Recenzije hostinga zamašnjaka: je li vam zamašnjak koristan?

Contents

Što je zamašnjak?

Flywheel je upravljana WordPress hosting tvrtka sa sjedištem u Omahi, Nebraska, sa uredima u Sydneyu u Australiji. Osnovana 2013. godine, tvrtka pruža usluge hostinga za dizajnere i programere koji zarađuju za život kao pokretanje web stranica za klijente.


Koliko je dobar hosting kotača?

Flywheel nudi hipster i pristupačnu opciju WordPress hostinga za suparničenje dosadnijih, skupljih tvrtki koje se bave upravljanjem poput WP Engine. Flywheel nije za webmastere amatere, a većinu njihove klijentele čine dizajneri i programeri. Podrška za volane je vrlo dobro poznata i složena razvojna pitanja, pa su njihovi planovi izgrađeni tako da se razmjeraju. Preporučujemo Flywheel za digitalne oglase koji žele fleksibilnost od svoje hosting tvrtke. Istražite druge mogućnosti ako ste početnik ili ako predstavljate korporaciju koja želi ultra-ruke u upravljanju.

Pogledajte recenzije službenog zamašnjaka 3.5 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (1 glas) Pros

 1. Namjensko upravljanje WordPressom
 2. Dogovorni je trošak po posjetitelju
 3. Besplatne migracije / besplatne demo web stranice
 4. Automatske sigurnosne kopije s postupkom jednostavnog vraćanja
 5. razvijač & Dizajnerske pogodne značajke
 6. kontra

  1. Sporo vrijeme obrata na podršci, bez pristupa 24/7
  2. Web lokacije mogu biti sporo
  3. Emisija je i dalje u beta verziji

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Naš službeni pregled letača

  Flywheel ima oštar i atraktivan osjećaj da nedostaje toliko mnogim drugim hosting tvrtkama. U usporedbi s crtanim izgledom velikih imena poput HostGator, ili zgusnutim osjećajem elitnih hosting kompanija poput Rackspacea, Flywheel je dah svježeg zraka. Izgrađen za dizajnere i programere koji žele pokretati web stranice za svoje klijente, Flywheel je pronašao svoju nišu na upravljanom tržištu hostinga za WordPress. Većina značajki Flywheela su vrhunski i savršeno uklapaju u svoje klijente. Međutim, neke manje neugodnosti mogu odvratiti neke korisnike. Savjetujemo također i protiv Flywheela za web stranice koje mjesečno primaju milijune posjeta.

  Najbolje značajke Hosting zamašnjaka

  Flywheel je napravljen za dizajnere i programere koji uistinu znaju svoj put oko WordPress-a, a samim time i dovoljno dobro da znaju da je outsourcing upravljanja svojom sigurnošću i ažuriranjima vrijedan svog vremena. Ovi momci su pametni i točno znaju što njihovi tehničari klijenti žele u usluzi hostinga, a to su brzina, inovativne i intuitivne značajke, sigurnost i redovne sigurnosne kopije..

  Pristupačno, namjensko upravljanje WordPressom

  S obzirom da je WordPress CMS broj jedan koji se koristi širom svijeta, nije čudo da je upravljani WordPress hostingom postao vruća industrija posljednjih godina. Flywheel lijepo ispunjava nišu između početnika webmastera koji koriste GoDaddy-ovu upravljanu WordPress hosting platformu (počevši od 3,99 USD mjesečno) i multi-milionskih korporacija koristeći ultra profesionalnu verziju WP Engine-a (29,99 USD mjesečno). Vozač kreće od 15 USD mjesečno s fleksibilnom skalabilnošću za one koji žele ugostiti više web lokacija.

  Dogovorni je trošak po posjetitelju

  Jedna od mjernih podataka za naplatu koja je popularna među posvećenim tvrtkama za upravljanje WordPressom je broj posjetitelja koje očekuje WordPress web stranica. Mnoge od ovih tvrtki drže se čvrsto svoje politike naplate određenog novca za određeni iznos posjetitelja. Zamašnjak je drugačiji – uspjeli smo dogovoriti cijene po posjetiteljima. To je izuzetno vrijedno za web mjesta koja planiraju da se usklade s vremenom.

  Jedna prijava za sve vaše WordPress web stranice

  Kada ste webmaster za nekoliko WordPress web stranica, možda ćete se naći s malom crnom knjigom koja sadrži mnoga korisnička imena i lozinke. Međutim, s volanom to nije slučaj. Flywheel vam omogućuje da migrirate sve svoje WordPress web stranice pod jednom vjerodajnicom. Povrh toga, ako trebate surađivati ​​s drugim ljudima, Flywheel će svakoj osobi dati osobne vjerodajnice za prijavu. Ova značajka čini Flywheel lakim izborom za dizajnerske i razvojne agencije koje upravljaju s više web stranica.

  Slobodne, brze migracije

  Ako niste zadovoljni svojom trenutnom tvrtkom za upravljanje WordPress-om, Flywheel će sve vaše trenutne web stranice premjestiti na njihove servere, sigurno i besplatno. Osim toga, oni su vrlo brzi u tome, a migracije obično traju između 24 i 48 sati. A ako želite stvarno brzo, nude 8-satne ubrzane migracije za 49 dolara.

  Besplatne demo web stranice

  Iako se Flywheel obično naplaćuje po domeni, oni omogućavaju neograničene demo mogućnosti i mogućnosti prikazivanja – još jedna značajka koja ih čini savršenim za profesionalne programere i dizajnere. Iako te web stranice nisu aktivne, kupcima omogućuju izradu web stranice i testiranje njene funkcionalnosti u potpunosti.

  Vrhunska sigurnost uključuje besplatni SSL

  Flywheel stalno skenira vaše web lokacije zbog zlonamjernog softvera i radi tako temeljit posao da vam više nikada neće trebati instalirati drugi sigurnosni dodatak WordPress. U slučaju da je vaša web lokacija hakirana, njihov tim će neumorno raditi na popravljanju problema i vraćanju vaše web stranice u normalu. Uz to, oni besplatni SSL bacaju sa svakom domenom koju registrirate.

  Automatske sigurnosne kopije s postupkom jednostavnog vraćanja

  Flywheel vrši automatske dnevne sigurnosne kopije. To znači da će Flywheel svakog dana izrađivati ​​sigurnosnu kopiju svih vaših promjena kako bi osigurao da integritet vaših web stranica ostane netaknut. Ako je ikad postojao problem s vašom web mjestom, Flywheel olakšava postupak obnove pomoću operacije jednim klikom. Sama ova značajka može vam uštedjeti gnjavažu prilikom pronalaženja i internetske tvrtke za izradu sigurnosnih kopija radi zaštite integriteta podataka na vašem web mjestu.

  Nedostaci hostinga zamašnjaka

  Korisnička služba zamašnjaka zaista je pametna, ali nije uvijek pristupačna

  Hosting zamašnjaka ima reputaciju pružanja fantastične podrške. Njihov je tim jednako nervozan kao i njihova opća klijentela te vas gotovo uvijek može upoznati u bilo kojoj dubini tehničkih problema koje imate. Uprkos tome, ne nude podršku za chat uživo, a sati telefonskih i telefonskih karata za podršku su manje ili više ograničena na uobičajena radna vremena. Iako se na većinu ulaznica odgovori u roku od 24 sata i dobije se ljubazni, korisni odgovori, to možda neće biti dovoljno za sve. Ako živite u drugoj vremenskoj zoni, radite neparne sate ili očekujete da trebate veliku tehničku podršku, Flywheel možda nema pri ruci resurse da vam se odmah vrati. To se može očekivati ​​na planovima s jeftinijim cijenama, ali kad jednom počnete plaćati 100 USD mjesečno, podrška 24/7 trebala bi stići standardno. WP Engine, najbolji konkurent Flywheel-a, kupcima višeg nivoa pruža 24-satni pristup korisničkoj podršci.

  Volite cPanel? Pogledajte drugdje.

  Prilagođena nadzorna ploča Flywheela super je elegantna i ima mnoštvo korisnih alata, ali ako ste ljubitelj cPanela i nerado učite drugo sučelje, Flywheel nije za vas. DreamHost je još jedan domaćin, specijaliziran za zajednički hosting, koji uklanja cPanel u korist vlastite nadzorne ploče. Većina WordPressovih stručnjaka neće to riješiti, ali treba uzeti u obzir ako se vi ili vaši suradnici trudite pratiti desetine različitih sučelja nadzorne ploče s kojima svakodnevno komunicirate..

  Scensko područje nalazi se u Beti

  U postaji je mjesto gdje možete izvršiti nekoliko nespremljenih promjena na svojoj web stranici, a zatim ih jednostavno pritisnuti na web mjesto uživo. Područje prikazivanja zamašnjaka nalazi se u Beti. Tvrde da ga uskoro neće biti u Beti, ali za sada možda nećete dobiti potpuno funkcionalno mjesto za priređivanje. WP Engine ih trenutno najmanje pobjeđuje u ovom području.

   Vremena učitavanja nisu najbrža

  Zamašnjaci tvrde da imaju velike brzine, ali po našem iskustvu ovo je možda pomalo prazno. Učitavanje instaliranja WordPress-a prosječne veličine potrajalo je više od sat vremena, a ponekad bi se složenije web stranice mogle prebaciti da se učitaju. Njihove predmemorirane značajke zasigurno pomažu u ovim problemima, ali čak i tada su njihove brzine bile znatno ispod onih koje imaju WP Engine. Postoje mnoštvo čimbenika koji pridonose vremenu učitavanja stranica, ali otkrili smo da je leteći mehanizam ostavio nešto po želji. Za super velike brzine preporučujemo A2 hosting i njihovu optimiziranu instalaciju za WordPress.

  Poanta

  Ako očekujete ili ste se navikli na tretman bijelih rukavica upravljanih WordPress hosting kompanija poput WP Engine-a, ne preporučujemo prelazak na Flywheel. Mnogo manja tvrtka s vrlo start-up osjećajem, Flywheel može razočarati one koji žele da sve što im se riješi s profesionalnim djelovanjem odgovara. Međutim, za ošamućene slobodnjake koji traže fleksibilnu, pristupačnu i pametnu opciju za hosting, volani su ostvarenje snova. Njihova nadzorna ploča izgrađena je za besprijekorno upravljanje web stranicama vaših klijenata, a svaki mjesec razvijaju nove značajke i ponude prilagođene upravo onima koji zarađuju za život. Ako tražite pristupačnu opciju i imate “uradi sam”, sve što tražite potražite u WordPress hostingu kojim upravlja Flywheel..

  Pogledajte dodatne značajke

  Pitanja i odgovori letka

  Flywheel je dovoljno jednostavan da ga može koristiti bilo tko, a budući da svatko može shvatiti kako ga koristiti, okolo se postavlja puno pitanja. Srećom, na ta pitanja postoje odgovori. To je ono što ćete ovdje naći. Imajući sve na jednom mjestu za sva vaša pitanja pomoći će vam da shvatite je li Flywheel hosting stranica koju želite za svoju web stranicu. Ovo bi trebalo odgovoriti na brojna uobičajena pitanja koja novi kupci imaju u vezi s volanom.

  Kako se može premjestiti u skupni plan s jedne web lokacije?

  Želite izraditi sigurnosnu kopiju izvorne stranice, a zatim je želite klonirati. Tada morate odabrati način plaćanja. Zatim možete usmjeriti DNS na novu web lokaciju, osim ako to nije bila demo web lokacija ili još nije aktivna, a koju možete preskočiti. Trebat ćete biti sigurni da otkažete i izbrišete izvornu web lokaciju. Vaša nova web lokacija trebala bi raditi ispravno, a ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti njihovoj web stranici za pomoć kako biste riješili sve probleme.

  Kako započeti insceniranje?

  Evidentiranje je i dalje u beta formatu, pa ćete morati zatražiti pristup izravno s Flywheel-a. Nakon što steknete pristup, možete prebaciti Staging na uključeno mjesto na kartici Advanced. Može potrajati neko vrijeme da se pripremi postupak postavljanja, posebno ako je vaša web stranica prilično velika. Nakon dovršetka postupka nova će se kartica Staging nalaziti na nadzornoj ploči zamašnjaka vašeg web mjesta. Moći ćete pristupiti web mjestu insceniranja putem URL-a na kartici Staging i koristiti WordPress vjerodajnice. Postoji zaporka koja štiti vašu web lokaciju dok radite na njoj i možete unijeti sve promjene koje želite.

  Je li moguće promijeniti mjesto podatkovnog centra na web mjestu?

  Nije moguće premjestiti web mjesto između podatkovnih centara. Možete riješiti problem da biste postigli iste rezultate. Želite sigurnosnu kopiju izvorne stranice, a zatim je klonirati. Trebat ćete odabrati način plaćanja i podatkovni centar u koji želite poslati. Tada možete usmjeriti DNS na novu web lokaciju i želite otkazati ili izbrisati izvornu web lokaciju. To je otprilike isti postupak promjene vaših planova.

  Mogu li ponovno instalirati datoteke WordPress Core?

  Ako trebate ponovo instalirati WordPress Core datoteke, možda će vam biti lakše sve započeti. Ovisno o vrstama promjena koje želite izvršiti, uvijek možete izraditi demonstracijsku stranicu i dodati je na svoju web lokaciju kad ste spremni. Možete kliknuti gumb “Novo web mjesto” na nadzornoj ploči zamašnjaka. Želite ispuniti obrazac sa svojim željenim postavkama. Kao način naplate želite odabrati “Moj klijent će platiti kasnije”. Imat ćete 14-dnevnu demo stranicu dostupnu za rad, a kad budete spremni izvršiti promjene, možete je premjestiti na novu web lokaciju, a zatim je započeti s radom.

  Može li jedna sila prisiliti SSL na web mjesto?

  Nakon što je SSL dodatak za web lokaciju omogućen na Flywheel-u, dobra je ideja forsirati SSL na svoju web lokaciju. Želite preusmjeriti promet na web mjesto putem HTTP protokola na HTTPS da biste ga učinili sigurnijim. Želite otvoriti karticu Advanced i prebaciti preklopnu opciju “Force HTTPS”. Promet će vaše web lokacije automatski preusmjeriti na HTTPS.

  Postoje li popusti za neprofitne organizacije?

  Ovisno o neprofitnoj organizaciji čiji ste dio, možda ćete imati pravo na određene popuste. Neprofitne organizacije koje su dio sektora 501 (c) 3, možete poslati e-poštom Flywheel sa podacima svoje organizacije. Zamašnjak bi trebao biti u mogućnosti naći popuste koji će vam pomoći u postizanju ciljeva.

  Kako se može živjeti na volanu?

  Nekoliko koraka ćete trebati slijediti kako biste učinili svoju web lokaciju aktivnom. Želite ukloniti zaštitu lozinkom u Zamašnjaku. Tada možete dodati domene koje želite biti usmjerene na svoju web lokaciju. Tada ćete ispravnu domenu postaviti na primarnu domenu. Nakon što to završite, možete pokazati DNS domene na popisu domena u Zamašnjaku.

  Što je bijeli ekran / 500 pogreška znači?

  Mnogo je razloga zbog kojih imate bijeli ekran na mjestu na kojem bi trebao biti vaš uobičajeni zaslon. Razloga je mnogo, ali ako imate 505 pogreške, to znači da vaše računalo neće se srušiti. To može biti zbog dodataka ili sukoba tema, pogrešaka PHP sintakse ili iscrpljene memorije na poslužitelju. Postoji postavka pomoću koje možete prebaciti PHP pogreške na web mjestu. Želite promijeniti postavku WP_DEBUG, na kartici Napredno. Zatim možete potražiti izvor problema koji vam omogućuje jednostavno uklanjanje.

  Koji je smisao upravljanog WordPress hostinga?

  Flywheel tretira svako web mjesto pojedinačno, što omogućava svima da imaju personalizirani stil za svoju web lokaciju. Upravljano predmemoriranje i performanse pomoću mehanizma za upravljanje omogućuju vam postavljanje web lokacije bez dodataka zahvaljujući poslužiteljima. Flywheel upravlja zaštitom WordPressa, smatrajući da je to cilj za hakere i negativce, a djeluje i na razini poslužitelja kako bi spriječio hakere na web mjestu. Flywheel ažurira vaš softver, tako da uvijek koristite najnoviju verziju WordPress-a. Pomoću Flywheela dobivate i stručnu WordPress podršku. Kao da imate personaliziranu tajnicu za svoju web lokaciju.

  Je li volanski mehanizam dostupan putem SSH-a?

  Nažalost, Flywheel ne pruža SSH pristup nijednoj web stranici zbog sigurnosnih mjera i performansi koje Flywheel pruža. Flywheelu možete pristupiti putem SFTP-a i doći do baze podataka. Ako želite to učiniti putem SSH-a, možete se obratiti podršci za Flywheel i oni će vam moći pomoći u bilo kojem pitanju..

  Što je demo web mjesto?
   • Demo web stranice poput prakse koju pokreću web mjesto. Možete stvoriti web mjesto i postaviti demonstraciju prije nego što je platite. Ovo je korisno za sve koji izrađuju web lokaciju za klijenta. Moći ćete pružiti primjer onoga što je web mjesto, kako će izgledati, i to besplatno. To je dobar način predaje web stranice klijentu kada je spreman brinuti se o isplatama.
   • Ako želite postaviti demo stranicu, stvorit ćete novu stranicu. Možete odabrati “Moj klijent će platiti kasnije” kad se pojave podaci za naplatu. Možete prenijeti web lokaciju svom klijentu, prenijeti naplatu i zatim web lokaciju učiniti aktivnom. To je dobar način da provjerite je li dobro prije nego što uložite bilo koji novac u web lokaciju.
  Što se tiče volana, što posjećujete?

  Posjeti web mjestu važni su radi praćenja koliko ljudi dolazi na web mjesto. Vozač će preporučiti plan ovisno o broju posjeta koje dobijete svaki mjesec. Posjet, prema Flywheel-u, jedinstvena je IP adresa u periodu od 24 sata. To je mjesečno ukupno, a nije važno koliko stranica posjećuje jedna adresa. To je uravnotežen način za mjerenje posjetitelja, i lako ih je pratiti. Moći ćete provjeriti i broj posjetitelja vaše web lokacije. Osvježavajuće je znati da to ne morate sami pratiti.

  Postoji li razlog zbog kojeg su lozinke zaštićene??

  Postoji puno razloga zašto postoji toliko zaštita web mjesta, posebno za demo stranice. Zaštićeno je dok web stranica ne bude plaćena i nakon što je plaćeno, možete prilagoditi zaštitu lozinkom. Kada posjetitelj dođe na vašu web lokaciju kada je uključena zaštita lozinkom, može unijeti svoje vjerodajnice za pristup web mjestu. To je način da zaštitite svoju demo web lokaciju od propadanja ili krađe dok je sastavljate.

  Hoće li Flywheel podržati više stranica?
   • Volariće će podržati multisite na različitim planovima. Nije dostupan s Tiny plan, a vaš prilagođeni plan omogućuje vam upotrebu više web mjesta. Međutim, sve web lokacije unutar višesmjerne instalacije ne bi trebale prijeći ograničenja diska kada su sve zbrajane.
   • Ako želite omogućiti višestruko web mjesto, to možete učiniti na kartici dodataka i uključiti više web mjesta. Flywheel će pokretati više jedinstvenih domena uz jednu instalaciju višesmjerne funkcije. Morat ćete se obratiti tehničkoj podršci da biste im pomogli u tom postupku.
  Koja su imena poslužitelja Flywheel-a?

  Preporučuje se da ne ažurirate poslužitelje imena kada pokažete na zamašnjak. Možete izmijeniti A zapis i CNAME DNS zapise tako da svoju domenu usmjerite na Zamašnjak. Jednostavnije je od promjene poslužitelja imena koji koristite. Umjesto da promet putem Flywheela usmjeri na svoju domenu, Flywheel će usmjeriti promet na vašu web stranicu. Sve što biste trebali učiniti je promjena IP adrese u kojoj je domena.

  Koji je pravi plan zamašnjaka?

  Postoje tri glavna plana koje Flywheel nudi, ali dostupni su i prilagođeni planovi. Planovi počinju od 15 USD mjesečno i povećavaju se, ovisno o tome koji će vam plan biti potreban za vaše web mjesto. Stvari poput broja posjeta, prostora na disku, širine pojasa, SSL podrške, podrške za CDN i podrške na više web mjesta razlikuju se ovisno o cijeni. Ako vam ne treba puno prostora na disku ili širine pojasa, možete prilagoditi svoj plan. Ne postoji pogrešan plan i možete razgovarati s podrškom za leteće mehanizme da biste lakše odgovorili na sva pitanja.

  Hoće li Flywheel pomoći pri premještanju web mjesta?
   • Da, Flywheel će pomoći pri premještanju web mjesta, a s obzirom na to koliko je teško premjestiti web mjesto WordPress, Flywheel će migrirati web mjesto besplatno. Morat ćete podnijeti zahtjev koji pokriva neke detalje o vašem prethodnom hosting računu. Flywheel prenosi vašu web stranicu i postavlja je kao demo. Možete pogledati demonstraciju da biste vidjeli kako vaša web lokacija funkcionira prije nego što je učinite aktivnom.
   • Koraci za prijenos web mjesta su jednostavni. Želite napraviti sigurnosnu kopiju vaše web stranice, a Flywheel izrađuje demo stranicu na vašem računu. Možete pretraživati ​​bazu podataka i zamijeniti sve stare URL-ove. Flywheel će skenirati web mjesto zbog zlonamjernog softvera, provjeriti izvedbu i izgled te provjeriti radi li sve ispravno. Kad se sve provjeri, web mjesto se prenosi na plaćanje. Obično traje oko jedan do dva dana.
  Kako se može postaviti DNS?

  Preporučuje se upravljanje DNS-om pomoću registra registra domena. To je mjesto na kojem ste kupili domenu. Registrar bi trebao imati već postavljene poslužitelje naziva što će vam omogućiti upravljanje DNS-om. Vozač vam može pomoći u bilo kakvim pitanjima o DNS-u, što je vrlo zbunjujuće razumijevanje i ispravnost. DNS preglednik zdravlja zamašnjaka kako biste bili sigurni da se sve provjerava i da li ste spremni za rad.

  Hoće li web mjestu biti dostupno putem SFTP-a?

  Nećete morati dijeliti SFTP korisnička imena i lozinke kada koristite Flywheel. Svatko će koristiti svoje osobno korisničko ime i lozinku za prijavu na SFTP i imat će trenutni pristup svim web mjestima. Poništite zaporku Flywheel da biste promijenili postavke, a ako imate bilo kakvih pitanja, Flywheel će vam pomoći. Flywheel podržava sve glavne SFTP klijente, što je idealno za sve koji koriste bilo koji SFTP.

  Da li Flywheel nudi SSL certifikate?

  Da, Flywheel nudi SSL certifikate. Udruženi su u Let’s Encrypttm. Flywheel nudi jednostavan SSL, što je besplatan i automatski način generiranja i instaliranja SSL certifikata. Postoje slučajevi u kojima ćete trebati dostaviti valjanu potvrdu trećeg dobavljača SSL-a. Bez obzira na prethodni certifikat, Flywheel će vam pomoći da ga besplatno instalirate. Ako ga već nemate, možete ga pronaći putem GoDaddyja, RapidSSL-a ili Instant SSL-a.

  Više na GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map