Parhaat ilmaiset blogisivustot toukokuussa 2020

Jos et ole koskaan tehnyt sitä ennen, blogin aloittaminen kuulostaa pelottavalta.


Epävarmuus, epäonnistumisen pelko, tietämättä mistä aloittaa. Nämä ovat kaikki yleisiä reaktioita.

Mutta tarkastelemalla kuuluisia blogaajia, jotka ansaitsevat vakavaa rahaa verkossa, riittää pitämään sinut menossa.

Mistä edes aloitat? Kuinka valitset parhaan aloituspaikan? Käsittelemme muutamia näistä alla.

Ennen kuin puhumme teknisistä päätöksistä, meidän on pohdittava ajattelutapaa ja varmistettava, että visiosi on yhdenmukainen käytännön ideoiden kanssa.

3 tekemistä ennen aloittamista

Ennen aloittamista sinun on suunniteltava strategisesti muutamia asioita, jotka auttavat sinua pitkällä tähtäimellä.

1. Valitse niche tai tarkennusalue

Newsflash – sinusta ei tule yhtään seuraavaa henkilökohtaisen rahoituksen blogin miljonääriä.

Se vie karkeutta ja sitkeyttä. Yksi suosikeistani – Herra Money Viikset – kelloja ämpärilataus nyt, mutta hän on tehnyt kovaa työtä yli 100 intohimoisesti täytetyllä blogiviestillä vuodesta 2011 (hänen ensimmäinen viestinsä).

Vihateknologia? Älä aloita kannettavan tietokoneen blogia vain siksi, että saatat ajatella, että se on kannattavaa.

Pitäisikö sinun kirjoittaa merenneitoista? Ajattelin, että se oli kauhea idea, joka ei ansaitsisi rahaa, mutta ilmeisesti se toimii Kaikki merenneito blogi.

Joten valitse jotain, josta voit kirjoittaa 10 vuoden ajan. Vaikka suunnittelisit vain 5-blogointia.

Muutama esimerkki nicheistä, joita voit harkita:

 • Matkustaa
 • Äiti / Vanhemmuus
 • ruoka
 • terveys
 • kunto
 • Tekniikan / Internet
 • Viihde
 • Rahoittaa
 • … luettelo jatkuu

Tämä ei ole vakuuttava luettelo, ja jokainen niistä voidaan jaotella edelleen!

Todellisuudessa on parempi aloittaa pienemmältä ja ajaa sieltä sitten laajennettuun markkinarakoon.

2. Kirjoita teemasi ajan eteen

Muista, kuinka koulussa voit istua siellä ja tuijottaa sitä tuntikausia, kun paperi johtui?

Se tapahtuu paljon bloggaamisella.

Paitsi jos olet ainoa, joka asettaa määräajan, olet taipuvainen viivästyttämiseen, katsot taaksepäin ja huomaat, että et ole bloginnut 6 kuukauden sisällä.

Yksi taktiikka on erottaa prosessit ja suunnitella kaikki etukäteen. Joten sen sijaan, että mietitään mitä kirjoittaa joka kerta, kun istut, ideaalisesti ääriviivat olisi jo kirjoitettu.

Ennen kuin aloitat blogisi, ajattele viittä yleistä teemaa, jotka haluat käsitellä kapealla. Nämä ovat korkean tason käsitteesi, joista viesteissäsi on kyse.

Vietä sitten kolme tuntia joka kolmas kuukausi kirjoittamalla viestinimikeideoita, jotka sopivat johonkin näistä teemoista. Sinun tulisi kirjoittaa noin viisi hyvää blogiviestiä jokaisesta teemasta, ennen kuin luot uuden teeman.

Sitten kerran kuukaudessa yhdessä istunnossa, kirjoita ääriviivat kyseisen kuukauden tulevista viesteistä. Jos kirjoitat neljä viestiä kyseisessä kuussa, niin teet ääriviivat jokaiselle viestille.

Sitten kun olet valmis kirjoittamaan – puomi -, se on erittäin helppoa. Kehys on jo asetettu, sinun on vain täytettävä aukot viestissäsi.

3. Erota itsesi

Sinun tulisi rakastaa markkinarakoasi, hankkia teemasi ja olla valmis hiomaamaan sitä jonkin aikaa ilman palkkaa ja kiitosta.

Mutta ennen kuin teet kaiken tämän, sinun on tunnettava ala. Todennäköisesti olet jo lukenut joukon blogeja omalla markkinaradallasi, mutta sinun tulisi suhtautua tähän taktisesti.

Sinun on valittava, miten erotut. Mitä strategioita he toteuttavat? Kuinka voit oppia heidän parhaista strategioistaan, mutta myös lisätä omiin käänteisiisi?

Jos parhaimmalla kilpailijallasi on lyhyiden viestien ja sosiaalisen median kirjoittaminen, voitteko erottua tuottamalla valtavia ohjeita, jotka liikuttavat neulaa?

Näitä asioita on harkittava ensin.

Hyvä on, sukellaan sisään.

 

Ensimmäinen: Parhaat ilmaiset blogisivustot

 

WordPress.com

Tiesitkö, että WordPress toimii nyt lähes 30 prosentilla verkosta?

Vau.

Kuten voitte kuvitella, tämä tarkoittaa, että tällä alustalla on paljon tarjottavaa sekä bloggaajille että yrityksille. Kaiken kaikkiaan saat WordPressistä paljon enemmän toimintoja ja suorituskykyä kuin millään muulla blogisivustolla, minkä vuoksi me luokittelemme sen ykköseksi.

Mutta miksi WordPress on niin erityinen? No, kaikki johtuu räätälöinnistä. Tämä alusta on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi mennä sisään ja parantaa koodausta parantaakseen sitä. Perustamisestaan ​​lähtien järjestelmään on tehty lukemattomia päivityksiä, jotka antavat käyttäjille niin paljon muita vaihtoehtoja blogin luomisessa.

Tästä huolimatta sinun pitäisi luultavasti itse isännöidä blogiasi WordPressin kautta, sen sijaan että ylläpitäisit sitä itse sivustolla. Tutkimme itsenäisen isännöinnin etuja myöhemmin, mutta tämä tarkoittaa, että joudut maksamaan isännöintipalvelusta aloittamiseksi.

Jos et kuitenkaan ole varma siitä, mitä haluat saavuttaa blogiisi, voit aloittaa ilmaiseksi ja siirtyä sieltä. Suosittelemme, että testaat vesialueet ja selvittää mihin suuntaan haluat mennä, jotta löydät tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan isännöintipalvelun..

WordPress.com -yhteenveto

Plussat

 • Helppo käyttää – pieni oppimiskäyrä
 • Uskomaton mukauttaminen
 • Tuhannet mallit ja laajennukset
 • Ihanteellinen mainontaan ja markkinointiin
 • Helpointa ansaita rahaa kuin muilla alustoilla

Haittoja

 • Saadaksesi kaikki parhaat ominaisuudet, sinun on isäntä isäntä
 • Siinä on jonkin verran koodausta

Blogger

Tämä palvelu, joka tunnetaan aiemmin nimellä BlogSpot, on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Sitä tukee myös Google, joten se on jo aika vaikuttava sukutaulu. Blogger on täydellinen alusta, jos et halua käyttää paljon aikaa tai energiaa taustaohjelmaan (ts. Koodaukseen). Koska sivustoa on erittäin helppo käyttää, se on ihanteellinen rento bloggaajalle tai niille, jotka kirjoittavat enemmän hauskanpitoa varten kuin rahaa.

Tästä huolimatta voit käyttää Google AdSensea yrittääksesi ansaita rahaa blogiisi, jos haluat. Vaikka se ei ole niin kattava kuin WordPress, se tarjoaa sinulle kuitenkin mahdollisuuden ansaita joitain sivutuloja kirjoituksillasi.

Kaiken kaikkiaan, jos olet aloittelija ja haluat pitää blogia ilman komplikaatioita, Blogger on erinomainen valinta. Jos kuitenkin suunnittelet laajentamista tai kasvamista tulevaisuudessa, saatat päättää siirtyä WordPressiin.

Blogger-yhteenveto

Plussat

 • Yksinkertainen asennus ja koneeseen pääsy
 • Mahdollisuus ansaita rahaa AdSensen avulla
 • Googlen tukema
 • Vakaa ja käyttäjäystävällinen järjestelmä

Haittoja

 • Ei niin paljon toiminnallisuutta
 • Rajoitettu räätälöinti
 • Vähemmän tukea kuin muut vaihtoehdot

Tumblr 

Teknisesti ottaen Tumblr on enemmän sosiaalisen median alusta kuin perinteinen blogimisjärjestelmä. Sen sijaan, että luodaan viestejä, joihin voit linkittää ja jakaa eri profiileja, Tumblr-viestit muistuttavat enemmän jotain, jonka löytäisit Facebookista tai Instagramista.

Sisältöäsi ja sen jakamista järjestelmässä on kuitenkin hiukan enemmän hallintaa. Kaiken kaikkiaan Tumblr on räätälöity kuville ja lyhyille tekstiviesteille, eikä pitkämuotoisille blogiartikkeleille.

Yksi Tumblrin eduista muihin blogisivustoihin nähden on, että voit käyttää sitä ja hallita tiliäsi mobiililaitteella. Se on paljon käyttäjäystävällisempi pienemmällä näytöllä, jonka avulla voit päivittää blogisi missä tahansa.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme aloittamista Tumblrin kanssa, jos et ole varma, mitä haluat tehdä blogiideoidesi kanssa, tai keinona lisätä nykyistä sivustoasi. Tumblr voi olla yksinkertainen työkalu näkemysten jakamiseen Internetissä, joten se sopii parhaiten aloittelijoille.

Jos haluat ansaita rahaa Tumblr-palvelussa, se on vähän monimutkaisempi kuin muut blogipohjat. Se ei tarkoita, että se ei ole toteutettavissa, mutta se on haastavampaa. Lopulta suosittelemme Tumblrin käyttöä muiden materiaalien mainostamiseen sen sijaan, että yritetään ansaita rahaa suoraan.

Tumblr-yhteenveto

Plussat

 • Helppo käyttää – aloita julkaiseminen muutamassa minuutissa
 • Hallitse useita blogeja helposti
 • Mobiiliystävällinen kokemus

Haittoja

 • Vaikeampaa ansaita rahaa
 • Ei hieno pitkämuotoiseen kirjoittamiseen
 • Vaikeampi erottua muista blogeista

Wix

Jos haluat ottaa kaiken irti blogistasi, sinun on käytettävä sitä omaa verkkosivustoasi. Tämän tekeminen antaa sinulle mukautetun verkkotunnuksen (ts. Www.myblog.com), ja sinulla on enemmän hallintaa kaikelle, mitä sivustossasi tapahtuu.

Wix on verkkosivustojen rakentaja, mutta se tarjoaa ilmaisen vaihtoehdon bloggaajille, jotka haluavat päästä alkuun ilman sijoituksia. Haluat kuitenkin päivittää, jos aiot laajentaa blogiasi (saada lisää liikennettä) tai ansaita siitä rahaa. Silti, se on hieno tapa aloittaa blogiurani, koska se tarjoaa yksinkertaisen asennuksen ja käytön.

Wix tarjoaa erilaisia ​​teemoja ja laajennuksia, vaikka sinun on käytettävä palkkioita käyttääksesi niitä kaikkia. Sen avulla voit myös mainostaa blogiasi erilaisilla markkinointistrategioilla, kuten SEO.

Toinen Wixin etu on, että voit lisätä sovelluksia sivustoosi (premium), joten voit käyttää sitä verkkokaupana tai tehdä siitä interaktiivisemman yleisöllesi. Viime kädessä se ei kuitenkaan vielä tarjoa niin paljon toimintoja kuin WordPress, joten pidä se mielessä.

Wix-yhteenveto

Plussat

 • Helppo aloittaa
 • Itsenäinen verkkotunnus
 • Lisätty toiminnallisuus ja räätälöinti

Haittoja

 • On päivitettävä premium-luokkaan saadaksesi täyden palvelukokonaisuuden
 • Rajoitettu teema- ja laajennusvalikoima

 

Weebly

Muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa sinulla on aina mahdollisuus mennä koodiin ja muuttaa asioita ympäriinsä mielestäsi. Vaikka suurin osa blogisivustoista vaatii, että sinulla on ensiluokkainen käyttöoikeus tähän, se on silti jotain, joka on tarvittaessa käytettävissäsi.

Weeblyn kanssa se kuitenkin vetää ja pudottaa. Jos olet vasta aloittamassa ja haluat yksinkertaisen tavan rakentaa blogiisi, tämä on paljon helpompaa kuin yrittää ohjelmoida sitä tai käyttää koodia. Tosin toisten käyttöympäristöjen avulla voit vetää ja pudottaa samalla, kun sinulla on edelleen mahdollisuus säätää asioita takaosassa, joten pidä se mielessä.

Kaiken kaikkiaan Weebly on paljon kuin Wix. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden omistaa yksilöivä verkkotunnus ja voit rakentaa sivustosi haluamallasi tavalla. Kuten Wix, sinun on päivitettävä premium-vaihtoehtoon saadaksesi täyden palvelun, mutta voit aloittaa aloittamatta investointeja.

Weebly tarjoaa myös valmiuden mobiililaitteisiin, jotta voit päivittää blogiisi tien päällä. Jotkin laajennukset tai asettelut ovat kuitenkin mobiiliystävällisempiä kuin toiset, joten ota se huomioon.

Weebly-yhteenveto

Plussat

 • Helppokäyttöinen
 • Koodausta ei tarvita
 • Verkkokaupan vaihtoehto

Haittoja

 • Rajoitettu räätälöinti
 • Vähemmän hallintaa kuin muut vaihtoehdot

Muut ilmaiset blogisivustot

Vaikka yllä olevat sivustot tarjoavat parhaat ratkaisut blogiisi, se ei tarkoita, että ne ovat ainoita vaihtoehtoja. Tässä on muutama paikka, josta voit aloittaa.

 • Keskitaso: Tämän sivuston avulla eri tieteenalojen bloggaajat voivat jakaa työnsä. Se on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta sillä on paljon rajoituksia. Nimittäin kuinka paljon hallintaa ja mukauttamista se tarjoaa.
 • Penzu: toimimalla enemmän verkkolehtenä, voit kirjoittaa joko yksityisesti tai julkisesti. Se on erinomainen tapa tottua kirjoittamiseen säännöllisesti, mutta ei, jos haluat ansaita rahaa.
 • Svtble: Jos kamppailet ideoidesi saamiseksi sivulle, tämä sivusto auttaa sinua luomaan parempaa sisältöä. Sellaisena se on hyvä työkalu työsi kehittämiseen, jonka voit sitten siirtää markkinointiystävällisemalle alustalle.
 • Verkkosivut: tämä on toinen verkkosivustojen rakentaja. Aloittaminen on vaivatonta, mutta siinä on rajoitettu määrä teemoja ja laajennuksia. Se tarjoaa kuitenkin verkkokaupan vaihtoehdon, jos haluat myydä tuotteita blogissasi.
 • Ruututila: Kaiken kaikkiaan tämä sivusto on tarkoitettu luoville ammattilaisille. Sinun on maksettava käyttääksesi sivustoa (vaikka se tarjoaa ilmaisen kokeilun), mutta se antaa sinulle paljon hallintaa ja mukauttamista.

Paras paikka aloittaa blogi: Itsepalvelumahdollisuudet vs. blogisivusto

Kun ajattelet kuinka aloittaa bloginne, yksi ensimmäisistä asioista, jotka haluat selvittää, on, aiotko isännöidä sitä itse vai onko sivuston tarjota isännöinti sinulle. Kun isännöit itseäsi, se tarkoittaa, että valitset isännöintipalvelun, joka pitää blogisi verkossa.

Siellä on monia erilaisia ​​isäntiä, ja monet heistä ovat todella edullisia bloggaamiseen. Niin kauan kuin et tarvitse tonnia taustatekniikoita (kuten erillinen palvelin), voit aloittaa joissain tapauksissa vain 3 dollaria kuukaudessa.

Vaihtoehtoisesti voit valita aloittavan blogin alustalla, joka tarjoaa oman isännöinnin. Jokaisella sivustolla, jonka olemme sinulle osoittaneet, on tämä vaihtoehto, joka on paljon helpompi nousta ja käyntiin.

Tässä on lyhyt vertailu kahdesta vaihtoehdosta.

ohjaus

Jos haluat ylläpitää täydellistä hallintaa blogiisi, sinun on isännöitävä itse. Vaikka sivuston käyttö, joka tekee tämän puolestasi, on käyttöliittymässä helpompaa, se tarkoittaa kuitenkin, että sinun on noudatettava heidän sääntöjä ja rajoituksia.

Helppokäyttöisyys

Itsensä isännöinti vaatii suurimmaksi osaksi tietotekniikkaa, jotta se toimisi. Jos olet täysin lukutaidoton tietokoneessa, et todennäköisesti halua alkaa maksaa jostakin, jota et ehkä osaa käyttää. Kaiken kaikkiaan isännöidyt blogisivustot ovat paljon parempia aloittelijoille, ja sen avulla voit nähdä miten prosessi sujuu ennen kuin sitoudut siihen.

ansioita

Aloitatko blogin ansaitaksesi rahaa? Jos niin, niin itsemajoituksesta tulee paras veto. Vaikka siellä on olemassa alustoja, joiden avulla voit mainostaa itseäsi ja ansaita tuloja, ne eivät aio koskaan tarjota samalla tasolla ansaitsemista, jonka voit saada ylläpitämällä sitä itse. Monissa tapauksissa he saattavat jopa vähentää ansiosi.

Kuinka aloittaa blogin ilmaiseksi

Aluksi blogin perustaminen voi olla hiukan ylivoimaista. Koska siellä on niin paljon erilaisia ​​perustamisvaihtoehtoja, samoin kuin mainostamis- ja kaupallistamisvaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, miten pääset alkuun.

Joten tätä silmällä pitäen haluamme tarjota sinulle yksinkertaisen vaiheittaiset ohjeet blogin saamiseksi maasta. Sieltä näet, minne se vie.

Kaiken kaikkiaan voi kestää vuosia, ennen kuin blogiisi saa haluamasi liikenteen, joten sinun on oltava kärsivällinen. Älä siis anna periksi vain siksi, että se vie kauemmin kuin haluat.

Blogging-sivustot, jotka maksavat

Toistaiseksi olemme puhuneet siitä, kuinka perustaa oma blogi tyhjästä. Entä jos haluat luoda sisältöä tekemättä kovaa työtä sivuston rakentamisessa ja materiaalisi mainostamisessa?

Jos se kuulostaa houkuttelevalta, tässä on muutamia paikkoja, joissa voit lähettää materiaalia ja saada siitä maksua. Vaikka tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole luovaa hallintaa työstäsi, se voi olla hieno tapa saada sivutuloja ja näkyvyyttä, jonka avulla voit sitten luoda oman blogin.

 • HubPages: Tämän alustan avulla voit kirjoittaa mistä tahansa intohimoasi ja ansaita rahaa tekemällä sitä. Artikkelisi julkaistaan, ja siihen liittyvät mainokset sijoitetaan sen viereen. Pidät prosenttiosuuden mainosten ansaitsemasta rahasta.
 • ListVerse: Jos haluat kirjoittaa luetteloon perustuvia artikkeleita, tässä on paikka niiden lähettämiseen. He maksavat kiinteämääräisen hinnan 100 dollaria kappaleelta, mutta heillä on oltava ainakin 10 osiota, jotka otetaan huomioon.
 • ProBlogger: täältä löydät työpöydän sisällön tarjoamiseksi monille asiakkaille.
 • Freelance-kirjoitustyöt: tämä on toinen sivusto, joka voi yhdistää sinut töihin, jotka tarvitsevat korkealaatuista sisältöä.

Etsi erilaisia ​​sivustoja, jotka maksavat kirjoittajille, ja lähetä materiaalisi hyväksyttäväksi. Monissa tapauksissa voit ansaita jopa 100 dollaria tai enemmän artikkelia kohden, ja parhaat tarjoavat prosenttiosuuden artikkelisi suosion perusteella.

johtopäätös

Nyt kun tiedät mitä bloggaamisen aloittaminen vie, mikä estää sinua? Tule ulos ja tee nämä ilmaiset blogisivustot toimimaan sinulle. Se on intohimosi, joten miksi et muuta siitä jotain todellista?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map