidWeb Reviews 4.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (18 stemmen) Pros

 1. Zeer krachtig en flexibel
 2. Uitstekende VPS en speciale hostingplannen
 3. Heerlijke klantenservice
 4. 100% uptime-garantie

Nadelen

 1. Geen gedeelde hosting
 2. E-mail kost extra
 3. Prijzig voor beginners

Ondersteuning 4.5 Snelheid 4.5 Functies 5 Waarde 4 Transparantie 4

Liquid Web Hosting Review

De ideale match van Liquid Web is behoeftig. Omdat ze niet alleen op zoek zijn naar een snelle aansluiting; hun beheerde, op maat gemaakte services zijn bedoeld om lang mee te gaan.

Ze willen niet alleen uw webhost zijn, maar ook uw externe systeembeheerder. Hun goeroes voor klantenondersteuning blijven tot laat in de nacht aan de lijn.

Ze zijn bereid alles op het spel te zetten om te bewijzen dat ze erom geven, inclusief een 100% uptime-garantie.

En als je het jaloerse type bent, zul je blij zijn te weten dat Liquid Web’s brood en boter single-client dedicated servers zijn.

Vergeef ons voor de goedkope uitgebreide relatiemetafoor, maar het is gepast. Want voordat u een verbintenis aangaat met Liquid Web, moet u weten dat er een addertje onder het gras zit. En voor velen is het een dealbreaker.

Over de hele linie, Liquid Web’s prijzen zijn aanzienlijk hoger dan gemiddeld. Maar ze zijn het waard! Dat wil zeggen, als uw projecten van hoog niveau zijn en ambitieus genoeg zijn om hun diensten te vereisen.

• LiquidWeb is een goede keuze voor u als u …

 • Heb een host nodig die extreem ambitieuze webprojecten aankan met een hoog niveau van maatwerk en bijpassende ondersteuning.
 • Weet genoeg over webhosting om jezelf in de problemen te brengen als je het zelf probeert. Het Liquid Web-team staat achter je terwijl je je visie uitwerkt.
 • Wilt u beheerde plannen en een speciale server zonder beperkt te zijn tot WordPress.
 • Ben een freelancer die meerdere klantensites beheert en op zoek bent naar een betrouwbare en overzichtelijke manier om de hostingkant van uw workflow te optimaliseren.

• Liquid Web is niets voor jou als je …

 • Wil je een kleine persoonlijke website starten of ben je op zoek naar een shared hosting plan. Liquid Web ponst op een ander niveau.

  Beste alternatief

  Voor meer eenvoudige shared hosting-abonnementen met hoog gewaardeerde klantenservice, geweldige uptime en supersnelheden, ga naar SiteGround of A2 Hosting

 • Ik kan gewoon niet zoveel betalen, zelfs als dat betekent dat je zoveel kracht en zoveel functies krijgt.

  Beste alternatief

  DreamHost heeft VPS en beheerde WP-hostingplannen vanaf minder dan $ 20 / maand.

• Voordelen van Liquid Web Hosting

Liquid Web heeft een indrukwekkende catalogus van managed hosting-, cloud- en dedicated server-pakketten die de top van de markt te bieden heeft. Dit zijn de aspecten die ze echt nagelen.

1. Wil je het? Ze bouwen het. En beheer het.

Liquid Web heeft veel te veel pakketten en services om bondig in één recensie te behandelen. Je hebt een heleboel opties binnen de krachtige ruimte, van Linux tot Windows, VPS tot cloudhosting, dedicated servers tot beheerde WordPress en WooCommerce.

Maar het volstaat om te zeggen dat Liquid Web het brein, de moed en de flexibiliteit heeft om zelfs de meest complexe gehoste infrastructuren uit te bouwen en effectief te beheren.

PCI-standaarden? Gemakkelijk.

HIPAA-conformiteit? Geen probleem.

Reseller hosting? Ze staan ​​achter je.

Liquid Web kan aangepaste oplossingen ontwerpen en beheren die schaalbaar zijn, van beginnende startups tot grote ondernemingen. Hun op maat gemaakte hostingoplossingen omvatten een toegewijde accountmanager die gemakkelijk toegankelijk is en samenwerkt met uw IT-team.

2. (Enkele van) de meest behulpzame mensen in hosting

Liquid Web geeft prioriteit aan uw ervaring als klant. Dit blijkt al uit hun strakke, moderne branding en intuïtieve klantinterface.

En als het erom gaat je weg te jagen van je oude webhost, slaan ze de overgang echt vast.

Migraties zijn gratis en pijnloos en u vergeet uw oude host binnen de kortste keren.

Maar waar Liquid Web echt uitblinkt, is hun technische ondersteuning. Omdat hun producten duurder en geavanceerder zijn, weten ze dat ze te maken hebben met een ander kaliber klanten dan uw koopjesbak shared hosting (hey, geen haat! We houden net zoveel van goedkope shared hosting als de volgende man!).

vloeibare web klantenservice belofte

vloeibare web klantenservice belofte Liquid Web belooft haar klanten dat alle vragen binnen 59 minuten worden beantwoord.

In plaats van alleen uw aanspreekpunt te zijn in tijden van nood, streeft het ondersteuningsteam van Liquid Web ernaar om op te treden als stand-in voor een on-site, bezoldigde systeembeheerder.

Ze lossen niet alleen problemen op, maar treden ook op als projectadviseurs.

En als het gaat om de hogere hostingniveaus, is hun expertise ongeëvenaard. Een nieuwe implementatiearchitectuur ontwerpen? Uw opslag in evenwicht brengen? Heeft u een aantal vragen over netwerken, SSL of aanvullende IP-vereisten die u wilt laten afketsen van iemand die hun dingen kent?

Bel uw Liquid Web-accountmanager!

Zij zullen uw vraag met enthousiasme behandelen, u attent horen en de meest economische en snel geïmplementeerde oplossingen aanbieden.

Voor veel kleine bedrijven kan dit soort expertise uw groei ondersteunen en u geld besparen.

3. Uitstekende snelheid en 100% uptime-garantie

Liquid Web biedt niet alleen enkele van de hoogste snelheden in de branche (gemiddeld 400 ms), ze bieden ook de meest genereuze SLA in de branche: 100% uptime-garantie en 10 keer de terugbetaling van eventuele downtime.

Hoe kunnen ze zo’n ambitieuze belofte precies waarmaken? Om te beginnen zijn alle kerndatacenters van Liquid Web particulier eigendom van en worden ze beheerd van Lansing tot Phoenix en Amsterdam. Elk datacenter is uitgerust met redundante netwerken, centrale lucht, on-site beveiliging en beschermd tegen stroomuitval. Ze werken ook onder een hardwarevervangingsgarantie van 30 minuten.

liquide webservers in ons en europa

liquide webservers in ons en europa U kunt de snelheden van de servers van Liquid Web in Lansing, Phoenix en Amsterdam testen op hun website.

100% uptime is onmogelijk te garanderen. Maar Liquid Web komt behoorlijk dichtbij en is bereid om u te compenseren voor de zeldzame uitzonderingen. En als de uptime van uw website zo waardevol is dat zelfs een paar minuten downtime u veel geld kan kosten, worden de hoge prijzen van Liquid Web meer dan goedgemaakt door deze functie alleen.

4. Overal doordachte functies

Liquid Web Hosting-abonnementen zitten boordevol verleidelijke functies. Maar naast het aanbieden van goodies, creëren ze echt een ervaring die perfect in lijn is met wat hun doelgroep wil en nodig heeft.

Neem bijvoorbeeld freelancers die meerdere klantwebsites beheren. Om te zien wat Liquid Web deze groep hostingklanten te bieden heeft, hebben we de Business Managed WordPress hosting voor $ 149 / maand. Een flinke prijs, zeker, maar dit is wat we kregen naast voor WordPress geoptimaliseerde hosting:

De specificaties

 • Ruimte voor maximaal 25 sites
 • 150 GB SSD
 • Onbeperkt verkeer en paginaweergaven
 • 5TB bandbreedte

De extra’s

 • Onbeperkte toegang tot de database en server
 • Automatische SSL voor elke site
 • Ontwikkeltools zoals SSH, Git en WP-CLI
 • iThemes Sync-plug-in inbegrepen

Dit plan was voorzien van alles wat een freelancer die meerdere klantensites host nodig zou kunnen hebben. Van pijnloze migraties tot een zeer moderne interface, al enkele van de belangrijkste pijnpunten voor de doelgroep van dit plan werden behandeld.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
Aantal sites141025
SSD-opslag20 GB40 GB100 GB150 GB
Prijs$ 29 / maand$ 69 / maand$ 99 / maand$ 149 / maand

Maar waar het ons echt verkocht, waren de kleine details die in het dashboard waren ingebouwd: de mogelijkheid om stencilsites te maken met een enkele klik, uw sites te taggen voor interne organisatie, eenvoudig met een wachtwoord beveiligde weergaven te maken, toegangs- en foutlogboeken te downloaden en visuele vergelijkingen te maken van uw back-up sites.

doordachte gebruikerservaring vloeibare web wordpress hosting

doordachte gebruikerservaring vloeibare web wordpress hosting Doordachte details zoals deze laten zien hoe goed Liquid Web de workflows en pijnpunten van ontwikkelaars begrijpt.

Klantdashboards zijn zelden zo bruikbaar. In het geval van veel hosts, vindt u het misschien gemakkelijker om de WordPress-beheerpagina voor elke URL die u beheert, te bookmarken in plaats van u bezig te houden met het hostingdashboard, tenzij uw taak betrekking heeft op hosting.

Het dashboard van Liquid Web biedt op een heerlijk intuïtieve manier directe toegang tot al uw sites.

liquid web managed wordpress hosting

liquid web managed wordpress hosting Een overzichtelijk en overzichtelijk dashboard waar u gemakkelijk al uw sites kunt openen en beheren? Waarom is dit zo zeldzaam?!

• Nadelen van Liquid Web Hosting

Geen enkele webhost past bij iedereen. Dit geldt misschien meer voor Liquid Web dan voor elke andere host die we hebben beoordeeld.

Begrijp ons niet verkeerd!

We denken dat ze een uitstekende match zijn voor klanten die hoogwaardige services nodig hebben. Maar dat is gewoon niet het geval voor de overgrote meerderheid van de mensen die op zoek zijn naar webhosting.

1. Geen gedeelde hosting

Als je het gemist hebt, biedt Liquid Web geen gedeelde hostingplannen. Als je dit zoekt, kijk dan ergens anders. Sorry (het spijt hen niet).

2. Kosten vooraf versus winsten op lange termijn

We hebben dit al vaak genoemd in deze recensie, maar Liquid Web is duur.

In vrijwel elke service die ze aanbieden, vallen hun plannen vierkant aan de “duurdere dan gemiddelde” kant van het spectrum.

In ruil voor forse kosten vooraf, biedt Liquid Web echter een ongelooflijke uptime-garantie van 100%, razendsnelle paginasnelheden, 24-uurs ondersteuning op hoog niveau en functies waarvoor u elders extra moet betalen.

U moet zelf de wiskunde doen om te zien of dit voor uw specifieke behoeften loont.

3. E-mailkosten kunnen snel oplopen

Het hosten van e-mailaccounts kost extra met Liquid Web: vanaf $ 1 per inbox per maand. Dit is een redelijke prijs en hun e-mailhostingoplossingen zijn robuust, maar niet elke klant heeft eersteklas zakelijke e-mailhostingservices nodig.

Wees vooral op uw hoede als u migreert van een host die onbeperkte inboxen heeft aangeboden. De kosten kunnen snel oplopen. Als je een lange lijst met e-mailadressen hebt die aan je domein zijn gekoppeld, wil je misschien twee keer nadenken (of op zijn minst konmari de lijst) voordat je overschakelt naar Liquid Web.

vloeibare web e-mail hostingplannen

vloeibare web e-mail hostingplannen Liquid Web heeft mooi dwingende redenering waarom ze e-mailhosting niet aanbieden als pakketdeal bij uw server.

Bovendien waren betaalde inboxen niet altijd het beleid. De prijsstructuur per inbox is in 2017 geïntroduceerd, tot grote verbazing en minachting van verschillende bestaande klanten.

Dat brengt ons bij onze laatste Liquid Web con …

4. Organisatorische chaos steekt soms zijn lelijke kop op

In de afgelopen jaren heeft Liquid Web WiredTree en Rackspace Cloud overgenomen en hun klanten onder hun hoede genomen.

Hoewel veel klanten nauwelijks een overgang opmerkten, zorgde de omschakeling ervoor dat sommige overgeërfde klanten zich verbrand voelden en dat een aantal bestaande klanten een tijdelijke achteruitgang van de service merkten.

Langzamere responstijden voor ondersteuning, factureringsproblemen en pieken in downtime zijn tot op zekere hoogte begrijpelijk in tijden van overgang. Zeker als het gaat om hostingdiensten op hoog niveau.

Houd er rekening mee dat, hoe toegewijd en deskundig het Liquid Web-team ook is, ze geen vlekkeloze staat van dienst hebben als het gaat om interne organisatie en klanten op de hoogte houden van grote veranderingen.

• Liquid Web Managed WooCommerce Beginner Plan Review

Misschien gedeeltelijk omdat hun diensten over de hele linie aan de dure kant van het spectrum liggen, is Liquid Web begonnen met het aanbieden van concurrerend geprijsde, beheerde WooCommerce-plannen.

 

Het beginnersplan begint bij $ 39 / maand, waardoor het net iets duurder is dan het vergelijkbare plan van Shopify. Wat het WooCommerce Beginner-pakket van Liquid Web onderscheidt van Shopify, zijn zowel het brede scala aan inbegrepen functies als de ernstige beperkingen:

Aan de positieve kant …

Het Beginner WooCommerce-pakket van Liquid Web biedt een robuustere lijst met functies dan enig ander plan op de markt. Deze kenmerken omvatten:

 • Geen transactiekosten
 • Onbeperkte personeels- / beheerdersaccounts
 • Geavanceerde rapportage en facturering
 • Aanbiedingen afsluiten en live verzendtarieven
 • Productbundels, upsells en cross-sells
 • Wenslijsten
 • Verlaten winkelwagenbeheer via Jilt
 • Gratis SSL-certificaat
 • Beaver Builder wordt standaard geleverd
 • Alle IconicWP-plug-ins zijn gratis beschikbaar om te installeren
 • Duizenden prachtige gratis thema’s van iTheme

Aan de andere kant …

Het Beginner WooCommerce-pakket van Liquid Web beperkt je tot EEN VAN BEIDE een limiet van 15 producten met onbeperkte transacties OF onbeperkt aantal producten met een maximum van 150 bestellingen per maand.

Dat is veel om van te houden, maar ook veel om over na te denken. Hoe dan ook, het is een uniek aanbod. Waarom zou Liquid Web ervoor kiezen om aan de ene kant zo genereus te zijn met functies en aan de andere kant zo gierig met productdoppen?

Onze theorie: dit scherp geprijsde pakket lijkt een bod van Liquid Web om een ​​ander klantenklimaat aan te trekken. Namelijk degenen die anders misschien afgeschrikt worden door hun hoge prijzen.

Het aanbieden van een abonnement van $ 39 / maand zou Liquid Web een kans kunnen geven om budgetbewuste klanten te overtuigen met hun geweldige functies, geweldige klantenondersteuning en solide betrouwbaarheid (zoals beschreven in de bovenstaande recensie), om ze verslaafd te maken en uiteindelijk om verkoop ze op een groter, duurder plan.

Goede strategie, toch?

Natuurlijk – het is misschien het beste als je weet dat dit hun spelplan is voordat je je aanmeldt voor het beginnerspakket.

Naar onze mening is het WooCommerce-abonnement van Liquid Web eenvoudigweg niet duurzaam voor een e-commercebedrijf met plannen om geleidelijk op te schalen. Mocht uw winkel de beperkingen van het beginnersplan ontgroeien, dan moet u klaar zijn om uw maandelijkse betaling meer dan te verdubbelen om door te gaan naar het volgende niveau van beheerde WooCommerce-hosting van Liquid Web.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Prijs$ 39 / maand$ 99 / maand$ 125 / maand$ 149 / maand
Bestellingen & ProductenOnbeperkte producten OF onbeperkte bestellingenOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
SSL Cert.VrijVrijVrijVrij
Jilt InbegrepenInbegrepenInbegrepenInbegrepen
Beaver BuilderInbegrepenInbegrepenInbegrepenInbegrepen
Add-onsOndersteuning voor AliExpress en 20+ leveranciersMulti-vendor platform, Dokan, Stripe integratie

Hoe uitstekend de services van Liquid Web ook zijn, dat is een steile helling die niet elke bedrijfseigenaar bereid is zo snel te schalen. Hoewel de indrukwekkende reeks functies die Liquid Web biedt (zelfs voor klanten met het beginnersplan) een enorm voordeel lijkt ten opzichte van het goedkoopste plan van Shopify (waar deze goodies extra kosten), hangt het er echt van af hoe u uw winkel wilt laten groeien.

Sommige klanten geven er de voorkeur aan om voor bepaalde functies extra te kiezen en extra te betalen als dat nodig is, zolang hun productcatalogus en maandelijkse transacties onbeperkt mogen worden uitgebreid. Als die stijl van groeien meer is dan je in gedachten had, dan is het WooCommerce Beginner Plan van Liquid Web waarschijnlijk niet voor jou.

liquid web woo commerce hosting-functies

liquid web woo commerce hosting-functies Dat is een vrij uitgebreide lijst met functies, maar er is een addertje onder het gras.

Dat gezegd hebbende, er zijn twee use-cases waarin we dit plan echt konden zien schitteren. Het WooCommerce-beginnersplan van Liquid Web is perfect voor u als:

 • Uw e-commercebedrijf heeft een uitgekiende marketingstrategie en een beperkte catalogus van duurdere producten. Als u nooit plannen heeft om meer dan 15 producten te verkopen of een maandelijkse inventaris van meer dan 150 artikelen bij te houden, en uw site trekt een lichte maar gestage stroom van gekwalificeerde leads aan, dan kunt u uw bedrijf voor altijd graag in dit plan hosten.
 • U plant voorlopig een zachte lancering van uw e-commercesite met een beperkte selectie van producten. Dit zou u de tijd geven om alle geweldige tools van Liquid Web zonder extra kosten te gebruiken om uw marketingstrategie en workflow te verfijnen. En zodra u klaar bent om uw grote debuut te maken, kunt u doorgaan naar een van de veel duurdere, krachtigere plannen van Liquid Web.

We wedden dat u niet teleurgesteld zult zijn door de services van Liquid Web als u zich aanmeldt bij hun beheerde WooCommerce-abonnement voor beginners. Zoals we hierboven hebben beschreven, is Liquid Web zo snel en zo betrouwbaar en hun ondersteuningsteam is zo uitzonderlijk behulpzaam dat de overgrote meerderheid van hun klanten van mening is dat de hogere prijzen meer dan gerechtvaardigd zijn.

Weet gewoon dat dit WooCommerce-abonnement op instapniveau niet is gebouwd om met u mee te groeien – het is gebouwd om u verslaafd te maken!

• Het komt neer op

Liquid Web streeft ernaar de beste webhostingprovider op de markt te zijn – en dat zie je terug in de hoge kosten. Maar je zou niet tot het einde van deze recensie hebben gelezen als je bang was voor hoge prijzen, nu wel?

Liquid Web bevindt zich in een andere klasse dan bedrijven die hun geld voornamelijk verdienen via shared hosting. In de high-performance niche van de markt bieden ze een portfolio van producten op maat voor uw meest ambitieuze projecten. Hun diensten zijn flexibel, betrouwbaar en worden ondersteund door zeer bekwaam ondersteunend personeel dat de tijd en stress van het beheer van de server van uw bord zal nemen.

Bekijk meer functies

Veel Gestelde Vragen

Biedt LiquidWeb Linux- of Windows-hosting aan?

Hun webhostingservices omvatten zowel Windows- als Linux-hosting.

Zal LiquidWeb proberen mijn prijs te verhogen als het tijd is om mijn contract te verlengen?

Nee, uw prijzen moeten constant blijven met hun bestaande prijsstructuur.

Krijg ik een gratis domeinnaam bij mijn webhostingplan?

Ja, elk webhostingaccount krijgt 1,3 of 5 gratis domeinnamen, afhankelijk van de behoeften van elke klant.

Biedt LiquidWeb WHOIS privacy van domeinnamen?

Ja, tegen een extra vergoeding kunnen klanten WHOIS-privacy toevoegen aan hun webhostingplan.

Heeft LiquidWeb een Virtual Private Server (VPS) -service?

Absoluut. Ze bieden eigenlijk tien verschillende niveaus van VPS-service met SSD-opslag (solid state drive) die kan worden aangepast aan uw individuele behoeften.

Waar bevindt deze webhostingservice zich?

LiquidWeb is gevestigd in Lansing, Michigan, VS..

Welke programmeertalen ondersteunt LiquidWeb?

LiquidWeb ondersteunt Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl en PHP.

Heeft LiquidWeb een partnerprogramma?

Ja, ze hebben een eenvoudig programma dat hetzelfde betaalt voor elke gegenereerde verwijzing. Betalingsbedragen blijven hetzelfde, ongeacht hoeveel verwijzingen gelieerde ondernemingen genereren, dus de commissie voor de eerste verwijzing is hetzelfde als de 10.000e.

Kan ik WordPress hosten op de service van LiquidWeb?

Absoluut. WordPress wordt volledig ondersteund op deze webhostingservice.

Heeft LiquidWeb software voor het bouwen van websites??

Er is geen software voor het bouwen van websites inbegrepen, maar ze bieden toegang tot platforms zoals WordPress en Joomla, zodat u eenvoudig uw website kunt bouwen als u dat wilt.

Kan ik PrestaShop gebruiken met LiquidWeb-hosting?

Ja, u kunt de PrestaShop e-commerce software eenvoudig op uw servers installeren als u dat wilt.

Hoe gemakkelijk is het om WordPress-installaties naar LiquidWeb te verplaatsen?

Migreren van WordPress naar LiquidWeb is eenvoudig en inbegrepen bij hun migratieservices. U kunt ook de beheertool op hun bedieningspaneel gebruiken om dit eenvoudig zelf te doen.

Hoe zit het met sites met veel afbeeldingen op LiquidWeb? Zijn ze oke?

Zolang u voldoende opslagruimte en bandbreedte koopt, zijn afbeeldingen geen probleem. Hun eersteklas apparatuur kan het gemakkelijk aan.

Krijgt u een gebruikersbedieningspaneel met LiquidWeb-service?

Ja, u krijgt een cPanel- of WHM-configuratiescherm, afhankelijk van of u op Windows of Linux gebaseerde producten host. Ze bieden alles wat u nodig heeft om uw websites te beheren.

Wat voor soort garantie bieden ze?

LiquidWeb heeft een 100% uptime-garantie. Als u om welke reden dan ook service verliest, ontvangt u automatisch toekomstige servicecredits.

Heeft LiquidWeb CDN-services (Content Distribution Network)?

Ja, CDN-services zijn inbegrepen bij al hun hostingcontracten.

Hoe vaak voert LiquidWeb back-ups uit?

Ze maken voor uw veiligheid elke nacht back-ups naar een externe server.

Hoeveel e-mailadressen zijn toegestaan ​​bij LiquidWeb-hosting?

Het aantal e-mails en e-mailopslag is onbeperkt bij aankoop van een webhostingplan.

Biedt LiquidWeb studentenkorting?

Ja, je kunt hun studentenkorting vinden op hun website en non-profitorganisaties kunnen ook korting krijgen als ze erom vragen.

Hoe zit het met videostreaming? Hoe goed werkt LiquidWeb daarvoor?

Hun gedeelde platform werkt redelijk goed voor videostreaming, maar het wordt aanbevolen om speciale sites of een site op VPS te gebruiken voor videostreaming van hoge kwaliteit.

Biedt LiquidWeb onbeperkte opslagruimte en bandbreedte?

Ja, ze bieden beide, maar ze behouden zich het recht voor om de privileges in te trekken als ze misbruik of overmatig gebruik vinden.

Ik heb vier websites. Welke van de services van LiquidWeb zou werken om mijn sites te hosten?

Elk van de hostingplannen van LiquidWeb kan vier websites tegelijk verwerken.

Wat zijn de standaard contractlengtes voor LiquidWeb-hosting?

Klanten kunnen kiezen uit maandelijkse, jaarlijkse of meerjarige webhostingcontracten. Het is goedkoper om een ​​langere termijn te kiezen.

Wat zijn mijn betalingsmogelijkheden als ik voor LiquidWeb kies?

Ze accepteren bankoverschrijvingen, Paypal en de meeste grote creditcards als betaling voor services.

Werkt mijn e-commerce website goed met LiquidWeb?

Ja, hun webhostingplannen werken heel goed met alle e-commercesites en ondersteunen functies zoals winkelwagentjes en Secure Sockets Layer (SSL) voor beveiliging.

Is LiquidWeb een veilig webhostingproduct?

De infrastructuur van dit bedrijf zet de industriestandaard voor beveiliging met constante monitoring, on-site personeel en de nieuwste firewall-technologieën. Als het op beveiliging aankomt, lopen ze voorop.

Waar bevinden de datacenters van LiquidWeb zich precies fysiek?

LiquidWeb heeft momenteel vier datacenters, één in Phoenix Arizona en nog drie in de staat Michigan.

Kan LiquidWeb me helpen mijn bestaande websites over te zetten naar hun service? Ik heb geen tijd of kennis om het te doen.

Ja! Ze hebben een sitemigratieteam dat als enige taak heeft u te helpen uw bestaande sites over te zetten naar uw nieuwe webhostingservice. Het wisselen van webhosting is nog nooit zo pijnloos geweest.

Wat voor soort klantenondersteuning is beschikbaar als ik problemen heb?

LiquidWeb heeft 24/7 klantenondersteuning via telefoon of chat op hun website. Het ondersteuningsteam spreekt alleen Engels.

Wat als ik niet blij ben met hun webhostingservice?

Als u niet tevreden bent met de prestaties van LiquidWeb, hebben ze een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op al hun beschikbare producten en services.

Hopelijk zijn alle vragen die je hebt over deze webhostingservice hierboven beantwoord. Als u op zoek bent naar een binnenlandse webhostingservice met toonaangevende functies, LiquidWeb is een goede keuze. Ze hebben een plan voor klanten van elke omvang, van één domeinnaam tot 1000. Toonaangevende klantenondersteuning, 24/7 monitoring en beveiliging, en de mogelijkheid om uw systeem naar uw behoeften te configureren, maken deze webhostingservice echt uniek. Ze bieden ook hun site-migratiedienst, waardoor het overzetten van uw gegevens naar uw nieuwe LiquidWeb-servers zo eenvoudig als menselijk mogelijk is. In een markt die vol zit met webhostingbedrijven, zullen Noord-Amerikaanse klanten zeer tevreden zijn met de prijzen, flexibiliteit en het gemak van overstappen naar LiquidWeb. Meer op LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector