LiquidWeb vélemények – 2020. május – a legmegfelelőbb és érkező webtárhely?

LiquidWeb vélemények – 2020. május – a legmegfelelőbb és érkező webtárhely?

LiquidWeb vélemények – 2020. május – a legmegfelelőbb és érkező webtárhely?

Contents

Mi az a Liquid Web Hosting??

A Liquid Web csapata székhelye Lansingben (MI) található A leghasznosabb emberek a tárhelyen&# X2122;. És több mint 30.000 ügyféllel és az iparág egyik legmagasabb lojalitási mutatójával valószínűleg ilyenek. Ezt a hírnevet részben meg tudták erősíteni azzal, hogy teljes mértékben eltávolították magukat a megosztott fogadó patkányversenyből.


folyékony webgazda vélemények

folyékony webgazda vélemények Nos, nagyon segítőkésznek tűnnek, nem igaz?

Hangosabban még egyszer a hátsó emberek számára: A Liquid Web nem kínál megosztott tárhelyet.

Ez egyedülálló választás egy olyan iparágban, ahol a megosztott tárhely túlmutat a legnagyobb pénzszerzőnél a legtöbb fő szereplő számára. És ez a döntés jól szemlélteti a Liquid Web tárhelyszolgáltatásait egészében: forrásaikat magas szintű szolgáltatások létrehozására és biztosítására biztosítják a magas szintű igényekkel rendelkező ügyfelek számára.

További szolgáltatások megtekintése LiquidWeb vélemények 4.4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (18 szavazatok) Előnyök

 1. Rendkívül nagy teljesítményű és rugalmas
 2. Kiváló VPS és dedikált tárhely-tervek
 3. Kellemes ügyfélszolgálat
 4. 100% Uptime garancia

Hátrányok

 1. Nincs megosztott tárhely
 2. Extra e-mail költségek
 3. Fizető kezdőknek

Support4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Folyékony webtárhely-áttekintés

A folyékony web ideális meccse rászorul. Mert nem csak egy gyors csatlakozást keresnek; az általuk kezelt, testreszabott szolgáltatásoknak tartósnak kell lenniük.

Nem csak a webgazda akarnak lenni, hanem a távoli rendszergazdává is válni akarnak. Ügyfélszolgálati guruk késő esti órákban telefonon marad.

Hajlandóak mindezt sorra helyezni, hogy bizonyítsák, hogy törődik, beleértve a 100% üzemidő garancia.

És ha féltékeny vagy, akkor örömmel veszi tudomásul, hogy a Liquid Web kenyér és vaj egyetlen ügyfél dedikált szerverek.

Bocsásson meg nekünk a sajtolt kibővített kapcsolat-metaforáról, de helyénvaló. Mivel mielőtt elkötelezne magát a Liquid Web mellett, tudnia kell, hogy van-e fogás. És sokak számára ez egy üzletkötő.

Az egész táblán a Liquid Web’s az árak jóval magasabbak az átlagnál. De megérdemlik! Vagyis ha a projektjei magas szintűek és ambiciózusak ahhoz, hogy igényeljék szolgáltatásaikat.

• A LiquidWeb jó választás az Ön számára, ha…

 • Szüksége van egy hostra, amely képes kezelni a rendkívül ambiciózus webprojekteket, magas szintű testreszabással és támogatással.
 • Tudjon eleget a webtárhelyről, hogy bajba kerülhessen, ha megpróbálta elkészíteni. A Liquid Web csapatnak hátul lesz, miközben kidolgozza látását.
 • Akar menedzselt terveket és dedikált szervert, anélkül, hogy a WordPress-re korlátozódnánk.
 • Szabadúszóként kezelhet több ügyfélhelyet, és megbízható és rendetlenséget keres a munkafolyamat host oldalának optimalizálására..

• A folyékony web nem az Ön számára, ha…

 • El szeretne indítani egy kis személyes weboldalt, vagy keres egy megosztott tárhely-tervet. A folyékony web más szinten is lyukasztható.

  Legjobb alternatíva

  Ha további alapszintű megosztott tárhely-terveket szeretne nyújtani a magasra értékelt ügyfélszolgálat, a nagy rendelkezésre állás és a nagy sebesség mellett, nézze meg a SiteGround vagy az A2 tárhelyet

 • Csak nem tudom gyomorban fizetni annyit, még akkor is, ha annyi energiát és sok funkciót igényel.

  Legjobb alternatíva

  A DreamHost rendelkezik VPS-vel és kezeli a WP hosting terveket, amelyek havi 20 dollár alatt kezdődnek.

• A folyékony webtárhely előnyei

A Liquid Web lenyűgöző katalógusa a kezelt tárhely, a felhő és a dedikált szervercsomagoknak, amelyeket a piac felső szintjén kínálhat. Itt vannak azok a szempontok, amelyekre valóban szegeződnek.

1. Azt akarja? Meg fogják építeni. És kezelje.

A Liquid Web-nek túlságosan sok csomagja és szolgáltatása van ahhoz, hogy egyetlen áttekintés során tömören lefedje azokat. Rengeteg lehetőség van a nagy teljesítményű helyiségben, Linuxotól Windows-ig, VPS-től felhő-tárhelyig, dedikált szerverekkel a kezelt WordPress-hez és a WooCommerce-hez.

De elegendő azt mondani, hogy a Liquid Web rendelkezik az agyával, bátorságával és rugalmasságával, hogy még a legösszetettebb üzemeltetett infrastruktúrákat kiépítse és hatékonyan kezelje..

PCI szabványok? Könnyen.

HIPAA megfelelés? Nincs mit.

Viszonteladói tárhely? Megkapta a hátad.

A Liquid Web tervezhet és kezelhet olyan méretű egyedi megoldásokat, a korai szakaszban kezdődő vállalkozásokatól kezdve a vállalati vállalatokon keresztül. Testreszabott tárhely-megoldásaikhoz tartozik egy dedikált fiókkezelő, aki könnyen elérhető és együttműködik az informatikai csapattal.

2. (A legmegfelelőbb emberek a fogadásban)

A Liquid Web kiemeli az ügyfél tapasztalatait. Ez már nyilvánvaló a karcsú, modern márkanevükben és az intuitív felhasználói felületen.

És amikor a régi internetes házigazdától távol akarunk tévedni, akkor valóban körömbe veszik az átmenetet.

Az áttérés ingyenes és fájdalommentes, és időben elfelejtheti a régi gazdagépet.

De ott, ahol a Liquid Web valóban ragyog, a műszaki támogatásuk található. Mivel termékeik drágábbak és fejlettebbek, tudják, hogy más kaliberű ügyfelekkel foglalkoznak, mint az olcsó bin megosztott tárhely (hé, nem utálom! Annyira szeretjük az olcsó megosztott tárhelyet, mint a következő srácot!).

folyékony webes ügyfélszolgálati ígéret

folyékony webes ügyfélszolgálati ígéret A Liquid Web ígéri ügyfeleit, hogy minden kérdésre 59 percen belül válaszolnak.

Ahelyett, hogy csak a kapcsolattartóként szolgál vészhelyzetben, a Liquid Web támogató csoport arra törekszik, hogy stand-in helyszíni, fizetett rendszergazda számára.

Nem csak hibaelhárítást végeznek, hanem projekt-tanácsadók is.

És amikor a magasabb szintű tárhelyről van szó, páratlan tapasztalataik vannak. Új telepítési architektúrát tervez? A tárolás kiegyensúlyozása? Van néhány kérdése a hálózatépítéssel, az SSL-vel vagy a további IP-követelményekkel kapcsolatban, amelyekről el akarja kerülni valakit, aki ismeri a dolgát?

Hívja a Liquid Web fiókkezelőt!

Ők lelkesen kezelik kérdését, elgondolkodva hallják Önt, és a lehető leggazdaságosabb és leggyorsabban megvalósítható megoldásokat kínálják.

Sok kisvállalkozás számára ez a fajta tapasztalat támogathatja növekedését és pénzt takaríthat meg.

3. Kiváló sebesség és 100% Uptime garancia

A Liquid Web nemcsak az iparág leggyorsabb sebességével (átlag 400 ms) büszkélkedhet, hanem a az ipar legszélesebb körű SLA-ja: 100% rendelkezésre állás garancia és a leállás idejének 10-szerese visszatérítése.

Pontosan hogyan tudnak teljesíteni egy ilyen ambiciózus ígéretet? Először is, a Liquid Web összes központi adatközpontja magántulajdonban van, és működik Lansingtől Phoenixig és Amszterdamig. Minden adatközpont redundáns hálózatokkal, központi levegővel, helyszíni biztonsággal van ellátva és védett az áramkimaradásoktól. Emellett 30 perces hardver cseregarancia alatt működnek.

folyékony webszerverek bennünk és Európában

folyékony webszerverek bennünk és Európában Kipróbálhatja a Liquid Web szervereinek sebességét Lansingben, Phoenixben és Amszterdamban a saját webhelyükön.

A 100% -os üzemidőt lehetetlen garantálni. A Liquid Web viszont nagyon közel áll, és hajlandó kompenzálni a ritka kivételeket. És ha webhelyének üzemideje annyira értékes, hogy akár néhány percnyi állásidő is nagy dollárba kerülhet, a Liquid Web magas árai több, mint amit ez a szolgáltatás fedez fel.

4. Átgondolt funkciók minden körülött

A folyékony webtárhely-tervek csábító funkciókkal töltött részei vannak. De a finomságok felkínálása mellett valóban olyan élményt teremtenek, amely tökéletesen összhangban van azzal, amit céldemográfia igényeinek és igényeinek szüksége van.

Vegyük például azokat a szabadúszókat, akik több ügyfél webhelyet kezelnek. Megvizsgáltuk, hogy a Liquid Web mit kínálhat a fogadó ügyfelek e csoportjának Üzleti kezelt WordPress tárhely havonta 149 dollárért. Bizonyára izmos ár, de a WordPress optimalizált tárhelyén kívül itt van ez:

A műszaki adatok

 • Legfeljebb 25 hely befogadására alkalmas hely
 • 150 GB SSD
 • Korlátlan forgalom és oldalmegtekintések
 • 5 TB sávszélesség

A finomságok

 • Korlátlan hozzáférés az adatbázishoz és a szerverhez
 • Automatikus SSL minden webhelyhez
 • Fejlesztői eszközök, például SSH, Git és WP-CLI
 • Az iThemes Sync beépülő modul mellékelve

Ezt a tervet mindent elkészítették, amire egy szabadúszóként szükség lehet, amely több ügyfélhelyet tárol. A fájdalommentes migrációtól a nagyon modern felületig, a terv demográfiai célpontjának néhány kulcsfontosságú fájdalompontját már lefedték.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
A webhelyek száma141025
SSD tárolás20 GB40 GB100 GB150 GB
Ár$ 29 / hó69 $ / hó99 $ / hó$ 149 / hónap

De ahol valóban eladott minket, az irányítópultba épített apró részletek voltak: az a képesség, hogy stencil webhelyeket készítsen egyetlen kattintással, címkézze meg webhelyeit a belső szervezet számára, könnyen létrehozhat jelszóval védett nézeteket, töltsön le hozzáférési és hibanaplókat, és vizuális összehasonlításokat végezzen. az Ön által mentett webhelyekről.

átgondolt felhasználói élmény folyékony webes wordpress-tárhely

átgondolt felhasználói élmény folyékony webes wordpress-tárhely Az ilyen átgondolt részletek azt mutatják, hogy a Liquid Web mennyire érti a fejlesztők munkafolyamatait és fájdalmi pontjait.

Az ügyfelek műszerfalai ritkán használhatók ilyen módon. Sok gazdagép esetében megkönnyítheti a WordPress rendszergazdai oldal egyszerű könyvjelzővel való hozzárendelését minden kezelt URL-hez, ahelyett, hogy egyáltalán zavarná a tárhely irányítópultját, kivéve, ha a feladat a tárhelyet érinti..

A Liquid Web műszerfal egyenes hozzáférést biztosít minden webhelyéhez, élvezetesen intuitív módon.

folyékony webes menedzsment wordpress tárhely

folyékony webes menedzsment wordpress tárhely Egy ügyes és rendezett irányítópult, ahol könnyen elérheti és kezelheti az összes webhelyet? Miért ilyen ritka?!

• A folyékony webtárhely hátrányai

Nincs webtárhely, amely mindenki számára tökéletesen illeszkedik. Ez valószínűbben igaz a Liquid Web-re, mint bármely más gazdagépre, amelyet felülvizsgáltunk.

Ne tévesszen be minket!

Úgy gondoljuk, hogy kiváló mérkőzés az ügyfelek számára, akik nagy teljesítményű szolgáltatásokat igényelnek. De egyszerűen nem ez a helyzet a web hosting-ot kereső emberek többségében.

1. Nincs megosztott tárhely

Ha elmulasztotta, a Liquid Web nem kínál megosztott tárhely-terveket. Ha ez az, amit keresel, keresse meg másutt. Sajnálom (nem sajnálják).

2. Előzetes költségek vs. hosszú távú nyereségek

Ezt már sokszor megemlítettük ebben az áttekintésben, de a Liquid Web drága.

Nagyon sok minden általuk kínált szolgáltatásban a tervek egyenesen a spektrum „átlagon felüli” oldalára esnek.

A hatalmas kezdeti költségek ellenére a Liquid Web hihetetlen 100% -os üzemidőt garantál, gyors oldalsebességet, éjjel-nappal magas szintű támogatást és olyan funkciókat kínál, amelyekért külön fizetnie kell másutt.

Önnek kell elvégeznie a matematikát, hogy megtudja, ez megtérül-e az Ön igényeinek.

3. Az e-mail költségek gyorsan növekedhetnek

Az e-mail fiókok tárolása extra költségekkel jár a Liquid Web használatával: havonta 1 dollár / postaládája. Ez elfogadható ár, és e-mail hosting megoldásaik robosztusak, de nem minden ügyfélnek van szüksége prémium üzleti szintű e-mail hosting szolgáltatásokra.

Különösen óvatosnak kell lennie, ha olyan gazdagépről vándorol, amely korlátlan beérkező levelekkel rendelkezik. A költségek gyorsan felszámolhatók. Ha hosszú listája van a domainjéhez társított e-mail címekkel, akkor érdemes kétszer is elgondolkodni (vagy legalább konmari a listán), mielőtt átvált a Liquid Web-re..

folyékony webes e-mail tárhely-tervek

folyékony webes e-mail tárhely-tervek A folyékony webes csinos kényszerítő érvelés miért nem kínálnak e-mail tárolást csomagszerződésként a szerverével.

Ezenkívül a fizetett postaládák nem mindig voltak az irányelvek. A postaládájába eső árképzési struktúrát 2017-ben vezették be, ami sok meglévő meglepetés és megvetés szempontjából nagyszerű volt.

Ez elvezet minket a végső folyékony webes konferenciánkhoz.

4. A szervezeti káosz néha elviseli a csúnya fejét

Az elmúlt években a Liquid Web megszerezte a WiredTree és a Rackspace Cloud szolgáltatásokat, és szárnyuk alá vetette ügyfeleit.

Míg sok ügyfél alig észrevette az átmenetet, az átállás néhány örökölt ügyfelet égőnek érezte magát, és néhány meglévő ügyfelet átmeneti szolgáltatáscsökkenéshez vezetett.

A lassabb támogatási válaszidők, a számlázási problémák és a leállások tünetei bizonyos mértékig érthetők az átmenet időszakában. Különösen akkor, ha a magas szintű hosting szolgáltatásokra vonatkozik.

Ne felejtsd el, hogy annyira elkötelezettek és tájékozottak, mint a Liquid Web csapata, nincsenek piszkos tapasztalataik a belső szervezettel és az ügyfelek folyamatos folyamatban tartásával kapcsolatban a nagy változásokkal kapcsolatban.

• Folyékony webes menedzsment WooCommerce kezdő terv áttekintése

Talán részben azért, mert szolgáltatásaik átfogó, a spektrum drága oldalán helyezkednek el, a Liquid Web versenyképes árú, irányított WooCommerce terveket kezdett kínálni..

 

A kezdő terv havi 39 dollárban kezdődik, így csak egy kicsit drágább, mint a Shopify hasonló terve. Ami különbözteti meg a Liquid Web WooCommerce Beginner csomagot a Shopify-tól, az egyben a szolgáltatások széles skálája és a szigorú korlátozások:

Felülről…

A Liquid Web Beginner WooCommerce csomagja a szolgáltatásainak robusztusabb listáját kínálja, mint bármely más piacon. Ezek a szolgáltatások a következők:

 • Nincs tranzakciós díj
 • Korlátlan személyzet / admin fiókok
 • Kifinomult jelentéstétel és számlázás
 • Kilépési ajánlatok és élő szállítási díjak
 • Termékcsomagok, eladások és keresztértékesítések
 • Kívánságlista
 • Elhagyott kocsi menedzsment Jilt keresztül
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • A Beaver Builder alapkivitelben található
 • Az összes IconicWP plugin ingyenesen telepíthető
 • Több ezer gyönyörű ingyenes téma az iTheme-től

A negatívum az…

A Liquid Web kezdő WooCommerce csomagja Önre korlátozódik BÁRMELYIK 15 termék korlátja, korlátlan tranzakciókkal VAGY korlátlan mennyiségű termék, legfeljebb havi 150 megrendeléssel.

Ez nagyon sokat szeret, de sokat kell gondolkodni. Bármi legyen is a helyzet, ez egy egyedi ajánlat. Miért választotta a Liquid Web egyrészt olyan nagylelkű funkciókkal, másrészt annyira bosszantónak a terméksapkákkal??

Elméletünk: ez a versenyképes árú csomag úgy tűnik, hogy a Liquid Web ajánlata egy különféle vásárlói kör vonzása. Nevezetesen azok, akiket egyébként megijeszteni tudnak a magas árak.

Havi 39 dolláros terv felkínálása lehetőséget biztosíthat a Liquid Web számára, hogy nyerjen költségvetés-tudatos ügyfeleket félelmetes funkcióival, csodálatos ügyfélszolgálatával és megbízható megbízhatóságával (amint azt a fenti áttekintésben részletezzük), összekapcsolva őket, és végül eladja őket nagyobb, drágább terv alapján.

Jó stratégia, igaz?

Persze – talán a legjobb, ha tudod, hogy ez a játék tervük, mielőtt regisztrálnák a Beginner csomagot.

Véleményünk szerint a Liquid Web belépési szintű WooCommerce terve egyszerűen az nem fokozatosan fenntartható egyetlen e-kereskedelmi vállalkozás számára sem, ha fokozatosan méretezik. Ha üzlete túllépi a Beginner terv korlátozásait, készen kell állnia arra, hogy havi kifizetését több mint kétszeresére növelje, hogy felkerüljön a Liquid Web következő kezelt WooCommerce tárolási szintjére..

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Ár$ 39 / hó99 $ / hó$ 125 / hónap$ 149 / hónap
rendelés & TermékekKorlátlan mennyiségű termék VAGY korlátlan megrendelésKorlátlanKorlátlanKorlátlan
SSL Cert.IngyenesIngyenesIngyenesIngyenes
Dob BeleértveBeleértveBeleértveBeleértve
HódépítőBeleértveBeleértveBeleértveBeleértve
AddOnokTámogatás az AliExpress és a 20+ szállítók számáraTöbb eladó platform, Dokan, Stripe integráció

Akármennyire kiváló, mint a Liquid Web szolgáltatásai, ez egy meredek lejtő, amelyet nem minden üzleti tulajdonos kész felmérni ilyen gyorsan. Noha a lenyűgöző funkciók köre, amelyet a Liquid Web nyújt (még a Beginner terv ügyfeleinek is), hatalmas előnyt jelenthet a Shopify legolcsóbb csomagjával szemben (ahol ezek a finomságok többletköltséget mutatnak), ez tényleg attól függ, hogyan tervezi terjeszteni üzletét.

Egyes ügyfelek inkább inkább a cseresznyefajtát választják és bizonyos funkciókért külön fizetnek, ha erre szükség van, mindaddig, amíg termékkatalógusuk és havi tranzakcióik korlátozás nélkül megengedettek. Ha ez a növekedési stílus inkább az, amit gondolsz, akkor a Liquid Web WooCommerce kezdő terve valószínűleg nem az Ön számára.

folyékony web woo kereskedelem tárhely szolgáltatásai

folyékony web woo kereskedelem tárhely szolgáltatásai Ez egy nagyon kiterjedt funkciók listája, de van remény.

Ennek ellenére két felhasználási eset van, amikor láthattuk, hogy ez a terv valóban ragyogó. A Liquid Web WooCommerce kezdő terve tökéletes az Ön számára, ha:

 • Az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásának kifinomult marketingstratégiája és korlátozott katalógusa van a felsőbb kategóriájú termékeknek. Ha soha nem tervezi el 15 terméknél többet eladni, vagy havonta 150 tételnél több leltárt vezet, és a webhely könnyű, de folyamatos minősített ügyfelekkel vonzza magát, örömmel fogadhatja vállalkozását ezen a tervön örökre.
 • Éppen most tervezi e-kereskedelmi webhelyének lágy elindítását, egyelőre korlátozott termékválasztékkal. Időt adna arra, hogy a Liquid Web által kínált összes nagyszerű eszközt felár nélkül felhasználhassa marketingstratégiájának és munkafolyamatainak finomhangolására. És ha készen állsz a nagy debütálásodra, akkor rendben vagy, ha a Liquid Web sokkal költségesebb nagyteljesítményű tervéhez lépsz..

Fogadunk, hogy nem fog csalódni a Liquid Web szolgáltatásai, ha bejelentkezik a kezükbe tartozó kezelt WooCommerce tervükbe. Amint azt a fentiekben részleteztük, a Liquid Web olyan gyors és annyira megbízható, és támogató csoportjuk annyira rendkívül hasznos, hogy ügyfeleik túlnyomó többsége úgy érzi, hogy a magasabb árak több mint indokoltak.

Csak tudd, hogy ezt a belépő szintű WooCommerce tervet nem úgy tervezték, hogy veled növekedjen, hanem arra készül, hogy bekapcsoljon!

• Alsó vonal

A Liquid Web arra törekszik, hogy a legjobb webtárhely-szolgáltató legyen a piacon – és ez tükröződik azok magas költségeiben. De Ön nem lett volna elolvasva a vélemény végéig, ha félne a magas áraktól, most te is?

A Liquid Web más bajnokságban lakik, mint azok a cégek, amelyek elsősorban megosztott tárhely révén keresnek pénzt. A piac nagy teljesítményű résében termékkínálatot kínálnak, amely a leginkább ambiciózus projektjeihez készült. Szolgáltatásaik rugalmasak, megbízhatóak, és magasan képzett támogató személyzettel vannak ellátva, amely időt és stresszt igényel a kiszolgáló kezelésére a lemezen.

További szolgáltatások megtekintése

Gyakran Ismételt Kérdések

A LiquidWeb kínál Linux vagy Windows tárhelyet?

Web hosting szolgáltatásai magukban foglalják a Windows és a Linux tárhelyet is.

A LiquidWeb megpróbálja emelni az áraimat, amikor itt az ideje, hogy megújítsam a szerződést?

Nem, árazásának állandónak kell maradnia a meglévő árstruktúrával.

Kapok egy ingyenes domain nevet a webtárhely-tervhez?

Igen, minden web hosting fiók 1,3 vagy 5 ingyenes domain nevet kap, az ügyfelek igényeitől függően.

A LiquidWeb kínál-e a WHOIS domain név magánéletét?

Igen, többletdíj ellenében az ügyfelek a WHOIS adatvédelmi nyilatkozatát felvehetik web hosting tervükbe.

Van-e a LiquidWeb virtuális magánszerver (VPS) szolgáltatással??

Teljesen. Valójában tíz különféle szintű VPS szolgáltatást kínálnak szilárdtestalapú meghajtó (SSD) tárolással, amelyet testreszabhat az egyéni igényeknek legjobban.

Hol található ez a web hosting szolgáltatás??

A LiquidWeb itt található: Lansing, Michigan (Egyesült Államok).

Milyen programozási nyelveket támogat a LiquidWeb?

A LiquidWeb támogatja a Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl és PHP programokat..

Van-e a LiquidWeb kapcsolt programja??

Igen, van egy egyszerű programjuk, amely ugyanazt fizeti minden generált áttételért. A kifizetések nem változnak, függetlenül attól, hogy hány áttételi leányvállalat generál, tehát az első áttétel jutaléka megegyezik a 10 000-zel..

Lehetséges a WordPress üzemeltetése a LiquidWeb szolgáltatásán?

Teljesen. A WordPress teljes mértékben támogatja ezt a web hosting szolgáltatást.

A LiquidWeb tartalmaz-e weboldal-készítő szoftvert??

Nincsenek weboldalépítő szoftverek, de hozzáférést biztosítanak olyan platformokhoz, mint a WordPress és a Joomla, hogy megkönnyítsék webhelyének felépítését, ha szeretné..

Használhatom a PrestaShop alkalmazást a LiquidWeb tárhelyén?

Igen, ha könnyedén telepítheti a PrestaShop e-kereskedelmi szoftvert a szervereire.

Milyen egyszerű áthelyezni a WordPress telepítéseit a LiquidWeb webhelyre?

A WordPress-ről a LiquidWeb-re történő áttelepítés egyszerű, és a migrációs szolgáltatások részét képezi. Használhatja a kezelőpanel kezelő eszközét is, hogy ezt önmagában is megkönnyítse.

Mi lenne a nehéz webhelyekkel a LiquidWeb webhelyén? Jól vannak??

Mindaddig, amíg a tárhely és a sávszélesség megvásárlás megfelelő, a képek nem jelentenek problémát. A legkiválóbb felszerelésük könnyen kezelhető.

Van felhasználói kezelőpanel a LiquidWeb szolgáltatással?

Igen, kap egy cPanel vagy WHM vezérlőpanelt, attól függően, hogy Windows vagy Linux alapú termékeket tárol. Mindent biztosítanak, amely a webhelyeinek kezeléséhez szükséges.

Milyen garanciát kínálnak?

A LiquidWeb 100% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik. Ha bármilyen okból elveszíti a szolgáltatást, akkor a szolgáltatás jövőbeni jóváírásait automatikusan megkapja.

Van-e a LiquidWeb tartalom-elosztó hálózat (CDN) szolgáltatása??

Igen, a CDN szolgáltatásokat az összes tárhelyszerződésük tartalmazza.

Milyen gyakran végez biztonsági másolatot a LiquidWeb?

A biztonság érdekében minden este biztonsági másolatot készítenek egy kiszolgálón kívülről.

Hány e-mail cím megengedett a LiquidWeb tárhely segítségével?

Az e-mailek száma és az e-mailek tárolása korlátlan, amikor webtárhely-tervet vásárol.

A LiquidWeb kedvezményt kínál-e a hallgatóknak??

Igen, a weboldalukon megtalálja hallgatói kedvezményüket, és a nonprofit szervezetek kedvezményt is kaphatnak, ha ezt kérik.

Mi a helyzet a video streaming-rel? Mennyire működik jól a LiquidWeb?

Megosztott platformuk meglehetősen jól működik a video streamingben, de ajánlott külön webhelyek vagy VPS által futtatott webhelyek használata a minőségi video streaminghez..

A LiquidWeb korlátlan tárhelyet és sávszélességet kínál?

Igen, mindkettőt kínálják, de fenntartják a jogot arra, hogy visszavonják a privilégiumokat, ha visszaélést vagy túlzott felhasználást találnak.

Négy webhelyem van. Melyik LiquidWeb szolgáltatás működne webhelyeim házigazdájaként?

A LiquidWeb mindegyik tárhelyterve képes egyszerre négy webhely kezelésére.

Mekkora a szerződéses hosszúság a LiquidWeb tárolásához??

Az ügyfelek választhatnak havi, éves vagy többéves webtárhely-szerződések közül. Költséghatékonyabb a hosszabb távú választás.

Milyen fizetési lehetőségek vannak, ha a LiquidWeb-et választom?

A szolgáltatások átutalásaként banki átutalásokat, Paypal-kártyát és a legtöbb jelentős hitelkártyát fogadják el.

Az e-kereskedelemről szóló webhelyem jól működik-e a LiquidWeb segítségével?

Igen, webtárhely-terveik nagyon jól működnek minden e-kereskedelmi webhelyen, támogató funkciókkal, például bevásárlókocsikkal és a biztonságos aljzatokkal (SSL) a biztonság érdekében.

A LiquidWeb biztonságos web hosting termék?

A vállalat infrastruktúrája meghatározza az ipari biztonsági szabványt az állandó felügyelettel, a helyszínen dolgozó személyzettel és a legújabb tűzfal-technológiákkal. A biztonság szempontjából a görbe előtt állnak.

Hol vannak a LiquidWeb adatközpontjai fizikailag?

A LiquidWebnek jelenleg négy adatközpontja van, egy Phoenix Arizonában és további három Michigan államban..

Segíthetek-e a LiquidWeb a meglévő webhelyeimet a szolgáltatásukban? Nincs időm vagy tudásom megcsinálni.

Igen! Nekik van egy webhely-migrációs csapat, amelynek egyetlen feladata az, hogy segítsen a meglévő webhelyek áthelyezésében az új web hosting szolgáltatáshoz. A webtárhely váltása még soha nem volt ilyen fájdalommentes.

Milyen ügyfélszolgálat érhető el, ha bármilyen kérdésem van?

A LiquidWeb 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt telefonon vagy chat-en keresztül a webhelyükön. A támogató csoport csak angolul beszél.

Mi van, ha nem vagyok elégedett a web hosting szolgáltatással?

Ha nem elégedett a LiquidWeb teljesítményével, akkor 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik minden elérhető termékre és szolgáltatásra.

Remélhetőleg a webhely-szolgáltatással kapcsolatos összes kérdésére a fentiek már válaszoltak. Ha olyan hazai web hosting szolgáltatót vásárolt, amely az iparág vezető funkcióival rendelkezik, LiquidWeb remek választás. Tervük van minden méretű ügyfél számára, egy domain névtől 1000-ig. Az iparágban vezető ügyfélszolgálat, 24 órás figyelés és biztonság, valamint a rendszer az Ön igényeihez történő igazítása teszi ezt a web hosting szolgáltatást valóban egyedivé. Kínálnak webhely-migrációs szolgáltatást is, amely megkönnyíti az adatok átvitelét az új LiquidWeb szerverekre. Egy olyan piacon, amely tele van webtárhely-szolgáltatókkal, az észak-amerikai vásárlók rendkívül elégedettek lesznek az árképzéssel, a rugalmassággal és a könnyű váltással. LiquidWeb. Bővebben a LiquidWeb.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector