17 llocs per aprendre Google Analytics Gratuït el 2020 (de principiants a professionals)

Nota de l’editor: Aquesta publicació s’ha actualitzat per al 2019. Hem canviat alguns llocs antics que ja no són rellevants i hem afegit alguns recursos excel·lents. Aquí teniu el vostre èxit d’analítica durant el 2019 i més enllà!


Google Analytics no sempre és fàcil d’aprendre.

De fet, és tan complicat que molta gent ho ignori, un gran error. Si dediqueu una gran part del dia, cada dia, a ajustar el vostre lloc web i optimitzar-lo per a motors de cerca, visitants i vendes, no té sentit assegurar-vos que obtindreu el màxim profit? Com analitzes què estàs fent??

El problema de Google Analytics és que és com aprendre un esport nou com ara el surf, quan per primera vegada us poseu de peu en una taula de surf, com “hoasty can surf now!” però llavors t’adones que superar els fonaments bàsics de muntar l’aigua blanca és una forta corba d’aprenentatge. És molt fàcil iniciar la sessió a Google Analytics i veure quin ha estat el trànsit dels darrers 30 dies. És molt més difícil esbrinar com es pot analitzar per geo, font de trànsit, categoria de pàgines, etc..

Google Analytics és immensament potent i, tot i que no hi ha cap substitut per iniciar la sessió i passar-hi temps, els recursos següents us ajudaran a agilitzar-vos a la velocitat..

Submergeix-te i diverteix-te.

1. Moz

Publicacions de Moz Analytics

Moz és potser l’educador principal de les masses de màrqueting entrant i SEO que també ven programari. La seva dedicació a educar-nos no té precedents. Al seu bloc, Kristi Hines us dirigeix ​​a través d’una instal·lació molt detallada de Google Analytics. Kristi explica què és i com utilitzar-la al vostre avantatge. Es completa amb imatges rellevants que us guien per tots els aspectes de Google Analytics, des de les eines de seguiment fins a la configuració de la botiga en línia amb el vostre lloc web de WordPress. Està dissenyat per al principiant que no sap res de Google Analytics. Només us caldrà aconseguir un usuari poderós en un minut.

2. Acadèmia de Google Analytics

Captura de pantalla de l'Acadèmia Analytics

A prop de Google mateix, Google Analytics Academy us dirigirà per una sèrie de cursos i lliçons autònoms on s’aprenen dels experts. Podeu provar els vostres coneixements i unir-vos a la comunitat d’aprenentatge en un fòrum interactiu on podreu aprendre dels vostres companys. Quin millor lloc per aprendre Google Analytics que els propis autors? Els seus cursos inclouen Fonaments del Gestor d’etiquetes de Google, Fonaments d’Analytics per a aplicacions mòbils, Analytics de comerç electrònic: de dades a decisions, Principis de la plataforma de Google Analytics i Fonaments d’Analytics digitals.

Després de sentir que heu après tot el que podeu, feu una de les proves de certificació.

3. Formació de Google Analytics & Certificació

Captura de pantalla de formació d'Analytics

Google fa un pas més amb la formació i les certificacions de Google Analytics. Aquí proporcionen enllaços a l’Acadèmia de Google Analytics que veieu més amunt, a una llista de verificació de configuració, a una guia inicial, a un centre d’ajuda i a un centre de proves. Amb la incorporació de seminaris i vídeos que inclouen cursos d’introducció, intermedis i cursos avançats, podeu trobar un formador certificat a la vostra àrea per aprendre de manera personalitzada.

També ofereixen enllaços al seu canal de YouTube per a aquells que aprenen millor amb vídeos.

4. Razor d’Occam amb Avinash Kaushik

Occams Analytics Razor

Avinash Kaushik és, probablement, el millor escriptor de Analytics. És un company de Google, però no promou els productes de Google tot el temps. Sap que hi ha molts sistemes d’analítica empresarial que van més enllà de Google Analytics, de manera que està mirant tot l’espectre. La seva salsa secreta és la seva capacitat per prendre idees enormes i monumentals i destil·lar-les simplement. Toca tots els canals de màrqueting digital per analitzar l’efectivitat de tots ells i apuntar-lo en la direcció correcta.

El millor de la seva redacció és que us donarà la seva opinió i us dirà què heu de fer. Pot ser neutre en alguns casos i molt opinat en d’altres. Però això és el que necessiten els públics intermedis, una clara direcció dels professionals. Sovint passo 1-2 hores sent absorbida pel seu material. Per sort, només publica aproximadament una vegada al mes, o bé, no seria capaç de fer cap treball real!

La guia del seu bloc enllaçat anteriorment us porta a algú que no tingui coneixement de Google Analytics a algú que tingui coneixement de Google Analytics. Ho explica en cinc passos fàcils: (1) esbrineu la trajectòria professional òptima per a vosaltres, (2) feu les dues primeres eines d’analítica web, (3) s’eduquen, (4) juguen al món real i (5) ) Cerqueu el vostre primer treball d’analítica. Quan arribeu al cinquè pas, haureu estat de tres a 6 mesos amb aquesta publicació del bloc. No és una cosa que aprengueu durant la nit perquè hi ha molta informació a incloure.

5. Conversa d’Analytics

Xerrada Analytics de Cutroni

Justin Cutroni és un dels principals líders del pensament en analítica en el camp. Tot i que aquest bloc no ha estat actualitzat per molt de temps, hi ha alguns or intemporal que el converteix en un dels blocs d’anàlisi més importants del món.

Analytics Talk ha creat tot el seu lloc web al voltant de Google Analytics. Ofereixen diverses publicacions informatives al bloc, que no només t’ensenyaran sobre Google Analytics, sinó que et mantenen al dia de qualsevol novetat. Per oferir-vos una mostra del que ofereixen, les seves tres primeres publicacions del bloc (en el moment d’aquest escrit) van ser: (1) Comprensió de l’informe Google Cohort Co2ort (2) Utilitzant dades fora de línia i en línia per impulsar el remàrqueting de Google Analytics, i (3) Comprendre el mesurament entre dispositius i l’ID de l’usuari. Totes aquestes són publicacions de blocs dissenyades per mantenir-vos al capdavant de les novetats amb Google Analytics.

6. KISSmetrics

Blog de Kissmetrics

KISSmetrics és un bloc certificat sobre analítica, màrqueting i proves. Tenen un excel·lent motor de cerca que ofereix una gran quantitat de recursos per a qualsevol persona que vulgui aprendre Google Analytics. KISSmetrics també ofereix seminaris web d’Analytics. Si hi hagués algun bloc que sàpiga alguna cosa sobre tot el que té a veure amb Google Analytics, aquest seria.

Això és el cas, però, en algunes ocasions, KISSmetrics t’educa a Google Analytics, en altres casos mostren com són diferents i millors que Google Analytics. No crec que es considerin un competidor de Google Analytics, però sí que podrien rebaixar algunes funcions de Google Analytics per promoure el seu propi programari. Crec que tenen les millors intencions en ment, però és una cosa que heu de recordar.

Com en qualsevol cosa, comproveu el que diuen amb altres 1-2 fonts abans de fer canvis monumentals al vostre lloc.

7. SkilledUp

Captura de pantalla de Skilledup

SkilledUp és un lloc web que ofereix cursos d’aprenentatge en una àmplia gamma de temes. Ells saben que Google Analytics pot ser confús i té una mica de disciplina per aprendre. Per tant, no només ofereixen cursos ells mateixos, sinó que ofereixen enllaços a altres llocs que ofereixen cursos com Lynda.com. Aquests cursos no són gratuïts. Tot i això, són molt detallats i us ensenyaran tot el que heu de saber sobre Google Analytics.

8. El llibre electrònic de Ben Bardon: una Guia per a principiants de Google Analytics

Guia de l'anàlisi de Ben Barden

Ben Barton va fer una feina magnífica amb aquest llibre electrònic. Està en format PDF i està molt ben organitzat. Si voleu fer un curs autònom fora de línia, és la manera de fer-ho. Té 21 pàgines i té una informació plena d’enllaços, des de l’orientació fins a les fonts de trànsit fins a l’aprenentatge del vostre públic. Hi ha molt poques altres guies fora de línia tan útils com aquesta.

9. Guia de TakeFlyte

TakeFlyte Analytics

TakeFlyte ha creat una publicació molt extensa i molt llarga que us ensenyarà tot el que heu de saber sobre Google Analytics des de com podeu configurar el vostre compte fins a maximitzar els vostres resultats. Us porten des d’una visió general de les fonts de trànsit per establir objectius. No deixen cap pedra sense filar. Passen per sobre de cadascun, però us explica tot el que heu de saber en una sola publicació al bloc.

10. Publicacions d’Analytics de Portent Interactive

Guies de Portent Analytics

Ian Laurie és un dels escriptors més divertits del món del màrqueting digital. I el seu equip té les xops com una de les millors agències de màrqueting a Internet. Així doncs, podeu esperar que les publicacions del bloc d’analítica siguin informatives i de vegades divertides. L’equip parla a les principals conferències de màrqueting digital, de manera que saps que les seves publicacions són de primer nivell.

M’encanta el bloc i les guies de Portent, sovint són creients i apassionats. Si voleu obtenir una formació més interessant i avançada, afegiu el lloc a la vostra llista de lectura.

Algunes velletes, però també són bones Instal·leu la guia de vídeo i Guia de vídeo de estadístiques bàsiques.

Algunes persones només aprenen millor amb vídeos. Portent ho entén, de manera que han creat un parell de vídeos per a aquells estudiants visuals que hi ha. Els vídeos tenen la possibilitat de posar més informació en un període més breu; espera que el vídeo es faci en pausa mentre es faci la informació.

El segon vídeo següent a la guia de vídeo d’instal·lació anterior. Aquesta passa per les mètriques que anomenen estadístiques bàsiques. Sempre és útil tenir paper i bolígraf a mà per escriure informació. Mira al final tot el procés i, a continuació, torna-ho a veure anotant la informació més important que cal conèixer i com llegir i comprendre les estadístiques de Google Analytics..

11. Publicacions d’Analytics Koozai

Publicacions d'Analytics Koozai

Koozai és una empresa de màrqueting digital amb seu al Regne Unit, amb els serveis d’analítica com una de les seves especialitats principals. Han aconseguit als membres de l’equip a les trinxeres dia a dia i proporcionen coneixements pràctics que podeu utilitzar avui.

A diferència d’altres agències, mantenen el seu blog actualitzat de forma superregular, sobretot pel que fa a l’analítica. També produeixen un munt de guies i llibres blancs que cobreixen el vessant de màrqueting digital i analítica. Afegiu-los al vostre feed per obtenir les millors actualitzacions i tàctiques d’analítica.

12. El bloc de dades Loves

Blog Loves Data

El bloc Loves Data és un nou descobriment per part meva, però és un fantàstic bloc dedicat a l’analítica. Cobreix temes molt populars i és agradable per a principiants. M’encanta quan els blocs acaben de caure i responen a les preguntes i problemes més urgents als que ens plantegem com a professionals del màrqueting i del web.

Un dels problemes d’analítica més molestos que tracta el bloc és com eliminar el correu brossa de Google Analytics – un problema que la majoria dels gestors de llocs web no reconeixen, però contamina les estadístiques de trànsit de les analítiques. El blog ha estat entorn del 2008 i Benjamin Mangold coneix les seves coses. Fins i tot va crear un curs gratuït …

13. Curs Love Essentials Data Analytics

Curs Google Analytics adora dades

Aquest curs d’Analytics Essentials de Loves Data és una manera fantàstica de familiaritzar-se amb Google Analytics per a principiants. Així, evidentment, Google té la seva pròpia formació, però de vegades és millor obtenir un formulari d’introducció més ràpida d’un professional de tercers que també sigui usuari.

Si obteniu una altra perspectiva, aprengueu d’algú que probablement passa per les mateixes coses que esteu i no és des de dins de Google al seu equip d’Analytics. Això vol dir que saben utilitzar el programari com un autèntic practicant.

El curs no és molt exhaustiu, cosa que pot ser una bona cosa. Per ser just, l’objectiu del curs és educar-vos en el bàsic, però, després, animar-vos a comprar un dels cursos més avançats. De qualsevol forma, si ets nou en analítica és un lloc ideal per començar.

14. Publicacions d’anàlisis de Land Search Engine

Publicacions de SEL Analytics

Google Analytics i SEM (SEO + PPC) estan estretament connectats. Search Engine Land és la principal font de totes les notícies de SEO i PPC, per la qual cosa aquesta sèrie de publicacions centrades en analítiques són un gran aliment per obtenir les darreres novetats del món de la cerca i de l’analítica..

Tot i que les publicacions d’analítica poden aparèixer només esporàdicament, hi ha algunes publicacions i consells atemporals que heu de revisar si no els coneixeu. Una manera fantàstica de mantenir-vos al dia amb les novetats i comprendre també la superposició de SEM i d’analítica.

15. Google Analytics: una guia de proporcions èpiques de Builtvisible

Guia d’analítica construïble

Buildvisible és una agència de màrqueting digital enfocada tècnicament i realment empeny els límits en l’espai tècnic de SEO i d’analítica. Sóc un gran fan del seu treball i aquesta guia èpica repassa els fonaments bàsics de Google Analytics i, a continuació, avança ràpidament en temes i estratègies per millorar la plataforma.

Aquesta publicació està composta per usuaris d’analítica intermèdia que volen mantenir el seu joc. Seràs molt més intel·ligent després de llegir aquesta guia i hauríeu de mantenir les pestanyes al bloc d’aquesta empresa per obtenir més informació intel·ligent digital.

16. Publicacions d’analítica d’econsultància

Entrades d’analítica d’econsultància

L’econsultància és com la NPR del món del màrqueting digital: intel·ligent, abordable i interessant. Són força orientats a les empreses i ofereixen informes i formació bastant cars, però això és el que fa que les seves publicacions al blog siguin molt més valuoses: ja sabeu que produeixen contingut sòlid.

Les publicacions d’analítica no es centren només en Google Analytics, sinó que hi ha una quantitat decent d’estratègies i tàctiques que es poden aplicar a qualsevol plataforma d’analítica. El lloc perfecte per a professionals i aspirants d’analítica corporativa.

17. Blog de Brian Clifton Analytics

Blog de Brian Clifton Analytics

Brian Clifton va escriure el llibre a Google Analytics, de manera que és altament de confiança. Fes-ho un cop d’ull a la seva bio:

“Com a primer responsable de Google Analytics per a Europa (2005-8), Brian va construir l’equip pan-europeu d’especialistes en productes. Un llegat del seu treball és el centre d’aprenentatge en línia per a la qualificació individual de Google Analytics (GAIQ) ”

Si busqueu tàctiques avançades i aprofundeix en Google Analytics, seguiu-lo. El seu blog s’actualitza freqüentment amb noves tàctiques i estratègies tot el temps, i les publicacions sovint són curtes i dolces.

Llegiu tantes de les publicacions que pugueu i, després, quan hàgiu après tot el que pugueu, compreu el seu llibre!

Aprenent Google Analytics més enllà

Es tracta de 17 fonts excel·lents per aprendre Google Analytics i teoria general d’analítica. Comenceu per aquests i baixareu per un forat de conill d’aprenentatge durant setmanes a la vegada (si voleu.)

Hi ha altres fonts que us agradin? Si és així, fes-nos saber aquí als comentaris quins són els teus recursos preferits que no es mostren aquí!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map