Κριτικές LiquidWeb Μάιος 2020 – Καλύτερος και ερχόμενος οικοδεσπότης Ιστού;

Κριτικές LiquidWeb Μάιος 2020 – Καλύτερος και ερχόμενος οικοδεσπότης Ιστού;

Κριτικές LiquidWeb Μάιος 2020 – Καλύτερος και ερχόμενος οικοδεσπότης Ιστού;

Contents

Τι είναι το Liquid Web Hosting?

Με έδρα το Lansing, MI, η ομάδα Liquid Web φιλοδοξεί να είναι Οι πιο χρήσιμοι άνθρωποι στη φιλοξενία&# x2122;. Και με 30.000+ πελάτες και ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αφοσίωσης στον κλάδο, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό. Κατάφεραν να διασφαλίσουν εν μέρει αυτήν τη φήμη αφαιρώντας εντελώς τον κοινόχρηστο αγώνα αρουραίων φιλοξενίας.


κριτικές για web hosting

κριτικές για web hosting Λοιπόν, φαίνονται πολύ χρήσιμοι, έτσι δεν είναι?

Πιο δυνατά για μια ακόμη φορά για τους ανθρώπους στην πλάτη: Το Liquid Web δεν προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία.

Αυτή είναι μια μοναδική επιλογή σε έναν κλάδο όπου η κοινή φιλοξενία είναι πάνω και πέρα ​​από τη μεγαλύτερη εταιρεία δημιουργίας χρημάτων για τους περισσότερους από τους σημαντικότερους παίκτες. Και αυτή η απόφαση αποτελεί μια καλή αναπαράσταση των υπηρεσιών φιλοξενίας της Liquid Web στο σύνολό της: Διαθέτουν τους πόρους τους για τη δημιουργία και τη διασφάλιση υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για πελάτες με ανάγκες υψηλού επιπέδου.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες Κριτικές LiquidWeb 4.4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (18 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Εξαιρετικά ισχυρό και ευέλικτο
 2. Εξαιρετικά προγράμματα VPS και Dedicated Hosting
 3. Ευχάριστη εξυπηρέτηση πελατών
 4. Εγγύηση 100% Uptime

Μειονεκτήματα

 1. Χωρίς κοινόχρηστη φιλοξενία
 2. Το E-Mail κοστίζει επιπλέον
 3. Ακριβές για αρχάριους

Υποστήριξη4.5Speed4.5Features5Value4Transparency4

Liquid Web Hosting Review

Ο ιδανικός αγώνας του Liquid Web είναι χρήσιμος. Επειδή δεν αναζητούν απλώς μια γρήγορη σύνδεση. Οι διαχειριζόμενες, προσαρμοσμένες υπηρεσίες τους προορίζονται να διαρκέσουν.

Δεν θέλουν απλώς να είναι ο οικοδεσπότης Ιστού σας, αλλά και να είναι ο απομακρυσμένος διαχειριστής συστημάτων σας. Οι γκουρού υποστήριξης πελατών τους θα μείνουν στο τηλέφωνο μαζί σας αργά το βράδυ.

Είναι πρόθυμοι να τα βάλουν όλα στη γραμμή για να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται, συμπεριλαμβανομένου ενός 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας.

Και αν είστε ο ζηλότυπος τύπος, θα χαρείτε να μάθετε ότι το ψωμί και το βούτυρο του Liquid Web είναι διακομιστές αποκλειστικά για έναν πελάτη.

Συγχώρεσέ μας για την τυριά εκτεταμένη σχέση-μεταφορά, αλλά είναι κατάλληλο. Διότι πριν από την ανάληψη δέσμευσης με το Liquid Web, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια παγίδα. Και για πολλούς, είναι ένα εμπόδιο.

Σε όλο το ταμπλό, Liquid Web’s οι τιμές είναι σημαντικά υψηλότερες από τον μέσο όρο. Αλλά αξίζουν τον κόπο! Δηλαδή, εάν τα έργα σας είναι υψηλού επιπέδου και αρκετά φιλόδοξα ώστε να απαιτούν τις υπηρεσίες τους.

• Το LiquidWeb είναι μια καλή επιλογή για εσάς εάν…

 • Χρειάζεστε έναν οικοδεσπότη που μπορεί να χειριστεί εξαιρετικά φιλόδοξα έργα Ιστού με υψηλό επίπεδο προσαρμογής και υποστήριξης για να ταιριάζει.
 • Γνωρίστε αρκετά για τη φιλοξενία ιστοσελίδων για να μπείτε στον εαυτό σας σε προβλήματα εάν προσπαθήσατε να κάνετε DIY. Η ομάδα του Liquid Web θα έχει την πλάτη σας καθώς αναπτύσσετε το όραμά σας.
 • Θέλετε διαχειριζόμενα σχέδια και έναν αποκλειστικό διακομιστή χωρίς να περιορίζεστε στο WordPress.
 • Είστε ελεύθερος επαγγελματίας που διαχειρίζεται πολλούς ιστότοπους πελατών και αναζητά έναν αξιόπιστο και χωρίς ακαταστασία τρόπο βελτιστοποίησης της πλευράς φιλοξενίας της ροής εργασίας σας.

• Το Liquid Web δεν είναι για εσάς εάν…

 • Θέλετε να ξεκινήσετε έναν μικρό προσωπικό ιστότοπο ή ψάχνετε για κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Το Liquid Web τρυπάει σε διαφορετικό επίπεδο.

  Καλύτερη εναλλακτική λύση

  Για πιο βασικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας με υψηλή εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας και σούπερ ταχύτητες, ελέγξτε το SiteGround ή το A2 Hosting

 • Απλά δεν μπορεί το στομάχι να πληρώνει τόσο πολύ, ακόμα και αν σημαίνει τόσο μεγάλη ισχύ και τόσα χαρακτηριστικά.

  Καλύτερη εναλλακτική λύση

  Το DreamHost διαθέτει VPS και διαχειρίζεται προγράμματα φιλοξενίας WP ξεκινώντας από λιγότερο από $ 20 / μήνα.

• Πλεονεκτήματα του Liquid Web Hosting

Το Liquid Web διαθέτει έναν εντυπωσιακό κατάλογο διαχειριζόμενων πακέτων φιλοξενίας, cloud και αποκλειστικών διακομιστών για να προσφέρει στο ανώτερο κλιμάκιο της αγοράς. Εδώ είναι οι πτυχές που καρφιάζουν πραγματικά.

1. Το θέλετε; Θα το φτιάξουν. Και διαχειριστείτε το.

Το Liquid Web διαθέτει πάρα πολλά πακέτα και υπηρεσίες για συνοπτική κάλυψη σε μία μόνο κριτική. Έχετε έναν τόνο επιλογών στον χώρο υψηλής απόδοσης, από Linux έως Windows, VPS έως cloud hosting, αποκλειστικούς διακομιστές σε διαχειριζόμενο WordPress και WooCommerce.

Αρκεί όμως να πούμε ότι το Liquid Web διαθέτει τον εγκέφαλο, το μυαλό και την ευελιξία για την ανάπτυξη και αποτελεσματική διαχείριση ακόμη και των πιο σύνθετων υποδομών που φιλοξενούνται.

Πρότυπα PCI; Ανετα.

Συμμόρφωση HIPAA; Κανένα πρόβλημα.

Φιλοξενία μεταπωλητών; Πήραν την πλάτη σου.

Το Liquid Web μπορεί να σχεδιάσει και να διαχειριστεί προσαρμοσμένες λύσεις που κλιμακώνονται, από νεοσύστατες επιχειρήσεις σε εταιρικές εταιρείες. Οι προσαρμοσμένες λύσεις φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού, ο οποίος είναι εύκολα προσβάσιμος και συνεργάζεται με την ομάδα IT σας.

2. (Μερικοί) οι πιο χρήσιμοι άνθρωποι στη φιλοξενία

Το Liquid Web δίνει προτεραιότητα στην εμπειρία σας ως πελάτης. Αυτό είναι ήδη εμφανές στην κομψή, μοντέρνα επωνυμία τους και στη διαισθητική διεπαφή πελατών.

Και όταν πρόκειται να σας απομακρύνει από τον παλιό σας οικοδεσπότη Ιστού, καρφιάζουν πραγματικά τη μετάβαση.

Οι μεταναστεύσεις είναι δωρεάν και ανώδυνες και θα σας κάνουν να ξεχάσετε τον παλιό σας οικοδεσπότη σε χρόνο μηδέν.

Αλλά όπου το Liquid Web πραγματικά λάμπει βρίσκεται στην τεχνική υποστήριξή τους. Επειδή τα προϊόντα τους είναι πιο ακριβά και πιο προηγμένα, γνωρίζουν ότι έχουν διαφορετική διαβάθμιση πελάτη από το κοινόχρηστο hosting που σας προσφέρει (hey, no نفرت! Αγαπάμε τη φτηνή κοινόχρηστη φιλοξενία όσο και τον επόμενο τύπο!).

υγρή υπόσχεση εξυπηρέτησης πελατών Ιστού

υγρή υπόσχεση εξυπηρέτησης πελατών Ιστού Το Liquid Web υπόσχεται στους πελάτες του ότι όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν εντός 59 λεπτών.

Αντί να λειτουργεί απλώς ως σημείο επαφής σας σε περιόδους δυσφορίας, η ομάδα υποστήριξης του Liquid Web προσπαθεί να ενεργήσει ως stand-in για έναν επιτόπιο, αμειβόμενο διαχειριστή συστημάτων.

Δεν αντιμετωπίζουν απλώς προβλήματα, ενεργούν ως σύμβουλοι έργων.

Και όταν πρόκειται για τα υψηλότερα επίπεδα φιλοξενίας, η εμπειρία τους είναι απαράμιλλη. Σχεδιάζετε μια νέα αρχιτεκτονική ανάπτυξης; Εξισορρόπηση του αποθηκευτικού χώρου σας; Έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη δικτύωση, το SSL ή πρόσθετες απαιτήσεις IP που θέλετε να αναπηδήσετε από κάποιον που γνωρίζει τα πράγματά του?

Καλέστε τον υπεύθυνο λογαριασμού Liquid Web!

Θα αντιμετωπίσουν το ερώτημά σας με ενθουσιασμό, θα σας ακούσουν προσεκτικά και θα προσφέρουν τις πιο οικονομικές και ταχέως υλοποιημένες λύσεις.

Για πολλές μικρές επιχειρήσεις, αυτό το είδος τεχνογνωσίας μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξή σας και να σας εξοικονομήσει χρήματα.

3. Εξαιρετική ταχύτητα και εγγύηση 100% Uptime

Όχι μόνο το Liquid Web διαθέτει μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες στον κλάδο (κατά μέσο όρο 400ms), αλλά και πιο γενναιόδωρη SLA στον κλάδο: 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας και επιστροφή χρημάτων 10 φορές το κόστος τυχόν διακοπής λειτουργίας.

Πώς ακριβώς μπορούν να κάνουν καλό σε μια τόσο φιλόδοξη υπόσχεση; Πρώτον, όλα τα βασικά κέντρα δεδομένων του Liquid Web ανήκουν σε ιδιώτες και λειτουργούν από το Lansing στο Phoenix έως το Άμστερνταμ. Κάθε κέντρο δεδομένων είναι εξοπλισμένο με περιττά δίκτυα, κεντρικό αέρα, επιτόπια ασφάλεια και προστατεύεται από διακοπές ρεύματος. Λειτουργούν επίσης με εγγύηση αντικατάστασης υλικού 30 λεπτών.

υγροί διακομιστές Ιστού σε εμάς και στην Ευρώπη

υγροί διακομιστές διαδικτύου σε εμάς και στην Ευρώπη Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ταχύτητες των διακομιστών του Liquid Web στο Lansing, στο Phoenix και στο Άμστερνταμ στον ιστότοπό τους.

Είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί ο χρόνος λειτουργίας 100%. Αλλά το Liquid Web πλησιάζει πολύ και είναι πρόθυμο να σας αποζημιώσει για τις σπάνιες εξαιρέσεις. Και αν ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπού σας είναι τόσο πολύτιμος που ακόμη και λίγα λεπτά εκτός λειτουργίας μπορεί να σας κοστίσει μεγάλα χρήματα, οι υψηλές τιμές του Liquid Web είναι κάτι περισσότερο από αυτές που καλύπτονται μόνο από αυτήν τη λειτουργία.

4. Στοχαστικά χαρακτηριστικά παντού

Τα Liquid Web hosting σχέδια είναι γεμάτα με δελεαστικές δυνατότητες. Αλλά πέρα ​​από το να προσφέρουν καλούδια, δημιουργούν πραγματικά μια εμπειρία που ταιριάζει απόλυτα με αυτό που θέλει και χρειάζεται το δημογραφικό στόχο.

Πάρτε, για παράδειγμα, ελεύθερους επαγγελματίες που διαχειρίζονται πολλούς ιστότοπους πελατών. Για να δούμε τι είχε να προσφέρει το Liquid Web σε αυτήν την ομάδα πελατών φιλοξενίας, δοκιμάσαμε το Φιλοξενία WordPress με διαχείριση επιχειρήσεων για 149 $ / μήνα. Μια τεράστια τιμή, για να είμαστε σίγουροι, αλλά αυτό είναι που έχουμε εκτός από τη βελτιστοποιημένη φιλοξενία WordPress:

Οι προδιαγραφές

 • Χώρος φιλοξενίας έως και 25 ιστότοπων
 • 150 GB SSD
 • Απεριόριστη επισκεψιμότητα και προβολές σελίδας
 • Εύρος ζώνης 5 TB

Τα καλούδια

 • Απεριόριστη πρόσβαση στη βάση δεδομένων και στο διακομιστή
 • Αυτόματο SSL για κάθε ιστότοπο
 • Εργαλεία προγραμματιστών όπως SSH, Git και WP-CLI
 • Περιλαμβάνεται το πρόσθετο iThemes Sync

Αυτό το σχέδιο ήταν διακοσμημένο με όλα όσα θα μπορούσε να χρειαστεί ένας ελεύθερος επαγγελματίας που φιλοξενεί πολλούς ιστότοπους πελατών. Από τις ανώδυνες μεταναστεύσεις σε μια πολύ μοντέρνα διεπαφή, καλύφθηκαν ήδη ορισμένα από τα βασικά σημεία πόνου για το δημογραφικό στόχο αυτού του σχεδίου.

PlanPersonalFreelanceProfessionalBusiness
# ιστότοπων141025
Αποθήκευση SSD20 GB40 GB100 GB150 GB
Τιμή29 $ / μήνα69 $ / μήνα99 $ / μήνα149 $ / μήνα

Αλλά όπου μας πούλησε πραγματικά ήταν οι μικρές λεπτομέρειες ενσωματωμένες στον πίνακα ελέγχου: η δυνατότητα δημιουργίας ιστοτόπων stencil με ένα μόνο κλικ, η προσθήκη ετικετών στους ιστότοπούς σας για εσωτερική οργάνωση, η εύκολη δημιουργία προβολών με προστασία με κωδικό πρόσβασης, η πρόσβαση λήψης και τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων και η οπτική σύγκριση από τους ιστότοπους που έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας.

προσεκτική εμπειρία χρήστη υγρή φιλοξενία wordpress web

προσεκτική εμπειρία χρήστη υγρή φιλοξενία wordpress web Στοχαστικές λεπτομέρειες όπως αυτές δείχνουν πόσο καλά κατανοεί το Liquid Web τις ροές εργασίας και τα σημεία πόνου των προγραμματιστών.

Οι πίνακες ελέγχου πελατών σπάνια είναι τόσο χρήσιμοι. Στην περίπτωση πολλών κεντρικών υπολογιστών, μπορεί να είναι ευκολότερο απλώς να προσθέσετε σελιδοδείκτη στη σελίδα διαχειριστή του WordPress για κάθε διεύθυνση URL που διαχειρίζεστε, αντί να ενοχλείτε καθόλου με τον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας, εκτός εάν η εργασία σας αφορά τη φιλοξενία.

Ο πίνακας εργαλείων του Liquid Web παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπούς σας με ευχάριστα διαισθητικό τρόπο.

υγρή διαχείριση ιστοσελίδων wordpress

υγρή διαχείριση ιστοσελίδων wordpress Ένας τακτοποιημένος και τακτικός πίνακας ελέγχου όπου μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαχειριστείτε όλους τους ιστότοπούς σας; Γιατί είναι τόσο σπάνιο!

• Μειονεκτήματα του Liquid Web Hosting

Κανένα webhost δεν είναι ιδανικό για όλους. Αυτό μπορεί να ισχύει περισσότερο για το Liquid Web από οποιονδήποτε άλλο κεντρικό υπολογιστή που έχουμε ελέγξει.

Μην μας κάνετε λάθος!

Πιστεύουμε ότι είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για πελάτες που χρειάζονται υπηρεσίες υψηλής απόδοσης. Αλλά αυτό απλά δεν ισχύει για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που αναζητούν web hosting.

1. Χωρίς κοινόχρηστη φιλοξενία

Σε περίπτωση που το χάσατε, το Liquid Web δεν προσφέρει κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Εάν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε, κοιτάξτε αλλού. Συγγνώμη (δεν λυπάμαι).

2. Προκαταβολές έναντι των μακροπρόθεσμων κερδών

Το έχουμε ήδη αναφέρει πολλές φορές σε αυτήν την κριτική, αλλά το Liquid Web είναι ακριβό.

Σε σχεδόν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν, τα σχέδιά τους εμπίπτουν ακριβώς στην «πιο ακριβή από τη μέση» πλευρά του φάσματος.

Σε αντάλλαγμα για το βαρύ προκαταβολικό κόστος, ωστόσο, το Liquid Web προσφέρει μια απίστευτη εγγύηση 100% χρόνου λειτουργίας, απίστευτες γρήγορες ταχύτητες σελίδας, υποστήριξη υψηλού επιπέδου όλο το εικοσιτετράωρο και λειτουργίες που πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για αλλού.

Θα πρέπει να κάνετε μόνοι σας τα μαθηματικά για να δείτε εάν αυτό θα αποδώσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

3. Το κόστος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αυξηθεί γρήγορα

Η φιλοξενία λογαριασμών email κοστίζει επιπλέον με το Liquid Web: ξεκινώντας από $ 1 ανά εισερχόμενα ανά μήνα. Αυτή είναι μια λογική τιμή και οι λύσεις φιλοξενίας email τους είναι ισχυρές, αλλά δεν χρειάζεται κάθε πελάτης premium υπηρεσίες φιλοξενίας email σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν κάνετε μετεγκατάσταση από έναν κεντρικό υπολογιστή που προσέφερε απεριόριστα εισερχόμενα. Το κόστος μπορεί να αυξηθεί γρήγορα. Εάν έχετε μια μακρά λίστα διευθύνσεων email που σχετίζονται με τον τομέα σας, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε δύο φορές (ή τουλάχιστον να γνωρίσετε τη λίστα) πριν μεταβείτε στο Liquid Web.

σχέδια φιλοξενίας email μέσω web

σχέδια φιλοξενίας email μέσω web Το Liquid Web έχει αρκετά συναρπαστική συλλογιστική Γιατί δεν προσφέρουν φιλοξενία μέσω email ως συμφωνία πακέτου με τον διακομιστή σας.

Επιπλέον, τα πληρωμένα εισερχόμενα δεν ήταν πάντα η πολιτική. Η δομή τιμολόγησης ανά εισερχόμενη παρουσίασε το 2017, προκαλεί έκπληξη και περιφρόνηση πολλών υπαρχόντων πελατών.

Αυτό μας φέρνει στο τελικό μας Liquid Web con…

4. Το οργανωτικό χάος μερικές φορές έχει το άσχημο κεφάλι του

Τα τελευταία χρόνια, η Liquid Web εξαγόρασε τα WiredTree και Rackspace Cloud και έφερε τους πελάτες τους κάτω από την πτέρυγα τους.

Παρόλο που πολλοί πελάτες δεν παρατήρησαν καθόλου καμία μετάβαση, η μετάβαση άφησε κάποιους κληρονόμους πελάτες να αισθάνονται καμένοι και προκάλεσαν μερικούς υπάρχοντες πελάτες να αντιληφθούν μια προσωρινή μείωση της υπηρεσίας.

Οι βραδύτεροι χρόνοι απόκρισης υποστήριξης, τα προβλήματα χρέωσης και οι αυξήσεις στο χρόνο διακοπής λειτουργίας είναι, σε κάποιο βαθμό, κατανοητές κατά τη διάρκεια των περιόδων μετάβασης. Ειδικά όταν αφορά υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.

Απλώς λάβετε υπόψη ότι, όσο αφοσιωμένοι και γνώστες είναι η ομάδα του Liquid Web, δεν έχουν πεντακάθαρο ιστορικό όταν πρόκειται για εσωτερική οργάνωση και διατηρώντας τους πελάτες ενημερωμένους για μεγάλες αλλαγές.

• Επανεξέταση προγράμματος για αρχάριους WooCommerce Liquid Web Managed

Ίσως εν μέρει επειδή οι υπηρεσίες τους είναι γενικά στην ακριβή πλευρά του φάσματος, το Liquid Web έχει αρχίσει να προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές, διαχειριζόμενα σχέδια WooCommerce.

 

Το πρόγραμμα για αρχάριους ξεκινά από $ 39 / μήνα, καθιστώντας το λίγο πιο ακριβό από το αντίστοιχο πακέτο του Shopify. Αυτό που διακρίνει το πακέτο WooCommerce Beginner του Liquid Web από το Shopify είναι τόσο το ευρύ φάσμα των συμπεριλαμβανόμενων χαρακτηριστικών όσο και οι σοβαροί περιορισμοί:

Από την επάνω πλευρά…

Το πακέτο Beginner WooCommerce της Liquid Web προσφέρει μια πιο ισχυρή λίστα δυνατοτήτων από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο στην αγορά. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Χωρίς χρεώσεις συναλλαγής
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί προσωπικού / διαχειριστή
 • Εξελιγμένες αναφορές και τιμολόγηση
 • Προσφορές εξόδου και τιμές ζωντανής αποστολής
 • Πακέτα προϊόντων, αναβαθμίσεις πώλησης και διασταυρούμενες πωλήσεις
 • Λίστα επιθυμιών
 • Εγκαταλελειμμένη διαχείριση καλαθιού μέσω του Jilt
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Το Beaver Builder διατίθεται στάνταρ
 • Όλες οι προσθήκες IconicWP διατίθενται δωρεάν για εγκατάσταση
 • Χιλιάδες όμορφα δωρεάν θέματα από το iTheme

Από την κάτω πλευρά…

Το πακέτο Beginner WooCommerce της Liquid Web σας περιορίζει ΕΙΤΕ ανώτατο όριο σε 15 προϊόντα με απεριόριστες συναλλαγές Ή απεριόριστα προϊόντα με ανώτατο όριο 150 παραγγελίες το μήνα.

Αυτά είναι πολλά για να αγαπήσουμε, αλλά και πολλά να σκεφτούμε. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια μοναδική προσφορά. Γιατί το Liquid Web θα επέλεγε να είναι τόσο γενναιόδωρο με χαρακτηριστικά από τη μία πλευρά, και τόσο τσιγκούνητο με τα καλύμματα προϊόντων από την άλλη?

Η θεωρία μας: Αυτό το πακέτο σε ανταγωνιστικές τιμές φαίνεται να είναι μια προσφορά από το Liquid Web για να προσελκύσει ένα διαφορετικό περιβάλλον πελατών. Δηλαδή, εκείνοι που διαφορετικά θα φοβούνται από τις υψηλές τιμές τους.

Η προσφορά ενός πακέτου 39 $ / μήνα θα μπορούσε να δώσει στο Liquid Web την ευκαιρία να κερδίσει πελάτες με γνώμονα τον προϋπολογισμό με τα φοβερά χαρακτηριστικά τους, την υπέροχη υποστήριξη πελατών και την αξιόπιστη αξιοπιστία (όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην παραπάνω κριτική), για να τους γοητεύσουν και τελικά να πωλήστε τα σε ένα μεγαλύτερο, ακριβότερο πακέτο.

Καλή στρατηγική, σωστά?

Σίγουρα – ίσως είναι καλύτερο αν γνωρίζετε ότι αυτό είναι το σχέδιο παιχνιδιού τους πριν εγγραφείτε στο πακέτο Beginner.

Κατά τη γνώμη μας, το πρόγραμμα WooCommerce για το επίπεδο εισόδου του Liquid Web είναι απλά δεν είναι βιώσιμο για οποιαδήποτε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με σχέδια σταδιακής κλιμάκωσης. Εάν το κατάστημά σας ξεπεράσει τους περιορισμούς του προγράμματος για αρχάριους, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να υπερδιπλασιάσετε τη μηνιαία πληρωμή σας για να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο διαχειριζόμενης φιλοξενίας WooCommerce της Liquid Web.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Τιμή39 $ / μήνα99 $ / μήνα125 $ / μήνα149 $ / μήνα
Παραγγελίες & ΠροϊόνταΑπεριόριστα προϊόντα Ή απεριόριστες παραγγελίεςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Πιστοποίηση SSL.ΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
Κοκέτα ΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Κατασκευαστής BeaverΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
ΠρόσθεταΥποστήριξη για προμηθευτές AliExpress και 20+Πλατφόρμα πολλαπλών προμηθευτών, ενοποίηση Dokan, Stripe

Εξίσου εξαιρετικές με τις υπηρεσίες του Liquid Web, αυτή είναι μια απότομη κλίση που δεν είναι κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης έτοιμος να κλιμακώσει τόσο γρήγορα. Ενώ η εντυπωσιακή δέσμη δυνατοτήτων που παρέχει το Liquid Web (ακόμη και σε πελάτες στο πρόγραμμα για αρχάριους) μπορεί να φαίνεται σαν ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με το λιγότερο ακριβό πρόγραμμα της Shopify (όπου αυτά τα προϊόντα κοστίζουν επιπλέον), εξαρτάται πραγματικά από το πώς σκοπεύετε να αναπτύξετε το κατάστημά σας.

Ορισμένοι πελάτες μπορεί να προτιμούν να επιλέγουν το κεράσι και να πληρώνουν επιπλέον για ορισμένες δυνατότητες, όταν αυτό απαιτείται, εφόσον επιτρέπεται η επέκταση του καταλόγου προϊόντων και των μηνιαίων συναλλαγών τους. Εάν αυτό το στιλ ανάπτυξης είναι περισσότερο αυτό που έχετε στο μυαλό σας, τότε το WooCommerce Beginner Plan του Liquid Web πιθανώς δεν είναι για εσάς.

υγρές δυνατότητες φιλοξενίας web web woo commerce

υγρές δυνατότητες φιλοξενίας web web woo commerce Αυτός είναι ένας αρκετά εκτενής κατάλογος χαρακτηριστικών, αλλά υπάρχει μια παγίδα.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν δύο περιπτώσεις χρήσης όπου μπορούμε να δούμε αυτό το σχέδιο να λάμπει πραγματικά. Το πρόγραμμα WooCommerce Beginner του Liquid Web είναι ιδανικό για εσάς εάν:

 • Η επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτει μια εξελιγμένη στρατηγική μάρκετινγκ και έναν περιορισμένο κατάλογο προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Εάν δεν έχετε ποτέ σχέδια να πουλήσετε περισσότερα από 15 προϊόντα ή να διατηρήσετε ένα μηνιαίο απόθεμα περισσότερων από 150 αντικειμένων και ο ιστότοπός σας προσελκύει μια ελαφριά αλλά σταθερή ροή εξειδικευμένων δυνητικών πελατών, θα μπορούσατε ευτυχώς να φιλοξενήσετε την επιχείρησή σας σε αυτό το σχέδιο για πάντα.
 • Σχεδιάζετε απλώς μια μαλακή έναρξη του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου σας με μια περιορισμένη επιλογή προϊόντων προς το παρόν. Αυτό θα σας έδινε χρόνο να χρησιμοποιήσετε όλα τα υπέροχα εργαλεία που παρέχονται από το Liquid Web χωρίς επιπλέον κόστος για να ολοκληρώσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ και τη ροή εργασίας σας. Και μόλις είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο σας ντεμπούτο, είστε εντάξει με τη μετάβαση σε ένα από τα πιο δαπανηρά σχέδια υψηλής απόδοσης του Liquid Web.

Σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε από τις υπηρεσίες του Liquid Web εάν συνδεθείτε στο διαχειριζόμενο πρόγραμμα WooCommerce για αρχάριους. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Liquid Web είναι τόσο γρήγορο και τόσο αξιόπιστο και η ομάδα υποστήριξής τους είναι τόσο εξαιρετικά χρήσιμη που η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών τους πιστεύει ότι οι υψηλότερες τιμές είναι περισσότερο από δικαιολογημένες.

Απλώς γνωρίζετε ότι αυτό το πρόγραμμα WooCommerce σε επίπεδο έναρξης δεν είναι σχεδιασμένο για να μεγαλώνει μαζί σας – έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να γοητευτείτε!

• Η κατώτατη γραμμή

Το Liquid Web προσπαθεί να είναι ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά – και αυτό αντικατοπτρίζεται στο υψηλό κόστος τους. Ωστόσο, δεν θα έχετε διαβάσει μέχρι το τέλος αυτής της κριτικής εάν φοβηθήκατε από τις υψηλές τιμές, τώρα θα το κάνατε?

Το Liquid Web βρίσκεται σε διαφορετικό πρωτάθλημα από εταιρείες που βγάζουν τα χρήματά τους κυρίως μέσω κοινής φιλοξενίας. Στη θέση υψηλής απόδοσης της αγοράς, προσφέρουν ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων προσαρμοσμένων στα πιο φιλόδοξα έργα σας. Οι υπηρεσίες τους είναι ευέλικτες, αξιόπιστες και υποστηρίζονται από ένα πολύ πεπειραμένο προσωπικό υποστήριξης που θα αφιερώσει το χρόνο και το άγχος της διαχείρισης του διακομιστή από το πιάτο σας.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Συχνές Ερωτήσεις

Το LiquidWeb προσφέρει φιλοξενία Linux ή Windows?

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν φιλοξενία Windows και Linux.

Θα προσπαθήσει η LiquidWeb να αυξήσει την τιμή μου όταν έρθει η ώρα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου?

Όχι, η τιμολόγηση θα πρέπει να παραμείνει σταθερή με την υπάρχουσα δομή των τιμών τους.

Παίρνω ένα δωρεάν όνομα τομέα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων μου?

Ναι, κάθε λογαριασμός φιλοξενίας ιστού λαμβάνει 1,3 ή 5 δωρεάν ονόματα τομέα, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Προσφέρει το LiquidWeb απόρρητο ονόματος τομέα WHOIS?

Ναι, με επιπλέον χρέωση, οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν το απόρρητο WHOIS στο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων τους.

Διαθέτει η υπηρεσία LiquidWeb Virtual Private Server (VPS)?

Απολύτως. Στην πραγματικότητα προσφέρουν δέκα διαφορετικά επίπεδα υπηρεσίας VPS με χώρο αποθήκευσης στερεάς κατάστασης (SSD) που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ικανοποιούν καλύτερα τις ατομικές σας ανάγκες.

Πού βρίσκεται αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Το LiquidWeb βρίσκεται στο / στη Lansing, Michigan, Η.Π.Α..

Τι γλώσσες προγραμματισμού υποστηρίζει το LiquidWeb?

Το LiquidWeb υποστηρίζει Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl και PHP.

Έχει το LiquidWeb κάποιο πρόγραμμα συνεργατών;?

Ναι, έχουν ένα απλό πρόγραμμα που πληρώνει το ίδιο για κάθε παραπομπή που δημιουργείται. Τα ποσά πληρωμής παραμένουν τα ίδια ανεξάρτητα από το πόσες παραπομπές δημιουργούν οι συνεργάτες, επομένως η προμήθεια για την πρώτη παραπομπή είναι η ίδια με την 10.000.

Μπορώ να φιλοξενήσω το WordPress στην υπηρεσία του LiquidWeb?

Απολύτως. Το WordPress υποστηρίζεται πλήρως σε αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Περιλαμβάνει το LiquidWeb οποιοδήποτε λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων?

Δεν περιλαμβάνονται λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων, αλλά παρέχουν πρόσβαση σε πλατφόρμες όπως το WordPress και το Joomla για να σας διευκολύνουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας εάν το επιθυμείτε.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το PrestaShop με φιλοξενία LiquidWeb?

Ναι, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου PrestaShop στους διακομιστές σας εάν θέλετε.

Πόσο εύκολο είναι να μεταφέρετε τις εγκαταστάσεις WordPress στο LiquidWeb?

Η μετεγκατάσταση από το WordPress στο LiquidWeb είναι απλή και περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες μετεγκατάστασης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο διαχείρισης στον πίνακα ελέγχου τους για να το κάνετε εύκολα μόνοι σας.

Τι γίνεται με τους μεγάλους ιστότοπους με εικόνα στο LiquidWeb; Είναι εντάξει?

Εφόσον η αγορά αποθήκευσης και εύρους ζώνης είναι επαρκής, οι εικόνες δεν θα είναι πρόβλημα. Ο κορυφαίος εξοπλισμός τους μπορεί να το χειριστεί εύκολα.

Παίρνετε έναν πίνακα ελέγχου χρήστη με την υπηρεσία LiquidWeb?

Ναι, έχετε έναν πίνακα ελέγχου cPanel ή WHM, ανάλογα με το αν φιλοξενείτε προϊόντα που βασίζονται σε Windows ή Linux. Παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για τη διαχείριση των ιστότοπών σας.

Τι είδους εγγύηση προσφέρουν?

Το LiquidWeb έχει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Εάν χάσετε την υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο, θα λάβετε αυτόματα μελλοντικές πιστώσεις υπηρεσίας.

Διαθέτει το LiquidWeb υπηρεσίες δικτύου διανομής περιεχομένου (CDN)?

Ναι, οι υπηρεσίες CDN περιλαμβάνονται σε όλα τα συμβόλαια φιλοξενίας τους.

Πόσο συχνά εκτελεί αντίγραφα ασφαλείας το LiquidWeb?

Εκτελούν αντίγραφα ασφαλείας κάθε βράδυ σε διακομιστή εκτός ιστότοπου για την ασφάλειά σας.

Πόσες διευθύνσεις email επιτρέπονται με τη φιλοξενία LiquidWeb?

Ο αριθμός των email και του χώρου αποθήκευσης email είναι απεριόριστος όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Προσφέρει η LiquidWeb έκπτωση για φοιτητές?

Ναι, μπορείτε να βρείτε την έκπτωση των φοιτητών τους στον ιστότοπό τους και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν επίσης να λάβουν έκπτωση εάν το ζητήσουν.

Τι γίνεται με τη ροή βίντεο; Πόσο καλά λειτουργεί το LiquidWeb για αυτό?

Η κοινόχρηστη πλατφόρμα τους λειτουργεί αρκετά καλά για ροή βίντεο, αλλά συνιστάται η χρήση αποκλειστικών ιστότοπων ή ιστότοπου που εκτελείται σε VPS για ποιοτική ροή βίντεο.

Προσφέρει το LiquidWeb απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης?

Ναι, προσφέρουν και τα δύο, αλλά διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν τα προνόμια εάν βρουν κατάχρηση ή υπερβολική χρήση.

Έχω τέσσερις ιστότοπους. Ποια από τις υπηρεσίες της LiquidWeb θα λειτουργούσε για τη φιλοξενία των ιστότοπών μου?

Κάθε ένα από τα σχέδια φιλοξενίας της LiquidWeb είναι σε θέση να διαχειρίζεται τέσσερις ιστότοπους ταυτόχρονα.

Ποια είναι τα τυπικά χρονικά διαστήματα της σύμβασης για φιλοξενία LiquidWeb?

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε από μηνιαίες, ετήσιες ή πολυετείς συμβάσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είναι πιο οικονομικό να επιλέξετε μακροπρόθεσμα.

Ποιες είναι οι επιλογές πληρωμής μου εάν επιλέξω το LiquidWeb?

Αποδέχονται τραπεζικά εμβάσματα, Paypal και τις περισσότερες σημαντικές πιστωτικές κάρτες ως πληρωμή για υπηρεσίες.

Θα λειτουργεί ο ιστότοπός μου ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το LiquidWeb?

Ναι, τα σχέδια φιλοξενίας ιστού τους λειτουργούν πολύ καλά με όλους τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως καροτσάκια αγορών και Secure Sockets Layer (SSL) για ασφάλεια.

Είναι το LiquidWeb ένα ασφαλές προϊόν φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Η υποδομή αυτής της εταιρείας θέτει το βιομηχανικό πρότυπο ασφάλειας με συνεχή παρακολούθηση, επιτόπιο προσωπικό και τις τελευταίες τεχνολογίες τείχους προστασίας. Όσον αφορά την ασφάλεια, είναι μπροστά από την καμπύλη.

Πού ακριβώς βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων της LiquidWeb?

Το LiquidWeb διαθέτει τέσσερα κέντρα δεδομένων αυτήν τη στιγμή, με ένα στο Phoenix Arizona και τρία ακόμη στην πολιτεία του Μίσιγκαν.

Μπορεί το LiquidWeb να με βοηθήσει να μεταφέρω τους υπάρχοντες ιστότοπούς μου στην υπηρεσία τους; Δεν έχω το χρόνο ή τη γνώση να το κάνω.

Ναί! Έχουν μια ομάδα μετεγκατάστασης ιστοτόπων που έχει μόνο τη δουλειά να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τους υπάρχοντες ιστότοπούς σας στη νέα υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Η εναλλαγή φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν ήταν ποτέ τόσο ανώδυνη.

Τι είδους υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη εάν έχω προβλήματα?

Το LiquidWeb έχει 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας στον ιστότοπό του. Η ομάδα υποστήριξης μιλά μόνο αγγλικά.

Τι γίνεται αν δεν είμαι ικανοποιημένος με την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού τους?

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της LiquidWeb, έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες τους.

Ας ελπίσουμε ότι όλες οι ερωτήσεις που έχετε σχετικά με αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν απαντηθεί παραπάνω. Αν έχετε ψωνίσει για μια οικιακή υπηρεσία φιλοξενίας ιστού που διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες στον κλάδο, LiquidWeb είναι μια εξαιρετική επιλογή. Έχουν ένα σχέδιο για κάθε πελάτη μεγέθους, από ένα όνομα τομέα έως 1.000. Η κορυφαία υποστήριξη πελατών στον κλάδο, η παρακολούθηση και η ασφάλεια 24/7 και η δυνατότητα διαμόρφωσης του συστήματός σας στις ανάγκες σας είναι αυτό που καθιστά αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού πραγματικά μοναδική. Προσφέρουν επίσης την υπηρεσία μετεγκατάστασης ιστότοπων που καθιστά τη μεταφορά των δεδομένων σας στους νέους διακομιστές LiquidWeb όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Σε μια αγορά που είναι γεμάτη με εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, οι πελάτες της Βόρειας Αμερικής θα είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι με την τιμολόγηση, την ευελιξία και την ευκολία μετάβασης σε LiquidWeb. Περισσότερα στο LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector