ФатЦов Рецензије: Да ли је ФатЦов хостинг заиста тако добар за почетнике?

Contents

Шта је ФатЦов хостинг?

ФатЦов је провајдер веб хостинга који је основан 1998. године у Бурлингтону, Массацхусеттс. Компанија нуди један заједнички план хостинга који се продаје код вебмастера почетног нивоа, као што су власници малих предузећа. ФатЦов је купила Ендуранце Интернатионал Гроуп 2007. године.


Колико је добар хостинг ФатЦов?

ФатЦов пласира почетнике на власнике веб локација и чини веома привлачан случај за њихово пословање. Нудећи само један инклузивни план, они вам одузимају пуно стреса одабира функција које одговарају баш вама. А уз врло приступачну уводну цену, чини се да је ФатЦов једна од најбољих цена за почетнике који се баве веб хостингом на тржишту. Али док ФатЦов нуди освежавајућу једноставност и транспарентност на неки начин, њихови планови су препуни обмањујућих и сувишних уплата, слабе брзине и продуженог времена, као и високе стопе обнављања..

Погледајте званични сајт Рецензије ФатЦов 2.8 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (2 гласова) Прос

 1. Еколошки веб хостинг решење
 2. Неограничени домени
 3. Супер приступачан за вебмастере почетног нивоа
 4. Бесплатни ресурси за оглашавање

Цонс

 1. Нема ВПС-а или наменских сервера
 2. вДецк Уместо цПанел
 3. Ограничени ССЛ сертификати
 4. Лажни упселлс
 5. Испод просечне брзине и слабе брзине

Сажетак Својим шаљивим именом, ниским уводним ценама и форматом прилагођеним почетницима, ФатЦов може изгледати као природни избор за првог вебмастера. Међутим, пажљивије испитивање њихове услуге и перформанси сугерира другачије. Подршка3Спеед2.5Феатурес3Валуе3Транспарентност2.5

Наш званични преглед ФатЦов хостинга

Постоји неколико ствари због којих ћемо радо похвалити гостовање у ФатЦов-у. Наиме, они нуде чисто и једноставно краткотрајно вебхостинг рјешење које није ни најмање застрашујуће неупућене. Међутим, наше је мишљење да је ФатЦов лош избор за све који желе бити власници веб странице након периода њихове уводне цијене. Нижа просечна брзина и продужење радног времена, збуњујући послови и осредња услуга корисницима могу се опростити за 4 УСД месечно. Али када се те стопе скоче на скоро 13 УСД / месец након обнављања, та су питања много драматичнија.

Најбоље карактеристике хостинга ФатЦов

Тамо где ФатЦов екцелс олакшава приступ. Од свог ћудљивог имена и маскоте до јединственог заједничког хостинг плана који нуде, они успевају да умирују већи део техничког стрема који се почетни вебмастер осећа када одабере вебхост и хостинг план. Осим тога, не може се порећи да је њихова уводна цена феноменална понуда. Ево шта они раде исправно и зашто би могли бити вредни ваше пажње:

Један јединствени (углавном) заједнички план за заједнички хостинг

План једног величине за све почетнике очигледно није баш погодан за некога ко гради или одржава веб странице за живот. Али циљна публика ФатЦов-а је неупућена и они одлично раде поједностављујући свој производ како би био почетљив за почетнике. Они нуде само један заједнички план хостинга који укључује неограничене домене, неограничену адресу е-поште, неограничен простор на диску, обимну пропусност, алате за прављење и повлачење веб локација, дигиталне рекламне кредите и бесплатно име домена прве године. Процес сужавања управо оног што треба од добављача веб хостинга може бити страшно застрашујући и стресан за вебмастера улазног нивоа. Цијенимо што ФатЦов нуди обиље транспарентности и једноставности од почетка вожње.

Закључајте велику уводну цену цена до три године

За оне који се први пут региструју на ФатЦов, њихова уводна стопа износи само 49 УСД годишње, односно око 4 УСД месечно. С обзиром на то да је њихов пакет прилично конкурентан бесплатном имену домена (прве године) и пуно простора за складиштење е-поште и веб датотека, ово је прилично огромна вредност. Штавише, ако сте спремни платити унапред, можете закључати ову веома ниску цену до три године.

Бесплатни ресурси за оглашавање

Као и код већег броја веб хостова ЕИГ-а, укрцавање у ФатЦов долази са великим бројем кредита за дигитално оглашавање. Ово укључује 100 УСД у Бинг и АдВордс кредитима, као и бесплатан списак на ИелловПаге.цом. Наравно, ИелловПаге.цом је прилично застарео ефикасност мрежних именика је упитна, али бесплатно је бесплатно.

Покреће га енергија ветра

Ако сте уопште осетљиви на корпоративни сензибилитет, чињеница да је ФатЦов у власништву ЕИГ-а можда вам представља мало искључивање. То је разумљиво, али ФатЦов има неке откупне и некорпоративне квалитете. Наиме, они имају зелени печат који их потврђује да се 100% покрећу енергијом вјетра. Они то постижу надокнађивањем потрошње енергије у свим њиховим центрима података, серверима и канцеларијама са 200% улагања у обновљиве изворе енергије.

Слабе стране ФатЦов хостинга

Упркос њиховој почетничкој структури и маркетингу, постоји неколико црвених застава повезаних са ФатЦов-ом које бисте требали размотрити пре него што се пријавите за њих. Иако држимо да су њихове услуге добра вредност за уводне цене, постоји неколико разлога због којих ФатЦов није добра подлога за дугорочно решење веб хостинга.

Стопе обнове Спике 310%

Уводне цене ФатЦов-а су много, а можете их закључати до три године ако плаћате унапред. Међутим, будите спремни на озбиљан шок налепница када тај период заврши. Годишње цене ФатЦов-а скоче са 49 УСД / 155 на 155 УСД годишње, скочивши од компаније која пружа услуге буџета до једне од скупљих опција на тржишту, у једном окретању странице календара. Сада смо срећни да плаћамо премијске цене за премиум услуге. Међутим, како ће вам показати остатак нашег прегледа, ФатЦов знатно мање од квалификације за премију.

Врло споро време учитавања странице

Као што им име може сугерисати, хостинг ФатЦов није брз. У ствари, време учитавања страница константно је постигло далеко испод просека у индустрији сваког месеца у последњих неколико година. Тамо где просечни просек времена за учитавање страница износи око 700 мс, ФатЦов у просеку износи преко 1200 мс. То је озбиљно споро и могло би бити велика штета за вашу веб страницу. Не само да може оштетити рангирање вашег претраживача, већ може драматично повећати стопу напуштања посетиоца. Са таквим заостајућим серверима, мало је вероватно да ћете икада моћи да искористите обилну пропусност коју вам обећавају приликом регистрације..

Испод просечног времена

У целини, веб домаћини у власништву ЕИГ-а немају најбоље резултате са просечним интервалима. иПаге је савршен пример за то, док би Веб.цом могао бити изузетак. Иако ФатЦов нема најгори просек продужетака који смо икада срели, он је испод просека, и то би требало да се тиче сваког потенцијалног купца. ФатЦов само искаче за 99,9% продужетка, половина времена које пролази испод ове марке. Да би ствари ставили у перспективу, већина компанија које пружају услуге хостинга нуде гаранцију за 99,9% продуженог времена, што значи да ће издати делимичне надокнаде за било који прекид рада који траје преко тих 15 сати годишње станке. ФатЦов не нуди такву гаранцију, а ни њихов успех није страшан.

Нема ВПС-а или наменских сервера

ФатЦов нуди само једну врсту хостинга: дељени хостинг. Наравно, ово захтева много анализа-парализе од првобитног доношења одлука, али то такође може бити на штету постојећим купцима који доживљавају велики раст. Не нудећи наменске сервере или ВПС линије, они отуђују читаву публику која захтева или би могла прерасти у потребу за тим услугама. То значи да ако сте у влади, здравству или на неки други начин чувате осетљиве информације, ФатЦов није добра опција за вас.

Нема цПанела

ФатЦов користи прилагођени контролни панел уместо цПанел. Иако ово није нужно преварант, то је одступање од индустријског стандарда. Ово је нешто што би требало размотрити ако сте навикли да цПанел, ако планирате да искористите чињеницу да ресурси помоћи у вези са цПанелом обилују на вебу. Ово би могло бити и нешто што бисте требали размотрити ако планирате напустити ФатЦов у будућности; неки вебхостови ће преко ваше веб локације пренети само од компаније која пружа услуге хостинга која такође користи цПанел. Мали наранџасти је један пример.

Лоша репутација корисничке подршке

Корисничку подршку може бити тешко просудити, али постоје неки кључни показатељи колико озбиљно предузеће даје предност свом одељењу за услуге купцима. Као прво, обично је добар знак да је компанија уложила у изградњу снажне библиотеке ресурса за самопомоћ и водича за решавање проблема. Иако је ФатЦов то учинио у одређеној мјери, они нису нигдје близу нивоа ГоДадди-а или ХостГатор-а. Кориснички водичи ФатЦов-а усредсређени су превасходно на постављање ваше веб странице, а не на напредније теме или проблеме са снимањем проблема.

За оне проблеме који се не могу решити путем сопствених ресурса (којих постоји безброј могућности), ФатЦов нуди и телефон, е-маил карту и подршку у цхату. Иако је ова опција опција похвална, време обраде за сва три канала је мање од брзог. Очекујте да причекате око 15 минута на чекању или у реду за подршку за ћаскање и преко дана за одговор путем е-маила. Да ствар буде још гора, чини се да се службеници за корисничку подршку обучавају првенствено као продајни људи, а не као помоћно особље. Ево неких од резултата које можете да се радујете одбацивању уколико се одлучите да се пријавите на ФатЦов:

Обмањујуће и сувишне надокнаде

Иако честитамо ФатЦов-у што је почетни први поглед на њихове услуге био врло транспарентан, време је за проверу другачије приче. Будите спремни да будете бомбардовани малим додацима који су написани на ужасно збуњујућем језику. Пазите да не платите њихов „ВордПресс хостинг“, што је ужасно загонетни начин да кажете да им можете платити да унапред инсталирају неке осредње додатке које бисте иначе могли наћи бесплатно. Такође припазите пре него што купите Гоогле Аппс (Савет: Гоогле их нуди бесплатно) или Аутоматске дневне копије (Савет: ово је већ укључено у ваш пакет). За оне који знају, ово је велики прекид. Нудити ове додатке као „услуге“ у суштини је само превирање почетника који не знају ништа боље.

Суштина:

ФатЦов би могао бити одлична краткорочна опција за оне који желе тестирати гомилу ствари на различитим доменима, али чињеница је да њихове услуге нису страшно поуздане. Спора времена учитавања страница и осредње продужење рада могу бити подношљиви због ниске уводне цијене, али та питања постају озбиљно штетна са стопама обнове. Ми их препоручујемо ако имате веома специфичне краткорочне потребе са буџетом који треба да се подударају, али не као дугорочно решење за хостинг.

Погледајте додатне функције

ФатЦов хостинг питања и одговори

ФатЦов хостинг: шта треба да знате

ФатЦов хостинг има шаљиво име, веб локацију испуњену ћудљивости – и дугогодишњим искуством задовољних купаца. Међу овим хиљадама компанија које се баве веб хостингом, ипак, неколико ствари издваја компанију од осталих. Погледали смо вредности и производе компаније и установили да поред његовог имена и логотипа, ФатЦов хостинг има солидне планове који су усрећили ове купце.

Како је започео ФатЦов хостинг?

Компанија је једна од најстаријих компанија које се баве хостингом, а оснивач Јацкие Февелл почео је 1997., а лансиран је 1998. Након само неколико кратких година компанија је доживела огроман раст, повећавајући приходе за око 25 процената сваке године и повећавајући профит маржа од 4 до 11 процената.

Овај раст, у комбинацији са оданошћу клијента и непрекидно солидном понудом производа, привукао је пажњу Ендуранце Интернатионал Гроуп, растуће матичне компаније са више од 75 различитих хостинг компанија. Февелл, која је била на челу ФатЦов више од седам година, остала је на месту потпредседника маркетинга када је ЕИГ купио ФатЦов 2004. године. Након оставке, служила је као саветница пре преласка у другу индустрију.

Као и многе друге компаније које је ЕИГ купио, ФатЦов је имао одличне прегледе купаца који су изгубили део узбуђења након куповине. Они и даље наводе да су посвећени пружању стварне пословне вредности својим клијентима пружајући им изврсну корисничку услугу и удовољавајући њиховим потребама користећи се једним планом, филозофијом једне цене, коју чак и они који су нови на хостингу могу почети да користе одмах.

Шта раздваја ФатЦов?

ФатЦов хостингом управља његова ХеиферЦратиц заклетва за коју кажу да је посвећена „подршци и стварању креативности“. У заклетви се наводи да желе препознати и његовати страсти својих купаца путем својих одабраних медија нудећи свакодневну подршку која ће помоћи купцима да разријеше сваку ситуацију с позитивним ставом. Својим купцима желе пружити угодно и лако искуство на мрежи.

У том смислу, ФатЦов се поставила у положај чистог, лако разумљивог и навигацијског процеса пријаве, свеобухватне подршке и неге и интеграције са више различитих пружатеља услуга. Нажалост, многи купци који су ово у почетку ценили, открили су да од аквизиције ФатЦов пада у норму да не испуњава објављена и промовисана очекивања.

Какве дељене хостинг планове нуди ФатЦов?

ФатЦов-ов оригинални план, јединствено назван Оригинални план ФатЦов, кошта само 49 долара за прву годину. Купци добијају неограничене домене, простор на диску и ширину појаса на “оодлес”, што значи да све док поштујете њихове услове услуге и не прелазите уобичајену употребу за рад на веб локацији ваше величине. и да се не суочава са озбиљним казнама.

Поред тога, ФатЦов нуди и друге неограничене ресурсе, попут ФТП корисника и суб корисника и ПОП поштанске сандучиће е-поште. Такође добијате бесплатно име домена, као и алате за покретање и покретање, попут градитеља веб локација са бесплатном претплатом на Сцрипт Барн, ССЛ безбедношћу, интеграцијама колица и 1ГБ простора за складиштење на ЈустЦлоуд.

Након прве године, план има различите могућности обнове, од 14,95 УСД месечно за један, три или 12-месечни термин, 13,95 УСД месечно за период од 24 месеца, или 12,95 УСД месечно за 36-месечни рок.

Да ли ФатЦов нуди било које посебне услуге сервера?

ФатЦов хостинг има клизну вагу која може задовољити наменске потребе сервера на три различита нивоа. Сви планови долазе са цПанел-ом, што је индустријски стандард и одлична је карактеристика, бесплатно име домена и ЦентОС 6.4 за њихов оперативни систем.

Намењени хостинг такође долази са 24/7 подршком својих стручњака, што значи да ће приликом веб-локације расти високи ниво сигурности и перформанси, уз брзо време одзива за ваше посетиоце. Купци који се одлуче за наменске сервере имају потпуну контролу над својим приватним серверима. Они могу креирати неограничене домене и поддомене, ПОП3 рачуне, МиСКЛ базе података и ФТП налоге, испоручују се са 13 различитих унапред инсталираних скрипти и укључују записе о грешкама и препоруке, необрађен приступ евиденцији и АВстатс.

 • Стартуп план укључује 2 језгре на Интел КСЕОН Е3-1220ЛВ2 3.5 ГХЗ серверу, са 4ГБ РАМ-а, 500ГБ стораге, 5ТБ пропусне ширине и три ИП адресе, са почетном промотивном стопом од 119,99 УСД месечно, а обнављаће се са 149,99 УСД месечно.
 • Професионални план укључује 4 језгре на Интел Ксеон Е3-1265ЛВ2 3.2ГХз серверу са 8 ГБ РАМ-а, 1000 ГБ меморије, пропусним опсегом 10ТБ и четири ИП адресе. План има уводни попуст од 151,99 УСД месечно, а обнавља се на 189,99 долара месечно.
 • Ентерприсе план укључује 4 језгре са 16 ГБ РАМ-а на Интел КСЕОН Е3-1230В2 3.7 ГХЗ серверу са 1000ГБ складиштења, пропусним опсегом 15ТБ и пет ИП адреса за $ 191.99 / месец (обнавља се на $ 239.99 / месец).
Шта ако желим нешто између заједничког и наменског хостинга на ФатЦов хостингу?

ВПС хостинг или виртуелни приватни сервери су полу-приватни сервери који имају мање купаца од заједничког сервера и пружају вам ниво контроле који је ближи наменском хостингу по цени која је нижа од истинског наменског плана. Добијате стручну подршку 24/7 и то је сјајан начин да прилагодите растуће веб локације са флексибилним ресурсима.

ВПС планови ФатЦов хостинга укључују цПанел, заједно са опционим приступом роот-у или потпуно управљаним планом. Планови такође добијају бесплатну регистрацију домена, заједно са скриптама и плановима дневника који су укључени у наменске хостинг планове. Ови планови такође укључују неограничене домене и поддомене, ПОП3 налоге, МиСКЛ базе података и ФТП налоге.

Постоје три различите опције плана, које укључују ЦентОС 6.4.

 • Основни план почиње са 19,99 УСД месечно за први мандат, а обнавља се са 24,99 УСД месечно. План укључује 1 језгро ЦП и 1ГБ РАМ-а, са 40 ГБ простора за похрану, 1ТБ пропусним опсегом и једном ИП адресом.
 • Пословни план, који за први мандат почиње са 47,99 УСД месечно и обнавља се са 59,99 УСД месечно, укључује 2 језгра ЦПУ-а, 4ГБ РАМ-а, 90ГБ складиштења, 3ТБ пропусност и две ИП адресе.
 • Оптимални план укључује 4 језгра процесора, 8 ГБ РАМ-а, 120 ГБ меморије, 4ТБ опсег и две ИП адресе за 79,99 УСД месечно у првом мандату и 99,99 УСД месечно након обнављања.
Да ли ФатЦов хостинг има неке посебне планове за ВордПресс?

Нуде два заједничка плана усмерена на ВордПресс, а оба имају прилагођену контролну таблу, унапред инсталиране теме и додатке као што су В3 Тотал Цацхе и Јетпацк. Партнерство са СитеЛоцк-ом повећава вашу сигурност и заштиту елиминирајући злонамјерни софтвер док спавате, а они оптимизују ваш сервер ограничавањем броја купаца, дајући вам максималну брзину и доследно радно време.

 • ВП Стартер, основни план, укључује бесплатну регистрацију домена, заједно са неограниченим дисковним простором и опсегом, за 3,75 УСД месечно за први мандат услуге.
 • ВП Ессентиал, који за први мандат кошта 6,95 долара месечно, укључује већу опцију тема и додатака, делуке сигурносни пакет, 24/7 стручну подршку и сервере засноване на ССД-у који повећавају вашу брзину. Овај план такође укључује бесплатну регистрацију домена.
Шта је време продукције ФатЦов хостинга и да ли је гарантовано??

Иако ФатЦов хостинг не нуди никакве гаранције о свом продуженом времену, у прошлости су нудили 99,9% гаранције за продужено време, што значи да ће ваша веб локација бити у паду мање од 45 минута сваког месеца. Купци су данас видели просечно 12-месечно продужење рада од 99,89 одсто, што је просечно око 47 и по минута станке сваког месеца. Међутим, било је неколико месеци, када су купци имали 99,99 одсто продуженог времена – што им даје изванредно продужење рада, што значи да је било мање од пет минута станке сваког месеца.

Просјек није лош и близу је онога што нуде и други, а ако погодите мјесец дана уз добар продужетак, имаћете већу корист. Нажалост, иако многе друге компаније гарантују продужење радног времена, што често значи да ћете добити кредите за време застоја, а то није опција са ФатЦов хостингом.

Постоје ли гаранције за ФатЦов хостинг?

С друге стране, ФатЦов хостинг нуди 30-дневну гаранцију поврата новца за кориснике који нису задовољни својим планом хостинга. Њихова гаранција је слична већини других, уз напомену да ћете добити поврат средстава за услуге које пружа ФатЦов хостинг; накнаде трећих страна, укључујући регистрацију имена домена у износу од 15 УСД. То ипак значи да, уколико одлучите да промените компанију, можете да узмете своје име домена са собом.

Имајте на уму да, за разлику од других компанија, ФатЦов хостинг пружа ову гаранцију доступном само купцима који су платили кредитним картицама када су се регистровали.

Како могу започети?

ФатЦов има релативно лак процес пријаве, без много додатних напора за додавање у продају. Оно што нам се свиђа код ФатЦов хостинга је то што, пошто су у већину својих планова укључили цПанел, они могу понудити бесплатан трансфер за готово све веб локације. То значи да након што се одлучите за прелазак на ФатЦов, њихови техничари ће преселити вашу веб локацију на сервере и осигураће да све буде онако како сте замислили пре него што кренете уживо.

Да ли ФатЦов хостинг нуди зелена решења?

Компанија жели да сачува своје – и све остале – пашњаке зеленим коришћењем еколошких опција. Њихове канцеларије и податковни центри у потпуности су погоњени енергијом ветра, компензирајући употребу енергије за 200 одсто; за сваку КВХ електричне енергије коју користи ФатЦов, компанија купује двоструко више сертификата о обновљивој енергији у правцу генерисања енергије ветра. Као резултат, успели су да сачувају 999 метричких тона угљен-диоксида из атмосфере сваке године.

Где су њихови сервери хостовани?

Центри података ФатЦов налазе се у Бостону, где имају више петабајта складиштеног простора распоређених у хиљадама складишног простора. Заједно ови центри чине складишни простор од више од 2400 квадратних метара. Кроз своје здружене сервере прва машина која је доступна за дељене планове биће она која ће служити купцима који желе да приступе веб локацији купца, што, како кажу, омогућава брже време учитавања и краће време застоја..

Да ли ФатЦов нуди било какве сигурносне копије?

Компанија има мрежну меморију прикључену на било који уређај омогућава приступ подацима. Кроз сједињено умрежавање свака машина се слаже са идентичном машином која ће преузети пуњење у случају пада или проблема са примарном јединицом. Резервне копије се праве на другом сету сервера са огледалном копијом података.

Услови услуге компаније, међутим, јасно говоре да су купци одговорни за резервно копирање својих веб локација, садржаја и е-маила на локалном рачунару, заједно са додатном копијом. ФатЦов има привремене резервне копије за ВПС кориснике, али их одржава само кратко време у случају да дође до квара у хардверу; компанија не гарантује ове резервне копије.

Каква је служба за кориснике ФатЦов-а?

Компанија је добијала критичке критике за своју услугу, али у последњих неколико година, купци су се жалили на дуге редове за корисничку подршку, недоследност оних са плановима који укључују стручну подршку, нерешене проблеме и мало емпатије према купцима који их доживе. ситуације.

Они нуде више начина да их се обрати, од слања е-поште или образаца, до телефонског разговора и ливе цхат-а, и примећују да је њихов тим за подршку доступан 24 сата на дан како би им помогли. Поред тога, имају широку базу знања и корисничке водиче за често постављана питања.

Да ли препоручујемо ФатЦов?

У поређењу с осталим домаћинима, ФатЦов има детаљан план који је прве године веома исплатив. Њихови наменски и ВПС планови вероватно би били најбољи за оне који имају искуства, али дељени и ВордПресс планови нуде опсежну листу функција и погодности које ће вам помоћи да побољшате своју веб локацију и да вам дају веб локацију коју ваше пословање треба да расте..

Више на ФатЦов.цом

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map