LiquidWeb Отзиви Май 2020 г. – Най-добрият и очакващ уеб хост?

Contents

Какво е течен уеб хостинг?

Екипът на Liquid Web се ​​стреми да бъде със седалище в Лансинг, Мичиган Най-полезните хора в хостинга&# X2122;. И с 30 000+ клиенти и една от най-високите проценти на лоялност в бранша, те може би са точно това. Те успяха частично да си осигурят тази репутация, като се премахнат изцяло от споделеното състезание за плъхове за хостинг.


течни отзиви за уеб хост

течни отзиви за уеб хост Е, те изглеждат доста полезни, нали??

По-силно още веднъж за хората отзад: Liquid Web не предлага споделен хостинг.

Това е уникален избор в индустрия, където споделеният хостинг е над и извън най-големия производител на пари за повечето от основните играчи. И това решение е добро представяне на хостинг услугите на Liquid Web като цяло: те разпределят ресурсите си за създаване и осигуряване на услуги на високо ниво за клиенти с високи нужди.

Вижте още функции Отзиви на LiquidWeb 4.4 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (18 гласове) Плюсове

 1. Високо мощен и гъвкав
 2. Отлични VPS и специални хостинг планове
 3. Възхитително обслужване на клиенти
 4. 100% гаранция за ненавременна работа

Против

 1. Без споделен хостинг
 2. Разходи за електронна поща Допълнително
 3. Цена за начинаещи

Support4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Течен уеб хостинг преглед

Идеалното съвпадение на течната мрежа е необходимо. Защото те не просто търсят бързо скачване; техните управлявани, изградени по поръчка услуги са предназначени да продължат.

Те не просто искат да бъдат вашият уеб-домакин, но и да бъдат вашият отдалечен системен администратор. Техните гурута за поддръжка на клиенти ще останат по телефона с вас до късно през нощта.

Те са готови да поставят всичко това на линията, за да докажат, че ги интересуват, включително а 100% гаранция за ъптайм.

И ако сте ревнив тип, ще се радвате да знаете, че хлябът и маслото на Liquid Web са посветени на един клиент сървъри.

Прости ни за сирената разширена връзка-метафора, но е подходяща. Защото преди да поемете ангажимент с Liquid Web, трябва да знаете, че има уловка. И за мнозина това е нарушител на сделки.

Течният уеб е отвъд дъската цените са значително по-високи от средните. Но те си заслужават! Тоест, ако вашите проекти са достатъчно високи и амбициозни, за да изискват техните услуги.

• LiquidWeb е добър избор за вас, ако …

 • Нуждаете се от хост, който може да се справи с изключително амбициозни уеб проекти с високо ниво на персонализиране и поддръжка, за да съответства.
 • Знаеш достатъчно за уеб хостинга, за да се забъркаш, ако се опиташ да направиш сам. Екипът на Liquid Web ще има гръб, докато изграждате визията си.
 • Искате управлявани планове и специален сървър, без да се ограничавате до WordPress.
 • Фрийлансър ли управлявате множество клиентски сайтове и търсите надежден и безпрепятствен начин да оптимизирате хостинг страницата на работния си процес.

• Liquid Web не е за вас, ако …

 • Искате да създадете малък личен уебсайт или търсите споделен хостинг план. Течната мрежа пробива на различно ниво.

  Най-добрата алтернатива

  За по-основни споделени хостинг планове с високо оценено обслужване на клиенти, страхотно време и супер скорост, вижте SiteGround или A2 хостинг

 • Просто не мога да плащам толкова много, дори ако това означава да получите толкова много мощност и толкова много функции.

  Най-добрата алтернатива

  DreamHost има VPS и управлява WP хостинг планове, започващи от под $ 20 / месец.

• Плюсове на течния уеб хостинг

Liquid Web има впечатляващ каталог на управляван хостинг, облак и специализирани сървърни пакети, които да предложи на горния ешелон на пазара. Ето аспектите, които те наистина нокти.

1. Искате ли го? Те ще го построят. И го управлявайте.

Течният уеб има твърде много пакети и услуги, за да покрие накратко в един преглед. Имате много възможности в пространството с висока производителност – от Linux до Windows, VPS до хостинг в облак, специализирани сървъри до управлявани WordPress и WooCommerce.

Но е достатъчно да се каже, че Liquid Web има мозъци, мускули и гъвкавост за изграждане и ефективно управление дори на най-сложните хоствани инфраструктури.

PCI стандарти? лесно.

Съответствие с HIPAA? Няма проблем.

Хостинг на риселър? Хванаха ти гърба.

Liquid Web може да проектира и управлява персонализирани решения в такъв мащаб, от стартиране на ранен етап до корпоративните предприятия. Техните персонализирани хостинг решения включват специализиран мениджър на акаунти, който е лесно достъпен и си сътрудничи с вашия ИТ екип.

2. (Някои от) най-полезните хора в хостинга

Liquid Web дава приоритет на вашия опит като клиент. Това вече личи по техния елегантен, модерен брандинг и интуитивен клиентски интерфейс.

А когато става въпрос за оттеглянето ви от стария ви уеб хост, те наистина ноктите преход.

Миграциите са безплатни и безболезнени и ще ви накара да забравите стария си домакин за нула време.

Но там, където Liquid Web наистина свети, е в техническата им поддръжка. Тъй като техните продукти са по-скъпи и по-напреднали, те знаят, че се справят с клиент с различен калибър от вашия споделен хостинг на сметище (хей, без омраза! Обичаме евтин споделен хостинг колкото следващия човек!).

течно обещание за обслужване на клиенти

течно обещание за обслужване на клиенти Liquid Web обещава на своите клиенти, че на всички запитвания ще се отговори в рамките на 59 минути.

Вместо да служи само като точка за контакт във времена на бедствие, екипът за поддръжка на Liquid Web се ​​стреми да действа като готовност за място на заплатен системен администратор.

Те не просто отстраняват проблеми, те действат като консултанти по проекти.

А що се отнася до по-високите нива на хостинг, техният опит е безпрецедентен. Проектиране на нова архитектура на внедряване? Балансиране на хранилището ви? Имайте някои въпроси относно мрежовите, SSL или допълнителни изисквания за IP, които искате да отскочите от някой, който знае техните неща?

Обадете се на вашия мениджър на течни уеб акаунти!

Те ще се отнасят към вашето запитване с ентусиазъм, ще ви чуят замислено и ще предложат възможно най-икономичните и бързо реализирани решения.

За много малки фирми този вид експертиза може да подкрепи вашия растеж и да ви спести пари.

3. Отлична скорост и 100% гаранция за необичайно време

Течният уеб не само се гордее с някои от най-бързите скорости в бранша (средно 400 мс), но и предлага най-щедрата SLA в индустрията: 100% гаранция за продължаване и възстановяване на сумата 10 пъти по-висока от цената на всеки престой.

Как точно могат да се справят с такова амбициозно обещание? Първо, всички основни центрове за данни на Liquid Web са частна собственост и се експлоатират от Лансинг до Феникс до Амстердам. Всеки център за данни е оборудван с излишни мрежи, централен въздух, охрана на място и е защитен от прекъсвания на електрозахранването. Те също работят при 30-минутна гаранция за подмяна на хардуер.

ликвидни уеб сървъри в нас и Европа

ликвидни уеб сървъри в нас и Европа Можете да тествате скоростите на сървърите на Liquid Web в Лансинг, Феникс и Амстердам на техния уебсайт.

100% продължителност е невъзможно да се гарантира. Но Liquid Web е доста по-близо и е готов да ви компенсира за редките изключения. И ако продължителността на уебсайта ви е толкова ценна, че дори няколко минути престой може да ви струва големи пари, високите цени на течната мрежа са повече от компенсирани само от тази функция.

4. Замислени функции навсякъде

Течните уеб хостинг планове идват задръстени с опасни функции. Но освен да предлагат вкусотии, те наистина създават преживяване, което е напълно в съответствие с желаните и нужните им цели.

Вземете например фрийлансъри, които управляват множество клиентски уебсайтове. За да видим какво Liquid Web трябва да предложи на тази група хостинг клиенти, тествахме WordPress хостинг с бизнес управление за $ 149 / месец. Висока цена, за да сте сигурни, но ето какво имаме в допълнение към оптимизирания за WordPress хостинг:

Спецификациите

 • Пространство за хостинг до 25 сайта
 • 150 GB SSD
 • Неограничен трафик и показвания на страници
 • 5TB Bandwidth

Добрините

 • Неограничен достъп до базата данни и сървъра
 • Автоматичен SSL за всеки сайт
 • Инструменти за разработчици като SSH, Git и WP-CLI
 • iThemes Sync плъгин включен

Този план беше декиран с всичко, което един фрийлансър, който хоства множество клиентски сайтове, може да се нуждае. От безболезнена миграция до много модерен интерфейс, вече бяха обхванати някои от основните точки на болка за демографската цел на този план.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
# от сайтовете141025
SSD съхранение20 GB40 GB100 GB150 GB
Цена$ 29 / месец$ 69 / месец$ 99 / месец$ 149 / месец

Но там, където наистина ни продаде, беше в малките детайли, вградени в таблото за управление: възможността да се правят сайтове за шаблони с едно щракване, да се маркират сайтовете ви за вътрешна организация, лесно да се създават защитени с парола изгледи, да се изтеглят досиета за достъп и грешки и да се правят визуални сравнения от резервните ви сайтове.

внимателен потребителски опит течен уеб хостинг на wordpress

внимателен потребителски опит течен уеб хостинг на wordpress Обмислени подробности като тези показват колко добре Liquid Web разбира работните процеси и точките на болка на разработчиците.

Таблата за клиенти рядко са толкова полезни. В случай на много хостове, може да ви е по-лесно просто да отметите администриращата страница на WordPress за всеки URL адрес, който управлявате, вместо да се занимавате с хостинг таблото, освен ако вашата задача не се отнася до хостинг.

Таблото за управление на течната мрежа осигурява лесен достъп до всички ваши сайтове по възхитително интуитивен начин.

течен уеб управляван хостинг на wordpress

течен уеб управляван хостинг на wordpress Подреден и подреден табло, където можете лесно да имате достъп и управлявате всичките си сайтове? Защо това е толкова рядко!

• Минуси на течен уеб хостинг

Никой уебхостин не е идеалното място за всички. Това може да е по-вярно за Liquid Web от всеки друг хост, който сме разгледали.

Не ни разбирайте погрешно!

Смятаме, че те са отличен мач за клиенти, които изискват високоефективни услуги. Но това просто не е така за огромната част от хората, които търсят уеб хостинг.

1. Без споделен хостинг

В случай че сте го пропуснали, Liquid Web не предлага никакви споделени хостинг планове. Ако това е, което търсите, потърсете другаде. Съжаляваме (не съжаляват).

2. Предварителни разходи срещу дългосрочни печалби

Вече споменахме това много пъти в този преглед, но течната мрежа е скъпа.

В почти всяка услуга, която предлагат, плановете им попадат в квадратната част на „по-скъпата от средната“ страна на спектъра.

В замяна на огромни авансови разходи обаче, Liquid Web предлага невероятна 100% гаранция за продължаване на времето, пламтящи високи скорости на страниците, денонощна поддръжка на високо ниво и функции, които трябва да плащате допълнително за други места.

Ще трябва да направите математиката сами, за да видите дали това ще се изплати за вашите специфични нужди.

3. Разходите по имейл могат да се добавят бързо

Хостингът на имейл акаунти струва допълнително с Liquid Web: от $ 1 на пощенска кутия на месец. Това е разумна цена и техните електронни хостинг решения са стабилни, но не всеки клиент се нуждае от първокласни бизнес хостинг услуги на електронно ниво.

Бъдете особено предпазливи, ако мигрирате от хост, който предлага неограничени входящи кутии. Разходите могат да се добавят бързо. Ако имате дълъг списък от имейл адреси, свързани с вашия домейн, може да искате да помислите два пъти (или поне да свържете списъка), преди да преминете към Liquid Web.

ликвидни уеб хостинг планове за електронна поща

ликвидни уеб хостинг планове за електронна поща Течната мрежа има доста убедителни разсъждения защото те не предлагат хостинг по имейл като пакетна сделка с вашия сървър.

Освен това, платените пощенски кутии не винаги са били правилата. Структурата на ценообразуването на входящите кутии бе въведена през 2017 г., за много изненада и презрение на няколко съществуващи клиенти.

Това ни отвежда до финалната ни течна мрежа …

4. Организационният хаос понякога носи грозната си глава

През последните години Liquid Web придоби WiredTree и Rackspace Cloud и доведе клиентите си под крилото си.

Въпреки че много клиенти почти не забелязват никакъв преход, промяната остави някои наследени клиенти да се чувстват изгорени и накара няколко съществуващи клиенти да възприемат временен спад в услугата.

По-бавните времена за реакция на поддръжката, проблеми с фактурирането и скокове в престой са до известна степен разбираеми по време на преход. Особено когато става въпрос за хостинг услуги на високо ниво.

Само имайте предвид, че колкото е всеотдаен и знаещ, колкото е екипът на Liquid Web, те нямат безпроблемен опит, когато става въпрос за вътрешна организация и поддържане на клиентите в цикъла за големи промени.

• Течен уеб-управляван уеб план за преглед на WooCommerce

Може би отчасти, тъй като услугите им са безпроблемно от скъпата страна на спектъра, Liquid Web започна да предлага, управлявани планове на WooCommerce на конкурентни цени..

 

Планът за начинаещи започва от $ 39 / месец, което го прави малко по-скъп от сравним плана на Shopify. Това, което отличава пакета за начинаещи WooCommerce за начинаещи от Lipiid Web от Shopify, са както широката гама от включени функции, така и строгите ограничения:

От горе …

Пакетът за начинаещи WooCommerce на течен уеб предлага по-стабилен списък от функции, отколкото всеки друг план на пазара. Тези функции включват:

 • Без такси за транзакции
 • Безграничен персонал / администраторски акаунти
 • Сложно отчитане и фактуриране
 • Излезте от офертите и тарифите за доставка на живо
 • Пакети продукти, продажби и кръстосани продажби
 • списъците с желания
 • Изоставено управление на количките чрез Jilt
 • Безплатен SSL сертификат
 • Beaver Builder идва стандартно
 • Всички плъгини IconicWP се предлагат безплатно за инсталиране
 • Хиляди красиви безплатни теми от iTheme

От долната страна …

Течният уеб пакет за начинаещи WooCommerce ви ограничава НИТО капачка на 15 продукта с неограничени транзакции ИЛИ неограничени продукти с капачка при 150 поръчки на месец.

Това е много да обичаш, но и много да мислиш. Независимо от случая, това е уникално предложение. Защо Liquid Web би избрал да бъде толкова щедър с функции от една страна и толкова жилав с капачки на продукта, от друга?

Нашата теория: този пакет на конкурентни цени изглежда е оферта от Liquid Web за привличане на различна среда от клиенти. А именно тези, които в противен случай може да се уплашат от високите си цени.

Предлагането на план за 39 долара на месец може да даде възможност на Liquid Web да спечели бюджетни клиенти със своите страхотни функции, прекрасна поддръжка на клиенти и стабилна надеждност (както е описано в прегледа по-горе), за да ги закачи и в крайна сметка да продайте ги на по-голям, по-скъп план.

Добра стратегия, нали?

Сигурно – може би е най-добре, ако знаете, че това е техният план за игра, преди да се регистрирате за пакета за начинаещи.

По наше мнение планът на WooCommerce за входно ниво на Liquid Web просто е такъв не е устойчив за всеки бизнес с електронна търговия с планове за постепенно мащабиране. Ако вашият магазин превиши ограниченията на плана за начинаещи, ще трябва да сте готови да удвоите месечното си плащане, за да преминете към следващото ниво на управлявания хостинг на WooCommerce в Liquid Web.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Цена$ 39 / месец$ 99 / месец$ 125 / месец$ 149 / месец
Поръчки & ПродуктиНеограничени продукти ИЛИ неограничени поръчкинеограниченнеограниченнеограничен
SSL Cert.БезплатноБезплатноБезплатноБезплатно
кокетка включенвключенвключенвключен
Beaver Builderвключенвключенвключенвключен
Добавките,Поддръжка за доставчици на AliExpress и 20+Платформа за много доставчици, интеграция на Dokan, Stripe

Колкото и да са отлични услугите на Liquid Web, това е стръмен наклон, който не всеки собственик на бизнес е готов да мащабира толкова бързо. Въпреки че впечатляващият пакет от функции, които Liquid Web предоставя (дори за клиентите на плана за начинаещи) може да изглежда огромно предимство пред най-малко скъпия план на Shopify (където тези вкусотии струват допълнително), наистина зависи от това как планирате да отглеждате магазина си.

Някои клиенти могат да предпочетат да изберат и да платят допълнително за определени функции, тъй като възникне необходимост, стига техният продуктов каталог и месечните транзакции да могат да се разширяват без ограничения. Ако този стил на растеж е повече от това, което сте имали предвид, тогава планът за начинаещи WooCommerce за начинаещи в Liquid Web вероятно не е за вас.

течни уеб хоуърд хостинг функции

течни уеб хоуърд хостинг функции Това е доста обширен списък от функции, но има уловка.

Имайки предвид това, има два случая на използване, при които можем да видим, че този план наистина свети. Планът за начинаещи WooCommerce за течни мрежи е идеален за вас, ако:

 • Вашият бизнес за електронна търговия има сложна маркетингова стратегия и ограничен каталог на продукти от по-висок клас. Ако никога нямате планове да продавате повече от 15 продукта или поддържате месечна инвентаризация на повече от 150 артикула и сайтът ви привлича лек, но постоянен поток от квалифицирани клиенти, можете щастливо да бъдете домакин на бизнеса си в този план завинаги.
 • Вие просто планирате меко стартиране на вашия сайт за електронна търговия с ограничен избор на продукти за момента. Това ще ви даде време да използвате всички страхотни инструменти, предоставени от Liquid Web, без допълнителни разходи, за да финализирате маркетинговата си стратегия и работен процес. И след като сте готови да направите своя голям дебют, вие сте добре да преминете към един от много по-скъпите планове с висока производителност на Liquid Web.

Обзалагаме се, че няма да останете разочаровани от услугите на Liquid Web, ако влезете в техния управляван план за WooCommerce за начинаещи. Както подробно описахме по-горе, Liquid Web е толкова бърз и надежден, а екипът им за поддръжка е толкова изключително полезен, че по-голямата част от техните клиенти смятат, че по-високите цени са повече от оправдани..

Просто знайте, че този план на WooCommerce на първо ниво не е създаден да расте с вас – той е създаден, за да ви закачи!

• Долния ред

Liquid Web се ​​стреми да бъде най-добрият доставчик на уеб хостинг на пазара – и това се отразява в високите им разходи. Но не бихте прочели до края на този преглед, ако се уплашите от високите цени, сега бихте ли?

Liquid Web пребивава в различна лига от компаниите, които правят своите пари предимно чрез споделен хостинг. Във високоефективната ниша на пазара те предлагат портфолио от продукти, пригодени за най-амбициозните ви проекти. Услугите им са гъвкави, надеждни и подкрепени с висококвалифициран помощен персонал, който ще отнеме време и стрес от управлението на сървъра от вашата чиния.

Вижте още функции

често задавани въпроси

LiquidWeb предлага ли Linux или Windows хостинг?

Техните уеб хостинг услуги включват както Windows, така и Linux хостинг.

Ще се опита ли LiquidWeb да повиши цената ми, когато дойде време да подновя договора си?

Не, ценообразуването ви трябва да остане постоянно с тяхната съществуваща ценова структура.

Да получа ли безплатно име на домейн, включено в моя уеб хостинг план?

Да, всеки уеб хостинг акаунт получава 1,3 или 5 безплатни имена на домейни, в зависимост от нуждите на всеки клиент.

Предлага ли LiquidWeb поверителност на име на WHOIS?

Да, за допълнителна такса клиентите могат да добавят поверителност на WHOIS към своя уеб хостинг план.

Има ли LiquidWeb услуга за виртуален частен сървър (VPS)?

Абсолютно. Те всъщност предлагат десет различни нива на VPS услуга със SSD (SSD), които могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на вашите индивидуални нужди.

Къде се намира тази уеб хостинг услуга?

LiquidWeb се ​​намира в Лансинг, Мичиган, САЩ.

Какви езици за програмиране поддържа LiquidWeb?

LiquidWeb поддържа Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl и PHP.

Има ли LiquidWeb някоя партньорска програма?

Да, те имат проста програма, която плаща същото за всяка генерирана препоръка. Сумите за плащане остават същите, независимо колко генерира филиали на реферали, така че комисионната при първото препращане е същата като 10 000.

Мога ли да хоствам WordPress в услугата на LiquidWeb?

Абсолютно. WordPress се поддържа изцяло в тази уеб хостинг услуга.

Има ли LiquidWeb включен софтуер за изграждане на уебсайт?

Няма включен софтуер за изграждане на уебсайтове, но те осигуряват достъп до платформи като WordPress и Joomla, за да улеснят изграждането на уебсайта ви, ако желаете.

Мога ли да използвам PrestaShop с хостинг на LiquidWeb?

Да, можете лесно да инсталирате софтуера за електронна търговия PrestaShop на сървърите си, ако искате.

Колко лесно е да преместите инсталирането на WordPress върху LiquidWeb?

Миграцията от WordPress към LiquidWeb е проста и е включена в техните миграционни услуги. Можете също така да използвате инструмента за управление на контролния панел, за да направите това лесно сами.

Какво ще кажете за тежки сайтове с изображения в LiquidWeb? Добре ли са?

Докато вашето съхранение и честотна лента са подходящи, изображенията няма да са проблем. Тяхното първокласно оборудване може да се справи лесно с него.

Получавате ли потребителски контролен панел с услугата LiquidWeb?

Да, получавате cPanel или WHM контролен панел, в зависимост от това дали хоствате продукти на Windows или Linux. Те предоставят всичко необходимо за управление на вашите уебсайтове.

Каква гаранция предлагат?

LiquidWeb има 100% гаранция за продължаване. Ако загубите услуга по някаква причина, ще получавате бъдещи кредити за услуги автоматично.

Има ли LiquidWeb услуги за разпространение на съдържание (CDN)?

Да, CDN услугите са включени във всичките им договори за хостинг.

Колко често LiquidWeb извършва архивиране?

Те извършват архивиране всяка вечер на сървър извън сайта за ваша сигурност.

Колко имейл адреси са разрешени с хостинг на LiquidWeb?

Броят на имейлите и съхранението на имейли е неограничен при закупуване на уеб хостинг план.

Предлага ли LiquidWeb отстъпка за студент?

Да, можете да намерите техните студентски отстъпки на уебсайта им, а нестопанските организации също могат да получат отстъпка, ако поискат такава.

Ами видео потока? Колко добре работи LiquidWeb за това?

Тяхната споделена платформа работи доста добре за стрийминг на видео, но се препоръчва да използвате специализирани сайтове или сайт, работещ на VPS, за качествен видео стрийминг.

LiquidWeb предлага ли неограничено пространство за съхранение и честотна лента?

Да, те предлагат и двете, но си запазват правото да отменят привилегиите, ако намерят злоупотреба или излишна употреба.

Имам четири уебсайта. Коя от услугите на LiquidWeb би работила за хостинг на сайтовете ми?

Всеки един от хостинг плановете на LiquidWeb може да обработва четири уебсайта наведнъж.

Какви са стандартните продължителности на договора за хостинг на LiquidWeb?

Клиентите могат да избират между месечни, годишни или многогодишни договори за уеб хостинг. По-изгодно е да изберете по-дълъг срок.

Какви са моите опции за плащане, ако избера LiquidWeb?

Те приемат банкови преводи, Paypal и повечето основни кредитни карти като плащане за услуги.

Ще работи ли добре уебсайтът ми за електронна търговия, използвайки LiquidWeb?

Да, техните уеб хостинг планове работят много добре с всички сайтове за електронна търговия, като поддържат функции като колички за пазаруване и слой за сигурни сокети (SSL) за сигурност.

LiquidWeb е сигурен уеб хостинг продукт?

Инфраструктурата на тази компания определя индустриалния стандарт за сигурност с постоянен мониторинг, персонал на място и най-новите технологии на защитната стена. Що се отнася до сигурността, те изпреварват кривата.

Къде точно се намират физическите центрове за данни на LiquidWeb?

LiquidWeb разполага с четири центъра за данни в момента с един в Phoenix Arizona и още три в щата Мичиган.

Може ли LiquidWeb да ми помогне да прехвърля съществуващите си уебсайтове към тяхната услуга? Нямам време или знания да го направя.

Да! Те имат екип за миграция на сайтове, чиято единствена задача е да ви помогне да прехвърлите съществуващите си сайтове към новата си уеб хостинг услуга. Превключването на уеб хостинг никога не е било толкова безболезнено.

Каква поддръжка на клиенти е налична, ако имам проблеми?

LiquidWeb има денонощна поддръжка на клиенти чрез телефон или чат на уебсайта им. Екипът за поддръжка говори само английски.

Ами ако не съм доволен от тяхната уеб хостинг услуга?

Ако не сте доволни от представянето на LiquidWeb, те имат 30-дневна гаранция за връщане на парите за всичките им налични продукти и услуги.

Надяваме се, че всички въпроси, които имате относно тази уеб хостинг услуга, са отговорили по-горе. Ако сте пазарували за домашна уеб хостинг услуга, която има водещи в индустрията функции, LiquidWeb е чудесен избор. Те имат план за всеки размер на клиента, от едно име на домейн до 1000. Водеща за индустрията поддръжка на клиенти, денонощен мониторинг и сигурност и възможност за конфигуриране на вашата система според вашите нужди са това, което прави тази уеб хостинг услуга наистина уникална. Те също така предлагат услугата си за миграция на сайтове, което прави прехвърлянето на вашите данни на новите ви сървъри LiquidWeb възможно най-лесно. На пазар, който е препълнен с уеб хостинг компании, северноамериканските клиенти ще бъдат изключително доволни от цените, гъвкавостта и лекотата на преминаване към LiquidWeb. Повече на LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map