ИнМотион критике: Најбоље за ВордПресс, ВПС, Бусинесс? Мај 2020

ИнМотион критике: Најбоље за ВордПресс, ВПС, Бусинесс? Мај 2020

ИнМотион критике: Најбоље за ВордПресс, ВПС, Бусинесс? Мај 2020

Contents

Шта је ИнМотион хостинг?

ИнМотион је компанија за веб хостинг са седиштем у Лос Анђелесу, која постоји од 2001. Они су домаћин више од 300.000 домена широм света и поседују други дата центар на Виргиниа Беацху. Нешто виши енд хостинг решење које снажно пласира корисничку подршку и услуге веб дизајна, ИнМотион клијенти су често корпоративни они који желе да користе своје ВПС и наменске услуге сервера. Компанија такође поседује више блога и малог бизнис центра названог ВебХостингХуб.


Колико су добри планови ИнМотион?

ИнМотион засијава у четири главне категорије које тражимо у доброј компанији за хостинг: сервис за кориснике, брзина, сигурност података и продужење времена. Они су заиста поуздани, доступни и без икаквог додатног опоравка враћају редовне сигурносне копије ваше веб локације. Али постоји неколико запажених недостатака, као што су споро време активирања и погрешни планови цена, који би могли бити довољни да их мимоиђу.

Више о ИнМотионХостинг.цом ИнМотион Ревиевс 3.7 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (0 гласова) Прос

 1. Брзо брзина & Поуздан Уптиме
 2. Редовне сигурносне копије података & Бесплатно враћање
 3. Велика брзина преноса
 4. Еаси ВордПресс & цПанел Интегратион
 5. Врхунска подршка

Цонс

 1. Нејасне границе ограничења употребе
 2. Ограничен хостинг домена
 3. Спор период активације локације
 4. Збуњујућа структура цена

РезимеИнМотион им пуно иде, поготово ако сте посао е-трговине који тражи поузданост свог веб домаћина. Чврсто се понашају у брзини, продужењу, подршци и сигурности. Али пазите на ограничења података и недостатак транспарентности у ценама. Такође будите спремни да сачекате када поставите вашу веб локацију. Суппорт4Спеед4Феатурес4Валуе3.5Транспарентност3

Наш званични преглед хостовања ИнМотион

ИнМотион је америчка хостинг компанија са заиста би-приморском привлачношћу, са хостованим центрима података у Калифорнији и Вирџинији. Основан 2001. године, ИнМотион има дугу репутацију у пружању специфичних пословних опција за хостинг за компаније свих величина, чак и нудећи прилагодљиве и посебно прилагођене планове за веће пословне рачуне.

Најбоље карактеристике ИнМотион хостинга

Са скромном почетном ценом и мноштвом функција које конкуришу другим вишим ценама дељених хостинг услуга, ИнМотион има много тога за понудити пословним корисницима у потрази за приступачним и моћним веб хостингом. Ево неких разлога због којих бисмо их препоручили:

ССД хостинг хостинга

Генерално, велики део технолошког света прелази се на чврсте дискове са чврстих дискова са старијих ХДД-ова, а ИнМотион је прихватио пуне ССД могућности за њихово хостинг података. Према тврдњама на њиховој веб локацији, ССД хостинг пружа до 20 пута већу брзину преноса од уобичајеног ХДД хостинга. Иако је готово немогуће извршити изоловани тест који упоређује ово двоје, будући да ИнМотион не нуди ниједан ХДД хостинг хостинг за референцу, са сигурношћу се може рећи да је ССД технологија бржа и да је будућност складиштења података приближно свако поље.

Једноставна ВордПресс интеграција

За многе власнике малих предузећа који желе да изграде потпуно оперативно веб место на јефтин начин, ВордПресс служи као сјајна платформа са свестраном функционалношћу и готово неограниченим потенцијалом веб дизајна. А ИнМотион посебно користи услугу ВордПресс-а тако што укључује функцију инсталирања једним кликом како би брзо и лако подесили вашу Вордпресс локацију на својим серверима. Поред једноставне инсталације, ИнМотион такође има огроман број туторијала за ВордПресс на њиховој веб локацији како би власници предузећа без већег искуства у веб дизајну максимално искористили платформу. Њихова служба за кориснике такође познаје улазе и издатке ВордПресс-а, тако да вам могу чак помоћи и у било којим проблемима који се можда не тичу посебно хостинга. Ово нас доводи до следеће тачке.

