Хостинг24 Рецензије Мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Хостинг24 Рецензије Мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Хостинг24 Рецензије Мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Колико је добар Хостинг24 хостинг?

Ако имате буџет, ово је вероватно један од најбољих пружатеља услуга хостинга који можете затражити. Хостинг24 се више фокусира на пружање ниже цене од производа на квалитету.


Хостинг24 Рецензије 2.6 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (1 глас) Прос

 1. Неограничена ширина пропусности и простора на диску за заједничке планове хостовања
 2. Одличан модел са ценама
 3. Бесплатна регистрација домена
 4. Много 12 планова за избор
 5. Одлично Уптиме

Цонс

 1. Ограничене могућности подршке
 2. Понудите само један оперативни систем
 3. Њихове професионалне дизајнерске услуге недостају

Подршка2Спеед2.5Феатурес2.5Валуе2.5Транспарентност3.5

Наш званични преглед хостинга24

Хостинг24 је провајдер за веб хостинг који је основан 2007. Они се такмиче по принципу да ће, уколико имају ниске цене, добити више купаца. До неке мере то је тачно. Међутим, добит ћете оно што плаћате када је реч о овом хостинг провајдеру.

Најбоље карактеристике Хостинг24 Хостинг

Ако имате буџет, ово је вероватно један од најбољих пружатеља услуга хостинга који можете затражити. Иако добијате оно што плаћате, у неким областима добијате више него што плаћате – попут неограничене пропусне ширине и простора на диску.

Неограничена ширина пропусности и простора на диску за заједничке планове хостовања

Увек је лепо видети да пружалац веб хостинг услуга нуди неограничену пропусност и простор на диску. Иако је прилично уобичајен, није стандардан. Остали пружаоци услуга веб хостинга наплаћују вам на основу ширине пропусног опсега и простора на диску који користите. У најмању руку, никада се нећете корисници жалити да сте прекорачили месечни опсег. Када се пребаците на ВПС хостинг, они постављају горње капе и на пропусној ширини и на дисковном простору. Међутим, нуде великодушне износе.

Одличан модел са ценама

За дељени хостинг који почиње од 3,99 УСД, сигурно добијате свој новац. Почевши од неограничене пропусне ширине и простора на диску као функције, увек је лепо видети да они не штеде на другим функцијама само зато што плаћате мање. Ово укључује недељне резервне копије, 99,9 одсто гаранције продуженог времена и преко 50 образаца за избор приликом прављења веб локације.

Бесплатна регистрација домена

Сваки њихов план долази са бесплатном регистрацијом имена домена и бесплатном обнављањем све док останете купац. Ово је премиум функција коју не нуде многи пружаоци веб хостинга.

Много 12 планова за избор

Хостинг24 као 12 хостинг планова за које се одлучите, од којих је осам ВПС хостинг планова. Не долазе сви с неограниченим дисковним простором или пропусним опсегом. Заправо, сви њихови ВПС хостинг планови имају ограничења. Међутим, с обзиром на то да су та ограничења огромна, упитно је да ћете наићи на проблеме. Заправо, разлика између осам различитих ВПС хостинг планова је количина простора на диску и пропусне ширине који добијате. Полазећи од плана бр. 1, добивате 10 ГБ пропусне ширине и 1ТБ простора на диску. Сваким наредним планом добивате још 10 гигабајта пропусне ширине у још једном терабајту простора на диску – све до 80 ГБ пропусне ширине и 8ТБ простора на диску. То је више него довољно за многе људе.

Одлично Уптиме

Не само да имају 99,9 одсто гаранције за продужено време, већ и испоручују. Многи корисници пријављују да сами прате ову метрику и открију да је то тачно.

Добри услови за хостинг

Иако је прилично стандардан, лепо је видети да су њихови услови гостовања на месечном нивоу. Не покушавају да вам ставе уговор, нити покушавају да вам наплате да унапред платите цијелу годину. Можда није уобичајено да пронађете добављача веб хостинга који то не чини, али они су вани.

Недостаци хостинга24 Хостинг

Хостинг24 се више фокусира на пружање ниже цене од производа на квалитету. Ево шта смо пронашли.

Ограничене могућности подршке

Хостинг24 има ливе цхат систем, што је лепо видети, али осим система е-поште и карата, немају много више. Они не нуде телефонску подршку, али смешна је ствар што нуде подршку путем факса. Не могу да замислим да се њихов систем подршке за факс залутао од употребе.

Само један оперативни систем за избор

Хостинг24 нуди само један оперативни систем. Они нуде Линук, а не само било који укус Линук – нуде ЦентОС. Иако није ужасан избор, волео бих да видим избор између Виндовс-а и Линук-а. Нажалост, Хостинг24 то не нуди.

Њихове професионалне дизајнерске услуге недостају

Професионалне услуге дизајнирања које нуди Хостинг24 озбиљно недостају. Дају вам образац који треба да испуните. Када завршите, послати предложени образац професионалном веб дизајнеру. Оно што они раде је да узму свој шаблон, дизајнирају вашу веб страницу и пусте је уживо. Не питају вас да ли сте добро са дизајном или како се осећате због њега. Они једноставно узимају ваш предложак по номиналној вредности, дају вашој веб локацији око два сата рада и потом је гурну уживо. Тешко бих га назвао „професионалним“.

Суштина

Хостинг 24 нуди поуздану Веб услугу. Међутим, они недостају у другим областима. Могућност избора система понуде треба да буде стандардна. Неограничен простор на диску и пропусни опсег требало би да буду стандардни за све планове. Изнад свега, требали би нудити телефонску подршку. Упркос њиховим недостацима, ако покрећете потпуно нову веб локацију и можете да користите опције прилагођене буџету које нуди Хостинг24, онда их свакако вреди погледати.  

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector