Ilmaiset verkkosivustojen rakentajat: Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi? (Toukokuu 2020)

Ilmaiset verkkosivustojen rakentajat: Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi? (Toukokuu 2020)

Ilmaiset verkkosivustojen rakentajat: Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi? (Toukokuu 2020)

Vakavasti? Voiko pienyrityksen omistaja rakentaa verkkosivuston ilmaiseksi – jolla ei ole suunnittelutaitoja ja jolla on vähän tai ei budjettia??


Vastaus on kyllä. Ja sinun ei tarvitse edes olla tekninen tehdäksesi sitä.

Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi?

Monet startupit eivät ole valmiita käyttämään suuria lahjoja verkkosivuston rakentamiseen. Mutta tässä on ongelma: jos sinulla ei ole verkkosivustoa, tietävätkö kukaan, että sinulla on yritys? Ihmiset eivät enää löydä yrityksiä, hakukoneet etsivät yritysten verkkosivustoja.

Joten miten aloit ilmaisen verkkosivustosi rakentamisen? Autamme sinua tekemään juuri sen.

Ohjeita verkkosivustoon

On todellakin vain kaksi tapaa rakentaa verkkosivustoa maksamatta ammattilaiselle, joka auttaa sinua: Opi koodaamaan tai käyttämään ilmaista verkkosivustojen rakentajaa.

Koodien oppiminen on hieno suunnitelma – tässä on joitain ilmaisia ​​resursseja auttaa – mutta se ei auta nostamaan verkkosivustoasi nopeasti. Verkkosivustojen rakentajat tarjoavat paljon nopeamman ja helpomman vaihtoehdon.

Ne eivät ole täydellisiä, mutta pienyrityksille, etenkin rajoitetulla verkkotaidolla ja tiukalla budjetilla, ne voivat auttaa sinua luomaan ammattimaisen verkkosivuston nopeasti ja edullisesti.

Hyödyt ja haitat ilmaisten verkkosivustojen rakentajille

Plussat

 • Luo verkkosivusto kuluttamatta rahaa
 • Helppo käyttää – suuri pienyrityksille
 • Mitään teknisiä tai suunnittelutaitoja ei tarvita
 • Mallit ja työkalut mukana
 • Premium-suunnitelmat saatavana kasvaessasi

Haittoja

 • Mainokset näkyvät sivustossasi
 • Verkkokaupan vaihtoehdot ovat erittäin rajalliset ilmaisiin suunnitelmiin
 • Ei aina helppo muokata
 • Aseta omistusoikeudeksi – vaikeampaa siirtää sivustoasi
 • Premium-suunnitelmat ovat paljon kalliimpia kuin perinteiset verkkoisäntäkoneet

Katsotaanpa syitä, miksi verkkosivustojen rakentajat ovat mielestämme hyviä aloittelijoille, jotka haluavat saada ilmaisen verkkosivuston juuri nyt.

Miksi käyttää ilmaista verkkosivustojen rakentajaa?

Oikeat työkalut ovat avainasemassa oman verkkosivustosi rakentamiseksi, kun sinulla ei ole teknistä taustaa. Tässä on hienoja työkaluja ja ominaisuuksia, jotka ovat vakiona useimmissa ilmaisen sivuston rakentajissa.

Raahaa ja pudota

Vedä ja pudota on vain se, että voit käyttää kohdistinta kohteiden sijoittamiseen tai siirtämiseen verkkosivulla. Osoitat ja napsautat vetämällä kuvaa tai widgettiä haluamaasi paikkaan ja anna sitten vain antaa.

Se on helppo ja intuitiivinen – koodia ei tarvita – ja näet tulokset heti. Jos et pidä siitä, poista se napsauttamalla X: ää ja vedä jokin muu yli.

Muokattu verkkotunnus

Jos olet ajatellut verkkosivustoa, olet ehkä ostanut verkkotunnuksesi. Hyvä uutinen on, että voit silti käyttää sitä – oma verkkotunnuksesi helpottaa hakukoneiden löytämistä sinua.

Kun olet valinnut rakentajan, voit yhdistää verkkotunnuksesi siihen. Huomaa, että suurin osa rakentajista veloittaa kuukausimaksun verkkotunnuksen yhdistämisestä sivustoosi.

Wix

Verkkokauppa (verkkokauppa)

Kun voit perustaa verkkokaupan ilmaiseksi – se on ehdottomasti iso asia. Sivuston rakentajat tekevät siitä myös helpon, mutta ilmaiseksi sillä on tässä rajat.

Suurin osa verkkokaupan vaihtoehdoista määrittelee mainosjakaumasi koon – usein vain viiteen tuotteeseen. He hallitsevat maksujen käsittelijöiden lukumäärää, jotka yleensä pyrkivät perinteisiin toimittajiin, kuten PayPaliin.

Mutta ne antavat sinulle tavan aloittaa myymisen verkossa heti ja voit siirtyä maksulliseen suunnitelmaan, jos tarvitset lisää resursseja.

Weebly

Ilmainen verkkotunnus

Useimmat rakentajat tarjoavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen. MUTTA… se on oikeastaan ​​aliverkkotunnus. Jos käytit esimerkiksi Wixiä, verkkotunnuksesi olisi: www.mywebsite.wixsite.com. Hakukoneet eivät suosi tätä tyyppiä.

Voit yleensä ostaa verkkotunnuksen noin 12,00 dollarilla. namecheap on hyvä paikka tehdä se, koska ne sisältävät verkkotunnuksen yksityisyyden ilmaiseksi.

ucraft

Sivujen ylläpito

Verkkotunnuksesi isännöi ilmainen verkkosivustojen rakentaja – he ovat online-vuokranantajasi. Ilmaiseksi isäntänä vastineeksi vierailijat näkevät mainoksia.

Kun sivustosi rakentaa liikennettä, saatat tarvita enemmän kaistanleveyttä tai ominaisuuksia ilman mainoksia. Jokaisella ilmaisella rakentajalla on premium-suunnitelmat auttaa tässä, mutta ne voivat olla

Merkittävästi kalliimpaa kuin sivuston ylläpito tavanomaisella palveluntarjoajalla.

webstarts

Intuitiivinen

Ilmaisia ​​rakentajia on helppo käyttää ja helpompi selvittää. Se on heidän liiketoimintaansa – jotta sinulle ja pienelle yrityksellesi olisi helppoa päästä verkkoon.

Jimdo

Vastuullinen suunnittelu

Reagoiva suunnittelu tarkoittaa sitä, että verkkosivustosi reagoi näytön kokoon, jolla se näytetään. Noin 48% verkkotoiminnasta tapahtuu mobiililaitteilla, joten reagoiva suunnittelu on välttämätöntä.

Suurin osa rakentajista tarjoaa malleja tai teemoja sivuston rakentamiseksi. Tarkista aina se erikokoisissa laitteissa ja eri selaimissa.

mozello

Sosiaalisen median integraatio

Suurin osa verkkosivustojen rakentajista sisältää joitain sosiaalisen median työkaluja tai widgettejä. Suurimpaan osaan niistä liittyy jakokuvakkeita, joiden avulla voit näyttää viestisi ja sivusi, jotta ihmiset voivat jakaa haluamansa sisällön.

Jotkut tarjoavat widgettejä linkkien tarjoamiseksi omalle tilillesi tai jopa tweetidesi tai viestiesi näyttämiseen suoraan sivustollasi.

webflow

Hakukoneoptimointi

Ilmaiset verkkosivustojen rakentajat tarjoavat joitain perustukia, joiden avulla hakukoneet voivat helpottaa sivustosi löytämistä. Se on SEO: n koko tarkoitus.

Nämä työkalut sisältävät yleensä lomakkeita metatietojen lisäämiseksi tai SEO-otsikoita ja alttekstin kuvasi kuvaamiseksi. Vaikka nämä työkalut ovat hyödyllisiä, sijainnin parantaminen hakusivutuloksissa (SERP) edellyttää paljon laajempaa verkkoa.

imcreator

Pienyritysystävällinen

Aloittelijat tervetulleita! Nämä jälleenrakentajat on suunniteltu pienyritysten omistajille, mikä antaa heille mahdollisuuden päästä verkkoon nopeasti ilman merkittäviä kassainvestointeja.

Zoho

Sisällön hallintajärjestelmä

Sisällönhallintajärjestelmä (CMS) on käyttöliittymä, joka useimpien mielestä on tuttua ja helppokäyttöistä. Se näyttää samanlaiselta kuin offline-ohjelmistosovellukset, kuten Microsoft Word, ja siinä on perusmuotoiluvaihtoehdot sisällön lisäämiseen.

site123

14 parasta ilmaista verkkosivustojen rakentajaa

Kumpi sopii pienyrityksellesi? Tässä on omaksumme parhaita rakentajia tänään.

1. Weebly-verkkosivustojen rakentaja

weeblyn verkkosivujen rakentaja

Weebly on yksi suosituimmista ilmaisrakentajista. Sitä on erittäin helppo käyttää. CMS sisältää vedä ja pudota -sovelluksen, SEO-työkalut ja sovellusmäärät lisäämään toimintoja. Ilmaiseen suunnitelmaan sisältyy aliverkkotunnuksen nimi, tuki chatin ja sähköpostin välityksellä sekä SSL-varmenne. (SSL-varmenne on turvallisuuden tarkistustyökalu – verkkotunnuksesi muuttaminen HTTP: stä HTTPS: ksi.) Voit käyttää heidän ilmaista mobiilisovellusta sivuston hallintaan tien päällä..

Weebly sisältää vakiomallit (mallit), mutta valinta on rajoitetusti. Melko ärsyttävä rajoitus on mediakirjaston puute – jokainen kuva on ladattava joka kerta, vaikka olet jo käyttänyt sitä.

Verkkokaupassa ei ole vaihtoehtoa ilmaiselle suunnitelmalle tai edes suunnitelmalle, joka yhdistää mukautetun verkkotunnuksen sivustoosi. Sinun on siirryttävä heidän Pro-suunnitelmaansa, jos haluat perustaa verkkokauppasivuston.

Plussat

 • Yksinkertainen, intuitiivinen CMS sisältää vedä ja pudota -sovelluksen
 • Ilmainen suunnitelma sisältää SSL: n
 • Mobiilisovellus pääsyä sivustoon mistä tahansa
 • Chat- ja sähköpostituki ilmaiseksi suunnitelmaksi

Haittoja

 • Rajoitettu määrä malleja
 • Ei verkkokaupan vaihtoehtoja ilmaisella suunnitelmalla
 • Ei mediakirjastoa kuville

Käy Weeblyllä täällä

2. Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix on ilmainen verkkosivustojen rakentaja, jolla on niin monia vaihtoehtoja, että se saa pään pyörimään. Heillä on paljon reagoivia suunnittelumalleja, joita on aika helppo mukauttaa. Todennäköisesti paras ominaisuus aloittelijoille on Wix ADI – Artificial Design Intelligence. Periaatteessa vastaat muutamaan kysymykseen ja Wix luo mukautetun mallin sivustollesi.

Ilmaistarjoussuunnitelma sisältää pääsyn laajaan mallikirjastoon, ilmaiseen aliverkkotunnukseen ja isännöintiin sekä rajoitetun verkkokaupan vaihtoehdon. Ne eivät yksilöi selvästi, mitkä ominaisuudet ovat ilmaisia ​​ja mitkä ovat premium-ominaisuuksia, joten muista kysyä.

Kaksi huomioitavaa. Ensinnäkin Wix ei ole ujo mainonnan suhteen. Sivustosi päällä on bannerimainos. Toiseksi, vaikka mallit ovat mahtavia, ne eivät ole keskenään vaihdettavissa. Jos haluat muuttaa, menetät kaiken tekemäsi sisällön tai mukautukset.

Plussat

 • Tonnia reagoivia malleja
 • Helppo käyttää vetämällä ja pudottamalla -sovellusta
 • Keinotekoisen suunnittelun älykkyysliittymä voi rakentaa mukautetun sivuston, joka perustuu vastauksiin osakekysymyksiin
 • Kohtuulliset vaihtoehdot pienelle verkkokaupalle ilmaisella suunnitelmalla
 • Rajoittamaton fonttien, animaatioiden, videotausta ja parallaksi -tehosteet.

Haittoja

 • Ilmaiseen suunnitelmaan perustuva aliverkkotunnus vaikuttaa SEO: han
 • Kuukausimaksu oman verkkotunnuksesi käyttämisestä
 • Aggressiivinen mainosten sijoittelu ilmaiseksi

Lisätietoja Wixistä

3. WordPress.com

WordPress

WordPress.com aloitti ilmaisena blogiympäristönä mukautetulla CMS: llä. (Sama CMS on ilmainen sovellus maksullisille isännöintipalveluntarjoajille.) WordPress.com on loistava perusblogi, mutta se saattaa vaatia vähän enemmän vaivaa aloittelijalle, joka yrittää rakentaa pienyrityksen verkkosivuston..

WordPress.com tarjoaa muutama ilmainen teema, kun kirjaudut sisään. Saat aliverkkotunnuksen ja joitain laajennuksia, kuten Jetpack, joka tarjoaa paljon ylimääräisiä ominaisuuksia. Vedä ja pudota -sovellusta ei ole, ja kojelauta on vähemmän intuitiivinen aloittelijoille. Yksi erinomainen ominaisuus on kyky viedä sisältöäsi – joten tämä ilmainen hosting-alusta on helpompi siirtää pois kuin useimmat muut ilmaiset rakentajat.

Pienyrityksille premium-suunnitelmat ovat noin 4x kalliimpia kuin perinteisen isännöintipalveluntarjoajan ja saman CMS: n käyttäminen.

Plussat

 • Mahtava blogialusta
 • Helppo käyttää vetämällä ja pudottamalla -sovellusta
 • Kuvakirjasto, ilmaiset teemat ja laajennukset
 • Sisältöä voidaan viedä siirrettävälle sivustolle
 • Ilmainen suunnitelma on helppo tapa oppia WordPress CMS: n perusteet

Haittoja

 • Aliverkkotunnus vaikuttaa SEO-järjestelmään
 • Erittäin kalliit premium-suunnitelmat
 • Laajennuksia ja teemoja on rajoitettu ja hallittu jopa premium-suunnitelmilla

Käy WordPress.com-sivustossa

4. Site123 Verkkosivun rakentaja

Site123 verkkosivustojen rakentaja

Site123 suhtautuu kilpailijoihinsa eri tavalla – ei vedä ja pudota -rakentajaa. Sen sijaan lähetät vain sisällön ja se on tuotettu reagoivana mallina. Voit noutaa sivuston todella nopeasti.

Sivusto 123 on asiakaspalvelun korkeimmalla sijalla 24/7 tuella chatin, sähköpostin ja lippujärjestelmän kautta. Se sisältyy ilmaiseen suunnitelmaan yhdessä ilmaisen aliverkkotunnuksen, SEO-työkalujen ja useiden reagoivien suunnittelumallien käytön kanssa. Voit hankkia verkkokaupan vaihtoehdon tietyllä kaupan rakentajalla, mutta se vaatii premium-suunnitelman.

Sivusto 123 osoittaa, että se on erittäin SEO-ystävällinen, mutta se ei todellakaan koske kaikkia sivustoja, joissa on aliverkkotunnus. Premium-suunnitelmille on yksi hinta ja 14 päivän rahat takaisin -takuu, jos päätät mennä tälle reitille.

Katso sivusto123

Plussat

 • Hyvä valikoima reagoivia suunnittelumalleja
 • Ei rakennusta tarvita – lähetä vain sisältö
 • Ohjattu asennustoiminto sisälsi ilmaisia ​​kuvia
 • Erittäin positiiviset arvostelut asiakaspalvelusta
 • Premium-suunnitelma sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin

Haittoja

 • Ei verkkokaupan vaihtoehtoa ilmaiseksi
 • Hinnoittelu premium-suunnitelmiin ei ole avointa
 • Paketisuunnitelmat mainitaan, mutta yksityiskohtia ei selitetty

5. Huomiota herättävä verkkosivustojen rakentaja

Silmiinpistävä verkkosivujen rakentaja

Silmiinpistävästi on uudempi verkkosivustojen rakentaja. Niiden ilmaisella suunnitelmalla saat aliverkkotunnuksen, isännöinnin ja yhden tuotteen verkkokaupan vaihtoehdon. Heidän mainoksensa ovat vähemmän häiritseviä kuin toiset, koska he lisäävät merkinnän sivuston alatunnisteeseen.

Muokattua kojetaulua on helppo käyttää, mallit ovat reagoivia ja muokattavissa. Siellä on mielenkiintoinen ominaisuus, joka rakentaa sivustosi automaattisesti LinkedIn-sivulta. He eivät myöskään peri lisämaksua verkkokaupan tapahtumista (sinulla on edelleen maksupalveluntarjoajan maksut).

Mutta Strikingly on suunniteltu rakentamaan minimalistisia yhden sivun, vieritettäviä verkkosivustoja – se on ainoa ilmaiseksi käytettävissä oleva muoto. Voit rakentaa monisivuisen sivuston, mutta sinun täytyy ostaa premium-suunnitelma tehdäksesi se.

Tutustu silmiinpistävästi

Plussat

 • Helppo käyttää sivuston editoria
 • Laaja valikoima kauniita, reagoivia malleja
 • Minimaalinen yhden sivun tyyli erittäin ajankohtainen
 • Vähemmän häiritsevää mainontaa
 • Maksupalveluntarjoajan transaktiomenoihin ei peritä maksuja

Haittoja

 • Tarvitsetko premium-suunnitelman, jos sivustolla on enemmän kuin yksi sivu
 • Verkkokauppa ilmaisella suunnitelmalla rajoitettu yhteen tuotteeseen
 • Premium-hinnasuunnitelmat maksettiin etukäteen – paljon kalliimpia kuin perinteiset isännät

6. Ucraft-verkkosivustojen rakentaja

Ucraft-verkkosivustojen rakentaja

UCraftilla on hienoja ominaisuuksia ja vakavia rajoituksia ilmaisessa suunnitelmassaan. Hyvät uutiset – niiden avulla voit yhdistää mukautetun verkkotunnuksen sivustoosi ilman lisämaksua. Se on hieno SEO: lle ja asiakkaillesi on paljon helpompi muistaa kuin aliverkkotunnus. Voit käyttää myös Google-analytiikkaa ja saat SSL: n.

Huonojen uutisten, ilmaisen suunnitelman mukauttaminen on todella rajoitettua. Ucraft pyrkii kohti aloitussivuja enemmän kuin suurempia monisivuja. Ilmaisessa paketissa ei myöskään ole verkkokaupan vaihtoehtoja, mutta niillä on premium-paketit, joissa on 14 päivän maksuton takaisin kokeilu.

Heillä on paljon reagoivia malleja, kielisovellus, ilmainen logovalmistaja ja aloitussivun luoja – mikä on tavallaan hienoa. Maksusuunnitelmat ovat melko samanlaiset kuin muiden rakentajien.

Käy Ucraftissa

Plussat

 • Yhdistä mukautettu verkkotunnus ilmaiseksi
 • Hyvä valikoima reagoivia malleja
 • Ilmainen logovalmistaja
 • SSL mukana
 • Monikielinen sivusto ilmaisella kielisovelluksella

Haittoja

 • Mallien mukauttaminen on rajoitettua ilmaiseen suunnitelmaan
 • Ei verkkokauppaa ilmaiseksi
 • Verkkokauppa, jota hallitaan Shopifyn kautta – ei helpoin paikka

7. Lander-verkkosivustojen rakentaja

Lander-verkkosivustojen rakentaja

Lander tekee aloitussivuja – puhu brändäyksestä. Laskeutumissivu on yleensä erillinen verkkosivu, joka mainostaa tiettyä toimintakehotusta (CTA.). Se tarkoittaa todella sitä, että haluat vierailijan suorittavan tietyn toiminnan – ostaa jotain, liittyä jotain tai soittaa jollekin.

Ilmaiseksi Lander venyttää tätä käsitettä liian pitkälle. He antavat sinun käyttää yhtä heidän premium-suunnitelmistaan ​​14 päivän ilmaiseen kokeiluversioon. Jos et osta sitä, sivustosi on edelleen toiminnassa, mutta monet ominaisuuksista ovat pois päältä. Lander näyttää suuntautuneen digitaalisiin markkinointiyrityksiin, joilla on tietty määrä teknistä osaamista.

Todennäköisesti ei ole paras valinta pienyrityksille, jotka rakentavat ensimmäisen sivuston.

Plussat

 • Hieno valikoima reagoivia malleja
 • Nykyiset ja minimalistiset tyylit
 • Suunnattu markkinoinnin ammattilaisille
 • Paljon integrointeja – Facebook, Mailchimp, Zapier
 • A / B-jakotestaus

Haittoja

 • Ei ilmaista suunnitelmaa – vain ilmainen kokeilu
 • Erittäin kalliit premium-suunnitelmat
 • Enemmän teknistä osaavaa käyttäjää kuin aloittelijaa

8. Jimdo-verkkosivustojen rakentaja

Jimdo verkkosivujen rakentaja

Jimdo on tehokas verkkosivustojen rakentaja, jonka suurin osa vakiotarjouksista on ilmaisessa suunnitelmassaan. Ilmainen aliverkkotunnus, pääsy reagoiviin malleihin ja kuten Wix, he käyttävät keinotekoista suunnittelua räätälöityjen mallien luomiseen sivustoosi. Mutta on myös joitain vakavia rajoituksia.

Ilmainen suunnitelma ei tarjoa lainkaan tukea – he kutsuvat sitä “Play” -suunnitelmaksi, mikä tarkoittaa, että se ei ole jotain pienyrityksen valitsemaa. Palkkiojärjestelmien ulkopuolella ei ole SEO-työkaluja eikä verkkokaupan vaihtoehtoja.

Hinnat useimmissa premium-suunnitelmissa ovat samalla alueella muiden myyjien kanssa, mutta ovat nopeaa kalliimpia täyden toimivuuden kannalta.

Plussat

 • Keinotekoinen suunnitteluprosessi mukautetun sivuston tuottamiseksi
 • Erittäin nopea tapa saada sivusto käyttöön ja käyttöön
 • Helppo käyttää SEO perustyökaluja
 • Yhdistä helposti sosiaalisen median tilit
 • Mukauta sivustoa lisäämällä tai muokkaamalla olemassa olevia lohkoja

Haittoja

 • Ei asiakastukea ilmaiseksi suunnitelmaksi
 • Ei malleja – vain ADI
 • Ei verkkokauppaa ilmaisella suunnitelmalla
 • Kallis premium-suunnitelmat

Lisätietoja Jimdosta

9. Carrd-verkkosivustojen rakentaja

Carrd-verkkosivustojen rakentaja

Carrd on kuin silmiinpistävä – käytät sitä rakentamaan yhden sivun sivustoja. Se on uskomattoman edullinen – palkkiojärjestelmä on vain 19 dollaria vuodessa. Carrdin oma verkkosivusto on upea, yksisivuinen. Jotkut mallit toistavat kyseisen tyylin.

Monisivuisella sivustolla ei ole todellista vaihtoehtoa, mutta ne tarjoavat leikatun mallin, joka käyttää painikkeita erilaisten sisältölohkojen näyttämiseen samalla taustalla samassa paikassa.

Mutta voit kirjaimellisesti aloittaa sivustosi rakentamisen heti verkossa, ei luottokorttia – et edes ole luonut tiliä. Se on tavallaan hullua. Mallit ovat reagoivia, niitä on erittäin helppo käyttää ja mainonta on alhainen.

Suoraan sanottuna, 19 dollaria vuodessa, palkkio voi olla jopa parempi kuin ilmainen. Voit käyttää mukautettua verkkotunnusta, lisätä maksuvaihtoehtoja, suoran sähköpostin luetteloita ja muita hienoja lisäosia.

Plussat

 • Minimalistiset yhden sivun sivustot – erittäin ajankohtainen
 • Responsiiviset mallit
 • Hämmästyttävän edullinen premium-suunnitelma
 • Matalan avaimen mainonta ilmaisella suunnitelmalla
 • Tiliä ei tarvita – valitse vain malli ja aloita

Haittoja

 • Ei monisivuja
 • Ei verkkokaupan vaihtoehtoja
 • Ei tukea

Katso Cardd täältä

10. Zoho Sites Website Builder

Zoho-sivustojen verkkosivujen rakentaja

Zoho ei ole ilmainen, mutta siinä on ilmainen kokeilu. (Mitä et ehkä tiedä heidän aloitussivulta.) Zoholla on vetämisen ja pudottamisen rakentaja sekä visuaalinen rakennusohjelma, jonka avulla työskentelet selaimessa nähdäksesi muutokset välittömästi. Heillä on reagoivat mallit, jotka on rakennettu osien avulla, ja voit muuttaa malleja menettämättä sisältöä.

Teknisemmille käyttäjille on koodieditori ja jaetun testauksen vaihtoehto, jotta näet, mikä sisältö toimii parhaiten. Siellä on koko joukko lisäosia ja paljon muita sovelluksia yritystoiminnoille.

Plussat

 • Vedä ja pudota rakennuslaite kojetaululla
 • Visuaalinen rakentaja muokata selaimessa
 • Responsiivinen mallin valinta
 • Jaettu testaus
 • Suuri valikoima kolmannen osapuolen sovellusintegraatioita

Haittoja

 • Ei ilmaista suunnitelmaa
 • Tuki toimii vain viisi päivää viikossa
 • Ei verkkokauppaa ilman integrointia

Lisätietoja Zoho-sivustoista

11. Google My Business -sivuston rakentaja

Google My Business -verkkosivun rakentaja

Se on Google, se on täysin ilmainen ja se käyttää yritystilillesi lisäämiä tietoja. Sanomattakin on selvää, että SEO on mukana.

Sinun on oltava vahvistettu Google My Business -palvelussa hyödyntääksesi tätä alustaa. Maksullisia suunnitelmia ei ole – Googlen avulla voit harjoittaa kaikkia heidän palveluitaan – mukaan lukien asiakasarvostelut, analytiikka ja Google Maps – vahvistanut yrityksesi. (He lähettävät postikortin tarkistaaksesi osoitteesi.)

Tämän jälkeen voit käyttää heidän uutta verkkosivustojen rakentajaa luomaan ilmaisen sivuston, joka kerää tietoja yrityksesi tililtä. Voit lisätä kuvia, päivittää aukioloaikoja vuodenaikojen muutosten mukaan, suorittaa kampanjan, lisätä sijainnin. Verkkosivuston rakentaja on reagoiva, helppokäyttöinen, voit kirjautua sisään puhelimestasi – se on kaikki Google, koko päivän.

Plussat

 • Kaikki ilmaiseksi – ei kustannussuunnitelmaa
 • Ilmainen hosting
 • Integroitu Google-yritystietoihin
 • Muokattu verkkotunnus
 • Lisää sitoutumista asiakkaisiin

Haittoja

 • Vain Google Business -jäsenille
 • Vaaditaan Google-yrityksen vahvistus
 • Googlen päätoimiala on mainonnan myynti

Lisätietoja Google My Business -palvelusta täällä

12. About.me

About.me verkkosivujen rakentaja

About.me on enemmän yksityishenkilöiden verkkosivustojen rakentaja kuin pienyritys. Mutta jos olet konsultti tai yksinharjoittaja, About.me voi olla juuri tarvitsemasi. Valitettavasti tarvitset palkkio-ohjelmaa, jos haluat näyttää salkun.

Siellä on ilmainen suunnitelma, ja aliverkkotunnuksesta on enemmän hyötyä: about.me/nimesi ihmisille, jotka yrittävät löytää sinut. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden korostaa tiettyä CTA: ta peittokuvalla ja epätavallisella lisäosalla ruudunkaappauksen liittämiseksi sivustostasi kaikkiin verkkotunnuksen sähköposteihin.

Muuten se näyttää olevan enemmän kuin online-ansioluettelo kuin verkkosivusto.

Plussat

 • Upea yksilölliseen mainostamiseen
 • Ilmainen hosting
 • Responsiiviset mallit
 • Aliverkkotunnus hyödyllinen yksilöille

Haittoja

 • Ei oikeastaan ​​pienille yrityksille
 • Ei salkkua vapaassa suunnitelmassa
 • Toiminta rajoitettu muihin rakentajiin verrattuna

Mene katsomaan About.me

13. Muoto

Formaatti Verkkosivun rakentaja

Formaatti on todellakin enemmän salkunrakentaja kuin yleinen verkkosivujen rakentaja. Se on loistava vaihtoehto pienille yrityksille, jotka haluavat esitellä ja myydä työtään. Valitettavasti se ei ole oikeastaan ​​ilmainen, mutta tarjoaa kahden viikon ilmaisen kokeilujakson.

