LiquidWeb Recensioner Maj 2020 – bästa webbhotell som kommer upp och kommer?

Contents

Vad är flytande webbhotell?

Med huvudkontor i Lansing, MI, strävar Liquid Web-teamet ut att vara De mest användbara människorna i värd&# X2122;. Och med mer än 30 000 kunder och en av de högsta lojalitetsnivåerna i branschen kan de mycket väl vara just det. De har lyckats säkerställa detta rykte delvis genom att helt ta bort sig själva från den delade råttracen.


recensioner för flytande webbhotell

recensioner för flytande webbhotell Tja, de ser ganska bra ut, eller hur??

Högre en gång till för människorna i ryggen: Liquid Web erbjuder inte någon delad värd.

Detta är ett unikt val i en bransch där delad värd är utöver den största pengarna för de flesta större aktörer. Och detta beslut är en bra representation av Liquid Webs webbhotell som helhet: de fördelar sina resurser för att skapa och säkerställa tjänster på hög nivå för kunder med hög nivå.

Visa fler funktioner LiquidWeb Reviews 4.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (18 röster) Fördelar

 1. Mycket kraftfull och flexibel
 2. Utmärkta VPS och dedikerade värdplaner
 3. Härlig kundservice
 4. 100% drifttidsgaranti

Nackdelar

 1. No Shared Hosting
 2. E-postkostnader extra
 3. Dyr för nybörjare

Support4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Liquid Web Hosting Review

Liquid Web: s ideala matchning är behövande. Eftersom de inte bara letar efter en snabb anslutning; deras hanterade, specialbyggda tjänster är tänkta att pågå.

De vill inte bara vara din webbhotell, de vill också vara din fjärrsystemadministratör. Deras kundtjänstguruer kommer att stanna på telefonen med dig sent på natten.

De är villiga att lägga allt på linjen för att bevisa att de bryr sig, inklusive en 100% drifttidsgaranti.

Och om du är avundsjuk, kommer du gärna att veta att Liquid Web: s bröd och smör är dedikerade servrar med en enda klient.

Förlåt oss för den ostliga utvidgade förhållande-metaforen, men det är lämpligt. För innan du ingår ett åtagande med Liquid Web bör du veta att det finns en fångst. Och för många är det en dealbreaker.

Över hela linjen, Liquid Web’s priserna är betydligt högre än genomsnittet. Men de är värda det! Det vill säga om dina projekt är på hög nivå och ambitiösa nog att kräva sina tjänster.

• LiquidWeb är ett bra val för dig om du …

 • Behöver en värd som kan hantera extremt ambitiösa webbprojekt med hög anpassning och support för att matcha.
 • Vet tillräckligt om webbhotell för att få dig själv i problem om du försökte göra det. Liquid Web-teamet har din rygg när du bygger ut din vision.
 • Vill ha hanterade planer och en dedikerad server utan att vara begränsad till WordPress.
 • Är en frilansare som hanterar flera klientsajter och letar efter ett pålitligt och rörigt sätt att optimera värdsidan på ditt arbetsflöde.

• Liquid Web är inte för dig om du …

 • Vill du starta en liten personlig webbplats eller letar efter en delad värdplan. Liquid Web stansar på en annan nivå.

  Bästa alternativ

  För mer grundläggande delade värdplaner med högt betygsatt kundservice, bra drifttid och superhastigheter, kolla in SiteGround eller A2 Hosting

 • Jag kan bara inte betala så mycket för magen, även om det betyder att få så mycket kraft och så många funktioner.

  Bästa alternativ

  DreamHost har VPS och hanterade WP-värdplaner som börjar på under $ 20 / månad.

• Fördelar med flytande webbhotell

Liquid Web har en imponerande katalog över hanterade hosting-, moln- och dedikerade serverpaket att erbjuda till marknadens övre del. Här är de aspekter som de verkligen spikar.

1. Vill du ha det? De kommer att bygga det. Och hantera det.

Liquid Web har alldeles för många paket och tjänster att kortfattat täcka i en enda recension. Du har massor av alternativ inom högpresterande utrymme, från Linux till Windows, VPS till molnhotell, dedikerade servrar till hanterade WordPress och WooCommerce.

Men det räcker med att säga, Liquid Web har hjärnor, brawn och flexibilitet för att bygga ut och effektivt hantera även den mest komplexa värdinfrastrukturen.

PCI-standarder? Lätt.

HIPAA-efterlevnad? Inga problem.

Återförsäljare värd? De har din rygg.

Liquid Web kan designa och hantera anpassade lösningar som skalar, från startfasen till företag. Deras anpassade värdlösningar inkluderar en dedikerad kontohanterare som är lättillgänglig och samarbetar med ditt IT-team.

2. (Några av) de mest användbara människorna i värd

Liquid Web prioriterar din upplevelse som kund. Detta är redan tydligt i deras eleganta, moderna varumärke och intuitiva kundgränssnitt.

Och när det gäller att frigöra dig från din gamla webbhotell spikar de verkligen övergången.

Migrationer är gratis och smärtfritt och kommer att glömma din gamla värd på nolltid.

Men där Liquid Web verkligen lyser ligger i deras tekniska support. Eftersom deras produkter är dyrare och mer avancerade, vet de att de har att göra med en annan kundkund än din delade fackkorg (hej, ingen hat! Vi älskar billig delad hosting så mycket som nästa kille!).

flytande webbkundservice löfte

flytande webbkundservice löfte Liquid Web lovar sina kunder att alla frågor kommer att besvaras inom 59 minuter.

Istället för att bara tjäna som din kontaktpunkt i tider av nöd, strävar Liquid Web-supportteamet att fungera som en stand-in för en lokalt administrerad systemadministratör.

De felsöker inte bara, de fungerar som projektkonsulter.

Och när det gäller de högre värdnivåerna är deras expertis oöverträffad. Designa en ny distributionsarkitektur? Balansera din lagring? Har du några frågor om nätverk, SSL eller ytterligare IP-krav som du vill avvisa från någon som känner till sina grejer?

Ring din Liquid Web Account-chef!

De kommer att behandla din fråga med entusiasm, höra dig eftertänksamt och erbjuda de mest ekonomiska och snabbt implementerade lösningarna som möjligt.

För många småföretag kan denna typ av expertis stödja din tillväxt och spara pengar.

3. Utmärkt hastighet och 100% drifttidsgaranti

Liquid Web skryter inte bara med några av de snabbaste hastigheterna i branschen (i genomsnitt 400 mil), de erbjuder också branschens mest generösa SLA: en 100% drifttidsgaranti och en återbetalning 10 gånger kostnaden för eventuell driftstopp.

Hur exakt kan de tjäna på ett så ambitiöst löfte? För det första är alla Liquid Web: s kärndatacenter privatägda och drivs från Lansing till Phoenix till Amsterdam. Varje datacenter är utrustat med redundanta nätverk, central luft, säkerhet på plats och skyddad från strömavbrott. De fungerar också under en 30-minuters garanti för hårdvarubytes.

flytande webbservrar i oss och Europa

flytande webbservrar i oss och Europa Du kan testa hastigheterna för Liquid Web: s servrar i Lansing, Phoenix och Amsterdam på deras webbplats.

100% drifttid är omöjligt att garantera. Men Liquid Web kommer ganska snett och är villig att kompensera dig för de sällsynta undantagen. Och om webbplatsens drifttid är så värdefull att även några minuters driftstopp kan kosta dig stora pengar, är Liquid Web: s höga priser mer än kompenserade av den här funktionen ensam.

4. Tankeväckande funktioner överallt

Flytande webbhotellplaner har fastnat packade med lockande funktioner. Men utöver att erbjuda godbitar, skapar de verkligen en upplevelse som är perfekt i linje med vad deras mål demografiska vill och behov.

Ta till exempel frilansare som hanterar flera klientwebbplatser. För att se vad Liquid Web hade att erbjuda denna grupp värdkunder testade vi ut Affärsstyrd WordPress-värd för $ 149 / månad. Ett rejält pris, för att vara säkert, men här är vad vi fick utöver WordPress-optimerad hosting:

Specifikationerna

 • Utrymme för upp till 25 platser
 • 150 GB SSD
 • Obegränsad trafik och sidvisningar
 • 5TB bandbredd

Godbitarna

 • Obegränsad åtkomst till databasen och servern
 • Automatisk SSL för varje webbplats
 • Utvecklarverktyg som SSH, Git och WP-CLI
 • iThemes Sync-plugin ingår

Denna plan var utsmyckad med allt som en frilansare som är värd för flera klientsajter kunde behöva. Från smärtfri migrering till ett mycket modernt gränssnitt täcktes redan några av de viktigaste smärtpunkterna för den här planens måldemografi.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
antal webbplatser141025
SSD-lagring20 GB40 GB100 GB150 GB
Pris$ 29 / month$ 69 / month$ 99 / månad$ 149 / month

Men där det verkligen sålde oss låg i de små detaljerna inbyggda i instrumentpanelen: möjligheten att skapa stencilsidor med ett enda klick, tagga dina webbplatser för intern organisation, enkelt skapa lösenordsskyddade vyer, ladda ner åtkomst och felloggar och göra visuella jämförelser av dina säkerhetskopierade webbplatser.

tankeväckande användarupplevelse flytande webb wordpress hosting

tankeväckande användarupplevelse flytande webb wordpress hosting Tankeväckande detaljer som dessa visar hur väl Liquid Web förstår utvecklingsarbetsflöden och smärtpunkter.

Kundpaneler är sällan så användbara. För många värdar kan det vara lättare att helt enkelt bokmärka WordPress-administrationssidan för varje URL du hanterar snarare än att bry dig med värdpanelen såvida inte din uppgift gäller värd.

Liquid Web: s instrumentpanel ger enkel åtkomst till alla dina webbplatser på ett förtjusande intuitivt sätt.

flytande webbhanterad wordpress hosting

flytande webbhanterad wordpress hosting En snygg och ordnad instrumentpanel där du enkelt kan komma åt och hantera alla dina webbplatser? Varför är detta så sällsynt!

• Nackdelar med flytande webbhotell

Ingen webbhotell passar perfekt för alla. Detta kan vara mer sant för Liquid Web än någon annan värd som vi har granskat.

Förstå oss inte fel!

Vi tycker att de är en utmärkt match för kunder som behöver högpresterande tjänster. Men det är helt enkelt inte fallet för de allra flesta människor som letar efter webbhotell.

1. No Shared Hosting

Om du missade det erbjuder Liquid Web inga delade värdplaner. Om det här är vad du letar efter ska du leta någon annanstans. Tyvärr (de är inte ledsna).

2. Kostnader på förhand kontra långsiktiga vinster

Vi har redan nämnt detta många gånger i den här recensionen, men Liquid Web är dyrt.

I nästan varje tjänst som de erbjuder, faller deras planer kvadratisk på den “dyrare än genomsnittet” -sidan av spektrumet.

I utbyte mot rejäla kostnader i förväg erbjuder Liquid Web dock en otrolig 100% drifttidsgaranti, snabba sidhastigheter, dygnet runt support på hög nivå och funktioner du måste betala extra för någon annanstans.

Du måste själv göra matematiken för att se om detta kommer att betala sig för dina specifika behov.

3. E-postkostnader kan läggas till snabbt

Att hysa e-postkonton kostar extra med Liquid Web: från $ 1 per inkorg per månad. Detta är ett rimligt pris och deras e-posthotellösningar är robusta, men inte alla kunder behöver premium-webbhotelltjänster på e-nivå.

Var särskilt försiktig om du migrerar från en värd som erbjuder obegränsade inkorgar. Kostnaderna kan öka snabbt. Om du har en lång lista med e-postadresser kopplade till din domän kanske du vill tänka två gånger (eller åtminstone konmari listan) innan du byter till Liquid Web.

flytande webb-e-post-värdplaner

flytande webb-e-post-värdplaner Liquid Web har vackert övertygande resonemang för varför de inte erbjuder e-posthotell som ett paketavtal med din server.

Dessutom var betalda inkorgar inte alltid policyn. Prissättningsstrukturen per inkorg infördes 2017, mycket till överraskning och förakt för flera befintliga kunder.

Det tar oss till vårt slutliga Liquid Web con …

4. Organisatoriska kaos bär ibland sitt fula huvud

Under senare år förvärvade Liquid Web WiredTree och Rackspace Cloud och förde sina kunder under sin vinge.

Medan många kunder knappast märkte någon övergång alls, lämnade övergången vissa ärvda kunder som kände sig brända och fick några befintliga kunder att uppleva en tillfällig nedgång i tjänsten.

Långsammare svarstider, faktureringsproblem och spikar i drifttid är till viss del förståelig under övergångstider. Särskilt när det gäller högtjänsttjänster.

Tänk bara på att de, lika engagerade och kunniga som Liquid Web-teamet är, inte har en obefläckad meritlista när det gäller intern organisation och att hålla kunderna i spetsen om stora förändringar.

• Liquid Web Managed WooCommerce nybörjarplanöversikt

Kanske delvis för att deras tjänster finns över hela linjen på den dyra sidan av spektrumet har Liquid Web börjat erbjuda konkurrenskraftiga priser, hanterade WooCommerce-planer.

 

Nybörjarplanen börjar på $ 39 / månad, vilket gör den bara lite dyrare än Shopifys jämförbara plan. Det som skiljer Liquid Web: s WooCommerce-nybörjarpaket från Shopifys är både det breda utbudet av inkluderade funktioner och de allvarliga begränsningarna:

På uppsidan …

Liquid Web: s nybörjare WooCommerce-paket erbjuder en mer robust lista över funktioner än någon annan plan på marknaden. Dessa funktioner inkluderar:

 • Inga transaktionsavgifter
 • Obegränsad personal / administratörskonton
 • Sofistikerad rapportering och fakturering
 • Avsluta erbjudanden och leveranspriser
 • Produktpaket, uppsäljning och korsförsäljning
 • Önskelistor
 • Övergivna vagnshantering genom Jilt
 • Gratis SSL-certifikat
 • Beaver Builder kommer som standard
 • Alla IconicWP-plugins som är gratis att installera
 • Tusentals vackra gratis teman från iTheme

På den negativa sidan…

Liquid Web: s nybörjare WooCommerce-paket begränsar dig till ANTINGEN ett tak på 15 produkter med obegränsade transaktioner ELLER obegränsade produkter med ett mössa på 150 beställningar per månad.

Det är mycket att älska, men också mycket att tänka på. Hur som helst är det ett unikt erbjudande. Varför skulle Liquid Web välja att vara så generös med funktioner å ena sidan och så snåla med produktmössor å andra sidan?

Vår teori: detta konkurrenskraftiga prissatta paket verkar vara ett bud från Liquid Web för att locka en annan miljö av kunder. Nämligen de som annars kan skrämmas av sina höga priser.

Att erbjuda en $ 39 / månad-plan kan ge Liquid Web en möjlighet att vinna över budgetmedvetna kunder med deras fantastiska funktioner, underbara kundsupport och bunnsäker tillförlitlighet (som beskrivs i översynen ovan), för att få dem kopplade och så småningom att sälja dem på en större och dyrare plan.

Bra strategi, rätt?

Visst – det kan bara vara bäst om du vet att detta är deras spelplan innan du registrerar dig för nybörjarpaketet.

Enligt vår uppfattning är Liquid Web: s startnivå WooCommerce-plan helt enkelt inte hållbart för någon e-handelsverksamhet med planer på att gradvis skala. Om din butik överträffar begränsningarna i nybörjarplanen, måste du vara redo att mer än fördubbla din månatliga betalning för att gå upp till Liquid Web: s nästa nivå av hanterad WooCommerce-värd.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Pris$ 39 / month$ 99 / månad$ 125 / month$ 149 / month
Order & ProdukterObegränsade produkter ELLER obegränsade beställningarObegränsatObegränsatObegränsat
SSL Cert.FriFriFriFri
ÖVERGE inkluderadinkluderadinkluderadinkluderad
Beaver Builderinkluderadinkluderadinkluderadinkluderad
Add-onsSupport för AliExpress och 20+ leverantörerPlattform med flera leverantörer, Dokan, Stripe-integration

Så bra som Liquid Web: s tjänster är, det är en brant lutning som inte alla företagare är beredda att skala så snabbt. Även om det imponerande paketet med funktioner som Liquid Web tillhandahåller (även för kunder på nybörjarplanen) kan verka som en enorm fördel jämfört med Shopifys billigaste plan (där dessa godsaker kostar extra) beror det verkligen på hur du planerar att växa din butik.

Vissa kunder kanske föredrar att körsbärsplocka och betala extra för vissa funktioner när behovet uppstår, så länge deras produktkatalog och månatliga transaktioner tillåts utvidgas utan begränsningar. Om den tillväxtstilen är mer vad du hade i åtanke, är Liquid Web: s WooCommerce nybörjare plan förmodligen inte för dig.

likvida webbhotell för webbhotell

likvida webbhotell för webbhotell Det är en ganska omfattande lista över funktioner, men det finns en fångst.

Som sagt, det finns två användningsfall där vi kunde se denna plan verkligen lysa. Liquid Web: s WooCommerce nybörjarplan är perfekt för dig om:

 • Din e-handelsverksamhet har en sofistikerad marknadsföringsstrategi och en begränsad katalog med avancerade produkter. Om du aldrig har planer på att sälja mer än 15 produkter eller hålla en månatlig inventering av mer än 150 artiklar, och din webbplats lockar en lätt men stadig ström av kvalificerade leads, kan du gärna vara värd för ditt företag för den här planen för alltid.
 • Du planerar bara en mjuk lansering av din e-handelswebbplats med ett begränsat urval av produkter för tillfället. Detta skulle ge dig tid att använda alla de fantastiska verktygen som tillhandahålls av Liquid Web utan extra kostnad för att finjustera din marknadsföringsstrategi och arbetsflöde. Och när du väl är redo att göra din stora debut är du okej med att gå vidare till en av Liquid Web: s mycket dyrare högpresterande planer.

Vi slår vad om att du inte blir besviken av Liquid Web: s tjänster om du loggar in på deras hanterade WooCommerce-plan för nybörjare. Som vi beskrivit ovan är Liquid Web så snabbt och så tillförlitligt och deras supportteam är så exceptionellt bra att de allra flesta av sina kunder känner att de högre priserna är mer än motiverade.

Vet bara att den här WooCommerce-planen på ingångssidan inte är byggd för att växa med dig – den är byggd för att få dig kopplad!

• Poängen

Liquid Web strävar efter att vara den bästa webbhotell på marknaden – och det återspeglas i deras höga kostnader. Men du skulle inte ha läst till slutet av denna recension om du var rädd av höga priser, skulle du nu?

Liquid Web finns i en annan liga än företag som tjänar sina pengar främst genom delad hosting. I marknadens högpresterande nisch erbjuder de en portfölj av produkter skräddarsydda för dina mest ambitiösa projekt. Deras tjänster är flexibla, pålitliga och stöttas av en mycket kunnig supportpersonal som tar tid och stress för att hantera servern från din platta.

Visa fler funktioner

Vanliga frågor

Erbjuder LiquidWeb Linux- eller Windows-värd?

Deras webbhotelltjänster inkluderar både Windows och Linux-värd.

Kommer LiquidWeb att försöka höja mitt pris när det är dags för mig att förnya mitt kontrakt?

Nej, dina priser bör förbli konstant med deras befintliga prisstruktur.

Får jag ett gratis domännamn som ingår i min webbhotellplan?

Ja, varje webbhotellkonto får 1,3 eller 5 gratis domännamn, beroende på varje kunds behov.

Erbjuder LiquidWeb WHOIS sekretess för domännamn?

Ja, mot en extra avgift kan kunder lägga WHOIS-integritet till sin webbhotellplan.

Har LiquidWeb tjänsten Virtual Private Server (VPS)?

Absolut. De erbjuder faktiskt tio olika nivåer av VPS-tjänst med SSD-lagring (Solid State Drive) som kan anpassas för att bäst uppfylla dina individuella behov.

Var ligger denna webbhotelltjänst?

LiquidWeb är beläget i Lansing, Michigan, USA.

Vilka programmeringsspråk stöder LiquidWeb?

LiquidWeb stöder Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl och PHP.

Har LiquidWeb något filialprogram?

Ja, de har ett enkelt program som betalar detsamma för varje genererad remiss. Betalningsbeloppen förblir desamma oavsett hur många hänvisningar medlemsförbund genererar, så provisionen vid den första hänvisningen är densamma som den 10 000: e.

Kan jag vara värd för WordPress på LiquidWebs tjänst?

Absolut. WordPress stöds fullt ut på denna webbhotelltjänst.

Har LiquidWeb någon mjukvara för webbplatsbyggnad ingår?

Det finns inget programvara för webbplatsbyggnad, men de ger tillgång till plattformar som WordPress och Joomla för att göra det enkelt för dig att bygga din webbplats om du vill.

Kan jag använda PrestaShop med LiquidWeb-värd?

Ja, du kan enkelt installera PrestaShop e-handelsprogramvara på dina servrar om du vill.

Hur lätt är det att flytta WordPress-installationer till LiquidWeb?

Migrering från WordPress till LiquidWeb är enkelt och ingår i deras migrationstjänster. Du kan också använda hanteringsverktyget på deras kontrollpanel för att enkelt göra det själv.

Vad sägs om bildtunga webbplatser på LiquidWeb? Är de okej?

Så länge ditt köp av lagring och bandbredd är tillräckligt kommer bilder inte att vara ett problem. Deras förstklassiga utrustning kan hantera den enkelt.

Får du en användarkontrollpanel med LiquidWeb-tjänsten?

Ja, du får en cPanel- eller WHM-kontrollpanel, beroende på om du är värd för Windows- eller Linuxbaserade produkter. De tillhandahåller allt du behöver för att hantera dina webbplatser.

Vilken typ av garanti erbjuder de?

LiquidWeb har 100% drifttidsgaranti. Om du förlorar tjänsten av någon anledning får du automatiskt framtida servicekrediter.

Har LiquidWeb tjänster för distribution av nätverk (CDN)?

Ja, CDN-tjänster ingår i alla sina värdkontrakt.

Hur ofta gör LiquidWeb säkerhetskopior?

De utför säkerhetskopior varje natt till en server utanför webbplatsen för din säkerhet.

Hur många e-postadresser är tillåtna med LiquidWeb-värd?

Antalet e-postmeddelanden och e-postlagring är obegränsat när du köper en webbhotellplan.

Erbjuder LiquidWeb studentrabatt?

Ja, du kan hitta deras studentrabatt på deras webbplats, och ideella organisationer kan också få rabatt om de begär en sådan.

Vad sägs om videoströmning? Hur bra fungerar LiquidWeb för det?

Deras delade plattform fungerar rimligt bra för videoströmning, men det rekommenderas att använda dedikerade webbplatser eller en webbplats som körs på VPS för videoströmning av hög kvalitet.

Erbjuder LiquidWeb obegränsat lagringsutrymme och bandbredd?

Ja, de erbjuder båda, men de förbehåller sig rätten att återkalla privilegierna om de finner missbruk eller överdriven användning.

Jag har fyra webbplatser. Vilken av LiquidWebs tjänster fungerar för att vara värd för mina webbplatser?

Alla LiquidWebs värdplaner kan hantera fyra webbplatser samtidigt.

Vilka är standardavtalslängder för LiquidWeb-värd?

Kunderna kan välja mellan antingen månatliga, årliga eller fleråriga webbhotellkontrakt. Det är mer kostnadseffektivt att välja en längre sikt.

Vad är mina betalningsalternativ om jag väljer LiquidWeb?

De accepterar banköverföringar, Paypal och de flesta större kreditkort som betalning för tjänster.

Kommer min e-handelswebbplats att fungera bra med LiquidWeb?

Ja, deras webbhotellplaner fungerar mycket bra med alla e-handelssajter, stödjande funktioner som kundvagnar och Secure Sockets Layer (SSL) för säkerhet.

Är LiquidWeb en säker webbhotellprodukt?

Företagets infrastruktur sätter industristandarden för säkerhet med ständig övervakning, personal på platsen och de senaste brandväggsteknologierna. När det gäller säkerhet ligger de före kurvan.

Var exakt ligger LiquidWebs datacenter fysiskt?

LiquidWeb har fyra datacenter för närvarande, med ett i Phoenix Arizona, och tre till i delstaten Michigan.

Kan LiquidWeb hjälpa mig att överföra mina befintliga webbplatser till deras tjänst? Jag har inte tid eller kunskap att göra det.

ja! De har ett team för migrering av webbplatser som bara är att hjälpa dig att överföra dina befintliga webbplatser till din nya webbhotelltjänst. Att byta webbhotell har aldrig varit så smärtfritt.

Vilken typ av kundsupport finns om jag har några problem?

LiquidWeb har kundsupport dygnet runt via telefon eller chat på deras webbplats. Supportteamet pratar bara engelska.

Tänk om jag inte är nöjd med deras webbhotelltjänst?

Om du inte är nöjd med LiquidWebs prestanda har de 30 dagars pengarna tillbaka-garanti på alla tillgängliga produkter och tjänster.

Förhoppningsvis har alla frågor du har om denna webbhotell besvarats ovan. Om du har shoppat runt efter en inhemsk webbhotell som har branschledande funktioner, LiquidWeb är ett bra val. De har en plan för varje kund i storlekar, från ett domännamn till 1 000. Branschledande kundsupport, övervakning och säkerhet dygnet runt och möjligheten att konfigurera ditt system efter dina behov är det som gör denna webbhotell verkligen unik. De erbjuder också sin webbplatsmigreringstjänst vilket gör att dina data överförs till dina nya LiquidWeb-servrar så enkelt som möjligt. På en marknad som är full av webbhotellföretag kommer nordamerikanska kunder att vara mycket nöjda med prissättningen, flexibiliteten och lättheten att byta till LiquidWeb. Mer om LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map