10 најбољих регистрара домена (мај 2020.) за хостинг домена

Тако да желите да региструјете име домена и немате појма са ким да идете.


Гледали сте рекламе за Годадди.

Твој пријатељ ти је рекао за Намецхеап.

Али шта је најбоље?

регистратори најбољих домена

Услове које треба знати прије куповине за Регистраре домена

Хостинг домена или хостинг домена: Најчешће се место регистровања вашег домена налази на месту где се налази ваш домен. Али не увек. Можете пренети хостинг домена на свог добављача веб хостинг рачунара, задржавајући матичара истог. На пример, можете да региструјете домен у Намецхеап-у, а затим хостујете име домена на СитеГроунд. И да будемо јасни, ваш веб хостинг разликује се од хостинга вашег домена. Замислите хостинг домена као своју адресу за слање поште – понекад је иста као и ваш дом (ваш матичар), а понекад користите П.О. кутија (компанија за хостинг домена). Метафора некако делује.

Ицанн: што је акроним за Интернет Цорпоратион за додељена имена и бројеве. Ицанн је непрофитна организација одговорна за координацију одржавања и поступака неколико база података које се односе на просторе имена и нумеричке просторе Интернета, осигуравајући стабилан и сигуран рад мреже..

Ко је: пружа основне информације у вези са именом домена, укључујући ко га поседује, контакт податке итд. (такође познато као приватност домена)

најбољи најгори регистратори

Шта су Регистратори домена

Пре него што се догоди било која магија веб странице, мора се регистровати име домена. Компаније под називом регистратори продају варијанте домена највишег нивоа (ТЛД), које сматрамо класичним .цом проширивањем веб локације попут Гоогле.цом. Постоји на хиљаде опција за регистрацију имена домена ваше веб локације. Погледајмо детаљно 10 највећих са којима бисте могли да имате посла док купујете име.

Најбољи регистратори домена који могу да се купе од 2019. године

Најпопуларнији матичар није увек најбољи. ГоДадди је тако пре десет година – или је?

1) НамеЦхеап

НамеЦхеап се све више види као уп-то-цомер регистар имена домена. Највећа снага компаније је у томе што она продаје .цом имена домена за 10,99 УСД годишње, што је чини бољом дугорочном опцијом за оне који су веома свесни трошкова.

Најбољи део Намецхеап-а? БЕСПЛАТНО Вхоис приватност

Да ли желите да било који Јое Схмое зна ко је власник ваше домене и где живите? Нисам тако мислио. Добијте ту слободу приватности.

Такође, имају чист и привлачан кориснички интерфејс у ​​који је било пуно размишљања. Поред ових услуга, они такође пружају ВхоисГуард који је „услуга која нуди заштиту приватности вашег домена, чувајући ваше осетљиве податке бесплатно“. С друге стране, доступност корисничке подршке је мало ограничена. Фирма фаворизује чет и ливе карте путем директне телефонске подршке. Међутим, постала је агресивнија у маркетингу за купце који први пут нуде, нудећи ниже цене од 0,48 УСД.

НамеЦхеап је такође оштро ушао на тржиште јединствених екстензија највишег нивоа, као што су .мобиле и .студио, које често имају апел за људе који сматрају да је тренутно тржиште прецијењено и претпродато. С обзиром на своју релативну економичност, НамеЦхеап је постао популаран код људи који желе да пренесу имена домена од других регистрара.

2) Гоогле

Тешко је помислити на производ или услугу да велики гигант за претрагу нема прстију, па није изненађење да Гоогле сада улази на тржиште имена домена. Компанија не иде на пут да се промовише као најбољи добављач имена домена, али нуди .цом домене почевши од 12 УСД годишње. Гоогле такође нуди структуру цена која снажно подстиче куповину на дуже услове, обећавајући до 10 година за 120 долара. Гоогле је посебно популаран код људи који желе да ВХОИС заштита приватности (приватност домена) буде укључена у куповину без додатних трошкова.

Једноставан је за употребу, брз и приоритета у једноставности и брзини. Гоогле домени коинцидирају с другим Гоогле услугама, попут Гоогле докумената и ИоуТубеа, и нуде бесплатне приватне регистрације на стотине различитих проширења домена. Једном када се пријавите за име домена, они ће једноставно добити Г-пакет за е-пошту.

3) Лебдети

Власник једног од најстаријих имена у послу, Туцовс, Ховер је покушај матичне компаније да се ребрадира и поново успостави релевантност на тржишту. Можете да узмете .цом име домена за наизглед стандардну стопу од 12,99 УСД годишње, а ВХОИС заштита приватности ће бити укључена. Ховер је најбољи регистратор домена за оне који мрзе пораст додатних производа, као што су услуге хостинга. Кажу вам све што требате да знате без да се бринете о томе да ли ћете после огласа бити погођени. Због тога регистрација имена домена никада није била једноставнија.

С друге стране, подршка путем телефона доступна је само за део сваког дана, а ливецхат је такође неприметан у погледу доступности. Такође, не нуде веб хостинг.

4) Динадот

Ако тражите гомилу бесплатних додатака, Динадот ће дефинитивно покренути било који регистратор домена за свој новац. Имена .цом имена за прву годину продају се за 8,40 УСД, а продужења су само 11,20 УСД. Пакет градитеља веб страница компаније укључује бесплатан одзив за једну страницу. Ова страница такође нуди хостинг хостинга који су одлични ако желите да вам се е-поштом професионалног изгледа придружи уз име домене. Велико продајно место за све који желе да узоркују тржиште је њихова Граце Делетион опција која вам омогућава да вратите име домена у року од 5 дана од регистрације..

5) НамеСило

НамеСило је регистратор домена коме можете веровати, а они су транспарентни са ценама. Ако се пријавите за НамеСило, нећете бити изненађени било којом тактиком мењања цена попут скривених накнада или трошкова преноса. Такође вас неће покушати натерати да платите за услуге које вам нису потребне. НамеСило прве године нуди име домена од девет долара.

НамеСило има мноштво различитих функција које можете бесплатно да користите. Ове функције укључују прослеђивање домена, закључавање регистра, управљање ДНС-ом, управљање портфељем и прослеђивање е-поште. Други регистар имена домена обично ће вам наплаћивати такве услуге, али ове су бесплатне код НамеСило. Било би тешко да се крећете по НамеСилу, на једној је страници тек толико текста да се може јако заузети. Да не спомињем да је сајт помало датиран.

Океј Регистрар домена:

Ови регистратори домена нису нарочито добри – нити су потпуно лоши. Неки их воле, неки их мрзе, па ћемо дубље истражити зашто.

6) ГоДадди

ГоДадди је лако име највећег блока. ГоДадди је једном имао снажне следбе међу хардцоре домерима због спремности да нуди редовне понуде за регистрације нових имена, али је значајно смањио употребу поново кодова купона. Пратећа поскупљења повећала су годишњу накнаду за стандардну регистрацију .цом са 7,99 УСД на 14,99 УСД, иако нови купци и даље могу добити првогодишње попусте у распону од 99 центи. Годадди такође нуди приступ широком низу различитих ТЛД-ова, укључујући многе прекоморске могућности.

И схвати ово – неки дан су ме наплатили $ 17,99 за обнову – знали су да сам закључан јер сам био близу датуму обнове.

Па знате шта, не верујем им толико – покушавају да ме искористе.

ГоДадди управља именима домена у име више од 17 милиона појединаца и ентитета. Фирма је очигледно најбољи регистратор домена за оне који захтевају корисничку подршку, захваљујући 24/7 доступности телефона.

Зашто бисте ишли са ГоДадди-ом – ако су сви ваши домени већ тамо, има још неколико долара више како бисте их држали заједно.

ТАКВА – имају прилично солидну корисничку подршку 24/7.

Још један бонус – ако купите пуно домена, они имају клуб купаца домена за велике попусте – некако попут Амазон Приме.

7) Ганди

Ганди се помало разликује од осталих регистрара домена у погледу своје понуде. Уместо да пружа приступ сваком ТЛД под сунцем, Ганди се фокусира на специфичне понуде које су најпопуларније. Фирма користи структуру цена која награђује обим, тако да власници који купују више од 12.000 долара у години са њима добијају попусте чак 8,80 долара годишње. Њихова почетна цена је 15 долара годишње за .цом, тако да компанија не представља убитачни избор за људе који желе да се баве само малим бројем послова или само региструју прегршт имена домена. Одличан је избор, међутим, за продавце и купце великих домена.

Уз регистрацију вашег домена укључују се две бесплатне хостиране веб странице за вашу веб локацију, „Ганди блог“ (Гандијев блог образац за блогање), годину дана вредан ССЛ сертификат, е-пошта и још много тога. Сједиште компаније Ганди је у Француској, тако да вам њихова корисничка подршка неће одлично служити, осим ако течно не говорите француски. Не постоји подршка за разговор уживо или телефонски број који можете позвати, тако да их можете добити само путем е-поште.

8) Хостгатор

Отприлике од 2002. године, ХостГатор је предузеће које себе сматра више добављачем услуга веб хостинга него продавцем домена. Компанија није нарочито тешка за напредовање имена домена као бизниса, али цена је. 12,95 долара годишње за .цом је прилично конкурентна. Једна велика карактеристика која помаже да овај провајдер остане конкурентан је то што нуде Вордпресс хостинг. С друге стране, власници домена требају бити спремни да се продају. Ово може, међутим, бити од користи за релативне новајлије који желе компанији за хостинг да им помогне да поставе читаву веб страницу.

9) Блуехост

Блуехост је још један учесник у игри нудећи бесплатно име домена уз плаћени веб хостинг план. Блуехост такође подиже анте нудећи бесплатан ССЛ сертификат свима који имају ВордПресс хостинг налог. Такође пружају ПХП опције за људе који желе угостити динамичан веб садржај. Трошак прве регистрације Блуехоста од 11,99 УСД лако се може победити, као и такса за обнављање 15,99 УСД годишње.

Довнригхт Бад – Најгори регистратори:

Не – ово нам се не свиђа.

Они су стара школа, скупа и није добра за њихове купце. Купујте их о свом трошку – упозорили смо вас!

10) наме.цом

Наме.цом вероватно није прва компанија за коју ће се наћи већина домена, али понуда бесплатног имена домена, уз сваки ВордПресс план хостинга, обавезан је учинити атрактивним за одређену публику. Листа ТЛД-ова компаније је потпуно неумољива за помицање, и то је дефинитивни плус за купца који једноставно мора имати .ЦОФФЕЕ или .ЕКУИПМЕНТ име домена. .Цом домене за прву годину продају се за 8,99 УСД, а накнаде за обнављање наплаћују се по повољних 12,99 УСД.

Фирма није најбољи провајдер домена у погледу услуге купцима. Наме.цом нуди телефонску подршку од понедељка до петка, а цхат је доступан сваког дана за део дана.

11) 1 и 1

1анд1 покушава да привуче вашу пажњу агресивном понудом за прву годину регистрације по 99 центи. Нажалост, цена обнове брзо порасте на 15 УСД. Добар је избор за људе који намеравају да купе име домена и изврше трансфер домена другом регистру домена следеће године. Ако желите да се населите са једним регистром домена, 1анд1 се не дешава много више осим стандардне литаније пратећих веб хостинга.

Такође је важно да будете сигурни да сте прочитали детаљни отисак њиховог уговора да бисте боље разумели временски оквир отказа. Ако вам се икада учини да одустанете, неће бити лако, или ће одбити или неће вратити поврат новца. Даље, 1&1 Интернет не нуди врхунски ДНС или било који други начин заштите домена. Оно што нуде је основно, а не постоји заиста ништа јединствено или атрактивно због чега бисте их изабрали између осталих регистрара домена.

12) Мрежна решења

Уггхх – Мрежна решења су најгори.

Тхе једини разлог зашто још увек постоје зато што су некада били место за регистрацију. И од тада су возили своје умиреће купце.

Они наплаћује се северно од 30 УСД + за обнову – више од дупло што наплаћују други регистратори. Ђаволи!

Стечени имовина Веб.цом, регистратор домена нуди много различитих планова који сви укључују основне карактеристике корисничке подршке. Иако имају веб страницу која изгледа одлично и нешто је што можете прегледавати сваки дан, ова компанија је некада била врло успешна као ИТ консултант, али од тада је узела прилично поготка у контроверзи од деведесетих.

Подршка је такође врло мала, без система за четовање уживо или карата; само телефонски број који можете позвати. Можете да платите премијску подршку. Тако је. Морате их платити како би вам помогли у трансферима, миграцијама, подешавању ССЛ-а, између осталог и важних ствари.

Штавише, не нуде поврат новца. Ако нисте задовољни оним што сте платили, могли би вам рећи да бацате камење. Без могућности повраћаја новца, не постоји начин да вам то на било који начин помогне.

13) Веб.цом

Веб.цом тврди да нуди поуздан и приступачан веб хостинг. Углавном се брину за правна лица и предузећа која су изнад приватних и приватних лица. Они нуде услуге које помажу предузећима да генеришу потенцијална решења и маркетиншка решења. Можете чак добити помоћ око оптимизације претраживача. Међутим, ту се позитивни подаци почињу и завршавају на Веб.цом.

Њихове цене обнове су такође невероватне. Требат ћете платити 35 долара годишње за обнову. Узимајући то у обзир, боља је идеја потражити негдје друго мјесто за пристојне дугорочне планове.

Веб.цом има неколико врло тмурних чланака помоћи на својој веб локацији. Странице помоћи су често превише нејасне да би биле корисне особама са специфичним проблемима или проблемима. На пример, ако тражите помоћ око премештања веб локације, не постоји ништа о миграцији.

14) еНом

еНом се не истиче у регистрацији домена, већ добија своје име препродајом других коришћених имена домена. Због тога може бити проблематично када се ради са њима. Једна рука не зна шта друга ради.

Ако ваш препродавач дозвољава да вам име домене истекне, еНом може учинити да платите пуно новца за нови, дугорочни посао.

Наруџбе домена

Дакле, ваше омиљено име домена узео је неко други – шта кретенима!

Значи све је изгубљено? Не нужно. Ако неко име које употребљава име чува име које желите, а ипак плаћа уписнину, ваше решење је: бацкордеринг.

Преусмјеравање домена није беспријекорно, али постоји врло пристојна шанса да га можете преузети на вријеме. Ако наруџба не ради? Генеришите ново име…

Генератори домена

Доста се расправља око тога да ли треба да идете са кратким доменским именом попут „делфин“ са новим ТЛД (.цо, .ус, .гуру) или да се бавите креативношћу, попут „тридолпхин“, у комбинацији са традицијом .цом.

Спреман је за расправу, за и против обојице, али за почетак зашто не генерисати десетине идеја о домену у секунди? Саставили смо листу од 22 генератора имена домена који чине трик да бисте добили више идеја него што можете да решите. Прихвати то!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map