Kuten kaikki muutkin, Format tarjoaa reagoivia malleja (teemoja), jotka on ehdottomasti suunnattu kuvataiteilijoille, suunnittelijoille ja päättäjille. Maksullisia suunnitelmia on 3, halvin pienellä verkkokaupalla. Arvioitu ominaisuus kahdessa seuraavassa hinnoittelutasossa on yksityinen alue, jolla asiakkaat voivat tarkistaa, todistaa ja hyväksyä työnäytteitä verkossa.

Formaatti on melko hieno työkalu riippuen tekemästäsi, mutta perussuunnitelma on todella perustaso, joten jos et ole kiinnostunut hinnoista, joilla on korkeammat hinnoitteluominaisuudet, tutustu.

Plussat

 • Erinomainen toimistoille ja visuaalisille suunnittelijoille
 • Yhdistä oma verkkotunnuksesi – ei aliverkkotunnuksia
 • Vastuulliset teemat
 • Yksityinen alue, jolla näytetään todisteita työtuotteesta asiakkaille
 • verkkokauppavaihtoehto kaikille suunnitelmille

Haittoja

 • Ei ilmaista suunnitelmaa
 • Perussuunnitelma on rajoitettu verkkokauppaan
 • Hinnoittelu on paljon kalliimpaa kuin perinteinen isäntä

Siirry Katso muoto

14. WordPress + Elementor

wp + elementor -sivuston rakentaja

Elementor on ilmainen sivunmuodostaja-laajennus, joka on lisätty WordPress-asennukseen perinteiselle hosting-alustalle, kuten GoDaddy tai Bluehost. Vaikka itse laajennus on ilmainen, joudut maksamaan isännöinnistä, yleensä noin 80,00 dollaria vuodessa tai vähemmän, jos sitoudut 3-vuotiseen suunnitelmaan.

Sisällytämme tämän vaihtoehdon pienille yrityksille, jotka ovat jo ostaneet isäntäpaketin ja haluavat vedä ja pudota -sovelluksen valmistajan visuaalisella käyttöliittymällä. Plugin on verkkosivuston rakentaja, ja kun ostat oman isäntän – mainoksia ei ole ja voit yleensä saada ilmaisen verkkotunnuksen.

Plussat

 • Eliminator-laajennus on ilmainen
 • Ilmaiset reagoivat teemat, jotka on suunniteltu toimimaan laajennuksen kanssa
 • Visuaalinen rakentaja muutosten tekemiseen selaimessa
 • Rakenna uudelleenkäytettävät lohkot
 • Laajennuksen mukana olevat sivuasettelut ja osiot

Haittoja

 • Maksullinen isännöinti vaaditaan
 • Voi olla ristiriidassa teemojen kanssa, joita ei ole suunniteltu toimimaan sen kanssa
 • Ei niin helppo käyttää kuin muut rakentajat

Lisätietoja Elementorista

Yhteenvetona

Ilmaisia ​​verkkosivustojen rakentajia on ehdottomasti saatavana. Niitä on helppo käyttää, ne eivät vaadi suunnittelua tai teknisiä taitoja ja työskentelevät kaikilla näytön kokoilla – pöytätietokoneista tablet-laitteisiin älypuhelimiin.

Kuinka päätät, mikä sopii sinulle?

 1. Ajattele kuinka paljon tukea tarvitset.
 2. Kuinka paljon räätälöintiä haluat tehdä?
 3. Jos haluat verkkokaupan, muista tarkistaa premium-suunnitelmien hinta.
 4. Harkitse oman verkkotunnuksesi rekisteröintiä – se on pitkän ajan kuluessa rahan arvoinen.

Mikä tärkeintä, älä unohda, että verkkosivustosi pitäisi auttaa rakentamaan yritystäsi. Ajattele mitä asiakkaasi haluavat tietää ja mitä haluat heidän tekevän asiassa.

Valitse sitten verkkosivustosi rakentaja ja hanki pienyrityksesi verkossa jo tänään.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector