000ВебХост рецензије мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Колико је добар 000ВебХост хостинг?

Многи људи могу помислити да ће бесплатни провајдер веб хостинга или рестриктиван у својим карактеристикама, бити кратак огласа или неће бити поуздан. Ахх, наравно. Постоје недостаци кориштења 000ВебХост хостинга. У ствари, исти недостаци могу се рећи и за било ког бесплатног провајдера веб хостинга.


Погледајте званични сајт 000ВебХост рецензије 1.8 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (6 гласова) Прос

 1. Они су слободни
 2. Они су без огласа
 3. Они нуде систем достојне подршке
 4. Они нуде неколико бесплатних функција изван веб хостинга

Цонс

 1. Неколико корисничких жалби
 2. Они одлазе као непоуздани
 3. Они се појављују као маркетиншка превара

Подршка1.5Спеед2.5Феатурес2.5Валуе1.5Транспарентност1

Наш званични преглед 000ВебХост хостинга

Неколико ствари се може рећи о 000ВебХост хостингу. Они на своје име добијају три нуле од 0,00 УСД и то значе. Они су бесплатни провајдери веб хостинга и неће вам наплатити ни ситнице за хостовање ваше веб странице.

Најбоље карактеристике хостинга 000ВебХост

Многи људи могу помислити да ће бесплатни провајдер веб хостинга или рестриктиван у својим карактеристикама, бити кратак огласа или неће бити поуздан. Чини се да то није случај са 000ВебХост хостингом.

Они су слободни

Прво што ћете приметити о 000ВебХост хостингу је да су бесплатни. Неће вам наплатити ни цену за њихове услуге. Немају надоградиве карактеристике са којима покушавају да никују и поништавају путем покушаја да вам плате. Бесплатно значи бесплатно. Једини начин на који ћете платити је ако спакујете веб локацију и одете негде другде.

Они су без огласа

Они не само да неће затрпати вашу веб локацију огласима, већ ће вам бити дозвољено и гостовање сопствених огласа на вашој веб локацији. За многе људе оглашавање је извор прихода. Гледајући како не остварују приход од огласа који намећу на вашој веб локацији, може се запитати како могу зарадити.

000ВебХост хостинг може да приушти своје пословање, јер их спонзорише Хостинг24 – компанија која се плаћа за веб хостинг и могућност надоградње уколико вам затреба да вам треба плаћени хостинг.

Они нуде систем достојне подршке

То само зато што ће они бесплатно угостити вашу веб локацију не значи да ће вас одбити подржати. Сада можда не нуде 24/7 телефонску услугу или чак ћаскање уживо, али пружају подршку за подршку путем е-поште. По мом искуству – морао сам да га употријебим – не само да су брзо одговорили на мој упит, већ су били упућени и помогли ми да решим своје питање. Моје издање није било техничко као неки људи о којима сам читао, али чињеница да нисам морао да извадим зубе да бих добио подршку за бесплатну услугу дефинитивно је био плус. Стварно сам се осећао као да имају моје најбоље интересе.

Они нуде неколико бесплатних функција изван веб хостинга

То што су бесплатни провајдери веб хостинга, не значи да нису пуне могућности. Понудиће вам простор на диску у вредности од 1,5 ГБ, саобраћај вредан 100 ГБ, ПХП, МиСКЛ, ФТП, цПанел, програм за прављење веб локација, ауто инсталатер и још много тога.

Када упоредите њихове функције упоредо са Хостинг24, њиховом верзијом надоградње, можда нећете добити толико колико мислите, али – опет, ово је бесплатно. Највећа карактеристика коју добијате због бесплатног провајдера веб хостинга јесте чињеница да они не ометају вашу веб локацију форсирајући огласе на вашој веб локацији. Све остало је прелиминарно – свој сајт можете изградити онако како желите.

Недостаци хостинга 000ВебХост

Ахх, наравно. Постоје недостаци кориштења 000ВебХост хостинга. У ствари, исти недостаци могу се рећи и за било ког бесплатног провајдера веб хостинга.

Неколико корисничких жалби обилује Интернетом

Када добијете нешто бесплатно, људи кажу да не би требало да жалите. Међутим, ако ћете се заложити као поуздан и бесплатан провајдер веб хостинга, онда ћете морати да га испоручите. Људи који су имали проблема са 000ВебХост веб хостингом су они код којих осећају да хостинг провајдер није следио правила која су себи поставили. Жали се на избрисане датотеке, нема резервних опција и још много тога.

Они одлазе као непоуздани

Уз све притужбе које су вани, најчешћа је да су непоуздане. Читала сам једну жалбу о томе где користе само 42 МБ простора на диску и њихова веб локација је затворена. Првобитни разлог за узимање био је тај да су извели неку врсту преваре. Међутим, с обзиром на детаље о томе шта је купац морао да каже и чињеницу да није била комерцијална веб локација, натерате се да размислите два пута. Након што је веб локација затворена, више се нису сматрали купцем 000ВебХост хостинга, што их је учинило неподобним за корисничку подршку. Био је то вјечни Цатцх-22 са клијентом на горком крају штапа.

Они се појављују као маркетиншка превара

Ово није било моје искуство, али то је била пријава људи. Многи ће рећи да 000ВебХост веб хостинг долази као превара. Кажу да је то зато што је сваки пут када им је била потребна корисничка подршка, њихово решење било да их унаприједе и плате за своје веб хостинг. То их чини као маркетиншку превару. Да ли је то бесплатно док немате проблема и онда морате да платите?

Суштина

За бесплатног провајдера веб хостинга нашао сам их као прилично поуздане и пријатне за рад. Међутим, морао бих узети све што кажу са зрном соли само зато што су бесплатне. Да правим веб локацију за е-трговину, не бих одабрао 000ВебХост хостинг. Међутим, ако бих само желео да заједно бацим неколико слика да их поделим, ово би био пут.

Погледајте додатне функције

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама

Више на 000ВебХост.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map