11 opiskelupaikkaa koodittamista varten verkossa (toukokuu 2020)

Haluat oppia koodaamaan, mutta et tiedä mistä aloittaa.


On pelottavaa, olen ollut siellä.

Nerokas uusi verkkosovellusideasi vain odottaa aivojen tarttumista ja ohjelmointiin.

Totuus on, ettei koskaan ole ollut näin helppoa oppia koodaamaan verkkoa yhdestä monista lähteistä – sekä ilmaisesta että maksetusta.

Mutta mistä aloitat?

Jaottelemme suosikkilähteemme ja kerromme sinulle, mikä voi olla sinulle paras.

Oppiminen koodaamaan kielen mukaan

HTML

 

CSS

 

javascript

 

pytonkäärme

 

SQL

 

iOS

 

Data Science

 

Mobiilisovellusten kehittäminen

Android

 

iOS

Paras tapa oppia – erilainen kaikille

Voit oppia paljon koodausta verkossa ilmaiseksi minkä tahansa muun aiheen lisäksi. Se on kuitenkin täysin järkevää, koska koko Internet on rakennettu koodille. Suosittelemme ilmaisia ​​lähteitä aloittelijoille, jotka eivät ole valmiita sijoittamaan rahaa maksettuun verkkokurssiin. Kun olet saanut koodausvirheen, on järkevää seurata kokeneiden kehittäjien rakentamaa jäsenneltyä ohjelmaa.

1. W3Schools.com

Tämä paikka väittää olevansa “Maailman suurin Web-kehittäjäsivusto”. Jos haluat todella oppia tuntemaan verkkosivuston koodauksen ja jäsentelyn hyvät puolet alusta alkaen, tämä on hieno resurssi. Se on yksinkertaisesti muotoiltu ja sisältää osiot HTML: n (Hypertext Markup Language) ja CSS (Cascading Style Sheets) oppimiseksi. Tämä oppimisivusto esittelee sinulle HTML-grafiikan, JavaScriptin, palvelinpuolen ohjelmoinnin, Web-rakentamisen ja XML (Extensible Markup Language) -oppaat.

Koulu tarjoaa täyden valikoiman oppaita, esimerkkejä ja luokkia. Voit myös vastaanottaa sertifikaatteja HTML-, HTML5-, CSS-, JavaScript-, JQuery-, PHP-, XML- ja Bootstrap-ohjelmointikielellä. Miksi vaivautua sertifikaattien saamiseen? ”Dokumentointi osaamisestasi antaa sinun siirtyä ylöspäin organisaatiossasi. ” Bonuksena on, että jos siirryt nykyisen projektisi ulkopuolelle, nämä sertifikaatit ja taidot ovat erittäin siirrettäviä. Kaikki toimitetut harjoitukset, oppaat ja viitteet ovat täysin ilmaisia. Tämä lähde olisi hieno tapa oppia koodaamaan ilmaiseksi joku, joka oppii parhaiten tekemällä.

2. Udemy

Udemy on epäilemättä yksi parhaista tavoista oppia koodaamaan erityisesti aloittelijoille. Tämä sivusto lupaa, että opit “kuinka julkaista oman verkkosivustosi verkossa reaaliaikaisesti tällä web-isäntäongelman kurssilla”. Sarja lyhyitä videoita opettaa sinulle suunnittelemaan ja julkaisemaan sivustosi nopeasti. Sivusto itsessään on melko laaja ja sisältää linkkejä lisätietoihin sekä tapoihin oppia ohjelmointia ja koodausta. Parasta on, että Web Hosting Crash Course on täysin ilmainen. Lisää kursseja on saatavana pientä maksua vastaan. Mutta tämän sivuston avulla on erittäin helppo aloittaa.

3. Mozilla-kehittäjäverkosto

Tällä sivustolla on useita oppaita, artikkeleita, oppaita jne. Se ei tarjoa niin paljon käytännön kokemusta kuin monet muut luettelon ohjelmat. Tämän sanoi, että se on silti loistava tapa oppia koodittamaan ilmaiseksi, ja sillä on muitakin hienoja resursseja, kun olet valmis oppimaan koodittamaan, mikä voi auttaa sinua oppimaan joitain muita tärkeitä isännöintiin liittyviä taitoja. Tämä erityisesti artikla käsittelee yksinkertaisia, mutta hienoja yksityiskohtia siitä, miten saada aikaan pari helppoa vaihtoehtoa sivustosi julkaisemiseen.

Haluat vuokrata vuokra-sivustosi täydelliseksi hallitsemiseksi palvelin tilaa isäntäyritykseltä (SiteGround tai BlueHost) ja osta verkkotunnuksen nimi varmistaaksesi, että kukaan muu ei voi ottaa nimeäsi sinulta. Käytä online-julkaisupalvelua, kuten GitHub, Google App Engine tai Dropbox. Voit käyttää myös verkkopohjaista IDE: tä (integroitu kehitysympäristö), kuten Thimble.

4. Code.Org

Tämä sivusto ei tarjoa omia luokkia, mutta ne yhdistävät sinut kursseille useista lähteistä, jotka kattavat minkä tahansa kokemustason. Paikka on jaettu kolmeen osaan, K-5, 6-12 ja K-12: n ulkopuolelle. K-5-kurssit lupaavat auttaa sinua “Opi tekemään oma peli, sovellus tai tietokonepiirros.” 6–12 -valtion mukaan se opettaa sinua “rakentamaan todellisia toimivia sovelluksia, pelejä ja verkkosivustoja lohkojen, JavaScriptin, CSS: n, HTML: n ja muun avulla.” Viimeinkin K-12: n ulkopuolella annetaan sinulle mahdollisuus “Siirry Code.orgin ulkopuolelle ja käydä yliopistokursseja verkossa tai oppia uusi ohjelmointikieli.”

Kuten saatat odottaa, koska sillä on kursseja, jotka alkavat niin nuorena, se näyttää melko lapselliselta. Älä anna sen huijata sinua, tällä sivustolla on fantastista sisältöä. Mielestäni tämä on paras tapa oppia koodaamaan lasta, mutta siinä on todella mahtavia ilmaisia ​​kursseja kaiken ikäisille.

5. Codecademy

Codecademy ylpeilee siitä, että voit “oppia koodaamaan ilmaiseksi.” Pääsivu on melko paljain; Sinun on kirjauduttava sivustoon, jotta pystyt tosiasiallisesti käyttämään oppaita ja oppimateriaaleja. Yksi teet tämän, vaikka oppimateriaalien kanssa on tarjolla hienoa vuorovaikutusta. Pääsivulta löytyy kuitenkin kourallinen suosituksia sivuston käyttäjiltä sekä niiltä, ​​jotka ovat voittaneet esteet unelmiensa saavuttamiseksi. Se opettaa sinulle verkkosivun luomisen ja avaamisen. Se kattaa myös CSS: n ja Java: n, samoin kuin useita muita hyödyllisiä ohjelmointikieliä.

6. Khan-akatemia

Tämä on interaktiivinen Yhteisö kehittäjien oppimista yhdessä. Sivusto kannustaa vuorovaikutukseen muiden käyttäjien kanssa ja projektiyhteistyöhön, ja sillä on tilaa jakaa nykyiset tai aiemmat projektisi muiden kanssa palautetta ja apua varten. Se kattaa piirtämisen & animaatio, HTML / CSS-verkkosivut, SQL-esittely, edistyksellinen JavaScript, python ja paljon muuta. Tämä sivusto kattaa melkein kaikki aiheet, joita voit suunnitella tietotekniikan ja web-kehityksen suhteen. Se tekee tämän täydellisillä opetusohjelmilla, videoilla ja täydellä interaktiivisten opettajien ja oppijoiden yhteisöllä. Tämä on täydellinen aloittelijoille.

7. Coursera

Coursera.org on kaunis sivusto, samanlainen kuin Khan Academy. Kyse on oppimisesta, oppimisesta, oppimisesta. Tämä on toinen täysi yhteisö tuhansista oppijoista, jotka ovat vuorovaikutuksessa ja tekevät yhteistyötä hankkeissa ja oppimisessa. Se tarjoaa lukuisia kursseja mille tahansa ohjelmointikielelle, jonka saatat haluta oppia. Se sisältää yliopistoprofessorien verkossa opettamat kurssit. Paras on todennäköisesti HTML, CSS ja Javascript Web-kehittäjille kurssi. Se kattaa kaikki nämä ohjelmointikielet ja kuinka niitä tehokkaasti käyttää rakentamaan juuri tarvitsemasi. 

8. EdX.org

Tämä on toinen avoimen oppimisen kurssisivusto, kuten Khan Academy ja Coursera. Se tarjoaa yli 165 tietotekniikan kurssia. Joten riippuen siitä, kuinka perusteellisesti haluat saada, tämä sivusto on ihanteellinen. Löydät niin paljon resursseja ohjelmointikielten oppimiseen ja työskentelyyn web-hosting- ja kehitysyhteistyössä. Tässä on lyhyt luettelo kursseista, jotka koskevat web-kehitystä ja ohjelmointia, jos valitset jatkaa tätä reittiä. Jotkut näistä kursseista saavat myös melko perusteelliset. Mutta taas: mitä enemmän opit, sitä markkinoitavammat ja siirrettävät taidot sinulla on.

9. Google-kehittäjien koulutus

Tällä resurssilla on joitain hyvin perustietoja web-kehityskoulutuksesta yleisimmille kielille, kuten HTML, CSS ja Javascript. Se, mikä todella erottaa tämän ohjelman muista luettelossa olevista, on keskittyminen androidin mobiiliohjelmointiin ja Googlen omaan mobiiliympäristöön liittyvään Firebaseen. Ne tarjoavat sinulle “koulutuskursseja, jotka kuvaavat kuinka suorittaa tietty tehtävä koodinäytteillä, joita voit käyttää uudelleen sovelluksessasi”. Se auttaa auttamaan sinua rakentamaan pienempiä projekteja, joita voidaan soveltaa todellisen maailman sovellusrakennukseen. Kuten joillakin näistä muista sivustoista, Google-kehittäjien koulutuksella on joitain muita hienoja resursseja, joita voit käyttää, kun tunnet olosi mukavaksi koodaamisessa ja haluat oppia lisää.

10. Koodisoitin

Tämä sivusto on toinen täysiyhteisöyhteistyötapahtuma, se auttaa sinua “Opi HTML5, CSS3, Javascript ja enemmän …”. Se tarjoaa videoesittelyt siitä, miten luodaan kuviteltavissa oleva projekti. Se vie sinut läpi todellisen maailman hankkeiden, jotka ovat jo osoittautuneet onnistuneiksi, ja varmista, että tiedät mitä heidän opettamansa tosiasiallisesti toimivat.

11. Ilmainen koodileiri

Tämä sivusto, kuten olet ehkä odottanut nimestä, on parhaiten yhteenvetona ilmainen online-koodaus bootcamp. Se antaa sinulle kyvyn työskennellä omassa tahdissa, mikä on hienoa kaikille kiireisille. Ne kattavat HTML, CSS ja Javascript yksityiskohtaisesti. Hienoa tässä sivustossa on myös se, että kun suoritat opetussuunnitelman, saat todistuksen siitä, että olet suorittanut kurssin. Suoritat opetussuunnitelman suorittamalla 5 lopullista hanketta, mikä antaa sinulle mahdollisuuden saada todellisesta maailmasta kokemusta taitoista, joita haluat oppia.

Kaikkien näiden ohjelmien välillä olemme vakuuttuneita siitä, että löydät parhaan tavan oppia koodausta sinulle, etsitkö ilmaisia ​​kursseja, ilmaista online-koodaus bootcampiä, maksettuja kursseja, näissä lähteissä on kaikki. Ne ovat arvokkaita, kun yritetään oppia HTML, CSS, Javascript, Python, SQL, iOS ja / tai Data Science.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map