ЈагуарПЦ рецензије мај 2020. – Цене и планови за хостинг

ЈагуарПЦ рецензије мај 2020. – Цене и планови за хостинг

ЈагуарПЦ рецензије мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Contents

Шта је ЈагуарПЦ хостинг?

ЈагуарПЦ је хостинг компанија са седиштем у Колораду основана 1998. године. Они нуде разне дељене, цлоуд и ВПС планове за домаћинство за разне пословне потребе. ЈагуарПЦ има сервере у Колорадо Спрингсу, Атланти, Чикагу, Даласу, Њујорку и Великој Британији. Током средине до касних 2000-их, ЈагуарПЦ је купио бројне мање хостинг компаније као што су Хостингзоом, Воввпс и Девпонд.


Колико је добар ЈагуарПЦ хостинг?

ЈагуарПЦ је показао константан и импресиван раст из године у годину од свог оснивања. Учестало улажући у њихову мрежу и хардвер, они су се прилично приближили њиховој стопостотној гаранцији. Но, иако су њихови планови за дељење хостинга углавном, по конкурентним ценама, неки корисници ће можда открити да друге компаније пружају више функција за вредност долара..

Погледајте прегледе званичне странице ЈагуарПЦ 3.1 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (1 глас) Прос

 1. Подршка за Виндовс и Линук хостинг
 2. 100% гаранција за невремене
 3. Опсежни ресурси подршке
 4. Пакети који укључују

Цонс

 1. Строга политика отказа
 2. Није најконкурентнија вредност

Суппорт3Спеед3.5Феатурес3Валуе3Транспаренци3

Наш званични преглед јагуарПЦ хостинга

Ако вам је домаћин са мањом, приватном компанијом важан, онда се ЈагуарПЦ сврстава међу најбоље на тржишту. С готово двије деценије искуства с гостовањем, они нису новопечени људи. Осим тога, њихов уговор о нивоу услуге укључује 10к компензацију за сваки сат станке који доживи ваша веб локација. Ипак, ако желите да упоредите функције као што су простор на диску, складиште е-поште и домене долар за долар, ЈагуарПЦ недостаје других домаћина.

Најбоље карактеристике ЈагуарПЦ хостинга

ЈагуарПЦ седи право на кривини звона у многим одељењима, али имају неколико перкета које вреди поменути, као и нека места где заиста блистају.

Подршка за Виндовс и Линук

Ако нисте жестоко лојални једном оперативном систему у односу на други, то вам вероватно мало значи. Али чињеница да ЈагуарПЦ нуди обе опције показује техничку памет и улагање у опрему.

100-постотна гаранција за неискориштење времена

ЈагуарПЦ нуди оно што је можда најбоља гаранција продужења рада у целој индустрији веб хостинга. За сваки сат станке који доживи ваша веб локација, ЈагуарПЦ ће вам надокнадити 10 пута трошкове тог сата. А са тако скупоцјеним улозима који су у ризику, ЈагуарПЦ се одлично сналази тако што се брине да не морају често да се обрачунају са тим повраћајима новца. ЈагуарПЦ је током последњих неколико година у просеку постигао 99,98% продужетка, сврставајући их међу неке од најпоузданијих компанија за веб хостинг у индустрији, као што су Дреамхост, А2 хостинг и СитеГроунд.

Шест дата центара, пет у Сједињеним Државама.

ЈагуарПЦ има више центара података: пет у Сједињеним Америчким Државама и један у Великој Британији. То пружа предузећима могућност хостинга своје веб локације на серверу у њиховој регији, што би могло бити од користи за предузећа која примарно опслужују локалне купце. Такође показује да је ЈагуарПЦ мрежна инфраструктура широка – нешто што обично погодује брзини учитавања страница.

Ливе Цхат + подршка за телефон + форуме са широком корисничком помоћи

ЈагуарПЦ је посветио значајне ресурсе за изградњу корисничке подршке. Купци не само да имају приступ 24 сата дневно, разговор са телефоном и улазнице путем е-поште, већ су на располагању и активни кориснички форуми и водичи за самопомоћ. То значи да су најчешћа питања са којима се сусрећу њихови купци јасно индексирана и претражива, што вас спашава од чак и да не морате посегнути за корисничком подршком. Поред тога, већина њихових клијената је задовољна нивоом подршке која им се нуди и брзином којом се њихови проблеми решавају.

Сјајни бесплатни и мало упселлс

Чак и основни планови ЈагуарПЦ укључују бесплатне дневне сигурносне копије, употребу ССЛ-а, трансфере, прављење веб локација, филтер нежељене поште, заштитник лозинки и управљање ДНС-ом. Ово је прилично обиман списак, и чини чист и ведар поступак одјаве који вас не завара с упселлс.

Недостаци ЈагуарПЦ хостинга

Бројчано, не највећи ударац за ваш долар

Док ЈагуарПЦ нуди сјајну услугу и убедљиву гаранцију за продужену продукцију, њихов пакет није нарочито конкурентан ако бисте њихове услуге разграђивали један по један, сваки по један. Хостинг дивови попут ХостГатор и ГоДадди нуде исте спецификације плус више бесплатних производа за јефтиније. У поређењу са другим мањим плејерима, издвајања попут СитеГроунд и А2 хостинга надмашују их у служби за кориснике или одељењима за брзину. Ако сте заиста заокупљени растерећивањем новца до одређеног скупа функција, ЈагуарПЦ ће можда бити краћи.

Строга политика отказа

Иако је то разумљиво, ЈагуарПЦ не нуди најповољнију политику отказивања. Након истека стандардне гаранције поврата новца од 30 дана, схватите да нећете добити много новца назад за отказ. Неће вам вратити трошкове за додатне услуге као што су регистрација имена домена, само ће вам рефундирати накнаде за хостинг. Не враћају ништа пре датума отказивања – што значи да неће надокнадити ваш поврат. Пронаћи ћете образац за отказивање унутар цПанела и на контролној табли налога администратора.

Суштина

ЈагуарПЦ нуди оно што је вероватно најбољи уговор о нивоу услуге у индустрији хостинга за продужење рада. Поред тога, поуздане су, пријатељски расположене, умерене цене и нуде јасан пут ка опсегу вашег хостинг плана. Све су то одлични разлози да се ваша веб локација налази на ЈагуарПЦ-у. Међутим, ЈагуарПЦ се лако засењива када се вреднује заједно са неким другим великим играчима. Тешко је добити толико џази око поврата за продужено време што се тиче брзих муњева или невероватних корисничких услуга. А ако се ради о вредности долара у њиховим доларима, корпоративни домаћини ће сваки пут победити. Али ЈагуарПЦ је чврст и поуздан домаћин којег бисмо радо препоручили – ако њихови пакети нуде све што вам је потребно по цени коју радо плаћате, онда имамо осећај да ћете бити задовољни њиховим услугама..

Погледајте додатне функције

ЈагуарПЦ Питања и одговори

1. Када је компанија покренула?

Грег Ландис желео је да створи компанију која би нудила Интернет провајдере и услуге веб хостинга које су се издвојиле од осталих из једног разлога: изузетна услуга и подршка. 1998. године рођен је Јагуар ПЦ и брзо је прерастао из операције једног човека у водећег провајдера, домаћин више од 300.000 домена. Они су компанију преселили из Хјустона у Колорадо Спрингс 2010. године, где је компанија тренутно са седиштем.

2. Шта је са центрима података?

ЈагуарПЦ нуди четири различита дата центра, а сви нуде највиши ниво квалитета и технологије. Три америчка центра за податке у Атланти, Денверу и Хоустону нуде корпоративне кавезе, Ров1-2 ЈПЦ, уредно каблирање и додатне пду-ове и преклопнике из старог кавеза. Објекти су обезбеђени 24/7 видео надзором и оружаном безбедношћу, а у њих се може ући само безбедносним одобрењем које укључује близинске картице и биометријске скенере руку у Атланти и биометријски ручни приступ у Хјустону. Објекти су добро одржавани са напредним изворима хлађења и струје и приступом више од 100 превозника.

 У податковном центру Уједињеног Краљевства, ЈагуарПЦ пружа функционалан и поуздан центар података за колокацију, са простором за појединачне сервере и пуне ормариће. Тиер 3 центар података обезбеђује 99.982 процента продуженог времена уз 24-дневно активно обезбеђење и подстаницу на лицу места.

3. Како функционише Јагуар ПЦ служба за кориснике?

ЈагуарПЦ нуди својим купцима бројне различите начине да дођу до компаније, од активних налога друштвених медија на Фацебооку и Твиттеру где комуницирају са купцима и размењују информације о свим могућим ситуацијама које купци могу доживети. Имају блог који нуди показиваче које ћете морати знати када одаберете компанију за веб хостинг, заједно с детаљима о компанији и неким њеним програмима и услугама. На форуму заједнице, купци могу разговарати са другима и тражити информације о њиховим ситуацијама, а страница о статусу мреже уживо говори о било каквим проблемима у случају прекида рада. База знања укључује чланке о многим најчешћим проблемима с којима се сусрећу купци.

Техничка подршка доступна је 24 сата дневно, уз телефонску подршку у САД-у и Канади, као и међународним купцима, као и ливе цхат и систем улазница.

Иако су поносни на одличну подршку, ипак, многи купци су открили да не добијају баш време одзива којем се надају од ЈагуарПЦ-а, док су неки купци напоменули да им је требало 15 до 25 сати да добију одговор. . Када се ваше предузеће ослања на покретање ваше веб странице, доживљавање таквих прекида рада може бити штетно за ваш коначни резултат.

Неки купци су пријавили изванредну корисничку службу, враћајући их натраг и покренули их за неколико минута, док су други приметили да су њихове веб странице радиле сатима без икаквог одговора.

4. Које врсте заједничких планова нуди ПЦ Јагуар?

ЈагуарПЦ нуди разне хостинг планове. ЦПанел дељење хостинга укључује инсталације једним кликом за разне апликације, као што су ВордПресс, Јоомла, Друпал, Руби он Раилс, Питхон ПХП5 и Цоппермине. Имају три различита заједничка плана, а сви имају управљани сервис.

 • Приватни хостинг (3,97 УСД месечно за уговор од 36 месеци): 35 ГБ ССД простора, 100 ГБ пропусне ширине, 25 укупних МиСКЛ база података, е-маил и ФТП рачуни комбиновани.
 • Веб хостинг (6,97 УСД месечно за уговор од 36 месеци): 75 ГБ ССД дисковног простора, 1000 ГБ пропусне ширине и пренос података и 100 укупно комбинованих МиСКЛ база података, е-поште и ФТП налога. Овај план укључује 100 паркираних домена, дневну израду сигурносних копија, сигуран ССЛ приступ, РВ Ситебуилдер и Софтацулоус. Такође добијате ЦлоудФларе, ССЛ сертификат, ЛитеСпеед и стручњак за нежељену пошту. Подешавање је бесплатно са овим налогом.
 • Пословни хостинг (24,94 УСД месечно за уговор од 36 месеци): 125 ГБ ССД меморије, 5000 ГБ пропусне ширине и неограничене МиСКЛ базе података, е-маил и ФТП рачуни и паркирани домени. Сервери су полу-наменски и укључују ЛитеСпеед, заједно са свим предностима плана веб хостинга. Добијате наменску ИП адресу, премуим РапидССЛ, бесплатно подешавање и једну укључену регистрацију имена домена.
5. Да ли ЈагуарПЦ подржава наменске сервере?

Намјенски ЈагуарПЦ сервери нуде 99,999 посто продуженог времена уз 10к споразум о нивоу услуге. Нуде четири различита плана, од којих сви ометају приступ коријену, 10 Мбпс несметану пропусност, даљинско поновно покретање, неограничен одлазни промет. Постоји платформа за развој веб локације и апликација, а ви имате могућност имплементације прилагођених кернела.

 • Интел Ксеон Е3-1230в2 (почиње од 127 УСД месечно): 4к Цорес 8 ГБ ДДР3 РАМ-а, 2 × 500 ГБ хард диск.
 • Интел Ксеон Е3-1230в5 (почиње од 167 УСД месечно): 8 МБ предмеморија са 4к језгром, 16 ГБ ЕЦЦ РАМ-а, 2к 1 ТБ хард диск.
 • Интел Ксеон Е5-2620в3 (почиње од 227 УСД месечно): 15 МБ предмеморија са 6к језгром, 32 ГБ ЕЦЦ РАМ-а, 1к 512 ГБ ССД и 1к 1 ТБ САТА хард диском.
 • 2к Интел Е5-2620в3 (почиње од 267 УСД месечно): 15 МБ предмеморија са 6к језгром, 32 ГБ ЕЦЦ РАМ-а, 1к 512 ГБ ССД и 1к 1 ТБ Сата хард диском.
6. Да ли ЈагуарПЦ нуди хостинг хостинга?

Продавци ЈагуарПЦ-а цене много решења која компанија нуди за свог купца.

Постоје четири различита плана за препродаваче у Сједињеним Државама и Уједињеном Краљевству, а оба плана нуде различите неограничене функције, као што су пропусна ширина, препродати налог, адресе е-поште, базе података и ФТП рачуни. Сви препродавци такође добијају следеће погодности:

 • Омогућено је надгледање
 • Прилагођени сервери имена
 • ЦлоудЛинук и Литеспеед
 • Брзи ССЛ бесплатно
 • Домен за живот
 • Миграција за до 25 рачуна
 • Главни, домени и ССЛ продајни рачуни
 • РВСитеБуилдер
 • Р1Софт Даили Бацкуп

Највећа разлика у нивоу рачуна је та што на пример, рачуни препродавача највишег нивоа и у САД-у и у САД-у, на пример, добијају 20% попуста на препродају ВПС-а и наменских сервера.

У Сједињеним Државама РЗ1 износи 11,21 УСД месечно ако плаћате унапред три године; РЗ2 кошта 14,96 УСД месечно за трогодишњи препаид план; РЗ3 износи 22,46 УСД месечно са трогодишњим припејд планом, а РЗ4 кошта 29,96 УСД месечно ако унапред плаћате три године.

7. Да ли ЈагуарПЦ нуди ВПС хостинг?

ВПС хостинг на ЈагуарПЦ укључује подршку за Виндовс, ЦентОС, Дебиан, Сусе и Федора руду на четири различита плана у потпуности управљаних.

 • 1 (27 УСД месечно на претплатном плану за 12 месеци): простор на диску од 30 ГБ, 1,5 ГБ РАМ-а, 2 језгре, 10 ТБ пропусне ширине, без накнаде за подешавање.
 • 2 (47 УСД месечно на претплатничком плану за 12 месеци): 60 ГБ простора на диску, 3 ГБ РАМ-а, 2 језгре, 15 ТБ, без накнаде за подешавање.
 • 3 (67 УСД месечно на претплатничком плану за 12 месеци): 90 ГБ дисковног простора, 4 ГБ РАМ-а, 3 језгре, пропусни опсег 20 ТБ и без подешавања.
 • 4 (97 УСД месечно на претплатничком плану за 12 месеци): 120 ГБ дисковног простора, 6 ГБ РАМ-а, 4 језгре, пропусни опсег 25 ТБ и без подешавања.

Ови планови укључују неограничене домене, е-пошту, МиСКЛ базе података и ФТП налоге и улазну пропусну ширину. Поред тога, купци добијају ЦлоудФларе, два прилагођена ИП-а, приступ роот-у и администратору на удаљеној радној површини, дневне сигурносне копије и контролној табли – изабрани из цПанел, ВХМ или Плеск.

8. Занима ме Цлоуд хостинг – могу ли то пронаћи на ЈагуарПЦ-у?

ЈагуарПЦ нуди девет различитих Цлоуд хостинг планова, од којих најмањи почиње од 32 УСД месечно и нуди 2 језгре, 20 ГБ дисковног простора, 1 ГБ меморије, 5 ТХ опсега, 1 ВЕ и 2 ИП адресе. . Цлоуд 9 с друге стране пружа 12 језгара, 370 ГБ простора на диску, 16 ГБ меморије, 30 ТБ опсега, 8 ВЕ и 8 ИП адреса.

9. Како траје њихово време?

У већини компанија које се баве хостингом у индустрији загарантовано је 99,9 одсто продуженог времена, што значи да ће у било ком месецу ваша веб локација пасти за мање од 45 минута. Због тога постоји доста компанија које ће се, уколико гарантују продужење радног времена, држати тог процента; колико год бисмо волели да знамо да наше веб локације никада, никада не пропадају, то није увек стварност са технологијом. Међутим, ЈагуарПЦ нуди неколико различитих гаранција, напомињући на неком месту на њиховој веб локацији да нуде 99,999 одсто гаранције, док у условима услуге наведена је гаранција 100-постотног продужења мреже, што значи да ће сви рутери, прекидачи и каблови бити функционише 24/7, осим ако није предвиђено одржавање. Њихов уговор о нивоу услуге бележи да 100% продужење радног времена не укључује софтвер на вашем серверу, квар хардвера, услуге или демоне.

Ако мрежа падне, купцима ће бити додељено 1.000 одсто застоја. То значи да ако мрежа није у току једног сата, добићете кредит за десет сати застоја. Ваша месечна уплата ће бити подељена са бројем дана у месецу и 24 сата дневно како бисте добили тачан кредит. Да бисте примили кредит, морате да предате карту у року од седам дана, укључујући број карте у оригиналном издању који је пријављен у захтеву.

10. Да ли ЈагуарПЦ нуди гаранцију поврата новца?

Ако сте клијент ЈагуарПЦ-а са заједничким хостингом, имате право на 45-дневну гаранцију поврата новца. Ово није најдуже у индустрији, али дефинитивно прелази гаранцију од 30 дана коју нуде многе друге компаније. Као што је стандардно, гаранција укључује само накнаде за хостинг, а не трошкове за подешавање, лиценце, регистрације домена или друге додатке. Такође нисте подобни за колокацију или наменске сервере.

11. Могу ли помоћи у премештању моје веб странице?

Многи купци хвале се услугом коју су добили премештањем веб локација са једног домаћина на ЈагуарПЦ, примећујући да је компанија учинила свој прелаз неприметним, чак и када сајтови нису били под контролом цПанела. Ово је сјајна вест, јер ће вам многе компаније за хостинг помоћи само ако преместите једну цПанел локацију на другу. Миграција није бесплатна у свим плановима, већ је укључена у ВПС и Цлоуд хостинг планове, као и у неке од заједничких и наменских планова сервера..

12. Да ли ЈагуарПЦ има брзину за брзо учитавање странице?

ЈагуарПЦ не полаже никакве тврдње о „блиставим“ брзинама, као и многе друге хостинг компаније, м али ССД сервери и ЦлоудФларе интеграција, као и многе друге компоненте, помажу у великој брзини учитавања странице, и, За разлику од других компанија, ЈагуарПЦ је веома поуздан и доследан у одржавању ових чврстих брзина. Са толико веб посетилаца који очекују да се веб локације тренутно учитавају, бринући се да ваше учитавање брзо буде кључно за успех на мрежи.

13. Шта поставља ЈагуарПЦ осим такмичења?

ЈагуарПЦ има солидан низ управљаних планова и не наплаћује руку и ногу, за разлику од других компанија које нуде управљане планове. Омогућавају јасан пут за надоградњу вашег плана како расте веб локација и пружају доследно поуздану подршку на сваком нивоу. Планови укључују широк избор функција, а компанију, чак и после скоро 20 година, и даље води иста особа која ју је покренула – таква дуговечност и страст су ретки ових дана.

14. Који су недостаци хостинга у ЈагуарПЦ-у?

Постоји неколико савршених хостинг компанија – негативни прегледи често могу надмашити позитивне критике у многим различитим индустријама. Како је речено, негативни прегледи ЈагуарПЦ-а често се врте око времена одзива њихове корисничке подршке.

Они немају пуно доследности у промоцији својих продукција, набрајајући различите проценте на неколико места на својој веб локацији..

Које су предности хостовања са рачунаром Јагуар?

Хостинг са ЈагуарПЦ-ом отвориће врата компанији која гарантује невиђени проценат продуженог времена и подупире их уз изузетно издашну гаранцију. Компанија ставља задовољство клијената као приоритет, такође пружајући 45-дневну гаранцију поврата новца.

Они нуде тренутно подешавање, помоћ при миграцији веб локација и корисничку подршку на свим нивоима како би се обезбедило да се ваша веб локација брзо устане и да се стално поставља..

Више на ЈагуарПЦ.цом

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector