Mnenja gonilnikov za vztrajnike: ali je vztrajnik za vas pravi?

Contents

Kaj je muharski volan?

Flywheel je upravljano gostiteljsko podjetje WordPress s sedežem v Omahi, Nebraska, s pisarnami v Sydneyju v Avstraliji. Podjetje, ustanovljeno leta 2013, ponuja storitve gostovanja za oblikovalce in razvijalce, ki živijo s spletnimi stranmi za stranke.


Kako dobro je gostovanje vztrajnikov?

Flywheel ponuja kongresno in cenovno ugodno možnost gostovanja WordPress-a, s katero lahko tekmujete s polnejšimi, dražjimi podjetji za gostovanje, kot je WP Engine. Flywheel ni za ljubiteljske spletne skrbnike, saj večino svoje stranke predstavljajo oblikovalci in razvijalci. Podpora za vztrajnike je zelo dobro seznanjena z zapletenimi razvojnimi težavami in njihovi načrti so narejeni tako, da se razširijo. Priporočamo Flywheel za digitalne ustvarjalce, ki si želijo fleksibilnosti svojega gostiteljskega podjetja. Raziščite druge možnosti, če ste začetnik ali če zastopate korporacijo, ki si želi vodstvene roke.

Glejte Uradna mnenja o vztrajnih kolesih 3.5 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (1 glasovanje) Pros

 1. Namensko upravljanje WordPressa
 2. Cena na obiskovalca je po dogovoru
 3. Brezplačne migracije / brezplačna predstavitvena mesta
 4. Samodejno varnostno kopiranje s preprostim postopkom obnavljanja
 5. Razvijalec & Oblikovalcem prijazne lastnosti
 6. Slabosti

  1. Počasi preobrata na podpori, brez 24/7 dostopa
  2. Spletna mesta so lahko počasna
  3. Odmev je še vedno v beta različici

  Podpora3Speed3Features3.5Value4Transparentnost4

  Naš uradni pregled vztrajnika

  Vztrajnik ima privlačen občutek, ki ga primanjkuje toliko drugim gostiteljskim podjetjem. V primerjavi s karikaturnim videzom velikih imen, kot je HostGator, ali nagajivim občutkom elitnih gostujočih podjetij, kot je Rackspace, je Flywheel dih svežega zraka. Zasnovan za oblikovalce in razvijalce, ki želijo zagnati spletna mesta za svoje stranke, je Flywheel našel svojo nišo na upravljanem trgu gostovanja WordPress. Večina funkcij Flywheel je vrhunska in popolnoma primerna za njihovo nameravano stranko. Vendar pa lahko nekatere manjše motnje nekatere uporabnike odvrnejo. Svetujemo, da proti Flywheelu ne priporočamo spletnih mest, ki mesečno obiščejo milijone obiskov.

  Najboljše lastnosti gostovanja z vztrajnikom

  Flywheel je zasnovan za oblikovalce in razvijalce, ki resnično poznajo svojo pot okrog WordPress-a, zato jo poznajo dovolj dobro, da vedo, da je zunanje izvajanje upravljanja varnosti in posodobitev vredno njihovega časa. Ti fantje so pametni in natančno vedo, kaj želijo njihovi odjemalci v storitvi gostovanja, in sicer hitrost, inovativne in intuitivne funkcije, varnost in redne varnostne kopije.

  Ugodno, namensko upravljanje WordPressa

  Ker je WordPress CMS številka ena po vsem svetu, ni čudno, da je upravljanje WordPress gostovanja v zadnjih letih postalo vroča industrija. Flywheel lepo zapolni nišo med novimi spletnimi skrbniki, ki uporabljajo GoDaddyjevo upravljano platformo za gostovanje WordPress (začenši 3,99 USD / mesec), in večmilijonskimi korporacijami, ki uporabljajo ultra profesionalno različico WP Engine (29,99 USD / mesec). Vztrajnik se začne s 15 USD na mesec s prilagodljivo prilagodljivostjo za tiste, ki želijo gostiti na več mestih.

  Cena na obiskovalca je po dogovoru

  Ena izmed meritev obračunavanja, ki je priljubljena med namenskimi podjetji za upravljanje WordPress, je število obiskovalcev, ki jih bo WordPress predvidoma prejel. Mnoga od teh podjetij trdno držijo svoje politike zaračunavanja določene količine denarja za določeno količino obiskovalcev. Vztrajnik je drugačen – uspeli smo se dogovarjati o cenah na cene obiskovalcev. To je zelo dragoceno za spletna mesta, ki načrtujejo prilagoditev času.

  Ena prijava za vsa vaša spletna mesta WordPress

  Ko ste spletni skrbnik za več spletnih mest WordPress, se boste morda znašli z majhno črno knjigo, polno uporabniških imen in gesel. Vendar s Flywheel ni tako. Flywheel vam omogoča, da vse vaše WordPress spletne strani preselite pod enim poverilnikom. Če želite sodelovati z drugimi ljudmi, bo Flywheel vsaki osebi podelil lastne poverilnice. Ta funkcija omogoča Flywheel enostavno izbiro za oblikovalske in razvojne agencije, ki upravljajo več spletnih strani.

  Brezplačne, hitre migracije

  Če niste zadovoljni s svojim trenutnim podjetjem za upravljanje WordPress, bo Flywheel vse vaše trenutno spletno mesto preselil na njihove strežnike, varno in brezplačno. Poleg tega so pri tem zelo hitri, migracije običajno trajajo od 24 do 48 ur. In če želite, da je res hitro, ponujajo 8-urno pospešeno selitev za 49 dolarjev.

  Brezplačna predstavitvena mesta

  Medtem ko Flywheel na splošno zaračunava na domeno, vendar omogočajo neomejene možnosti demo in prirejanja – še ena funkcija, zaradi katere so popolni za profesionalne razvijalce in oblikovalce. Čeprav ta spletna mesta niso aktivna, strankam omogočajo, da izdelajo spletno mesto in v celoti preizkusijo njegovo funkcionalnost.

  Top Notch Security vključuje brezplačen SSL

  Flywheel nenehno pregleduje vaša spletna mesta glede zlonamerne programske opreme in opravi tako temeljito delo, da vam nikoli ne bo treba namestiti drugega varnostnega vtičnika WordPress. V primeru, da je vaše spletno mesto vdrto, bo njihova ekipa neutrudno delovala, da bi odpravila težavo in vrnila spletno mesto v normalno stanje. Poleg tega vržejo brezplačen SSL z vsako domeno, ki jo registrirate pri njih.

  Samodejno varnostno kopiranje s preprostim postopkom obnavljanja

  Flywheel izvaja samodejno varnostno kopiranje dnevno. To pomeni, da bo Flywheel vsak dan varnostno kopiral vse vaše spremembe in tako zagotovil, da celovitost vaših spletnih strani ostane nedotaknjena. Če se je kdaj pojavila težava z vašim spletnim mestom, Flywheel olajša postopek obnovitve z operacijo z enim klikom. S to funkcijo lahko prihranite težave pri iskanju in spletnem podjetju za varnostno kopiranje, da zaščitite integriteto podatkov, ki so na vašem spletnem mestu.

  Spodnje strani gostovanja vztrajnikov

  Služba za stranke z vztrajnikom je res pametna, ni pa vedno dostopna

  Gostovanje z muharicami ima sloves po zagotavljanju fantastične podpore. Njihova ekipa je enako nervozna kot njihova splošna klientela in skoraj vedno vas lahko srečamo v kateri koli globini tehničnih težav, ki jih imate. Kljub temu ne nudijo podpore za klepet v živo, ure za telefonske vozovnice in podporne vozovnice pa so bolj ali manj omejene na redni čas poslovanja. Čeprav se na večino vstopnic odzove v 24 urah in prejme vljudne, koristne odgovore, to morda ne bo ustrezalo vsem. Če živite v drugem časovnem pasu, delate ure ali ur ali predvidevate, da potrebujete veliko tehnične podpore, vztrajnik morda nima dovolj sredstev, da bi se takoj vrnil k vam. To je mogoče pričakovati pri načrtih z nižjimi cenami, a ko začnete plačevati 100 USD na mesec, bi morala podpora 24/7 postati standardna. WP Engine, najboljši konkurent Flywheel, kupcem višjega nivoja omogoča dostop do podpore strankam 24 ur na dan.

  Ljubezen cPanel? Poglej drugje.

  Po meri je armaturna plošča Flywheel zelo elegantna in ima veliko koristnih orodij, vendar če ste ljubitelj cPanela in se nerada naučite drugega vmesnika, potem Flywheel ni za vas. DreamHost je še en gostitelj, specializiran za deljeno gostovanje, ki cPanelu prepreči lastno nadzorno ploščo. Večina strokovnjakov za WordPress s tem ne bo problematično, vendar je nekaj, kar morate upoštevati, če se vi ali vaši sodelavci trudite spremljati več deset različnih vmesnikov nadzorne plošče, s katerimi vsakodnevno komunicirate..

  Odrsko območje je v Beti

  Obstoječe območje je mesto, kjer lahko na svojem spletnem mestu naredite več neshranjenih sprememb in nato preprosto pritisnete spremembe na spletno mesto v živo. Območje uprizarjanja vztrajnika je v Beti. Trdijo, da ga kmalu ne bo v Beti, a za zdaj morda ne boste dobili popolnoma funkcionalnega odrskega prostora. WP Engine jih vsaj za zdaj premaga na tem področju.

   Časi nalaganja niso najhitrejši

  Vztrajnik trdi, da imajo velike hitrosti, vendar je po naših izkušnjah to morda malo prazna. Nalaganje namestitve WordPress-a v povprečju je trajalo več kot uro, včasih pa bi se naložile bolj zapletene spletne strani. Njihove funkcije predpomnjenja zagotovo pomagajo pri teh težavah, toda tudi takrat so bile njihove hitrosti bistveno manjše od tistih, ki so jih imeli pri WP Engine. Obstaja na tone dejavnikov, ki prispevajo k času nalaganja strani, vendar smo ugotovili, da je Flywheel pustil želeno. Za zelo visoke hitrosti priporočamo A2 gostovanje in njihovo optimizirano namestitev WordPressa.

  Spodnja črta

  Če pričakujete ali ste se navadili na zdravljenje z belimi rokavicami upravljanih podjetij, ki gostijo WordPress, kot je WP Engine, ne priporočamo prehoda na Flywheel. Flywheel lahko veliko manjše podjetje z zelo zagonskim občutkom razočara tiste, ki si želijo, da bi se vse, kar jim je uspelo, s profesionalnim korakom ujemajo. Vendar pa za nepoštene svobodnjake, ki iščejo fleksibilno, cenovno dostopno in pametno možnost gostovanja, Flywheel uresniči sanje. Njihova armaturna plošča je zasnovana tako, da brez težav upravlja spletna mesta vaših strank in vsak mesec uvajajo nove funkcije in ponudbe, namenjene točno tistim, ki se preživljajo s predstavitvenimi spletnimi mesti. Če iščete cenovno ugodno možnost in imate možnost samostojnega nastopanja, boste vse, kar iščete, našli v WordPress gostovanju, ki ga upravlja Flywheel..

  Oglejte si več funkcij

  Vprašanja in odgovori vztrajnika

  Vztrajnik je dovolj preprost, da ga lahko uporabljajo vsi, in ker lahko vsakdo ugotovi, kako ga uporabljati, je okrog veliko vprašanj. Na srečo obstajajo odgovori na ta vprašanja, kar boste našli tukaj. Ob vsestranskem vprašanju boste lahko ugotovili, ali je Flywheel gostiteljsko spletno mesto, ki ga želite za vaše spletno mesto. To bi moralo odgovoriti na veliko pogostih vprašanj, ki jih imajo novi kupci glede vztrajnika.

  Kako se lahko premaknete v skupni načrt z enega mesta?

  Želite varnostno kopijo izvirnega spletnega mesta, nato pa ga želite klonirati. Nato morate izbrati način plačila. Nato lahko DNS usmerite na novo spletno mesto, razen če je bilo demo mesto ali še ni v živo, kar lahko preskočite. Prepričati boste morali, da prekličete in izbrišete prvotno spletno mesto. Vaše novo spletno mesto bi moralo pravilno delovati, če imate kakršna koli vprašanja, pa se obrnite na njihovo spletno mesto za pomoč in razrešite morebitne težave.

  Kako se začne uprizoriti??

  Postopki so še vedno v različici beta, zato boste morali zahtevati dostop neposredno z vztrajnika. Ko dobite dostop, lahko na zavihku Napredno preusmerite v položaj vklopljeno. Postopek pripravljanja lahko traja nekaj časa, še posebej, če je vaše spletno mesto precej veliko. Ko dokonča postopek, bo nov zavihek »Staging« na nadzorni plošči vztrajnika vašega leta. Do spletnega mesta Staging lahko dostopate prek URL-ja na zavihku Staging in uporabite svoje WordPress poverilnice. Med delom na njem obstaja vaše geslo, ki ščiti vaše spletno mesto in lahko izvedete vse želene spremembe.

  Ali je mogoče spremeniti lokacijo spletnega mesta v podatkovnem centru?

  Ni mogoče premakniti spletnega mesta med podatkovnimi središči, pri težavah lahko dosežete enake rezultate. Želite varnostno kopijo izvirnega spletnega mesta in ga nato klonirati. Izbrati boste morali način plačila in podatkovni center, v katerega ga želite poslati. Nato lahko DNS usmerite na novo spletno mesto in želite preklicati ali izbrisati izvirno spletno mesto. To je približno enak postopek zamenjave vaših načrtov.

  Ali lahko znova namestim datoteke WordPress Core?

  Če morate znova namestiti datoteke WordPress Core, bo morda vse lažje začeti znova. Glede na vrste sprememb, ki jih želite vnesti, lahko vedno ustvarite predstavitveno mesto in ga dodate na svoje spletno mesto, ko ste pripravljeni. Na nadzorni plošči vztrajnika lahko kliknete gumb »Novo spletno mesto«. Obrazec želite izpolniti z želenimi nastavitvami. Kot način obračuna želite izbrati »Moja stranka bo plačala kasneje«. Na voljo vam bo 14-dnevno predstavitveno spletno mesto za delo in ko boste pripravljeni na spremembe, ga lahko premaknete na novo spletno mesto in nato z njim preidete v živo.

  Ali lahko eno spletno mesto sili SSL?

  Ko je dodatek SSL za spletno mesto omogočen na Flywheel, je dobro, da SSL prisilite na svoje spletno mesto. Promet na spletno mesto želite preusmeriti prek protokola HTTP na HTTPS, da bo bolj varen. Odprite zavihek Napredno in preklopite preklopno možnost »Prisilno HTTPS«. Promet vašega spletnega mesta bo samodejno preusmeril na HTTPS.

  Ali so za neprofitne organizacije na voljo popusti?

  Glede na neprofitno organizacijo, katere del ste, boste morda upravičeni do nekaterih popustov. Nepridobitne organizacije, ki so del sektorja 501 (c) 3, lahko po elektronski pošti pošljete e-pošto z informacijami vaše organizacije. Vztrajnik mora imeti možnost najti popuste, s pomočjo katerih lahko dosežete svoje cilje.

  Kako je mogoče iti v živo na Flywheel?

  Nekaj ​​korakov boste morali izvesti, da bo vaše spletno mesto zaživelo. Želite odstraniti zaščito z geslom v Flywheel. Nato lahko na svoje spletno mesto dodate domene, za katere želite, da so usmerjene. Nato boste pravilno domeno nastavili na glavno domeno. Ko je to končano, lahko usmerite DNS domene na seznam domen v Flywheel.

  Kaj pomeni beli zaslon / napaka 500?

  Obstaja veliko razlogov, zakaj imate beli zaslon tam, kjer bi moral biti vaš običajni zaslon. Razlogov je veliko, vendar če imate napako 505, to pomeni, da se računalnik ne bo zrušil. To je lahko zaradi vtičnikov ali konfliktov tem, PHP sintakse napak ali izčrpanega pomnilnika na strežniku. Obstaja nastavitev, s katero lahko na spletnem mestu preklopite napake PHP. Nastavitev WP_DEBUG želite spremeniti pod zavihkom Advanced. Nato lahko poiščete izvor težave in vam omogoča enostavno odpravljanje težav.

  Kakšen je pomen upravljanega WordPress gostovanja?

  Vztrajnik obravnava vsako spletno mesto posebej, kar omogoča, da imajo vsi prilagojen slog za svoje spletno mesto. Upravljajoče predpomnjenje in zmogljivost gonilnika vam omogoča, da spletna stran nastavite brez vtičnikov, zahvaljujoč strežnikom. Flywheel upravlja z varnostjo v WordPressu, saj meni, da je cilj hekerjem in negativcem in deluje na ravni strežnika, da prepreči kraje na spletnem mestu. Flywheel posodablja vašo programsko opremo, tako da vedno uporabljate najnovejšo različico WordPress-a. Preko vztrajnika dobite tudi strokovno podporo WordPress. Kot da bi imeli osebno tajnico za svoje spletno mesto.

  Ali je vztrajnik dostopen prek SSH?

  Žal Flywheel zaradi varnostnih ukrepov in zmogljivosti, ki jih nudi Flywheel, ne omogoča dostopa do SSH do nobenega spletnega mesta. Do Flywheel lahko dostopate prek SFTP in pridete do baze podatkov. Če želite to storiti prek SSH, se lahko obrnete na podporo za Flywheel in ta vam lahko pomaga pri kakršnih koli vprašanjih.

  Kaj je predstavitveno spletno mesto?
   • Demo spletna mesta so kot praksa za spletno mesto. Ustvarite lahko spletno mesto in nastavite demonstracijo, preden ga plačate. To je uporabno za vse, ki ustvarjajo spletno stran za stranko. Navedli boste lahko, kakšno je spletno mesto, kako bo izgledalo in je brezplačno. To je dober način za predajo spletnega mesta stranki, ko je pripravljen poskrbeti za plačila.
   • Če želite postaviti predstavitveno mesto, ustvarite novo spletno mesto. Ko se pojavijo podatki za obračun, lahko izberete »Moja stranka bo plačala kasneje«. Spletno mesto lahko naložite stranki, prenesete obračun in nato spletno mesto oživite. To je dober način, da se prepričate, da je dobro iti, preden vložite denar v spletno mesto.
  Kakšen je obisk, pravi Flywheel?

  Obiski spletnega mesta so pomembni za spremljanje, koliko ljudi prihaja na spletno mesto. Vztrajnik bo priporočil načrt, odvisno od števila obiskov, ki jih prejmete vsak mesec. Obisk je po mnenju Flywheel edinstven IP naslov v 24-urnem obdobju. Skupno je mesečno, in ni pomembno, koliko strani obišče en naslov. To je uravnotežen način merjenja obiskovalcev in jih je enostavno spremljati. Pregledali boste lahko tudi število obiskovalcev vaše spletne strani. Osvežujoče je vedeti, da vam tega ni treba spremljati sami.

  Ali je razlog, da so gesla zaščitena?

  Obstaja veliko razlogov, zakaj obstaja toliko zaščite spletnega mesta, zlasti za demo mesta. Zaščiteno je, dokler spletno mesto ni plačano, in ko je plačano, lahko prilagodite zaščito z geslom. Ko obiskovalec pride na vaše spletno mesto, ko je zaščita z geslom vključena, lahko vnese svoje poverilnice za dostop do spletnega mesta. To je način, kako zaščititi predstavitveno spletno mesto pred uhajanjem ali krajo, medtem ko ga sestavljate.

  Ali bo vztrajnik podpiral večstransko spletno mesto?
   • Vztrajnik bo podpiral večstransko spletno mesto v različnih načrtih. Načrt z drobnimi načrti ni na voljo, vaš prilagojeni načrt pa omogoča uporabo večstranskih mest. Vendar vsa spletna mesta v večstranski namestitvi ne smejo presegati omejitev diskov, ko so vsa združena.
   • Če želite omogočiti večstransko spletno mesto, lahko to storite na kartici z dodatki in vklopite večstransko spletno mesto. Flywheel bo poganjal več edinstvenih domen z eno samo namestitvijo funkcije večstranskih mest. Za pomoč pri postopku se morate obrniti na službo za vztrajnike.
  Kakšna so imena strežnikov Flywheel?

  Priporočljivo je, da ne posodabljate imenskih strežnikov, ko kažete na Flywheel. Lahko spremenite zapis A in CNNS DNS tako, da usmerite svojo domeno na vztrajnik. To je lažje kot spreminjanje imenskih strežnikov, ki jih uporabljate. Namesto, da bi promet preko Flywheel usmeril na vašo domeno, bo Flywheel promet usmeril na vaše spletno mesto. Vse, kar bi naredili, je sprememba naslova IP, kjer je domena.

  Kakšen je pravi načrt muharskega kolesa?

  Obstajajo trije glavni načrti, ki jih Flywheel ponuja, vendar so na voljo tudi načrti po meri. Načrti se začnejo pri 15 USD na mesec in povišajo, odvisno od tega, kateri načrt boste potrebovali za svojo spletno stran. Stvari, kot so število obiskov, prostor na disku, pasovna širina, podpora SSL, podpora za CDN in podpora na več mestih, se razlikujejo glede na ceno. Če ne potrebujete veliko prostora na disku ali pasovne širine, lahko načrt prilagodite. Napačnega načrta ni, zato se lahko pogovarjate s podporo za Flywheel, ki vam bo pomagala odgovoriti na vsa vprašanja.

  Ali bo Flywheel pomagal pri selitvi spletnega mesta?
   • Da, Flywheel bo pomagal pri selitvi spletnega mesta in glede na to, kako težko je premakniti WordPress spletno mesto, bo Flywheel spletno mesto brezplačno preselil. Vprašati boste morali prošnjo, ki vsebuje nekatere podrobnosti o vašem prejšnjem računu za gostovanje. Flywheel prenese vaše spletno mesto in ga nastavi kot demonstracijski prikaz. Predstavitveni prikaz si lahko ogledate, kako deluje vaše spletno mesto, preden ga začnete objavljati.
   • Koraki za prenos spletnega mesta so enostavni. Želite narediti varnostno kopijo spletnega mesta in Flywheel na vašem računu naredi demo spletno mesto. Lahko iščete po zbirki podatkov in zamenjate kateri koli stari URL. Flywheel bo na spletnem mestu pregledal zlonamerno programsko opremo, preveril delovanje in videz ter poskrbel, da bo vse pravilno delovalo. Ko se vse odjavi, se spletno mesto prenese za plačilo. Običajno traja približno en do dva dni.
  Kako lahko nastavite DNS?

  Priporočljivo je, da upravljate DNS z registratorjem domen. Tu ste kupili domeno. Registrar mora imeti že nastavljene imeniške strežnike, kar vam bo omogočilo upravljanje vašega DNS. Vztrajnik vam lahko pomaga pri kakršnih koli vprašanjih glede DNS-ja, kar je zelo zmedeno razumevanje in prav. Pregledovalnik zdravja DNS z vztrajnikom, da se vse preveri in ste pripravljeni na to.

  Ali bo mesto dostopno prek SFTP?

  Ko uporabljate Flywheel, vam ne bo treba deliti uporabniških imen in gesel SFTP. Vsakdo bo uporabljal svoje osebno uporabniško ime in geslo za prijavo na SFTP in imel bo takojšen dostop do vseh spletnih mest. Ponovno ponastavite geslo Flywheel in spremenite nastavitve. Če imate kakršna koli vprašanja, vam bo Flywheel pomagal. Flywheel podpira vse glavne stranke SFTP, kar je idealno za vse, ki uporabljajo kateri koli SFTP.

  Ali Flywheel ponuja SSL certifikate?

  Da, Flywheel ponuja SSL certifikate. Povezani so z Let’s Encrypttm. Flywheel ponuja Simple SSL, ki je brezplačen in samodejen način ustvarjanja in namestitve SSL certifikata. Obstaja nekaj primerov, ko boste morali predložiti veljavno potrdilo drugega ponudnika SSL. Ne glede na prejšnje potrdilo vam bo Flywheel pomagal brezplačno namestiti. Če ga še nimate, ga lahko najdete prek GoDaddy, RapidSSL ali Instant SSL.

  Več na GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map