ИнМотион корисничка услуга је супер поуздана

ИнМотион наглашава истицање својих корисника и техничку подршку на њиховој веб локацији, тврдећи да сваки од њихових представника подршке има просечно 4 године искуства у индустрији веб хостинга. Сваки њихов менаџер такође има просечно 10 година искуства са веб хостингом, што значи да када бирате помоћ, требало би да нађете некога ко зна шта раде на другом крају линије. Поред тога, ИнМотион пружа ригорозне интерне програме обуке за све своје помоћно особље како би се зајамчила квалитета подршке. Оно што све надовезује су брза времена подршке и стручан тим за подршку, који су невероватно корисне функције за власнике предузећа. Поред тога, можете их пронаћи преко различитих медија 24к7к365: подршка путем телефона, цхат уживо, улазнице путем е-поште и форуми за помоћ корисницима (који су врло свеобухватни). Неколико сјајних хостинг компанија са иначе фантастичном подршком пропада у овим областима. На пример, Дреамхост нема линију за подршку телефону, а ВордПресс гуруи на Фливхеелу раде само редовно радно време.

Изврсне перформансе и време учитавања странице

Све забавне функције и корисна подршка заправо нису битни да ли се веб локација пузи или учитава. ИнМотион хостинг не штеди на овим кључним подручјима, одржавајући одличан рекорд од 99,96% продуженог времена и брзине учитавања страница које су барем трећину веће од просјека. Ми бисмо их препоручили само на основу њихове поузданости.

Аутоматизиране сигурносне копије & Бесплатно враћање

Већина опција хостинга изводи уобичајене резервне копије, али многе ће вам додатно платити да бисте их вратили. ХостГатор, на пример, ствара резервну копију веб локације једном недељно, али захтева да платите 19 долара за проналажење последње резервне копије. Помоћу ИнМотион-а, можете бити без размишљања знајући да обнављање веб локације не кошта више. Мали улов овде је да они не праве сигурносне копије датотека већих од 10 МБ, тако да ћете морати да сместите дугометражни филм високе резолуције на друго место. О овом недостатку ћемо говорити, ако га схватите као такав, у следећем одељку.

Фреебиес & Отхер Нице Тоуцхес

О ИнМотион-у такође има пуно ситница. Укључују бесплатан додатак Суцури са вашим хостинг планом, што је прилично феноменална компанија за обезбеђење која уклања злонамерни софтвер и скенира рањивости у безбедности са ваше веб локације. Они интегришу цПанел у вашу контролну таблу, тако да вам не треба имати вишеструку пријаву. Скалирање до ВПС-а или наменског сервера прилично је неприметно. Улажу велике напоре да смање потрошњу енергије и поносни су на то што су у Лос Ангелесу први зелени центар података. Они се баве бесплатним именом домена са пријавом. Спајање ових лепих додира са њиховом врхунском поузданошћу омогућава лако препоручивање.

Недостаци хостинга ИнМотион

Упркос свим овим поузданим карактеристикама, ИнМотион има неколико недостатака који захтевају пажњу. И даље бисмо их препоручили многима, али неки од ових пропуста за неке би могли направити разлику.

Нејасне границе ограничења употребе

ИнМотион нуди неограничено складиштење диска и распоређивање пропусне ширине за своје кориснике, али уз један важан упозорење: сва употреба мора бити у складу са „уобичајеним обрасцима коришћења“. Они строго забрањују било коју активност која доводи до “прекомерне употребе”, али не раде баш добар посао дефинисања онога што значи прекомерна и редовна употреба у односу на њихове сервере. Неки корисници су се одвојили од хостинг услуга уз мало објашњења, осим што се баве понашањем „прекомерне употребе“, али без строге дефиниције шта то значи, било би тешко избећи потенцијални губитак услуге.

У неким случајевима, ограничења употребе су врло јасно дефинисана и сасвим разумна. На пример, направит ћете резервне копије само датотека мањих од 10 МБ, а обнављања су бесплатна све док не пређете 3 враћања годишње. Али нажалост, у случају ширине опсега, може бити тешко проценити шта тачно представља претерану употребу.

Ограничен хостинг домена

Ових дана неограничено гостовање домена на дељеном налогу постаје све стандардније, али ИнМотион и даље поставља строга ограничења броја домена које сваки корисник може угостити. За основни план покретања, корисници могу угостити само два имена домена. За најповољнији Про план, корисници могу угостити до 25 домена. Многи корисници неће имати проблема са овим ограничењима, јер ће власницима малих предузећа ионако бити потребно само једно или два имена домена у њихове сврхе. Међутим, чињеница да ИнМотион има тако строга ограничења у домени хостинга како се индустрија креће ка неограниченим моделима је дефинитиван недостатак за неке вебмастере.

Полако се активирајте након укрцавања

Након пријаве са ИнМотион-ом, они захтевају верификацију телефона, а у неким случајевима и идентификацију фотографије, пре него што ваша веб локација буде доступна на мрежи. Овај процес понекад може трајати 48 сати, посебно за купце који се налазе изван САД-а. Иако ову праксу не осуђујемо јер додаје додатни слој сигурности који је потпуно разумљив и чак похвални, ово време кашњења може бити прекид уговора они који морају одмах да се укључе у мрежу.

ИнМотион цијенама недостаје транспарентност, само годишњи обрачун

Ниске уводне цене од 5,99 УСД месечно оглашене на целом ИнМотион вебсајту примењују се само ако плаћате унапред две године. Ово није најгори посао, поготово ако узмете у обзир да ДреамХост тражи да платите за три године унапред како бисте постигли најбољи посао, али још увек се може осећати непоштено. Надаље, за разлику од ДреамХоста, они не нуде мјесечни план наплате. Сви планови ИнМотион за дељено хостирање морају бити плаћени у комадима дуге године.

Суштина:

ИнМотион нуди полиране и поуздане веб хостинг услуге које су намијењене развоју предузећа. Лако бисмо их препоручили професионалцима који желе да се све њихове базе прекрију с пуно потенцијала. За блогере који траже нешто флексибилно појефтино, можда ћете бити срећнији са услугом попут СитеГроунд или ИнМотион-ове сестринске компаније ВебХостингХуб.

Више о ИнМотионХостинг.цом

ИнМотион питања и одговори

Технологија ових дана услуге веб хостинга постају уобичајеније него икад раније. Док сте се у стара времена на Интернету морали ослањати на једног или два главна играча, сада се можете пријавити на један од десетина различитих хостинг места, од којих свака има примамљиве понуде и подстицаје.

Али како знати који је најбољи? Не можете да потрошите сво време тестирајући сваког домаћина да бисте пронашли оног који задовољава ваше потребе, нити можете претраживати Интернет да бисте пронашли све прегледе купаца да бисте добили свеобухватну слику о предметној веб локацији..

Ипак, на срећу, зато нудимо комплетан К&Један од најбоље оцењених хостинг сајтова на мрежи. У овом случају имамо ИнМотион Хостинг, који је моћ у овој индустрији и има један од најпоштованијих хостинг програма који можете наћи било где.

Али немојте да преузимате нашу реч за то, погледајте нека од најчешће постављаних питања у вези са ИнМотион-ом да бисте видели има ли све што вам или вашој компанији треба. Када је ријеч о интернетском хостингу, најбоље ће вам доћи, зато будите сигурни да отворите отворене очи.

Резиме ИнМотион-а

Пре него што уђемо у наш К&Сједница, прво бисмо требали дати вам увид у компанију. ИнМотион је основан 2001. године када је интернет још био у младости. Оно што је значајно у вези са овом конкретном хостинг компанијом јесте то што је она у власништву запослених, а не традиционална корпорација. ИнМотион има две примарне локације; један у ЛА, а други у Виргиниа Беацх, ВА. Пошто имају две локације, можете одабрати ону која је за вас најбоља, у зависности од тога где су вам клијенти. На тај начин, не морате бринути о значајним временским кашњењима јер сте у другој временској зони.

Главна питања у вези са ИнМотион хостингом

Који оперативни систем користи ИнМотион?

За разлику од већине хостинг услуга, ИнМотион ради само на Линуку, што значи да ако ваша компанија користи Мац или Виндовс, нећете их моћи користити.

Колико хостинг планова се нуди?

Кад се пријавите за ИнМотион, имате четири различите опције на основу којих бирати.

Пословни хостинг: ако желите стабилну и поуздану мрежу за ваше пословање, онда је ово пакет који треба да добијете. Мало је основно, али има све функције које су вам потребне за несметано пословање ваше компаније.

ВПС хостинг: за оне који имају снажније пословање које доживљава велики раст, ВПС план ће бити боља опција. Овај план има много више алата за скалирање решења за умрежавање тако да не доживљавате превише на путу све већих болова.

Наменски сервери: ако имате огромно предузеће на мрежи које има много саобраћаја, желећете да поставите наменски сервер тако да можете обећати поузданост и сигурне везе са својим купцима. ИнМотион олакшава одржавање великог присуства на мрежи.

Хостинг продавача: за оне који желе да покрену сопствену хостинг локацију, ИнМотион вам даје потребне алате за креирање и продају домена другим предузећима, олакшавајући покретање и покретање.

Колики је проценат непотребне употребе услуге ИнМотион?

Према сајту, можете очекивати 99,99% продуженог времена, загарантовано. Приликом тестирања услуга установили смо да је ово прилично тачно. ИнМотион има посвећено особље које је ту 24 сата дневно и које ће пратити проблеме који се могу појавити и поправити их у току. Као резултат тога, добијате брзу и стабилну услугу без икаквих прекида.

Да ли је ИнМотион потпуно сувишан?

Кад год говорите о услугама хостинга, вишак је увек главна брига. Уосталом, не желите да будете препуштени пошто мрежа има проблема. Срећом, ИнМотион је фантастичан у погледу стварања безбедних система како би ваше веб локације биле отворене и отворене без обзира на све. У ствари, сви њихови сервери су сигурносно копирани сваких 36 сати.

Коју врсту подршке пружа ИнМотион?

Једна од кључних области у којој успева ИнМотион је корисничка подршка. Једноставно речено, ако имате проблем, требали бисте бити у могућности да га ријешите у релативно кратком року, без обзира колико је велики или мали проблем. Ево неколико примера система подршке који можете очекивати са ИнМотион-ом.

 • Водичи: ако имате било каквих питања или требате да решите било који аспект ваше мреже, компанија пружа бројне детаљне подуке како бисте ви или ваш ИТ тим могли да управљате системом без потребе да позовете ИнМотион за сваки проблем.
 • Информативни чланци: за оне који нису технички стручни, ИнМотион има библиотеку информативних и корисних чланака које можете прегледати како бисте пронашли потребне информације у једноставном, лако читљивом посту.
 • Директан приступ: ако имате хитну ситуацију и требате одмах да се бринете о томе, ИнМотион има огроман тим за подршку коме можете контактирати путем е-поште, ливе цхат или телефоном. Без обзира где се налазите или у доба дана, можете пронаћи некога ко ће вам помоћи да брзо и без проблема решите свој проблем.
 • Друштвени медији: други начин да се подржи ИнМотион-у за подршку је путем друштвених медија. Иако је пожељније да их контактирате преко званичних канала, још увек можете видети шта они могу да понуде на Фацебооку, Твиттеру и Гоогле+ у вези са саветима или одговорима на ваша питања.
Да ли је ИнМотион икада раније био хакован?

На жалост, компанија је 2011. године доживела велики хак који је погодио преко 700.000 корисника. Срећом, међутим, проблем је ублажио безбедносни систем ИнМотион-а, а хак је отклоњен у року од неколико сати. Од тада није било утврђених кршења сигурности њиховог система.

Коју врсту контроле нуди ИнМотион купцима?

Када се пријавите за хостинг план, можете добити приступ управљачкој плочи Цпанел 11. Одатле можете поставити рачуне е-поште, податке за пријаву и подешавање ФТП-а, конфигурацију вашег ДНС-а, евиденције домена и додатака, као и Гоогле апликације и функције.

Све у свему, можете контролисати готово све што вам је потребно помоћу контролне плоче Цпанел 11, што вам олакшава бригу о вашој пословној мрежи и останите у току са било којим проблемима који се могу појавити..

Да ли ИнМотион нуди ексклузивне додатке?

Срећом, када се пријавите за пословни хостинг план, добијате доста додатних функција и бонуса који вам могу помоћи да најбоље искористите своју мрежу. Пре свега, добијате сто долара Гоогле Адвордс кредита, заједно са седамдесет и пет долара кредита за Бинг и Иахоо! И претраге.

Поред тога, добићете власнички систем Фантастицо, који вам омогућава експериментирање са различитим скриптама како бисте максимално искористили свој потенцијал. Истакнуте скрипте укључују ВордПресс, Јоомла, Гееклог, Друпал, између осталих. Такође имате могућност покретања Магнета ако купите наменски сервер или ВПС хостинг план.

Коначно, добијате и приступ ИнМотион-овом градитељу веб локација, који вам може помоћи да направите веб локацију професионалног изгледа са шаблонима, дугмади и свим осталим што вам је потребно да бисте је учинили јединственом и незаборавном за своје купце. На своју веб локацију можете лако да укључите Фласх анимације и решења за електронску трговину. Постоји преко петсто различитих тема и образаца које можете користити да бисте своју веб локацију истакли из мноштва.

Шта је ИнМотион-ова политика отказивања?

Технички гледано, ИнМотион не нуди бесплатно пробно време, што значи да ако се пријавите, мораћете отказати ако нисте задовољни услугом (за разлику од ускраћивања пуноправног чланства пре него што вам истекне суђење).

Уз то, компанија нуди гаранцију поврата новца од деведесет дана ако купите план пословне класе (минимум од две до две године) или виртуелни наменски план (минимум од шест до дванаест месеци). И остали пакети имају гаранцију поврата новца, али трајаће само до тридесет дана.

Као и на осталим веб локацијама, нећете вратити накнаду за обраду домена и можда ћете бити погођени надоплатом ако користите преко 500МБ пропусне вредности пре него што откажете.

Друга ствар коју треба узети у обзир је да компанија има врло специфичан метод за отказивање услуга. То значи да не можете једноставно да поднесете захтев уз корисничку подршку. Уместо тога, морате да следите упутства наведена на страници за отказивање да бисте осигурали да се ваш налог правилно укине.

Постоје ли неки скривени трошкови или таксе?

Срећом, ИнМотион има репутацију интегритета, што значи да не морате бринути о томе да ли ће неки додатни трошкови бити унесени у ваш циклус наплате. Једном када склопите план, платит ћете исти износ заувек (или док не повећају цене).

Ако добијете план хостинга, добићете бесплатан домен?

Ако се пријавите за ИнМотион и добијете једногодишњи или двогодишњи план, добићете бесплатно име домена у трајању од једне године.

Који програмски језик користи ИнМотион?

Сервери компаније користе најновије верзије МиСКЛ, Апацхе и ПХП. Поред тога, између осталог могу комуницирати и са другим програмима као што су Руби, Перл5 и Питхон. Нажалост, једини језик који не говоре је Виндовс.

Да ли ИнМотион нуди партнерски план?

Ако желите да будете у могућности да анализирате и пратите податке веб локације, онда можете да купите партнерски план преко компаније. Такође можете да добијете прилагођене одредишне странице и провизије додате у свој план ради ваше удобности.

Шта нуди ИнМотион с обзиром на сигурност?

Компанија има посебан тим обезбеђења који 24 сата дневно ради о претњама. Такође имају тим за подршку који ће се побринути да ваш налог буде заштићен од хакера и злонамјерног софтвера. Поред тога, они нуде ССЛ цертификате. Можете добити дељени ССЛ или купити сопствени ако желите. Коначно, пружају техничку подршку да бисте били сигурни да је ваша мрежа што је могуће безбеднија.

Која су врста решења за е-трговину понуђена?

Постоје две главне опције које можете одабрати за веб локације са е-трговином. Први је ПрестаСхоп хостинг, који вам нуди мноштво алата и функција за прилагођавање вашем искуству у куповини. Постоји преко 270 различитих функција које ће вам помоћи да најбоље искористите своју веб локацију.

Друго, ИнМотион нуди ОпенЦарт хостинг који је идеалан за мала предузећа којима је потребно нешто једноставно и лако поставити. ОпенЦарт је укључен бесплатно са свим дељеним плановима хостинга и може се инсталирати у једном кораку ради ваше удобности.

Да ли ИнМотион нуди било који образовни план за хостинг?

У ствари, ИнМотион пружа услугу под називом Моодле, коју можете користити за постављање онлине предавања и управљање образовним подацима и услугама. Можете креирати курсеве, заказивати догађаје и чак ученике оцењивати кроз овај свестрани програм.

Ако већ имам страницу за ВордПресс, могу ли је пренети у ИнМотион?

Да, компанија олакшава пренос материјала који сте већ поставили путем интернета. Најбољи део је то што је то врло једноставно направити и бесплатан је за пренос, што значи да можете консолидовати присуство на мрежи ефикасно и без гњаваже..

Има ли ИнМотион пуно могућности складиштења?

Да, ово је још једна област у којој ИнМотион има одличан успех. Сви њихови планови за хостинг нуде неограничен простор на диску, што значи да ако имате мноштво слика, логотипа или докумената за своју веб локацију можете их отпремити без бриге да ће вам понестати простора.

Које су опције плаћања доступне?

ИнМотион је изузетно флексибилан када је реч о плаћању вашег плана. Можете да користите било коју главну кредитну картицу, ПаиПал, или чак чекове и новчане налоге. Без обзира на то како га желите подесити, ИнМотион олакшава управљање вашим налогом.

Има ли ИнМотион капсула за похрану или ширину појаса?

Технички гледано, немају. Што се тиче вођења предузећа, имате неограничено чување података и опсег података, али ако премашите оно што се сматра „нормалним“ износом, можда ћете наићи на доплату. Ако сте забринути због преласка, можете се обратити корисничкој служби и видети да ли сте близу да вам се додатно наплати. Међутим, већим делом они не желе да злоупотребљавате систем тако што ћете преносити тонове датотека и података који нису повезани са вођењем посла..

Више о ИнМотионХостинг.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector