1анд1 Рецензије: Да ли је 1 и 1 Ионос Хостинг бољи у мају 2020. године?

Contents

Шта је 1&1 Ионос Хостинг?

1&1 Ионос хостинг је ребрандед верзија 1анд1 – немачке компаније за веб хостинг и регистрацију домена. Основани 1988. године, оне су међу најстаријим веб хостинг компанијама које и данас послују.


Са дата центрима широм Европе, а такође и у Ленеки, Канзас, САД, 1анд1 је једна од највећих светских хостинг компанија.

Крајем 2018. године 1анд1 је ребрендиран за 1&1 Ионос.

Дакле, добио је ново име – да ли је то добро?

Колико је добар 1 и 1 хостинг?

1анд1 је један од најпознатијих и најдуговјечнијих веб хостинг брендова. Они су отприлике пре него што је Гоогле постојао – стари.

Сјећам се да сам видио 6 страница рекламних огласа залепљених у пословним часописима – и сјећам се да изгледају толико лежерно да их никада не бих дирао.

Чини се да су одрасли и можда ће их се исплатити за 2019. годину и шире.

Поносна почетна страница која вам приказује милион опција.

Али, поред тог признања, не постоји много тога што би их раздвојило од стотина других конкурентних цена и јединствено представљених веб домаћина на тржишту данас. Иако постоји неколицина перкева који долазе са пријавом на 1анд1, корисничко искуство је фрустрирајуће и њиховом поузданошћу се нема чиме похвалити..

Погледајте званични сајт 1 и 1 Рецензије 3.3 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (5 гласова) Прос

 1. Супер јефтине уводне цене
 2. Неограничено простора на диску, веб локација и опсег опсега
 3. Алат за опоравак података из претходних шест дана
 4. Управљајте 1анд1 доменом и хостингом на једном налогу

Цонс

 1. Нема подршке за ћаскање уживо
 2. Збуњујућа прилагођена контролна табла без цПанела
 3. Нема опција препродавача
 4. Радне и брзе перформансе су мање од конкурентских

Резиме Са овако ниским уводним ценама ($ .99 месечно за прву годину) и неограниченим веб локацијама и веб простором, 1 и 1 хостинг може бити прилично примамљиво. Али са неким озбиљним недостацима у перформансама и корисничком искуству, вероватно нећете бити задовољни једном када прва година порасте и цене рекета се врате на уобичајене стопе. Подршка3.5Спеед3.5Феатурес3Валуе3.5Транспарентност3

Наш званични 1анд1 преглед хостинга

Постоје извесни избори за одабир велике и дуготрајне корпорације као веб домаћина и на неколико начина 1&1 Ионос може имати предност над другим великим именима као што је ГоДадди.

Међутим, већина добрих ствари о 1анд1 хостингу није ништа што би могло да се разнесе. Мало је што нуде што их чини јединственим или лидером у било којој категорији. Надаље, открили смо да је корисничко искуство гранично лудило, изнад испод просечних брзина и перформанси продуженог рада. Препоручујемо их ако већ имате домен 1анд1 или ако дајете предност приоритетима попут АдВордс кредита или можда ако требате угостити гомилу веб локација за врло јефтине. Иначе, постоје и десетине других компанија које нуде заиста звјездане услуге без толико фрустрација.

Најбоље карактеристике хостинга 1анд1

Чак можемо рећи да су све карактеристике 1анд1 заиста само подручја где су управо адекватна. Али подјела њиховог најосновнијег плана по особинама може заправо указати на то да они имају предност у односу на друге велике марке као што су ГоДадди и ХостГатор.

Ево индустријских стандарда са којима се 1анд1 без проблема сусреће:

1) Супер ниске уводне цене

1анд1 нуди оно што је вероватно најбоља понуда за купце из прве године на тржишту веб хостинга. Иако њихов најосновнији хостинг план кошта нешто изнад просека 7,99 УСД месечно после прве године, ваша прва година хостинга кошта само 0,99 долара месечно. Ово чак превазилази ултрабуџетни домаћин ВебХостингПад (најмање годину дана).

2) Неограничена пропусност, веб странице и веб простор

Особито ако се узме у обзир уз посебне уводне цене, обећање толико неограничених могућности је невероватно примамљиво. Један случај употребе у којем бисмо апсолутно препоручили 1анд1 био би уколико требате да домаћините гомилу различитих веб локација за кратко време, уз строги буџет. Теоретски, то можете учинити са 1анд1 Хостингом за испод долара месечно. Ни ГоДадди ни ХостГатор то не могу учинити за вас.

Наравно, обећање о неограниченом пропусном опсегу једнако је добро колико и инфраструктура која га подржава. И имаћемо још много тога за рећи о перформансама 1анд1 у подручјима брзине и продуженог рада мало касније. За још један неограничени план са ценама сличним оним редовним (не-уводним) ценама 1анд1, погледајте ДреамХост.

3) Домен долази бесплатно, може се управљати под једним рачуном

1анд1 доноси бесплатни назив домене уз сваки купљени веб хостинг пакет. Поврх свега, 1анд1 је један од најчешће коришћених регистра регистра домена на вебу. Ако сте икада раније куповали имена домена од њих, можете неометано угостити те веб локације без стварања додатног налога или пријаве.

4) Одлични пакети за пословни бонус

Скоро свака компанија која пружа услуге хостинга нуди неку врсту пословно оријентисаног бонус пакета. Пакети које нуди 1анд1 хостинг надмећу се са најбољима. Не само да ћете добити бесплатне кредите за Гоогле АдВордс, Фацебоок, Бинг и Иахоо, већ ћете добити и ССЛ сертификат бесплатно. 1анд1 нуди преко стотину популарних алата за веб локације, као што су колица за куповину, презентације и програмери сајтова, а сви захтевају један клик да бисте их инсталирали и укључени су у ваш план. Ово је један врло леп потез у кревету са великом корпорацијом – они имају везе и могу вам приуштити да вам предају пуно бесплатних.

5) 1анд1 учествује у напорима Греен Хостинга

Ове функције не морају имати никакве везе са вашим искуством са 1анд1 хостингом, али можете се лако одморити знајући да сарађујете са компанијом која цени њен утицај на окружење. Њихови податковни центри инсталирани су са обновљивим извором енергије и практикују потпуно папиролошко наплаћивање – одлика у којој многи уживају. Они нису ХостПапа, али можемо ценити њихов климу на зеленије пословање.

Отишли ​​су мало напредније него што су се плашили.

Недостаци хостинга 1 и 1

Али перкети сјајне хостинг услуге не праве! Ево неких великих проблема који нас од срца препоручују 1анд1 хостинг.

1) Услуга за кориснике је брза, али није баш корисна

1анд1 нуди подршку путем телефона и е-поште 24/7, а на већину њих се врло брзо реагује. Проблем је у томе што њихови представници немају тона техничког знања и то се заиста показује када их примите на телефон. Ако имате шта да их прођете и адекватно опишете проблем, уштедећете пуно времена уназад и назад. Али стварност је да већина купаца не зна које су промене веб хостинга или тачно шта проблем спречава да њихова веб страница буде дотрајана, они само знају да је нешто покварено и морају да се реше.

Одељењу за подршку клијентима 1анд1 такође недостаје функција за подршку уживо. Помало је чудно да би тако великој компанији са толико ресурса недостајало тако погодан и широко коришћен метод за подршку.

Будући да је 1анд1 већ дуго присутан и опслужује толико много купаца, Интернет је препун ужасних критика о њима. Огромна већина ових негативних критика неочекивано упућује на одељење за кориснике. Репутација 1анд1 их заиста наставља, а критике се током година нису побољшавале. То нас наводи да верујемо да је корисничка услуга за њих нешто промишљено.

2) Нема цПанела и њихова надзорна плоча је збуњујућа

1анд1 одлучи да одустане од индустријског стандарда за позадинске надзорне табле, цПанел. То није нужно само по себи превага. Много високо препоручљивих домаћина као што су волани и Дреамхост користе прилагођену контролну таблу. Афтералл, цПанел није најзапаженија апликација око ње и могло би бити мало лакше за навигацију. Проблем је у томе што 1анд1 прилагођена надзорна плоча заправо успева да буде мање атрактивна и много збуњујућа од цПанела. Прво, најистакнутија област саме командне табле је мени упселлс. Друго, ниједна од основних, најчешће коришћених функција (као што су Филе директоријум или ВордПресс Инсталације) није јасна. Бар се код цПанела толико често користи да на мрежи постоји пуно ресурса који вам могу помоћи да схватите шта треба радити. То стварно није случај са 1анд1 и зовете службу за кориснике да разреше једноставан проблем попут „Како да додам други домен на свој налог?“ ствара огромно губљење времена са пуно могућности да се додатно фрустрира.

3) Неимпресивно време & Брзина

Сва питања у вези са службом за кориснике и збуњујућом надзорном плочом могу се опростити ако се 1анд1 покаже као невероватно поуздан и брз. Али стварност је да су они само просечни, можда чак и мало испод просечног времена. Времена учитавања странице 1 и 1 налазе се у распону од 700 до 800 мс, што их ставља на спору страну кривуље звона. И док остају вјерни својој 99,9% гаранцији за продужење рада, они се не налазе ни близу редовима ултра поузданих домаћина попут Ситегроунда или А2 хостинга.

 

Суштина

Тешко је рећи не на неограниченим веб локацијама и пропусним опсезима за мање од једног долара месечно, али 1анд1 пружа обиље других разлога да се не каже. Можете добити пуно шанса за свој долар ако већ имате доста домена са њима, али фрустрације везане за њихову брзину, корисничко искуство и корисничку услугу и даље ће постојати.

1&1 Цене Ионос хостинга & Планови

Које су ваше могућности за 1&1 Ионос хостинг?

Збуњујуће је јер сваки веб домаћин представља другачије. Ваше потребе ће се разликовати у зависности од врсте локације коју градите.

Оно о чему волимо 1&1 Ионос је то што су заправо врло јасно изнели планове. Једноставни су и тачно.

Табела са ценама 1 и 1

Ево кратког детаља о опцијама:

БитноПосаоСтручњак
Цене$ 4 / месец8 УСД месечно$ 14 / месец
Бесплатни домендадада
ССЛ сертификатдадада
24/7 подршкададада
Веб странице1До 5До 50
Складиште10 ГБ100 ГБ500 ГБ
Базе података 10 (1 ГБ ССД)25 (1 ГБ ССД)50 (1 ГБ ССД)
Рачуни е-поште1025500
Бесплатни домендадада
Инитиал Перформанце ЛвлОсновниЛвл 1Лвл 3
Заштита од злонамјерног софтвера СитеЛоцкда
Мрежа за испоруку садржаја (ЦДН)да
Најбоље заСтартер стиесВелики веб пројектиВишеструки велики веб пројекти

Наше стручно мишљење? Планови су пристојни, али ако сте на одређеној платформи као што је ВордПресс, ови хостинг планови су прилично основни и можда немају све функције које желите.

Али ако желите основни хостинг, наставите са овим!

И улазе ли у детаље ако то стварно желите, ево нас листања кроз страницу:

1 и 1 јонос скролови

Погледајте додатне функције

1&1 Хостинг К&Као

1&1 је веб локација која воли подједнако радити и са појединцима и са предузећима. Ако имате мали бизнис или блог, можда сте истражили неке доступне хостинг сајтове. Ово траје неколико најчешћих питања у вези са 1&1, што вам даје више информација о одлучивању о хостовању.

Где 1&1 имам канцеларије?

1&1 се налази широм света. Имају канцеларије које се налазе у Аустрији, Немачкој, Француској, Шпанији, Великој Британији, Пољској, Канади, Италији, Мексику и Сједињеним Државама. Њихово главно седиште је у Цхестерброок-у, ПА у Сједињеним Државама. Дата центар се налази у Ленека, КС у зеленом објекту. Они држе сву опрему која омогућава корисницима да имају све што им је потребно.

Шта Виндовс хостинг чини 1&1 понуда?

1&1 пружа хостинг за Виндовс и Линук хостинг за било ког корисника. Можете да користите 1&1 који ће вам помоћи да одредите који пут би био бољи за вас. Ако имате било каквих питања, слободно се обратите на 1&1 за помоћ.

Постоји ли гаранција за продужење рада?

1&1 пружа гаранцију за продужење рада. Гарантују продужење рада од 99,99%. Ако падне испод процента продужетка, можете затражити кредит за станке. У зависности од времена станке, добијате кредит за станку.

Да ли је могуће држати више веб локација и домена на налогу?

Да ти то можеш. Неограничене веб странице доступне су за већину 1&1 планира, мада број база података може имати ограничење. Ово може утицати на то колико веб локација желите да направите. ВордПресс планови имају више ограничења, а јефтинији планови ограничавају клијенте на 1 или 5 места.

Које су опције подршке?

1&1 нуди разне начине подршке за своје купце. 24/7 техничка подршка доступна је путем телефона, четова уживо и е-поште. Њихов ГоТоАссист облик је помоћи на даљину. Потребно је да на ваш рачунар буде инсталиран софтвер и 1&1 можете да приступите вашем рачунару из свог подручја.

Постоји ли гаранција за повраћај новца?

За оне који желе прекинути услугу постоји гаранција поврата новца од 30 дана. Није сваки облачни хостинг прихватљив за добијање гаранције поврата новца, тако да ћете морати да се консултујете са 1&1 ако желите да прекинете услугу да видите да ли сте се квалификовали.

Постоје ли инсталатери са једним кликом?

Да, постоје. Ако користите Линук, има Цлицк&Буилд, пакет за инсталацију једним кликом. Садржи преко 120 скрипти и веб апликација за своје купце. Ако идете са овим планом, долази са програмима ВордПресс, Јоомла, Друпал, Магенто, ТИПО3, пхпББ и Моодле.

Вилл 1&1 премјестити постојећу веб страницу?

Нажалост 1&1 нећемо бесплатно преместити постојећу веб локацију. То можете сами или 1&1 то радим уз накнаду. Опрема 1&1 употреба кошта трошкове, због чега не могу бесплатно да мигрирају веб локацију.

Који је минимални уговор за коришћење 1&1?

Када тражите опције уговора, 1&1 има минимални рок од највише месец дана већине својих планова. Идеално је за оне који желе да се пребаце ако не воле да је користе. Ако не користите 1&1 током пуних 30 дана, можда ћете имати право на поврат средстава на свој рачун.

Шта је контролна табла која долази уз план?

Када се пријавите за план са 1&1, имаће своју контролну таблу. ЦПанел је доступан, али само за планове за хостинг у облаку. Ако сте корисник Виндовс-а, на располагању вам је Плеск за опције на контролној табли. Можете разговарати са представником о било којим питањима.

Да ли би 1&1 бити погодан за веб локацију за е-трговину?

Апсолутно. Имају планове за хостинг усмерене према веб локацијама за е-трговину. Постоје скрипте и апликације за е-трговину. Ово је део клика&Направите пакет 1&1 понуде. Ако вам треба ССЛ сертификат, 1&1 ће доставити потврду о куповини. За своју платформу за е-трговину можете да користите отворене апликације попут Магенто, ПрестаСхоп, осЦоммерце или Зен Царт..

Ис 1&1 погодно за хостинг слике и галерије?

Да јесу. За било који план нуде се несмерени дисковни простор и пропусни опсег. Клик&Пакет за инсталацију једним кликом састоји се од неколико врста скрипти галерије фотографија. То не би требало да буде проблем, осим ако нема великих датотека које је потребно преузети. Ако имате било каквих питања у вези са вашим пакетом, можете контактирати са 1&1 за одговоре.

Могу ли добити ЦДН до 1&1?

Да ти то можеш. ЦлоудФларе је бесплатан са неким од хостинг пакета, укључујући ВордПресс хостинг. Мираге и Раилгун су укључени у пакет, а ако желите набавити про ЦДН пакет, доступан је.

Који су пакети најбољи за 1&1 основни веб хостинг?

Постоје бројни основни веб хостинг пакети доступни са 1&1. Они су врло пријатељски и једноставни за постављање ваше идеалне веб странице. Пакет улазног нивоа идеалан је за веб програмере који желе да започну од малог предузећа до напредне компаније, пружајући алате за креирање једноставних и оперативних веб локација заснованих на ХТМЛ-у. 1&1 нуди пакет средњег нивоа који је снажнији, има боље перформансе и максимално складиштење, омогућава професионално присуство на вебу. Премиум пакет који нуди 1&1 има врхунске перформансе и складиштење, а укључује неограничен веб простор и хостинг више веб локација истовремено. Укључује Екперт Апп Суппорт који вам омогућава да извучете максимум из развојног софтвера.

Вилл 1&1 пружају подршку за развој, након покретања хостинга?

1&1 је намењена раду са њиховим купцима и они имају више начина да вам помогну да развијете и повећате веб локацију. Тхе 1&1 Буилдер веб страница пружа вам могућност да направите своју идеалну веб локацију. Једноставно и интуитивно сучеље помаже вам да створите задивљујућу и функционалну веб страницу. Постоје доступни професионални предлошци за избор и уређивање за радне површине и мобилне уређаје. НетОбјецтс Фусион омогућава кориснику да има потпуну контролу и креативност за своју веб страницу. 1&1 ће помоћи вашој веб локацији да ухвати очи људи кроз 1&1 Алат за билтене, излаз на друштвеним мрежама и 1&СЕО је алат за привлачење пажње људи. Снажни алати за анализу омогућавају вам да видите како раде ваш веб локација и како посетиоци користе вашу веб локацију.

Да ли 1&1 пружите бесплатан план веб хостинга?

Нажалост 1&1 нема на располагању бесплатни план хостинга. Већина клијената који желе професионалну веб страницу која ради 24 сата дневно, и опрему 1&1 употребе су неке од најбољих. Пакети за хостинг садрже јединствени домен, подударање рачуна е-поште за своје клијенте и подршку за различите језике и базе података, који су сви приступачни. Први месец је бесплатан и може да траје неколико месеци. Ако се одлучите за уговор, првих неколико месеци је бесплатно, а плаћања ће почети, без скривених накнада. Ако одлучите да не потпишете уговор, почет ће редовна цена, али ипак ћете добити првих 30 дана бесплатно. Ако желите да откажете свој план у првих 30 дана, добит ћете поврат новца. То је начин да видите да ли вам се свиђа пакет да видите да ли би вам одговарао.

Које мере безбедности се спроводе?

Сигурност је важна за сваког купца и 1&1 настоји да осигура да је свака веб локација заштићена. Дата центар високих перформанси поседује најновије технологије. Имају 300 Гбит / с повезивања (споља) и високу поузданост за хостинг веб локација. Побољшана ССЛ заштита укључује спољни фиревалл који спречава нападе извана. Опоравак веб простора пружа сигурност вредним подацима за Линук хостинг. Ако дође до напада, администратори могу да обнове податке у року од 6 дана из резервних копија веб локације. Све појединачне датотеке у одвојеним мапама такође се могу вратити. Тхе 1&1 СитеЛоцк месечно врши скенирање апликација, СКЛ-а, скенирања ињекција и скрипта на различитим локацијама. Све рањивости су исправљене пре него што су хакери добили прилику да их искористе. Ако идете са 1&1 СитеЛоцк Премиум пакет скенираће до 500 страница, пружајући вашем миру мир.

Које су опције доступне за проширење?

Кад год желите проширити веб локацију, 1&1 има флексибилне планове на располагању. Ако су потребне веће могућности складиштења и перформанси, потребна је једноставна надоградња. Гео редундантни сервери 1&1 употреба су најновија технологија и софтвер. Могућности доступне преко 1&1 је могуће надоградити у било ком тренутку, укључујући 1&1 СитеЛоцк Басиц и 1&1 ЦДН. СЕО Про, Маркетинг претраживача и ЛистЛоцал део су основних хостинг пакета. Можете додати било које додатне функције које ће вам требати, помажући вам да своје трошкове снизите на минимум и одржавате на минимуму. Апликације отвореног кода, попут ВордПресс-а, Јоомла! и Друпал вам омогућавају да додајете функције у будућности. За инсталирање им је потребно само неколико кликова миша.

Који су систем подршке за веб хостинг 1&1 понуде?

1&1 је узбуђена што опслужује преко 13 милиона купаца, а њихово искуство је пружило пуно помоћи сваком купцу. Њихови технички стручњаци су високо обучени и нуде 24/7 подршку путем телефона и е-маила за сваку помоћ која вам је потребна. На сва питања која се тичу њихових производа добијају се одмах и можете пронаћи прави производ када ваше предузеће расте. 1&1 послује од 2001. године и један је од лидера хостинг хостинга. Њихова корисничка служба препозната је по питању домаћинства на наградама и изјавама купаца које сви препоручују 1&1. Чак и ако сте радили са хостингом веб локација, 1&1 могу вам пружити сваку помоћ која вам је потребна. 1&1 је ту да вам помогне да побољшате веб локацију и да ваше пословање постане успех.

Како могу да ступим у контакт са 1&1 за помоћ?

Постоји неколико различитих начина на које можете контактирати 1&1 за сваку помоћ која вам је потребна. Ако имате било каквих питања или потешкоћа, можете се обратити стручњацима директно на број 1-866-991-2631. Што се тиче питања наплате, за помоћ се можете обратити 1-877-300-8316. Било коју поруџбину са веб хостинга, можете извршити путем интернета или телефоном путем одељења продаје на број 1-844-871-2631. Више на 1анд1.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map